Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF."

Transkript

1 Årsberetning 2013 Indledning: Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF. Det er jo de væsentlige overskrifter for året. Ny baneejer: I starten af april måned kunne vi oplyse, at Glerup A/S havde købt Hjarbæk Fjord Golfcenter. Det var efter en ganske forfærdelig vinter. Det var den bedst mulige løsning: En lokal ejer, der ønskede at pleje lokalområdets interesser. Klubben har indgået en lejeaftale med meget fordelagtige vilkår i de første 3 år. Herefter skal der gøres status og forhandles lejevilkår for fremtiden. Glerup A/S har investeret i en ny maskinpark til pasning af banen. De maskiner, der var på centret, var gamle og nedslidte. Vi undersøgte muligheden for at leje/lease nye maskiner og brugte maskiner. Bestyrelsen har haft et rigtig godt samarbejde med den nye ejer. Restaurant og lejligheder: Bente og Kurt kom tilbage til centret i en ny konstellation, hvor de i samarbejde med Glerup A/S drev restaurant og lejligheder. Et samarbejde, der ophørte i december måned. Bestyrelsen siger tak for samarbejdet med Bente og Kurt. Vi vil nu i samarbejde med Glerup A/S finde en ny konstellation til drift af restaurant og lejligheder. Frivilligt arbejde:

2 På den ekstraordinære generalforsamling fremlagde vi et oplæg til jer medlemmer på det frivillige arbejde, der skulle udføres af medlemmerne, for at det skulle lykkes for klubben at drive klubhus og golfbane timer var det, vi lovede! Det var blandt andet: Bunkers Muldvarper Udslagsbane Teesteder Klubhus Banerengøring 388 timer 365 timer 590 timer 240 timer 360 timer 366 timer Arbejdsdage m.m Der er ikke fortaget kontrol af timesedlerne, men vi vil blot konstatere, at der er gjort en fantastisk indsats. Det er bemærket både af den nye baneejer og af omverdenen. Det er og bliver fundamentet for denne klub. I september måned blev der afholdt en social match for alle frivillige i klubben med efterfølgende spisning og vinsmagning. Der var clinic med Knud Storgaard og vinsmagning med Nikolaj fra Vin & Vin. Det blev en rigtig hyggelig dag. Klubbens økonomi: Men uden penge går det ikke. Frede fremlægger regnskabet for 2012/13 under punkt 4 på dagsordenen. Det var jo med stor usikkerhed, vi gik ind til året. Grundlaget for budgettering var mildest talt meget usikkert. Årets resultat er et overskud på kr

3 Men der er ingen grund til at læne sig tilbage. Årets resultat er lidt på en billig baggrund. Klubben har eksempelvis haft kontingentindtægter for et helt år og driftsudgifter for 8 måneder. Egenkapitalen inklusive puljen er ved årets udgang kr Klubben har styrket sin egenkapital til den fremtidige drift. Vi er kommet godt fra start. Organisation: I forlængelse af den nye driftssituation for klubben har bestyrelsen arbejdet med en ny organisation i klubben. En organisation, der omfatter både ansat personale og frivillige. Målet er at få effektive udvalg, der i samarbejde med golfmanageren får den daglige drift og klubbens aktiviteter til at fungere optimalt. Bestyrelsen ansatte Torben Larsen som daglig leder for klubben. I første omgang tidsbegrænset til udgangen af I efteråret besluttede bestyrelsen at fastansætte Torben i den stilling, der nu hedder golfmanager. Poul Børge var den første, der blev ansat i Hjarbæk Fjord Golf klub, nemlig som chefgreenkeeper. Herudover er der ansat 2 faste greenkeepere samt et par løstansatte efter behov. Jeg vil gerne takke Torben, Poul Børge og den øvrige greenkeeperstab for en stor arbejdsindsats. På medlemsmødet i marts præsenterer bestyrelsen den endelige organisationsplan med medlemmer i de enkelte udvalg samt med arbejdsbeskrivelser og mål for udvalgene. Shop og træner: Vi har haft en aftale med Jens Peter Reinert om klubbens træningsaktiviteter. Aftalen betød, at Jens Peter var i klubben en dag om ugen. Også her har vi fået frivilligt hjælp til træning af begyndere og mindre company days. Shoppen har jo lignet afvikling. Vi har solgt det lager, vi overtog fra konkursboet, og haft et mindre samarbejde med shoppen i Tange sidst på året. I næste sæson er der indgået aftale med Dan Stage om både shop og træning.

4 Som træner får vi tilknyttet Jonas Jensen, som minimum vil være i klubben to dage om ugen. I den udstrækning, han ikke er på træningsbanen, vil han være i shoppen. Klubben skal medvirke til driften af shoppen. Bestyrelsen vil opfordre medlemmerne til at støtte op om både shop og træner. Banen: I løbet af året har baneudvalget lavet en ny vision for vores golfbane, som er blevet vedtaget i bestyrelsen: Det er klubbens vision at drive en 18 hullers golfbane, som er en af områdets allerbedste. Vest skal være i den bedst mulige stand i forhold til klubbens økonomiske formåen. Takket være et stort arbejde af greenkeeperne og de mange frivillige arbejdshold havde vi i år en bane med en standard, som levede op til vores vision. Gode og hurtige greens, fairways man gerne vil lande på og bunkers, der blev bedre og bedre i løbet af sæsonen. Hyppig rivning og opsamling af sten i mange af bunkerne har gjort dem betydelig bedre. Vi ved godt, vi ikke er nået i mål på dette område, men der vil blive arbejdet videre med det i den kommende sæson. I efteråret prikkede vi alle fairways på NORD/SYD, hvilket var en nødvendighed for at bevare/fremme græsvæksten. Stormen Bodil var også forbi Lynderup og forårsagede desværre en del skader på banen. Oprydningen er i fuld gang, og til åbningsmatchen vil der kun være få steder tilbage, hvor stormens følger vil være synlige for spillerne. Der vil blive iværksat en genplantningsplan i løbet af Der er påbegyndt en beskæring/opstamning af plantefelterne, og udvidelse af bækken på hul 5 Nord færdiggøres inden sæsonstarten. Medlemsstatistik og kontingent: Det totale antal medlemmer 1. januar 2013 var 542. Opgørelsen pr. 1. januar 2014 er 518. Fordeling:

5 1/ / Basis Vest Ungsenior 12 9 Junior Long distance Passive Flex 0 38 I alt Vi blev slået tilbage i forbindelse med konkursen. Medlemstilgang af både golfspillere og nybegyndere bliver det vigtigste fokusområde for klubben i de kommende år. Der skal sættes ambitiøse mål. Arbejdet er påbegyndt i Bestyrelsen har sidst på året offentliggjort 2 medlemsfordele, som vi tror kan gøre det attraktivt at være medlem af Hjarbæk Fjord Golf Klub. Vi har indgået en fritspilsaftale med Tange Sø Golf Klub, så de to klubbers medlemmer frit kan spille på de to klubbers baner. Samarbejdet forventes udviklet til mere, eksempelvis et par fælles klubmatcher. Herudover er vi gået med i den lokale fritspilsaftale mellem Skive, Harre Vig, Morsø, Løgstør, Hvalpsund og Års. Og som tillæg er det bestyrelsens mål at fastholde det nuværende kontingentniveau. Greenfee 2013: Efter en rigtig sløj start kom der i juli måned gang i greenfeebesøgene. Det skyldes både de gode tilbud på ophold på centret og rygterne om banens stand. Der har været ca greenfee gæster i 2013, og omsætningen nåede op på kr Vi har justeret en lille smule på prisen i 2014, men der er jo ingen, der betaler fuld pris for noget i denne verden.

6 Sponsorer: I 2013 har vi i sponsorudvalget arbejdet på et nyt sponsorkoncept, der omfatter de nye muligheder, der er for salg på banen. Det har været meget spændende, men også en stor mundfuld. Men vi føler os godt rustet til et nyt år. Det betyder, at mulighederne for sponsorindtægter stiger fra tidligere ca til fremtidige muligheder ca Eliteafdelingen: Efter 6 velspillede og til tider spændende matcher måtte 3. div. holdet tage turen ned i 4. div. igen. Det blev desværre kun til en sejr trods 5 tætte kampe ud af 6 mulige. Klubbens 2. elitehold i kvalifikationsrækken havde det noget sværere. Efter nogle til tider tætte kampe blev det desværre til en sæson uden sejre. Klubben har igen 2 elitehold i Jimmi Bartholomæussen blev årets elitespiller. Juniorafdelingen Der har i år været en lille fremgang i antallet af juniormedlemmer. Pt. har vi 44 i klubben. Fremgangen i 2012 og sidste år skyldes utvivlsomt det lave kontingent på 250 kr. Knap halvdelen af juniorerne har deltaget i den ugentlige træning, og en mindre del af dem har været igennem teoriundervisningen og de praktiske prøver og har erhvervet sig golfkortet. Årets juniorspiller blev Mads Bjørnlund Turneringer: Klubturneringer: Der er i 2013 afviklet 12 klubturneringer inklusiv klubmesterskaberne. Der har været i alt 707 deltagere, hvilket giver en tilbagegang på ca. 2 % i det gennemsnitlige deltagerantal pr. turnering i forhold til 2012.

7 Tirsdagsturneringer: Der har i 2013 været afholdt 24 turneringer med i alt 384 deltagere, hvilket giver en tilbagegang på 8,7 % i det gennemsnitlige deltager antal pr. turnering i forhold til Vi har også afviklet 23 ni-hullers turneringer med i alt 191 deltagere. Det gennemsnitlige deltagerantal i ni-hullers turneringerne, er gået frem med 39% i forhold til Torsdagsturneringer: Der har i 2013 været afholdt 24 torsdagsturneringer med i alt 503 deltagere. Det gennemsnitlige deltagerantal har været 21 mod 22 i Klubmesterskaber: I slutningen af august blev årets klubmestre fundet. Vinderne af årets klubmesterskaber blev som følger: Slagspil (54 huller): Herrer: Jesper Andersen Midage herrer: Mikael Thoft Slagspil (36 huller): Senior damer: Ruth Nørremark Senior herrer: Jens Kristian Thoft Veteran herrer: John Kjærgaard Junior herrer: Mads Bjørnlund Tillykke til de nye klubmestre: Regionsgolf Danmark: Klubben har i 2013 deltaget i veteranrækken og senior A - rækken. Klub i Klub: Dameklubben: Dameklubben har spillet matcher om mandagen. Fremmødet har været lidt småt, og der overvejes et nyt setup for dameklubben. I juni måned blev der arrangeret en tur til Hvalpsund, som blev en rigtig hyggelig dag og aften.

8 Herreklubben: I 2014 er herreklubben trods den noget sene og turbulente start igen vokset, og der er i det forgangne år spillet tilsammen 661 runder golf af 64 forskellige spillere, mod 623 runder i 2012, så alt i alt en positiv fremgang, som forhåbentlig vil gavne klub og center. Som tidligere har der over året kørt en order of merit, hvor de 10 bedste runder er tællende. Årets vinder blev Leo Mouritsen med et gennemsnit på 35,8 point. Til lykke til ham. I juni var der endagstur til Mariager Fjord Golfklub, og i august var der weekendtur til Lübker Golf Resort. Det hele sluttede med en årsafslutning i september med Ryder Cup og Bowling. Vi håber, at der igen i år kommer endnu flere der har lyst til at deltage. Torben Larsen takker af som formand og kasserer, og posten er nu er givet videre til Gert Skals. Seniorklubben Vi har en meget aktiv seniorklub. Seniorerne har fast officiel spilledag onsdag. De mødes i kælderen kl Der spilles en tællende match med social afslutning i restauranten. Det er rigtig hyggeligt, og alle kan deltage. Gennemsnitligt er der 35 deltagere om onsdagen. Totalt er der omkring 90 af klubbens medlemmer, som deltager i seniorafdelingens aktiviteter. Seniorerne har været på endagsudflugter til fem forskellige baner: Års, Harrevig, Rold Skov, Hvalpsund og Nykøbing. Rekord - deltagerantal var i Hvalpsund med ikke mindre end 52 deltagere. Venskabsmatcher mod Tange (I Tange) og mod Blokhus (hjemme). Sensommerudflugten (med 35 deltagere) til Slukefter Kro var en ubetinget succes. Der var således kun lovord og positive tilbagemeldinger på hele arrangementet. Hyggelig juleafslutning med bowling i november.

9 Signe Jensen takker af i udvalget, og Anna Ambrosius er nyt medlem i udvalget i Handicapregulering: Som noget nyt blev der indført mulighed for, at medlemmerne selv kunne indtaste scorekort. Det har fungeret rigtig fint. Udvalget har bestræbt sig på en hurtig regulering efter matcher. Og manuelt udfyldte kort, der afleveres i postkassen, reguleres som tidligere én gang om ugen. Arrangementer: Det er vigtigt for klubbens og centrets fremtid og udvikling, at der er et stærkt og aktivt klubliv. Gennem arrangementer og aktiviteter af sportslig, social og festlig karakter skal klublivet og sammenholdet styrkes. Det skal ske ved at motivere både eksisterende og nye medlemmer til at deltage og engagere sig i det, der skal drive en klub fremad. Det håber vi, arrangementerne i forbindelse med Sankt Hans, klubtur, frivillige, afslutning mv. har bidraget til. Der har været fin opbakning til alle arrangementer, men der er selvfølgelig altid plads til flere. Til Sankt Hans match, spisning og hekseafbrænding var der 40 deltagere. Jens fik igen fantastisk blus på bålet, så Lenes fine heks blev sendt behørigt af sted med fortidens ulykker, mens midsommersangen gjaldede optimistisk ud over banen. Christian Fischer holdt en både vidende, inspirerende og morsom båltale, der bandt fortid og fremtid smukt sammen på det sted, hvor vi stod. Årets klubtur gik til Rømø Golf og Wellness. Det ligger på den sydligste spids af Rømø, klos op ad Vadehavet i et fantastisk naturområde. Weekenden var udvidet med ankomst fredag og golfturnering lørdag og søndag i perfekt golfvejr. Begge dage blev der spillet i perfekt golfvejr. 32 deltagere boede i 4-personers lejligheder af meget fin standard og med fri adgang til stort welnesscenter og andre faciliteter. Sæsonafslutningen blev markeret med den traditionelle afslutningsmatch med efterfølgende flot middag med 65 deltagere og præmiesponsorat af restauranten ved Bente og Kurt. Formanden havde påtaget sig den store ære at holde årets golftale. Formanden holdt en personlig tale med udgangspunkt i sine egne golfoplevelser, helt renset for årets fortrædeligheder. Aftenen sluttede med 80 er og 90 er dansemusik fra Made by Dreams. Næste dag mødtes ca. 15 til slukeftermatch, i et eftertrykkeligt regnvejr. For første gang afholdt bestyrelsen julefrokost for personale. Restauranten, grenkeeperstaben, sekretariatet og bestyrelsen deltog med påhæng. Kurt og Bente

10 diskede igen op med en flot julebuffet. Der blev snakket, skålet, quizzet og spillet tallotteri med mange kommentarer og tilråb. Til slut en opfordring til at komme med nye ideer og forslag til arrangementer og ture. Vi modtager meget gerne henvendelser, hvis nogle har lyst til at deltage i arbejdet med at udvikle arrangementer. Kommunikation: Bestyrelsen har i løbet af året udsendt flere medlemsinformationer på mail og hjemmeside. Kommunikationen har tidligere udelukkende foregået på klubbens hjemmeside. I forbindelse med overtagelsen blev det besluttet at lave en fælles hjemmeside for klub, restaurant og lejligheder. Klubbens hjemmeside stod foran en investering i opdatering af software. Den udgift besluttede vi at spare og forsøge at køre året igennem på den gamle software. Det lykkedes næsten. I december måtte siden opgives på grund af udefra kommende og uvedkommende angreb. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til Tina og Thomas for samarbejdet omkring den gamle hjemmeside. Klubbens del af den nye hjemmeside bliver helt færdig til medlemsmødet her i I fremtiden vil disse informationer komme på hjemmesiden HFGC.dk, og det vil igen blive muligt at tilmelde sig nyhedsmodulet. Der var 217 tilmeldte til det gamle nyhedsmodul. Klubben har ligeledes oprettet en Facebookside, som skal bruges til informationer og markedsføring. Lige nu er der 284 personer, der følger klubben, og det mest sete opslag nåede ud til personer. Klubben har haft en del positiv presseomtale i løbet af året. Hjarbæk Fjord Golf Klubs pulje Iflg. vedtægterne for Hjarbæk Fjord Golf Klubs pulje skal vi i forbindelse med den ordinære generalforsamling i HFGK give en orientering om puljens aktiviteter i det forløbne år - herunder redegøre for foretagne uddelinger. Puljens formål er at yde økonomisk støtte til medlemmer af Hjarbæk Fjord Golf Klub. Støtten gives primært til uddannelsesformål inden for golfsporten, men kan også gives som støtte til medlemmerne til andre formål - efter puljebestyrelsens bestemmelse.

11 Puljens bestyrelse består af de til enhver tid siddende bestyrelsesmedlemmer i Hjarbæk Fjord Golf Klub, der beklæder posterne som formand, sekretær og kasserer. Der er ikke udloddet fra puljen i år. Med årets rentetilskrivning på kr , er puljen pr. 31/ på kr Afslutning. Afslutningsvis vil jeg vil på bestyrelsens vegne takke alle udvalgsmedlemmer og frivillige for en stor indsats igennem hele sæsonen. Der bliver givet mange, mange frivillige timer i klubbens tjeneste. Tak for samarbejdet med alle på centeret. Tak for samarbejdet til Glerup A/S. Tak til sponsorerne. Tak til mine bestyrelseskollegaer for et rigtig godt samarbejde i året. Uden alle jer gik det ikke. Med denne beretning har bestyrelsen givet tilbageblik på sæsonens aktiviteter. Det er en spændende fremtid, klubben går i møde. Fundamentet er der. Tak. På vegne af bestyrelsen Peder Larsen Formand

Som omtalt på sidste generalforsamling ophørte samarbejde mellem Glerup og Kurt og Benthe før denne sæson.

Som omtalt på sidste generalforsamling ophørte samarbejde mellem Glerup og Kurt og Benthe før denne sæson. Årsberetning 2014 Indledning: Klubdrift år 2 i ny struktur. Forening og forretning det kan lade sig gøre. Økonomi. Optimale forhold vejret i 2014 har været optimalt for golfsporten. Lejligheder: Som omtalt

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 01. Marts 2016

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 01. Marts 2016 Nyhedsbrev fra bestyrelsen 01. Marts 2016 Hej Alle! Hermed nedenstående referatet og Formand Peder Larsen beretning fra generalforsamlingen. Vi er på banen igen med et nyhedsbrev efter medlemsmødet den

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Aktivitetskalender for Hjarbæk Fjord Golf Klub 2018

Aktivitetskalender for Hjarbæk Fjord Golf Klub 2018 Aktivitetskalender for Hjarbæk Fjord Golf Klub 018 April.00 0.00 Golf v/limfjorden - H B-række Morsø - HFGK 1.00 Tirsdagsmatch Alle medlemmer V 0. Seniormatch Åbningsmatch m/spisning N/S 18 1. Kaninmatch

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Hej alle! Så er vi atter på banen med lidt nyt fra bestyrelsen! Der er nyt fra vores seneste bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 17. september. Der er omtale

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE 2018 19. Marts 2018 DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Information fra Bestyrelsen 3. Golfmanageren 4. Træner og Shop 5. Banen 6. Information om Klubaktiviteter 7. Regeludvalget 8. Input

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 2. Fremlæggelse af regnskab. 3. Fastsættelse af kontingent.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Beretning for 2013 i Lyngbygaard Golf Klub

Beretning for 2013 i Lyngbygaard Golf Klub Indledning Beretning for 2013 i Lyngbygaard Golf Klub på generalforsamlingen den 20. marts 2014 I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2013. Og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 2019 Program Åbnings turnering Venskabs turneringer Tee 56 Sensommer turnering Udflugt 3 kølle turnering Årsafslutning Åbningsturneringen er

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Endnu et begivenhedsrigt år er gået og tiden er inde til et tilbageblik på 2014. Året har budt på store udfordringer og heldigvis har vi

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Beretning for 2017 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 20. Marts 2017

Beretning for 2017 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 20. Marts 2017 Beretning for 2017 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 20. Marts 2017 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2017.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 27.3.2012 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub, 2011 og fremtiden Det er barske tal, man hører rundt omkring fra forskellige golfklubber. Jeg vil gerne

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 8. oktober 2018 klokken 17.00 Formand, Kaare Andresen (KA), bød velkommen til de mange (52) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere