Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF."

Transkript

1 Årsberetning 2013 Indledning: Ny lokal baneejer Frivilligt arbejde Økonomi Og så det, det hele handler om: GOLF. Det er jo de væsentlige overskrifter for året. Ny baneejer: I starten af april måned kunne vi oplyse, at Glerup A/S havde købt Hjarbæk Fjord Golfcenter. Det var efter en ganske forfærdelig vinter. Det var den bedst mulige løsning: En lokal ejer, der ønskede at pleje lokalområdets interesser. Klubben har indgået en lejeaftale med meget fordelagtige vilkår i de første 3 år. Herefter skal der gøres status og forhandles lejevilkår for fremtiden. Glerup A/S har investeret i en ny maskinpark til pasning af banen. De maskiner, der var på centret, var gamle og nedslidte. Vi undersøgte muligheden for at leje/lease nye maskiner og brugte maskiner. Bestyrelsen har haft et rigtig godt samarbejde med den nye ejer. Restaurant og lejligheder: Bente og Kurt kom tilbage til centret i en ny konstellation, hvor de i samarbejde med Glerup A/S drev restaurant og lejligheder. Et samarbejde, der ophørte i december måned. Bestyrelsen siger tak for samarbejdet med Bente og Kurt. Vi vil nu i samarbejde med Glerup A/S finde en ny konstellation til drift af restaurant og lejligheder. Frivilligt arbejde:

2 På den ekstraordinære generalforsamling fremlagde vi et oplæg til jer medlemmer på det frivillige arbejde, der skulle udføres af medlemmerne, for at det skulle lykkes for klubben at drive klubhus og golfbane timer var det, vi lovede! Det var blandt andet: Bunkers Muldvarper Udslagsbane Teesteder Klubhus Banerengøring 388 timer 365 timer 590 timer 240 timer 360 timer 366 timer Arbejdsdage m.m Der er ikke fortaget kontrol af timesedlerne, men vi vil blot konstatere, at der er gjort en fantastisk indsats. Det er bemærket både af den nye baneejer og af omverdenen. Det er og bliver fundamentet for denne klub. I september måned blev der afholdt en social match for alle frivillige i klubben med efterfølgende spisning og vinsmagning. Der var clinic med Knud Storgaard og vinsmagning med Nikolaj fra Vin & Vin. Det blev en rigtig hyggelig dag. Klubbens økonomi: Men uden penge går det ikke. Frede fremlægger regnskabet for 2012/13 under punkt 4 på dagsordenen. Det var jo med stor usikkerhed, vi gik ind til året. Grundlaget for budgettering var mildest talt meget usikkert. Årets resultat er et overskud på kr

3 Men der er ingen grund til at læne sig tilbage. Årets resultat er lidt på en billig baggrund. Klubben har eksempelvis haft kontingentindtægter for et helt år og driftsudgifter for 8 måneder. Egenkapitalen inklusive puljen er ved årets udgang kr Klubben har styrket sin egenkapital til den fremtidige drift. Vi er kommet godt fra start. Organisation: I forlængelse af den nye driftssituation for klubben har bestyrelsen arbejdet med en ny organisation i klubben. En organisation, der omfatter både ansat personale og frivillige. Målet er at få effektive udvalg, der i samarbejde med golfmanageren får den daglige drift og klubbens aktiviteter til at fungere optimalt. Bestyrelsen ansatte Torben Larsen som daglig leder for klubben. I første omgang tidsbegrænset til udgangen af I efteråret besluttede bestyrelsen at fastansætte Torben i den stilling, der nu hedder golfmanager. Poul Børge var den første, der blev ansat i Hjarbæk Fjord Golf klub, nemlig som chefgreenkeeper. Herudover er der ansat 2 faste greenkeepere samt et par løstansatte efter behov. Jeg vil gerne takke Torben, Poul Børge og den øvrige greenkeeperstab for en stor arbejdsindsats. På medlemsmødet i marts præsenterer bestyrelsen den endelige organisationsplan med medlemmer i de enkelte udvalg samt med arbejdsbeskrivelser og mål for udvalgene. Shop og træner: Vi har haft en aftale med Jens Peter Reinert om klubbens træningsaktiviteter. Aftalen betød, at Jens Peter var i klubben en dag om ugen. Også her har vi fået frivilligt hjælp til træning af begyndere og mindre company days. Shoppen har jo lignet afvikling. Vi har solgt det lager, vi overtog fra konkursboet, og haft et mindre samarbejde med shoppen i Tange sidst på året. I næste sæson er der indgået aftale med Dan Stage om både shop og træning.

4 Som træner får vi tilknyttet Jonas Jensen, som minimum vil være i klubben to dage om ugen. I den udstrækning, han ikke er på træningsbanen, vil han være i shoppen. Klubben skal medvirke til driften af shoppen. Bestyrelsen vil opfordre medlemmerne til at støtte op om både shop og træner. Banen: I løbet af året har baneudvalget lavet en ny vision for vores golfbane, som er blevet vedtaget i bestyrelsen: Det er klubbens vision at drive en 18 hullers golfbane, som er en af områdets allerbedste. Vest skal være i den bedst mulige stand i forhold til klubbens økonomiske formåen. Takket være et stort arbejde af greenkeeperne og de mange frivillige arbejdshold havde vi i år en bane med en standard, som levede op til vores vision. Gode og hurtige greens, fairways man gerne vil lande på og bunkers, der blev bedre og bedre i løbet af sæsonen. Hyppig rivning og opsamling af sten i mange af bunkerne har gjort dem betydelig bedre. Vi ved godt, vi ikke er nået i mål på dette område, men der vil blive arbejdet videre med det i den kommende sæson. I efteråret prikkede vi alle fairways på NORD/SYD, hvilket var en nødvendighed for at bevare/fremme græsvæksten. Stormen Bodil var også forbi Lynderup og forårsagede desværre en del skader på banen. Oprydningen er i fuld gang, og til åbningsmatchen vil der kun være få steder tilbage, hvor stormens følger vil være synlige for spillerne. Der vil blive iværksat en genplantningsplan i løbet af Der er påbegyndt en beskæring/opstamning af plantefelterne, og udvidelse af bækken på hul 5 Nord færdiggøres inden sæsonstarten. Medlemsstatistik og kontingent: Det totale antal medlemmer 1. januar 2013 var 542. Opgørelsen pr. 1. januar 2014 er 518. Fordeling:

5 1/ / Basis Vest Ungsenior 12 9 Junior Long distance Passive Flex 0 38 I alt Vi blev slået tilbage i forbindelse med konkursen. Medlemstilgang af både golfspillere og nybegyndere bliver det vigtigste fokusområde for klubben i de kommende år. Der skal sættes ambitiøse mål. Arbejdet er påbegyndt i Bestyrelsen har sidst på året offentliggjort 2 medlemsfordele, som vi tror kan gøre det attraktivt at være medlem af Hjarbæk Fjord Golf Klub. Vi har indgået en fritspilsaftale med Tange Sø Golf Klub, så de to klubbers medlemmer frit kan spille på de to klubbers baner. Samarbejdet forventes udviklet til mere, eksempelvis et par fælles klubmatcher. Herudover er vi gået med i den lokale fritspilsaftale mellem Skive, Harre Vig, Morsø, Løgstør, Hvalpsund og Års. Og som tillæg er det bestyrelsens mål at fastholde det nuværende kontingentniveau. Greenfee 2013: Efter en rigtig sløj start kom der i juli måned gang i greenfeebesøgene. Det skyldes både de gode tilbud på ophold på centret og rygterne om banens stand. Der har været ca greenfee gæster i 2013, og omsætningen nåede op på kr Vi har justeret en lille smule på prisen i 2014, men der er jo ingen, der betaler fuld pris for noget i denne verden.

6 Sponsorer: I 2013 har vi i sponsorudvalget arbejdet på et nyt sponsorkoncept, der omfatter de nye muligheder, der er for salg på banen. Det har været meget spændende, men også en stor mundfuld. Men vi føler os godt rustet til et nyt år. Det betyder, at mulighederne for sponsorindtægter stiger fra tidligere ca til fremtidige muligheder ca Eliteafdelingen: Efter 6 velspillede og til tider spændende matcher måtte 3. div. holdet tage turen ned i 4. div. igen. Det blev desværre kun til en sejr trods 5 tætte kampe ud af 6 mulige. Klubbens 2. elitehold i kvalifikationsrækken havde det noget sværere. Efter nogle til tider tætte kampe blev det desværre til en sæson uden sejre. Klubben har igen 2 elitehold i Jimmi Bartholomæussen blev årets elitespiller. Juniorafdelingen Der har i år været en lille fremgang i antallet af juniormedlemmer. Pt. har vi 44 i klubben. Fremgangen i 2012 og sidste år skyldes utvivlsomt det lave kontingent på 250 kr. Knap halvdelen af juniorerne har deltaget i den ugentlige træning, og en mindre del af dem har været igennem teoriundervisningen og de praktiske prøver og har erhvervet sig golfkortet. Årets juniorspiller blev Mads Bjørnlund Turneringer: Klubturneringer: Der er i 2013 afviklet 12 klubturneringer inklusiv klubmesterskaberne. Der har været i alt 707 deltagere, hvilket giver en tilbagegang på ca. 2 % i det gennemsnitlige deltagerantal pr. turnering i forhold til 2012.

7 Tirsdagsturneringer: Der har i 2013 været afholdt 24 turneringer med i alt 384 deltagere, hvilket giver en tilbagegang på 8,7 % i det gennemsnitlige deltager antal pr. turnering i forhold til Vi har også afviklet 23 ni-hullers turneringer med i alt 191 deltagere. Det gennemsnitlige deltagerantal i ni-hullers turneringerne, er gået frem med 39% i forhold til Torsdagsturneringer: Der har i 2013 været afholdt 24 torsdagsturneringer med i alt 503 deltagere. Det gennemsnitlige deltagerantal har været 21 mod 22 i Klubmesterskaber: I slutningen af august blev årets klubmestre fundet. Vinderne af årets klubmesterskaber blev som følger: Slagspil (54 huller): Herrer: Jesper Andersen Midage herrer: Mikael Thoft Slagspil (36 huller): Senior damer: Ruth Nørremark Senior herrer: Jens Kristian Thoft Veteran herrer: John Kjærgaard Junior herrer: Mads Bjørnlund Tillykke til de nye klubmestre: Regionsgolf Danmark: Klubben har i 2013 deltaget i veteranrækken og senior A - rækken. Klub i Klub: Dameklubben: Dameklubben har spillet matcher om mandagen. Fremmødet har været lidt småt, og der overvejes et nyt setup for dameklubben. I juni måned blev der arrangeret en tur til Hvalpsund, som blev en rigtig hyggelig dag og aften.

8 Herreklubben: I 2014 er herreklubben trods den noget sene og turbulente start igen vokset, og der er i det forgangne år spillet tilsammen 661 runder golf af 64 forskellige spillere, mod 623 runder i 2012, så alt i alt en positiv fremgang, som forhåbentlig vil gavne klub og center. Som tidligere har der over året kørt en order of merit, hvor de 10 bedste runder er tællende. Årets vinder blev Leo Mouritsen med et gennemsnit på 35,8 point. Til lykke til ham. I juni var der endagstur til Mariager Fjord Golfklub, og i august var der weekendtur til Lübker Golf Resort. Det hele sluttede med en årsafslutning i september med Ryder Cup og Bowling. Vi håber, at der igen i år kommer endnu flere der har lyst til at deltage. Torben Larsen takker af som formand og kasserer, og posten er nu er givet videre til Gert Skals. Seniorklubben Vi har en meget aktiv seniorklub. Seniorerne har fast officiel spilledag onsdag. De mødes i kælderen kl Der spilles en tællende match med social afslutning i restauranten. Det er rigtig hyggeligt, og alle kan deltage. Gennemsnitligt er der 35 deltagere om onsdagen. Totalt er der omkring 90 af klubbens medlemmer, som deltager i seniorafdelingens aktiviteter. Seniorerne har været på endagsudflugter til fem forskellige baner: Års, Harrevig, Rold Skov, Hvalpsund og Nykøbing. Rekord - deltagerantal var i Hvalpsund med ikke mindre end 52 deltagere. Venskabsmatcher mod Tange (I Tange) og mod Blokhus (hjemme). Sensommerudflugten (med 35 deltagere) til Slukefter Kro var en ubetinget succes. Der var således kun lovord og positive tilbagemeldinger på hele arrangementet. Hyggelig juleafslutning med bowling i november.

9 Signe Jensen takker af i udvalget, og Anna Ambrosius er nyt medlem i udvalget i Handicapregulering: Som noget nyt blev der indført mulighed for, at medlemmerne selv kunne indtaste scorekort. Det har fungeret rigtig fint. Udvalget har bestræbt sig på en hurtig regulering efter matcher. Og manuelt udfyldte kort, der afleveres i postkassen, reguleres som tidligere én gang om ugen. Arrangementer: Det er vigtigt for klubbens og centrets fremtid og udvikling, at der er et stærkt og aktivt klubliv. Gennem arrangementer og aktiviteter af sportslig, social og festlig karakter skal klublivet og sammenholdet styrkes. Det skal ske ved at motivere både eksisterende og nye medlemmer til at deltage og engagere sig i det, der skal drive en klub fremad. Det håber vi, arrangementerne i forbindelse med Sankt Hans, klubtur, frivillige, afslutning mv. har bidraget til. Der har været fin opbakning til alle arrangementer, men der er selvfølgelig altid plads til flere. Til Sankt Hans match, spisning og hekseafbrænding var der 40 deltagere. Jens fik igen fantastisk blus på bålet, så Lenes fine heks blev sendt behørigt af sted med fortidens ulykker, mens midsommersangen gjaldede optimistisk ud over banen. Christian Fischer holdt en både vidende, inspirerende og morsom båltale, der bandt fortid og fremtid smukt sammen på det sted, hvor vi stod. Årets klubtur gik til Rømø Golf og Wellness. Det ligger på den sydligste spids af Rømø, klos op ad Vadehavet i et fantastisk naturområde. Weekenden var udvidet med ankomst fredag og golfturnering lørdag og søndag i perfekt golfvejr. Begge dage blev der spillet i perfekt golfvejr. 32 deltagere boede i 4-personers lejligheder af meget fin standard og med fri adgang til stort welnesscenter og andre faciliteter. Sæsonafslutningen blev markeret med den traditionelle afslutningsmatch med efterfølgende flot middag med 65 deltagere og præmiesponsorat af restauranten ved Bente og Kurt. Formanden havde påtaget sig den store ære at holde årets golftale. Formanden holdt en personlig tale med udgangspunkt i sine egne golfoplevelser, helt renset for årets fortrædeligheder. Aftenen sluttede med 80 er og 90 er dansemusik fra Made by Dreams. Næste dag mødtes ca. 15 til slukeftermatch, i et eftertrykkeligt regnvejr. For første gang afholdt bestyrelsen julefrokost for personale. Restauranten, grenkeeperstaben, sekretariatet og bestyrelsen deltog med påhæng. Kurt og Bente

10 diskede igen op med en flot julebuffet. Der blev snakket, skålet, quizzet og spillet tallotteri med mange kommentarer og tilråb. Til slut en opfordring til at komme med nye ideer og forslag til arrangementer og ture. Vi modtager meget gerne henvendelser, hvis nogle har lyst til at deltage i arbejdet med at udvikle arrangementer. Kommunikation: Bestyrelsen har i løbet af året udsendt flere medlemsinformationer på mail og hjemmeside. Kommunikationen har tidligere udelukkende foregået på klubbens hjemmeside. I forbindelse med overtagelsen blev det besluttet at lave en fælles hjemmeside for klub, restaurant og lejligheder. Klubbens hjemmeside stod foran en investering i opdatering af software. Den udgift besluttede vi at spare og forsøge at køre året igennem på den gamle software. Det lykkedes næsten. I december måtte siden opgives på grund af udefra kommende og uvedkommende angreb. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak til Tina og Thomas for samarbejdet omkring den gamle hjemmeside. Klubbens del af den nye hjemmeside bliver helt færdig til medlemsmødet her i I fremtiden vil disse informationer komme på hjemmesiden HFGC.dk, og det vil igen blive muligt at tilmelde sig nyhedsmodulet. Der var 217 tilmeldte til det gamle nyhedsmodul. Klubben har ligeledes oprettet en Facebookside, som skal bruges til informationer og markedsføring. Lige nu er der 284 personer, der følger klubben, og det mest sete opslag nåede ud til personer. Klubben har haft en del positiv presseomtale i løbet af året. Hjarbæk Fjord Golf Klubs pulje Iflg. vedtægterne for Hjarbæk Fjord Golf Klubs pulje skal vi i forbindelse med den ordinære generalforsamling i HFGK give en orientering om puljens aktiviteter i det forløbne år - herunder redegøre for foretagne uddelinger. Puljens formål er at yde økonomisk støtte til medlemmer af Hjarbæk Fjord Golf Klub. Støtten gives primært til uddannelsesformål inden for golfsporten, men kan også gives som støtte til medlemmerne til andre formål - efter puljebestyrelsens bestemmelse.

11 Puljens bestyrelse består af de til enhver tid siddende bestyrelsesmedlemmer i Hjarbæk Fjord Golf Klub, der beklæder posterne som formand, sekretær og kasserer. Der er ikke udloddet fra puljen i år. Med årets rentetilskrivning på kr , er puljen pr. 31/ på kr Afslutning. Afslutningsvis vil jeg vil på bestyrelsens vegne takke alle udvalgsmedlemmer og frivillige for en stor indsats igennem hele sæsonen. Der bliver givet mange, mange frivillige timer i klubbens tjeneste. Tak for samarbejdet med alle på centeret. Tak for samarbejdet til Glerup A/S. Tak til sponsorerne. Tak til mine bestyrelseskollegaer for et rigtig godt samarbejde i året. Uden alle jer gik det ikke. Med denne beretning har bestyrelsen givet tilbageblik på sæsonens aktiviteter. Det er en spændende fremtid, klubben går i møde. Fundamentet er der. Tak. På vegne af bestyrelsen Peder Larsen Formand

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse til den årlige generalforsamling... 4 Dagsorden:...

Læs mere

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golf Klubs Bestyrelse 2014: Lone Dahl Bilstrup Formand Mob.: 26 74 16 23 formand@skivegolfklub.dk Palle Nielsen Økonomiansvarlig Mob.: 31 20 92 61 kasserer@skivegolfklub.dk

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G Greve Golfklub Bestyrelsen G E N E R A L F O R S A M L I N G Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Greve Golfklub TORSDAG DEN 27. MARTS 2014 kl. 19.00 i TUNE MENIGHEDSCENTER, Tune Center 17,

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Generalforsamling i. Gilleleje Golfklub. Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00. ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19.

Generalforsamling i. Gilleleje Golfklub. Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00. ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19. Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 28. Marts 2010 kl. 14.00 ÆNDRET TIL: Gilleleje Hallen Bøgebakken 19. 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse med dagsorden. 3 Bestyrelsens beretning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2011 Mollerup Golf Club.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2011 Mollerup Golf Club. 1 ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2011 Mollerup Golf Club. Mollerup Golf Clubs 19. ordinære generalforsamling blev afholdt d. 29. marts 2011 kl. 19.00 i auditoriet hos Pædagoguddannelsen Jysk, Skejbyvej

Læs mere

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Velkommen til generalforsamlingen. Det er dejligt at se, der kommer så mange til generalforsamlingen. Normalt var det jo ikke

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk

LEMVIG GOLFKLUB. Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. www.lemviggolfklub.dk ÅRSSKRIFT 2013 3. årgang LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig. Tlf. 9781 0920 E-mail: lemviggolfklub@lemviggolfklub. Bestyrelse Formand Flemming Nielsen... 9782 2127 Næstformand Bente Knudsen...

Læs mere

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Greve Golfklub Karlslunde Centervej 45 2690 Karlslunde info@grevegolfklub.dk http://www.grevegolfklub.dk Formand Allan B. Corfitsen allan@acpc.dk Næstformand Klaus

Læs mere

1 P age. Referat af ordinær Generalforsamling i SG A/S 18/11 08 kl. 21.00

1 P age. Referat af ordinær Generalforsamling i SG A/S 18/11 08 kl. 21.00 Referat af ordinær Generalforsamling i SG A/S 18/11 08 kl. 21.00 Bestyrelsesformand Kurt Grey Schuster bød velkommen til den ordinære generalforsamling 2008. 996 stemmer var repræsenteret. Pkt. 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår For første gang i klubbens historie fik vi en officiel Danmarksmester. Der skulle gå mere end 41 år før Kamilla Bang, som den første i Horsens Golfklub,

Læs mere

Odense Golfklub. Bestyrelsens skriftlige beretning

Odense Golfklub. Bestyrelsens skriftlige beretning Odense Golfklub 2014 Bestyrelsens skriftlige beretning Bestyrelsens skriftlige beretning 2014 Fokus på bestyrelsesarbejdet har været koncentreret omkring økonomi med udgangspunkt i at skabe balance mellem

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 19. årgang Nr. 2 September 2011 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L En glad golfspiller En glad golfspiller en golfoplevelse rigere Bestyrelsen/udvalg Mollerup Golf

Læs mere

Klubbens beretning for 2009

Klubbens beretning for 2009 Klubbens beretning for 2009 www.nordborg-golfklub.dk 1 af 7 Indledning v/ Ib Johannesen 2009 har været en økonomisk meget god sæson. Trods en tilbagegang i greenfee besøg fra vores naboklubber, har vores

Læs mere

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt.

Torben Kyhl og Per Glad ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Bodil Lamberg og Poul Erik Therkelsen valgt. Formanden har ordet Generalforsamlingen den 24. marts var velbesøgt, og stemningen steg gevaldigt, da bestyrelsen kunne fortælle, at det med hjælp fra medlemmer og sponsorer var lykkedes at skaffe kr.

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen:

2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen: Ordinær generalforsamling 2015 i Jelling Golfklub Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 18. februar 2015 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) 1. Valg af dirigent

Læs mere

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 17. årgang Nr. 1 April 2009 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Med træning bliver man bedre... Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 Bestyrelsen/udvalg Sekretariatet:

Læs mere

LLIGAN. Medlemsblad for MOLLERUP. 16. årgang Nr. 3 December 2008. Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 B U C F L E O G

LLIGAN. Medlemsblad for MOLLERUP. 16. årgang Nr. 3 December 2008. Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 B U C F L E O G L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 16. årgang Nr. 3 December 2008 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 Bestyrelsen/udvalg Sekretariatet:

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgc@tiscali.dk Sekretariatet/ Golf Manager: Michael Klose

Læs mere

NR. 5 / OKTOBER 2013. MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere

NR. 5 / OKTOBER 2013. MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere NR. 5 / OKTOBER 2013 MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere 6 Seniorer, Sol og Samvær 20 12 2 INPUT 5/2013 AARHUS AADAL GOLF CLUB 10 8 INDHOLD 26 4 Nyt fra formanden 6 Dead or alive? 8 Synoptik

Læs mere