KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr Bestyrelsen Formand Jørgen Juul Rasmussen Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Anders Petjursson Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn Jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Liselotte Müller Medlemsservice Jørgen Nielsen Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN On KU møde Lø Sommerfest Sø Klubmesterskab ungdomssejlere Sø Furesømesterskab Fr DM i Yngling på Furesøen Sø Sidste torsdagsmatch og Præmieuddeling Lø Bådoptagning I Lø Bådoptagning II Sø Standernedhaling Bemærk datoen for bådoptagning I er rykket en uge! Wayfarerjoller ved Rantzausminde (Foto Poul Ammentorp)

4 4 FORMANDEN BERETTER På trods af den vejrmæssigt ringeste sommer i mands minde, har der været godt gang i sejladserne på søen. Personligt har jeg kun været ude ganske få gange, men der er heldigvis mange, både blandt ungdom og seniorer, der er mere hårdføre end undertegnede. Med hensyn til situationen omkring økonomien for havneanlægget er der ikke så meget at tilføje i forhold til mit indlæg i forrige nummer af Klubnyt. Vi har sendt et brev til kommunen, der beskriver forløbet og situationen og bedt om et møde, med henblik på at opnå støtte til dækning af vores ekstraordinære udgifter. På given foranledning skal jeg opfordre til, at man under sejlads på søen er opmærksom på, at lystfiskerne i deres både ofte har grej langt ude fra bådene, specielt agterud. Hold derfor god afstand og sejl helst foran bådene, hvis man passerer tæt på. Vis gerne med vink eller råb, at man har set dem og følg de anvisninger de måtte give. Færdsel og aktiviteter på søen, herunder lystfiskeri, er reguleret i en bekendtgørelse udgivet af Naturstyrelsen. Ifølge denne er det tilladt lystfiskerne at have deres liner op til 25 m ud fra deres både. Som udgangspunkt gælder de almindelige søfartsregler på søen, med den undtagelse at sejlbåde skal gå af vejen for robåde. På hjemmesiden er der under "Information - Sikkerhedsbestemmelser" linket til denne bekendtgørelse såvel som til andre nyttige reglementer for sejlads på søen.

5 5 Under en rundgang i havnen kan jeg konstatere, at kun ganske få både har klubstanderen i masten. Så jeg vil lige minde om, at klubstandere kan erhverves for 50 kr ved henvendelse til kassereren eller undertegnede. Sidste år fastholdt vi vores medlemstal på ca. 250, men som sædvanlig var der en del udmeldelser i forbindelse med kontingentbetalingen i april. Heldigvis har vi haft en pæn tilgang af nye medlemmer, så vi p.t. er oppe på 241 medlemmer. Så mon ikke vi ender tæt på de 250 medlemmer igen ved årsskiftet. God vind resten af sæsonen. Jørgen Juul Rasmussen Fregatten Jylland

6 6 KØLBÅDENE SKAL PÅ LAND Efter en god sæson skal kølbådene igen på land, og dette sker som vanligt over 2 lørdage. 1. lørdag d. 10. oktober. 2. lørdag d. 24. oktober. Begge dage med start klokken og fra hvilket tidspunkt numre, kaffe og rundstykker også vil kunne købes. Ca. 14 dage før, medio september, vil der blive hængt tilmeldingslister op i klubben. I skal være opmærksomme på, at der max. kan optages 30 både pr. lørdag, så sørg for en jævn fordeling. Sidste år gik det galt, da der kun kom 17 både op den første gang. Dette bliver ikke gentaget, og det kommer jeg tilbage til i givet fald. Klubbådene optages samlet d. 24. okt. ved 11-tiden og før middag. Der er truffet aftale med vognmand Erik, der også søsatte bådene i foråret og fortsat er parat til at være vognmand for os. Prisen er som sidste år: kr. 350,-. (Husk lige penge.) Da vognmandens pris er på timebasis, og denne pris kan kun holdes, hvis vi kan klare mindst fire både i timen. Der er altså ikke tid til ikke at være parat, og det hele skal være godt forberedt, så man er klar med stativerne, når ens båd skal op og det hele skal lykkes første gang. I har alle efterhånden stor erfaring. Og lad nu være med at placere bådene, hvor I selv synes, I har lyst til at stå, og afstanden fra bådenes stativmidte skal være 2,5m for at der bliver plads til alle bådene. Der vil være en afstandslægte så der ikke snydes.

7 7 Vi skal begynde fra den fjerneste ende af jollepladsen og fylde op derfra, med ganske få undtagelser, som ikke gælder Trisserne. Til: JOLLESEJLERNE Den sædvanlige henstilling!!! Det kunne være rart hvis den også virkede! Det gjorde den nogenlunde godt sidste år, men det kan blive bedre, når f.eks. trailere er funktionsdygtige og ikke har flade hjul etc. Hvis I har mulighed for det, så tag jeres joller hjem eller sørg for at få ryddet jollepladsen, så der bliver plads til kølbådene. Vi har jo desværre kun den plads til rådighed, som jollerne ligger på, og som i sikkert har set de øvrige år, bliver kølbådene pakket meget tæt, for at vi alle kan være der. Så giv en hånd og hjælp til, enten ved at tage jeres jolle hjem eller samle dem så meget sammen som muligt, inden lørdag d. 10. oktober og/ eller inden d. 24. oktober. Endelig var der jo også den mulighed, at I kunne møde op om morgenen de dage, kølbådene skal tages på land og hjælpe med at flytte jeres joller. I kan også købe en kop kaffe/rundstykke, og deltage i det sociale og hyggelige liv, der er ved søsætning og optagning af bådene. Med _/)_/) _/) hilsen Jørn Jensen

8 8 UNGDOMSAFDELINGEN Nyt fra Ungdomsafdelingen Sejlersøndag Søndag d. 21. juni afholdt vi Sejlersøndag for alle ungdomsmedlemmer, samt deres forældre og søskende. Formålet var at give deltagerne en sjov og uforpligtende mulighed for at sejle, og måske også prøve en anden jolletype end den de normalt sejler i. Forældre og søskende fik også mulighed for at prøve kræfter med en jolle, alt efter størrelse og erfaring. Vejret var fantastisk fint, specielt hvis man tager det hidtidige (og ikke just imponerende) juni-vejr i betragtning. Vinden var jævn til frisk, regnen holdt sig væk, mens solen kiggede frem efter frokost. Der var mest interesse omkring fam. Ringgaards Hobie Cat samt 405- jollerne, men vores Laser- og Tera-jolle var også i flittig rotation. De yngste søskende fik et lyn-intro-crash-kursus i optimistsejlads i en jolle med halvt sejl. TORM-traileren blev også brugt lidt, men de fleste yngre deltagere var faktisk mere interesseret i at sejle.

9 9 Herslevlejren Lejren blev som sædvanligt gennemført i den første uge af sommerferien. Fra FAS deltog 6 ungdomssejlere, samt en enkelt frivillig sejlerfar. Meldingerne fra lejren var generelt positive, og vejret havde været fint, lige på nær en enkelt dag, hvor det havde været meget vindstille. Billeder og dagbog fra lejren kan ses på Tera-jolle projekt Som beskrevet i sidste nummer fik vi på falderebet en donation fra Tømmerhandler Johannes Fogs Fond til endnu en Tera-jolle. Vi har nu hørt, at den vil blive leveret lige inden efterårs-sæsonen starter, hvilket jo kommer meget tilpas.

10 10 Efterårssæsonen Vi starter efter planen op igen i uge 33, som er første uge efter skolernes sommerferie. Vi fortsætter generelt med de samme sejladshold som vi havde før sommerferien, dvs. et mandagshold for både øvede og begynder-optimister, Tera- og Laser-jolle, og et tirsdagshold for 29er og 405 samt begynder/let øvet optimister. Vi er naturligvis spændte på hvor mange af vores intro-sejlere fra foråret der vælger at fortsætte. Prognosen før sommerferien var ganske god, men man ved jo aldrig hvad folk finder på i løbet af en lang sommerferie. - Jeg glemte vist at fortælle vinduespudseren, at glarmesteren er ved at sætte ny rude i..

11 11 Husk årets sommerfest i sejlklubben. Lørdag d. 15. August kl. 17 Musik ved Wayfarerstompers Og Sejlerskoleleder Bjørn har sikkert harmonikaen med, så det hele får et maritimt musikalsk islæt. Der er garanti for at få nogle hyggelige timer sammen i vores dejlige sejlklub, med den bedste udsigt til Furesøen Konceptet går ud på, at alle medbringer en ret/tilbehør til fællesbordet (til ca. 4 personer) Vi tænder grillen, og du medbringer hvad du vil grille. Egne drikkevarer medbringes også! Alle retter der medbringes, skal lige koordineres med mig, så ikke alle medbringer det samme. Venlige Sejlerhilsener Sanne TILMELDING: hovmesterxfarumsejlklub.dk Eller mobil: senest onsdag d. 12. august Navne på deltagere og hvad I medbringer

12 12 DM i Yngling i weekenden september 2015 Farum Sejlklub arrangerer sammen med Dansk Yngling Klub og DS stævne, hvor Danmarksmesteren i Yngling 2015 skal findes. Stævnet sejles lørdag og søndag. Lørdag aften vil der være stævnemiddag i klublokalerne. Målet er at klubbens 8 Ynglinge deltager. Alle interesserede bedes melde sig, så bådene kan blive bemandet. Her tænker jeg selvfølgelig på alle de medlemmer, der hver tirsdag træner i Yngling, men også på Wayfarer-sejlerne m.fl., der gerne skulle lokkes til at prøve noget andet. Kontakt: Niels Duelund, Jan Hellinghus eller undertegnede. Tilmeldingen til stævnet sker via FAS hjemmeside, pris for deltagelse i klubbens både er 700 kr. pr båd, som betales af besætningen, klubben betaler medlemskab af Ynglingeklubben og målerbrev til DS. Et er sejlerne, noget andet er alle de, der skal gøre det muligt: Jeg har brug for hjælp til diverse opgaver på land (indkøb, arrangere morgenmad, finde grej frem mm) og på vandet (bemande dommer- og mærkebåde). Der vil blive afhold informationsmøde for hjælperne umiddelbart inden stævnet. Kontakt mig hvis du eller en i din familie har mulighed for at hjælpe 1 eller begge dage. Jeg kan kontaktes på mail: ydm2015xfarumsejlklub.dk KH Jytte Nakskov

13 13 Har du nu igen fået en ny sekretær inde på kontoret, Viktor?

14 14 Wayfarer træf Rantzausminde 2015 Af Poul Ammentorp Sommeren 2015 faldt i weekenden lørdag d. 4. søndag d. 5. juli. Det var rigtigt varmt med temperaturer på over 25 grader. Søndag, hvor Rantzausminde træffet startede, var det nærmest vindstille. Joller ved Rantzausminde camping lørdag morgen Søndag nat blev det voldsomt tordenvejer med skybrud og omskiftning i vejret. Mandag: Vi vågnede op til en dag med hård vind. Det var ganske få der var ude at sejle. Irene og jeg havde børnebørnene Jonathan og Albert på besøg i nogle dage, og de er begge raske optimister i FAS, så vi skulle ud og prøve det friske vejr. Jesper Friis tog også med ud, så der var styr på tingene. Vi sejlede med reb i storsejlet, og jollen planede af sted, som var det en speedbåd. Efter nogen tid sejlede vi ind til campingpladsen for at spise frokost. Vi ville ud igen om eftermiddagen for at lege lidt mere, men måtte blive på land, for den kraftige vind fra vest fik vandet til at forsvinde, så de fleste joller lå landfast på bunden. Tiden på land kunne nu bruges til andre aktiviteter. (Orden i teltet gav 20 kr. til hver i præmie fra Aida, som straks røg i is kassen.)

15 15 Tirsdag: Vinden var jævn med aftagende om eftermiddagen, så vores tur gik til Drejø, hvor drengene skulle prøve de bedste gynger i det Sydfynske øhav. Her er drengene i gang på gyngerne Gyngerne har været et hit i alle 30 år, hvor vi har deltaget ved Rantzausminde træf. Gyngerne var også vore pigers (Pi og Gry) favoritter. Efter gyngeturen er der kaffe og is i rosenhaven hos de to søstre på Gammel Elmegård på Drejø. Det er et vidunderligt sted, hvor is, kager, kaffe og serveringen er helt i top, og bestemt et MUST, når vi er på Rantzausminde Kaffe og kage på Gammel Elmegård Drejø

16 16 Da vi skulle hjem fra Drejø løjede vinden, og til sidst blev det vindstille, så der måtte padles fra Skarø og til Rantzausminde. Det er normalt ikke noget vi plejer, fordi vinden altid kommer igen. Det kræver lidt tålmodighed, men det var tirsdag, og der var festaften kl. 19:19, så vi skulle hjem. Det blev til over 1000 tag med padlen, før der igen var så meget vind, at vi kunne sejle. Hjem kom vi, og til tiden, men nu havde vi travlt med at gøre klar til festmiddag i fællesteltet. Onsdag: Vi vågner op til stiv kuling, som fortsatte torsdag og fredag. Middelvinden var til tider på 18 m/s, så der blev ikke sejlet tur nogle af dagene. En del besluttede at tage hjem, men mange blev på trods af vejret! Som noget nyt dette år, blev der arrangeret sejlerskole for børn i en time umiddelbart efter skippermødet. Onsdag hvor det blæste lavede vi tørtræning på land, med Jonathan og Albert som instruktører. De startede med at rigge en optimistjolle til. Senere demonstrerede de i en jolle på land, hvorledes man laver manøvrer i en Wayfarerjolle. Torsdag: Det blæser stadig, og emne for sejlerskolen for børn er i dag, hvordan man laver pandekager. Jesper Nothlev er instruktør, og der blev bagt SUPER pandekager i flere timer, de smagte Uhm!

17 17 Fredag hvor Dannebrog smælder i den kraftige vind over campingpladsen. Lørdag er det igen dejligt sejlvejr med jævn vind fra vest. Det er let overskyet, og vi trænger til at se solen, men det bliver kun i korte perioder. Vi glæder os over, at det ikke længere er kuling. Vi har aftalt at sejle til Skarø for at plukke Strandmalurt til en god snaps til de marinerede sild, vi skal have til vinter. Der var musikfestival på Skarø, så der var gang i den oppe i byen. Efter hjemkomst lørdag blev jollerne hevet på land, der var mange til at hjælpe, så det gik som en leg. Om aftenen spiste vi middag i det store fællestelt. Senere var der sang og musik om bålet ved stranden, og aftenen og natten var dejlig, nu hvor vinden havde lagt sig. Søndag: Vi kunne pakke i dejligt sommervejr med sol ind imellem. Herligt er det at kunne pakke et tørt telt ned, og glæde sig til at pakke det ud igen ved et nyt Rantzausminde træf i 2016.

18 18 adresser: Formand: Jørgen Juul Rasmussen: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Anders Petjursson: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Liselotte Müller: webmasterxfarumsejlklub.dk Medlemsservice: Jørgen Nielsen: medlemsservicexfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kuxfarumsejlklub.dk Velkommen til nye medlemmer: Seniorer: Thomas Hjort Martin Bak Kenneth Christensen Rasmus Lundgreen Lars Kruse Juniorer Frederikke Lynggaard Josefine Lynggaard

19 19 AGTERSPEJLET Dengang man festede igennem i FAS.. DEADLINE Lørdag d. 30. Januar 2016 Bladet udkommer medio februar

20 Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION

OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION OCD LANDSLEJR KDY RUNGSTED 28-30NOV14 PRAKTISK INFORMATION 1 GENEREL INFORMATION GÆLDER ALLE Jolle og udstyr: Husk alt: Jolle, mast, sprydstage, bom, sejl, ror, sværd, vindpil og værktøjskasse Placering

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013 Nyhedsbrev uge 21-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Lejrskolen 2013 Diverse Børnehaven - Lejr Side 7 Side 8 Overnatning på skolen Kalender, kontakt mm Lejrskolen I den forgangne uge har alle skolens elever været

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere