TIRSDAG 11. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl Spisning kl Tilmelding senest 4/3 til Kirsten SÅ ER ÅRET 2014 BEGYNDT Til forskel fra for et år siden kan vi ikke se tilbage på en lang og hård vinter, for selv om vi kun er halvvejs igennem, har vinteren denne gang været ret så mild med regn i stedet for sne. Men noget nyt er der dog sket, for vi kan nu skrive år 2014 og kigge tilbage på Det er dermed også det tidspunkt, hvor vi kigger tilbage på det forgangne år, og der er jo sket rigtigt meget, og meget af det er omtalt her i bladet, for i årets første blad vil der være en beretning om året til generalforsamlingen i foreningen se blot lige over denne tekst. Tilsvarende er det jo også rart at vide, om det går godt i foreningen: Har der været medlemsfremgang, eller er det gået tilbage, og da vi har konstateret, at vi har haft en vis naturlig afgang blandt især de ældre af vore medlemmer, kunne det godt være, at vi måtte konstatere en tilbagegang. For at finde ud af dette, behøver man blot at læse videre inde i dette blad, så god fornøjelse, og tag godt imod de mange tilbud, som foreningen giver dig. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær Ole Andersen - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E STATISTIK FOR 2013 Det kan oplyses, at der på traveturene mandag og torsdag formiddag i Holbæk er gået i alt: 105 ture med deltagere og km og med et gennemsnit på 26,8 personer pr. tur. Turene tirsdag formiddag har været afholdt 50 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 48,6 personer pr. tur. Turene torsdag formiddag i Asnæs har været afholdt 52 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 24,8 deltagere pr. tur. Turene onsdag aften har været afholdt 42 gange med i alt 595 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 14,2 deltagere pr. tur. Turene lørdag eftermiddag har været afholdt 24 gange med i alt 389 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 16,2 deltagere pr. tur. Ud over disse faste ture har der været afholdt i alt 14 andre større arrangementer og specialture, som har haft tilsammen 677 deltagere, og som har gået i alt km. Endeligt har der været afholdt traveture hver mandag eftermiddag, hvor hoved-elementet er stavgang, men hvor der dog også har været en del almindelige gængere med. Der har været 8 10 deltagere ved hver tur, og der er gået 7 9 km pr. tur. Det har ikke været muligt at beregne det samlede antal deltagere og tilbagelagte km for disse ture, men det er skønnet, at der har været deltagere i alt, og der er gået ca km. Til sammen har der i løbet af året været afholdt 337 forskellige arrangementer eller ca. 6 om ugen. Der har på disse ture været i alt deltagere, som har gået i alt km, hvilket svarer til ca. 1½ gang rundt om jorden. Til almen orientering kan vi fra Danmarks Statistik oplyse følgende interessante: Laveste gennemsnitlige årlige prisstigninger i 60 år. Fra 2012 til 2013 steg det gennemsnitlige forbrugerprisindeks 0,8 pct. Dermed ligger den gennemsnitlige årlige prisstigning på det laveste niveau siden 1953, hvor priserne ligefrem faldt 0,5 pct. på årsbasis. Fra 2011 til 2012 steg priserne 2,4 pct. Faldet på de 0,8 pct. skyldes bl.a. lavere årlige prisstigninger på fødevarer, benzin og forsikringer fra 2012 til 2013 end fra 2011 til 2012.

3 FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Hvidbjergvandringen ved Fredericia, lørdag, den 8. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 5 til 22 km. Vintervandring fra Rungsted Kyst, søndag, den 9. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en rute på ca. 10 km. Euraudax-march i Hvidovre, lørdag, den 15. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført rute 25 km (evt. 13 km). Der skal gås med 6 km i timen. Kyndelmissevandring fra Ryslinge, søndag, den 16. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Vinterstjernen fra Stenløse, lørdag, den 22. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført madpakketur på 30 km. Vintertur ved Køge, lørdag, den 1. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Herregårdsturen ved Korinth, søndag, den 2. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12 og 20 km. Forårsvandring ved Rødovre, søndag, den 9. marts med afgang fra Holbæk kl der er ruter på 6, 10, 16 og 20 km. Hillerød-vandring, lørdag, den 15. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 15 km. Weekend-tur i Jylland, lørdag, den 29. og søndag, den 30. marts. Der er afgang fra Holbæk lørdag morgen kl I løbet af lørdag formiddag er der sight-seeing-tur i Aarhus evt. med besøg på Aros. Om eftermiddagen er der en ført tur i Aarhus på 5 og 10 km. Derefter køres til Brande, hvor der er også er ture på 5 og 10 km. Der spises aftensmad i Brande, hvor der også skal overnattes. Søndag morgen er der Vandretur ved Brande med ruter på mellem 3 og 34 km. Til denne tur skal tilmelding ske til Kirsten Frederiksen på tlf Tilmelding til de øvrige ture sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. Der kan også være mulighed for fællestransport til de lokale lørdags-traveture, der ikke har start fra Klubhuset. Der vil være afgang 30 eller 45 minutter før starten, afhængigt af afstanden til startstedet. MÅNEDENS TILBUD Vi har til dette blad modtaget to tilbud om spændende ture i eftersommeren. Det ene er en opfølgning på en tur, som foreningen havde til Öland for nogle år siden. Flere af deltagerne syntes, at man fik set for lidt af de mange spændende ting på øen, så derfor kommer der nu en opfølgning med et noget udvidet indhold. Den anden tur er med Rejseforeningen 007, som denne gang rejser til Nord-italien, hvor man besøger det område, som kaldes Cinque Terre, og som ligger i meget naturskønt område. Oplysninger om de to ture med tilmeldingsfrister mv. er senere her i bladet.

4 Billed- og hyggeaften Flotte udsigter eller kulturelle seværdigheder?? Kom med dine billeder og vær med til at bestemme aftenens indhold. Sandstensklippe i Adršpach i den nordlige del af Tjekkiet Tid: Tirsdag, den 25. februar kl Sted: Pris: Klubhuset, Højen 36, Holbæk Kaffe og kage 10 kr. Indhold: Der vil blive vist billeder fra 5 forskellige steder i verden. Hvis du har lyst til at vise dine billeder, så ring til Birthe på senest den 16. februar. Har du bare lyst til at kigge med, så mød op til denne spændende aften.

5 TUR TIL ÖLAND I 2014 Nogle af de mange vindmøller på Öland Tag med Holbæk Gangsport til Öland i dagene fra september 2014 På turen bliver der lejlighed til at deltage i vandringen Böda Luffen, som er et element i Den Nordiske Vandrebuket. Der bliver også lejlighed til at se mange spændende ting i den ölandske natur, hvor der er såvel botaniske og zoologiske samt geologiske seværdigheder. Det mest specielle på øen er nok de flere millioner år gamle fossiler af havdyr, som ses mange steder på øen; og de ses ellers ikke ret mange andre steder. Øen er meget speciel og er en virkelig oplevelse og et besøg værd.

6 Afrejse: Torsdag, 11. september fra Højen 36, 4300 Holbæk, kl. 07:00. Hvis der viser sig behov derfor, kan der blive mulighed for påstigning i Asnæs, Høje Taastrup og Ølby. Tidspunkterne oplyses senere. Hjemrejsen starter mandag, 15. september kl. 08:00. Tilmelding til turen snarest mulig og senest den 1. juni Vi rejser med bus fra Holbæk til Böda Sand Kronocamping nær den nordlige ende af Öland hvor vi bor i campinghytter med plads til 2, 4, 6 eller 8 personer i hver hytte. Undervejs til Ö- land bliver der et par pauser, hvor man kan komme ud røre sig lidt. Et af stederne bliver i Kalmar, hvor der bliver mulighed for at besøge Kalmar Slot, som er berømt for at være stedet, hvor aftalen om Kalmar-unionen blev underskrevet i Fredag er der udflugt til den sydlige del af øen, hvoraf en stor del er udlagt som nationalpark. Her bliver der mulighed for at gå et par lokale vandringer; der er mange forskellige tilbud på vandringer af forskellig længde. Lørdag og søndag er der deltagelse i vandringen Böda Luffen med ruter på 5, 10 og 25 km pr. dag. Om eftermiddagen er der mindre udflugter i den nordlige del af øen. Mandag er hjemrejsedag, men også her bliver der mulighed for at strække benene på nogle små vandringer. Prisen inkluderer bustransport til Böda, overnatning i campinghytter og udflugter på Öland samt startkort til deltagelse i vandringen Böda Luffen, som afholdes lørdag og søndag. Morgenmaden de fire dage er inkluderet i prisen, og den arrangerer vi selv. Frokost og aftensmad er ikke inkluderet, men vi finder hver dag nogle passende spisesteder eller vi smører evt. en madpakke til frokosten. Ved et deltagertal på 40 og ved overnatning i 4 mands-hytter skulle prisen ikke overstige kr. Endelig pris kan oplyses, når bussen er fyldt eller senest den 1. juni.

7 TILMELDING TIL ÖLANDSTUREN I SEPTEMBER 2014 NAVN: ADRESSE: POSTNR./BY: TLF.: FØDT: FORENING: JEG ØNSKER AT DELE HYTTE MED: PRIS FOR DELTAGELSE: KR. DEPOSITUM (indbetales ved tilmelding): KR. 800,00 RESTBELØB (indbetales senest ): KR. Tilmelding og indbetaling sendes til: Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300 Holbæk. Reg.nr. 1726, konto-nr kan også anvendes ved tilmelding: For dem, som er interesserede i det internationale vandre-samarbejde, kan det oplyses, at vandringen Böda Luffen er tilsluttet Den Nordiske Vandrebuket, som omfatter 4 vandringer i Sverige, 3 i Norge, 3 i Danmark og 2 i Finland. Vandringen er desuden tilsluttet Det Internationale Folkesportsforbund IVV, så hvis du ejer en stempelbog til dette forbund, kan du få 2 stempler for vandringen.

8 Spændende motiver fra Öland

9 GENERALFORSAMLINGEN 2014 Bestyrelsens beretning MILEPÆLEN Følgende personer har passeret en milepæl: Aase Berg, Helle Nielsen, Jan Vilhelmsen, Folke Hansen, Mogens Nyvang, Lene Heesch, Bjarne Heesch, km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart. Vi må desværre også denne gang oplyse om afsked med nogle af vore gode vandrevenner: LONE HØJSTED, Tjebberup, 68 år Lone blev for snart mange år siden opfordret til at tage med ud på vore små ugentlige traveture, for det var hyggeligt, og så gav det også lidt motion. Det var hun helt med på, og hun var en særdeles jævnlig deltager på turene, helt indtil kort før hun sidst på sommeren blev sløj og fik konstateret et alvorligt kræftangreb. Det gik meget hurtigt ned ad bakke, og kort efter nytår var det uigenkaldeligt slut. Vi vil savne hendes hyggelige væsen og gode humør. HARRY JENSEN, Køge, 81 år Harry var en hyppig gæst i Holbæk, og vi mødtes også i mange år på den store Hærvejsvandring i Jylland, hvor Harry fulgtes med Elise, mens de respektive ægtefæller Gitte og Ib, kørte efter med campingvognen og sørgede for hyggelige rastepladser for såvel Harry og Elise samt for deres mange bekendte. Vi vil savne vore kære vandrevenner, og vore tanker går til deres efterladte, Asger hhv. Gitte. På foreningens vegne, Finn Henriksen Så er endnu et år afsluttet med megen aktivitet, både med møder og kurser og vandringer. Vi lagde ud med et Bankospil en lørdag i januar, og i februar havde vi vores Fastelavnsvandring. Vores Maglesøvandring blev afholdt med meget stor tilslutning og på en dejlig solskinsdag, mon ikke julekalenderen fra året før havde sin virkning, da der var flere som skulle inspicere, hvor det nu var, at nisserne havde holdt til, og om tårnet var der endnu. Hvilket var godt, da vi så havde vort startsted stadigvæk. Da bestyrelsen for lokalafdelingen i Holbæk for Red Barnet valgte at stoppe med vandringen, der gik til fordel for dem, afholdt vi alligevel en aftentur og valgte at lade pengene gå til Børns Vilkår, som vi før har støttet - også fordi arrangementet var for-annonceret lang tid før. Børns Vilkår har også takket for pengene. Hvedeturen blev også besøgt af rigtigt mange, og det er jo dejligt, at der er interesse for de traditioner, der laves i foreningen. Vi fik samlet et stort hold af damer til Ladywalk i 2013, hvilket så også medførte, at fik vi en pokal for første gang i København. 124 deltog på holdet. I juni måned afholdt vi en hjælperfest. Vi havde inviteret 59 hjælpere, og ganske få meldte afbud. Det blev til en hyggelig aften med god mad og gættekonkurrencer og andet sjov, som bestyrelsen stod for, da vi gerne ville takke vore trofaste hjælpere for deres indsats de seneste 2 år.

10 Der har også været et par ø-ture, nemlig til Strynø og Agersø, som en del lod sig friste af og besøgte. Orø Rundt havde for første gang i flere år en tilbagegang, men det skyldes nok, at der var cykelløb i Holbæk, og så sejler færgen fra Holbæk til Orø så sent på formiddagen, at mange vælger den fra, gængere vil helst komme, når det startes, og så er der nogle at følges med rundt. Sundhedsvandringen havde deltagelse af 71 personer Her går alle pengene til Kræftens Bekæmpelse; de kommer selv med kaffe og kage og sælger dette. Vi laver kun ruterne og reklamerer for turen i brochurer og i gangkalenderen. Vore Vandrefestivalsture har i år været en stor succes. På de 6 ture, som vi lavede, kom der i alt 216 personer ud at gå, og dette har samtidig medført en masse nye, der har indmeldt sig hos os; dels for at de gerne vil gå lidt længere ture, end der gås i hverdagen fra Klubhuset og for at deltage i ture udenfor i omegnen af Holbæk. Men også på turene fra Klubhuset er der kommet mange nye, og det højeste tal fra mandag-torsdags-holdet, der går om formiddagen er 45 personer, og for tirsdagsholdet er det 66 personer. Asnæs-holdet oplever også fremgang; her er det 42 personer, som det højeste antal på en gåtur. Mandag eftermiddag ligger meget stabilt med nogle nye, som vil lære stavgang. Vi har igen deltaget i Sundhedsdagen, der foregår på Ahlgade i Holbæk. Det er den anden lørdag i juni, hvor der deles brochurer ud om foreningen og snakkes med en masse mennesker om vore ture. Vi deltog også i Frivillig Fredag, noget nyt som Holbæk Kommune stod for, og som erstattede det at få besøg af en politiker i den uge, hvor Frivillig Fredag var. Det lykkedes aldrig for os i Gangsporten at få besøg af nogen politiker. Til gengæld fik vi besøg på vores stand af flere fra byrådet, og også borgmesteren kiggede forbi hos os. Der har sidst på året været en del mødeaktivitet angående Klubhuset, og hvad der skulle ske ved et eventuelt salg af området, hvor vort Klubhus ligger, men der sker nok ikke noget i de kommende år. Så vi må se, hvad fremtiden engang bringer. Motion Danmark indbød til en temadag i februar, hvor vi blev præsenteret for skovtræning, som vi jo havde været så heldige, at vi allerede var blevet tilbudt i Holbæk Gangsport som en prøve for at uddanne nogle til at lede turene, men desværre var interessen herfor ikke så stor. Juleturen til København måtte desværre aflyses på grund af for få tilmeldinger. Men til gengæld fik vi samlet ikke færre end 130 personer til vores hold til Julemærkemarchen. Det er det største hold, som Holbæk Gangsport har haft indtil nu. Vi blev nr. 9 på landsplan; det er rigtigt flot og dejligt at få en plads igen i top 10 på landsplan. Året sluttede af med vores Julevandring, hvor 54 gængere deltog, og hvor vejret var fint for første gang i mange år, så det blev en dejlig afslutning på et travlt år. På bestyrelsens vegne, Kirsten Frederiksen.

11 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag, 11. marts 2014 i Foreningshuset ved Bjergmarksskolen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Spisning kl. 18:00 derefter generalforsamling kl. 19:00 Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v/ Kirsten Frederiksen. 4. Regnskab v/ Rita Ellingsen. 5. Indkomne forslag. 6. Valg til bestyrelse for 2 år. Formand: Kirsten Frederiksen (villig til genvalg) Sekretær: Agnete Pedersen (villig til genvalg) Bestyrelsesmedlem: Ole Andersen (ønsker ikke genvalg) 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år Lonni Larsen (villig til genvalg) Aase Berg (villig til genvalg) 8. Valg af revisor og revisor-suppleant Bent Nilsson, revisor, (villig til genvalg) Finn Henriksen, revisor, (villig til genvalg) Orla Fogtmann, revisorsuppleant 9. Fastsættelse af næste års kontingent. Foreslås uændret 125 kr. 10. Eventuelt Efter generalforsamlingen vises billeder fra vores tur Europa Rundt Der serveres kaffe og kage Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. HUSK TILMELDING TIL SPISNING SENEST den 4. marts 2014 til Kirsten Frederiksen tlf.: SMS eller på liste i Klubhuset. MØD OP OG VÆR MED OG FÅ INDFLYDELSE PÅ FREMTIDEN.

12 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GANGSPORT 1. NAVN OG ADRESSE Foreningens navn er HOLBÆK GANGSPORT, stiftet den 4. november Foreningen har hjemsted i Holbæk Kommune. Oprindeligt stiftedes foreningen som en afdeling af Civilforsvarets Marchforening, med hvilken forbindelsen ophørte efter vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling den 2. juni Indtil 1994 førte foreningen navnet, HOLBÆK MARCHFORENING, men ved generalforsamlingen den 8. november 1994 ændredes navnet. 2. FORMÅL Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende gang- og vandresport ved blandt andet at afholde vandringer og traveture samt formidle kontakt til andre gangsportsforeninger. 3. MEDLEMSKAB AF FORBUND OG ORGANISATIONER Foreningen er tilsluttet forbund og organisationer, som kan støtte og gavne den. Generalforsamlingen bestemmer hvilke forbund mv., der kan søges om optagelse i. For tiden er foreningen optaget i Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og dermed tilsluttet EVG (Europæiske Folkesports Foreninger). Foreningen er optaget i Dansk Motionsforbund (DMF) under Det Internationale Folkesportsforbund (IVV). Endvidere er foreningen optaget i Gangsports Samvirke Sjælland. 4. MEDLEMSKAB Som medlem kan optages enhver enkeltperson, familie eller forening. Indmeldelse sker til formanden eller kassereren. Medlemskabet ophører automatisk ved kontingentrestance udover en fastsat termin (jf. 7). Eksklusion af medlemmer kan kun ske ved grov overtrædelse af sømmelig optræden overfor foreningen. Enhver eksklusion skal bekræftes eller afvises af nærmest følgende generalforsamling, ordinær eller ekstraordinær. Kun personer, der har været medlem af foreningen i mindst 6 måneder, kan oppebære tilskud til de fællesrejser, foreningen arrangerer eller har del i. Som æresmedlem kan, efter indstilling fra bestyrelsen og vedtagelse af generalforsamlingen, udnævnes personer, som i særlig grad har støttet foreningen eller udvist den særlig interesse. Æresmedlemmer er kontingentfri.

13 5. BESTYRELSEN Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af: Formand, næstformand, kasserer, sekretær og 1 bestyrelsesmedlem - derudover 2 bestyrelses-suppleanter, 2 revisorer og 1 revisor-suppleant. Bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling for et tidsrum af 2 år, mens øvrige vælges for 1 år. Formand og sekretær vælges på lige årstal. Næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted, ligesom rekonstituering i løbet af et år er tilladt. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af specialopgaver. Bestyrelsen indkalder til koordineringsmøder med disse udvalg.. 6. GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i januar kvartal. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelse kan ske gennem foreningens medlemsblad. Generalforsamlingen kan overværes af repræsentanter for de forbund mv., foreningen er optaget i (jf. 3). Disse har dog ikke stemmeret, med mindre de er medlemmer af foreningen. Stemmeret har alle medlemmer, der er fyldt 15 år (jf. dog 4, stk. 2). Foreninger, som er medlem, har højst 2 stemmer ved generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen skal have mindst følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse. 6. Valg af suppleanter til bestyrelse. 7. Valg af revisorer og revisor-suppleant. 8. Fastsættelse af næste års kontingenter. 9. Eventuelt. Afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtægtsændringer samt opløsning af foreningen (jf. 10), at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for vedtagelse. 7. ØKONOMI OG REGNSKAB Generalforsamlingen fastsætter betalingen for husstandsmedlemskab. Kontingentopkrævning udsendes i januar. Hvis kontingentet ikke er betalt senest den 15. februar, slettes medlemskabet med fortabelse af opnåede rettigheder (jf. 4). Kassereren fører foreningens regnskab og er ansvarlig for kassen. Foreningens midler, udover en rimelig kassebeholdning, skal indsættes på konto i pengeinstitut. En del af foreningens likvide kapital kan anbringes i obligationer. På foreningens konti kan kun hæves af kassereren eller formanden. Regnskabsåret følger kalenderåret.

14 Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, underskrives af bestyrelsen og revisorerne. Regnskabet skal foreligge til revision senest 14 dage før generalforsamlingen. 8. REVISION Revisorerne tilrettelægger selv deres arbejde og aflægger beretning til bestyrelsen. Revisorerne har pligt til at udøve såvel kritisk som talmæssig revision samt ret til at foretage uanmeldte kasseeftersyn. 9. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig begæring rettet til bestyrelsen fra mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer. Der skal angives hvilke sager, der ønskes behandlet. Bestyrelsen foretager indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling med mindst 3 ugers varsel og senest 1 måned efter, at begæringen er modtaget. 10. OPLØSNING AF FORENINGEN HOLBÆK GANGSPORT kan kun opløses på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er mødt, og hvor mindst 2/3 af disse stemmer herfor. I tilfælde af opløsning anvendes en eventuel formue til idrætslige formål i Holbæk Kommune efter nærmere beslutning truffet af den opløsende generalforsamling. 11. VEDTÆGTSÆNDRINGER Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer tilstilles medlemmerne sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til ændringer fra medlemmer tilstilles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen - dette sidste gælder også for almindelige forslag til behandling på generalforsamlingen. 12. IKRAFTTRÆDEN Disse vedtægter træder i kraft umiddelbart efter deres vedtagelse. Vedtaget den 4. november 1981 (5 års-dagen for foreningens stiftelse). Med følgende ændringer: Den 5. november 1984 (vedr. 3), den 9. november 1993 (vedr. 4), den 8. november 1994 (vedr. 1, 6 og 7), den 11. februar 1998 (vedr. 2, 3 og 7), den 8. februar 2000 (vedr. 3, 4, 6 og 7), den 20. februar 2001 (vedr. 3, 5, 6, 7 og 8), den 18. marts 2002 (vedr. 7), den 18. marts 2003 (vedr. 4 og 7), den 30. marts 2004 (vedr. 7), den 14. marts 2006 (vedr. 3, 5 og 7), den 3. marts 2009 (vedr. 3), den 2. marts 2010 (vedr. 3, 5 og 7). Ole N. Lyngdorf, dirigent.

15 HOLBÆK GANGSPORT REGNSKAB Indtægter Budget 2013 Budget 2014 Kontingenter, medlemmer , Vandringer 1) , Diverse indtægter 2) , Tilskud 3) , Indtægter i alt , Udgifter Vandringer 1) , Diverse Udgifter 2) , Kontingenter 4) , Møder & generalforsamling 5) , Administration 6) , Medlemsblad 7) , Udgifter i alt , Periodens resultat , Status Aktiver Passiver Sparekassen Sjælland ,2 Egenkapital ,6 Kassebeholdning 240 0,0 Investeringskonto ,9 Periodens resultat ,1 Garantbevis ,0 Egenkapital ,7 Girokonto ,2 Skyldige omkostninger ,0 Forudbetalte omkostn ,0 Betalt kontingent ,6 Tilgodehavender ,0 Juleture 500 0,3 Højrentekonto ,2 Betalt motionsgang ,0 Overførte busindtægter ,9 Aktiver i alt ,5 Passiver i alt ,5 Revisionens bemærkninger: Beholdningerne er konstateret og regnskabet er gennemgået ved stikprøver, Holbæk, den 28. januar 2014 Revisor Bent Nilsson Revisor Finn Henriksen Kasserer Rita Ellingsen Formand Kirsten Frederiksen Næstform. Jan Vilhelmsen Sekretær Agnete Pedersen Bestyrelsesm. Ole Andersen

16 HOLBÆK GANGSPORT NOTER Indtægter Antal Medlemmer u/25 år 9 kontingent kr Medlemmer u/60 Kvinder 34 mænd Medlemmer o/60 Kvinder 236 mænd Medlemmer i alt 422 1) Vandringer Indtægt 2012 Udgift 2012 Over/undersk Maglesøvandring 7.810,50 5, ,05 3, ,45 Orø rundt 8.899,00 11, ,97 8,8-597,97 Banko 923,00 0, ,05 0,5-120,05 Nekselø rundt 1,3 1,1 0,00 Sundhedsvandring 1.420,00 1, ,80 1,5-127,80 Efterårsvandring Tølløse 1,6 1,1 0,00 Julemærkemarch 3.060,00 2, ,15 3,2-341,15 Julevandring 1.780,00 1,0 865,15 0,6 914,85 Hvedetur 655,00 0,5 189,35 0,1 465,65 Ladywalk Eccowalkaton 834,00 1,0-834,00 Sundhedsdag Kommunen 920,00 0,3-920,00 Vandrefestival/Egnsvandring 1,8 616,94 0,6-616,94 Maribo tur 2,5 7,6 0,00 Holdtur Fr. værk/værløse 560,00 0,3-560,00 Børns Vilkår 587,00 0,8 596,00 0,9-9,00 Sejerø rundt 2.730,00 1, ,61 1,3 366,39 Fastelavn 805,00 0,6 825,05 0,6-20,05 Byvandring Kalundborg 760,00 0,2 760,00 I alt ,50 32, ,12 32, ,38 2) Diverse indtægter 2012 Div. Udgift 2012 Lotteri 0,4 0,3 0,00 Materialer/ tøj 300, ,11 0, ,11 Kaffesalg øl vand m.m ,50 8, ,46 6, ,04 Motionsgang + øvr. bøger 1.050,00 0, ,00 0,7 8,00 Renter & Udbytte 3.400,27 2, ,27 I alt ,77 11, ,57 7, ,20 3) Tilskud 2012 Bladpulje porto 1.405,89 3,1 6) Administration 2012 Holbæk kommune 1.000,00 9,0 Kontorartikler 2.583,78 3,4 Samvirke Sjælland 4.900,00 4,7 Porto 742,95 0,1 I alt 7.305,89 16,8 Tlf. tilskud formand 600,00 0,6 Nedskrivning tøj 1,5 Udgifter EDB udgifter 435,00 0,4 Gaver og blomster 1.610,96 2,2 4) Kontingenter 2012 Kurser 11,6 DMF 600,00 0,6 Kørsel best ,75 1,0 DAF 2.000,00 2,0 Bankgebyr 810,96 0,7 I alt 8.491,40 21,5 I alt 2.600,00 2,6 5) Møder og generalfors ) Porto mm. medlemsblad 2012 Generalforsamling 4.990,26 3,8 Bladudgifter ,49 12,8 Andre møder 1.232,37 1,2 Udsendelse porto 8.280,00 8,3 Leje Asnæs hallen 1.000,00 0, ,49 21,1 Medlemsfest 9.198,13 0,0 KO udvalgsmøder 1.216,00 0,6 I alt ,76 5,6

17 Nu skal vi prøve et nyt land, men vi gentager succesen med at deltage i en international vandring. Denne gang er det to dage i Arenzano. Turen vil foregå på følgende måde: Fly til Milano fra København. Bus/Tog til Arenzano, 3 overnatninger. Deltagelse i den Internationale IML March, 2 dage i Arenzano. Tog til Levanto, 3 overnatninger. Vandringer 2½ dage omkring Levanto. Tog til Riomaggiore, 2 overnatninger. Vandringer 2 dage omkring Riomaggiore. Tog til Pisa, tur til Lucca, 1 overnatning i Pisa og bytur. Bus/Tog til Milano, fly til København Arenzano september 2014: Der er mulighed for ture på mellem 6 og 30 km, med stigninger op til 1100 m. Men der er gode muligheder for at vælge distancer med meget moderate stigninger. Man skal dog gå Medium ruten for at få medalje (16 km, stigning op til 450 m). Arenzano er en kystby og kommune i provinsen Genova, Ligurien, Italien. I 2007 var indbyggertallet Det varierer meget i løbet året, da det er et rimeligt populært feriested for Italienerne. Der er en række festivaler i løbet af sommeren, som i mange byer i Italien. Der er også en del smukke bygninger fra det 16. århundrede.

18 Cinque Terre: september 2014: Cinque Terre har fået sit navn fra de fem maleriske landsbyer i Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. I mere end tusind år har der boet mennesker i dette dramatiske landskab, og ved slidsomt arbejde, har bønderne opdyrket de stejle bjergsider, der fører ned til de stejle klippekyster ved Det Thyrrenske Hav. I dag er området udlagt som nationalpark, og Cinque Terre kom i 1997 på Unescos Verdensarvliste. Et omfattende netværk af gamle muldyrspor og vandrestier, forbinder de mange smukke landsbyer, og danner rammerne om et af verdens bedst kendte vandreområder. Ligurien har utrolig meget at byde på. Turen slutter i Pisa, der er berømt for sine smukke bygninger, broer og ikke mindst domkirkens skæve klokketårn. Vi gør en lille afstikker til Lucca som anses for at være den mest charmerende by i Toscana, med dens omkransende bymur fra renæssancen og med sit fantastiske torv i hjertet af byen, der er et gammelt ombygget amfiteater. Dette er en relativ nem tur, som er velegnet til dem, der har erfaring med vandring og en almindelig god fysik. De fleste dagsture er på gode afmærkede stier, fra landsby til landsby langs kysten, gennem skov og olivenlunde i et uforglemmeligt landskab hævet over Middelhavet. Der vil være mulighed for at dele gruppen og lave alternativer. Man kan evt. tage tog tilbage til overnatningsstedet. Prisen for denne tur vil være Ca kr. Prisen inkluderer fly, tog, hotelophold i delt dobbeltværelse, alle måltider og startgebyr til den Internationale vandring. Udgifter til entréer og drikkevarer er for egen regning. Tilmelding senest: Depositum: kr Restbetaling senest:

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 35. årgang 2015 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

NF-NYT. nr. 2 maj 2015 - årgang 27. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen. Foto: Louise Boserup

NF-NYT. nr. 2 maj 2015 - årgang 27. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen. Foto: Louise Boserup NF-NYT nr. 2 maj 2015 - årgang 27 Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen Foto: Louise Boserup Foto: Louise Boserup Indhold Indhold... 2 Kontaktoplysninger... 3 Foreningen orienterer... 4 Opslagstavlen...

Læs mere

16. årgang Nr. 2 juni 2012

16. årgang Nr. 2 juni 2012 16. årgang Nr. 2 juni 2012 Konfirmanderne 2012 2 Stokkemarke Friskole Nyt fra Stokkemarke Friskole Saltvig Skovhuse Stokkemarke Abed Tjennemarke Keldernæs Blans Havlykke Sørup Østofte Rersnæs Nørreballe

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

22. årgang nr. 3 maj 2015. Klumme, Tjele, Bestyrelsens beretning, Orelund, Majorgården, Artikler, Højskoleweekends m.m.

22. årgang nr. 3 maj 2015. Klumme, Tjele, Bestyrelsens beretning, Orelund, Majorgården, Artikler, Højskoleweekends m.m. Tjeles Venner 22. årgang nr. 3 maj 2015 Klumme, Tjele, Bestyrelsens beretning, Orelund, Majorgården, Artikler, Højskoleweekends m.m. Foto: Susan Tjeles Venner Tjeles Venners bestyrelse Formand... Lars

Læs mere

Sabro-Fårup Beboerforening

Sabro-Fårup Beboerforening Sabro-Fårup Beboerforening Medlemsinformation fra beboerforeningen Nr. 2 november 2012 Medlemsblad Bladet udgives af Sabro-Fårup beboerforening der er stiftet i 1968. Bladet omdeles i Sabro, Mundelstrup,

Læs mere

Foreningen OrøNyt holder årsmøde, og du er inviteret...

Foreningen OrøNyt holder årsmøde, og du er inviteret... Foreningen OrøNyt holder årsmøde, og du er inviteret... Kære bladaktivist Det er en glæde at kunne indbyde dig til Foreningen OrøNyts årsmøde 2013. Det holder vi på Marlieses Gårdcafe den 27. april klokken

Læs mere

Lungeforeningen Boserup Minde

Lungeforeningen Boserup Minde Lungeforeningen Boserup Minde Patientforening NR. 2 Marts 2007 LUNGEFORENINGEN BOSERUP MINDE Tidsskrift for lungehandicappede Udgivet af: Lungeforeningen Boserup Minde Old Gyde 74, 5620 Glamsbjerg Tlf.

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

DEADLINE for næste OI-Magasinet er den 28. maj. INDHOLD OI-Magasinet nr. 1-2003 OI-MAGASINET OI-MAGASINET NR. 1 2003

DEADLINE for næste OI-Magasinet er den 28. maj. INDHOLD OI-Magasinet nr. 1-2003 OI-MAGASINET OI-MAGASINET NR. 1 2003 OI-MAGASINET Udkommer: 3 gange årligt Oplag: ca. 400 stk. pr. nummer Layout: MS Millinnium Edition & Office 2000 OI-Magasinet er det officielle medlemsblad for Dansk Forening for Osteogenesis Imperfecta.

Læs mere

Nr. 1 MARTS 2015 28. årg.

Nr. 1 MARTS 2015 28. årg. Nr. 1 MARTS 2015 28. årg. HOVEDSPONSOR: SPONSOR: A N N O N C E Alle CMS medlemmer får nu 10 % rabat på muskel og skadebehandling hos Soleus Sportsmassage Vi tilbyder: LaserTerapi Har du smerter eller skader

Læs mere

Klubnyt. Medlemsblad for Frederiksværk Motorbådsklub Nr. 1-18. årg. Januar 2008 YVONNE PASSER PÅ GAVERNE!

Klubnyt. Medlemsblad for Frederiksværk Motorbådsklub Nr. 1-18. årg. Januar 2008 YVONNE PASSER PÅ GAVERNE! Fr.vær k Klubnyt Medlemsblad for Frederiksværk Motorbådsklub Nr. 1-18. årg. Januar 2008 YVONNE PASSER PÅ GAVERNE! Fr.værk FREDERIKSVÆRK MOTORBÅDSKLUB Bank: 1577-175 6966 Adresse: Havnelinien 16 3300 Frederiksværk

Læs mere

LHC-nyt. 24. årgang September 2007 Nr. 3. Landsforeningen mod Huntingtons Chorea ISSN 0909-5128

LHC-nyt. 24. årgang September 2007 Nr. 3. Landsforeningen mod Huntingtons Chorea ISSN 0909-5128 ISSN 0909-5128 LHC-nyt 24. årgang September 2007 Nr. 3 Landsforeningen mod Huntingtons Chorea Indhold Formanden har ordet... 3 Det barn jeg bærer, har risiko for HC; hvad skal jer gøre?... 4 Ægtefælledag

Læs mere

1. MAJ 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE HJEMMESIDEN HUSK! TILMELDINGSFRIST TIL GENERALFORSAMLING ER DEN 22. MARTS. VEL MØDT!! GRIMMERHUS DEADLINE

1. MAJ 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE HJEMMESIDEN HUSK! TILMELDINGSFRIST TIL GENERALFORSAMLING ER DEN 22. MARTS. VEL MØDT!! GRIMMERHUS DEADLINE Løssalg: 52,50 kr. Forslag til nye vedtægter i midten af bladet! Tag ud og gem! DANSKE POTTEMAGERE Medlemsblad for Dansk Pottemagerforening af 1894 LÆS ET REJSEBREV FRA KRETA! Nr. 18 februar 2008 www.danskepottemagere.dk

Læs mere

Århus Julemærkesamler Forening. Caritas. 25-års Jubilæum 1981-2006

Århus Julemærkesamler Forening. Caritas. 25-års Jubilæum 1981-2006 Århus Julemærkesamler Forening Caritas 25-års Jubilæum 1981-2006 Nr. 10 / August 2006 Formand: Århus Julemærkesamler Forening Caritas Stiftet 16.7.1981 Bestyrelse / Telefon / Adresseliste / Bankkonto Peter

Læs mere

ny stemme fylder 45 år

ny stemme fylder 45 år ny stemme fylder 45 år 1963 1964 45 ÅR NR. 3 Juni 2008 46. ÅRGANG Medlemsblad for DLFL ny stemme Nr. 3 2008 46. årgang Medlemsbladet»ny stemme«udgives af bestyrelsen for Dansk Landsforening for Laryngectomerede

Læs mere

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet

Det var så den vinter HUSK. Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00. Indkaldelsen inde i bladet Nr. 1 FORÅR 2006 Det var så den vinter HUSK Ordinær generalforsamling Søndag den 30. april kl. 10.00 Indkaldelsen inde i bladet Årg. 71 BESTYRELSEN Formand Kurt Børgesen E-mail: formand@mkw.dk 21 63 71

Læs mere

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM ISSN 0909-5128 huntingtons.dk 29. årgang Juni 2012 Nr. 2 LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 2/12 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Rundt om HS 2012:

Læs mere

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark 121 februar 2010 Velkommen til årsmøde 2010 RET & SKEL Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet

BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet 1 Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds

Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang. Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & TonerNr. 3 Marts 2010 81. årgang Medlemsblad for Landsforeningerne Danske Folkedansere og Danske Folkedanseres Spillemandskreds Trin & Toner Nummer 3 Marts 2010 81. årgang Indhold Udgiver Landsforeningen

Læs mere