TIRSDAG 11. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl Spisning kl Tilmelding senest 4/3 til Kirsten SÅ ER ÅRET 2014 BEGYNDT Til forskel fra for et år siden kan vi ikke se tilbage på en lang og hård vinter, for selv om vi kun er halvvejs igennem, har vinteren denne gang været ret så mild med regn i stedet for sne. Men noget nyt er der dog sket, for vi kan nu skrive år 2014 og kigge tilbage på Det er dermed også det tidspunkt, hvor vi kigger tilbage på det forgangne år, og der er jo sket rigtigt meget, og meget af det er omtalt her i bladet, for i årets første blad vil der være en beretning om året til generalforsamlingen i foreningen se blot lige over denne tekst. Tilsvarende er det jo også rart at vide, om det går godt i foreningen: Har der været medlemsfremgang, eller er det gået tilbage, og da vi har konstateret, at vi har haft en vis naturlig afgang blandt især de ældre af vore medlemmer, kunne det godt være, at vi måtte konstatere en tilbagegang. For at finde ud af dette, behøver man blot at læse videre inde i dette blad, så god fornøjelse, og tag godt imod de mange tilbud, som foreningen giver dig. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær Ole Andersen - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E STATISTIK FOR 2013 Det kan oplyses, at der på traveturene mandag og torsdag formiddag i Holbæk er gået i alt: 105 ture med deltagere og km og med et gennemsnit på 26,8 personer pr. tur. Turene tirsdag formiddag har været afholdt 50 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 48,6 personer pr. tur. Turene torsdag formiddag i Asnæs har været afholdt 52 gange med i alt deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 24,8 deltagere pr. tur. Turene onsdag aften har været afholdt 42 gange med i alt 595 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 14,2 deltagere pr. tur. Turene lørdag eftermiddag har været afholdt 24 gange med i alt 389 deltagere, som har gået km og med et gennemsnit på 16,2 deltagere pr. tur. Ud over disse faste ture har der været afholdt i alt 14 andre større arrangementer og specialture, som har haft tilsammen 677 deltagere, og som har gået i alt km. Endeligt har der været afholdt traveture hver mandag eftermiddag, hvor hoved-elementet er stavgang, men hvor der dog også har været en del almindelige gængere med. Der har været 8 10 deltagere ved hver tur, og der er gået 7 9 km pr. tur. Det har ikke været muligt at beregne det samlede antal deltagere og tilbagelagte km for disse ture, men det er skønnet, at der har været deltagere i alt, og der er gået ca km. Til sammen har der i løbet af året været afholdt 337 forskellige arrangementer eller ca. 6 om ugen. Der har på disse ture været i alt deltagere, som har gået i alt km, hvilket svarer til ca. 1½ gang rundt om jorden. Til almen orientering kan vi fra Danmarks Statistik oplyse følgende interessante: Laveste gennemsnitlige årlige prisstigninger i 60 år. Fra 2012 til 2013 steg det gennemsnitlige forbrugerprisindeks 0,8 pct. Dermed ligger den gennemsnitlige årlige prisstigning på det laveste niveau siden 1953, hvor priserne ligefrem faldt 0,5 pct. på årsbasis. Fra 2011 til 2012 steg priserne 2,4 pct. Faldet på de 0,8 pct. skyldes bl.a. lavere årlige prisstigninger på fødevarer, benzin og forsikringer fra 2012 til 2013 end fra 2011 til 2012.

3 FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Hvidbjergvandringen ved Fredericia, lørdag, den 8. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 5 til 22 km. Vintervandring fra Rungsted Kyst, søndag, den 9. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en rute på ca. 10 km. Euraudax-march i Hvidovre, lørdag, den 15. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført rute 25 km (evt. 13 km). Der skal gås med 6 km i timen. Kyndelmissevandring fra Ryslinge, søndag, den 16. februar med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Vinterstjernen fra Stenløse, lørdag, den 22. februar med afgang fra Holbæk kl Der er en ført madpakketur på 30 km. Vintertur ved Køge, lørdag, den 1. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 20 og 30 km. Herregårdsturen ved Korinth, søndag, den 2. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12 og 20 km. Forårsvandring ved Rødovre, søndag, den 9. marts med afgang fra Holbæk kl der er ruter på 6, 10, 16 og 20 km. Hillerød-vandring, lørdag, den 15. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 15 km. Weekend-tur i Jylland, lørdag, den 29. og søndag, den 30. marts. Der er afgang fra Holbæk lørdag morgen kl I løbet af lørdag formiddag er der sight-seeing-tur i Aarhus evt. med besøg på Aros. Om eftermiddagen er der en ført tur i Aarhus på 5 og 10 km. Derefter køres til Brande, hvor der er også er ture på 5 og 10 km. Der spises aftensmad i Brande, hvor der også skal overnattes. Søndag morgen er der Vandretur ved Brande med ruter på mellem 3 og 34 km. Til denne tur skal tilmelding ske til Kirsten Frederiksen på tlf Tilmelding til de øvrige ture sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. Der kan også være mulighed for fællestransport til de lokale lørdags-traveture, der ikke har start fra Klubhuset. Der vil være afgang 30 eller 45 minutter før starten, afhængigt af afstanden til startstedet. MÅNEDENS TILBUD Vi har til dette blad modtaget to tilbud om spændende ture i eftersommeren. Det ene er en opfølgning på en tur, som foreningen havde til Öland for nogle år siden. Flere af deltagerne syntes, at man fik set for lidt af de mange spændende ting på øen, så derfor kommer der nu en opfølgning med et noget udvidet indhold. Den anden tur er med Rejseforeningen 007, som denne gang rejser til Nord-italien, hvor man besøger det område, som kaldes Cinque Terre, og som ligger i meget naturskønt område. Oplysninger om de to ture med tilmeldingsfrister mv. er senere her i bladet.

4 Billed- og hyggeaften Flotte udsigter eller kulturelle seværdigheder?? Kom med dine billeder og vær med til at bestemme aftenens indhold. Sandstensklippe i Adršpach i den nordlige del af Tjekkiet Tid: Tirsdag, den 25. februar kl Sted: Pris: Klubhuset, Højen 36, Holbæk Kaffe og kage 10 kr. Indhold: Der vil blive vist billeder fra 5 forskellige steder i verden. Hvis du har lyst til at vise dine billeder, så ring til Birthe på senest den 16. februar. Har du bare lyst til at kigge med, så mød op til denne spændende aften.

5 TUR TIL ÖLAND I 2014 Nogle af de mange vindmøller på Öland Tag med Holbæk Gangsport til Öland i dagene fra september 2014 På turen bliver der lejlighed til at deltage i vandringen Böda Luffen, som er et element i Den Nordiske Vandrebuket. Der bliver også lejlighed til at se mange spændende ting i den ölandske natur, hvor der er såvel botaniske og zoologiske samt geologiske seværdigheder. Det mest specielle på øen er nok de flere millioner år gamle fossiler af havdyr, som ses mange steder på øen; og de ses ellers ikke ret mange andre steder. Øen er meget speciel og er en virkelig oplevelse og et besøg værd.

6 Afrejse: Torsdag, 11. september fra Højen 36, 4300 Holbæk, kl. 07:00. Hvis der viser sig behov derfor, kan der blive mulighed for påstigning i Asnæs, Høje Taastrup og Ølby. Tidspunkterne oplyses senere. Hjemrejsen starter mandag, 15. september kl. 08:00. Tilmelding til turen snarest mulig og senest den 1. juni Vi rejser med bus fra Holbæk til Böda Sand Kronocamping nær den nordlige ende af Öland hvor vi bor i campinghytter med plads til 2, 4, 6 eller 8 personer i hver hytte. Undervejs til Ö- land bliver der et par pauser, hvor man kan komme ud røre sig lidt. Et af stederne bliver i Kalmar, hvor der bliver mulighed for at besøge Kalmar Slot, som er berømt for at være stedet, hvor aftalen om Kalmar-unionen blev underskrevet i Fredag er der udflugt til den sydlige del af øen, hvoraf en stor del er udlagt som nationalpark. Her bliver der mulighed for at gå et par lokale vandringer; der er mange forskellige tilbud på vandringer af forskellig længde. Lørdag og søndag er der deltagelse i vandringen Böda Luffen med ruter på 5, 10 og 25 km pr. dag. Om eftermiddagen er der mindre udflugter i den nordlige del af øen. Mandag er hjemrejsedag, men også her bliver der mulighed for at strække benene på nogle små vandringer. Prisen inkluderer bustransport til Böda, overnatning i campinghytter og udflugter på Öland samt startkort til deltagelse i vandringen Böda Luffen, som afholdes lørdag og søndag. Morgenmaden de fire dage er inkluderet i prisen, og den arrangerer vi selv. Frokost og aftensmad er ikke inkluderet, men vi finder hver dag nogle passende spisesteder eller vi smører evt. en madpakke til frokosten. Ved et deltagertal på 40 og ved overnatning i 4 mands-hytter skulle prisen ikke overstige kr. Endelig pris kan oplyses, når bussen er fyldt eller senest den 1. juni.

7 TILMELDING TIL ÖLANDSTUREN I SEPTEMBER 2014 NAVN: ADRESSE: POSTNR./BY: TLF.: FØDT: FORENING: JEG ØNSKER AT DELE HYTTE MED: PRIS FOR DELTAGELSE: KR. DEPOSITUM (indbetales ved tilmelding): KR. 800,00 RESTBELØB (indbetales senest ): KR. Tilmelding og indbetaling sendes til: Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300 Holbæk. Reg.nr. 1726, konto-nr kan også anvendes ved tilmelding: For dem, som er interesserede i det internationale vandre-samarbejde, kan det oplyses, at vandringen Böda Luffen er tilsluttet Den Nordiske Vandrebuket, som omfatter 4 vandringer i Sverige, 3 i Norge, 3 i Danmark og 2 i Finland. Vandringen er desuden tilsluttet Det Internationale Folkesportsforbund IVV, så hvis du ejer en stempelbog til dette forbund, kan du få 2 stempler for vandringen.

8 Spændende motiver fra Öland

9 GENERALFORSAMLINGEN 2014 Bestyrelsens beretning MILEPÆLEN Følgende personer har passeret en milepæl: Aase Berg, Helle Nielsen, Jan Vilhelmsen, Folke Hansen, Mogens Nyvang, Lene Heesch, Bjarne Heesch, km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart. Vi må desværre også denne gang oplyse om afsked med nogle af vore gode vandrevenner: LONE HØJSTED, Tjebberup, 68 år Lone blev for snart mange år siden opfordret til at tage med ud på vore små ugentlige traveture, for det var hyggeligt, og så gav det også lidt motion. Det var hun helt med på, og hun var en særdeles jævnlig deltager på turene, helt indtil kort før hun sidst på sommeren blev sløj og fik konstateret et alvorligt kræftangreb. Det gik meget hurtigt ned ad bakke, og kort efter nytår var det uigenkaldeligt slut. Vi vil savne hendes hyggelige væsen og gode humør. HARRY JENSEN, Køge, 81 år Harry var en hyppig gæst i Holbæk, og vi mødtes også i mange år på den store Hærvejsvandring i Jylland, hvor Harry fulgtes med Elise, mens de respektive ægtefæller Gitte og Ib, kørte efter med campingvognen og sørgede for hyggelige rastepladser for såvel Harry og Elise samt for deres mange bekendte. Vi vil savne vore kære vandrevenner, og vore tanker går til deres efterladte, Asger hhv. Gitte. På foreningens vegne, Finn Henriksen Så er endnu et år afsluttet med megen aktivitet, både med møder og kurser og vandringer. Vi lagde ud med et Bankospil en lørdag i januar, og i februar havde vi vores Fastelavnsvandring. Vores Maglesøvandring blev afholdt med meget stor tilslutning og på en dejlig solskinsdag, mon ikke julekalenderen fra året før havde sin virkning, da der var flere som skulle inspicere, hvor det nu var, at nisserne havde holdt til, og om tårnet var der endnu. Hvilket var godt, da vi så havde vort startsted stadigvæk. Da bestyrelsen for lokalafdelingen i Holbæk for Red Barnet valgte at stoppe med vandringen, der gik til fordel for dem, afholdt vi alligevel en aftentur og valgte at lade pengene gå til Børns Vilkår, som vi før har støttet - også fordi arrangementet var for-annonceret lang tid før. Børns Vilkår har også takket for pengene. Hvedeturen blev også besøgt af rigtigt mange, og det er jo dejligt, at der er interesse for de traditioner, der laves i foreningen. Vi fik samlet et stort hold af damer til Ladywalk i 2013, hvilket så også medførte, at fik vi en pokal for første gang i København. 124 deltog på holdet. I juni måned afholdt vi en hjælperfest. Vi havde inviteret 59 hjælpere, og ganske få meldte afbud. Det blev til en hyggelig aften med god mad og gættekonkurrencer og andet sjov, som bestyrelsen stod for, da vi gerne ville takke vore trofaste hjælpere for deres indsats de seneste 2 år.

10 Der har også været et par ø-ture, nemlig til Strynø og Agersø, som en del lod sig friste af og besøgte. Orø Rundt havde for første gang i flere år en tilbagegang, men det skyldes nok, at der var cykelløb i Holbæk, og så sejler færgen fra Holbæk til Orø så sent på formiddagen, at mange vælger den fra, gængere vil helst komme, når det startes, og så er der nogle at følges med rundt. Sundhedsvandringen havde deltagelse af 71 personer Her går alle pengene til Kræftens Bekæmpelse; de kommer selv med kaffe og kage og sælger dette. Vi laver kun ruterne og reklamerer for turen i brochurer og i gangkalenderen. Vore Vandrefestivalsture har i år været en stor succes. På de 6 ture, som vi lavede, kom der i alt 216 personer ud at gå, og dette har samtidig medført en masse nye, der har indmeldt sig hos os; dels for at de gerne vil gå lidt længere ture, end der gås i hverdagen fra Klubhuset og for at deltage i ture udenfor i omegnen af Holbæk. Men også på turene fra Klubhuset er der kommet mange nye, og det højeste tal fra mandag-torsdags-holdet, der går om formiddagen er 45 personer, og for tirsdagsholdet er det 66 personer. Asnæs-holdet oplever også fremgang; her er det 42 personer, som det højeste antal på en gåtur. Mandag eftermiddag ligger meget stabilt med nogle nye, som vil lære stavgang. Vi har igen deltaget i Sundhedsdagen, der foregår på Ahlgade i Holbæk. Det er den anden lørdag i juni, hvor der deles brochurer ud om foreningen og snakkes med en masse mennesker om vore ture. Vi deltog også i Frivillig Fredag, noget nyt som Holbæk Kommune stod for, og som erstattede det at få besøg af en politiker i den uge, hvor Frivillig Fredag var. Det lykkedes aldrig for os i Gangsporten at få besøg af nogen politiker. Til gengæld fik vi besøg på vores stand af flere fra byrådet, og også borgmesteren kiggede forbi hos os. Der har sidst på året været en del mødeaktivitet angående Klubhuset, og hvad der skulle ske ved et eventuelt salg af området, hvor vort Klubhus ligger, men der sker nok ikke noget i de kommende år. Så vi må se, hvad fremtiden engang bringer. Motion Danmark indbød til en temadag i februar, hvor vi blev præsenteret for skovtræning, som vi jo havde været så heldige, at vi allerede var blevet tilbudt i Holbæk Gangsport som en prøve for at uddanne nogle til at lede turene, men desværre var interessen herfor ikke så stor. Juleturen til København måtte desværre aflyses på grund af for få tilmeldinger. Men til gengæld fik vi samlet ikke færre end 130 personer til vores hold til Julemærkemarchen. Det er det største hold, som Holbæk Gangsport har haft indtil nu. Vi blev nr. 9 på landsplan; det er rigtigt flot og dejligt at få en plads igen i top 10 på landsplan. Året sluttede af med vores Julevandring, hvor 54 gængere deltog, og hvor vejret var fint for første gang i mange år, så det blev en dejlig afslutning på et travlt år. På bestyrelsens vegne, Kirsten Frederiksen.

11 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag, 11. marts 2014 i Foreningshuset ved Bjergmarksskolen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk Spisning kl. 18:00 derefter generalforsamling kl. 19:00 Dagsorden er som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v/ Kirsten Frederiksen. 4. Regnskab v/ Rita Ellingsen. 5. Indkomne forslag. 6. Valg til bestyrelse for 2 år. Formand: Kirsten Frederiksen (villig til genvalg) Sekretær: Agnete Pedersen (villig til genvalg) Bestyrelsesmedlem: Ole Andersen (ønsker ikke genvalg) 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år Lonni Larsen (villig til genvalg) Aase Berg (villig til genvalg) 8. Valg af revisor og revisor-suppleant Bent Nilsson, revisor, (villig til genvalg) Finn Henriksen, revisor, (villig til genvalg) Orla Fogtmann, revisorsuppleant 9. Fastsættelse af næste års kontingent. Foreslås uændret 125 kr. 10. Eventuelt Efter generalforsamlingen vises billeder fra vores tur Europa Rundt Der serveres kaffe og kage Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før. HUSK TILMELDING TIL SPISNING SENEST den 4. marts 2014 til Kirsten Frederiksen tlf.: SMS eller på liste i Klubhuset. MØD OP OG VÆR MED OG FÅ INDFLYDELSE PÅ FREMTIDEN.

12 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GANGSPORT 1. NAVN OG ADRESSE Foreningens navn er HOLBÆK GANGSPORT, stiftet den 4. november Foreningen har hjemsted i Holbæk Kommune. Oprindeligt stiftedes foreningen som en afdeling af Civilforsvarets Marchforening, med hvilken forbindelsen ophørte efter vedtagelse på ekstraordinær generalforsamling den 2. juni Indtil 1994 førte foreningen navnet, HOLBÆK MARCHFORENING, men ved generalforsamlingen den 8. november 1994 ændredes navnet. 2. FORMÅL Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende gang- og vandresport ved blandt andet at afholde vandringer og traveture samt formidle kontakt til andre gangsportsforeninger. 3. MEDLEMSKAB AF FORBUND OG ORGANISATIONER Foreningen er tilsluttet forbund og organisationer, som kan støtte og gavne den. Generalforsamlingen bestemmer hvilke forbund mv., der kan søges om optagelse i. For tiden er foreningen optaget i Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og dermed tilsluttet EVG (Europæiske Folkesports Foreninger). Foreningen er optaget i Dansk Motionsforbund (DMF) under Det Internationale Folkesportsforbund (IVV). Endvidere er foreningen optaget i Gangsports Samvirke Sjælland. 4. MEDLEMSKAB Som medlem kan optages enhver enkeltperson, familie eller forening. Indmeldelse sker til formanden eller kassereren. Medlemskabet ophører automatisk ved kontingentrestance udover en fastsat termin (jf. 7). Eksklusion af medlemmer kan kun ske ved grov overtrædelse af sømmelig optræden overfor foreningen. Enhver eksklusion skal bekræftes eller afvises af nærmest følgende generalforsamling, ordinær eller ekstraordinær. Kun personer, der har været medlem af foreningen i mindst 6 måneder, kan oppebære tilskud til de fællesrejser, foreningen arrangerer eller har del i. Som æresmedlem kan, efter indstilling fra bestyrelsen og vedtagelse af generalforsamlingen, udnævnes personer, som i særlig grad har støttet foreningen eller udvist den særlig interesse. Æresmedlemmer er kontingentfri.

13 5. BESTYRELSEN Foreningen ledes af en bestyrelse, der består af: Formand, næstformand, kasserer, sekretær og 1 bestyrelsesmedlem - derudover 2 bestyrelses-suppleanter, 2 revisorer og 1 revisor-suppleant. Bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling for et tidsrum af 2 år, mens øvrige vælges for 1 år. Formand og sekretær vælges på lige årstal. Næstformand, kasserer og et bestyrelsesmedlem vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted, ligesom rekonstituering i løbet af et år er tilladt. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg til varetagelse af specialopgaver. Bestyrelsen indkalder til koordineringsmøder med disse udvalg.. 6. GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i januar kvartal. Indkaldelse skal ske skriftligt med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelse kan ske gennem foreningens medlemsblad. Generalforsamlingen kan overværes af repræsentanter for de forbund mv., foreningen er optaget i (jf. 3). Disse har dog ikke stemmeret, med mindre de er medlemmer af foreningen. Stemmeret har alle medlemmer, der er fyldt 15 år (jf. dog 4, stk. 2). Foreninger, som er medlem, har højst 2 stemmer ved generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen skal have mindst følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Valg af bestyrelse. 6. Valg af suppleanter til bestyrelse. 7. Valg af revisorer og revisor-suppleant. 8. Fastsættelse af næste års kontingenter. 9. Eventuelt. Afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal. Dog kræver vedtægtsændringer samt opløsning af foreningen (jf. 10), at mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for vedtagelse. 7. ØKONOMI OG REGNSKAB Generalforsamlingen fastsætter betalingen for husstandsmedlemskab. Kontingentopkrævning udsendes i januar. Hvis kontingentet ikke er betalt senest den 15. februar, slettes medlemskabet med fortabelse af opnåede rettigheder (jf. 4). Kassereren fører foreningens regnskab og er ansvarlig for kassen. Foreningens midler, udover en rimelig kassebeholdning, skal indsættes på konto i pengeinstitut. En del af foreningens likvide kapital kan anbringes i obligationer. På foreningens konti kan kun hæves af kassereren eller formanden. Regnskabsåret følger kalenderåret.

14 Årsregnskabet, der skal indeholde et driftsregnskab og en status, underskrives af bestyrelsen og revisorerne. Regnskabet skal foreligge til revision senest 14 dage før generalforsamlingen. 8. REVISION Revisorerne tilrettelægger selv deres arbejde og aflægger beretning til bestyrelsen. Revisorerne har pligt til at udøve såvel kritisk som talmæssig revision samt ret til at foretage uanmeldte kasseeftersyn. 9. EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes efter bestyrelsens beslutning eller efter skriftlig begæring rettet til bestyrelsen fra mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer. Der skal angives hvilke sager, der ønskes behandlet. Bestyrelsen foretager indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling med mindst 3 ugers varsel og senest 1 måned efter, at begæringen er modtaget. 10. OPLØSNING AF FORENINGEN HOLBÆK GANGSPORT kan kun opløses på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er mødt, og hvor mindst 2/3 af disse stemmer herfor. I tilfælde af opløsning anvendes en eventuel formue til idrætslige formål i Holbæk Kommune efter nærmere beslutning truffet af den opløsende generalforsamling. 11. VEDTÆGTSÆNDRINGER Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer tilstilles medlemmerne sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Forslag til ændringer fra medlemmer tilstilles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen - dette sidste gælder også for almindelige forslag til behandling på generalforsamlingen. 12. IKRAFTTRÆDEN Disse vedtægter træder i kraft umiddelbart efter deres vedtagelse. Vedtaget den 4. november 1981 (5 års-dagen for foreningens stiftelse). Med følgende ændringer: Den 5. november 1984 (vedr. 3), den 9. november 1993 (vedr. 4), den 8. november 1994 (vedr. 1, 6 og 7), den 11. februar 1998 (vedr. 2, 3 og 7), den 8. februar 2000 (vedr. 3, 4, 6 og 7), den 20. februar 2001 (vedr. 3, 5, 6, 7 og 8), den 18. marts 2002 (vedr. 7), den 18. marts 2003 (vedr. 4 og 7), den 30. marts 2004 (vedr. 7), den 14. marts 2006 (vedr. 3, 5 og 7), den 3. marts 2009 (vedr. 3), den 2. marts 2010 (vedr. 3, 5 og 7). Ole N. Lyngdorf, dirigent.

15 HOLBÆK GANGSPORT REGNSKAB Indtægter Budget 2013 Budget 2014 Kontingenter, medlemmer , Vandringer 1) , Diverse indtægter 2) , Tilskud 3) , Indtægter i alt , Udgifter Vandringer 1) , Diverse Udgifter 2) , Kontingenter 4) , Møder & generalforsamling 5) , Administration 6) , Medlemsblad 7) , Udgifter i alt , Periodens resultat , Status Aktiver Passiver Sparekassen Sjælland ,2 Egenkapital ,6 Kassebeholdning 240 0,0 Investeringskonto ,9 Periodens resultat ,1 Garantbevis ,0 Egenkapital ,7 Girokonto ,2 Skyldige omkostninger ,0 Forudbetalte omkostn ,0 Betalt kontingent ,6 Tilgodehavender ,0 Juleture 500 0,3 Højrentekonto ,2 Betalt motionsgang ,0 Overførte busindtægter ,9 Aktiver i alt ,5 Passiver i alt ,5 Revisionens bemærkninger: Beholdningerne er konstateret og regnskabet er gennemgået ved stikprøver, Holbæk, den 28. januar 2014 Revisor Bent Nilsson Revisor Finn Henriksen Kasserer Rita Ellingsen Formand Kirsten Frederiksen Næstform. Jan Vilhelmsen Sekretær Agnete Pedersen Bestyrelsesm. Ole Andersen

16 HOLBÆK GANGSPORT NOTER Indtægter Antal Medlemmer u/25 år 9 kontingent kr Medlemmer u/60 Kvinder 34 mænd Medlemmer o/60 Kvinder 236 mænd Medlemmer i alt 422 1) Vandringer Indtægt 2012 Udgift 2012 Over/undersk Maglesøvandring 7.810,50 5, ,05 3, ,45 Orø rundt 8.899,00 11, ,97 8,8-597,97 Banko 923,00 0, ,05 0,5-120,05 Nekselø rundt 1,3 1,1 0,00 Sundhedsvandring 1.420,00 1, ,80 1,5-127,80 Efterårsvandring Tølløse 1,6 1,1 0,00 Julemærkemarch 3.060,00 2, ,15 3,2-341,15 Julevandring 1.780,00 1,0 865,15 0,6 914,85 Hvedetur 655,00 0,5 189,35 0,1 465,65 Ladywalk Eccowalkaton 834,00 1,0-834,00 Sundhedsdag Kommunen 920,00 0,3-920,00 Vandrefestival/Egnsvandring 1,8 616,94 0,6-616,94 Maribo tur 2,5 7,6 0,00 Holdtur Fr. værk/værløse 560,00 0,3-560,00 Børns Vilkår 587,00 0,8 596,00 0,9-9,00 Sejerø rundt 2.730,00 1, ,61 1,3 366,39 Fastelavn 805,00 0,6 825,05 0,6-20,05 Byvandring Kalundborg 760,00 0,2 760,00 I alt ,50 32, ,12 32, ,38 2) Diverse indtægter 2012 Div. Udgift 2012 Lotteri 0,4 0,3 0,00 Materialer/ tøj 300, ,11 0, ,11 Kaffesalg øl vand m.m ,50 8, ,46 6, ,04 Motionsgang + øvr. bøger 1.050,00 0, ,00 0,7 8,00 Renter & Udbytte 3.400,27 2, ,27 I alt ,77 11, ,57 7, ,20 3) Tilskud 2012 Bladpulje porto 1.405,89 3,1 6) Administration 2012 Holbæk kommune 1.000,00 9,0 Kontorartikler 2.583,78 3,4 Samvirke Sjælland 4.900,00 4,7 Porto 742,95 0,1 I alt 7.305,89 16,8 Tlf. tilskud formand 600,00 0,6 Nedskrivning tøj 1,5 Udgifter EDB udgifter 435,00 0,4 Gaver og blomster 1.610,96 2,2 4) Kontingenter 2012 Kurser 11,6 DMF 600,00 0,6 Kørsel best ,75 1,0 DAF 2.000,00 2,0 Bankgebyr 810,96 0,7 I alt 8.491,40 21,5 I alt 2.600,00 2,6 5) Møder og generalfors ) Porto mm. medlemsblad 2012 Generalforsamling 4.990,26 3,8 Bladudgifter ,49 12,8 Andre møder 1.232,37 1,2 Udsendelse porto 8.280,00 8,3 Leje Asnæs hallen 1.000,00 0, ,49 21,1 Medlemsfest 9.198,13 0,0 KO udvalgsmøder 1.216,00 0,6 I alt ,76 5,6

17 Nu skal vi prøve et nyt land, men vi gentager succesen med at deltage i en international vandring. Denne gang er det to dage i Arenzano. Turen vil foregå på følgende måde: Fly til Milano fra København. Bus/Tog til Arenzano, 3 overnatninger. Deltagelse i den Internationale IML March, 2 dage i Arenzano. Tog til Levanto, 3 overnatninger. Vandringer 2½ dage omkring Levanto. Tog til Riomaggiore, 2 overnatninger. Vandringer 2 dage omkring Riomaggiore. Tog til Pisa, tur til Lucca, 1 overnatning i Pisa og bytur. Bus/Tog til Milano, fly til København Arenzano september 2014: Der er mulighed for ture på mellem 6 og 30 km, med stigninger op til 1100 m. Men der er gode muligheder for at vælge distancer med meget moderate stigninger. Man skal dog gå Medium ruten for at få medalje (16 km, stigning op til 450 m). Arenzano er en kystby og kommune i provinsen Genova, Ligurien, Italien. I 2007 var indbyggertallet Det varierer meget i løbet året, da det er et rimeligt populært feriested for Italienerne. Der er en række festivaler i løbet af sommeren, som i mange byer i Italien. Der er også en del smukke bygninger fra det 16. århundrede.

18 Cinque Terre: september 2014: Cinque Terre har fået sit navn fra de fem maleriske landsbyer i Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. I mere end tusind år har der boet mennesker i dette dramatiske landskab, og ved slidsomt arbejde, har bønderne opdyrket de stejle bjergsider, der fører ned til de stejle klippekyster ved Det Thyrrenske Hav. I dag er området udlagt som nationalpark, og Cinque Terre kom i 1997 på Unescos Verdensarvliste. Et omfattende netværk af gamle muldyrspor og vandrestier, forbinder de mange smukke landsbyer, og danner rammerne om et af verdens bedst kendte vandreområder. Ligurien har utrolig meget at byde på. Turen slutter i Pisa, der er berømt for sine smukke bygninger, broer og ikke mindst domkirkens skæve klokketårn. Vi gør en lille afstikker til Lucca som anses for at være den mest charmerende by i Toscana, med dens omkransende bymur fra renæssancen og med sit fantastiske torv i hjertet af byen, der er et gammelt ombygget amfiteater. Dette er en relativ nem tur, som er velegnet til dem, der har erfaring med vandring og en almindelig god fysik. De fleste dagsture er på gode afmærkede stier, fra landsby til landsby langs kysten, gennem skov og olivenlunde i et uforglemmeligt landskab hævet over Middelhavet. Der vil være mulighed for at dele gruppen og lave alternativer. Man kan evt. tage tog tilbage til overnatningsstedet. Prisen for denne tur vil være Ca kr. Prisen inkluderer fly, tog, hotelophold i delt dobbeltværelse, alle måltider og startgebyr til den Internationale vandring. Udgifter til entréer og drikkevarer er for egen regning. Tilmelding senest: Depositum: kr Restbetaling senest:

19 Sygesikring og afbestillingsforsikring: Den offentlige rejsesygesikring Det gule kort, er ændret. Til lande syd for grænsen skal man have det blå sygesikrings kort. Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt. Tilmelding kan ske pr. brev/telefon eller endnu bedre via følgende med følgende oplysninger: Navn (Som i pas) Forening (din vandreforening) Hvem du evt. ønsker at dele værelse med. Ønsker du mere information kan du rette henvendelse til: For medlemmer af Holbæk Gangsport: Birgit Hartung Thomsen, Rødkælkevej 6, 4340 Tølløse. For medlemmer af Taaspidserne: Lis Algran, Fløngvænget 41, 2640 Hedehusene. For medlemmer af Alugod: Henning Rose, Birkegården 35, 3500 Værløse. Ingen mulighed for enkeltværelse Depositum: kr. bedes indbetalt, når din tilmelding er accepteret. Tilmeldingen er bindende, når evt. depositum er indbetalt på konto nr: Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved om der er plads. Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Detaljeret program ca. 14 dage før afrejse Deltagerantal til Arenzano og Cinque Terre: 20 personer. (Ca. 5-6 pr. forening + turledere)

20 Meld dig til holdtur med Holbæk Gangsport, og få startkortet betalt. Hillerød-vandring 2014 Lørdag, 15. marts 2014 Startsted/mål: Hillerødsholmskolen, Hillerødsholms Allé Hillerød Vest. Distancer: 5 km - 10 km - 15 km Sidste tilmelding torsdag, 7. marts (Herefter er det for egen regning) Der vil være fælleskørsel fra Klubhuset i Holbæk kl. 7:40. Husk, at vi behøver ikke at kunne gå samme distance for at deltage som hold. Der er også mulighed for at købe mad og drikke på rastepladsen. Tilmelding på liste i Klubhuset / Asnæs eller hos Kirsten. Ring eller send en SMS på

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

Vandreforeningen STREJFERNE

Vandreforeningen STREJFERNE Vedtægter for Vandreforeningen STREJFERNE 1 Navn og hjemsted Navn: Vandreforeningen Strejferne Tilsluttet Dansk motions forbund (DMF) & Lolland Sportsråd Stiftet den 4. September 1979 Foreningen er hjemhørende

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby

V E D T Æ G T E R. For PERSONALEKUNSTFORENINGEN. Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby V E D T Æ G T E R For PERSONALEKUNSTFORENINGEN Kunstcirklen, Lyngby rådhus, 2800 Lyngby FORENINGENS FORMÅL M.V. 1 Formål: At fremme medlemmernes interesse for kunst bl.a. gennem foredrag, udstillings-

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN

LOVE. for SVØMMEKLUBBEN LOVE for SVØMMEKLUBBEN 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er svømmeklubben LAKSEN, stiftet den 24. november 1975 med hjemsted i Ølstykke. Klubben er tilsluttet de respektive specialforbund under

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg.

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Navn, Hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Aalborg HIK Volleyball. Klubben er stiftet den 10. maj 1977 og ved medlemskab af Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral.

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral. Vedtægter for foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling Kastellet, den 20 april 2017 Kapitel 1 Navn & formål 1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Side 2 til 5: De nuværende vedtægter Side 6 til 8: Forslag til nye vedtægter Bestyrelsen ønsker at fremsætte forsag om nye vedtægter som beskrevet

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971.

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er VESTJYSK BILLARD UNION, forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. VEDTÆGTER Navn, område og formål. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. Unionen omfatter et med Jydsk Billard Union (JBU) aftalt afgrænset

Læs mere

Vedtægter for Multiatleterne

Vedtægter for Multiatleterne Vedtægter for Multiatleterne 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Multiatleterne. Foreningen er stiftet den 16. november 2008. Foreningen har hjemsted i Esbjerg Kommune, og foreningens adresse er formandens.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer, motivation

Forslag til vedtægtsændringer, motivation Forslag til vedtægtsændringer, motivation Bestyrelsen for Mahjong Danmark foreslår visse ændringer af vedtægterne til generalforsamlingen 30. september 2011. Der vil blive stemt om ændringerne én ad gangen.

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE

IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE 1. NAVN IDRÆTSFORENING FLYVESTATION KARUP LOVE 24 APR 2014 Foreningens navn er Forkortet : Idrætsforeningen Flyvestation Karup : IFK Hjemsted/adresse : Flyvestation Karup, 7470 Karup J. Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af

Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 Stiftet den 10. december 1930 Barrit Jagtforening Vedtægter med ændringer af 05.11.09 1,0 Navn og hjemsted. 1,1 Foreningens navn er Barrit Jagtforening.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Love for Ebeltoft judo klub

Love for Ebeltoft judo klub Love for Ebeltoft judo klub 1 Navn og hjemsted: Klubbens navn er Ebeltoft judo klub, stiftet 1. november 1969, forkortet EJK. Klubbens hjemsted er i Ebeltoft. 2 Formål: Klubben har til formål at udbrede

Læs mere

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013 Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Revision: 14. marts 2013 Indholdsfortegnelse 1: NAVN... 3 2: FORMÅL... 3 3: ORGANISATION... 3 4: MEDLEMSSKAB... 3 5: UDMELDELSE... 3 6: MEDLEMSFORPLIGTIGELSER... 3 7:

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Manish School Fundraising Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne.

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 1 Foreningen: Stk. 1. Foreningens navn er: Personaleforeningen i NFS. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 2 Formål og funktion: Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn VEDTÆGTER DMF 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Motions Forbund (DMF). 2. Formål 2.1. Forbundets formål er på almennyttigt grundlag at udbrede interessen for, i den frie natur, at udøve utvunget samvær

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere