I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen den 21 Februar I overensstemmelse med vedtægterne er vi endnu en gang samlet til den årlige generalforsamling i Ikast Golf Klub. I den følgende beretning vil jeg først omtale nogle af de begivenheder, der har præget 2010, samt komme ind på de ting, der kan komme til at sætte deres præg på På dette tidspunkt kan det være på plads, at ridse op hvad Ikast Golf Klub er for en klub, og hvad den har budt sine medlemmer i det forgangne år. Lad os starte med at slå fast, at vi er en forening, der drives efter de regler og vedtægter, der er gældende for en sådan, men vi må aldrig glemme, at vi også er en forretning, hvor vi skal stræbe efter at tjene så mange penge, at vi kan tilbyde vore medlemmer rigtig mange goder, for så få penge som muligt. Hvad er det så vi har givet medlemmerne i 2010: 3 baner med i alt 36 huller Gratis spil på 18 hullers banerne i Vejen og Dejbjerg. Nabo medlemskab i Herning Golfklub. Gratis træningsbolde. Fællestræning Greenfee ordning med 32 klubber, hvor vi får 50,- kr. rabat. Klubhus med alle faciliteter. Golfshop. En god restaurant. Uden at skulle gå i detaljer med alle de nævnte punkter, er det dog relevant at dvæle lidt ved vor 18-hullers bane, der i det forløbne år, ikke blot har fortsat den positive udvikling, med hensyn til oprydning i bevoksningerne, men også har taget de 3 nye huller i brug, som skulle være en afrunding på første fase i optimeringen af banen. Set fra vore greenkeeperes side, var årets start udfordrende, for den lange vinter, med snefald inden jorden var frosset, gav sygdom i greens, så det tog nogle ekstra uger, inden greens var oppe på normal standard. På pitch og putt banen var situationen så slem, at 4 nyanlagte greens måtte sås om indtil flere gange.

2 2. De 3 nye huller, der blev taget i brug i august, har givet hele banen et løft, så den i dag fremstår i en sådan udformning og stand, at den er blevet mere attraktiv for betalende gæster, og forhåbentlig til større glæde for vore medlemmer. Samtidig med at vi åbnede de 3 nye huller, vendte vi banen. Så vi igen starter på et kort hul, og vi opsatte nye skilte, hvis design også var med til at signalere at man befandt sig på en bane af høj kvalitet. De nye skilte var mere enkle, og gjorde det nødvendigt at der blev fremstillet en ny baneguide. De første udkast til den nye baneguide var ikke tilfredsstillende, og blev forsinket, da der var store rettelser, der skulle udføres. Den nye baneguide vil være klar til salg i klubben, når den store bane åbner efter vinteren. For den almindelige golfspiller var starten på 2010 ikke særlig god, for banerne var dækket af sne i sådanne mængder, at det umuliggjorde spil. Det betød også, at klubben i de første måneder af året ikke havde nogen indtægter fra pay- og playbanen. Senere på året kom vi, som det også skete de foregående år, ind i en lang tørkeperiode, hvor vi fik god gavn af de flytbare vandingsanlæg, som vi havde investeret i. I tørkeperioden kunne vi vande fairways, så banen fremstod frisk grøn, til glæde for både medlemmer og gæster. Vi undgik dog ikke uheld i forbindelse med vanding. Lynnedslag bevirkede store skader på pumper, fordelere m.v.. Vort forsikringsselskab var dog imødekommende og dækkede udgifterne, selv om det ikke var første gang at lyn ødelagde vort vandingsanlæg. Til gengæld må vi så i 2011, altså i indeværende år, forsyne hele anlægget med lynafledere, så vi undgår den slags skader fremover. Det vil koste os et par hundrede tusinde kroner. Når vore baner kan fremstå i en god og velplejet stand, skyldes det ikke mindst vore greenkeepere, der udfører et stort og engageret arbejde, som vi skylder dem megen tak for. Alle har nok bemærket, at de lovende takter, der var omkring vor restaurant sidste år, er fortsat i Vore medlemmer har været flittige gæster, og der har også været mange ikke golfspillende gæster, som vi så kan håbe fatter interesse for golf, så vi ser dem igen, og denne gang som nye medlemmer var året, hvor Ikast Golf klub satte gang i etableringen af nye medlemskaber på den lille bane, selv om det var et år før DGU egentlig gav startskuddet til etablering af disse flexmedlemskaber. Det er indtil nu lykkedes at tiltrække ca. 90 spillere til den afdeling, der kan få DGU-kort, og der er tegn på, at der kommer flere til i Disse medlemmer har fri adgang til 9- hullers banen og til pitch og putt banen, for et årligt kontingent på 1800 kr. De kan spille greenfee på 18-hullers banen for 200,- kr., og der arbejdes i øjeblikket på at udforme nogle bestemmelser for deres deltagelse i klubturneringer m.v.

3 3. Det er vigtigt at vi alle husker at de nye flexmedlemmer har samme rettigheder som de medlemmer, der betaler det store kontingent, og som normalt spiller på stor bane. De kan derfor deltage i generalforsamling, vælges til bestyrelsen o.s.v. Ud over disse flexmedlemmer, har vi også ca. 50 personer, uden DGU-kort, altså personer, som ikke har modtaget golfuddannelse enten her eller i en anden klub. Denne gruppe har ikke samme medlemsrettigheder som andre spillere, idet de betragtes som pay- og playspillere, der har købt et årskort til de små baner. Der er ingen tvivl om at flexmedlemmerne kan blive en meget vigtig fødekilde til det alm. medlemskab på stor bane. Derfor er det særdeles vigtigt at vi i den kommende tid, allesammen arbejder målrettet på at give denne medlemsgruppe en god oplevelse, hver gang vi mødes på en af vore baner. De skulle gerne føle sig velkomne i klubben. På det sportslige område er det også gået rigtig godt i Vore spillere i de forskellige divisioner samt vore juniorer har markeret sig positivt i de sammenhænge, hvor de har repræsenteret Ikast Golf Klub. Bestyrelsen anerkender som tidligere, det store og engagerede arbejde, der er udført af junior- og sportsudvalget, og de resultater, der er opnået, men set i skæret af den økonomiske udvikling indenfor golfsporten, og i samfundet i almindelighed, har vi været nødsaget til at lægge nogle økonomiske begrænsninger på det sportslige. Det udmønter sig i at vi ikke mener at det er i vore medlemmers ånd, at der udbetales kontante tilskud til de bedste spillere, hvorfor vi selvfølgelig accepterer, at vi ikke kan være med blandt de bedste klubber, rent sportsligt. Det kan også bevirke at nogle af de bedste spillere søger til andre klubber, hvor det er muligt at tjene penge i form af startpenge, bonusser m.v. Det er efterhånden blevet almindeligt i mange klubber, at de bedste spillere aflønnes med beløb, der ligger langt udenfor vor rækkevidde. Også på træningssiden får den økonomiske situation indflydelse. I forbindelse med ansættelse af vor egen træner, har bestyrelsen indført nogle begrænsninger for hvem, der er berettiget til træningstimer, betalt af klubben. Fremover vil klubben kun betale træningstimerne for Juniorer og de egentlige elitehold. Jf. DGU terminologi er eliteholdene fra 2.division og opad. De træningstimer vi sparer, ved ikke mere at betale træningen for Danmarksserie, 4. division og 3. division, vil i stedet for blive anvendt til gavn for alle klubbens medlemmer, idet alle med fuldt medlemskab, som ikke får betalt træning, får udleveret en kupon, som giver ret til en gratis lektion hos vor træner. Årets sportslige højdepunkt, klubmesterskaberne, blev som sædvanligt afviklet på en særdeles god måde. Turneringsudvalget og deres hjælpere, skal have tak for deres indsats for at få dette omfangsrige arrangement til at fungere.

4 4. Der var i 2010 lidt færre deltagere end året før. Specielt manglede der i klubmesterklassen for herrer, en hel del af de bedste spillere. Det er således, at DGU opgiver 2 weekends, hvor klubberne skal afvikle deres mesterskaber. Til gengæld friholder DGU så landsholdsspillere fra at deltage i overordnede turneringer i landsholdsregi. Der kan dog være andre turneringer i udlandet, som DGU anbefaler landsholdsspillerne at deltage i. Bestyrelsen har overfor sportsudvalget indskærpet, at såfremt de bedste spillere, bortset fra landsholdsspillerne, fortsat ønsker at kunne få gratis træning i Ikast Golf Klub, så må man som minimum give det tilbage til klubben, at man deltager i klubmesterskaberne, og dermed er med til at kaste mere glans over dette arrangement. Resultatet for årets mesterskaber blev som følger: Klubmester, damer: Aase Schou, Runner up: Lise Lotte Krarup Klubmester, herrer: Nicolai Kristensen Runner up: Marc Kristensen Årgangsmestre, Mid-age herrer: Lars Stenberg Runner up: Thomas Rønnau Senior herrer: Frank Niebuhr Runner up: Gunner H. Jensen Veteran damer: Karla Lauridsen Runner up: Lis Kjærgaard Veteran herrer: P. E. Thrane Runner up: Kurt Arberg Junior drenge: Simon Henneberg Runner up: Jonas Sillesen Tillykke til vinderne og tak til de øvrige deltagere, og de tilskuere, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse. En af de ting, der i 2010 har haft stor indflydelse på hverdagen i klubben, er den tilbagegang, der er sket i antallet af sponsorer. Mange af vore sponsorer har været hårdt ramt af den økonomiske krise, og har måttet skære nogle af udgifterne fra, for at sikre virksomheden så godt som muligt. Andre, der ikke har været så hårdt ramt, har benyttet lejligheden til at skære ned på alle arrangementer, der ikke direkte berører virksomhedens drift. Vi har derfor mistet en del sponsorer, og det er derfor bestyrelsens hensigt, kort tid efter denne generalforsamling, at iværksætte et arbejde for at skaffe gamle sponsorer tilbage, eller at finde nye. Til det arbejde har vi brug for medlemmernes støtte, enten i form af direkte medvirken i et nyt sponsorudvalg eller i form af navne på virksomheder, der kunne tænkes at ville støtte golfsporten.

5 5. Vi har et problem i klubben, nemlig vore juniorer. Det har vi hørt før, men det er faktisk ikke børnene, der er noget i vejen med. De opfører sig forbilledligt når vi møder dem på banen eller i klubhuset. Problemet er, at vi har svært ved at holde på dem, og det er vores, altså de voksnes skyld. Det er for nemt blot at sige, at børnene er mere ustabile og går fra det ene til det andet, i langt højere grad en de gjorde tidligere. Vi er nødt til at gøre noget for at løse problemet, og bestyrelsen agter i det kommende år at forstærke juniorudvalget og styrke de aktiviteter, der afholdes for bredden. Vi håber på denne måde at få stoppet den store afgang, der er blandt juniorerne, men er også klar over at uden forældrenes hjælp kan vi ikke gøre ret meget. På tidligere generalforsamlinger, og i andre sammenhænge, er der medlemmer, der har tilkendegivet, at man savnede at have vor helt egen træner, som man kunne se færdes i klubben. Da ordningen med at anvende Idrætsskolernes trænere på samme tid, ikke fungerede optimalt, tog bestyrelsen skridtet og begyndte at lede efter en træner. Vi har ført samtaler med flere emner, men da DGU omorganiserede træningen, blev der er par landstrænere i overskud, og vi var så heldige at vi kunne knytte en af dem, nemlig Jan Frej Pedersen til Ikast golf Klub som vores nye træner. Det samarbejde, der nu skal påbegyndes, forventer vi os meget af. (hvis Jan er kommet, præsenteres han nu) Som sædvanligt arbejder bestyrelsen ihærdigt på at skaffe nye medlemmer til klubben, bl. a. ved deltagelse i arrangementer, hvor golfspillere mødes. I forrige weekend deltog vi i golfmessen i Bellacentret sammen med Herning og Trehøje golfklub, og i den kommende weekend, er vi som sædvanligt tilstede i vor stand på messen i Herning. Jeg vil i øvrigt til sidst, inden vi afslutter generalforsamlingen, sige et par ord mere om det at skaffe nye medlemmer. Jeg startede bestyrelsens beretning med at synliggøre hvad i fik for jeres kontingent i 2010, så jeg vil slutte af med at vise jer, hvad i får for jeres kontingent i 2011:

6 baner med i alt 36 huller 3 baner med i alt 45 huller P&P banen får 9 ekstra teesteder. Gratis spil i Vejen og Dejbjerg Nabomedlemskab i Herning Gratis træningsbolde Fællestræning Greenfee 50 kr. 32 klubber Klubhus med alle faciliteter Golfshop En god restaurant Gratis spil i Vejen og Dejbjerg Først fra 1200 i weekends Nabomedl. I Herning og Brande Gratis træningsbolde Personlig lektion med træner Greenfee ½ pris i Herning og Trehøje, 100 kr. rabat i Brande, Give, Åskov og Jelling. Klubhus med alle faciliteter Golfshop En god restaurant Pro-træner i klubben Det er på tide at slutte denne beretning, og lad mig gøre det med en stor tak til alle de medlemmer, der gør et frivilligt arbejde i bestyrelse og udvalg. Der skal også lyde en tak til alle jer, der er til stede i aften, og dermed viser jeres interesse for Ikast Golf Klub.

Beretning. Æret være deres minde.

Beretning. Æret være deres minde. Beretning Atter en gang er Ikast Golf Klubs medlemmer samlet til generalforsamling, og endnu en gang må vi konstatere, at der i det forgangne år er nogle af vore medlemmer, der er afgået ved døden. Vi

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Dette er mit første år som formand af IGK. Efter en flot formandsperiode valgte Jørn Klok sidste år, at han gerne ville træde tilbage som formand. Heldigvis indvilgede Jørn i at tage en

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Hej alle! Så er vi atter på banen med lidt nyt fra bestyrelsen! Der er nyt fra vores seneste bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 17. september. Der er omtale

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Dejbjerg Golf Klub. Letagervej 1 - Dejbjerg - 6900 Skjern www.dejbjerggk.dk kontor@dejbjerggk.dk Tlf. +45 97350009 - Fax.

Dejbjerg Golf Klub. Letagervej 1 - Dejbjerg - 6900 Skjern www.dejbjerggk.dk kontor@dejbjerggk.dk Tlf. +45 97350009 - Fax. Dejbjerg Golf Klub Klub nr: 19 - stiftet 1964 Letagervej 1 - Dejbjerg - 6900 Skjern www.dejbjerggk.dk kontor@dejbjerggk.dk Tlf. +45 97350009 - Fax. +45 96801118 BANER: 18 huller, Par: 72 CR/slope herrer

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 27.3.2012 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub, 2011 og fremtiden Det er barske tal, man hører rundt omkring fra forskellige golfklubber. Jeg vil gerne

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Den forgangne sæson har på mange måder været ret så anderledes. Først og fremmest har vi ændret regnskabsår, så vi nu følger kalenderåret, hvilket har glædet vores kasserer overordentligt

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Holmsland Klit Golfklub

Holmsland Klit Golfklub olmsland Klit Golfklub Klub nr: 103 - stiftet 1993 Klevevej 19 - Søndervig - 6950 Ringkøbing www.holmslandklitgolf.dk holmslandgolf@pc.dk Tlf. +45 97338800 - Fax. +45 97338680 BANER: 27 huller, Gul/Rød

Læs mere

Årsberetning ved generalforsamlingen den 19. november 2015 kl. 19.30 i klubhuset.

Årsberetning ved generalforsamlingen den 19. november 2015 kl. 19.30 i klubhuset. Tilbage til www.sdrfelding.dk Årsberetning 2015 Årsberetning ved generalforsamlingen den 19. november 2015 kl. 19.30 i klubhuset. Så er det igen tid for generalforsamling og dermed aflæggelse af beretning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling i ÅSKOV GOLFKLUB torsdag den 20. november 2014 i Klubhuset. Kl. 18.30 Fællesspisning menu: Wienerschnitzel med tilbehør. Kl. 19.30

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub Klub nr: 22 - stiftet 1968 Golfbanevej 3 - Uge edegaard - 6360 Tinglev www.sdj-golf klub.dk sonderjylland@mail.dk Tlf. +45 74687525 - Fax. +45 74687505 BANER: 18 huller, Par: 71

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Klausuleret indtil mandag den 6. februar 2012 kl

Klausuleret indtil mandag den 6. februar 2012 kl Bestyrelsens beretning på Generalforsamlingen 6. februar 2012 Klausuleret indtil mandag den 6. februar 2012 kl. 19.00. Kære medlemmer, Vi skal i gang med den årlige beretning fra bestyrelsen. Beretningen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup DGU Dansk Golf Union Ønsket påklædning for medlemmer og gæster i Golfklubben. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Dress code for members Stiftet den 6. juni 1974 and guests of the Golf Club. Ønsket påklædning

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2018 2019 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2018

Bestyrelsens årsberetning for 2018 Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 18. marts 2019 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Referat fra generalforsamling: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Nyt fra formanden, august 2013

Nyt fra formanden, august 2013 Kære medlem. Wow for en sommer! Det har været en nydelse at opleve de seneste 3-4 ugers dansk sommer, når den er bedst! Eller som de siger det er sjovere at spille golf i T-shirt og shorts. Og aktiviteterne

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt Golfklubben Lillebælt Klub nr: 89 - stiftet 1990 Østre ougvej 130-5500 Middelfart www.gkl.dk gkl@post10.tele.dk Tlf. +45 64418011 - Fax. +45 64411411 BANER: 18 huller, Par: 71 CR/slope herrer gul: 70,1/126

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009.

Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009. Golfen i tal Golfklubber og spillere pr. 30. september 2010 DGU har 181 medlemsklubber. En stigning på 0,55 %(1 klub) i forhold til 2009. Klubbernes geografiske fordeling: 106 klubber i Jylland (58,6%)

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere