Referat fra mødet i LUU den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra mødet i LUU den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F."

Transkript

1 Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Berit Mathiasen, Anette Aagaard Jensen, Jens Erik Boesen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Gitte Overvad, Hanne Didriksen og Hanne Stilling-Meilgaard. Afbud: Christina Graungaard, Birgit Hansen, Carsten Madsen, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow Referent: Kirsten Lauritsen 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden for mødet. Godkendt. 3. Hvad rører der sig i forhold til uddannelserne på skolen og i praksis? 3.1 Nye SOSU uddannelser pr Ved Hanne Stilling-Meilgaard. Danske SOSU skoler har nedsat en arbejdsgruppe, som er i fuld gang med at beskrive fagene på de nye SSH- og SSA-uddannelser. SSH- og SSA-uddannelsen bliver fremover skilt og SSA bliver ikke trinopdelt. Der bliver to grundforløb 2, et rettet mod SSH og et mod SSA, dvs. at man kan starte direkte på SSA efter grundforløb 2. Partnerne er enige om, at der skal være en SSH-uddannelse og den skal ligne det arbejdsfelt, som der er i dag og de beskriver den som en uddannelse, som skal binde ældreområdet sammen. Skolerne er udfordret på strukturen på SSA-uddannelsen, hvor det påtænkes at der skal være 4 ugers introforløb og herefter 40 ugers praktik. Det bliver derfor vigtigt at have fokus på studiemiljøet. Uddannelsesordningen forventes at komme i høring til august Punkter til godkendelse. 4.1 Godkendelse af tilrettet praktikerklæring for PA uddannelsen. LUU har tidligere besluttet, at det er de lokale bilag til praktikerklæringer, som skal bruges. Der kan være praktiksteder, hvor eleven ikke har mulighed for at arbejde med de mål, som er beskrevet i praktikerklæringen, men her beskriver man det, som eleven har arbejdet med. Praktikerklæringen blev godkendt.

2 5. Punkter til drøftelse. 5.1 Drøftelse af hvor psykiatripraktik kan afholdes for SSA-elever. Hvilke krav og forventninger kan man stille til praktikstederne? Det blev drøftet, hvornår man lever op til den del, der hedder psykiatripraktik og hvor bliver praktikuddannelsen lagt. Hvad er det for nogle tilbud vi har, og hvor skal der være fokus. Det vil give god mening at tænke det med ind i de nye uddannelser. Punktet sættes på dagsordenen igen til mødet i 4. kvartal Hvordan arbejder vi med ekspertniveau og talentspor på vores uddannelser? På SOSU Nykøbing F. arbejder vi med ekspertniveau og talentspor som gældende bekendtgørelse foreskriver. Arbejdet er koncentreret om nogle specifikke fag og omhandler dermed kun skoleundervisningen. På LUU kunne det være relevant at se på dette med aftager øjne hvilke forventninger er der fra aftagers side til skolen i den forbindelse? Ved Hanne Stilling-Meilgaard. Vicedirektøren efterlyser nogle bud på, hvad praktikken gerne vil have, vi gør med talenteleverne, når de er på skolen. Det betyder noget for disse elever, at der sættes nogle større krav. Niveauet for talentelever er beskrevet på fagene. Skolen har altid haft talenter, men nu begynder der at komme nogle bedømmelser på dem. Det er ikke altid, at praktikstedet er bekendt med, om det er en talentelev. Dertil kan det oplyses, at det fremgår af uddannelsesaftalen og typisk vil der være 2-3 stykker på hvert hold. Gitte Overvad oplyser, at der er kommet en ny overbygning på praktikvejlederuddannelsen, og her vil der være mulighed for praktikvejlederne at komme på uddannelse omkring talent. Er man interesseret i at være med til at se på mål og udvikle dette kursus, er man meget velkommen til at kontakte Gitte Overvad. 5.3 Drøftelse af behov for nye eller reviderede uddannelser i EPOS ansøger hvert år i efteråret Undervisningsministeriet om udviklingsmidler for det kommende år til udvikling og/eller revision af uddannelser i EPOS AMU-udbud. For at kvalificere ansøgningen om udviklingsmidler, beder EPOS de lokale uddannelsesudvalg drøfte udbuddet af AMU-uddannelser i forhold til udviklingen på jobområderne. Hvis I i de lokale uddannelsesudvalg vurderer, at udviklingen inden for jobområderne medfører behov for nye uddannelser og/eller revision af eksisterende uddannelser, vil vi bede jer om at melde disse behov ind til EPOS, så de kan tages i betragtning i forbindelse med prioriteringen af ansøgning om udviklingsmidler til Skolen har nedenstående forslag til nye AMU-uddannelser.

3 Borgere med flere diagnoser, hvor mindst en diagnose er psykiatrisk Alle målgrupper indenfor FKB Filosofien med på arbejde - hverdagens etiske dilemmaer Alle Medicinhåndtering for pædagogisk personale Pædagoger - PA'er og andre, som på arbejdspladsen har til opgave at dosere, ophælde og give medicin Velfærdskultur Alle flygtninge/2 sprogede Måske især 2 sprogede, som allerede har en sundhedsuddannelse med sig, men skal mere viden om kultur indenfor sundheds og pædagogiske fag.. Alle indenfor FKB's målgruppe LUU er enige i, at ovennævnte forslag til nye AMU-uddannelser kan sendes til EPOS. Derudover skal skolen sende estimat for AMU-aktiviteten i Skolen laver udkast, som sendes til godkendelse i LUU. Der vil være en meget kort deadline for tilbagemeldinger, da EPOS skal have estimatet senest den Punkter til orientering. 6.1 Orientering om EUX (Erhvervsuddannelse med gymnasial overbygning). Skolen udbyder EUX grundforløb. Der er 21 elever, som ønsker at starte efter sommerferien og vi er i fuld gang med at lave samarbejdsaftale med CELF. Eleverne på EUX skal være unge mennesker af særlig støbning, da de på kort tid skal nå et højt niveau. Hvis vi skal tænke EUX ind på hovedforløb, bliver det svært. EUX-elever har deres egne eksamensterminer, så lige nu ser det ud til, at EUX-eleverne skal henvises til København. UVM er blevet spurgt, om det er den model, de har tænkt sig? 7. Nyt fra kursus. Gitte Overvad fortalte at den gennemgående strategi for kurser, er at have arbejdsgiver mest muligt med i planlægningen. På den måde afstemmes indhold i forhold til mål og giver god plads til nytænkning fra begge sider. Status over kurser i 2016 Rehabilitering SSA Lolland. Eksperimenterer mere med simulationstræning hvor man forsøger at inddrage praksisnær undervisning.

4 Vordingborg Klar til SOSU. Succes til indholdet. De er alle i gang i praksis og har dermed en plan for deres videreforløb. Der er skabt en gruppe, der kan trækkes på i forbindelse med bl.a. vikariater i sommerferien. Forløbet er lavet som rotationsprojekt. Kommunen har planlagt at sende 12 SSH ere videre til opkvalificering til SSA. Den kritisk syge patient. Der er lavet kursusaftale med sygehuset. Kurset skal afholdes i perioden dage i alt. Bo og Naboskab Sydlolland. God effekt af forløbet i samarbejde med VUC, SOSU og jobcenteret. Forløbet er beskrevet i VUC s nyhedsbrev. Se link: Aftale om nyt forløb efterår 2016 efter samme koncept 2 dage innovation med fokus på den filosofiske/etiske vinkel. FVU dansk med fokus på stillings- og funktionsbeskrivelser og sproget som magtredskab og kulturbærer. 10 dages AMU forløb, hvor emnerne konflikthåndtering og dobbelt diagnoser indgår. Handicap Guldborgsund. Forløb på 2 uger for omsorgsmedhjælpere fik gode evalueringer. Nyt forløb til efteråret, hvor vi skal have inviteret andre med. De har ligeledes planer om medicinhåndteringskurser for pædagoger PA er men målrettet deres område, samt et modul 2 i 2017 efter samme koncept som det i Farmakologi i psykiatrien nyt kursustilbud. Forløbet afvikles i perioden den KUA Basis. Lige afsluttet. Forsøgt med transfer, hvor de laver en hjem til kollegaerne på sidste dag efter hvert forløb. Sender mail 3 mdr. efter for at få tilbagemelding omkring hvordan eller om de bruger det lærte fra kurset. Formålet er at blive klogere på, hvad der virker i undervisningslokalet og om det føres med over i praksis (transfer) Guldborgsund demenskurser blomstring. Ca. 80 medarbejdere på 5 dages kursus som splitforløb. Slutter i oktober Medicinkurser Vordingborg. Alle SSA ere skal kompetenceudvikles omkring medicinadministration. 5 dage afsluttende med 1 dags test. Udformningen af testen foretages af Chalotte Meinicke (konsulent/farmakonom). Vi deler udgiften Bornholm, SOSU Sjælland og os, da de gerne vil koble sig på testen.

5 Praktikvejlederkursus Det nye er på 11 dage. Afholdt i foråret. Forsøgt nytænkt med mere praksisnært undervisning kombineret med de nye mål samt simulationstræning. Andre skoler vil gerne inviteres med til simulationstræning, når kurset løber af staben til efteråret. Nye efteruddannelsesmuligheder for praktikvejledere Bilag med uddybende indhold blev udleveret på mødet. TUP 15 projekt. Effekt af læring. Vi ser på praktikvejlederkursus og medicinhåndteringskurserne. Ligeledes ser vi på, hvad man egentlig ønsker at måle og HVORFOR man ønsker at måle. Der er mange måder at afspejle effekt. Asynkron læring. Nu er der mulighed for at tilbyde e-baseret læring, der kan foregå, når kursisten får mest ud af det. Kan være pt op til 25%. I 2017 vil der på alle vores kursustilbud stå, at der kan påregnes IT læring og de således bedes medbringe PC er, Ipads m.m. Kursusudbud Hvad har I af ønsker for 2017? Hvad har I af ønsker til udformning af kursuskatalog eller ikke kursuskatalog? Kunne der være andre muligheder for branding? Sygehuset ønsker papirkataloget tilbage igen. Personalet har ikke tid til at gå på skolens hjemmeside i arbejdstiden, og det kan være en af årsagerne til, at der ikke er så stor søgning til kurserne. TR erne vil gerne have en stak, som de kan fordele i diverse personalestuer og medarbejderen får mulighed for at tage det med til MUS samtalen. Skal ikke sendes til lederne eller i en stor bunke. Guldborgsund kommune sender den elektroniske udgave videre til relevante personer. Gitte Overvad er OBS på at sygehuset ønsker kurser for personalet på intensiv og børneafdelingen. LUE Tidligere har LUU og LUE været opdelt, men de seneste år har der været en samkøring. Er der fokus og tid nok til drøftelser vedr. efteruddannelseskurser og videndeling, og hvordan kan vi sammen udnytte de gode muligheder der er i AMU og samtidig sikre et højt kvalitetsniveau? Tilbagemelding fra LUU er, at man vil være ked af, hvis der skal holdes dobbelt så mange møder som nu. Det blev forslået, at man kunne bytte rundt på punkterne på dagsordenen, så man starter med nyt fra kursus først.

6 Gitte Overvad efterlyser et forum, hvor man kan mødes og drøfte ideer. Det besluttes, at starte med nyt fra kursus på dagsordenen, og at der sættes tid af til, at der kan fødes nye ideer med hensyn til kurser. 8. Punkter til næste møde. Drøftelse af hvor psykiatri praktik kan afholdes for SSA-elever. Hvilke krav og forventninger kan man stille til praktikstederne De nye uddannelser 9. Eventuelt. Der blev spurgt til hvorfor SSA-eleverne har engelsk på niveau E, da de ikke bare kan gå videre til f.eks. fysioterapeut uddannelsen? Dette problem bliver formentlig løst med de nye uddannelser pr

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Bodil Marker, Anne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14.

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Tilstede: Pia Lindquist Nielsen, Sheila Ettrup Vind, Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård

Læs mere

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Mette Johansen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Jørgen Lücking

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Carsten Madsen, Jørgen Erik Kozak Nielsen, Anette Aagaard

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Afbud fra: Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Helle Rommedahl og Pia Scheuer.

Afbud fra: Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Helle Rommedahl og Pia Scheuer. Til LUU AMU 10. oktober 2014 Referat fra møde i LUU AMU, den 24. september 2014 Tilstede: Ea Kristensen, Mie Andersen, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Lars Thaarbøl, Rikke Hansen, Birgit

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt.

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt. Til: LUU AMU 15. maj 2012 Referat fra møde i LUU AMU, den 8. maj 2012 Afbud fra: Kjeld Saul, Camilla Bruun, Rikke Kongsmark (vikar for Konni Ford), Charlotte Nielsen, Mónica De las Mercedes, Bente Lyngbo,

Læs mere

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå REFERAT LUU/LEU PAU Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Lone Rask Hansen Skive Kommune, pædagogisk adm.medarbejder Gitte Hansen FOA, faglig sekretær Gitte Jensen - SOSU STV, vicedirektør

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00. Emne: Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lotte Meilstrup, FOA Jette Hovedskov,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 10. juni 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 10. juni 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 10. juni 2015 kl. 9-15 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN, DORTE

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

Referat af møde i. Kursusudvalget under (LUU) Mandag den 8. oktober 2012

Referat af møde i. Kursusudvalget under (LUU) Mandag den 8. oktober 2012 Referat af møde i Kursusudvalget under (LUU) Mandag den Tilstede: Jonna Thuesen, Birte Schlüter, Christian Jørgensen, Birgitte Christensen, Bente Brun Jørgensen, Agnethe Haahr, Lene Mackenhauer, Jette

Læs mere

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef SOSU Nord, direktionssekretær (referent) SOSU Nord, kontorelev (referent)

SOSU Nord, kursus- og udviklingschef SOSU Nord, direktionssekretær (referent) SOSU Nord, kontorelev (referent) Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for SOSU området onsdag den 7. september 2011, kl. 8.30-12.00 Undervisningslokale 8, Storemosevej 19, Vodskov Deltagere: Jette Nissen Ingrid Mose

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anette Holmgaard Grønfeldt, Silkeborg Kommune Lene Rasmussen, Skanderborg Kommune Carsten Andersen,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen Praktikvejleder træf 2018 Social- og sundhedsassistent uddannelsen 12.00-12.10 Velkommen Program for dagen 12.10-12.25 Læsevejleder/SPS (Marianne Bay) 12.25-12.35 Præsentation af SSA uddannelsen(karina

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson,

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson, Til LUU AMU 9. marts 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 26. februar 2015 Tilstede: Ea Kristensen, Mie Andersen, Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Rikke Hansen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Susanne

Læs mere

Dagsorden for møde i LUA

Dagsorden for møde i LUA Dagsorden for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale 1, Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Ikke tilstede: Ghita Ottosen, 3F

Ikke tilstede: Ghita Ottosen, 3F Referat fra møde i LUE SOSU Nykøbing F Tirsdag den 27.11.12, kl. 09.00 11.30 Dato:2. december 2012 Ref.: LLA/KL J.nr.: 134 Tilstede: Anne Bjerregaard, formand, FOA Gitte Overvad, næstformand, Lolland kommune

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 08.30-10.45. Referent: Merete Frank Christensen Tilstede Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Gitte

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: REFERAT 27/1-15 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Mona Ø Klit Region

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte

Assistentuddannelsen Nye aftaler om samarbejde om praktikpladser på assistentuddannelsen på baggrund af de hidtidige erfaringer/ Gitte REFERAT 11.07.2017 LUU-møde (39.møde) Sted: Skolekøkkenet i Herlev, Hørkær 22, 2730 Herlev Dato 06.06.2017 kl. 12.00-15.30 (frokost fra kl. 12.00-12.30) Deltagere: Charlotte Carlsen (ref.) Dorit Dühring

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat fra LUU-møde

Referat fra LUU-møde Referat fra LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 21. juni 2017 Sted SOPU Munkengen, Hillerød Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling Orientering fra skolen: - Ny formand for

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt Dagsorden LUU AMU møde den 21.marts 2017 kl. 9.00-12.00 i mødelokale 1 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard, FOA Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA (afbud) Anette Holmgaard

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen

Maria Bruun Tinne D. Randrup-Thomsen KKR (stedfortræder for Nina Hæsum) Kirsten Pallesgaard SOSU Nord, lærergruppen Referat fra møde i Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område onsdag den 29. maj 2012, kl. 8.30-12.00 Undervisningslokale 201, Østre Allé 91, Aalborg Deltagere: Susanne Jensen FOA,

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreform

Erhvervsuddannelsesreform Erhvervsuddannelsesreform 2014-2015 Ursula Dybmose, KL Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner, PASS 1. september 2014 Indhold Reformens mål Grundforløbet Flytning af 7 uger Adgangskrav til hovedforløbet

Læs mere

LUU Lokalt uddannelsesudvalg. LEU Lokalt efteruddannelsesudvalg REFERAT. Tidspunkt: Mandag den 24. september 2012 kl. 9.00 14.00

LUU Lokalt uddannelsesudvalg. LEU Lokalt efteruddannelsesudvalg REFERAT. Tidspunkt: Mandag den 24. september 2012 kl. 9.00 14.00 REFERAT LUU Lokalt uddannelsesudvalg LEU Lokalt efteruddannelsesudvalg Tidspunkt: Mandag den 24. september 2012 kl. 9.00 14.00 Sted: Lokale 3 på Social- & Sundhedsskolen, Skive afdeling Til stede: Eva

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 LUU SOSU Dato: 1. marts 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne. Den 13. januar 2016, Kl

Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne. Den 13. januar 2016, Kl MØDEREFERAT Referat fra Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for tømrerne Den 13. januar 2016, Kl. 08.00 Til stede: Peter Bøgh, Søren Bisgaard, Steen Lidsmoes, Jan Rasmussen, Carsten Schmidt, Henrik Pedersen,

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 17. juni 2010 kl.10.00 til 12.30 Sted: Sosu STV, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ansættende myndigheder og praktikansvarlige Afbud: Senest den 16. juni til bb@sosu-stv.dk

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 30.09.17...

Læs mere

Temaeftermiddag for praktikken

Temaeftermiddag for praktikken Temaeftermiddag for praktikken Social og sundhedsuddannelsen under erhvervsuddannelse lov og bekendtgørelse Oktober 2008 EUD lov og bek. v. Gitte B Jensen Side 1 Temaeftermiddag for praktikken Lov og indgangene

Læs mere