Bilag 2. Erfaringer fra pilotprojektet + retningslinjer for håndtering af henvendelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 2. Erfaringer fra pilotprojektet + retningslinjer for håndtering af henvendelser"

Transkript

1 Erfaringer fra pilotprojektet + retningslinjer for håndtering af henvendelser Bilaget beskriver de hidtidige erfaringer med Frederiksberg Kommunes Facebookside. Der gives en række eksempler på opslag og dialog med borgerne og en beskrivelse af arbejdsgangen, sproget og stilen på siden. Siden har pr. februar 2012 godt 1000 venner. Der laves løbende og ca. 3-6 gange ugentligt vægopslag om kulturtilbud, borgerservice og begivenheder. Hvad synes borgerne godt om? Det er projektgruppens erfaring, at det er de positive historier om byen Frederiksberg, der modtager flest synes godt om -tilkendegivelser, som nedenstående to eksempler viser: Ex 1: Ex 2:

2 De henholdsvis 53 og 42 synes godt om -tilkendegivelser er et højt antal i forhold til det samlede antal venner og højt sammenlignet med andre kommuner. I førstnævnte eksempel afføder opslaget desuden en række kommentarer ligesom mange har delt opslaget. Medmindre kommunen bliver direkte adspurgt, lader vi som udgangspunkt brugerne selv debattere, dele opslaget, kommentere etc. Som standard får opslagene 5-10 synes godt om -tilkendegivelser og ingen eller få kommentarer: Ex 3:

3 Kritiske opslag Borgerne laver kun i mindre grad kritiske opslag, men det kan forekomme. Projektgruppen har i de få tilfælde, der har været, med rimelig succes fået flyttet henvendelsen over til kommunens øvrige kanaler, som nedenstående eksempel viser: Ex 4: Der kan dog være tilfælde, hvor fagområdet godt kan give et svar direkte på Facebook, men det er dog mere undtagelsen end reglen: Ex 5:

4 Krisekommunikation Frederiksberg Kommune har i pilotperioden ikke for alvor oplevet et større antal kritiske henvendelser som følge af en bestemt begivenhed. Nedenstående eksempel fra Aalborg Kommune kan dog trækkes frem som et eksempel på, at Facebook kan blive kanal for kritiske kommentarer som følge af en bestemt sag eller begivenhed. I forbindelse med en tragisk drukneulykke i Limfjorden bliver der på Aalborg Kommunes facebookside opslået en række kritiske indlæg om kommunens ansvar og svigt i forhold til sikkerheden på havnen. Aalborg Kommune lader debatten køre, men vælger efter få dage at skrive følgende generelle meddelelse, som afføder kommentarer, men derefter får lukket debatten:

5 Ex 6: Der kan altså opstå helt særlige begivenheder, hvor borgerne anvender Facebook som redskab til at give deres uforbeholdne mening til kende. Det er projektgruppens opfattelse, at debatten skal være fri så langt som muligt uden indblanding fra kommunen, men at kommunen som i tilfældet med Aalborg

6 ovenstående med fordel kan give en generel holdning eller kommentar til kende, men altså ikke kommenterer på enkeltstående borgerkommentarer. Beredskabsinformation I forbindelse med branden i KB Hallen blev Facebook-siden benyttet med opfordring om at dele informationen: Ex 7: Det var i pilotprojektets spæde start, hvorfor effekten var begrænset pga. det lave antal venner. Det er dog projektgruppens klare opfattelse, at mediet er særdeles velegnet til beredskabsmeddelelser, fordi facebook-brugerne typisk deler vigtig information på deres vægge. Derfor vil vores information hurtigt nå ud til mange (både via computere, bærbare og smartphones). De venner på Frederiksbergs side har ca venner i alt. Dermed er der stort potentiale i at kriseinformation kan nå hurtugt Arbejdsgang ved publicering af opslag på Facebook En typisk arbejdsgang i forbindelse med et opslag på Facebook ser ud som følger: 1. Kontaktpersoner fra et fagområde sender forslag om et opslag til Facebookredaktionen (Facebook redaktionen har løbende kontakt med fagområdernes kontaktpersoner om relevante opslag til Facebook.) 2. Facebookredaktionen står for at lægge opslaget på Facebook afstemt med de øvrige input på siden. 3. Afføder opslaget henvendelser eller spørgsmål fra borgerne, vil det i første omgang være redaktionen, der søger at besvare disse, fortrinsvis ved fx at henvise til informationer på hjemmesiden eller relevant medarbejder/fagkontor. 4. Hvis dialogen kræver en faglig udtalelse på Facebook, vender redaktionen tilbage til den relevante kontaktperson, som så har til opgave at frembringe et svar til borgeren godkendt af sit bagland hurtigt. 5. Svaret lægges på Facebook af redaktionen. Kommentarer og henvendelser besvares indenfor 24 timer; siden overvåges dog kun inden for normal arbejdstid, så skrives der opslag i weekeenden kan svartiden være længere.

7 Ved komplekse henvendelser vil svaret ofte have form af en henvisning til en af kommunens mailadresser for fortsat dialog eller der vil blive givet et henholdende svar om at forespørgslen er videresendt til rette instans med henblik på at fremskaffe et fyldestgørende svar. Retningslinjer for håndtering af kommentarer Retningslinjer for brug af siden er beskrevet i dokumentet Om brug af denne side, der findes på kommunens Facebook side Om brug af denne side af Frederiksberg Kommune den 23. maj 2011 kl. 12:51 Vores væg er et digitalt mødested, hvor brugerne på en nem og uformel måde kan komme i dialog med hinanden om emner, der vedrører Frederiksberg Kommune. På vores side kan du finde aktuelle servicemeddelelser og gode og relevante historier, som kommer fra kommunen. Retningslinier for brug af denne side Frederiksberg Kommune forbeholder sig ret til at slette et indlæg, hvis vi mener at det: - chikanerer navngivne medarbejdere - har kommerciel karakter - strider mod gældende lovgivning for eksempel ved at være injurierende eller racistisk - ikke skønnes relevant i forhold til denne sides formål - på anden måde skønnes upassende Vores side er ikke stedet hvor du reklamerer for din virksomheds profil eller hjemmeside. Du må meget gerne deltage i snakken, men opslag der alene har til formål at reklamere for andre virksomheder, organisationer eller personer risikerer at blive fjernet. I tilfælde af overtrædelse af ovenstående retningslinier forbeholder vi os retten til at blokere brugerens adgang til at skrive indlæg på siden. Officielle henvendelser Du kan finde både selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på Hvis du for eksempel skal søge om byggetilladelse eller du har spørgsmål til en sag, du har ved kommunen, er det ikke Facebook, du skal bruge. Den slags skal du stadig klare ved hjælp af selvbetjeningsløsningerne på kommunens hjemmeside eller ved at henvende dig til kommunen. Det er ikke muligt at rette officiel henvendelse til Frederiksberg Kommune via Facebook. Henvendelser skal i stedet ske direkte til Frederiksberg Kommune. Derudover håndteres kommentarer på siden ud fra nedenstående principper: Generelle kommentarer af særlig grov karakter vedrørende politikere og ansatte i Frederiksberg Kommune slettes omgående, så snart de opdages af admin eller stedfortrædere. Kommentar af racistisk, sexistisk eller voldelig karakter slettes omgående, så snart de opdages af admin eller stedfortrædere. Generelle kommentarer fra borgere vedrørende kommunale forhold og services herunder også utilfredshed eller lignende, svarer redaktionen på, evt. ved at henvise til rette afdeling eller område.

8 Personlige kommentarer fra borgere, der umiddelbart synes at kunne skade borgeren selv (herunder særligt udlevering af følsomme data etc.), slettes. Personlige kommentarer vedrørende oplevelser med Frederiksberg Kommune negative som positive accepteres i vid udstrækning. Kommentarer og links med åbenlyst kommercielt sigte slettes. Kommentarer fra ansatte og tidligere ansatte af særlig grov karakter, som vedrører dårlig eller grov omtale af kollegaer, dårlig omtale af overordnede eller om kommunen som arbejdsplads generelt, slettes omgående, så snart de opdages af admin eller stedfortrædere. Hvis et indlæg slettes skal der laves dokumentation på det slettede i form af f.eks. et screenshot. Dette gøres for at I efterfølgende kan dokumentere hænelsen i forbindelse med klager. Arkivering og journalisering Da der ikke foretages egentlig sagsbehandling via Facebook skal henvendelser som hovedregel ikke journaliseres. Dog er der tilfælde hvor enkeltsager bør journaliseres: hvis brugerindlæg slettes skal det dokumenteres i edoc hvis Facebook kommentarer er en del af eksempelvis en høringsproces skal de dokumenteres og journaliseres så de kan indgå i den videre sagsbehandling. Hvis indlæg fører til sagsbehandling skal de journaliseres på den givne sag. Endvidere laves der løbende samlet dokumentation af aktiviteten på Facebooksiden i form af screenshots og brugsstatistik af arkivhensyn. Det vil sige, at al aktivitet på Facebook kan genfindes i samlesager. Hvem er afsender på kommunens opslag? Frederiksberg Kommune-profilen, ikke medarbejdernes private, bruges altid, når der kommunikeres med borgerne. Opslag og besvarelser afsluttes eventuelt med en angivelse af, hvilken enhed der svarer, eksempelvis Venlig hilsen Borgerservice Tone og stil På Facebook tilstræbes det, at den sproglige tone er mere uformel og ligefrem end på kommunens andre kommunikationsplatforme. Vi skriver direkte ind i borgerens private kommunikationsstrøm og det stiller krav om en mere direkte og dagligdags tone. På Facebook skal vi fremstå åbne og imødekommende, fordi vi ønsker relationen og dialogen.

Interne retningslinjer for Facebook

Interne retningslinjer for Facebook Interne retningslinjer for Facebook Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Typer af indhold... 3 5.1 Statusopdateringer... 3 5.2 Billede- /videoopslag... 3 5.3 Linkdelinger... 3 3. Behandling af sager...

Læs mere

Facebook strategi for Vejen kommune. November 2015

Facebook strategi for Vejen kommune. November 2015 Facebook strategi for Vejen kommune November 2015 Indholdsfortegnelse Facebook strategi for Vejen kommune... 1 Vi møder borgerne der hvor borgerne er... 3 Mål for Vejen Kommunes facebook... 3 Opbygning

Læs mere

FACEBOOK I BUF - RETNINGSLINJER, VEJLEDNING OG ANBEFALINGER Juni 2017

FACEBOOK I BUF - RETNINGSLINJER, VEJLEDNING OG ANBEFALINGER Juni 2017 FACEBOOK I BUF - RETNINGSLINJER, VEJLEDNING OG ANBEFALINGER Juni 2017 Denne vejledning beskriver, hvordan vi i BUF bruger Facebook som kommunikationskanal. Det vil sige, at du her finder retningslinjer

Læs mere

COMMUNITY GUIDELINES FOR FACEBOOK

COMMUNITY GUIDELINES FOR FACEBOOK COMMUNITY GUIDELINES 1 FOR FACEBOOK COMMUNITY GUIDELINES Hvorfor har EWII en Facebookside? EWII Koncernen er på Facebook for at fortælle vores kunder og øvrige omverden, hvem vi er, og at vi vil medvirke

Læs mere

Notat. Assens Kommune på Facebook

Notat. Assens Kommune på Facebook Notat Assens Kommune på Facebook Facebook sigter i langt højere grad end traditionelle hjemmesider på at skabe personlig dialog og netværk og er derfor en velegnet platform for digital dialog mellem borgere

Læs mere

HVORDAN SKAL JEG BRUGE SOCIALE MEDIER? GODE RÅD

HVORDAN SKAL JEG BRUGE SOCIALE MEDIER? GODE RÅD 1 Denne vejledning viser, hvordan du kan udnytte de mange muligheder, de sociale medier giver, og være opmærksom på de faldgruber, der kan skade dig selv, dine pårørende og kolleger eller din myndighed.

Læs mere

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune Udkast til Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune POLITIK FOR DE SOCIALE MEDIER Der sker i disse år en skelsættende udvikling i mediebillet, hvor sociale medier spiller en stadig større

Læs mere

Faxe Kommune på Facebook

Faxe Kommune på Facebook Postadresse: Udvikling Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56 20 30 00 Telefax 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Frederiksgade 9 4690 - Haslev Direkte 56203688 anhaf@faxekommune.dk Dato 13-03-2013

Læs mere

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi.

Tønder Kommune har været på Facebook siden 2009 og den officielle facebookside bliver suppleret af andre facebooksider i decentralt regi. Social media playbook En guide til afdelinger og ansatte i Tønder Kommunes tilstedeværelse på de socialee medier. 1 Indledning Kommunikationsafdelingen har udviklet et praktisk redskab til at hjælpe ansatte

Læs mere

Monitorering Styr debatten og skab en god tone på Facebook

Monitorering Styr debatten og skab en god tone på Facebook GODE RÅD OM FACEBOOK Monitorering: Styr debatten og skab en god tone på Facebook Flere og flere frivillige og lokalafdelinger i Ældre Sagen har aktive Facebooksider eller Facebookgrupper. Som bruger af

Læs mere

Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook

Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook Strategi for Vejle Kommunes kommunikation på Facebook Der er mange grunde til, at Vejle kommune skal være til stede på de sociale medier. Dels giver de nye netværksmedier kommunen mulighed for at komme

Læs mere

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook RANDERS BIBLIOTEK Introduktion til Facebook Indhold 1. Facebook derfor!... 3 1.1. Hvorfor bruge Facebook?... 3 1.2. Hvad får jeg ud af at bruge Facebook?... 3 2. Biblioteket på Facebook... 4 2.1. Facebook-ansvarlige...

Læs mere

Når vi færdes på sociale medier Personalepolitisk vejledning

Når vi færdes på sociale medier Personalepolitisk vejledning Når vi færdes på sociale medier Personalepolitisk vejledning Forord Fredensborg Kommune ønsker at være en professionelt kommunikerende organisation, som benytter mulighederne for interaktiv dialog med

Læs mere

Brug af digitale medier

Brug af digitale medier Brug af digitale medier Tønder Kommune bruger i vid udstrækning digitale medier både i den interne og den eksterne kommunikation. I de kommende år vil digitale medier få endnu større betydning både eksternt

Læs mere

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge

Guidelines for brugen af. sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i Børn og Unge Guidelines for brugen af sociale medier i børn og unge 2 Sociale medier som Facebook og Twitter fylder stadig mere i danskernes hverdag. Antallet

Læs mere

Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier

Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier Udkast til vejledning for ledere Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier Dit ansvar og dine muligheder som leder, når medarbejdere udsættes for chikane, injurier eller lignende krænkelser.

Læs mere

Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil

Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil Administrationen af Skattestyrelsens Facebook-profil Resumé 14. juni 2019 Ombudsmanden bad af egen drift Skattestyrelsen om at besvare nogle spørgsmål vedrørende administrationen af styrelsens Facebook-profil.

Læs mere

KL Facebook-survey 2012

KL Facebook-survey 2012 Hvad får kommunerne ud af at oprette en officiel kommuneside på Facebook? Hvad synes brugerne om de sider, der allerede eksisterer? For at svare på disse og flere lignende spørgsmål gennemførte KL i november

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier

Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier Vejledning for ledere Når medarbejdere udsættes for chikane eller injurier Hovedudvalget i Region Syddanmark Dit ansvar og dine muligheder som leder, når medarbejdere udsættes for chikane, injurier eller

Læs mere

Kommunikation på sociale medier - Retningslinjer

Kommunikation på sociale medier - Retningslinjer 2015 Kommunikation på sociale medier - Retningslinjer Støvring svømmeklub PINGVINEN Side 1 af 6 Dokumenthistorik Version Dato Navn Ændring 1-0 2015-01-23 Helle Boyding Dokument oprettet 1-1 2015-01-23

Læs mere

10 SOCIALE MEDIER Formål: Målsætning: Elever må gerne medbringe mobiltelefoner på skolen. På Vissenbjerg Skole vil vi derfor:

10 SOCIALE MEDIER Formål: Målsætning: Elever må gerne medbringe mobiltelefoner på skolen. På Vissenbjerg Skole vil vi derfor: 10 SOCIALE MEDIER Formål: Dette princip omhandler alle former for teknologi, som eleverne benytter i skolen. Princippet gælder uanset om teknologien er ejet af skolen eller af elever/forældre. Målsætning:

Læs mere

IT-sikkerhedsbestemmelser for anvendelse af e-post

IT-sikkerhedsbestemmelser for anvendelse af e-post Bilag 8 IT-sikkerhedsbestemmelser for anvendelse af e-post Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at beskrive, hvordan medarbejdere i Randers Kommune, som anvender e-post via kommunens udstyr og e-postadresser,

Læs mere

Region Hovedstadens Apotek HR-Afdelingen. Gode råd til de sociale medier

Region Hovedstadens Apotek HR-Afdelingen. Gode råd til de sociale medier Gode råd til de sociale medier 2018 Dine sociale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat mv.) er dine egne. Det er lige så legitimt at bruge dem til at skrive om Apoteket og Apotekets

Læs mere

VEJLEDNING VED DIGITAL CHIKANE

VEJLEDNING VED DIGITAL CHIKANE VEJLEDNING VED DIGITAL CHIKANE DATO FOR ÆNDRING Vejledning ved digital chikane Internettet og de sociale medier benyttes i stigende grad til, at borgere giver sin holdning til kende. Dette er også noget,

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

Jeg synes... Vejledning. Medarbejderes brug af ytringsfrihed i Aabenraa Kommune

Jeg synes... Vejledning. Medarbejderes brug af ytringsfrihed i Aabenraa Kommune Jeg synes... Vejledning Medarbejderes brug af ytringsfrihed i Aabenraa Kommune Forord Hovedsamarbejdsudvalget (HMU) har med bidrag fra medarbejderne i Aabenraa Kommune udarbejdet denne vejledning. HMU

Læs mere

Aalborg Kommune på Facebook Trine Elkjær & Lotte Birk Kommunikationsfolk fra Aalborg Kommune

Aalborg Kommune på Facebook Trine Elkjær & Lotte Birk Kommunikationsfolk fra Aalborg Kommune Aalborg Kommune på Facebook Trine Elkjær & Lotte Birk Kommunikationsfolk fra Aalborg Kommune Præsentation Lotte Birk Leder af Kommunikation Borgmesterens Forvaltning Trine Egeberg Elkjær Kommunikationskonsulent

Læs mere

Pressevejledning Hillerød Kommune

Pressevejledning Hillerød Kommune Pressevejledning Hillerød Kommune Pressevejledning... 2 En åben kommune... 2 Orienterer altid kommunens kommunikationsrådgiver... 2 Hvem må udtale sig?... 2 Når journalisten ringer... 3 Tavshedspligt...

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 INDHOLD Indledning... 2 Studieaktivitet... 3 Ordensregler... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej 8 7500 Holstebro T 9627

Læs mere

Facebook til Medborgerskabsudvalget

Facebook til Medborgerskabsudvalget Facebook til Medborgerskabsudvalget Siden oprettes og lanceres umiddelbart efter den 18. juni. Opgaven løses af sekretariatet Færdselsreglerne for siden er de samme som er gældende for øvrige Facebooksider

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

BØRN, UNGE OG MARKEDSFØRING VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED

BØRN, UNGE OG MARKEDSFØRING VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED BØRN, UNGE OG MARKEDSFØRING VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED INDHOLD 1. Kort fortalt... 3 2. Markedsføringslovens regler... 5 2.1. Markedsføringslovens 8...5 2.2. Markedsføringslovens 1... 9 2.3. Afsluttende

Læs mere

Kommunikation i Haderslev Kommune - sådan gør vi

Kommunikation i Haderslev Kommune - sådan gør vi Kommunikation i Haderslev Kommune - sådan gør vi 1 Kommunikation i Haderslev Kommune I Haderslev Kommune kommunikerer vi åbent, involverende og målrettet med borgere, foreninger, erhvervsliv, medarbejdere

Læs mere

Gode råd om... Markedsføring via sociale medier

Gode råd om... Markedsføring via sociale medier Gode råd om... Markedsføring via sociale medier INDHOLD Indledning 3 Generelt om sociale medier 3 Reklameidentifikation 3 Markedsføringsloven og de sociale medier 5 Hvem er omfattet? 5 Samtykke 5 Hvad

Læs mere

RÅDGIVNING. Gode råd om sociale medier

RÅDGIVNING. Gode råd om sociale medier RÅDGIVNING Gode råd om sociale medier Indhold Privat brug af sociale medier i arbejdstiden 3 Medarbejderens relation til virksomheden på de sociale medier 4 Loyalitetspligt kontra ytringsfrihed 5 Kontrol

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Principper for god borgerkontakt i Mariagerfjord Kommune

Principper for god borgerkontakt i Mariagerfjord Kommune Notat Center for Byråd, Personale og Strategi Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 85.02.10-A26-1-17 Ref.: Mie Skotte Sølvkjær Direkte

Læs mere

Brug af sociale medier i SUF

Brug af sociale medier i SUF Brug af sociale medier i SUF Indhold Indledning... 3 Retningslinjer og politikker... 3 Ytringsfrihed... 3 Når du bruger Facebook på jobbet... 4 Når du deltager i debatten... 4 Tænk i øvrigt over:... 4

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

Bilag 3. Etablering af en ordning for borgerforslag i København

Bilag 3. Etablering af en ordning for borgerforslag i København KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til gruppeformandskredsen 8. april 2018 Bilag 3. Etablering af en ordning for borgerforslag i København Etablering af en

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik Denne politik udgør fundamentet for al kommunikation, og suppleres med en strategi, der inddeles i intern og ekstern kommunikation. Desuden findes der en række konkrete arbejdsredskaber.

Læs mere

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015 En introduktion til 16-12-2015 1 En rettesnor for din brug af IT I Dansk Supermarked Group forventer vi, at du er orienteret om, hvordan du skal bruge IT, når du er ansat hos os. I denne guide kan du læse

Læs mere

Revideret november Kommunikationspolitik

Revideret november Kommunikationspolitik Revideret november 2014 Kommunikationspolitik Forord Vi siger, hvad vi gør. Og vi gør, hvad vi siger. Vi siger det i et enkelt og klart sprog. Det er kommunikationspolitikken i Svendborg Kommune. Både

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Kære kollega. De 10 Bud er vores fælles leveregler, når det gælder it-sikkerhed.

Kære kollega. De 10 Bud er vores fælles leveregler, når det gælder it-sikkerhed. Kære kollega I Odense Kommune prioriterer vi it-sikkerheden højt. Det er vores fælles opgave at sikre, at vi håndterer borgernes og virksomhedernes fortrolige informationer på sikker vis. De 10 Bud er

Læs mere

Medarbejdertilfredshedsanalyse

Medarbejdertilfredshedsanalyse Medarbejdertilfredshedsanalyse for "VIRKSOMHED" Analysebeskrivelse Afsender: "VIRKSOMHED" Analysebureau: FACITanalyse Analysetype: Medarbejdertilfredshedsanalyse Startdato: Slutdato: Formidling: Elektronisk

Læs mere

Dragør Kommune. Operationelle bilag til IT-sikkerhedspolitikken. Bilag 4. Retningslinjer for anvendelse af e-post

Dragør Kommune. Operationelle bilag til IT-sikkerhedspolitikken. Bilag 4. Retningslinjer for anvendelse af e-post Dragør Kommune Operationelle bilag til IT-sikkerhedspolitikken IT-sikkerhedspolitik Side 2 Retningslinjer for anvendelse af e-post Dette dokument har til formål at beskrive, hvordan medarbejdere i Dragør

Læs mere

PROCEDURE FOR HÅNDTERING AF BRUD PÅ PERSONDATASIKKERHEDEN

PROCEDURE FOR HÅNDTERING AF BRUD PÅ PERSONDATASIKKERHEDEN Ikrafttrædelsesdato: 1. juli 2019 (2. udgave) 1. udgave godkendt af: Direktionen d. 14. marts 2019. PROCEDURE FOR HÅNDTERING AF BRUD PÅ PERSONDATASIKKERHEDEN OG HVORDAN DU UNDGÅR BRUD PÅ PERSONDATASIKKERHEDEN

Læs mere

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00 DKF Forum - kiropraktorernes samlingssted K L U B B E R Dato: 00-00-00 WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK 2 - Dansk Kiropraktor Forening DKF Forum - Kiropraktorernes samlingssted DKF Forum er kiropraktorernes

Læs mere

Information- og kommunikationsstrategi for FOA Nordsjælland

Information- og kommunikationsstrategi for FOA Nordsjælland Information- og kommunikationsstrategi for FOA Nordsjælland Indhold 1. Værdier for information- og kommunikation 2. Mål for information- og kommunikation 3. Formidling af information fra forbund og afdelingsbestyrelse

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune Økonomiudvalget 18.01.2011 Punkt 14, bilag 1 Gladsaxe en kommunikerende kommune Kommunikationsstrategi for Gladsaxe Kommune 11.01.2011 Baggrund Gladsaxe Kommune ønsker en fælles kommunikationsstrategi,

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Udvikling & Kommunikation Godkendt af byrådet august 2010 Kommunikationspolitik Aabenraa Kommune er en stor arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kommunikerer

Læs mere

Krisekommunikation. Bilag 4.1 til beredskabsplan

Krisekommunikation. Bilag 4.1 til beredskabsplan Krisekommunikation Bilag 4.1 til beredskabsplan 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Målet med krisekommunikation... 3 3. Organisering... 3 3.1 Krisestabens

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune God kommunikation er en væsentlig forudsætning for, at vi lykkes med vores kerneopgaver. Denne kommunikationspolitik er værdibaseret og giver os et fælles grundlag

Læs mere

Hvor mange år har du været medlem af OKR?

Hvor mange år har du været medlem af OKR? 6 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 5 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 0-2 år 8 13% 3 2-5 år 9 15% 5-10 år 10 17% Mere end 10 år 33 55% Total 60 10 1 7 Hvor gammel er du? 6 5 3 1 Hvor

Læs mere

IT-SIKKERHEDSVEJLEDNING IT-SIKKERHED ER OGSÅ DIT ANSVAR

IT-SIKKERHEDSVEJLEDNING IT-SIKKERHED ER OGSÅ DIT ANSVAR IT-SIKKERHEDSVEJLEDNING IT-SIKKERHED ER OGSÅ DIT ANSVAR 1 HUSK n Adgangskoder må ikke videregives til andre. n Andre må ikke anvende din personlige bruger-id. n Ved mistanke om, at andre har fået kendskab

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune God kommunikation er en væsentlig forudsætning for, at vi lykkes med vores kerneopgaver. Denne kommunikationspolitik er værdibaseret og giver os et fælles grundlag

Læs mere

ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk.

ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk. Velkommen som bruger i ICEcore ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk. ICEcore er baseret på

Læs mere

Odder Kommune på facebook

Odder Kommune på facebook Januar 2013 Odder Kommune på facebook Jeg læser aldrig nyheder på OdderNettet men jeg læser alle indlæg fra Odder Kommune på facebook Citat Gitte Buur Januar 2013 Program Strategi, målsætning og forankring

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

at bestyrelsen bemyndiger administrationen til at videreudvikle Movias strategi for anvendelse af sociale media baseret på facebook.

at bestyrelsen bemyndiger administrationen til at videreudvikle Movias strategi for anvendelse af sociale media baseret på facebook. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 2. februar 2012 Stine Bay Michelsen 13 Bemyndigelse vedrørende Movias brug af sociale media Indstilling: Administrationen indstiller, at bestyrelsen

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE - RESULTATOVERSIGT AUGUST 2015 Undersøgelsen Holbæk Kommune skal være en stærk medspiller for vores borgere og virksomheder. Byrådet har derfor et

Læs mere

GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1

GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1 GODE RÅD OM... sociale medier SIDE 1 Indhold 1. Indledning 3 2. Privat brug af sociale medier i arbejdstiden 3 3. Kontrol af privat brug af sociale medier i arbejdstiden 4 4. Loyalitetspligt kontra ytringsfrihed

Læs mere

Advarsel for Facebook-opslag var i strid med offentligt ansattes ytringsfrihed. Kritik skulle ikke fremsættes internt først. 13.

Advarsel for Facebook-opslag var i strid med offentligt ansattes ytringsfrihed. Kritik skulle ikke fremsættes internt først. 13. 2018-12 Advarsel for Facebook-opslag var i strid med offentligt ansattes ytringsfrihed. Kritik skulle ikke fremsættes internt først 13. april 2018 En medarbejder ved den kommunale hjemmepleje kritiserede

Læs mere

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning Dit Liv På Nettet - Manus 8. klasse Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning 2015 Center for Digital Pædagogik Forord Dette manuskript er tilknyttet præsentationen

Læs mere

PROCEDURE FOR UNDERRETNINGS- PLIGT VED SIKKERHEDSBRUD

PROCEDURE FOR UNDERRETNINGS- PLIGT VED SIKKERHEDSBRUD Ikrafttrædelsesdato: 1. april 2019 Godkendt af: Direktionen d. 14. marts 2019 PROCEDURE FOR UNDERRETNINGS- PLIGT VED SIKKERHEDSBRUD OG HVORDAN DU UNDGÅR SIKKERHEDSBRUD. INDLEDNING Underretningspligten

Læs mere

Sociale medier en guide for læger

Sociale medier en guide for læger Sociale medier en guide for læger 2012 SOCIALE MEDIER ER ALLE DIGITALE TJENESTER OG SIDER, HVOR BRUGEREN KAN BIDRAGE MED INDHOLD OG DELE DET MED VENNER OG RESTEN AF OMVERDENEN. DET GÆLDER FACEBOOK, LINKEDIN,

Læs mere

TRUSLER OG CHIKANE ADVOKATENS PRAKTISKE FORHOLDSREGLER OG MULIGHED FOR STØTTE

TRUSLER OG CHIKANE ADVOKATENS PRAKTISKE FORHOLDSREGLER OG MULIGHED FOR STØTTE TRUSLER OG CHIKANE ADVOKATENS PRAKTISKE FORHOLDSREGLER OG MULIGHED FOR STØTTE UDGIVET AF ADVOKATSAMFUNDET AUGUST 2018 NÅR ADVOKATEN BLIVER UDSAT FOR TRUSLER ELLER CHIKANE En undersøgelse foretaget af Advokatsamfundet

Læs mere

Politik for mødet med borgeren

Politik for mødet med borgeren Politik for mødet med borgeren Godkendt af byrådet den 1. marts 2012 Formål Med afsæt i Byrådets vision er service og kvalitet nøgleordene. Borgerne skal opleve Rebild Kommune som faglig, professionel,

Læs mere

Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening)

Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening) Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) & Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening) 23-02-2017 1 Hvorfor er Facebook et godt redskab? En meget stor del af medlemmerne er

Læs mere

Vibeskolen. Afdeling Aunslev Kertemindevej Nyborg. Tlf

Vibeskolen.   Afdeling Aunslev Kertemindevej Nyborg. Tlf Vibeskolen www.vibeskolen.dk vibeskolen@nyborg.dk Afdeling Aunslev Kertemindevej 46 5800 Nyborg Kommunikationspolitik for Vibeskolen Baggrund: I takt med den øgede anvendelse af IT, som det dominerende

Læs mere

Evaluering af Ganske enkelt! Ideer til smidigere arbejdsgange og færre regler

Evaluering af Ganske enkelt! Ideer til smidigere arbejdsgange og færre regler Notat 21. februar 2011 Sagsbeh: AFP Sagsnr.: 2010-7638 Dokumentnr.: 2010-124243 Dokumentation og Styring Kommunaldirektørområdet Evaluering af Ganske enkelt! Ideer til smidigere arbejdsgange og færre regler

Læs mere

Kystdirektoratet. Kundetilfredshedsundersøgelse juli respondenter. 13. til 29. juni 2016

Kystdirektoratet. Kundetilfredshedsundersøgelse juli respondenter. 13. til 29. juni 2016 Kystdirektoratet Kundetilfredshedsundersøgelse juli 2016 81 respondenter 13. til 29. juni 2016 1 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen...3-5 Hovedkonklusioner... 6-8 Gennemgang af resultater - Service...

Læs mere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere HB mødebilag side 1/ 5 HB-møde: Marts 2014 Initialer: PJ Bilagsnr.: 2.5.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) X X Beslutningsbilag (B) ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E F O A F A G O G A R B E J D E Genvej til medierne FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier Det behøver slet ikke at være så svært Tekst: Camilla Stokholm Nielsen Redaktion: Ann Lübbers,

Læs mere

Kommentarer til Kanalstrategi som skal ende ud i HØRINGSSVAR

Kommentarer til Kanalstrategi som skal ende ud i HØRINGSSVAR Kommentarer til Kanalstrategi som skal ende ud i HØRINGSSVAR Høringssvaret tager udgangspunkt i drøftelse på Handicaprådsmøde hvor vi havde mange spørgsmål og drøftelser til Kanalstrategien. Det overordnede

Læs mere

Orientering om de nordiske forbrugerombudsmænds standpunkt vedrørende markedsføring på sociale medier

Orientering om de nordiske forbrugerombudsmænds standpunkt vedrørende markedsføring på sociale medier Orientering om de nordiske forbrugerombudsmænds standpunkt vedrørende markedsføring på sociale medier 1. Indledning 2. Generelt om uanmodet elektronisk kommunikation og spam-forbuddet 2.1 Facebook - elektronisk

Læs mere

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten.

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten. DASU kommunikationsstrategi 2019 Vi vil være den samlende organisation for al bilsport i Danmark med det formål at få flere aktive, frivillige og tilskuere til medlemsklubbernes arrangementer. Vi vil være

Læs mere

Presseetikken i den lokale ugeavis

Presseetikken i den lokale ugeavis Presseetikken i den lokale ugeavis 25. september 2013 Ugeavisernes efterårsseminar Holger Rosendal, Danske Medier Nye presseetiske regler Politisk fokus på området Beretning om medieansvar 29. februar

Læs mere

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Netværk på sociale medier og etf.dk Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Kort om KOM i Etf Hvem er vi Hvad laver vi Hvilke medier anvender vi Netværk på sociale medier og etf.dk Netværksmøde

Læs mere

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden FACEBOOK PÅ JOBBET Facebook er blevet utrolig populært i Danmark - også på arbejdspladsen. De sidste tal viser at knapt 2 mio. danskere

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE MAJ 2008 FORORD Kommunikationen har betydning for, hvordan borgere og virksomheder opfatter os, og hvordan kommende og nuværende medarbejdere ser på kommunen som

Læs mere

Rigshospitalets retningslinier for brug af elektroniske sociale medier

Rigshospitalets retningslinier for brug af elektroniske sociale medier Personaleafdelingen Afsnit 5212 Blegdamsvej 9 2100 København Ø Direkte 35 45 64 39 Journal nr.: - Ref.: hep Dato 7. september 2011 Rigshospitalets retningslinier for brug af elektroniske sociale medier

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 23. juli 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 23. juli 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 23. juli 2015 Sag 4/2015 A (advokat Axel Grove) mod Tryg Forsikring A/S (advokat Pia Hjort Mehlbye) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Glostrup

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

FC Horsens. cyberspace

FC Horsens. cyberspace FC Horsens et skridt længere ud i cyberspace Lars Jensen, pigeudvalgsformand i FC Horsens, holder et vågent øje med klubbens Facebook-profiler. Han vil gerne have, at de Facebook-grupper der bliver oprettet

Læs mere

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden Facebook på jobbet Facebook er blevet utrolig populært i Danmark - også på arbejdspladsen. De sidste tal viser at knapt 2 mio. danskere

Læs mere

SERVICESTRATEGI TØNDER KOMMUNE

SERVICESTRATEGI TØNDER KOMMUNE 2018 SERVICESTRATEGI TØNDER KOMMUNE INDLEDNING I Tønder Kommune har vi via den fælleskommunale digitaliseringsstrategi 2016-2020 forpligtet os til at gøre borgernes møde med kommunen sammenhængende, effektivt,

Læs mere

VI KUNNE IKKE FORLIGE OS MED DEVISEN OM, AT DEN, DER LEVER SKJULT, LEVER GODT

VI KUNNE IKKE FORLIGE OS MED DEVISEN OM, AT DEN, DER LEVER SKJULT, LEVER GODT ADVOKATEN PÅ DE SOCIALE MEDIER VI KUNNE IKKE FORLIGE OS MED DEVISEN OM, AT DEN, DER LEVER SKJULT, LEVER GODT Advokat Anders Etgen Reitz om det at blande sig i debatten på de sociale medier. Han fortæller

Læs mere

ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk.

ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk. Velkommen som bruger i ICEcore ICEcore er et online værktøj som åbner for en masse kollaborative muligheder. ICEcore anvendes primært til uddannelsesformål og til faglige netværk. ICEcore er baseret på

Læs mere

Få grundlæggende principper for kommunikationen på Frederik Barfods Skole

Få grundlæggende principper for kommunikationen på Frederik Barfods Skole Kommunikation og dialog på Frederik Barfods Skole På Frederik Barfods Skole ønsker vi en åben og tydelig kommunikation og dialog med elever, forældre, medarbejdere og andre interessenter. Dette skal ses

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 5. juli 2010 Sagsnr: 2009-012920 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

Agenda. Hvordan får din forening mere ud af sociale medier?

Agenda. Hvordan får din forening mere ud af sociale medier? Agenda Min baggrund og forståelse for Facebook Facebooksiden: Opnå større synlighed Opslagene: Få flere kommentarer Begivenhederne: Få flere deltagere Tennis på Facebook i dag Afrunding Min baggrund Løbeklubben

Læs mere

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse.

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse. Juni 2019 Politikere Befolkningsundersøgelse www.radiuscph.dk i Indhold Politikere... i Befolkningsundersøgelse... i Om analysen... iv Resultater...1 Spørgsmål 1: Hvor højt vurderer du følgende faggruppers

Læs mere