Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dacia Sandero... Lavet lige til dig."

Transkript

1 Dacia Sandero

2 Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris. Du har lige beskrevet Dacia Sandero. De flydende og robuste linjer tiltrækker sig opmærksomhed. De fem store siddepladser får en til at føle sig velkommen. Den intelligente teknologi er garanti for komfort og sikkerhed. Hvordan kan man modstå det? Vil du markere dig med en stilfuld bil, der har karakter? Så vælg Dacia Sandero Stepway. Et design med mere personlighed og mere højde. Med Stepway kan du skille dig ud og samtidig være økonomisk. Sandero og Sandero Stepway er Dacia, det er garant for pålidelighed, sikkerhed og holdbarhed... Hvilken vælger du?

3

4 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

5 Et design på højde med dine ønsker. Designet af Sandero udtrykker kvalitet og styrke. De store forlygter, et stærkt design samt det profilerede kølergitter, understreger bilens udtryk. Det gode forhold mellem karrosseri og glasflade, de markerede skærmkasser og markerede sidepaneler forstærker udtrykket af holdbarhed. Et stilsikkert design, der får et smil frem på læben.

6 Udsøgt interiør, smil... den er din. Det særligt attraktive indvendige design i Sandero inviterer dig indenfor. Instrumentbrættet har en nutidig linje, med forkromede instrumentindfatninger* og ergonomiske betjeningselementer, gør det til en fornøjelse at køre Sandero. Luftdysernes indfatninger* og logoet på rattet er forkromede og veludførte. Håndtag, indsats på rattet, og indramningen af midterkonsollen er i perfekt harmoni med hele instrumentbrættet. Af hensyn til din komfort tilbyder Sandero mange opbevaringsrum: Småtingsrum på instrumentbrættet, handskerum, kopholdere og opbevaringsrum i alle døre*. Her kan du lægge bøger, drikkevarer og spil, samt alt andet, der kan gøre din rejse mere behagelig. Turen i Sandero bliver behagelig. *Afhængig af version.

7

8

9 5 gode pladser... så har du plads nok. Sandero indretter sig efter dine ønsker. Den har 3 gode og komfortable pladser bagi, med et ryglæn, der kan opdeles og slås ned 2/3-1/3 som standard i alle modeller. Sandero er fleksibel og modulær. Både i hverdagen og på ferier giver bagagerummet på 320 l dig plads til at transportere alt det, du har brug for. Sådan er Sandero, den følger dine behov.

10 Sandero giver dig teknologi Så du kan slappe af. Teknologien i Sandero er intelligent og brugbar. Den giver dig alt det væsentlige, uden at fylde op med det overflødige. MEDIA NAV EVOLUTION* tilbyder dig et væld af funktioner, som du ikke vil undvære. Berøringsskærmen på 7", dvs. 18 cm, gør livet lettere for dig, den integrerede navigation guider dig hvert eneste øjeblik, Bluetooth giver dig håndfri telefoni og via USB-porten kan du tilslutte din smartphone. Hastighedsbegrænsning? Du kan køre afslappet. Fartpiloten og hastighedsbegrænseren* tager sig af det hele. Har du behov for at lave en snæver bakke-manøvre? Parkeringssensorerne** hjælper dig i alle situationer. Har du behov for at sætte i gang på en bakke? Gå ikke i panik! Hill Start Assist*** hjælper dig i sikkert i gang. Med den hjælpsomme teknologi i Sandero er vejen mere sikker... og mere komfortabel. *Ekstraudstyr afhængig af version. **Afhængig af version. ***Med Easy-R (automatiseret manuel gearkasse).

11

12 Dacia Sandero Stepway Du har stil. Det har den også. Hvorfor vælge den? Fordi den har stil og karakter. Forkromede tagbøjler, skørter, 16" fælge og tågelygter. Det giver alt sammen et offroad-look. God plads indeni med fem rigtige sæder og særligt Stepway sædebetræk, en frihøjde på ekstra fire cm... Med den kommer du ikke ubemærket frem.

13

14

15

16 Mere højde, mere karakter... Meget mere dig. Fordi glæde aldrig kommer alene findes Dacia Sandero også i Stepway udgave. Med Stepway, der har en rimelig pris, går du ind i crossover-universet og får adgang til nyttig teknologi i form af MEDIA NAV EVOLUTION, cruise control og parkeringssensorer. Alt øvrigt komfortudstyr indgår hvad siger du til aircondition, el-sidespejle, kørecomputer, radio med AUX- og USB-tilslutning samt læderrat. Med Stepway får du desuden den mere kraftfulde dieselmotor dci 90. Version Stepway.

17 Sikkerhed, pålidelighed og økonomi går op i en højere enhed, det gør Dacia for dig. Med Sandero er alting under kontrol med elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og ABS-systemet med bremsekraftforstærker. Front- og sideairbags (der beskytter hoved og ryg) er standard på alle varianter. De yderste bagsædepladser har ISOFIX-beslag til barnesæde. Dacia er også synonym med økonomi også, når det handler om forbrug. Dieselmotorerne dci 75 og dci 90 er sparsomme, meget lydløse og meget effektive dieselmotorer. Den nye TCe 90- benzinmotor med turbo er både kraftfuld og økonomisk. Funktionerne Stop & Start*, ECO-funktion og gearskifte-indikator hjælper dig med at optimere brændstofforbruget. Den helt nye automatiserede manuelle gearkasse, Easy-R, gør både bykørsel og motorvejskørsel komfortabel, og tilbyder en høj brugervenlighed samtidig med et kontrolleret brændstofforbrug... alt dette til en attraktiv pris. Den robuste og gennemprøvede benzinmotor, V, har stor driftsikkerhed og en god kombination af præstationer og økonomi. Dacia Sandero er en bil, som du kan stole på. Beviset er garantien på tre år eller km**. For at give dig endnu mere ro tilbyder Dacia som en option at forlænge fabriksgarantien og udvide vedligeholdelsesmulighederne. Slap bare af, du kan køre med fuld tillid. *Afhængig af motor. **Afhængig af hvad der indtræffer først.

18

19 Version Base VIGTIGSTE UDSTYR BASE 12V-stik foran 15" stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsler Aracaju 5 sæder ABS + bremsekraftforstærker Airbag i førersiden Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering Almindelig lak Bagagerumsdækken Dækreparationssæt Elektronisk transponderstyret startspærre El-opvarmet bagrude og bagrudevisker ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) Forlygter med mørktonede forlygtehuse Indvendige dørhåndtag, sorte ISOFIX-beslag på de to ydre bagsæder Sorte kofangere for og bag Kopholdere (2 centrale foran) Kørelys Loftlys foran Lommer i fordøre Lukket handskerum Manuelt indstillelige sidespejle, sorte Manuelt rudeoptræk for og bag Nakkestøtter på alle siddepladser Nedfældeligt bagsæde (1/3-2/3) Omdrejningstæller Opbevaringsplads øverst på instrumentbordet (åben) Selealarm på førersæde og passagersæde foran Servostyring Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg Sidespejle, sorte Stofindtræk "Sandero Trepunktsseler på alle sæder Udvendige dørhåndtag, sorte Ventilationsanlæg med 4 hastigheder EKSTRAUDSTYR: Reservehjul (erstatter dækreparationssæt) Version Ambiance VIGTIGSTE UDSTYR AMBIANCE = BASE + 15" stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsler Aracaju Bagagerumslys Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) El-betjente ruder foran Fjernbetjent centrallås Forkromet indfatning omkring luftdyserne og på rattet Indfatning omkring instrumenterne i instrumentpanelet i alu-finish" Kofanger foran og bagpå, indfarvede Let tonede ruder Stofindtræk "Ambiance" Varme i forsæder Ventilationsanlæg med recirkulation EKSTRAUDSTYR: 15" aluminiumsfælge "Empreinte" Europakort til MEDIA NAV EVOLUTION (indeholder ikke kort over Frankrig, Monaco, Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar - kan tilkøbes, venligst kontakt din forhandler) Hastighedsbegrænser og Cruise control Manuel aircondition MEDIA NAV EVOLUTION (7" touchscreen, navigation, radio, AUX-/ USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) Metallak Reservehjul (erstatter dækreparationssæt)

20 Version Stepway Prestige VIGTIGSTE UDSTYR STEPWAY = AMBIANCE + 16" Flex wheel stålfælge (205/55 R16) med hjulkapsler Oasis Frihøjde forøget med 40 mm Hastighedsbegrænser og cruise control Højdejusterbare sikkerhedsseler for Højdejusterbart førersæde Højdejusterbart rat Indfarvede el-sidespejle m. varme Kølergitterribber med satin-krom finish Kørecomputer med 7 funktioner Langsgående tagrails, sorte/ alu-finish" Læderrat og lædergearknop* Manuel aircondition MEDIA NAV EVOLUTION (7" touchscreen, navigation, radio, AUX-/USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) Parkeringssensor bag Skærmforøgere Stofindtræk "Stepway" Tofarvede kofangere for og bag Tågeforlygter i kromindfatninger EKSTRAUDSTYR: Europakort til MEDIA NAV EVOLUTION (indeholder ikke kort over Frankrig, Monaco, Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar - kan tilkøbes, venligst kontakt din forhandler) Indtræk i læder**/kunstlæder Metallak Miderarmlæn foran Reservehjul (erstatter dækreparationssæt) * Okselæder. ** Sæderne har læderindtræk (pigmenteret narvlæder/ nøddelæder) foran på sædehynder, ryglæn, nakkestøtter og sideforstærkninger.

21 TILBEHØR 1. BAGAGEBOKS PÅ TVÆRGÅENDE BØJLER Dacias elegante bagageboks monteres på få minutter på tagbøjlerne og giver ekstra bagageplads til din bil. 2. TVÆRGÅENDE TAGBØJLER Disse ståltagbøjler, der er tilpasset Sanderos design, giver dig mulighed for at transportere din bagageboks, skiholder eller cykelholder ANHÆNGERTRÆK Dette anhængertræk er meget modstandsdygtigt og overholder de strengeste sikkerhedsstandarder og øger din bils transportmuligheder DVD-AFSPILLER Med de to uafhængige 9", dvs. 23 cm skærme, er videosystemet nemt at montere og kan underholde små og store med 1 eller 2 film samtidigt. 5. PYNTEINDFATNINGER TIL TÅGEFORLYGTER Giv din Sandero stil ved at understrege tågelygterne med disse indfatninger. 6. STÆNKLAPPER FORAN OG BAGPÅ Stænklapperne for og bag er designet til at holde bilens linje og effektivt beskytte karrosseriet mod snavs eller grus. 7. BAKKE TIL BAGAGERUM Denne bakke er solid og vandtæt og beskytter bagagerummet under transport af genstande, der kan være snavsede. Den er nem at tage ud, og passer perfekt til din bils bagagerumsform. 8. PARKERINGSHJÆLP BAG Systemet letter parkering og assisterer under bakning, så du hurtigt og sikkert kan parkere din bil PREMIUM TEKSTILMÅTTE Kabinens tekstilmåtter er "skræddersyede" og passer 100 procent til bilens udformning, hvor de integrerer sig harmonisk med interiøret og garanterer et højt niveau af kvalitet og sikkerhed

22 10. GUMMIMÅTTER Gummimåtterne passer perfekt til gulvets i din Sandero. De er nemme at vedligeholde og meget stærke, så de giver en optimal beskyttelse mod for eksempel sne og mudder. 11. BESKYTTELSESLISTER PÅ SIDEN Beskyt din Sandero mod dagliglivets små stød med disse æstetiske sidebeskyttelseslister SÆDEOVERTRÆK Sædeovertrækkene er skræddersyede og stærke og beklæder dine sæder i harmoni med interiøret i din bil og beskytter dem mod dagligdagens slid. 13. BAGAGERUMSNET Bagagerumsnettet gør, at du kan fastholde genstande i dit bagagerum, og forhindre dem i at flytte sig under transporten. Det fastgøres til bilens originale beslag. 14. INDPAKNINGSNET Indpakningsnettet udgør en ekstra opbevaringsplads i bagagerummet og sikrer, at små genstande fastholdes lodret, takket være de 3 rum VINDSKÆRM FORAN Når ruderne er nede, giver vindskærmene en naturlig udluftning i kabinen i din bil og beskytter mod regn. 16. SMARTPHONEHOLDER Holderen er nem at fastgøre og indstille, den passer til alle mobiltelefonmodeller og kan monteres på instrumentbrættet eller på forruden. 17. INDFATNING AF SKÆRMGITTER Denne skærmgitterindfatning med kromudseende giver et sportsligt og raffineret touch til din Sandero CYKELHOLDER PÅ ANHÆNGERTRÆK I din fritid kan du vælge cykelholderen på anhængertrækket, som med vippefunktionen frigør adgangen til bagklappen

23 MÅL SANDERO BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) (standard ISO 3832) Konfiguration med 5 sæder 320 Konfiguration med 2 sæder (med sammenfoldet sæde) 1196 MÅL (mm) A Akselafstand 2589 B Længde 4058 C Overhæng foran 813 D Overhæng bag 656 E Sporvidde foran 1493 F Sporvidde bag 1476 G Frihøjde med last 132 H Højde uden last 1518 H1 Højde dørtrin tom 760,7 H2 Højde bagagerumsåbning 622,2 J1 Indvendig bredde foran 1387 J2 Indvendig bredde bag, 2. række 1393 K Knæplads ved 2. række 144 L1/L2 Samlet bredde uden/med sidespejle 1733/1994 L3 Indvendig bredde mellem skærmkasser 1005,4 M1 Lofthøjde ved 14 fra 1. række 900 M2 Lofthøjde ved 14 fra 2. række 880 O1 Albuebredde foran 1417 O2 Albuebredde bag, 2. række 1436 Y1 Lastlængde bag sæde, med 2. række på plads 855,7 ALMINDELIG LAK METALLAK SANDERO BLÅ NAVY (D42) HVID GLACIER (369) BLÅ COSMOS (RPR)* GRÅ COMÈTE (KNA)* GRÅ PLATINE (D69)* RØD DE FEU (B76)* SORT NACRÉ (676)* HJULKAPSLER & FÆLGE 15" STÅLFÆLGE MED HJULKAPSLER ARACAJU 15" ALUMINIUMSFÆLGE "EMPREINTE"* *Ekstraudstyr afhængigt af version.

24 MÅL STEPWAY BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) (standard ISO 3832) Konfiguration med 5 sæder 320 Konfiguration med 2 sæder (med 2. sæderække nedfoldet) 1200 MÅL (mm) A Akselafstand 2590 B Længde 4081 C Overhæng foran 835 D Overhæng bag 656 E Sporvidde foran 1490 F Sporvidde bag 1481 G Frihøjde med last min. min 207 H Højde uden last uden/med tagbøjler 1559 / 1618 H1 Højde dørtrin tom 798 H2 Højde bagagerumsåbning 622 J1 Indvendig bredde foran 1387 J2 Indvendig bredde bag, 2. række 1393 K Knæplads ved 2. række 144 L1/L2 Samlet bredde uden/med sidespejle 1733/1994 L3 Indvendig bredde mellem skærmkasser 1005,4 M1 Lofthøjde ved 14 fra 1. række 900 M2 Lofthøjde ved 14 fra 2. række 880 O1 Albuebredde foran 1417 O2 Albuebredde bag, 2. række 1436 Y1 Lastlængde bag sæde, med 2. række på plads 855,7 ALMINDELIG LAK METALLAK STEPWAY HVID GLACIER (369) BLÅ AZURITE (RPL) BLÅ COSMOS (RPR) GRÅ COMÈTE (KNA) GRÅ PLATINE (D69) RØD DE FEU (B76) SORT NACRÉ (676) FLEXWHEEL STEPWAY 16" FLEX WHEEL STÅLFÆLGE (205/55 R16) MED HJULKAPSLER OASIS

25 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR Base Ambiance Stepway YDRE 15" aluminiumsfælge (185/65 R15) "Empreinte" " stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsler Aracaju - 16" Flex wheel stålfælge (205/55 R16) med hjulkapsler Oasis - - Forlygter med mørktonede forlygtehuse Kofangere Sorte Karrosserifarve Karrosserifarve Metallak - Pack Look Stepway: Beskyttelse på kofangere for og bag i "alufinish", tågelygteindfatninger i "alufinish", langsgående tagrails sort/"alufinish", Stepway striber på fordøre, sideskørter, sorte lygteindfatninger bag og - - forøget frihøjde (4 cm) Sidespejle Sorte Sorte Karrosserifarve Udvendige dørhåndtag, sorte SÆDER OG INDVENDIG BEKLÆDNING 5 sæder Dørfyldninger Ensfarvede Ensfarvede Ensfarvede Dyseindfatning Mørk grå Forkromet Forkromet Indfatning midterkonsol Mørk grå Mørk grå "Alu-finish" Indfatning om instrumenter i instrumentpanelet Mørk grå "Alu-finish" "Alu-finish" Indfatning omkring kromlogoet på rattet Mørk grå Forkromet Forkromet Indsats på rattet - - "Alu-finish" Indvendige dørhåndtag, sorte Læderindtræk** - - Midterkonsol Mørk grå Mørk grå Mørk grå Nedflældeligt splitbagsæde (1/3-2/3) Rat og gearknop i læder* - - Stofindtræk "Ambiance" - - Stofindtræk "Sandero - - Stofindtræk "Stepway" - - AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS + bremsekraftforstærker Airbag i førersiden Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering Dækreparationssæt Elektronisk transponderstyret startspærre ESC (elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) ISOFIX-beslag på de to ydre bagsæder Nakkestøtter på alle siddepladser Reservehjul (erstatter dækreparationssæt) Selealarm for (2 stk) Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg Trepunktsseler på alle sæder KØRSEL Hastighedsbegrænser og cruise control - Kørecomputer med 7 funktioner: Display med samlet køredistance, triptæller, brændstofforbrug, gennemsnitligt brændstofforbrug, estimeret rækkevidde, gennemsnitshastighed, udetemperatur. - - Omdrejningstæller Parkeringssensor bag - - Servostyring UDSYN El-opvarmet bagrude og bagrudevisker Indfarvede el-sidespejle m. varme - - Kørelys Manuelt indstillelige sidespejle - Tågeforlygter - Base Ambiance Stepway KOMFORT 12V-stik foran Bagagerumslys - El-ruder for - Fjernbetjent centrallås - Højdejusterbare sikkerhedsseler for - - Højdejusterbart førersæde - - Højdejusterbart rat - - Loftlys foran Manuel aircondition - Manuelt rudeoptræk bag Manuelt rudeoptræk for - - Miderarmlæn foran - - Varme i forsæder - Ventilationsanlæg med 4 hastigheder Ventilationsanlæg med recirkulikation - - OPBEVARING Bagagerumsdækken Kopholdere (2 centrale foran) Lommer i fordøre Lukket handskerum Opbevaringsplads øverst på instrumentbordet (åben) INFOTAINMENT Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, - - Bluetooth og ratbetjening) Europakort til MEDIA NAV EVOLUTION (indeholder ikke kort over Frankrig, Monaco, Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar - kan tilkøbes, venligst - kontakt din forhandler)(1) MEDIA NAV EVOLUTION 7" touchscreen, navigation, radio, AUX-/USB-stik, Bluetooth og ratbetjening(2) - : Standard, : Ekstraudstyr, - : Ikke tilgængeligt. (1) Kun muligt kombineret med bestilling af "MEDIA NAV EVOLUTION". (2) MEDIA NAV EVOLUTION erstatter Dacia Plug & Radio. *Okselæder. **Sæderne har læderindtræk (pigmenteret narvlæder/nøddelæder) foran på sædehynder, ryglæn, nakkestøtter og sideforstærkninger.

26 TEKNISKE DATA Benzin V 73 Diesel dci 75 FAP S&S Benzin TCe 90 S&S Benzin TCe 90 S&S Easy-R**** Diesel dci 90 FAP S&S Sandero Sandero Sandero Stepway Sandero Stepway Stepway MOTOR Antal cylindre Boring x slaglængde (mm) 69 x 76,8 76 x 80,5 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 76 x 80,5 Brændstof Benzin Diesel Benzin Benzin Diesel Indsprøjtningssystem Indirekte multipunkt Direkte indsprøjtning/common rail Indirekte multipunkt Indirekte multipunkt Direkte indsprøjtning/common rail Kompressionsforhold 9,8 15,5 9,5 9,5 15,5 Max drejningsmoment Nm CEE (m.kg) ved omdr./min Max ydelse kw CEE (hk) 54 (73) 55 (75) 66 (90) 66 (90) 66 (90) ved omdr./min Miljønorm Euro6b Euro6b Euro6b Euro6b Euro6b Partikelfilter Ikke mulig Standard Ikke mulig Ikke mulig Standard Samlet antal ventiler Slagvolumen (cm3) GEARKASSE Antal fremadgående gear 5 Gearkassetype Manuel - 5 gear Automatiseret manuel gearkasse Manuel - 5 gear STYRETØJ Gearkassetype Servo (hydraulisk) Diamètre de braquage entre trottoirs (m) 10,68 10,68 10,50 10,68 10,82 10,50 HJULOPHÆNG Hjulophæng bag H-aksel med skruefjedre Hjulophæng for Pseudo McPherson med bundtrekant HJUL OG DÆK Dæk for og bag 185/65 R15 88 T 185/65R15 88 T 205/55R16 91 H 185/65R15 88 T 205/55R16 91 H 205/55R16 91 H Fælge 6J15 6J15 6J16 6J15 6J16 6J16 BREMSER ABS Bag: tromler (T) diameter (tommer) T / 8 Elektronisk bremsekraftfordeling ESP (elektronisk stabilitetsprogram) For: ventilerede skiver (DV) diameter (mm)/tykkelse (mm) (DV) 258 / 22 BREMSER Acceleration km/t (sek.) 14''50 14''50 11''10 11''00 11"80 Tophastighed (km/t) FORBRUG OG EMISSIONER* CO Kombineret kørsel (km/l) 17,2 28,6 20,4 19,6 20,4 19,6 26,3 Bykørsel (km/l) 13,5 27,0 17,2 17,5 26,3 Landevejskørsel (km/l) 20,4 29,4 23,3 21,3 22,2 21,3 26,3 Energimærkning B Brændstoftank (l) 50 VÆGT (kg) Køreklar vægt (uden ekstraudstyr) Maks lasteevne** Maks. påhængsvægt m. bremser*** Maks. påhængsvægt u. bremser Totalvægt Vogntogsvægt *Forbrug og emissioner, homologeret ifølge gældende lovgivning. **Maks lasteevne er baseret på køreklar vægt uden ekstraudstyr. ***Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den angivne vogntogsvægt. ****Automatiseret manuel gearkasse. Standard Standard Standard

27 NOTER

28 NOTER

29 Dacia Smarte løsninger til en god pris. Vi hos Dacia var de første til at forstå, at en bil ikke behøver at være dyr for at være robust og attraktiv. Og noget siger os, at vi havde ret. Vores modeller er i dag kendt for deres driftssikkerhed og lave pris. Sandero imponerer fremgang bygger på en simpel parole: med sin unikke konstruktion og høje At det kan lade sig gøre at producere standard. Vores modeller er desuden og sælge en bil, uden at kunderne skal altid rummelige og har rigelig plads bruge hele deres budget, så de i stedet til både passagerer og bagage. Vores har råd til andre ting. DACIA ER EN DEL AF RENAULT GRUPPEN og anvender tekniske løsninger med veldokumenteret høj kvalitet og driftssikkerhed. Derfor kan vi tilbyde 3 års garanti/ km* og lave driftsomkostninger. CRÉDIT PHOTOS : A. BERNIER, C.CUGNY, I. VAN ENDERT, V. BESNAULT, 3D COMMERCE PRINTED IN EC - BX 52 DK APRIL 2016 RENAULT DANMARK - EN FILIAL AF RENAULT NORDIC AB. HERSTEDØSTERVEJ 27-29, 2620 ALBERTSLUND. *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores bedste for at sikre, at indholdet i denne publikation var korrekt og aktuelt på tidspunktet for trykningen. Dette dokument er udarbejdet på baggrund af forstudier og prototyper. Som en del af den kontinuerlige produktudvikling forbeholder DACIA sig ret til når som helst at ændre specifikationerne for de biler og det tilbehør, der beskrives og vises. Sådanne ændringer vil hurtigst muligt blive kommunikeret videre til alle DACIA forhandlere. Afhængigt af land kan visse versioner være anderledes og have udstyr, der ikke er tilgængeligt (som standard, ekstraudstyr eller tilbehør). Kontakt din nærmeste DACIA forhandlere for de nyeste informationer. Af trykningsmæssige årsager kan farver på lak og indtræk i dette katalog afvige fra de virkelige forhold. Alle rettigheder forbeholdes. Reproduktion af hele eller dele af denne publikation uanset i hvilket format er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra DACIA.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Dacia Lodgy.

Dacia Lodgy. Dacia Lodgy Bilder : Y. BROSSARD, JB. LEMAL, X. QUEREL, RENAULT MARKETING 3D COMMERCE PRINTED IN EC JX92DK1117 November 2017 *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Moderne, dynamisk og komfortabel Der er stil over kørslen... Vov dig ud i offroad-looket Fra første blik viser den nye Dacia Sandero

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for!

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Ny Dacia Logan MCV Ny Dacia Logan MCV Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Et design, der forfører Den nye Dacia Logan MCV er blevet ændret, og du får en særdeles behagelig køreoplevelse.

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Ny Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! En stationcar, der giver lyst til eventyr! Man får virkelig

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Den nye Dacia Duster.

Den nye Dacia Duster. Ny Dacia Duster Den nye Dacia Duster. Alt inklusive. I det moderne samfund er forandring en naturlig del af vores hverdag trends kommer og går, og den tekniske revolution, der konstant higer efter at skabe

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS Rifter VEJL. INTROPRIS* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE *Allure er inkl. introduktionspakke: Aut. Klimaanlæg, Apple Carplay, Læderrat og regn-

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS Rifter VEJL. INTROPRIS* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE *Allure er inkl. introduktionspakke: Aut. Klimaanlæg, Apple Carplay, Læderrat og regn-

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

1.6 BlueHDi 120 ASPIRE+ ASPIRE kr kr kr kr kr. Ej muligt

1.6 BlueHDi 120 ASPIRE+ ASPIRE kr kr kr kr kr. Ej muligt KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.) Energiklasse OBS: Priserne er anført inkl. leveringsomkostninger

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. Begrænset farveudvalg EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere