Have PR er sat på sagen og er kommet med et forslag til DATS nye strategi for mere synlighed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Have PR er sat på sagen og er kommet med et forslag til DATS nye strategi for mere synlighed."

Transkript

1 2008 DATS er inde i en lidt turbulent tid hvad angår DATS navn og de værdier, som navnet repræsenterer. Der har været år med faldende medlemstal, og det er efterhånden blevet tydeligt, at navnet Dansk Amatør Teater Samvirke ikke klinger helt så godt, som det gjorde engang. Have PR er sat på sagen og er kommet med et forslag til DATS nye strategi for mere synlighed.

2 2010 DATS skifter navn til Teater.dk (motiveret af Have Pr) og arbejder fortsat for at følge Have Pr. s råd og vejledning. Medlemstallet er fortsat en smule faldende sandsynligvis på grund af det nye navn, som flere amatørgrupper og amatørteatermennesker ikke kan forholde sig til.

3 2012 Teater.dk oplever for første gang i mange år et reelt stigende medlemstal. Man kan se, at det især bliver kutyme for studerende på de videregående uddannelser at tegne et medlemskab ved studiestart (dramaturgi, teatervidenskab, pædagoger, lærere, sygeplejersker). Der er også flere semiprofessionelle teatermennesker, der vælger Teater.dk, som stedet at hente inspiration og vejledning.

4 2018 Teater.dk oplever en begyndende økonomisk nedgang på indtægtssiden ikke mindst på grund af dalende offentlige tilskud. Dette sker som et led i den siddende regerings økonomiske politik (en økonomisk politik, der ligner den, der praktiseres i USA). Den dalende indtægt viser sig hurtigt i medlemsnedgang, da Teater.dk ikke længere udbyder gode og billige kurser og god og gratis konsulenthjælp, - og samtidig forsøger sig nødsaget til at sætte medlemskontingentet op som en kortsigtet indsats.

5 2025 Teater.dk gør en kraftig indsats for at søge pengesponsorater hos private virksomheder. Dette lykkes i et mindre omfang, da Teater.dk får allieret sig med flere mindre virksomheder rundt om i Danmark. Medlemstallet er efter en periode med nedgang blevet stabilt ikke mindst fordi, at de gode og billige kurser kommer op og stå igen.

6 2026 Teater.dk hvirvles i de næste år kraftigt ind i den offentlige debat, der af en journalist er døbt Foreningsdanmark på retur. Hovedsagen er at der i en længere årrække samlet set i Danmark er sket en drastisk nedgang i antal nyoprettede foreninger. Desuden er det blevet tydeligt for politikerne, at foreningsstrukturen er ude af trit med resten af den struktur, der efterhånden er blevet lagt ned over Danmark både hvad angår økonomi og beslutningsprocedure. Endvidere er der en generel tendens i Danmark mod fortsat hurtighed og omskiftelighed, der gør det meningsløst for Danmarks borgere at være medlem af en forening og gøre en aktiv indsats dér over længere tid.

7 2030 Teater.dk oplever sin største krise nogensinde, da man fra regeringens side vedtager en lov, der gør det muligt langsomt, men konsekvent, at afvikle foreningsstrukturen i Danmark, - med inspiration i de sidste mange års debat samt med inspiration fra udlandet. Der er en flerårig overgangsperiode, og der bliver i disse år eksperimenteret med mange forskellige anderledes måder at organisere sig på. I disse år er Teater.dk stærkt udsat og kaotisk, men holder skansen ikke mindst takket være de gode kontakter, der er blevet oprettet til private firmaer, der i disse år stort set er Teater.dk s eneste kontinuerlige finansieringsgrundlag.

8 2035 Teater.dk har fundet sig selv på en ny måde og går nogle mere rolige år i møde, - ikke mindst på grund af en forholdsvis stabil økonomi og en fast medarbejder, hvis primære funktion er at vedligeholde og oprette kontakt til eventuelle fremtidige sponsorer. Dette arbejde lettes ved, at der i tiden er en god velvilje hos private firmaer i at sponsere kulturelle formål, - da det er med til at brande firmaet overfor kunderne. Desuden opretter Teater.dk en profilvisning på sin hjemmeside, hvor alle med interesse i Teater.dk gratis kan gå ind og skrive et par ord om dem selv, og hvilken slags teater de især er interesserede i. Dette, som først og fremmest var tænkt som et led i en større undersøgelse af Teater.dk og dets fremtid, bliver en stor succes, da mennesker med interesse i teater, primært på hobbyplan, nemt og overskueligt selv kan finde hinanden, - nu hvor foreningerne ikke længere eksisterer. Teater.dk begynder hurtigt at tage et lille beløb for hver profil, der oprettes mod at gøre en aktiv indsats for at hjælpe med at få forskellige teaterprojekter, som der er vist interesse for, op og stå.

9 2040 Teater.dk har god vind i sejlene. Erfaringer med samarbejde med private virksomheder, samt erfaringen i at være primusmotor i opstart af diverse teaterprojekter, bærer frugt. Antallet af profiler stiger voldsomt, og Teater.dk får råd til at ansætte et par ekstra konsulenter. Den offentlige debat er endvidere i disse år præget af en bevidsthed om Danmarks mentale ve og vel. Flere og flere samfundsdebattører sætter fokus på vores mentale velbefindende, og da diskussionen kredses ind, er der et ord, der står tilbage: Ensomhed. Dette ord bliver tidens store antimodeord, - og modsvaret er nærhed. Det bliver på mode at være nærværende, dyrke de nære relationer i en grad, der ikke er set tidligere. Denne tendens i tiden giver Teater.dk endnu mere vind i sejlene, da ovenstående tendens på et konkret plan betyder, at folk begynder at opsøge

10 2040 (fortsat) steder, hvor de kan komme i kontakt med andre mennesker på en ikke-jobrelateret måde. I stedet gælder det om, at lave noget udviklende og spændende sammen samtidig med, at der også er rum og plads til en tydelig menneskelig udveksling af tanker, erfaringer, meninger og følelser. For at denne udveksling kan finde sted, er det endvidere vigtigt, at man hver især formår at træde i karakter, som et unikt menneske med særlige ressourcer, hvor et nyt modeord i forlængere af nærhed træder til: Udtryk. Det er i forlængelse af en sådan samfundstendens, at Teater.dk pludselig går ind i sin storhedstid.

11 2048 Teater.dk ændrer efter længere tids overvejelse navn til Scenesamhørigt Udtryk. Dette skal ses som en konsekvens af, at der oprettes profiler, hvor der ikke kun er fokus på teater, men også spørges efter medvirkende til events, sportsbegiven-heder, musikoptrædener, ferniseringer, - det vil sige alle de begivenheder, der foregår i et rum og med et publikum for øje. Scenesamhørigt Udtryk lancerer sig som steder, hvor man skal have en profil, der sikrer, at man får rig mulighed for at have oprigtig nærværende menneskelige møder med andre mennesker under forhold, hvor man arbejder med et scenisk udtryk.

12 2050 Scenesamhørigt Udtryk runder profiler.

13 2055 Scenesamhørigt Udtryk indgår en mangeårig aftale med A. P. Møller Mærsk gruppen om et fast årligt driftstilskud til 20 ansatte og husleje. Fejringen af dette sker ved en stor reception i Madame Toussaud på Rådhuspladsen Secensamhørigt Udtryks nye lokaler. Prinsesse Isabella, der altid har holdt meget af kultur, klipper snoren.

14 2068 Scenesamhørigt Udtryks storhedsår. 4,3 millioner danskere har en profil inde på hjemmesiden. Skaberne af Scenesamhørigt Udtryk (som fremtidens medlemmer kaldes) findes i hver en afkrog af Danmark, og der afvikles hver dag projekter, der aldrig var blevet til, hvis det ikke havde været for Scenesamhørigt Udtryks hjælp og assistance. Profilerne gøres gratis.

Mundtlig beretning ved Generalforsamlingen 2011

Mundtlig beretning ved Generalforsamlingen 2011 Danske Fysioterapeuter, Region Hovedstaden Mundtlig beretning ved Generalforsamlingen 2011 Indledning Selvom vi alle hver især nok kan finde meget at glædes over i det forløbne år, har det ikke desto mindre

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

TRENDUNDERSØGELSE 2014 FREMTIDENS FORENING - FRA INDSIGT TIL HANDLING

TRENDUNDERSØGELSE 2014 FREMTIDENS FORENING - FRA INDSIGT TIL HANDLING TRENDUNDERSØGELSE 2014 FREMTIDENS FORENING - FRA INDSIGT TIL HANDLING 1 RESUMÉ I denne rapport præsenteres resultaterne af trendundersøgelsen 2014, som over 115 foreninger har bidraget til. Undersøgelsen

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

B-jobs. En vej til mindre arbejdsløshed og mindre krise?

B-jobs. En vej til mindre arbejdsløshed og mindre krise? Version 17-07-2012 B-jobs. En vej til mindre arbejdsløshed og mindre krise? Mange siger, at der ingen nemme løsninger er på arbejdsløshedsproblemet, og at der intet alternativ er til at spilde værdien

Læs mere

B-jobs. En vej til mindre arbejdsløshed og mindre krise?

B-jobs. En vej til mindre arbejdsløshed og mindre krise? Version 11-05-2012 Efterfølgende forslag har i forskellige faser under udviklingen været præsenteret for / konfereret med bl.a. Anna Kirsten Olesen, formand for LO Aalborg, Dennis Christensen, FOA, Bente

Læs mere

Barrierer og udviklingsmuligheder. Samarbejde mellem kommuner og frivillige organisationer om socialt arbejde

Barrierer og udviklingsmuligheder. Samarbejde mellem kommuner og frivillige organisationer om socialt arbejde Barrierer og udviklingsmuligheder Samarbejde mellem kommuner og frivillige organisationer om socialt arbejde INDHOLDSFORTEGNELSE Skab klarhed i den kommunale organisering... 4 En frivillighedspolitik kan

Læs mere

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år Gode råd til jobsøgning - til medlemmer over 50 år Hvorfor denne pjece? Denne pjece har til formål at formidle en række gode råd om jobsøgning til medlemmer over 50 år. Disse råd er opstået i forbindelse

Læs mere

HR-STRATEGI TRIVSELSMÅLINGER. Metoder. Forslag til metoder

HR-STRATEGI TRIVSELSMÅLINGER. Metoder. Forslag til metoder Metoder Forslag til metoder Refleksion over værdierne i politikken for attraktiv arbejdsplads 10 livgivende faktorer Japansk konsensusmetode Associations-metode AI (Appreciative Inquiry) - byg fremtiden

Læs mere

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006 Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde August 2006 Indholdsfortegnelse Fire strategipapirer inspiration til andre kommuner Strategipapir for Gribskov Kommune A Strategipapir for

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Arbejdsmarkedsstyrelsen Februar 2008 Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Denne pjece behandler spørgsmålet om, hvad

Læs mere

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi 3. juni 2014 Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi Deltagelse i fællesskabet er den grundlæggende præmis for et sundt og bæredygtigt samfund. Vejen til et samfund, hvor

Læs mere

FTF s ungdomsundersøgelse 2011 Unges fagforenings- og arbejdslivsorienteringer

FTF s ungdomsundersøgelse 2011 Unges fagforenings- og arbejdslivsorienteringer FTF s ungdomsundersøgelse 2011 Unges fagforenings- og arbejdslivsorienteringer 2. maj 2011 Rådgivende Sociologer ApS Kronprinsessegade 34 st 1306 København K cvr 30209346 bank 5032 120996-2 tlf 33 15 36

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE

ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE ETNISKE ERHVERVSDRIVENDE I ERHVERVSORGANISATIONERNE INDHOLD INDLEDNING... 3 RESUMÉ AF PROJEKTBESKRIVELSE... 5 BAGGRUNDSOPLYSNINGER OM SELVSTÆNDIGE INDVANDRERE... 6 OM DEN DANSKE ERHVERVSSTRUKTUR... 6 BRANCHEVALG...

Læs mere

PILOTUNDERSØGELSE AF FRIVILLIGE ORGANISATIONERS BRUG AF SOCIALE MEDIER

PILOTUNDERSØGELSE AF FRIVILLIGE ORGANISATIONERS BRUG AF SOCIALE MEDIER PILOTUNDERSØGELSE AF FRIVILLIGE ORGANISATIONERS BRUG AF SOCIALE MEDIER Frivilligrådet Juni 2011 Copyright Frivilligrådet 2011 Udarbejdet af Frivilligrådet Udviklingskonsulent Sofie Billekop sb@frivilligraadet.dk

Læs mere

Kommunernes hjælp til voksne med ADHD

Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Center for Ligebehandling af Handicappede Januar 2006 Kolofon Titel: Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Forfatter: Center for Ligebehandling af Handicappede/Kira

Læs mere

Nye tider, nye samarbejdsformer

Nye tider, nye samarbejdsformer Nye tider, nye samarbejdsformer En DATS rapport om udvikling af nye samarbejdsstrukturer og netværk udarbejdet af Line Hauger og Ann Vægter Projektet er støttet af Udviklingspuljen 2007 Dansk Folkeoplysnings

Læs mere

Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere Side 4.

Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere Side 4. Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Her er de oplæg, som arbejdsgrupperne fik udleveret på borgermødet Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere

Læs mere

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder KonfliktHåndtering Rollespil Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille

Læs mere

RAPPORT OM HØRING BLANDT FORENINGER OG ORGANISATIONER

RAPPORT OM HØRING BLANDT FORENINGER OG ORGANISATIONER RAPPORT OM HØRING BLANDT FORENINGER OG ORGANISATIONER INDLEDNING OG BAGGRUND I 2001 blev det oprindelige Charter for samspil mellem det frivillige Danmark/Foreningsdanmark og det offentlige udarbejdet

Læs mere

Bilag 8. Side 1 af 12

Bilag 8. Side 1 af 12 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Transskribering af interview m. Ea, 14.april

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

Indledning... 2. Problemformulering... 2. Problemstilling... 2. Spørgeundersøgelse... 2. Projektstyring... 4. Projektgruppe... 5

Indledning... 2. Problemformulering... 2. Problemstilling... 2. Spørgeundersøgelse... 2. Projektstyring... 4. Projektgruppe... 5 Indhold Indledning... 2 Problemformulering... 2 Problemstilling... 2 Spørgeundersøgelse... 2 Projektstyring... 4 Projektgruppe... 5 Paramenter på 3 eksisterende teater hjemmesider... 6 Om os... 7 Konkurrencer...

Læs mere

Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8

Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8 2010 Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8 Af: Rami Kaddoura, Safa Sarac, Martin Schmidt og Andreas Eriksen. Fag: Teknologi Vejleder: Arne Wamsler Skole: HT, Roskilde Tekniske Gymnasium MARS

Læs mere

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG ee12: Bilag Indholdsfortegnelse BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG BILAG 6: INTERVIEWGUIDE

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere