d ube Brugervenlig dokumentstyring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "d ube Brugervenlig dokumentstyring"

Transkript

1 Jeg ønsker at anvende den bedste teknologi i min virksomhed. Den skal være brugervenlig, omkostningseffektiv og fremtidssikret. Et produkt der er let at tage i brug, og som er i stand til at vokse med virksomheden. Mine data skal hele tiden være beskyttet og sikre. Der ydes support, når der er brug for det. C d ube Brugervenlig dokumentstyring dcube er et klar-til-brug informations- og videnstyringssystem der er: en nøglefærdig løsning installeret på en kvalitetsserver sikrer og gør data søgbare er nemt at bruge scanner dine papirer integrerer med dit kontorprogram styrer forretningsprocesser et gennemskueligt program Den er klargjort til mindre og mellemstore virksomheder eller afdelinger. dcube er installeret på en kvalitets-server, som sikrer dine data i jeres lokaler. dcube er nem at bruge og alligevel omfattende nok til at løse de forretningsprocesser, der findes i mange typer virksomheder. Med den indbyggede workflow-motor tilbyder dcube gennemskuelig og kompatibel styring og videndeling. C d ube Powered by

2 digitalisering med omtanke

3 Nøglefunktioner

4 dcube - Forretningsprocesser Alle virksomheder og afdelinger har sine egne forretningsprocesser. Processer etableres ofte for at overholde fælles regler, så man ved, hvad der skal gøres. dcube gør processerne lettere! Ved gentagne processer, som eksempelvis styring af kontrakter, rapportering etc. er der risiko for, at det sker for sent. Ved arkivering af projektmateriale hjælper systemet til at gøre det mere præcist. dcube s opgavestyring hjælper, så opgaven bliver udført til tiden. Dokumentscanning Med dcube scanner brugeren dokumenterne direkte ind til arkivet! Det er let, og brugeren får følgende fordele: scanner og kvalitet vælges alle PC scannere kan anvendes (TWAIN) henter scan fra fælles område netværksscanner fletter individuelle sider adskiller / samler sider optisk tegngenkendelse stregkoder genkendes og data knyttes til dokumentet Med dcube kan alle brugere scanne samtidig, uden det kan mærkes på hastigheden. Integreret PDF-printer Der er ingen grund til at anskaffe selvstændige PDF-programmer. Den integrerede PDF-printer stilles til rådighed med ét enkelt klik. hurtigt print direkte til arkivet kontordokumenter, regneark etc. integreret konvertering til PDF eller TIFF format Fastfrysning af dokumenter Stempel på dokumenter Dokumenter, der skal sendes via , behøver man ikke konvertere klik blot på Send som vedhæftet PDF. Der oprettes en PDF-version af det valgte dokument og det vedhæftes til din - helt automatisk. Integrerede arbejdsgange dcube kombinerer dokumentstyring med opfølgning og styring af forretningsprocesser. dokumenterne overvåges opgaver gennemføres til tiden det er enkelt at oprette arbejdsgange holder styr på de tidskritiske arbejdsgange Eskalering af forpassede terminer gør det muligt at videresende arbejdsgangen eller jobbet, såfremt den ansvarlige ikke reagerer i tide. Automatisk arkiveringsrutine Det integrerede værktøj til at udføre arkiveringsrutinen opretter foldere som en del af processen. dcube udfører dokumentarkiveringen baseret på den angivne indeksinformation. Det er en hjælp ved behandling af større dokumentmængder. Eksempelvis dokumenter fra et projekt, hvor flere interessenter bidrager med information. Den automatiserede arkiveringsrutine er til stor hjælp i samarbejdet.

5 dcube - Overalt! At gemme dokumenter på et sikkert sted på kontoret er godt. At være i stand til at tilgå information i dokumenter, uanset hvor du er - er bedre! Med dcube er det muligt at tilgå dokumenter og information uanset tid og sted. Der er ingen tidsbegrænsning. Så snart din dcube er sat op og sikkert registreret, er al information til rådighed for de brugere, der har de fornødne rettigheder. Er du på kundebesøg og har behov for at se på den seneste prisliste? Ønsker du at gennemgå et kontraktudkast på en rejse? Har du behov for at ændre et dokument lige før et eksternt møde begynder? dcube tilbyder dette som standardfunktioner! Grænseløs adgang Uanset om du bruger bærbar computer, er på en internet café eller på kundens PC, så tillader dcube, at dets brugere har fjernadgang til alle dine dokumenter. Tilgang til dokumenter, der er ligger på kontoret, er let, og selvom du er på rejse, er der adgang til omfattende funktionalitet. Tilføjelse eller redigering i arkiverede dokumenter er hurtigt og præcist. Med adgang til søgefunktioner genfindes specifikke dokumenter hurtigt. Fuldtekstsøgning eller indekssøgning funktioner der normalt kun er til rådighed i de installerede programmer. Med deltagelse i arbejdsgange eller hvis du starter en, er det som om det er på kontoret. Der er næsten ingen grænser selv om du rejser. dcube er hurtig, sikker og pålidelig. Smartphone / Tablet Teknologien til Smartphone eller tilsluttede Tablets gør det muligt at arbejde mere effektivt og uafhængig af opholdssted. Systemet åbner mulighed for at tilgå dokumenter ved hjælp af den nyeste teknologi til Smartphones og Tablets. Din iphone og ipad er forberedt ved hjælp af den tilgængelige APP, som hentes direkte fra itunes. Bedst af det hele, så er det gratis. Når dcube er sat op på kontoret og registreret til at tillade fjernopkobling, kan brugerne anvende deres Smartphone eller Tablet til at søge og genfinde den information, de behøver, uanset hvor og hvornår de har brug for det.

6 dcube - til mig! C dcube er et omfattende og integreret system til dokumentstyring, installeret på en kvalitetsserver. dcube kan etableres med struktur og forretningsprocesser. d ube Udvælgelseskriterier Hvordan ved jeg, om dcube er den rette løsning til mig? Hvad er forudsætningerne for en succesfuld dcube implementering? dcube er velegnet til dig, hvis du Er en mindre virksomhed med 5 til 15 ansatte Arbejder i en afdeling med 5 til 15 medarbejdere Ønsker at få styr på forretningen Har gentagne kvalitative og tidskritiske arbejdsprocesser Kæmper med for meget papir på kontoret og mindre plads Ønsker ikke at bekymre dig om server installation eller omkostningstunge tilpasninger Ønsker et hurtigt system, der løser opgaverne, uden at være et koncern monster Ønsker et af verdens førende systemer til dokumentstyring, der kan vokse med opgaverne Ønsker orden og kvalitet Har behov for hurtig og sikker adgang til information dcube fordele Fordelene ved dcube er åbenbare. - installeret på en mindre server af høj kvalitet, - ingen behov for omkostningstunge hardwareopgraderinger, - nyd godt af mange års udvikling med et af verdens bedste systemer ELO, - sikker på kvaliteten, Made in Germany, - deltag i en brugerkreds med mere end andre brugere, - standardiserede strukturer og processer, - systemet er hurtigt at lære og ligeledes er tilbagebetaling af investeringen (ROI), - lader sig skalére med virksomheden. Afkast af investeringen dcube er fleksibel og tilpasses let dine behov. Der er ikke behov for at tilføje knudrede regler til virksomhedens rutiner. Med forskellige funktioner til scanning, automatiseret arkivering, billedgenkendelse, opgavestyring, forretningsgange samt backup. Det er muligt helt nøjagtigt at definere, hvad der er behov for, og hvad der ønskes. dcube tilbydes fra 5 til 15 brugere. Hvis du vokser mere, så er løsningen fleksibel nok til at gå hele vejen til koncern-størrelse. Fordi dcube passer til forretningen og processerne, så er der sidst, men ikke mindst ROI med det samme. Kontakt din forhandler og find ud af mere om dcube. Få en demonstration af systemet og se selv, hvordan dcube kan gøre din virksomhed mere effektiv, mere rentabel, mere gennemskuelig i forhold til regler og forordninger og ikke mindst mere sikker. Det er aldrig for tidligt at tage et dokumentstyringssystem i brug brug dcube. Systemet købes eller lejes på fleksible vilkår.

7 dcube - Funktioner Med kvalitet følger funktionalitet! dcube byder på første klasses funktionalitet i et af de bedste systemer i én pakke. Forenet med hardware af høj kvalitet fra verdens førende producenter af computere og scannere. dcube tilbyder komplet funktionalitet til dokumentstyring på stedet uanset tid og sted. Fra brugervenlige arbejdsområder til integration med MS Office og Outlook har dcube det hele. Arbejdsgange (workflow) og fjerntilgang garanterer forbedret effektivitet. Gennemgå nogle af de specifikationer som du kan forvente i dcube: Løsningspakke Hardware HP (eller tilsvarende) RAM 4Gb eller 8 Gb Lager (RAID 1/0) min. 2 x 250 Gb HDD O/S Windows baseret DMS ELOprofessional Database MS SQL Express Antal licenser 5 / 10 / 15 Inkluderet servicetid 16 / 22 / 32 (*1) Inkluderede supporttimer p.a. 16 / 20 / 24 (*2) Hardware support Fjernsupport Funktioner Komplet klient Web klient Fjerntilgang SmartPhone adgang iphone / ipad adgang Browser Tilvalg (opsætning) Tilvalg (opsætning) Max. Antal arkiver 5 Max. Antal dokumenter 1 mia. Integreret viewer Dokument gemmes i originalt format Direkte Outlook grænseflade MS Office 2007 makroer Funktionsbanner som I Office Funktioner Arkivering af dokumenter fra MS Office og MS Outlook Check-Ind / Check-Ud Versionskontrol af dokumenter Noter, gule sedler, stempler, markører Opret, redigér og sletning af påmindelser Fuldtekstsøgning Søgning i indeksinformation ELO isearch Integreret workflow designer Integreret formularbaseret workflow + formulardesign ELO TIF-printer / PDF / PDF-A printer OCR fuldtekst nøgleord Kombineret fuldtekst og indeks felt søgning Dokument scanning Dokument konvertering til Tiff og PDF ELO klient til Outlook Tilvalg (opsætning) Processer OCR Support Automatisk arkiveringsrutine Print og direkte fra systemet Start, bekræft, videresend workflow 128 bit kodet og krypteret arkiv Rettighedsstyring Kontraktstyring Tilvalg Produktudviklingsdokumentation Tilvalg Projektdokumentation Tilvalg Automatiske nøgleord Automatisk arkivering via arkivregel Massearkivering Stregkodegenkendelse Tilvalg Scanner On-site / Off-site backup 3. part grænseflade Fjernsupport Vi tilbyder fleksible økonomiske vilkår, der imødekommer dine behov i forhold til størrelse og ønskede forretningsprocesser. Alle dcube produkter inkluderer: *1) timer i år ét; *2) timer i år to og tre ELO s førende system til dokumentstyring Microsoft SQL Express Tilstrækkelig lagerplads Tilstrækkelig RAM til alle brugere Dedikerede supporttimer og meget mere.. Tekniske og funktionelle ændringer kan forekomme uden det er annonceret. I øvrigt jf. vore salgs- og leveringsbetingelser.

8 dcube Brugervenlig dokumentstyring Tilgængelig via ELO Digital Nordic ApS. Hel eller delvis gengivelse af dette dokument er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra ELO Digital Nordic ApS. ELO Digital Nordic ApS forbeholder sig retten til at foretage ændringer uden varsel. dcube Powered by

Intelligente dokumentløsninger

Intelligente dokumentløsninger Intelligente dokumentløsninger Therefore you can Therefore giver brugerdefineret adgang til og arkivering af alle dokumentformater. Øjeblikkelig adgang til centrale informationer maksimerer effektiviteten

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH DocuNote Dokumenthåndtering / ESDH Indhold DOCUNOTE... 3 ENKEL STYRING AF SAGER, DOKUMENTER OG E-MAILS... 3 Mange års erfaring med ESDH løsninger... 3 Vi er med jer hele vejen... 3 Hurtige fakta om DocuNote...

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Documenthåndtering / ESDH

Documenthåndtering / ESDH Documenthåndtering / ESDH DocuNote 1 Dokumenthåndtering - enkel styring af sager, dokumenter og e-mails IntraNotes dokumenthåndteringssystem, DocuNote, samler og håndterer organisationens sager, e-mails,

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

360 for Business. En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint.

360 for Business. En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint. 360 for Business En standard løsning for dokument- og informationshåndtering bygget ind i SharePoint. - Giver kontrol over dokumenter, god videndeling og højere effektivitet Dokumenthåndtering - Arkivering

Læs mere

Din hverdag med Microsoft Dynamics CRM

Din hverdag med Microsoft Dynamics CRM Benny Christen Grandahl Din hverdag med Microsoft Dynamics CRM Godt i gang med Microsoft Dynamics CRM 3.0 Indhold Microsoft CRM så nemt er det! Hvad indeholder Microsoft s CRM-system, og hvor nemt er det

Læs mere

November 2013 IT til danske fonde efond er en internetbaseret arbejdsplads lavet til dig der arbejder med ansøgninger. efond sparer tid, bl.a. ved automatisk kvalitetskontrol af ansøgningerne og ved at

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 INDEX TIP - naviger med links i pdf-versionen Introduktion Velkommen til Continia Software Side 3 Det siger brugerne om vores produkter Side

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

Ny version! muligheder! Vigtigt! Installer i dag! Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system.

Ny version! muligheder! Vigtigt! Installer i dag! Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system. Ny version! Vigtig opdatering af Mamut Business Software Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system. Side 2-5 Mamut One Næste generations forretningssystem kombinerer software

Læs mere

Mød Siminn Uno familien

Mød Siminn Uno familien Mød Siminn Uno familien Én samlet løsning til mobiltelefoni, fastnettelefoni og omstilling Vi giver dig frihed til at skabe succes Siminn Danmark Stationsparken 25 2600 Glostrup Telefon 7026 2300 Telefax

Læs mere

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket FSB Skolevangen I og II: Guide Til Netværket Indholdsfortegnelse Forord...3 Velkommen...3 Tilgang til administrations siden (mail konti og sikkerhed)...4 Mail generelt...5 Brug af administrations siden

Læs mere

Muligheder. XMO som klinikkens platform

Muligheder. XMO som klinikkens platform Muligheder XMO som klinikkens platform INDHOLDSFORTEGNELSE Besøglægen 4 XMO Go Fjernopkobling 5 Fælles Medicinkort 8 Hardware 9 Hardware totalaftale 10 Ankomstterminal 11 SMS-påmindelser 14 XMO App 15

Læs mere

ESDH der skaber begejstring

ESDH der skaber begejstring ESDH der skaber begejstring www.exformatics.com Exformatics ESDH: opsamler viden strukturerer viden deler viden arkiverer viden Det er vigtigt med en kort implementering for at alle medarbejderne beholder

Læs mere

Om Office 365 IT INSIGHT. Altid online med Office 365. Udrust din virksomhed med et praktisk Office 365 abonnement.

Om Office 365 IT INSIGHT. Altid online med Office 365. Udrust din virksomhed med et praktisk Office 365 abonnement. IT INSIGHT Vi skaber værdi 14. November 2014 Om Office 365 Altid online med Office 365 Office 365 findes i skyen (applikationer/programmer ude i netværket). Praktisk talt flytter man opbevaring af data,

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING Hvordan finder jeg mere information om DM Software? Brochurer som denne tjener deres formål. Men dialog er nu en gang bedst, når den foregår mellem levende mennesker. Derfor er du meget velkommen til at

Læs mere

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid!

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! Produkt- og løsningskatalog til bygge- og installationsbranchen EG Byg & Installation Juni 2012 Sommerkatalog Stærke tilbud

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

Public 360 En standardløsning til sags- og dokumenthåndtering til den

Public 360 En standardløsning til sags- og dokumenthåndtering til den Public 360 er en unik standardløsning til sagsbehandling, dokumenthåndtering og arkivering til offentlig forvaltning, bygget på Microsoft SharePoint og Office. Public 360 danner grundlag for en effektiv,

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

360 Papirløse Møder - til ipad eller Tablet-PC

360 Papirløse Møder - til ipad eller Tablet-PC 360 Papirløse Møder - til ipad eller Tablet-PC en effektiv, miljøvenlig og engagerede måde at få adgang til dagsordner og mødepapirer! 360 Papirløse Møder - til ipad og Tablet PC To unik papirløs løsning

Læs mere

Introduktion Mamut Online Backup

Introduktion Mamut Online Backup Mamut Active Services Introduktion Mamut Online Backup Version 4 MOB.BKL.INTRO.DK.040.01 Mamut Online Backtup Mamut Online Backup Indhold Mamut Online Backup... 3 Nyheder i version 4... 4 Introduktion...

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

Frihed og fleksibilitet på dine vilkår!

Frihed og fleksibilitet på dine vilkår! Frihed og fleksibilitet på dine vilkår! EPiServer er en enkel, effektiv og fleksibel platform et klogt valg for alle, som vil anvende webben som en kvalitetssikker og forretningskritisk informationskanal.

Læs mere