Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E"

Transkript

1 Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS c/o NPV A/S Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Fremsendes kun elektronisk til og Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax kmo@tbst.dk Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E Trafik- og Byggestyrelsen har den 5. februar 2016 modtaget ansøgning med tilhørende bilag fra Sweco Danmark A/S, der på vegne af Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS repræsenteret ved NPV A/S ansøger om tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E. Det skal indledningsvist bemærkes, at der er udarbejdet en VVMredegørelse for det samlede projekt Enghave Brygge, som har været offentlig fremlagt i perioden 24. juni 2014 til 16. september Endvidere har Trafik- og Byggestyrelsen den 13. marts 2015 givet en principiel tilladelse til det samlede boligø-projekt. Endelig er projektet omfattet af lokalplan nr. 494 med Kommuneplantillæg nr. 36 for Enghave Brygge. Sagsfremstilling Enghave Brygge-projektet omfatter området begrænset af Vasbygade, Belvederekanalen, Frederiksholmløbet, Sydhavnen, Tømmergraven og Kortløbet. Sammen med de planlagte broforbindelser over Frederiksholmsløbet og Belvederekanalen vil projektet medvirke til at sammenbinde de nye udviklingsområder på sjællandssiden af havneløbet. Projektområdet inkluderer ca m 2 vandareal, der skal landindvindes til boligøer, og som modsvares af ca m 2 kanaler og havnebassiner, der skal udgraves. Projektet indebærer, at der skal opgraves ca tons jord fra byggefelter og kanaler, mens der skal bruges ca tons jord til opfyldning af boligøer. Det forventes, at store dele af opgravningsmaterialet kan genanvendes som opfyld i boligøerne. Side 1 (8)

2 Grundene i området dækker samlet set over m 2. Enghave Brygge projektet forventes udbygget i flere etaper af forskellige bygherrer over en periode på 5-10 år. I overensstemmelse med projektet præsenteret i VVM Enghave Brygge ansøger Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS repræsenteret ved NPV A/S om at igangsætte anlægsarbejderne for etablering af byggegrube/kajindfatning ved den centrale del af Enghave Brygge, Engholmene, delområde E. Delområde E (boligø E) udgør et delareal af matrikel 1441, Udenbys Vester Kvarter, København og ejes af Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS repræsenteret ved NPV A/S. I forbindelse med etablering af boligø E skal der inddæmmes og opfyldes et areal på søterritoriet. Der skal rammes en stål-spunsvæg rundt om byggegruben for boligøen og udgraves kanaler vest, syd og nord for øen. Der vil blive etableret kælder til bl.a. parkeringspladser under bygningernes fodaftryk. Der henvises til vedlagte detailbeskrivelse Projektbeskrivelse Enghave Brygge ø E, februar 2016 for nærmere beskrivelser af arbejdsmetoder og fremgangsmåder. Trafik- og Byggestyrelsens afgørelse Trafik- og Byggestyrelsen meddeler herved tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E, som beskrevet i den fremsendte projektbeskrivelse af 5. februar 2016 med tilhørende bilag og på de vilkår, der fremgår nedenfor. Tilladelsen er givet i medfør af 24, stk. 3, i lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsskabet By og Havn I/S. Tilladelsen gives på følgende vilkår: 1. Når anlægsarbejderne med etablering af øerne påbegyndes, skal der gives besked til badevandsvagten i Københavns Kommune, således at det vil være muligt at lukke for badning i tilfælde af problemer med vandkvaliteten og sedimentspredningen. 2. Såfremt der ikke etableres tæt spuns i kanalerne, skal bygherrerne sørge for at bortgrave den bagvedliggende jord bag kanalspunsvæggene, således at man undgår udsivning af forurenende stoffer til vandmiljøet. 3. De områder af kanalbunden, som efter udgravning forsat indeholder forurenet jord, skal bortgraves efter aftale med relevant myndighed, således at man undgår udsivning af forurenende stoffer til vandmiljøet. Side 2 (8)

3 4. Såfremt boligøerne opfyldes med lettere forurenet jord, skal der ske tætning af spunslåse, således at man undgår udsivning af forurenende stoffer til vandmiljøet. 5. I forbindelse med arbejder, der kan indebære ophvirvling af havnesediment, skal der anvendes metoder, der begrænser op-hvirvlingen, jf. beskrivelserne i VVM-redegørelsen. 6. Når kanalerne skal fyldes med vand fra havnebassinet, skal det ske ved at åbne langsomt op for vandgennemstrømningen for derved at minimere risikoen for sedimentspredning. 7. Projektet skal efterleve lokalplan nr. 494 Enghave Brygge. 8. Såfremt der skal etableres stenkastning, skal udlægningen af sten foregå forsigtigt. 9. Denne tilladelse forudsætter, at vilkårene, som fremgår af By og Havns høringssvar af 4. marts 2016 efterleves. 10. Hvis der under anlægsarbejdet afdækkes kulturhistoriske fund, skal arbejdet straks indstilles, og der skal rettes henvendelse til Slots- og Kulturstyrelsen, jf. museumsloven Anlægsarbejdet skal udføres under hensyntagen til kommunens gældende støjkrav. 12. Indehaveren af denne tilladelse er forpligtet til at vedligeholde boligøen og kanaler i god forsvarlig stand. 13. Boligøen og kanaler må ikke ændres væsentligt eller udvides uden Trafik- og Byggestyrelsens tilladelse. 14. Tilladelsen eller projektet må ikke uden forudgående tilladelse fra Trafik- og Byggestyrelsen overdrages til andre. 15. Projektet eller dele heraf kan af Trafik- og Byggestyrelsen kræves fjernet efter regning, såfremt: a. Anlægget ikke vedligeholdes, eller det ødelægges b. Anlægget ikke længere anvendes som boligø og kanaler c. Vilkår for tilladelsen ikke opfyldes eller overholdes Trafik- og Byggestyrelsen, Søfartsstyrelsen, Geodatastyrelsen og Udviklingsselskabet By og Havn I/S skal underrettes umiddelbart efter anlæggets permanente fjernelse. I forbindelse med en evt. fjernelse af anlægget skal området bringes i en stand så tæt på de forhold, som eksisterede inden anlæggets etablering, som muligt. Der skal tilsendes Trafik- og Byggestyrelsen, Søfartsstyrelsen, Geodatastyrelsen og Udviklingsselskabet By og Havn I/S dokumentation for reetablering. 16. Såfremt projektet ikke måtte blive fuldført, eller hvis Trafik- og Byggestyrelsen af anden årsag finder det påkrævet, påhviler det tilladelsens indehaver at udføre de nødvendige foranstaltninger, herunder at fjerne anlægget eller dele af dette til sikring af, at anlægget ikke er til unødig ulempe for berørte interessenter. Efter en sådan fjernelse skal Trafik- og Byggestyrelsen, Søfartsstyrelsen, Geodatastyrelsen og Udviklingsselskabet By og Havn I/S underrettes med dokumentation for, at den påbudte tilstand er etableret. 17. Samtidig med at anlægsarbejdet afsluttes, skal Trafik- og Byggestyrelsen, Søfartsstyrelsen og Geodatastyrelsen underrettes herom. Snarest herefter skal de samme myndigheder have tilsendt en færdigmelding, som dokumenterer, at projektet er Side 3 (8)

4 opført i overensstemmelse med tilladelsen samt angiver anlæggets endelige position. 18. Indehaveren af denne tilladelse er ansvarlig for snarest muligt efter arbejdets afslutning: a. At få matrikuleret boligøen (den nye opfyldning). b. At få flyttet de eksisterende matrikelgrænser på land, således at matriklerne grænser op til de nyetablerede kanaler. De nyetablerede kanaler, der er forbundet til Københavns Havn og dermed søterritoriet, skal således ikke matrikuleres. Omkostningerne til matrikulering afholdes af indehaveren af denne tilladelse og dokumentation for matrikuleringen skal fremsendes til Trafik- og Byggestyrelsen. 19. Denne tilladelse fritager ikke modtageren for pligt til at opnå tilladelser og godkendelser, der måtte være nødvendige for gennemførelse af projektet i henhold til anden lovgivning. 20. Denne tilladelse erstatter ikke privatretlige aftaler med fysiske og juridiske personer, som kan være berørt af projektet. 21. En meddelt tilladelse fortabes, såfremt nogle af de for tilladelsen fastsatte vilkår ikke måtte blive opfyldt. 22. Det gælder desuden for tilladelsen, at den ikke indeholder en garanti for de projekterede konstruktioners sikkerhed eller stabilitet, ligesom den ikke fritager ejeren af anlægget for et i forbindelse med dettes tilstedeværelse opstået civilretligt ansvar. 23. Tilladelsen bortfalder, hvis anlægsarbejdet ikke er påbegyndt senest 3 år fra udstedelsen af denne tilladelse. Slutteligt skal Trafik- og Byggestyrelsen gøre opmærksom på Søfartsstyrelsens bekendtgørelse nr af 29. november 2013 om sejladssikkerhed ved entreprenørarbejder og andre aktiviteter mv. i danske farvande - specielt hvad angår afmærkning og anmeldelse af anlægsarbejdet. Bekendtgørelsen er vedlagt denne tilladelse. Begrundelse for afgørelsen Trafik- og Byggestyrelsen lægger ved sin afgørelse vægt på, at detailprojekteringen ikke afviger fra projektbeskrivelsen i VVMredegørelsen, samt at projektet er omfattet af lokalplan nr. 494 med Kommuneplantillæg nr. 36 for Enghave Brygge. Endvidere lægger Trafik- og Byggestyrelsen vægt på, at styrelsen tidligere har givet en principiel tilladelse til projektet Enghave Brygge med baggrund i en VVM-redegørelse. Begrundelserne for afgørelsen om at udstede den principielle tilladelse til projektet af 13. marts 2015 ligger således også til grund for nærværende tilladelse og lyder som følgende: Trafikstyrelsen har ved sin afgørelse lagt vægt på, at den af Dansk Hydraulisk Institut udfærdigede rapport, Hydraulisk modellering af udviklingsprojekter i Sydhavnen, numerisk modellering fra 2014, vi- Side 4 (8)

5 ser, at udbygningen af Sydhavnen, herunder Enghave Brygge vil medføre moderate lokale ændringer af strømmønstre og strømhastigheder. Det vurderes, at disse ændringer ikke vil medføre væsentlige påvirkninger af sejladsforholdene for roere og andre former for sejlads. Endvidere konkluderes det i rapporten, at opholdstiderne og vandgennemstrømningen i selve havneløbet ikke ændrer sig væsentligt i forhold til den nuværende situation. Den samlede kumulative 3D model viser, at der ikke vil være nogen signifikante ændringer hverken i stille sommerperioder eller mere dynamiske efterårsperioder. Trafikstyrelsen har yderligere lagt vægt på, at den projekterede terrænkote er i overensstemmelse med en 100-års vandstandshændelse. Det er for Trafikstyrelsen blevet oplyst, at såfremt København etablerer en form for klimasikring, som lukker havnen af ved stormflod, kan kravet for terrænkote i teorien slækkes væsentligt. Yderligere arbejdes der med ideen om at åbne slusen, således at vandstanden vil mindskes under stormflod. Det nærmeste Natura 2000-områder er nr. 143 Vestamager og havet syd for bestående af habitatområde nr. 127 og fuglebeskyttelsesområde nr. 111, som grænser op til Sjællandsbroen og ligger 1,5 km syd for projektområdet. Trafikstyrelsen har vurderet, at der ikke er risiko for, at der vil ske en væsentlig forringelse af de i området værende naturtyper og levesteder, eller at projektet i øvrigt vil medføre forstyrrelser, der har betydelige konsekvenser for de arter, som området er udpeget for. Her er navnlig lagt vægt på afstanden til Natura området, samt at områderne er fysisk afskilt af slusen. Samlet set lægger Trafikstyrelsen til grund for afgørelsen, at der er redegjort tilstrækkeligt for projektets miljømæssige konsekvenser samt afværgende foranstaltninger i VVM-redegørelsen. På den baggrund er det Trafikstyrelsens vurdering, at der ikke synes at være væsentlige natur- og miljøhensyn, der taler imod projektet samt vurderet, at de eksisterende aktiviteter i området ikke vil blive påvirket negativt. Offentliggørelse Denne tilladelse vil blive offentliggjort på Trafik- og Byggestyrelsens hjemmeside. Udtalelse fra andre myndigheder Ansøgningen har i perioden 11. februar til 10. marts 2016 været forelagt Søfartsstyrelsen, Naturstyrelsen, Geodatastyrelsen, NaturErhvervstyrelsen, Slots- og Kulturstyrelsen, Kystdirektoratet, Miljøstyrelsen, Energistyrelsen, Københavns Kommune, Udviklingsselskabet By og Havn I/S, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Naturfred- Side 5 (8)

6 ningsforening, Friluftsrådet, Grundejernes Landsorganisation og Fritidshusejernes landsforening. Søfartsstyrelsen har anført, at det modtagne materiale ikke giver anledning til bemærkninger. Styrelsen konstaterer, at der i projektmaterialet bl.a. er beskrevet, at Søfartsstyrelsen søges separat om de nødvendige godkendelser af afmærkning og etablering af restriktionsområder under anlægsarbejdet. Søfartsstyrelsens bekendtgørelse nr af 5. december 2013 om sejladssikkerhed mv. er vedlagt, jf. ovenfor. NaturErhvervstyrelsen har anført, at styrelsen ikke har bemærkninger til projektet, da der ikke drives erhvervsmæssigt fiskeri i området. Udviklingsselskabet By og Havn I/S har fremsendt en række vilkår i høringssvar af 4. marts 2016, hvis efterlevelse er en forudsætning for nærværende tilladelse, jf. vilkår 9. Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS har kommenteret høringssvaret i af 18. marts Udviklingsselskabet By og Havn I/S har i af 31. marts 2016 anført, at takster for leje af vandareal står fast og således ikke er til forhandling, hvilket ikke har givet anledning til yderligere bemærkninger fra ansøger. Naturstyrelsen har i høringssvar af 8. marts 2016 anført, at styrelsen ikke har indvendinger mod projektet, såfremt tilladelsen sikrer vandmiljøet mod udsivning af forurenende stoffer enten via bortgravning af jord eller via en tættet spuns, jf. vilkår 2-4 i nærværende tilladelse. Endvidere skal vilkårene i nærværende tilladelse sikre, at projektet ikke er til hinder for, at miljømålet om god kemisk og økologisk tilstand kan opfyldes. Miljømålene for de enkelte stoffer fremgår af bekendtgørelse nr om fastlæggelse af miljømål for vandløb, søer, overgangsvande, kystvande og grundvand. Afslutningsvis anfører Naturstyrelsen, at det med fokus på ovenstående genovervejes, om det er sikkert at anvende lettere forurenet jord. Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS har i af 18. marts 2016 bekræftet, at bygherre sikrer, at såfremt der er områder af kanalbunden på land, som efter udgravning fortsat indeholder forurenet jord, vil denne blive bortgravet efter aftale med relevant myndighed, således at udsivning af forurenende stoffer til vandmiljøet undgås. Endvidere oplyser bygherre, at der i området på nuværende vanddækkede område bag frontvæggen vil blive etableret en supplerende gennemgående bagvæg (ankerspunsvæg) med tætning i låsene med henblik på at opfylde Trafik- og Byggestyrelsens vilkår, således at udsivning af forurenende stoffer til vandmiljøet undgås. Bygherres svar har ikke givet anledning til yderligere bemærkninger fra Naturstyrelsen. Københavns Kommune har i høringssvar af 9. marts 2016 gjort opmærksom på, at der i ansøgningen om kapitel 5-godkendelsen skal indgå ansøgning om udledningstilladelse for det vand, der ønskes for- Side 6 (8)

7 trængt og udledt til havnen i forbindelse med opfyldningen. Endvidere skal der i tilfælde af rammehindringer, som bevirker en væsentlig påvirkning af sedimentet, søges om tilladelse herom i medfør af 27 i miljøbeskyttelsesloven. Endvidere har kommunen gjort opmærksom på, at det fremgår af projektbeskrivelsens side 14, at spunsen vil blive tæt nok til hindring af udsivning af forurenende stoffer, hvortil kommunen bemærker, at spunsen skal være tæt. Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS har i af 29. marts 2016 oplyst, at man i ansøgning om kapitel 5-tilladelse vil inkludere ansøgning om udledningstilladelse af overskudsvand. Endvidere anføres det, at såfremt der påtræffes rammehindringer, der påkræver metoder som kan bevirke en væsentlig påvirkning af sedimentet, vil der blive ansøgt om tilladelse til arbejdet iht. 27 i miljøbeskyttelsesloven, inden arbejdet igangsættes. Herudover oplyser Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS, at der til brug for afklaring af, hvorvidt det er nødvendigt at etablere låsetætning i spunsvægge ved anlæg af landkanalerne, vil blive udført en risikovurdering med baggrund i relevante jordanalyser og parametre. Analyse set-up og frekvens vil blive aftalt med Center for Miljøbeskyttelse i Københavns Kommune. Ved opfyldningen på vand bliver bagvæggen, som vender ind mod opfyldning bestående af klasse 2/3-jord, udført med tætning i låsene i kvalitet som Roxan, jf. den tekniske beskrivelse. På vand vil opfyldningen mellem bag og frontvæg i øvrigt blive udført med rene friktionsmaterialer. Bygherres svar har ikke givet anledning til yderligere bemærkninger fra Københavns Kommune. Klagevejledning Afgørelsen om at give tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde E, i medfør af 24, stk. 3, i lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsskabet By og Havn I/S, kan påklages til transport- og bygningsministeren for så vidt angår retlige forhold. Klagefristen løber 4 uger fra den dag, hvor afgørelsen er meddelt. Klagen indsendes til Trafik- og Byggestyrelsen, som videresender klagen til transport- og bygningsministeren sammen med sagens akter. Rettidig klage har opsættende virkning. Med venlig hilsen Kristina Samsøe Mosbæk Specialkonsulent Side 7 (8)

8 Bilag: Søfartsstyrelsens bekendtgørelse nr af 29. november 2013 om sejladssikkerhed ved entreprenørarbejder og andre aktiviteter mv. i danske farvande. Høringssvar Projektbeskrivelse Enghave Brygge ø E, februar 2016 Side 8 (8)

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde B - revideret

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde B - revideret Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS c/o NPV A/S Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Fremsendes kun elektronisk til mm@npv.as og HenrikSteen.Hansen@swecodanmark.dk og med kopi til nich@hofor.dk Edvard

Læs mere

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde F

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved det centrale Enghave Brygge, Engholmene delområde F Ejendomsselskabet Enghave Brygge ApS c/o NPV A/S Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Fremsendes kun elektronisk til mm@npv.as og HenrikSteen.Hansen@swecodanmark.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved Enghave Brygge Nord, Engholmene Kærholm, delområde

Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved Enghave Brygge Nord, Engholmene Kærholm, delområde KS Engholmene C/o NPV A/S Masnedøgade 28 2100 København Ø Sendt elektronisk til mm@npv.as, jgs@npv.as og HenrikSteen.Hansen@grontmij.dk Tilladelse til etablering af byggegrube/kajindfatning ved Enghave

Læs mere

Tilladelse til etablering af 7 piers og udgravning af kanaler ved Teglholmen i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af 7 piers og udgravning af kanaler ved Teglholmen i Københavns Havn Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K Sendt elektronisk til info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72267094 Fax 7262 6790 kmo@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af kanaler ved Teglholmen Nord i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af kanaler ved Teglholmen Nord i Københavns Havn COWI A/S Att.: Troels Wenzel Parallelvej 2 2800 Kgs Lyngby Sendt elektronisk til TRW@cowi.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Thomas Forslund Rundholtsvej 49 2300 København S Sendt elektronisk til thomas.forslund@gmail.com Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Sydhavn Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Principiel tilladelse til etablering af 10 boligøer samt udgravning af kanaler ved Enghave Brygge

Principiel tilladelse til etablering af 10 boligøer samt udgravning af kanaler ved Enghave Brygge UDKAST Nordic Property Vision A/S By og Havn JM Danmark A/S Sendt elektronisk til npm@jmdanmark.dk, hva@byoghavn.dk, kla@npv.as Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til byggegrube/kajindfatning ved Enghavebrygge

Tilladelse til byggegrube/kajindfatning ved Enghavebrygge Sweco Danmark A/S Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00132 Dato:20-12-2016 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen)

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen) Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 113 København K Sendt elektronisk til LAU@moe.dk og info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør HH Ferries Helsingør ApS Færgevej 8 3000 Helsingør Sendt elektronisk til Henriklund.rasmussen@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod København K. Journal TS Dato 14. november 2014

Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod København K. Journal TS Dato 14. november 2014 Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse til

Læs mere

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker.

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker. De Nova Metal ApS Havnevej 25 3300 Frederiksværk Sendt til jimmy@denova.dk og Stine.Jensen@atkinsglobal.com Tilladelse til inddæmning og opfyldning i inderhavnen i Frederiksværk Edvard Thomsens Vej 14

Læs mere

Tilladelse til etablering af en ny kaj i Thyborøn Sydhavn

Tilladelse til etablering af en ny kaj i Thyborøn Sydhavn Thyborøn Havn Sydhavnen 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk; kaps@ramboll.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 lih@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø. Sendt elektronisk til Journal TS Dato 7.

A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø. Sendt elektronisk til Journal TS Dato 7. A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø Sendt elektronisk til jh@a1consult.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af et dokbassin i Thyborøn Havn

Tilladelse til etablering af et dokbassin i Thyborøn Havn Thyborøn Havn Tankskibsvej 4 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til adm@thyboronport.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til etablering

Læs mere

Principiel tilladelse til opfyldning i Fordgraven, Københavns

Principiel tilladelse til opfyldning i Fordgraven, Københavns Metroselskabet I/S Metrovej 5 2300 Københavns S Sendt elektronisk til arj@m.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge ud for Sandkaj, Københavns

Tilladelse til etablering af træbrygge ud for Sandkaj, Københavns Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K Sendt elektronisk til hgp@byoghavn.dk og info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72267094 Fax 7262 6790 kmo@tbst.dk

Læs mere

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod 7 1259 København Sendt pr. mail til: aaa@byoghavn.dk og RALA@arkitema.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til projektændring

Læs mere

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn Køge Kommune Att.. Jens Christian Kaas Nordhavnsvej 40 4600 Køge Sendt elektronisk til:jens.christian.kaas@koege.dk og kontakt@koegekyst.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn Havnecon Consulting ApS Nørrevang 8 7620 Lemvig Sendt elektronisk til hc@havnecon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til reparation af bolværk i Frederiksholms Kanal ud for matrikel nr. 297, Vester Kvarter, København

Tilladelse til reparation af bolværk i Frederiksholms Kanal ud for matrikel nr. 297, Vester Kvarter, København Realdania Byg Frederiksholms Kanal 30, bygning A, 1. sal 1220 København K Sendt elektronisk til: Lars Thonke, Realdania: lt@blox.dk og Henrik Steen Hansen, Sweco Danmark A/S; HenrikSteen.Hansen@swecodanmark.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af ponton ved Hovedvagten på Refshalvøen, Christianshavns Kvarter, Københavns Havn (revideret)

Tilladelse til etablering af ponton ved Hovedvagten på Refshalvøen, Christianshavns Kvarter, Københavns Havn (revideret) Refshalvøens Ejendomsselskab A/S Refshalevej 151, Hovedvagten 1432 København K Fremsendes kun elektronisk til Claus Hovmøller Jensen; cho@refshaleoen.dk og Lars Anker Angantyr; lanker@tmf.kk.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn.

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn. HOFOR A/S Ved Eiko Steinhauer (Sendt elektronisk) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse

Læs mere

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn Gilleleje Havn Havnekontoret, Havnen 5 3250 Gilleleje Sendt elektronisk til gillelejehavn@gmail.com og kbo@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny opholdstrappe ved kajkanten ud for kulturhuset på Islands Brygge, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af ny opholdstrappe ved kajkanten ud for kulturhuset på Islands Brygge, Københavns Havn Center for Trafik og Byliv Københavns Kommune Njalsgade 13 2300 København S Att.: Mikkel Halbye Mindegaard Sendes kun elektronisk til FB1E@tmf.kk.dk og per@abarkitekter.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Bryggens Kajakpolo Att. Martin Møller Dannevirkegade 26 1763 København V E-mail: martin@bryggens-kajakpolo.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns Bryggens Bådelaug Att. Michael Bernhard Sendt elektronisk til: michaelbernhard@me.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til forlængelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset Københavns kommune, TMF Byen udvikling Njalsgade 13. 5. sal 2200 København S Danmark Att. Lars Anker Agantyr Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Realdania By & Byg A/S Københavns Kommune Sendt elektronisk til LT@bryghusprojektet.dk og ptp@moe.dk Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Edvard Thomsens

Læs mere

Tilladelse til etape 1 i forbindelse med udvidelse af Hirtshals

Tilladelse til etape 1 i forbindelse med udvidelse af Hirtshals Hirtshals Havn Norgeskajen 11 9850 Hirtshals Sendt elektronisk til hirtshalshavn@hirtshalshavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord SWECO Sendes elektronisk til christinalund.lojtnant@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.: TS6020103-00162 Dato:09-06-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til projektændring i forbindelse med etablering af træbrygge og fælleshus ved Frederikskaj 2, Kongens Enghave, Københavns Havn

Tilladelse til projektændring i forbindelse med etablering af træbrygge og fælleshus ved Frederikskaj 2, Kongens Enghave, Københavns Havn MT Højgaard A/S Knud Højgårds Vej 9 2860 Søborg Fremsendes kun elektronisk til Seniorprojektchef Lars Ulrik Hansen, luh@mth.dk og arkitekt Dennis Andersen da@hnap.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn Rudkøbing Havn Langeland Kommune Havnepladsen 22 5900 Rudkøbing Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.TS6020103-00122 Dato:22-12-2016 Sagsbehandler:

Læs mere

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Energinet.dk Sendt elektronisk til Energinet.dk ved Niels Christian Brix: NCB@energinet.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn EKJ Rådgivende Ingeniører Blegdamsvej 48 2100 København Ø Sendes elektronisk til: tig@ekj.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:6020103-00155

Læs mere

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn Fonden Sletten Havn Sletten Havn 1 3050 Humlebæk Sendt til uan@niras.dk og Emidan.frederiksen@gmail.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780201 Fax 7262 6790 lih@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm FØNIKS A/S Refshalevej 3202 b 1432 København K Danmark Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00140 Dato:31-01-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn Real Dania By & Byg A/S Att. Ariel Wallner Jamers Plads 2 1551 København V Sendt elektronisk til: awallner@oma.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen

Læs mere

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn NRE Denmark A/S Finsensvej 3 7430 Ikast Sendt elektronisk til: ANG@NRE.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@tbst www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til af ny

Læs mere

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord A1 Consult Att.: Joe J. Jensen Normansvej 1, 2. sal 8920 Randers NV Sendt elektronisk til jj@a1consult.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af stibro over Belvederekanalen, Københavns Havn

Tilladelse til anlæggelse af stibro over Belvederekanalen, Københavns Havn Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Att: Louise Wiinblad Sørensen Islands Brygge 37, 327 2300 København S Fremsendes kun elektronisk til lowiin@tmf.kk.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Tilladelse til etablering af badezone ved Islands Brygge 20 udfor Halfdansgade, matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af badezone ved Islands Brygge 20 udfor Halfdansgade, matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik og Byliv Att. Jesper Sejerø Hansen Njalsgade 13 2300 København S Fremsendes kun elektronisk til: PEVANG@kff.kk.dk; BG3C@tmf.kk.dk med

Læs mere

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00127 Dato:21-04-2017 Sagsbehandler: BTS Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af Køge Havn

Tilladelse til udvidelse af Køge Havn Køge Havn Baltic Kaj 1 4600 Køge Sendt elektronisk til tek@koegehavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 72267094 Fax 7262 6790 kmo@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til

Læs mere

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Att.: Niels Jørgen Larsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel

Læs mere

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns Danica Ejendomsselskab Holmens Kanal 2 1060 København K Sendt elektronisk til: mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Endelig tilladelse til

Læs mere

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til jjcr@vordingborg.dk og rosbaek@rosbaek.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS

Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til anlæg af Alfred Nobels Bro i Københavns Havn, J.nr. TS6020103-00160. Dato 31. juli 2017 Trafik- og Byggestyrelsen

Læs mere

Tilladelse til renovering af søindfatning syd ved Helsingør Færgeleje

Tilladelse til renovering af søindfatning syd ved Helsingør Færgeleje HH Ferries Helsingör ApS Færgevej 8 3000 Helsingør Sendt elektronisk til hqr@grontmij.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til permanent placering af havnebadet Fisketorvet

Tilladelse til permanent placering af havnebadet Fisketorvet Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH Nyropsgade 1 1602 København V Sendt elektronisk til EEON@kff.kk.dk Tilladelse til permanent placering af havnebadet Fisketorvet elektronisk

Læs mere

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Tilladelse til igangsættelse

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til ny spuns og opfyld, på de vilkår som fremgår nedenfor. Samsø Kommune att.: Joachim Machholm kommune@samsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01564-12 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til ny spuns og opfyld i Ballen Lystbådehavn, matr.nr. 149a Brundby By,

Læs mere

Der er to forslag til hvordan vejen ved Strandpromenaden og Strandvænget lægges udenom (øst for) arbejdsområdet.

Der er to forslag til hvordan vejen ved Strandpromenaden og Strandvænget lægges udenom (øst for) arbejdsområdet. Københavns Kommune Att.: Projektchef Anne Kongsfelt Sendt elektronisk til annkon@tmf.kk.dk (Med kopi til lmo@byoghavn.dk) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn.

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 2150 Nordhavn Sendt pr. mail til mail@nre.dk kopi til jordmil@jordmil.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040103-00025

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Blans Bådklub Blans Hovedvej 23 4941 Bandholm Sendt på mail til gerding@campaqnet.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01862-13 Ref. Jeppe Bech Carlsen 09-06-2016 Tilladelse til forstærkning af mole ved Blans

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Søvangen Bådklub V/Alex Breinholt Nielsen Tavervej 28 9270 Klarup Kystdirektoratet J.nr. 15/00647-12 Ref. Anna L. S. Østergaard 20-08-2015 Tilladelse til flytning af bådebro ud for matr. nr. 1cq Lindholm

Læs mere

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen Strömma A/S Amager Strandvej 16 2300 København S Sendt elektronisk til: jjn@jjconsult.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Julemærkehjemmet Fjordmark Att. Jesper Lildholdt Fjordvejen 20 6340 Kruså Kystdirektoratet J.nr. 16/02074-16 Ref. Peter Lomholt Langdahl 05-07-2016 Sendt på mail til: jesper.lildholdt@julemaerket.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn HOFOR A/S Ørestads Bolulevard 34 2300 København S Sendt elektronisk: maco@hofor.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Principiel tilladelse til udvidelse af Thyborøn Havn

Principiel tilladelse til udvidelse af Thyborøn Havn Edvard Thomsens Vej 14 Thyborøn Havn Tankskibsvej 4, Postboks 35 7680 Thyborøn Sendt elektronisk til thomas.damgaard@lemvig.dk og ork@ramboll.dk 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Juelsminde Havn & Marina Haavnen 6 B 7130 Juelsminde Pr. mail: mail@juelsmindehavn.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/01308-13 Ref. Thomas Larsen 21-01-2016 Tilladelse til at etablere træmole og havnekran i

Læs mere

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn Refshaleøens Ejendomsselskab Refshalevej 151 1432 København K Sendt elektronisk til: ks@refshaleoen.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Rådhuspladsen 2 8000 Århus C Att.: Gitte Frøkjær, fge@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02214-11 Ref. Thomas Larsen 13-07-2016 Tilladelse til ny kajkant ved Bassin 5,

Læs mere

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors Sendt til jap@morsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00081-8 Ref. Thomas Larsen 23-03-2015 Tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, Havnevej, matr.nr.

Læs mere

Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen.

Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 www.trafikstyrelsen.dk Principiel tilladelse til anlæg af projektet Kronløbsøen. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har d. 6. januar 2017 modtaget

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Thorsminde Havn Vesterhavsvej 1A 6990 Ulfborg Kystdirektoratet J.nr. 15/01290-24 Ref. Thomas Larsen 14-06-2016 Tilladelse til etablering af højvandssikring ved Thorsminde Havn, Vesthavnen, matr.nr. 33k

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. DSI Bofællesskabet Fjordbo C/O Danske Diakonhjem Islandsvej 5 7100 Vejle Kystdirektoratet J.nr. 16/01839-32 Ref. Thomas Larsen 04-07-2016 Tilladelse til opfyld til brug for byggeri, samt pælebro ud for

Læs mere

Rune Balle Seaplanes. Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk

Rune Balle Seaplanes. Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk Rune Balle Seaplanes Sendt elektronisk til redaktion@flyv.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tidsbegrænset tilladelse til at

Læs mere

Tilladelse til etablering af et nyt færgeleje ved Agger

Tilladelse til etablering af et nyt færgeleje ved Agger Færgeselskabet Thyborøn-Agger Rådhusgade 2 7620 Lemvig Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Holbæk kajakklub Fmd.: Per Rolmar Chr. Hansensvej 29 4300 Holbæk Kystdirektoratet J.nr. 15/00446-20 Ref. Bertram Tobias Hacke 24-08-2015 Tilladelse til 16. stk. fortøjningspæle i Holbæk Fjord ud for Strandmøllevej

Læs mere

Martin Rask Nielsen B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K

Martin Rask Nielsen  B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Martin Rask Nielsen martin@raskn.dk formand@bkbolvaerket.dk B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Odense Kommune, By-og Kulturforvaltningen Byggeri og Anlæg Nørregade 36-38 5000 Odense C Kystdirektoratet J.nr. 15/00132-14 Ref. Bertram Tobias Hacke 22-04-2015 Tilladelse til renovering af kajanlæg i

Læs mere

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig.

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig. Christianshavns Bådelaug Att. Arkitekt Lars Remfeldt Rønne Allé 25, st. 2791 Dragør Sendt pr. mail til: lars@arklar.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Byggeselskabet Mogens de Linde Att.: Hans Jørgen Jacobsen Pr. mail: hjj@e-box.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02122-24 Ref. Thomas Larsen 05-09-2016 Tilladelse til renovering i form af ny kajkant og opfyld

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Peter Liokouras Øreodden 5 5700 Svendborg Sendt på mail til info@atlasgulve.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00477-14 Ref. Bertram Tobias Hacke 03-07-2015 Tilladelse til etablering af udløbsledning ud for

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Thisted Kommune, Drifts- og Anlægsafdelingen Kirkevej 9 7760 Hurup Thy Sendt på mail til jc@thisted.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02244-11 Ref. Peter Lomholt Langdahl 14-07-2016 Tilladelse til renovering

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor. Vordingborg Spildevand A/S Brovejen 10, Masnedø 4760 Vordingborg Pr. mail: laha@vordingborgforsyning.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03474-15 Ref. Thomas Larsen 19-12-2016 Tilladelse til ny udløbsledning

Læs mere

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns UDVIKLINGSSELSKABET BY & HAVN I/S Nordre Toldbod 7 1259 København K Sendt pr. mail til JHM@byoghavn.dk og mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej 158 4420 Regstrup Dato: 18-07-2013 Dokumentnr. 13/00257-15 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til opfyldning på søterritoriet

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Foreningen Perlestranden v. formand Frede Iversen fredeomoe@email.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01326-11 Ref. Thomas Larsen 11-04-2016 Tilladelse til udsætning af badeplatform ved Omø Havn, Slagelse Kommune

Læs mere

VVM- tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Rønne havn

VVM- tilladelse og principiel tilladelse til udvidelse af Rønne havn Rønne Havn A/S Sydhavnsvej 12 3700 Rønne Sendes elektronisk til: rho@niras.dk, Vivi.Granby@brk.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020102-00227

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at der etableres bro og trækfærge med tilhørende anlæg ved Tipperne, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at der etableres bro og trækfærge med tilhørende anlæg ved Tipperne, på de vilkår som fremgår nedenfor. Ringkøbing-Skjern Kommune Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Pr. mail heidi.grosmann@rksk.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01450-10 Ref. Thomas Larsen 18-04-2016 Tilladelse til etablering af bro, trækfærge

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Bandholm Aktivitetsforening Havnegade 37 4941 Bandholm Kystdirektoratet J.nr. 14/00900-17 Ref. Laura Storm Henriksen 25-11-2015 Tilladelse til etablering af strand i krydset ml. Havnegade og Strandparken

Læs mere

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt Københavns Kommune Center for Trafik Islands Brygge 37, 2. sal Postboks 450 1505 København V Sendt pr. mail til ex0g@kk.dk og sabb@ramboll.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Bjørn Outzen Rasmussen Bredgade 24, lejl. 302 6000 Kolding Sendt på mail til outzen6000@gmail.com Kystdirektoratet J.nr. 16/00368-15 Ref. Peter Lomholt Langdahl 05-07-2016 Tilladelse til udlægning af en

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Aarhus Kommune Aarhus Events. Dokk 1, Hack Kampmanns plads 2 8000 Århus C Pr. mail: niels@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01906-22 Ref. Thomas Larsen 16-08-2016 Tilladelse til opstilling af skulptur

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til flydeponton og pælebåret promenade, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til flydeponton og pælebåret promenade, på de vilkår som fremgår nedenfor. Vejle Kommune Skolegade 1 7100 Vejle Pr. mail: heive@vejle.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/05070-4 Ref. Thomas Larsen 20-01-2017 Tilladelse til flydeponton og promenade ved Vejle Lystbådehavn ud for matr.nr.

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af faste broer til flydebroer i Københavns

Tilladelse til udskiftning af faste broer til flydebroer i Københavns Bådeklubben Valby Att. CC Design Oscar Pettifordsvej 10 2450 København SV Sendt elektronisk til: MK@ccdesign.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen

Læs mere

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn Copenhagen Entertainment Unit Att. Rasmus Heinesen Sommerstedgade 101718 København V E-mail: heinesen@ceunit.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlæggelse af midlertidig anløbsbro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Svendborg Kommune Pr. mail svendborg@svendborg.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03572-14 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til opførelse af midlertidig adgangsbro for renovering af Svendborgsundbroens

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Julie Kierkegaard as landskabsarkitekter - Att: Lars Hegnet Rebekkavej 59 stuen 2900 Hellerup Kystdirektoratet J.nr. 13/00995-30 Ref. Thomas Larsen 28-10-2014 Tilladelse til anlæg af højvandmur og stenkastning

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer, på de vilkår som fremgår nedenfor. EASTWIND WATERSPORTS ApS Nordre Fasanvej 137 2000 Frederiksberg Kystdirektoratet J.nr. 17/01221-10 Ref. Jacob Hansen Rye 14-06-2017 Tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer ved Balka Strand, Bornholm

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at husbåd ved Fabriksmestervej, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at husbåd ved Fabriksmestervej, på de vilkår som fremgår nedenfor. Anders Berggren Fabriksmestervej 10 1437 København K Pr. mail: ab@bukkenbruse.com Kystdirektoratet J.nr. 16/02497-24 Ref. Thomas Larsen 19-08-2016 Tilladelse til husbåd ud for Fabriksmestervej 10 Z, matr.

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Hobro Både og Fiskerihavn Att. Torben Larsen Skibsgade 39 9500 Hobro Sendt pr. mail til torlars@fiberflex.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/01847-10 Ref. Lotte Beck Olsen 15-08-2017 Tilladelse til renovering/udskiftning

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Sendt på mail til fllun@assens.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01889-20 Ref. Peter Lomholt Langdahl 14-07-2016 Tilladelse til etablering af spunsvæg og badetrappe

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Københavns Lufthavne A/S Søren Herskind Lufthavnsboulevarden 6 2770 Kastrup Kystdirektoratet J.nr. 16/02453-18 Ref. Peter Lomholt Langdahl 11-08-2016 Sendt på mail til s.herskind@cph.dk Tilladelse til

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Palle Rosendahl Hansen Ægirsvej 8 6000 Kolding Pr. mail til: pharo@pc.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00543-13 Ref. Thomas Larsen 01-09-2015 Tilladelse til fortøjningspæle og ankerblok ud for Ægirsvej 8,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Guldborgsund Kommune cbw@guldborgsund.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03281-12 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til renovering af havneanlæg ved Sophieholmen, matr. 1539 Nykøbing F. Bygrunde, Nykøbing

Læs mere