Fællesmøde d kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM. 2) Valg af referent KLM"

Transkript

1 Fællesmøde d kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer MJM 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Kate og Kathrine 4) Godkendelse af dagsorden Vedtægtsændringer og Beslutningsforslag byttes om i rækkefølgen, Vaskemaskinerne tages først. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet Aslak stillede forslag til budgettet om at scooter og knallertskur blev fjernet fra budgettet. Blev nedstemt det er dog ikke ført til referat i beslutningsreferatet. MJM ønsker efterfølgende at nedstemte forslag budgetteres. 6) Beretninger a. Kassereren På budgettet s. 30 i Fiset står der for krea kr i august det er motionsgruppen. b. Afdelingsbestyrelsen og AUBs bestyrelse: Huslejestigning: 1. Udkast til varsling fra KKIK: 30kr for varme, 50kr for el. MJM fik dette meget sent. El aconto skal følge de almindelige stigner der er på el- prisen. Aconto for varme er trukket ud af regnskabet og el er på 30kr. Uddannelsesfradrag er generelt faldet. Radonmåler: For højt Radon- niveau øger risikoen for lungekræft. Der er målt i nogle lejligheder og enkelte har et for højt niveau. Der er derfor købt en radonmåler som kan udlånes. Se s. 21 i oktober- fiset. Cykelskure: forbereder oprydning i cykelskure. Der er mærket nu, samles i starten af november. Brande: Forsikringsselskab har bedt os om at sætte selvrisikoen op fordi brandene var så dyre. Der forhandles med forsikringsselskabet. Generalforsamling: Deadline for punkter på søndag. Antenne: Boxer er ved at trække sig ud af antenneanlæg. Boxer har forhandlet med Viasat, og har sagt til os at de vil trække sig ud af vores antænneanlæg. Vi kan derfor ikke længere få boxer- abonnement på foreningsaftale. Det er meningen at vi så skal have egen stueantenne hvis vi vil have boxer men indtil nu er signalet i antennestikket; vi ved bare ikke om det fortsætter.

2 c. Byggesagsudvalget: tages mere grundigt efter fællesmødet. Kort: har fundet rådgivende ingeniørfirma, Danacon A/S. Der er en tidligere beslutning om at vi skal stile imod tagpap til de nye tage. Ingeniørerne mener at vi skal kigge på ståltage i stedet for, da det ellers ikke hænger sammen økonomisk. Dette bliver stillet som ændringsforslag til GF. 2- værelses: Vinduet i køkkenet er meget utæt. Arkitekterne mener det er synd at fjerne dagslys. Der er snak om at fjerne det yderste skab over vinduet i køkkenet og flytte vinduet højere op. Der er høring i januar. 7) Nyt fra grupper a. Netværksgruppen: V. Tonny: Opdateret virtuelt miljø oversat til at der er sket nogle tekniske ting. De har fået nyt lokale ved siden af deres servere. Ligger i forhandling med 2 om opdatering af vores internetlinier. De er begge billigere end det vi har nu, med bedre båndbredde. Lige pt er vi på max i vores udgående båndbredde. b. Radiogruppen: Claus, De er startet op igen. 4 medlemmer, deres netradio er oppe og køre, og på deres facebook- gruppe kommer der info om det. c. Musikgruppen: V. Johanne. Der er indkaldt til akutmøde, i morgen fredag i mødelokalerne. d. Motionsgruppen: Ønsker muligvis andet nøglesystem. Skal der søges på FM eller GF? Torben: Det kan nok kombineres med det nye system med vaskemaskinerne. Hvis udgifterne antages til at være under 5.000kr kan det vedtages på FM. 8) Vedtægtsændringer a. Facebook- regler. Når injuirerende kommentarer/ opslag slettes bede hele tråden gemmes til senere bevis. Katja Grith beder om at det ikke er hele tråden der slettes hvis der blot er 1 kommentar der overtræder reglerne. Evt. blot slet kommentar. Ændringsforslag til 2: Omtale af 3. persons fulde navn er tilladt såfremt at vedkommende tagges så personen får en besked om indlægget. Omtale af andre personers adresse eller telefon nummer er ikke tilladt. Afstemning om facebook- regler: For: 19 Imod: 3 Blank: 4 Vedtaget. 9) Beslutningsforslag

3 a. Depositum på nøglebrikker: Regning fra AUB på kr for indkøb af nøglebrikker. De første 100 stk havde AUB betalt, efterfølgende skulle beboerforeningen selv betale. Det vidste kasseren ikke. Forslag til forslag 2: deadline for betaling den 31/ Ændringsforslag: Skal også inkludere tillidsvalgte og ansatte? Tillidsvalgte og ansatte skal fritages: For 17. Imod 15. Fritages. Forslag 2 til afstemning: For: 14. Imod: 13 Forslag 2 er vedtaget med deadline 31/ b. Krea- gruppen - Ekskludering af Dudie Christina Julie Arndt Ankesag. Blank: 5. Nej: 14. Ja: 16. Dudie fortsætter i Kreagruppen. c. Nye maskiner til fællesvaskerierne i. Skal der indføres tvungen sæbedosering? I så fald er det allergitestet sæbe der puttes i. Der sendes automatisk besked til leverandøren når der mangler 1/3 af sæben. Iben: Hvad med dem der vasker uld? Der er også sæbe til uld hvis det er tvungen. Der er også mulighed for ekstra sæbe. Man kan også fravælge den tvungne sæbe, så skal der bruges sæbebold. Hvad er prisforskellen på med og uden tvungen sæbedosering? Torben kan ikke svare pt. men vil undersøge det. Hvis man fravælger sæben og kommer med egen vaskebold så bliver det billigere. - Ændringsforslag (Martin 5-90) om at halvdelen af maskinerne ikke skal have tvungen sæbedosering. Der stemmes om: Alle maskiner skal have tvungen sæbedosering. For: 23 Imod: 13 Blank: 2 Besluttet: Alle maskinerne skal have tvungen sæbedosering. ii. Skal der indkøbes elektriske strygeruller? Pris omkring kr. i første omgang kun i 1 vaskeri. For: 0 imod: 30 Blank: 2 Bortfalder. 10) Bevillinger a. Kulturfestgruppen i kr i ekstrabevilling. For: 25. Imod: 1. Blank: 1.

4 Vedtaget. ii. Gruppelokale. Frafalder. 11) Besættelse af tillidsposter 12) Eventuelt a. 3 medlemmer af afdelingsbestyrelsen/ AUBs repræsentantskab Christina Dudie Arndt Katja Grith Martin: Beboerkort forevises ikke når hentes nøgler. Når Hønen ikke gør det får de slag. DET SKAL HÅNDHÆVES at det skal bruges! Skal beboerkortet bruges for at melde sig ind i en gruppe? Ja. Vedtægterne skal lige gennemlæses. Hvis der er nogen der synes at vedtægterne ikke er dækkende, kan der stilles ændringsforslag. 13) Evaluering Der skal anskaffes en klokke til ordstyreren Tidsgrænse? Det er meget meget længe siden der har været så mange mennesker og det har varet så længe Evt. slutte klokken 10? Næste fællesmøde er den 19/ Deadline for punkter er den 23/11-13 kl. 13. Punkter sendes til ab@aub.dk eller afleveres i beboerkontoretspostkasse uden på center 1. Hvis du vil have hjælp til at formulere et forslag er du velkommen til at skrive til afdelingsbestyrelsen: ab@aub.dk - men gør det i god tid inden ovennævnte frist.

5 Bilag 9a) Facebook-regler 1: Salg af euforiserende stoffer samt indlæg med relation til euforiserende stoffer er ikke tilladt. 2: Omtale af 3. persons fulde navn samt adresse eller telefon nummer er ikke tilladt. 3: injurierende udsagn om 3. person er ikke tilladt Derudover ligger det implicit, at dansk lovgivning skal overholdes i ordlyden af posterne i gruppen. Det er udelukkende administratorne af gruppen der vurderer hvorvidt ovenstående regler er overtrådt. Dette er de pt gældende regler og det er dem jeg vil foreslå vi beholder. Der er en del uro omkrig disse regler hvorfor jeg vil sætte pris på vi drøfter disse og tager en beslutning om disse regler på fællesmødet. Bilag 10a) Nøglebrikker De første 100 nøglebrikker blev indkøbt af AUB, men fremover skal beboerforeningen selv betale. Der er lige blevet indkøbt 100 nye nøglebrikker til en pris af 137,50 stykket. Hvis vi ikke kommer depositum på disse brikker vil beboerne ikke have noget incitament til at returnere dem og dermed efterlade beboerforeningen med færre brikker og udgifter til indkøb af nye. Jeg mener dog at tillidsvalgte og ansatte i beboerforeningen skal friholdes for et sådant depositum. Forslag 1. Der skal fremover betales 150,00 i depositum for en nøglebrik. Tillidsvalgte og ansatte friholdes for depositum. Forslag 2. Der skal med tilbagevirkende kraft betales 150,00 i depositum for en nøglebrik. Tillidsvalgte og ansatte friholdes for depositum. Forslag 2 indebærer at nuværende ikke- tillidsvalgte gruppemedlemmer får lukket deres nøglebrik, og at den først bliver genåbnet når depositum er indbetalt.

6 Bilag 10b) Ekskludering - ankesag Brev til Dudie Christina: Hej Dudie Christina Julie Arndt Morbærhaven 5. september 2013 Kreagruppen har på mødet 3/8 valgt at ekskludere dig. Eksklusionen sker ifølge kreagruppens vedtægter 7. Eksklusionen sker som reaktion på adskillige overtrædelser af kreagruppens vedtægter 6c. Ifølge vedtægternes 7 kræver en eksklusion at 2/3 af de fremmødte stemmer for denne. Der var 10 deltagende til mødet, og beslutningen var enstemmig. Kreagruppens vedtægter kan findes på og- vedtaegter/single- regulation/article/krea/ Et eksempel på overtrædelserne på facebook er en kommentar som "Haha, Tuska :D Den kommentar gjorde mig glad.. Men vær nu ikke så sur bare fordi jeg ikke deler fetish med dig og har afvist dig seksuelt ved at nægte at slikke din røv:p", samt utallige diskussioner til møder, hvor folk er begyndt at fravælge mødernei, eller udmelde sig helt af gruppen. Dette ser vi ikke som holdbart i længden, og vi ser derfor ingen anden udvej. Indholdet fra din kasse i krealokalet er pakket ned og kan afhentes på beboerkontoret i dettes åbningstid. Har du andet i lokalet der tilhører dig, er du velkommen til at henvende dig på krea@aub.dk, så vi kan aftale en overdragelse af dette. Med venlig hilsen Kreagruppen Mail fra Dudie Christina: Jeg ønsker at klage over denne ekskludering på baggrund af: 1. Der findes ikke regler og vedtægter for brugen af facebooksiden- MBH kreagruppe. 2. Jeg har haft en diskution til et kreamøde, fordi jeg ytrede mig om gruppens vedtægter og ønskede at ændre dise så medlemmerne i gruppen skulle være mere aktive end de skal ifølge de nuværende vedtægter. Jeg mødte modstand og valgte at uddybe min argumentation for ændring i vedtægterne, da jeg til tider kan have svært ved at formulere mig helt præcist, og andre ofte misforstår meningen i hvad jeg mener. Ved fortsat modstand til mit forslag valgte jeg at droppe det uden yderligere diskussion. 3. I brevet beskylder kreagruppen mig for, at medlemmer er begyndt at melde sig

7 ud af gruppen og fravælge at deltage i møderne. Jeg har ikke set dokumentation på dette, og mener at dette er en påstand. Samt kan jeg ikke se grundlag for, at medlemmer skulle melde sig ud af gruppen, når jeg ofte er ligeglad med hvad gruppen beslutter på møder og jeg ofte ikke siger noget, hvis ikke dette er relevant. 4. Jeg har på intet tidspunkt fået en advarsel og blevet informeret om, at de mener jeg overtræder nogle regler. Ekskluderingen kommer efter min mening ud af den blå luft, og på baggrund af nogle uoverensstemmelser på facebooksiden, som der tidligere nævnt ikke findes vedtægter og regler for brugen af denne. 5. 6c "en god omgangstone" er subjektiv, og uden min inddragen i/information om hvad kreagruppen mener er en god omgangstone, kan jeg ikke se at jeg har overtrådt denne regel, da jeg selv mener at jeg har en god omgangstone når jeg færdes i krealokalet. Brevet er desuden ikke blevet underskrevet men blot signeret "kreagruppen" med computerbogstaver.. Ydermere har jeg ikke selv været fremmødt til kreamødet d. 3/9-13, og jeg har derfor ikke haft mulighed for at forsvare mig i denne sag. Tidligere d.d. har jeg været i kreagruppen for at hente de resterende ting, som ikke er blevet pakket ned og afleveret på beboerkontoret, og her virkede min nøgle. Jeg blev mødt af 3 hunde i krealokalet, hvoraf den ene hund gentagne gange sprang op ad mig. Jeg er rigtig ked af at blive ekskluderet kreagruppen, da jeg har nydt at gøre brug af lokalet til kreative formål. Samt er jeg ked af, at kreagruppen ekskluderer medlemmer bl.a. på baggrund af noget, som sker på facebook, samt uden yderligere documentation for overtrædelser af vedtægter og uden at give en advarsel. Med venlig hilsen Christina Arndt, morbærhaven 5-41.

8 Bilag til 10c i) Nye vaskemaskiner De nye vaskemaskiner er forberedt for sæbedoseringsanlæg. Dvs. at der kan opsættes en sæbeautomat, som er tilsluttet vaskemaskinen og automatisk tilfører vaskemaskinen sæbepulver. Skyllemiddel kan tilvælges fra vask til vask hvis brugeren ønsker det. Det sæbemiddel og skyllemiddel som vi putter i anlægget vil være allergi- testet, - altså noget i stil med mærket "Neutral". Forslaget går ud på gøre brugen af sæbedoseringsanlægget obligatorisk så brugerne ikke selv kan putte vaskepulver og evt. skyllemiddel i maskinens sæbeskål. Begrundelsen er at erfaringen fra de nuværende maskiner viser, at sæbeskålen ikke altid bliver skyllet helt ren. Selvom den næste bruger derfor vælger allergi- testet vaskemiddel kan han risikere at få rester af forrige brugers vaskepulver og skyllemiddel i sin vask - og det kan hos nogle fremkalde allergiske reaktioner." Bilag 10c ii) Strygeruller En elektrisk strygerulle er en slags stort strygejern, særligt egnet til brede stofbaner som f.eks. sengetøj, duge og gardiner. Det ser ud til, at der er lidt penge til overs i budgettet, og vi foreslår derfor, at der købes strygeruller. Strygeruller i "fællesvaskeri- kvalitet" koster kr. og kan integreres i betalingssystemet, så brugen af strygerullen altså afregnes over huslejen på samme måde som brugen af vaskemaskiner og tørretumblere. 11a - i) Kulturfesten - Ekstrabevilling På trods af kulturfesten blev afviklet med stor succes, har vi desværre også måtte erkende at vi har overskredet budgettet en smule. Det skyldes en kommunikationsfejl med vores vagtleverandøre, som sendte os en ekstraregning på lidt over Derfor søger kulturfestgruppen en ekstrabevilling på a ii) Kulturfestgruppen - Gruppelokale Kulturfestgruppen er nået til det punkt, at det kunne være rart at have et lokale hvor alle vores administrative ting kan holde til, vi kan holde møder og arbejde i. Derfor vil vi gerne bede om et gruppelokale, gerne hvor der er mulighed for at sidde i rare omgivelser.

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet

5) Godkendelse af referat fra 15-08- 13 fællesmødet Fællesmøde d. 17-10-2013 kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer PTX 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Katja og Katrine er valgt 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Jean Pierre 5-58, Jacob 8-100

Læs mere

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren.

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren. Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Phillip 16-2 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika 15-8 og Ali 21-76 4) Godkendelse

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Eva 17-36 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Janick

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15.

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 15. Fællesmøde d. 16.02.2017, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent.

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 16-18 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Robin 4-13, Katrine 19-44

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43.

Generalforsamling d , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dudie 9-5, Emil 21-9, Emilie og Klaus 5-43. Generalforsamling d. 13.11.2016, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Martin 5-90 Referent: Sara 5-12 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg Dudie

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet

Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra december fællesmødet Ekstraordinær generalforsamling d. 21. januar 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Karsten 4-53 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Bille 6-31 og David 16-90

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 20. februar 2014 Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Generalforsamling d. 8 / , kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Generalforsamling d. 8 / 11 2015, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Vores sekretær er syg, så vi får ikke normalt fyldestgørende

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer David 16-90 2) Valg af referent Martin 10-7 Det blev på seneste AB-møde besluttet at vi forsøger os

Læs mere

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra august fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 21. oktober 2010, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Poul 4-33 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Christian 4) Godkendelse af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. februar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78

Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 Fællesmøde d. 18. oktober 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer: Ida 16-78 2) Valg af referent: Maja 17-21 3) Valg af to stemmetællere: Zita 18-53 & Phillip 16-2

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 21. juni 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere JP 5-58, Majbritt 6-41 4) Godkendelse

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ekstraordinær generelforsamling d. 28.05.2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede

Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede Referat Generalforsamling i Morbærhaven. Søndag 8/11-09, kl 11.00 16.00 Knudtal: 21-27 (folk kom og gik) + 2 ikke- stemmeberettigede 1. Valg af ordstyrer og referenter Ordstyrer: Poul 4-32 Referenter:

Læs mere

Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. September 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. oktober klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, EO, KFG, MDT, EJ, LM, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, CF Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. februar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Generalforsamling d. 12.11.2017, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Mødet afholdes af Albertslund Ungdomsboliger (AUB) og Morbærhavens beboerforening. Mødet afholdes i Morbærhavens center 4, 1.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, KA, KLM, KL, LM, MM Afbud: KFG Fravær: TBB, PTX, JJS, CF, KVF Gæster: Torben (TBG) Kategorier

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. august 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, EO, HC, KFG, KA, EJ, MJM, KBK, KDP, LM, MM, Torben Afbud: Fravær: TIO Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 16-01-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. Januar 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89.

Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. Generalforsamling d. 9. 11. 2014, kl. 11:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter Ordstyrer: Martin 5-90. Referenter: Sara 5-12 og Monica 5-89. 2) Valg af 4 stemmetællere

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-03-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-03-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. marts 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, KA, EJ, MJM, HP, DB, KDP, LM, MM Afbud: KFG, JCK, MB Fravær: NKC, EG Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 5-37, center 1, st. Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe

Læs mere

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 16. februar 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Martha 5-79, Kristian

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5)

Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. a. Prisen for leje af festlokalet. Billag 1 (Morten 12-5) Fællesmøde d. 16. juni 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 16-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 16-05-2013 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 16. maj 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, PTX, KDP, KA, KLM, JJS, KL, KFG, LM, MM Afbud: CF Fravær: TBB Gæster: Torben Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. januar 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. oktober 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg 3) Godkendelse af dagsorden

Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg 3) Godkendelse af dagsorden Referat 1) Valg af ordstyrer og 2 referenter 2) Valg af 4 personer til stemmeudvalg Katrine 19-44, Monika 5-89, Martin 5-90, Tanja 5-83 3) Godkendelse af dagsorden Martin: Underskudsgaranti for kulturfesten

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat GF 2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat GF 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og 2 referent Ordstyrer Poul H. Sørensen. 1. referent Martin 8-41, 2. referent Kate 3-28 2. Valg af 4 personer til stemmeudvalg Bille 6-31, Connie 4-43, Emilie 16-80, Tonny

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. april 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 19-01-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. januar 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, KDP, HC, KBK, KA, Torben, MM Afbud: EO, BL, LM, Fravær: TIO, Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Morten 12-5: Under punkt 11a skal vi vælge 2 medlemmer til AB. Fællesmøde d. 24.04 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 4-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Natacha 16-18, Katrine 19-44 (Dudie

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. marts 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013 Formøde med motionsgruppen (KDP) Tid og sted: Tor. 3. maj 2013 klokken 18:00 på beboerkontoret Motionsgruppens kontaktpersoner har snakket sammen om, at vi gerne vil have et møde omkring solariernes fremtid

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. august 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget FÆLLESVASKERIET BELLAHØJ Brugervejledning For beboere i AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FSBafdelingl-35 FÆLLESVASKERIET er pengeløst men videoovervåget 2008 Fæl lesvaskeriet Bel lahøj, Svenskelej ren

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede:ej, MJM, DB, HP, KDP, LM, MM Afbud: JCK, KA, NKC, KFG, MB, EG, BL, Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør)

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Formøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken 18:00 udenfor beboerkontoret Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 19. november 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 17-05-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. maj 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: EJ, HC, MJM, KDP, KFG, MM Afbud: BL, KA, PR Fravær: PJ, EO, LM Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Formand Ulla Møller fremlagde beretningen for det forløbne år.

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Formand Ulla Møller fremlagde beretningen for det forløbne år. Side 1 af 6 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. MØDEDATO: 8. maj 2015 TIDSPUNKT: 17:00 MØDESTED: Hasselagerhus, Hasselager Så mange beboere deltog: 60 Antal udleverede

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-03-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 06-03-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. marts 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (Ekstraordinære generalforsamling) d. 20.02 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Eva 17-36 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven

Generalforsamling. i Beboerforeningen Morbærhaven Generalforsamling i Beboerforeningen Morbærhaven 2014 Søndag d. 9. november kl. 11.00 i Fællessalen, Center 4, 1. sal Alle beboere har adgang, men husk gyldigt beboerkort eller huslejekvittering for november

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. november 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret, Morbærhaven 17-41 Mødet afholdes af Morbærhavens beboerforening Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det

Læs mere

Fællesmøde referat 17 december 2009

Fællesmøde referat 17 december 2009 Fællesmøde referat 17 december 2009 1. Valg af ordstyrer og referent...1 2. Valg af stemmetællere...1 3. Godkendelse af dagsorden...1 4. Godkendelse af referat fra oktoberfællesmødet...1 5. Godkendelse

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-03-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-03-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. marts 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: EJ, EO, MJM, PJ, KDP, HC, LM, Torben, MM Afbud: BL, KBK, Fravær: TIO, KA Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. september 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4

Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4 Referat fra Generalforsamlingen 2008 i Fællessalen Center 4 1. Valg af ordstyrer og referant. Thomas 19-22 referant Poul 4-32 Ordstyrer 2. Valg af stemmetællere. Emilie 16-40 Lotte 4-32 Julia 6-69 Martin

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden 1) Valg af ordstyrer

Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Fællesmøde d. 21. juni 2018, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet)

Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet) Fællesmøde d. 17. februar 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat (Fuld ordlyd af kommunens brev er indlagt sidst i referatet) 1) Valg af ordstyrer Christian 8-90 2) Valg af referent Martin

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt

Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt 13-09-2016 1) Valg af dirigent Der var mødt 5 personer op til GF, så det blev besluttet at dette punkt ikke var nødvendigt 2)

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 9. juni 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. januar 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: CF, MJM, KDP, BL, PTX, MM, LM Afbud: MDT Fravær: KA Gæster: Torben, Eva 17-36, Johan fra E-gain Kategorier

Læs mere

Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet.

Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet. Betjeningsvejledning til igangsætning/køb af maskiner i vaskeriet. September 2013 Vaskemaskiner Det ønskede vaskeprogram vælges (eks. 20, 40, 60, 95 + eventuelt tilvalg (forvask/express vask m.v.) vælges

Læs mere

Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. juni 2010 efter FM på beboerkontoret.

Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. juni 2010 efter FM på beboerkontoret. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. juni 2010 efter FM på beboerkontoret. Kategorier for dagsordenpunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere