SKOVLUNDE KIRKES PIGEKOR

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVLUNDE KIRKES PIGEKOR"

Transkript

1 SKOVLUNDE KIRKES PIGEKOR EAST KILBRIDE, SKOTLAND OKTOBER 2011.

2 Denne fotobog er til minde om en fantastik tur til vores venskabsmenighed i East Kilbride Old Parish Church, Skotland. Rejsen blev gennemført fra den 14. oktober til den 19. oktober I foråret 2010 blev idéen om at rejse til East Kilbride med pigekoret født, og efter at Henriette Thorup Ringgaard (og Anders) havde besøgt vores nye venskabsmenighed i East Kilbride Old Parish Church, var der ingen tvivl - koret skulle på tur til East Kilbride. I september 2010 blev pigekoret spurgt om, de havde lyst til at rejse til Skotland, og det havde de selvfølgelig. Der er blevet tænkt mange tanker, ansøgt om støtte hos div. fonde og foreninger, Pigekoret har sunget koncerter i både kirken og indkøbscentre og butikker for at samle penge ind. Ballerup Kommune har givet overnatningstilskud, fordi vi besøgte kommunens venskabsby East Kilbride. Sidst men ikke mindst, så var der jo også lige det kæmpe Melodi Grand Prix arrangement i Skovlunde Kirke i februar 2011, hvor overskuddet af barsalget blev doneret til Pigekorets rejse. Helt fantastisk så nåede vi målet, og på de efterfølgende sider kan I læse lidt om vore mange skønne og mindeværdige oplevelser. Stor tak til alle, som har givet en hånd / et beløb, så rejsen kunne gennemføres.

3 Fredag den 14. oktober Efter et års ventetid kom vi endelig til fredag den 14. oktober. Nu skulle vi omsider af sted til East Kilbride. Vi mødtes kl i Københavns lufthavn. Nogle blev kørt til lufthavnen af deres forældre, og andre valgte at tage S-tog og Metro. I terminal 3 var der utroligt mange mennesker, men det viste sig at være pga. problemer med bagagesystemet i terminal 3. Systemet var nemlig brudt ned, men vi skulle heldigvis checke-in i terminal 2, og her fungerede alt ok - næsten. Vi havde fået besked fra Norwegian om, at vi skulle checke-in samlet i skranken, men grundet ovenstående problemer, skulle vi i stedet checke-in via selvbetjeningsautomaterne. Terminalerne drillede os lidt, så vi var ikke mindre en 3 personer i gang med at checke-in, og andre hjalp med at dele boarding cards og bagage-strimler ud. Heldigvis havde vi over-check-in-masteren Henriette med. Det kørte bare på den terminal, som Henriette havde fået fingre i, så vi fik klaret in-checkingen, og sagt farvel til de sidste forældre. Vi kom hurtigt igennem sikkerhedscheck, og flyet fløj planmæssigt, og vi havde en fin flyvetur til Edinburgh.

4 I Edinburgh blev vi modtaget af Stewart Smith fra venskabsmenigheden og Jim Ballantyne fra Ballerup-East Kilbride venskabsforening. Vi blev kørt i bus til East Kilbride Premier Inn, og blev installeret på 5 værelser. Nikoline, Hannah og morfar + mormor skulle bo hos præsten Anne Paton og Henriette & Anders hos deres værter fra sidste besøg Ronnie og Laura Niven. Vi gik samlet ned i det lokale shopping center, og spiste frokost. (Sandwiches). Herefter blev vi fulgt til East Kilbride Old Parish Church.

5 Pigerne var lidt skuffede over kirkerummet, fordi der er gulvtæppe på gulvet, og ikke nær så god akustik, som i Skovlunde Kirke, men det lød fint alligevel, da pigerne sang et par sange. Vi gik retur til centret og så stod den på shopping... og der blev shoppet igennem. Købt bluser, musik og mange plakater med Justin Bieber for kun GBP 1,- / stk. Kl spiste vi aftensmad på en italiensk restaurant i den gamle bydel (også kaldet the village - landsbyen), hvor vi spiste italiensk buffet. Kl gik vi til the New Church Hall, hvor lederen af pigespejderne havde arrangeret lidt fælles aktiviteter med nogle børn / unge fra menigheden. En af aktiviteterne var, at alle fik et ark papir, og skulle finde en person, som f.eks havde brune øjne, som havde fødselsdag i samme måned som éen selv; og få personen til at skrive deres navn på papiret. Alle klarede det fint. Vi lavede også rap-sange, smagte på chips der havde forskellige smag (19 forskellige i alt), malede negle og dekorerede paptallerkener som lagkager mange sjove aktiviteter.

6

7 Vi fik the / saft og fine cup-kager med skotske og danske flag, og sagde pænt tak for i aften, for alle var rigtig trætte. Kl var vi retur på hotellet og roen sænkede sig forholdsvis hurtigt. Lørdag den 15. oktober Vi startede dagen med en frisk gåtur fra hotellet til The Old Church Hall, hvor morgenmaden stod klar kl Vi smurte madpakker, og så var det tid til en kort korprøve. Kl skulle vi afsted med bus på heldagstur, men hvor var nu Lenda og Winnie? Jo - de 2 voksne havde helt glemt tiden, og var dybt koncentrerede om at booke aftensmaden. Nuvel, godt at mobiltelefonen er opfundet, og af sted gik det fra restaurant til bus, hvor alle andre sad og ventede Turen gik mod Glasgow og videre til The Toussachs National Park, som ligger ca. 45 km nord for Glasgow. Først var vi på sejltur på Loch Lomond. Vi sejlede fra Balloch, og turen varede ca. 1 time. Balloch ligger i den sydlige del af søen, så der var heldigvis ingen fare for, at vi blev spist af Loch Ness søuhyret, for det holder til i den nordlige ende af søen.

8 Bagefter blev vi kørt til the Balmaha Millennium Forest Path. Her vandrede vi en kortere tur (varighed 45 min.) på en bjergryg og nød udsigten over Loch Lomond og øerne i søen.

9

10

11 Vores buschauffør havde bemærket, at pigerne undervejs havde siddet og sunget Skye Boat Song", så da vi kom retur fra vandreturen, spillede han en harpe-udgave for os i bussen. Chaufføren spurgte også om pigerne ville synge "Skye Boat Song" for ham, og det gjorde de selvfølgelig gerne. Han blev så rørt, at han kneb en tåre, og spurgte om han måtte komme til koncerten søndag aften. Det fik han naturligvis lov til, og han lovede at tage sin kone med. Buschaufføren bor tæt på Edinburgh, så han og konen skulle køre ca. 45 km.(hver vej), for at kunne overvære koncerten. Vi kom retur til Premier Inn, og alle fik mulighed for at slappe af inden aftensmaden. Aftensmaden blev indtaget på "Beefeater" (Typisk engelsk restaurant), som lå lige ved siden af hotellet. Kl blev vi hentet ved hotellet, og kørt til menighedshuset (the New Church Hall) for menigheden havde inviteret til fest. Herrerne kom i kilt. Ikke noget der sker hver dag, men kun når skotterne skal fejre noget; såsom bryllupper, nationaldag, jubilæum etc. - så det var en stor gestus de viste os. På vejen fra hotellet til the New Church Hall fik vi kort historien om kilten. Kilten var oprindeligt en plaid, som de keltiske krigere brugte. I løbet af 1600-tallet voksede plaiden til en kappe på grund af øget tilgængelighed af uld. Kappen havde oprindeligt en længde på 6,4 meter, og på grund af størrelsen begyndte man at samle

12 stoffet op i plisseringer i hånden, og stoffet blev sikret med et bredt bælte og samlet foran. Den øverste halvdel kunne bæres som en kappe draperet over venstre skulder. Med tiden er kilten blevet kortere, og i dag kender vi den som en nederdel. Nogle familier har fortsat kappen over venstre skulder, men dette stof er også blevet væsentligt kortere end den oprindelige udgave. Det er stadig en tradition i Skotland, at hver familien / klan har sit eget stof, så derfor har man kilt (stof) efter, hvad man hedder til efternavn. Udenfor menighedshuset blev vi modtaget af en sækkepibe (m. lyd), og hele aftenen blev der danset traditionelle skotske danse, og alle havde en rigtig sjov aften.

13 Kl blev der serveret lidt traditionelle kager shotbread fingers, cup-cakes, cookies, salt kiks, chips med alverdens smag og "Iron-bru" (skotsk sodavand som er kobberfarvet og lidt sødere end appelsinvand). Dagen havde været lang og fuld af mange indtryk, så vi blev kørt retur til hotellet, og det var nogle meget trætte piger, som nød at kunne trække i nattøjet og bare slappe af med lidt musik på tv'et inden de faldt i søvn.

14 Søndag den 16. oktober Søndag i East Kilbride bød bestemt ikke på en hviledag! Vi startede med vandreturen fra hotellet til the Old Church Hall for at få morgenmad, og derefter en kort korprøve. Kl begyndte menigheden at komme. Udenfor kirken blev alle modtaget at 2 sækkepiber, og kl var der gudstjeneste og pigerne sang dejligt. Ved gudstjenesten var der hele 3 dåbsbørn, og blandt dem Mr. & Mrs. Denmark, som fik deres søn døbt Brian. Efter gudstjenesten var der kirkekaffe (stående). En fast tradition som man har i East Kilbride Old Parish Church efter hver gudstjeneste. Kl gik vi ud og spiste frokost (sandwiches), og efterfølgende var der fritid. Nogle valgte at shoppe - ved ikke om det er genetisk, men de er rigtig gode til det - og andre gik tilbage til Premier Inn for at slappe af. kl var der korprøve, og de sidste ting blev sat på plads inden aftenens koncert, og så blev der serveret en gang "fish & chips".

15 Nogle af os var også så modige, at de smagte på den traditionelle haggis. Haggis er en traditionel skotsk kødret, som laves ved at udstoppe en fåremave med indmad (hjertet, lever, lunger, nyre m.m,), havregryn samt udvalgte krydderier og derefter koge det hele grundigt. Serveres oftest sammen med kartoffelmos. Det blev til endnu en hurtig tur til hotellet for at slappe af, sætte hår etc. - og så retur til kirken og kl startede koncerten. Først var der taler ved borgmesteren, som også havde en gave med til hver af pigerne (en fin kuglepen med East Kilbride s logo), så tale ved kirkens præst Anne og så fik pigerne lov at synge. Efter koncerten var der atter taler: først ved formanden for East Kilbride / Ballerup venskabsforening Angus, og til sidst talte Henriette. Koncerten gik rigtig godt, og pigerne gjorde lykke, og der var stor velfortjent ros til dem, Mie og Mette. Den skotske menighed er meget imponeret, og synes det er utroligt, at pigerne kan synge flerstemmigt. De skotske sange gik lige i hjerterne på publikum. Efter koncerten (kl ), var der atter kirkekaffe, men det deltog pigerne ikke rigtigt i. De var ganske simpelt for trætte, så vi gik til hotellet og puttede alle. Mie, Mette og Henriette blev naturligvis til kirkekaffen, og fik talt med div. personer efter koncerten og modtog megen velfortjent ros.

16 Mandag den 17. oktober Mandag begyndte som alle andre dage med en vandretur til The Old Church Hall for at spise morgenmad kl og smøre frokostpakker. Inden dagens udflugt startede holdt vi en korprøve, hvor der blev taget fat på det kommende julerepertoire. Kl satte bussen kurs mod Edinburgh, og vi ankom til Edinburgh i rigtig kraftigt regnvejr og sådan fortsatte det, men vi var i Edinburgh. Vi besøgte først borgen Edinburgh Castle, som står på en klippe højt over byen, og her har borgen stået i over år. Den ældste del af Edinburgh Castle er St. Margarets kapel, som stammer fra det 12. århundrede. I det lille kapel blev der naturligvis sunget. Vi nød udsigten over byen med dens mange gamle bygninger fra 1700-tallet (trods regnen), og så også Skotlands kronjuveler, som opbevares på Edinburgh slot. Inden vi forlod slottet besøgte vi Skotlands Nationale Krigsmuseum, og så var vi så heldige, at vi fik lov til at sidde indenfor på slottet og spise vore madpakker.

17

18 Fra borgen går den middelalderlige strøggade The Royal Mile, og hele vejen ned af gaden er der mulighed for at shoppe skotske specialiteter, så den måtte vi naturligvis også besøge. Jim kendte nogle gode forretninger, hvor der var mulighed for at købe kilter, halstørklæder, souvenirs ja alt hvad hjertet begærer, og det gjorde vi så. På vejen ned af Royal Mile kom vi lige forbi St. Giles Cathedral, så den måtte vi naturligvis også lige ind og se. Inde i St. Giles Cathedral opdagede Henriette pludselig, at døbefonten var en lille kopi af Thorvaldsens Engel knælende med døbefont. Originalen står i Københavns Domkirke. Vi besøgte også The Noisy Museum, som viste sig bare at være et museum med gammelt legetøj. Slet ikke så sjovt, som beskrivelsen af museet havde været. De ting, man kunne prøve, fungerede ikke, så det var hurtigt overset. Vi kørte retur til hotellet i East Kilbride, og kl gik vi til The Tower i East Kilbride Shopping Centre, hvor vi spise aftensmad. Mandag aften var en hygge aften, hvor vi KUN var koret, så nu var det tilladt at tale dansk hele tiden. Vi havde lånt The Old Church Hall, så her blev hygget med sange og konkurrencer.

19 Vi skulle naturligvis også fejre Mathildes fødselsdag - selvom hun først fyldte år næste dag. Der blev serveret ægte danske lagkager med Nutella, Vanilje is, jordbær, danske flag og 11 lys. Kl forlod vi atter salen, for nu var det blevet tid til at skøjte. Midt i East Kilbride Shipping Centre ligger East Kilbride Ice Rink. Vi lejede skøjter til alle piger, og så var der sjov på isen til musik og discolys. Alle havde en sjov aften, også selvom en del faldt på isen, og nogle stykker måtte have isposer på skulderen eller håndled. Kl blev skøjterne returneret, og vi gik næsten alle glade retur til hotellet. Louise var faldet lige før lukketid, og havde desværre meget ondt, så hun måtte lige en tur forbi en læge og blive tjekket. Heldigvis var der ingen brud på ribben, men Louise havde forstrukket en muskel.

20 Tirsdag den 18. oktober I dag startede vi naturligvis med at fejre Mathildes 11 års fødselsdag. Hun blev vækket med danske flag, fødselsdagssang og gave. Vi gik til The Old Church Hall for at spise morgenmad. I dag var sidste dag, hvor vi skulle spise morgenmad her, så vi sagde naturligvis også mange tak til Mary (og Stewart), til Angus og de 2 andre damer, som havde hjulpet med at lave morgenmad til os under vores besøg, og for alt det andet de havde gjort for os! Vi havde lidt gaver med fra Danmark (dansk design), og så fik de også korets jule-cd.

21 Derefter satte vi kursen mod Glasgow. Vi gik ned til stationen, og tog toget til Glasgow Central Station. Herfra gik vi først til den gamle bydel, hvor Jim fortalte lidt om sukker- og tobaks industriens storhed i byen Glasgow, og også lidt om de gamle flotte bygninger. Vi besøgte også Glasgow Royal Concert Hall, men desværre var der lukket pga. prøve. Vejret viste sig ikke fra den bedste side, så vi trak ind i endnu et shopping center, men det generede ikke pigerne. Vores mødepunkt blev tilfældigvis lige ved en Claire s-butik (en butik med accessories i form af tasker, øreringe, smykker, hårfarve, hårspænder, osv.), som er blevet en super populær butik hos pigerne. Vi mødtes igen kl , og der var faktisk nogle af pigerne, som ikke var kommet længere end til Claries, selvom der var rigtig mange butikker i centret. De sidste gaver var købt, og næsten alle pengene brugt. Nu var det tid

22 til frokost, og Mie havde fundet en god italiensk restaurant, så vi fik alle noget vi kunne lide. Budgettet tillod også en rigtig lækker dessert til alle, så vi var godt mætte. Inden vi gik, ville tjenerne gerne høre pigerne synge. Vi sang: Feel good! Der var rigtig mange mennesker i restauranten og megen snakken, men da pigerne begyndte at synge, blev der stille. Sangen tog kegler, og vi blev spurgt om vi kom igen i morgen, men det kunne vi jo desværre ikke.så gik turen retur med tog til East Kilbride, og vi gik tilbage til The Old Church Hall. Her havde vore søde morgenmads-damer lavet the til os, og så var det tid til endnu en lille korprøve med sange fra julerepertoiret. Kl gik vi ned til "The New Church Hall", og herfra blev vi kørt til Glasgow Cathedral i private biler af medlemmer fra menigheden. Hvilken kirke mødte os - en stor og fantastisk kirke fra 1100-tallet!

23

24 Alle fik lov at gå rundt og tage billeder, mens Mie og Mette prøvede orgel og akustik. Pigerne var rigtig trætte, men da de fornemmede klangen i Glasgow Cathedral blomstrede de helt op, og sang som små engle. Så var det tid til hurtig omklædning, og en sandwich eller 2 inden koncerten. Koncerten begyndte kl , og det er absolut noget af det bedste pigerne har præsteret. De er 110 procent gode ambassadører for Skovlunde Kirke. Nogle turister fra kom ind i kirken, fordi de så, at der var lys. De endte med at sidde på rækkerne og nyde koncerten, og blev så rørt over sangene og musikken, så tårerne trillede. Det vidste sig at være japanere, og efter koncerten ville de gerne vide, hvor og hvornår pigerne skulle synge næste koncert. Japanerne blev lidt skuffet over, at de ikke fik mulighed for at høre koret mere i Skotland, men Winnie fik deres kort, og de fik hendes. Japanerne mener bestemt, at de skal til Copenhagen inden for det næste år. De vil skrive, når de kommer for at tjekke om der er mulighed for at høre pigerne synge igen.

25 Efter koncerten blev vi kørt retur til hotellet, og så var der hygge på de forskellige værelser. Nogle piger forsøgte at holde sig vågne hele natten. De havde samlet 103 stk. sukkerposer, drak the og kaffe, sodavand, dyppede hovedet og fødder i iskoldt vand etc. for at holde sig vågne. Da de ikke måtte larme, og være meget aktive i form af fysisk udfoldelse (løb og hop), overmandede søvnen dem trods alt kl Onsdag den 19. oktober Rejsens sidste dag. Vi havde alle pakket kufferterne aftenen før, så vi blot skulle op og lægge de sidste ting i kufferterne. Kl mødtes vi i receptionen, og gik over på restaurant The Beefeater, hvor vi fik en god gang english breakfast. Pigerne var lidt skuffet over morgenmaden, idet de troede, at de ville få sprød bacon og små brunch pølser til scrambled egg (røræg), men sådan er den engelske morgenmad jo ikke altid...

26 Kl gik vi retur til Premier Inn og tjekkede ud, sagde farvel og på gensyn til vore værter (Stewart, Anne, Mary, Angus og Jim) og hoppede ind i bussen. I Edinburgh lufthavn gik det meget hurtigt at lave check-in som samlet gruppe, og vi forlod Skotland kl mættede at gode oplevelser. Vi landede kl , men i Københavns lufthavn var vi lidt uheldige. Bagagesorteringsanlægget fungerede ikke, så det tog rigtig laaaaannng tid inden vores bagage kom på båndet, og så var bagagen fra 3 fly blandet sammen. Endelig kl havde vi alle fået vores bagage, og vi kunne gå ud til vore familier, som ventede i ankomsthallen. Skotlandsturen havde været en kæmpe succes! Tusind tak til alle, som deltog i denne kor-tourné til East Kilbride, Glasgow og Edinburgh for mange sjove, minderige, lærerige og skønne oplevelser!

27 Deltagerliste Skovlunde Kirkes Pigekor Anne Eline Kruse Knudsen Emma Rasmussen Hannah Lyngholm Jensen Helena Jørgensen Julie Lund Louise Tingstedt Mathilde Ryde Mette Kristensen Nikoline Ryde Rebecka Grentoft Sabrina Hougaard Sara E. Møller Signe Saur Kaas Albertsen Siri M. Stora Sofie Korsgaard Sofie Mathisen Tenna Østerberg Victoria Francke Mikkelsen Korledere, Præst og hjælpere Mette Lilsig Mie Korp Sloth Henriette Thorup Ringgaard Anders Ringgaard Kristensen Henning Christensen Lenda Mathisen Ulla Christensen Winnie Jørgensen

28 East Kilbride, Skotland Skovlunde Kirkes Pigekor Friday 14th of October We all meet in the departure lounge at Copenhagen Airport for check-in Departure from Copenhagen Airport by Norwegian Arrival at Edinburgh Airport ( local time) Our hosts Stewart and Jim are waiting for us with a tourist bus and they will take us to East Kilbride Arrival at East Kilbride Premier Inn and lunch Then we will be accommodated We have a look at the church called East Kilbride Old Parish Church and we are trying the acoustics of the church Afterwards a short sightseeing in East Kilbride (by feet) Maybe time to browse the shops in East Kilbride Shopping Center We all meet and go to a restaurant Dinner Evening with young people from East Kilbride Old Parish Church in the New Church Hall (Brownies and Girl Guides) Evening tea and cookies Good night Saturday 15th of October Breakfast and we are making sandwiches for lunch minutes of voice training in the church Full day trip by tourist bus to the Scottish Highland On our way we will visit the Loch Lomond area, hiking in the nature area, sailing on Loch and mountain hiking (foot ware very important) Back in East Kilbride post card writing, possibilities to shop etc Relaxing at the room We go together to a restaurant Dinner Evening of Friendship with the congregation of East Kilbride Old Parish Church.

29 We are leaning to dance traditional Scottish and we are going to sing some songs together Thanks for tonight and we need some sleep. Sunday 16th of October Breakfast Warming up the voices and rehearsal in the church Participation in Worship Lunch Time to relax, games, walks in the Park in East Kilbride or shopping Tea and cookies hour rehearsal for the concert We eat dinner in the Old Church Hall (Fish and Chips) Back to the hotel Premier Inn We meet in the church, change clothes, last messages and concentration Concert in East Kilbride Old Parish Church A quick cup of tea and back to the Premier Inn good night Monday 17th of October Breakfast and we are making sandwiches for lunch Rehearsal (Xmas songs / Christmas song) Full day trip by tourist bus to Edinburgh Arrival at Edinburgh Castle Afterwards we will have a look at the old town with the Scottish Parlement, The Royal Mile etc Lunch (sandwiches) Visit to The Noisy Museum and opportunity for shipping in the many shops near the castle / town center Departure from Edinburgh Arrival at the Premier Inn We go to a restaurant Dinner Evening on our own at the Old Church Hall You are allowed to speak Danish. We are celebrating Mathilde s birthday

30 19.45 We go to East Kilbride Ice Rink for skating Back to the Premier Inn good night Tuesday 18th of October Mathilde s 11 years birthday Good morning to Mathilde birthday song Breakfast Thanks to our hosts and the breakfast ladies Departure for Glasgow by train Sightseeing and shopping Lunch in a restaurant We are leaving Glasgow by train We meet in the Old Church Hall Tea-time Voice training and rehearsal of Christmas repertoire We go by car to Glasgow Cathedral from the New Church Hall We have a look at Glasgow Cathedral Rehearsal and concentration Sandwiches and fruit Concert in Glasgow Cathedral Back to the Premier Inn, East Kilbride by car Good night Wednesday 19th of October We packing our things and meet in the lobby English breakfast at the Beefeater We are checking-out of Premier Inn Farewell and thanks to our hosts from East Kilbride Old Parish Church Departure from East Kilbride Arrival at Edinburg Airport and check-in Departure from Edinburgh Airport by Norwegian Arrival at Copenhagen Airport Baggage and we find our family in the hall of arrival Goodbye and thank you - (Right to income estimate reserved)

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Idrætslinjen Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Uge 21 D. 20. maj 2009 Lørdag morgen d. 16. maj tog Idrætslinjen af sted på studietur til København. NT kørte os kl. 08.30 fra Løgstør og til Aalborg,

Læs mere

Skotland. 29. september 4. oktober 2016

Skotland. 29. september 4. oktober 2016 Skotland 29. september 4. oktober 2016 Når man rejser til Skotland, vil man opleve et stolt folkefærd med ligeså stolte traditioner, der fører langt tilbage i tiden. Siden 1707 har Skotland og England

Læs mere

Mallorca Logbog. Fredag:

Mallorca Logbog. Fredag: Mallorca Logbog Fredag: Vi fløj af sted fra Billund lufthavn. Vi afleverede vores kufferter, og gik derefter ind i området før boarding, så vi kunne få lidt mad inden afrejse. Vi landede i Palma lufthavn

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Deltagere fra MFR: Saadia (Hajja), Adil, Mohammed og alle elever fra MFR Deltagende tolke: Dalal, Amine, Imane, Hamza Deltagere fra LU: Emil,

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Wednesday, October 12, 2011 1:39 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten oktober 2011 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Dagbog fra Falster 2011

Dagbog fra Falster 2011 Dagbog fra Falster 2011 Klara Toft 394, Sigrid R. Poulsen 324, Kristine Dahl 396, Freja Restorff 285 Mandag d. 27. juni I dag ankom vi til campingpladsen, fyldt med glæde og spænding med alle vores tunge

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand.

Udover det gik de også i genbrug for at finde mere skoletøj til Claudias børn, heldigvis var der meget som var i god stand. Mandag og tirsdag var Kenneth og Kjeld i Tămășoaia, for at fortsætte med søndagsskolelokalet, sammen med Ioan og nogle lokale mænd. De fik købt nogle flere materialer til rummet. Der er meget arbejde derude,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid.

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Punkt... Side Tirsdag den 14. april 2009...3 Onsdag den 15. april 2009...4 Torsdag den 16. april 2009...5 Fredag den 17. april 2009...7 Lørdag den 18. april

Læs mere

Det er altid spændende om ens bagage er kommet med fra Paris. Vores var der heldigvis, alle 4 og nu kunne vi så bevæge os hen til tolden.

Det er altid spændende om ens bagage er kommet med fra Paris. Vores var der heldigvis, alle 4 og nu kunne vi så bevæge os hen til tolden. Vores sidste rejse startede den 8. sept. 2016. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi gerne ville undgå komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bog et af serien: Wow Hvad sker der her Side 1/6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 : Godhed kommer efter...3 Kapitel 2 : Rigtig kærlighed er svær at finde...4 Kapitel

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Kære Dagbog søndag 01.07.12 Kære Dagbog mandag 02.07.12

Kære Dagbog søndag 01.07.12 Kære Dagbog mandag 02.07.12 Kære Dagbog søndag 01.07.12 I dag skulle vi mødes ved Zap-in kl. 00:00 for derefter at sku have pakket bussen, hvorefter turen gik mod Hannover i Tyskland, hvor vi skulle spille til en stor skyttefest.

Læs mere

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen.

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Så altså, Batman kedede sig. Hmm, tænkte han, jeg ringer da

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Sverige 2008. En lille beretning fra turen og billeder

Sverige 2008. En lille beretning fra turen og billeder Sverige 2008 Esbjerg Amatør Symfoniorkester var den 9. til den 12. maj 2008 i Sverige for at besøge det svenske kor Bankeryds Kyrkokör og sammen med dem spille Schuberts Messe i G-dur. Koret var på besøg

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

l. kapitel Som fortæller lidt om, hvem der er med i historien, og hvor den foregår.

l. kapitel Som fortæller lidt om, hvem der er med i historien, og hvor den foregår. l. kapitel Som fortæller lidt om, hvem der er med i historien, og hvor den foregår. Her ligger TUMLETOFTEN, en almindelig dansk by. Den er ikke særlig stor, men den er heller ikke helt lille. Egentlig

Læs mere

Efterårsaktiviteter. Oktober 2008 8. årgang nummer 8. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140

Efterårsaktiviteter. Oktober 2008 8. årgang nummer 8. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 ildeskolenyt! Efterårsaktiviteter I september var 9. og 9/10. klasse på lejrskole i Edinburgh, Skotland. Turen blev så fremragende, at den fortjener omtale og billeder fra hver af de to klasser. Vi har

Læs mere

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London 29. juni 8. juli 2016 Programmet for 2016 Hastings London Program for sprogrejsen 2016. Ret til ændringer forbeholdes og kan næsten garanteres Spørgsmål stilles enten i vores FBgruppe (Sprogrejsen 2016)

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Turen går til Skagen 2012

Turen går til Skagen 2012 Turen går til Skagen 2012 Graceland - Randers Nabohotellet Frokost i sommerhuset Frokost i sommerhuset Hilda danser med nevø Karen og Hilda Anne Lise - hvile til middag Søndag den 13. Maj, drager 3 beboere:

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012

Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012 Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012 Tungt lastet med kufferter og musikinstrumenter i alle afskygninger vuggede den store hvide bus af sted fra Musikskolen.

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere