NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017"

Transkript

1 NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

2 S e p t e m b e r 12. september kl Gastro Club & Samtalekøkken Vores fantastiske spisekammer Det er vores første Gastro Club, og vi lægger ud med et hyggeligt samtalekøkken. I ved det sikker godt, men alligevel bruger vi første clubmøde på at tale om de fantastiske råvarer, der findes i vores område: De velkendte rodfrugter og kartofler fra Lammefjorden. De mange vilde urter og alt det andet vilde, der findes i vores natur. Havet omkring os, der er fyldt med fisk, og vinen der vokser på skråningerne. Ja, alt i alt er der alt, hvad vi behøver til at lave lækker mad og mere til. Mens vi taler og hygger, laver vi lidt mad, som vi spiser sammen til slut. Hvis du overvejer at få en karriere inden for mad, gastronomi og fødevarer, så kom endelig, du vil helt sikkert blive klogere. 19. september kl Gastro Club & Samtalekøkken Klargøring til Folkekøkken d. 20. september Vi skal gøre en masse mennesker glade og selvfølgelig selv have det hamrende sjovt. Vi laver 3 slags supper og inviterer alle. Vi laver supperne på en masse lækre grøntsager fra Lammefjorden. God mad tager tid, og vi begynder derfor dagen før. Vi tager selv rundt og henter de lækre grøntsager hos vores fantastiske naboer, så kom glad og sving gryderne.

3

4 20. september kl Gastro Club & Samtalekøkken Folke-suppe-køkken for Folk & FÆ Der er allerede en masse, der glæder sig helt vildt til jeres gastronomiske tryllerier. Vi skal lave 3 forskellige supper med lokale råvarer. Odsherreds unge og NCLF har maddagen og laver et lækkert måltid mad til alle, der har lyst til at kigge forbi. Vi laver nogle lækre supper, og så har vi indført en tradition med en madtale. Til hvert Folkekøkken vil en af områdets madpersonligheder give jer en kort madfortælling, der vedrører området. Den kan for eksempel handle om Geoparkens fødevarer, Lammefjordens grøntsager, Odsherreds fantastiske vine eller noget helt andet. Vi har maks. 100 pladser, og du tilmelder dig her på FB-siden eller også på mail til: jesper@nclf.dk Det koster 30 kr. pr. person inkl. kommunevand at deltage, så vi får dækket udgifterne til råvarerne.

5 O k t o b e r oktober kl hver dag. Sted: NCLF MADAKADEMIET Et arbejde med mad gør dig glad Kulinarisk praktikuge, uge 41 NCLF Nordisk Center for lokale Fødevarer, Odsherred, Hotel & Restaurantskolen og Ung i Odsherred laver en fælles praktikuge i uge 41, hvor unge får mulighed for at få et dybere indblik i De Kulinariske Erhverv. Altså de erhverv der på en eller anden måde har relation til mad lige fra nicheorienteret landmand/fødevareproducent til kok, fødevareforsker og så videre. Ja, alt der handler om fødevarer, mad og gastronomi. I løbet af denne periode kommer du hele vejen rundt i erhvervet og får også et billede af, hvordan uddannelsen foregår, samt hvordan jobmulighederne er efterfølgende. En erhvervskarriere med fødevarer kan føre i mange forskellige retninger og kan både være praktisk eller boglig, alt efter hvad der passer til dig, og hvad du interesserer dig for. Hvordan tilmelder du dig? Din lærer, dine forældre og din UU-vejleder skal godkende, at du får fri fra din almindelige undervisning i uge 41 og samtidig vurdere, at den kulinariske praktikuge er relevant for din uddannelse. Du tilmelder dig direkte til os: På til Jesper Zeihlund: jesper@nclf.dk eller til Louise Nordlund på tlf eller på lnoha@odsherred.dk

6

7 14. oktober kl NUF-frokost: En frokost med sjæl og begejstring I forbindelse med vores sidste dag i praktikugen inviterer vi gæster til vores frokost, som vi har forberedt i løbet af ugen. Vi glæder os til at byde velkommen til forældre, lærere og UU-vejledere. 19. oktober kl I efterårsferien vil der være spændende værksteder som vores gode venner og samarbejdspartnere fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby sørger for. Mere info kommer senere. 20. oktober kl I efterårsferien vil der være spændende værksteder som vores gode venner og samarbejdspartnere fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby sørger for. Mere info kommer senere. 21. oktober kl I efterårsferien vil der være spændende værksteder som vores gode venner og samarbejdspartnere fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby sørger for. Mere info kommer senere. Husk ændre teksten.

8 N o v e m b e r 1. november kl Gastro Club & Samtalekøkken Tema kommer senere. 14. november kl Gastro Club & Samtalekøkken Klargøring Folkekøkken & Grisefest 15. november kl Gastro Club & Samtale køkken Folkekøkken & Grisefest Som ved vores sidste folkekøkken laver vi et dejligt måltid mad til FOLK & FÆ, samt den særligt indbudte gæst, der holder MADTALEN en personlig fortælling om egnens råvarer. Det koster cirka 30 kr. pr. person at deltage, så vi får dækket udgifterne til råvarerne. Nærmere info følger.

9 november kl hver dag. Sted: NCLF MADAKADEMIET Et arbejde med mad gør dig glad Kulinarisk praktikuge, uge 41 NCLF Nordisk Center for lokale Fødevarer, Odsherred, Hotel & Restaurantskolen og Ung i Odsherred laver en fælles praktikuge i uge 47, hvor unge får mulighed for at få et dybere indblik i De Kulinariske Erhverv. Altså de erhverv der på en eller anden måde har relation til mad lige fra nicheorienteret landmand/fødevareproducent til kok, fødevareforsker og så videre. Ja, alt der handler om fødevarer, mad og gastronomi. I løbet af denne periode kommer du hele vejen rundt i erhvervet og får også et billede af, hvordan uddannelsen foregår, samt hvordan jobmulighederne er efterfølgende. En erhvervskarriere med fødevarer kan føre i mange forskellige retninger og kan både være praktisk eller boglig, alt efter hvad der passer til dig, og hvad du interesserer dig for. Hvordan tilmelder du dig? Din lærer, dine forældre og din UU-vejleder skal godkende, at du får fri fra din almindelige undervisning i uge 47 og samtidig vurdere, at den kulinariske praktikuge er relevant for din uddannelse. Du tilmelder dig direkte til os: På til Jesper Zeihlund: jesper@nclf.dk eller til Louise Nordlund på tlf eller på lnoha@odsherred.dk 14. oktober kl NUF-frokost: En frokost med sjæl og begejstring I forbindelse med vores sidste dag i praktikugen inviterer vi gæster til vores frokost, som vi har forberedt i løbet af ugen. Vi glæder os til at byde velkommen til forældre, lærere og UU-vejledere.

10 D e c e m b e r 6. december kl / 7. december kl Gastro Club & Samtalekøkken Rødkålsværksted Hvis du vil score kegler hos dine forældre, så sørger du for lækker hjemmelavet rødkål til juleaften. Vi hjælper dig det meste af vejen, mens du selv snitter, koger og laver en label. Det er gratis og vi sørger for råvarer, glas og det hele. Tag din søster, en ven eller en af dine bedsteforældre med de skal være meget velkomne. 16. december kl NUF-arrangement: Juleparty med en HEMMELIG kendt madperson Vi holder juleafslutning sammen med 10. klasses elever den kommer til at stå på god mad og hygge. Du kan komme selv og du kan også invitere dine forældre med. Vi har inviteret en hemmelig gæst, der er kendt for mad, og som du helt sikkert kender. Vi afslører mere senere.

11 RØDKÅLS- VÆRKSTED

12 V i t i l b y d e r o g s å Kontakt os for yderligere info Mini-praktik Vi tilbyder 3 forskellige forløb under overskriften Uddannelser med MAD. Praktikken varer 3 dage og er for dem, der nogenlunde ved, hvilken uddannelse de vil vælge, men som lige mangler lidt mere information og indsigt. Maks. 10 personer per forløb. Uddannelser med MAD: Teoretiske karrierer med MAD Du stifter bekendtskab med nogle af de boglige uddannelsesmuligheder. Vi besøger blandt andet Københavns Universitet og Ålborg Universitet i Sydhavnen og taler med en professor. Efter de 3 dage vil du have et ret godt indtryk af, hvilke muligheder der er, hvis du vil på universitetet og uddanne dig inden for mad. Uddannelser med MAD: Håndværksuddannelser med MAD Du stifter bekendtskab med nogle af de håndværksfaglige uddannelsesmuligheder. Vi besøger en slagter, en gartner, en landmand og et mølleri, hvor de laver mel. Efter de 3 dage vil du have et ret godt indtryk af, hvilke muligheder der er, hvis du vil have en håndværkeruddannelse og arbejde inden for mad. Uddannelser med MAD: Gastronomi i verdensklasse Du stifter bekendtskab med mulighederne inden for den gastronomiske elite. Vi ser på, hvordan en kok arbejder. Så taler vi med én, der ved en masse om at være kok og stille op til verdensmesterskabet, og hvordan man bliver en af verdens bedste. Vi besøger en gourmetrestaurant i København og ser, hvilke oplevelser en tjener får gennem sit job. Efter de 3 dage vil du have et ret godt indtryk af, hvilke muligheder der er, hvis du vil arbejde med gastronomi i verdensklasse.

13

14 Et arbejde med mad gør dig glad Kulinarisk praktikuge Vi tilbyder den kulinariske praktikuge, når det passer jer. Hvis I er en klasse eller minimum elever, der har lyst til at opleve praktikken, så tal med jeres lærer eller UU-vejleder, der er velkomne til at kontakte os. Se eksempel på program HER. Åben Skole Vi tilbyder nogle af vores tidligere aktiviteter til mellemtrinnet og udskolingen (5.-9. klasse). I kan blandt andet opleve en dag eller en uge, hvor det handler om MAD, gastronomi og fødevarer. Hvis du vil høre mere om mulighederne, så tal med din lærer, som kan kontakte os, så vi kan hjælpe jer. Hvordan tilmelder du dig? Din lærer, dine forældre og din UU-vejleder skal godkende din tilmelding, hvis tilbuddet foregår i skoletiden. De andre tilbud tilmelder du dig på under aktiviteter. Kontakt os Vi er glade for henvendelser. Hvis du har spørgsmål eller forslag til, hvordan vi kan gøre det spændende og sjovt at lære noget om mad, så kontakt os endelig. Med venlig hilsen og på glædeligt gensyn Jesper Zeihlund Gastronom & Kulinarisk Oplevelsesinnovator Phone: Mail: jesper@nclf.dk

15 Initiativet er en del af Et liv med mad gør dig glad, der laves i samarbejde mellem NCLF Nordisk Center For Lokale Fødevarer Odsherred Kommune Hotel- og Restaurantskolen i Valby Initiativet er lavet med støtte fra

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017

NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 NCLF UNGE FOODIE s Aktiviteter efterår og vinter 2016/2017 S e p t e m b e r 12. september kl.16.00-20.00 Gastro Club & Samtalekøkken Vores fantastiske spisekammer Det er vores første Gastro Club, og vi

Læs mere

NCLF NYHEDSBREV 2 SEPTEMBER 2016

NCLF NYHEDSBREV 2 SEPTEMBER 2016 NCLF NYHEDSBREV 2 SEPTEMBER 2016 Nye lokaler Vi er flyttet til vores egne lokaler i Fårevejle og glæder os til at dele det med jer! Vi er stolte over at kunne åbne dørene til vores nye residens, hvor vi

Læs mere

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 INTRO NCLF startede i 2015 som et initiativ mellem Odsherred Erhvervsråd og Odsherred Kommune. I januar 2016 blev initiativet et tværkommunalt samarbejde mellem Odsherred, Holbæk

Læs mere

NCLF NYHEDSBREV 3 DECEMBER 2016

NCLF NYHEDSBREV 3 DECEMBER 2016 NCLF NYHEDSBREV 3 DECEMBER 2016 Forord Du sidder nu med tredje udgave af nyhedsbrevet fra Nordisk Center for Lokale Fødevarer (NCLF). Et nyhedsbrev, som vidner om, hvor meget der sker og er sket siden

Læs mere

Parat til en erhvervsuddannelse!

Parat til en erhvervsuddannelse! Parat til en erhvervsuddannelse! AARHUS TECH gennemfører i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning et 2 ugers frivilligt brobygningsforløb for unge i 9. og 10. klasse, som har behov for at afprøve

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

10. KLASSE GRUNDFORLØB

10. KLASSE GRUNDFORLØB 10. KLASSE GRUNDFORLØB 1 MED SPOT PÅ HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN din opskrift til en spændende fremtid! VELKOMMEN TIL HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN En anderledes 10. klasse eller starten på en spændende

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen

Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen Elevernes forslag til en mere praksisorienteret grundskole, hvor vi får flere elever med, sikrer flere faglærte til fremtiden og gør undervisningen mere motiverende. Danske Skoleelever (DSE) er en partipolitisk

Læs mere

Opskrift Spinattaerte

Opskrift Spinattaerte Opskrift Spinattaerte 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Spinattaerte Spinattærte med laks er skøn og nem aftensmad! Jeg er blevet helt vildt glad for at bage gode madtærter, efter jeg fandt på den grove tærtedej

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012 NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE SEPTEMBER 2012 Over 100 fædre i fuld gang på Fars køkkenskole Lige efter skolernes sommerferie gik startskuddet til Fars køkkenskole for alvor, og over 100 fædre og 115

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november Festlig indvielse af BÅLHYTTEN Torsdag den 17. september, blev en festlig dag for hele GUFS. Bålhytten blev indviet med sang, taler og sidst, men ikke mindst, pølser over åben ild, med tilhørende brød

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

Københavns Madskole Kurser efterår 2014

Københavns Madskole Kurser efterår 2014 Københavns Madskole Kurser efterår 2014 Københavns Madhus Bastbygningen www.kbhmadhus.dk KØBENHAVNS MADSKOLE Skal dine elever være de skarpeste knive i skuffen? Fra 1. september 2014 tilbyder Københavns

Læs mere

Velkommen. Det Danske. Hverdagsmad hjem til dig

Velkommen. Det Danske. Hverdagsmad hjem til dig Velkommen Det Danske Hverdagsmad hjem til dig Velkommen til Det Danske Madhus Velkommen som kunde hos Det Danske Madhus. Vi vil gøre vort bedste til, at du bliver tilfreds med vores samarbejde. I denne

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Dagtilbud, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

nye madkurser Center for mad og gastronomi

nye madkurser Center for mad og gastronomi nye madkurser i efteråret Center for mad og gastronomi Nyt nordisk køkken - en introduktion! Det nordiske køkken er i høj grad et sæsonkøkken. Norden er et stort og varieret område, hvor vejret og årstidernes

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Fredag d. 13. oktober 2017 Kære alle Efterårsferien nærmer sig, og det er tid til lidt informationer af forskellig art på tværs af årgange og afdelinger på Absalons Skole. Indvielse af Absalons Torv Mandag

Læs mere

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE PÅ ET SPÆNDENDE CAMPUS Et år hvor du får praktisk erfaring, mens du styrker din faglighed På Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Uddannelse i Hadsund og Hobro

Uddannelse i Hadsund og Hobro Uddannelse i Hadsund og Hobro Velkommen til Tech College Mariagerfjord Tech College Mariagerfjord er en hyggelig erhvervsskole med to afdelinger den ene skønt beliggende i Hadsund, tæt ved naturområder

Læs mere

Aarhus og Omegn. Efterårsprogram2018

Aarhus og Omegn. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SPECIALISTKURSER Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SEAFOOD NORDIC - SPECIALISTKURSUS Seafood Nordic Seafood Nordic er et nyt kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at

Læs mere

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune

Børnemadsvalget i Lejre Kommune. Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune Børnemadsvalget i Lejre Kommune Udgives af: Center for Børn og Læring, Lejre Kommune Hvorfor skal jeg læse denne folder? Synes du at dit barn og de andre børn i børnehaven skal spise hjemmelavede madpakker

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2012 14. & 15. september 2012 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2012 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september 2016

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september 2016 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev september 2016 Centerchef Karin Juul, afdelingsleder Kunstnerhuset KARAVANA Søren Thorbøll og driftschef Voksen Handicap, Kirsten Bundgaard.

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015 Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev november Langemosen

Nyhedsbrev november Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev november Langemosen November 2016 DENNE G ANG: Tid til efterår! 1 Onsdagstur til København Praktikker i uge 46 Uddannelses- Studietur til Prag 2 3 4 Tid til efterår! Invitation

Læs mere

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø

10. KLASSE. For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE For dig som ønsker et anderledes skoleår i et gastronomisk miljø 10. KLASSE PÅ ET SPÆNDENDE CAMPUS Et år hvor du får praktisk erfaring, mens du styrker din faglighed På Hotel- og Restaurantskolen

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole 1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Årsplaner for valgfaget madkundskab 2018-2019 7.- 8.- 9.- og 10.- klasse Årsplanen er udarbejdet, så den følger kompetencemålene efter 8 klasse. Eleverne kan

Læs mere

Buernes Dag Afviklingsguide

Buernes Dag Afviklingsguide Buernes Dag Afviklingsguide Nu er det tid til Buernes dag 2019 og her kommer en afviklingsguide for at støtte jer i at skabe et super fedt arrangement. Afviklingsguiden får jer til at overveje forskellige

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016

BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016 BØRNEHAVEN TUSINDSTRÅLENS ÅRSKALENDER 2015 2016 DATO AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 1 BESTYRELSESMØDE KL..30 2 3 DUKKESYNING KL. 4 5 LANTERNEFEST KL. 17 6 7 DUKKESYNING KL. 8 PERSONALEMØD E MED BESTYRELSEN

Læs mere

Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om

Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om November 2018 Markedsanalyse, Forbrugerøkonomi & Statistik Markedsanalyse 2. november 2018 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 41/2018 Nyt fra

Læs mere

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter 2015 cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter Vi ses i sommerlandet! Inden længe står den på ferie og god dansk sommer. Hvad er bedre end at tchille med vennerne, tage en dukkert, spille lidt volley,

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem!

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem! Hans Henriks side Refleks Vores buschauffører er urolige over, at vi stadig har børn, der venter i vejsiden uden refleksvest eller reflekser. På med vanten - på med refleksen! Oprydning af sommertøj Der

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Mad about food på AARHUS TECH Introduktionskursus for 8. klasse

Mad about food på AARHUS TECH Introduktionskursus for 8. klasse Mad about food på AARHUS TECH Introduktionskursus for 8. klasse 2017 AARHUS TECH Halmstadgade 6 8200 Aarhus N Tlf. 8937 3533 mail@aarhustech.dk EAN 5798000554221 Kontakt: Trine Bendix Jacobsen Tlf. 8937

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Nyhedsbrev uge 49-2012

Nyhedsbrev uge 49-2012 Nyhedsbrev uge 49-2012 Side 1 Kælketur! Side 2 Besøg af julemanden Side 5 Børnehaven - juletræ Side 2 www.vvfri.dk Side 6 Børnehaven på kælkebakken Side 3 Lucia-aften - UPDATE Side 7 VVFF-streamer til

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE JUNI 2013 En super runde med Fars køkkenskole er slut I løbet af de seneste uger har vi afsluttet forårets i alt 9 køkkenskolehold med 88 fædre og 110 børn. Deltagerne har

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012 Velkommen Nye aktive på nye måder 27. Oktober 2012 Program for dagen 11.40-13.00 Velkommen og siden sidst med gæst i den varme stol Oplæg og diskussion om målgrupper 13.00-14.00 Frokost 14.00-15.50 Oplæg

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Match 2010 3. & 4. september 2010 Kære Sherryvenner Vi har i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2010 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen Silkeborg. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler gerne vil være med.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Kort fortalt om værten og gæsterne den lille håndbog for nybegyndere

Kort fortalt om værten og gæsterne den lille håndbog for nybegyndere Kom godt i gang start-pakke og flere svar Hvis du ikke har fundet svar på det hele, så læs mere på danmarkspisersammen.dk, hvor du også kan finde en start-pakke med bl.a. skabeloner til invitation og plakat

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge.

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Hold Øje uge 6 Så er det vinterferie. Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Måske bliver man hjemme og hygger måske med en god bog Gratis e- bog vinterlæsning https://gratisborneboger.wordpress.com/

Læs mere

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner.

Kort og godt. Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Kort og godt Madindeks 2016: Hvor kommer danskernes mad fra? Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner. Madindeks 2016 Hvor kommer danskernes mad fra? For tredje

Læs mere

Jubii 2 jeg har maddag

Jubii 2 jeg har maddag Jubii 2 jeg har maddag 2014 Annette Søby, Ida-Marie Søby, Ester Larsen og forlaget mellemgaard Sat med Stone Serif og Stone Sans Redaktør: Kaj Sørensen Grafisk produktion : KWG Design, Odense Grafiker

Læs mere

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med.

Der er jule-klippe-hygge-dag torsdag d. 30. november, fra , alle er velkomne til at komme forbi og hygge med. Så er det fredag. En stille uge på skolen er gået. Stille fordi 8. og 9. årg. er sendt i praktik. Det forlyder, at de unge mennesker har klaret sig godt, og at de har fået et godt indblik i arbejdsmarkedet.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2929289

Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2929289 Bilagsnotat til udviklingsprojekt Brevid 2929289 Indstilling: Indstilles til tilskud X Indstilles med forbehold Indstilles til afslag Projektdata: Ansøgers navn Hotel og Restaurationsskolen, København

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

VEJLEDNING TIL LÆRERNE I NUVÆRENDE 7. KLASSE OM FORLØBET 8. KLASSE PÅ EUD

VEJLEDNING TIL LÆRERNE I NUVÆRENDE 7. KLASSE OM FORLØBET 8. KLASSE PÅ EUD VEJLEDNING TIL LÆRERNE I NUVÆRENDE 7. KLASSE OM FORLØBET 8. KLASSE PÅ EUD 8. kl. på EUD er et praktisk og teoretisk undervisningsforløb, der giver både elever og lærere mulighed for at stifte bekendtskab

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018

PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 PROGRAM FOR FDF AARHUS 2 AUGUST - OKTOBER 2018 FDF Aarhus 2 Ole Rømers Gade 67 8000 Aarhus C aarhus2@fdf.dk SÆT KRYDS I KALENDEREN Efter en dejlig varm sommer er vi igen klar med endnu en fantastisk FDF-sæson.

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere