REFERAT (version 2) I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 25. marts 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 25.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT (version 2) I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 25. marts 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 25."

Transkript

1 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 25. marts 2013 kl REFERAT (version 2) Bestyrelsesmøde mandag den 25. marts 2013 I/S Reno-Nord Troensevej Aalborg Øst Telefon Telefax renonord@renonord.dk

2 1281 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 25. marts 2013 kl (version 2) Til stede : Rasmus Brask (deltog fra behandling af pkt. 5), Mads Duedahl, Morten Marinus, Jørgen Hammer Sørensen, Morten Lem, Poul Erik Lyngdorf, John G. Nielsen, Mads Sølver Pedersen (deltog fra behandling af pkt. 5), Hildo Rasmussen, Kristian Schnoor og Jane Østergaard Henrik Skovhaug og Jens Aage Jensen, I/S Reno-Nord Fraværende: Tina Staun Sørensen Sekretær : Bente Jensen, I/S Reno-Nord Punkt 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 17. december 2012 BESLUTNING: Godkendt. Punkt 2 Meddelelser fra formanden Ingen meddelelser.

3 1282 Punkt 3 Orientering om selskabets drift og økonomi a. Drift Der orienteres bl.a. om følgende forhold: Driften af energianlægget Status på byggeri af hal/overdækning af elektronikaffald Status på certificeringen vedrørende miljø og arbejdsmiljø for alle aktiviteterne i I/S Reno-Nord Driften af Rærup Deponi. ORIENTERING: Driften af energianlægget Der er planlagt et mindre stop på anlægget i uge I øvrigt kører driften af energianlægget som planlagt. Byggeriet af hal/overdækning til elektronikaffald Der har været afholdt licitation i januar Myhlenberg Byggefirma A/S, Arden fik betonentreprisen. TL-Byg A/S, Aalborg fik stål- og facadeentreprisen. Michael Wulf, Støvring fik el- og VVS-installationen. I øvrigt kører byggeriet efter tidplanen og budgettet. Status på certificeringen vedrørende miljø og arbejdsmiljø for alle aktiviteterne i I/S Reno-Nord Det er blevet besluttet, at selskabet i første omgang lader sig certificere på miljø som planlagt ultimo Certificering på arbejdsmiljø udsættes til 2014, dog gøres det færdigt, der allerede er igangsat på området. Driften af Rærup Deponi

4 1283 Driften af Rærup Deponi kører som planlagt, dog tilføres der lidt mindre affald på grund af vejret. b. Økonomi På mødet udleveres og kommenteres balancen for de første 2 måneder af Skat er i gang med at besøge alle forbrændingsanlæg i Danmark for at gennemgå procedurerne for diverse afgiftsbetalinger. I/S Reno-Nord har aftalt møde med Skat den 11. april Skat har været på besøg hos hovedparten af forbrændingsanlæggene, og det er konstateret, at mange af anlæggene ikke har indbetalt elafgift af egetforbruget af den el man selv producerer, og dermed indbetalt for lidt afgiftsbetaling. I/S Reno-Nord har sammen med vores revisor og Vestforbrændingen (som har fået gennemgået deres afgiftsforhold af Skat) gennemgået selskabets afgiftsbetaling. Vi har konstateret, at vi også har begået fejl vedrørende elafgiften af egetforbruget af egenproduktionen. Selskabet har sammen med vores revisor beregnet størrelsen på den manglende afgiftsbetaling. Andre anlæg med tilsvarende fejl vedrørende betaling af elafgift er blevet pålagt at indbetale den manglende afgiftsbetaling for de foregående 3 år. I/S Reno-Nords manglende indbetaling af elafgift for de sidste 3 år vurderes til kr. 2,2 mio. I Årsrapport 2012 er hensat kr. 2,2 mio. til den manglende afgiftsbetaling. ORIENTERING: Balance udleveret og kommenteret af Henrik Skovhaug. Der er lavere affaldsindtægter end budgetteret. Dette skyldes en højere afgiftsbetaling end budgetteret. Punktet var på dagsordenen på sidste bestyrelsesmøde (punkt 5) hvor bestyrelsen godkendte, at fastholde det oprindelige Budget Afgiftsbetaling pr. ton forbrændt affald steg 1. januar 2013 med ca. kr. 30,00 40,00/ton Orienteringen blev taget til efterretning. Punkt 4 Teknikergruppen

5 1284 Der blev holdt møde i Teknikergruppen den 11. februar Referat fra mødet er vedlagt (bilag 1). ORIENTERING: Referatet blev taget til orientering. Punkt 5 Årsrapport 2012 Forslag til Årsrapport 2012 (bilag 2), selskabets Grønt regnskab 2012 (bilag 3) og Revisionens beretning (bilag 4) er udsendt med dagsordenen. Årsrapporten er udarbejdet i henhold til gældende årsregnskabslov. Revisionens gennemgang af Årsrapport 2012 har ikke givet anledning til forbehold. I Revisionsprotokollen pkt. 2.2 anbefales, at indgåelse af fondsforretninger skal godkendes af 2 personer i forening. Direktøren har hidtil haft eneprokura til indgåelse af fondsforretninger. Der foretages en ændring af proceduren, således at fremtidige fondsforretninger godkendes af 2 personer i forening. I Budget 2012 var der afsat beløb til anlægsudgifter på i alt kr. 9,8 mio. fordelt på følgende: Installering af reparationsdæk og ny luge i kedel 4 Budgetteret... kr Projektet er afsluttet og der er anvendt... kr Hal/overdækning til elektronikaffald Budgetteret... kr Der er i 2012 anvendt.... kr Byggeriet er under opførelse og vil blive færdiggjort i 2013 inden for det afsatte budget. Halvtag til overdækning af containere til restprodukt og slam Budgetteret... kr Det forventes, at projektet gennemføres i Ny asfaltbelægning på vejanlæg i Rærup Budgetteret... kr Det forventes, at projektet gennemføres i 2013.

6 1285 Det fremlægges til beslutning: at Årsrapport 2012 godkendes og underskrives. BESLUTNING: Henrik Skovhaug gennemgik kort regnskabet samt besvarede spørgsmål. Affaldsindtægterne i 2012 var væsentligt mindre end tilsvarende tal i Årsagen er, at selskabet fik tilbagebetalt ca. kr. 18,0 mio. fra Skat for CO 2 -kompensation for 2010 og Der indsættes et afsnit i Ledelsesberetningen med forklaring til de lavere affaldsindtægter i 2012 i forhold til Herefter blev regnskabet godkendt og underskrevet. Den afsluttende revisionsrapport blev taget til efterretning samt underskrevet. Bestyrelsen godkendte, at proceduren ved indgåelse af fondsforretninger skal ændres, således at fondsforretninger fremover godkendes af 2 personer i forening. Revisionen kommer med et oplæg til det praktiske. Punkt 6 Selvevaluering af regnskabsårene I 2012 blev udsendt en bekendtgørelse om, at der skal udarbejdes en selvevaluering for varmeproducerende selskaber. Revisionen vedrørende selvevaluering må ikke udføres af selskabets sædvanlige revisor. Revisionen er gennemført af Revisionsfirmaet Leon Sebbelin A/S, og den udarbejdede Revisionsberetning og Revisionserklæring er vedlagt (bilag 5 og 6). Selvevaluering er gennemført for årene med udgangspunkt i de oplysninger om budgetter, priseftervisninger og regnskaber m.v., som er afgivet af selskabet på varmedelen. Revisionserklæringen konkluderer, at I/S Reno-Nords regnskabspraksis m.v. i al væsentlighed er i overensstemmelse med reglerne i lov om varmeforsyning og de regler, der er udstedt i henhold hertil. Revisionsberetning og Revisionserklæring er indsendt til Energitilsynet. ORIENTERING:

7 1286 Orienteringen blev taget til efterretning. Punkt 7 Fusion mellem I/S Fælles Forbrænding, Renovest I/S og I/S Reno-Nord Muligheden for en fusion mellem de tre selskaber er behandlet i byrådene i 5 af interessentkommunerne (Brønderslev Kommune, Jammerbugt Kommune. Mariagerfjord Kommune, Rebild Kommune og Aalborg Kommune), som er med i de tre selskaber. Fire af kommunerne indstiller, at der indledes forhandlinger om en fusion mellem I/S Fælles Forbrænding og I/S Reno-Nord. Borgmestre og embedsmænd har den 1. marts 2013 holdt møde om det videre forløb for forhandlingerne om fusionen. Den overordnede konklusion fra mødet blev, at Aalborg, Jammerbugt og Mariagerfjord kommuner ønsker at arbejde videre med processen med henblik på en fusion ind i I/S Reno-Nord-fusionen omfatter hele kommunen. Brønderslev og Rebild kommuner ønsker at deltage i fusionsprocessen, men kun for den del af kommunen, der allerede er med i I/S Reno-Nord, det vil sige henholdsvis Dronninglundog Skørpingområdet. Alle kommuner har ønsket, at Mokana medfusioneres Den 19. marts blev holdt møde med deltagelse af embedsmænd (Teknikergruppen) fra de 5 interessentkommuner og direktørerne fra I/S Fælles Forbrænding og I/S Reno-Nord. Teknikergruppen er i gang med at udarbejde et notat vedrørende rammerne for det videre arbejde med den endelige fusionsproces. Det blev aftalt, at de to selskabet går i gang med at få udarbejdet: Forslag til vedtægtsændringer Hovedprincipper vedrørende hæftelse og værdiopgørelse Forslag til forretningsgrundlag. Tidsplanen for fusionsprocessen er fortsat at I/S Fælles Forbrænding og I/S Reno-Nord er fusioneret den 1. januar 2014 dog således, at den økonomiske fusion af selskaberne først vil være gældende fra 1. januar Det betyder, at forslag til vedtægtsændringer, opgørelse af økonomiforhold m.v. skal være færdiggjort inden sommerferie, således at materialet efterfølgende kan sendes til behandling i byrådene i interessentkommunerne og være godkendt inden kommunalvalget i november ORIENTERING: Henrik Skovhaug orienterede fra det netop afholdte møde i Teknikergruppen.

8 1287 Orienteringen blev taget til efterretning. Punkt 8 Vedtægtsændringer Aalborg Kommune har fremsendt brev af 20. december 2012 (vedlagt som bilag 7), hvor de anmoder om, at I/S Reno-Nords vedtægter ændres, således at interessentkommunerne står frit med hensyn til, hvem der udpeges til selskabets bestyrelse, og ikke som i de nuværende vedtægter, hvor bestyrelsesmedlemmer og stedfortrædere udpeges af og blandt den pågældende kommunes kommunalbestyrelsesmedlemmer. BESLUTNING: Bestyrelsen godkendte, at der fremsendes ændring til selskabets vedtægt omkring udpegning til selskabets bestyrelse til godkendelse i interessentkommunerne. Ovennævnte vedtægtsændring vil blive gennemført uafhængig af vedtægtsændringer vedrørende fusionsprocessen. Punkt 9 Import af affald fra England Muligheden for import af brandbart affald fra England til forbrænding på I/S Reno-Nords anlæg, blev behandlet på bestyrelsesmødet den 17. december På mødet den 17. december 2012 blev fremlagt en rapport, som KARA/NOVEREN har fået udarbejdet om de miljømæssige konsekvenser ved at importere engelsk affald til forbrænding i Danmark i forhold til at deponere affaldet i England. Bestyrelsen besluttede, at I/S Reno-Nord får udarbejdet en lignende rapport, specifikt på forholdene hvis det engelske affald brændes på Reno-Nords anlæg og varmen leveres til Aalborg Varmeforsyning. Rapporten er vedlagt (bilag 8). Forholdene vedrørende import af engelsk affald belyses yderligere på mødet. BESLUTNING:

9 1288 Henrik Skovhaug gav en orientering omkring import af engelsk affald. Affaldstilførslerne til Reno-Nord vil ændres i andet halvår af 2013, da L90, hvor Reno-Nord hidtil har fået væsentlige affaldsmængder fra, skal have deres affald i udbud. Det vil betyde, at selskabet vil mangle affald for at anlægget kan køre fuldlast. De manglende affaldsmængder vil kunne leveres som importeret engelsk affald. Følgende forhold gør import af engelsk affald interessant: Tilførsel af engelsk affald til forbrænding på Reno-Nord vil betyde en væsentlig indtjening til selskabet. Desuden er der en væsentlig afgiftsbetaling til Statskassen. Den udarbejdede rapport vedrørende de miljømæssige forhold ved import af engelsk affald dokumenterer, at der er en positiv miljøgevinst ved at brænde affald på Reno-Nords anlæg i forhold til at affaldet deponeres i England. Import af affaldet vil give øget beskæftigelse med håndtering og transport af affaldet og øget indtjening til Aalborg havn, som modtager affaldet. Importen af det engelske affald, som udnyttes til produktion af el og varme, betyder at der skal importeres en mindre mængde kul til afbrænding Danmark. Bestyrelsengodkendte, at der kan importeres ca t affald i 2013 og i 2014 ca t fra England, hvis det ikke er muligt at få indenlandsk affald. Det blev aftalt, at der hvert år vurderes på forudsætningerne for at modtage engelsk affald. Henrik Skovhaug tager kontakt til pressen for at få en artikel i Nordjyske vedrørende modtagelse af engelsk affald. Punkt 10 Direktørens ansættelsesforhold BESLUTNING: Bestyrelsen godkendte, at direktørens ansættelseskontrakt forlænges frem til på samme vilkår, som den nuværende ansættelseskontrakt dateret den 30. marts Formand og næstformand blev af bestyrelsen bemyndiget til at underskrive tillægskontrakten.

10 1289 Punkt 11 Næste møde Næste bestyrelsesmøde er tidligere aftalt til mandag den 3. juni 2013 kl Desuden er der tidligere aftalt følgende bestyrelsesmøder: Mandag den 19. august 2013 kl Mandag den 30. september 2013 kl Budgetmøde. Mandag den 16. december 2013 kl Afsluttes med frokost. Punkt 12 Eventuelt Ingen bemærkninger.

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 30. september 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 30. september 2013

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 30. september 2013 kl Bestyrelsesmøde mandag den 30. september 2013 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 30. september 2013 kl. 09.00 REFERAT I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail renonord@renonord.dk 1306 I/S

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet tirsdag den 24. juni 2008 kl Bestyrelsesmøde tirsdag den 24. juni 2008

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet tirsdag den 24. juni 2008 kl Bestyrelsesmøde tirsdag den 24. juni 2008 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet tirsdag den 24. juni 2008 kl. 13.30 REFERAT I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail renonord@renonord.dk 1130 I/S RENO-NORD

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 29. september 2014 kl Bestyrelsesmødet mandag den 29. september 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 29. september 2014 kl Bestyrelsesmødet mandag den 29. september 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 29. september 2014 kl. 10.00 REFERAT I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail renonord@renonord.dk 1349 I/S

Læs mere

I/S MOKANA BESTYRELSEN

I/S MOKANA BESTYRELSEN 519 I/S MOKANA BESTYRELSEN Mødet tirsdag den 23. september 2014 kl. 14.00 hos I/S Reno-Nord Til stede : Lene Krabbe Dahl, Jens Chr. Golding, Jens Peder Hedevang, Thøger Elmelund Kristensen og Per Lynge

Læs mere

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune VOJENS Rådhuscentret 21 DK 6500 Vojens Tlf. 74542156 Fax: 74590524 mail@bergadvokater.dk www.bergadvokater.dk Dato 23. august 2013 Sag nr. 14-38723 Advokat Bjarne L. Ditlevsen bld@bergadvokater.dk Aftale

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret Juridisk Kontor Referat til mødet i Havnebestyrelsen 24. maj 2018 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 23. marts 2018 16 16 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø PROTOKOL fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret Scandic, Malmø 1. Formanden orienterer 2. Byggeudvalget orienterer 3. Administrationen orienterer 4. J.nr.

Læs mere

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13

Referat. Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune. Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Referat Møde i det tværgående underudvalg Teknik- og Miljøudvalget for Jammerbugt Kommune Torsdag, den 1. juni 2006 kl. 13 Mødet afholdt hos Renovest I/S Stengårdsvej 33 9670 Løgstør Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

RenoNord 1 OKI INDGÅET. l/s Reno-Nord - Genbrugsafdelingen i Hobro. Rebild Kommune Hobrovej Støvring. Aalborg, den

RenoNord 1 OKI INDGÅET. l/s Reno-Nord - Genbrugsafdelingen i Hobro. Rebild Kommune Hobrovej Støvring. Aalborg, den 19-10-2018 10:57:26 INDGÅET 1 OKI Rebild Kommune Rebild Kommune Hobrovej 110 9530 Støvring RenoNord Aalborg, den 15.10.2018 l/s Reno-Nord - Genbrugsafdelingen i Hobro Mariagerfjord Kommune har ved brev

Læs mere

VEDTÆGT. for. I/S Norfors

VEDTÆGT. for. I/S Norfors VEDTÆGT for I/S Norfors 30. maj 2015 Indholdsfortegnelse Navn, hjemsted og formål 3 Pligter og rettigheder 4 Ejerforhold og hæftelse 4 Bestyrelsen 5 Direktion og personale 6 Tegningsret 6 Interessentskabets

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Generalforsamling 11. maj 2015

Generalforsamling 11. maj 2015 1 of 7 Generalforsamling 11. maj 2015 Dagsorden / Referat 11. maj 2015, kl. 16.30 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

Vedtægter for [MINI I/S]

Vedtægter for [MINI I/S] Mark-up i forhold til udkast af 123. januar 2015 Aarhus Februar 2015Februar 2015Januar 2015 Sagsnr. 037226-0005 phe/rfj/jhp Dok.nr. 13011227.113011227.113011227.1 Vedtægter for [MINI I/S] København Langelinie

Læs mere

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR: 13507406

VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 13507406 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes af Fællesskabets

Læs mere

Budget 20 Reno-Nord INTERESSENTSKABET

Budget 20 Reno-Nord INTERESSENTSKABET Budget 20 I N T E R E S S E N T S K A B E T Reno-Nord Koncernen Regnskab 2011 Budget 2012 Omsætning: Energianlæg... 156.805 137.400 137.500 Losseplads... 18.522 16.400 16.400 Kølemøbler og elektronikaffald...

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl

DAGSORDEN. Bestyrelsen for AVV I/S. for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl 16. oktober 2017 2122 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S Mandag den 16. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 Mødested: AVVs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Mandag den 22. marts 2010 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Peter Hansen, Jan Callesen, Erik Lauritzen, Ole Stisen,

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Medborgerhuset

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Medborgerhuset Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Mødet den 08.06.2015 kl. 17.30 Medborgerhuset Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Sagsbeskrivelse - Opløsning af Renovest I/S 2 3 Eventuelt 6 4 Godkendelse

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. ("Fællesskabet") CVR:

UDKAST 4. december 2013 VEDTÆGTER for. det kommunale fællesskab. KARA/Noveren I/S. (Fællesskabet) CVR: 4. december 2013 VEDTÆGTER 2013 for det kommunale fællesskab KARA/Noveren I/S ("Fællesskabet") CVR: 13507406 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted bestemmes

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Protokol. Regeringens, DAF og KL udspil på affaldsområdet

Protokol. Regeringens, DAF og KL udspil på affaldsområdet nomi s Protokol Bestyrelsesmøde nr. 27 i Nomi4s i/s. Mødedato og tidspunkt: Mandag d. 20. maj 2019 kl. 08.00 Mødested: Mødelokale hos GreenLab, Kåstrupvej 20, 7860 Spøttrup. Journal nr.: 5.3/1188 Mødedeltaqere:

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Modtagestation Syddanmark I/S

Modtagestation Syddanmark I/S Side nr.: 1 Mødedato: Mandag den 18. marts 2013 Mødetidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt Ca. 13.00 Mødelokale: Motas, Vejlbyvej 21, 7000 Fredericia Afbud: DAGSORDEN SIDE PKT. 1: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL

Læs mere

Reno-Nord INTERESSENTSKABET B UDGET

Reno-Nord INTERESSENTSKABET B UDGET Reno-Nord INTERESSENTSKABET B UDGET 2012 Koncernen Regnskab 2010 Budget 2011 Omsætning: Energianlæg... 128.848 137.500 134.000 Losseplads... 19.447 16.400 15.600 Kølemøbler og elektronikaffald... 1.937

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Energitilsynets gennemgang af revisor s selvevalueringsarbejde.

Energitilsynets gennemgang af revisor s selvevalueringsarbejde. NOTAT Næstved, den 17. januar 2014 Version 2 Energitilsynets gennemgang af revisor s selvevalueringsarbejde. Indledning Vi har den 30-12-2013 modtaget en afrapportering fra Energitilsynet vedrørende revisor

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. Side 106/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. august 2013, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Eva Carlsen.

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Anette Sloth, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Lars Fuglsang, AC-Fuldmægtig, Psykiatrien,

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. december 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 26 Underskrive referat fra seneste møde 1 27 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Vedtægter Nye vedtægter Kommentarer 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted Uændret. 1.2 Fællesskabets hjemsted UDKAST Ændring af vedtægter for KARA/Noveren I/S 1. Navn og hjemsted 1. Navn og hjemsted 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S 1.1 Fællesskabets navn er KARA/Noveren I/S. 1.2 Fællesskabets hjemsted

Læs mere

Revisionsprotokollat til årsrapporten

Revisionsprotokollat til årsrapporten Frederikshavn Forsyning Erhverv A/S Revisionsprotokollat til årsrapporten for 2014 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Resenvej 81, Postboks 19, 7800 Skive

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 22. april 2009 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00 16:15 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A)

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål Vedtægter for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. 2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter

VEDTÆGTER. for I/S XXX. 1 Selskabets navn. Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter VEDTÆGTER for I/S XXX 1 Selskabets navn Interessentskabets navn er I/S XXX. XXX s hjemsted er Næstved Kommune. 2 Interessenter XXX ejes af følgende kommuner: Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 12. april 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 12 Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs.

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006.

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006. Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab Vedrørende revisionsberetning nr. 2 for regnskabsåret 2006. 16-09- 2008 Statsforvaltningen har den 21. januar 2008 modtaget årsregnskab

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR NORDJYLLANDS BEREDSKAB I/S Vedtagelse. Som led i etablering af et nyt samlet beredskab for Nordjylland, Nordjyllands Beredskab med virkning fra 1. januar 2016 fastsætter

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde PROTOKOL til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN Tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 8.30 Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde 1. Formanden orienterer 2. Formandskabet orienterer 3. Administrationen

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

RAVNSBJERG KOLLEGIET. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 170 den 25. oktober 2017 kl Kollegiekontoret i AarhUS

RAVNSBJERG KOLLEGIET. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 170 den 25. oktober 2017 kl Kollegiekontoret i AarhUS Kollegiekontoret i AarhUS 31. oktober 2017 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for RAVNSBJERG KOLLEGIET Møde nr. 170 den 25. oktober 2017 kl. 15.15 Referat af møde nr. 170 i Ravnsbjerg

Læs mere

Baggrundsnotat Ophørsaftalen

Baggrundsnotat Ophørsaftalen Aarhus 11. maj 2016 Kristian Raun Larsen T +45 72 27 33 27 krl@bechbruun.com Sagsnr. 036007-0014 phe/rfj/jhp Baggrundsnotat Ophørsaftalen 1. Indledning Formålet med notatet er at redegøre for indholdet

Læs mere

Kirsten Algren Fast vederlag Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU Daniel Nyboe Andersen Jørgen Andersen 147.

Kirsten Algren Fast vederlag Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU Daniel Nyboe Andersen Jørgen Andersen 147. Kirsten Algren 147.198 Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU 68.559 Kr. Daniel Nyboe Andersen 314.405 Udvalgsvederlag - SKU - SBU - FU 102.839 Nordjyllands Trafikselskab, medl. af bestyrelse - bestyrelseshonorar

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 3. maj 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst 20 Orientering - økonomisk opfølgning pr. 31. marts 2016 Side 30 21 Valg af ny næstformand

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 6. juli 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 272. Lokalplan

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Dagsorden Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Til stede: Afbud fra: Jan Skov pr. mail den 14. november 2012 Fra KAB: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09. 19. september 2011 1545 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende:

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde torsdag, den 28. august 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Svend Jensen Birthe Hansen Bent Christensen Nicki Hagesen LP SJ BH BC NH Afbud

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Mikael Klitgaard

Læs mere

Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse

Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse Standardvedtægt for institutioner for forberedende grunduddannelse Vedtægt for FGU Nordsjælland I medfør af 2, stk. 3, og 17 i lov nr. 698 af 8. juni 2018 om institutioner for forberedende grunduddannelse

Læs mere

Referat Den 7. juni 2018

Referat Den 7. juni 2018 0ì TRYGHEÞ, FÆLLE55KAB G 5EtV5TÆNDIGHED Glostrup, den 13. juni 2018 Referat Den 7. juni 2018 Mødeart Mødested Mødetid: FA9 smøde Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41,2600 Glostrup kt. 18.00 Der vil blive

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller

Repræsentantskabsmøde den 2. februar 2017 Forslag til ændring af Vedtægter for den selvejende institution Randers Idrætshaller 1. Hjemsted Randers Idrætshaller er en selvejende institution med hjemsted i Randers. 2. Formål Institutionens formål er at drive idrætslokaler/ anlæg i Randers kommune, at etablere eller virke for etablering

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 17 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. januar 2014 kl. 16.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen Allan Busk (afbud) Klaus Anker Hansen

Læs mere

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD XxxREBILD KOMMUNES ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD Referat Mandag den 04/04 2016 kl. 08.00-10.00 Mødested: Business Park Nord Praktiske oplysninger: Kl. 08.00-10.00 Mødets tema Ordinært møde Afbud: Morten Lem Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening.

1 medlem, der udpeges af grundskolerne i Brønderslev Kommune i forening. 1 medlem, der udpeges af kommunalbestyrelserne i regionen i forening. Vedtægter Vedtægt for Brønderslev Gymnasium og HF Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1. Brønderslev Gymnasium og HF er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Brønderslev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Kirsten Algren Fast vederlag Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU Daniel Nyboe Andersen Jørgen Andersen 148.

Kirsten Algren Fast vederlag Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU Daniel Nyboe Andersen Jørgen Andersen 148. Kirsten Algren 148.224 Udvalgsvederlag - TMU - ÆHU 68.559 Kr. Daniel Nyboe Andersen 315.860 Udvalgsvederlag - SKU - SBU - FU 102.839 Nordjyllands Trafikselskab, medl. af bestyrelse - bestyrelseshonorar

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR FORSYNING APS. CVR-nr. 36 48 44 38

Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR FORSYNING APS. CVR-nr. 36 48 44 38 Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS Horten Advokat Jim Øksnebjerg Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166742 VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR

Læs mere

Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018.

Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018. Til medlemmerne af bestyrelsen for VUC Syd Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018. Mødet fandt sted på afdelingen i Haderslev, Christian X s Vej

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S

VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S VEDTÆGTER FOR FELTENGÅRD I/S Marts 2008 ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1 Interessentskabets navn er Feltengård i/s. Interessentskabets hjemsted er Favrskov Kommune. Dog kan særlige forhold berettige til hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Mødedato: 26. februar 2019 Mødelokale: Murervej 1, Tønder Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Deltager: Bestyrelse: Preben Linnet (mødeleder), Lisbeth Oxholm Andersen,

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen:

Deltagere fra bestyrelsen: Humlebæk Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag d. 20. maj 2015 kl. 18.00 Mødet afholdes i Enebærhavens Fælleshus, Kirkeskov Allé 80, 3050 Humlebæk Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 17. januar 2012, kl. 9.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 17. januar 2012, kl. 9. 17. januar 2012 1600 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S tirsdag 17. januar 2012, kl. 9.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende: Ingen

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Aftale om opgaveoverførsel

Aftale om opgaveoverførsel Aarhus August 2018 Sagsnr. 036007-0015 phe/krl/jhp Aftale om opgaveoverførsel Håndtering af have- og parkaffald (Biomasseaffald) København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 23. april 2013 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 23. april 2013 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen 6 Fraværende: Peter Sejersen Dagsorden 8.0 Meddelelser fra formanden Intet 9.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 9.1 Siden sidst Vand Spildevand - Udbud af nye boringer til Skovparkens vandværk - Ledningsrenovering

Læs mere

y^ Bestyrelsen for AWI/S DAGSORDEN Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring DAGSORDEN

y^ Bestyrelsen for AWI/S DAGSORDEN Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring DAGSORDEN y^ Bestyrelsen for 2113 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AW - Affaldsselskabet Vendsyssel Vest 1/S Onsdag den kl. 9. 00-12. 00 Mødested: AWs administration (Den pæne stue) Mandøvej 4 Hjørring Afbud

Læs mere