April Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer Plejecenterleder Inge Lise Clement Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Charlotte Marcher Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Inge Lise Clement

3 Inge Lises side. Der har de seneste dage været meget debat i medierne om nødkald, både i hjemmeplejen og på plejecentre. Når sådanne emner kommer op i medierne, giver det altid en vis anledning til bekymring. Det kan give anledning til bekymring blandt de borgere, der har et nødkald og forventer at kunne bruge det, for at kunne tilkalde hjælp. Men det giver også anledning til bekymring blandt de medarbejdere, der skal modtage nødkaldene, og som kan blive i tvivl om, om de overhovedet modtager de nødkald, der måtte være. Der er nu udsendt en mail til alle kommuner om at være opmærksomme på dette problem. En sådan mail tager vi naturligvis meget alvorligt. Årsagerne til de manglende besvarelser af nødkaldene kan være mange. For at udelukke, at der er nødkald, der ikke besvares, pga. at teknikken ikke virker, så har vi afprøvet alle nødkald på Torstorp Plejecenter. Alle nødkald er fundet i orden rent teknisk. Boligerne på Torstorp Plejecenter er alle udstyrede med nødkald, der hænger på væggen. Herudover har de beboere, der måtte have behov herfor, en bærbar enhed, hvorfra kaldet kan aktiveres. Det betyder, at disse beboere kan tilkalde hjælp, uanset hvor i huset de opholder sig. Denne mulighed giver nogle fordele, men også nogle ulemper. Kaldene fra boligerne har en indbygget to-vejs kommunikation. Så ved kald fra boligen kan medarbejderen og beboeren tale med hinanden. Denne funktion virker ikke, når man opholder sig andre steder i huset, idet højttaleren er placeret i boligen. Men medarbejderen får alligevel kaldet. Anderledes forholder det sig, hvis man opholder sig uden for huset. Her kan et tryk på kaldet ikke forventes at gå igennem til medarbejderen. Disse begrænsninger i funktionen af kaldet kan vi ikke ændre på. Men vi kan tænke alternativt og hjælpe hinanden, som vi i øvrigt også plejer at gøre. For det første så vil vi gerne sikre, at beboerne får hjælp på de tider, vi har aftalt med dem. Det bevirker helt naturligt, at behovet for at anvende nødkaldet bliver mindre. Vores filosofi er, at det ikke skal være nødvendigt at anmode om at få den hjælp, som medarbejderne godt ved, man har brug for. Så alt det der kører i en fast rutine, det skal der være en fast plan for. Så har man muligheden for at bruge nødkaldet, hvis der opstår noget oveni, som man har brug for hjælp til. Når der forhåbentlig snart kommer gang i de udendørs aktiviteter, så vil jeg opfordre til, at man benytter sig af, at der som regel altid er en, der kan gå ind efter hjælp, hvis der ikke lige er en medarbejder i nærheden. De beboere, der kører ud i byen og skal bruge hjælp, når de vender hjem, medbringer ofte en mobiltelefon. Så har man mulighed for at bruge denne og ringe til afdelingen fra telefonen. Dette system virker jo uanset hvor man opholder sig. fortsætte næste side

4 Når man aktiverer nødkaldet, så vil der altid kunne forventes lidt ventetid, før medarbejderen er til rådighed. Medarbejderen er i gang med opgaver hos andre borgere, og skal have afsluttet dette arbejde før de kan gå til en ny borger. Den medarbejder, der modtager nødkaldet, vil selvfølgelig lave en faglig vurdering af, hvor meget det haster, og komme hurtigst muligt, hvor det er nødvendigt. Jeg vil derfor sige, at alle kan føle sig helt trygge på Torstorp Plejecenter. Nødkaldene virker efter hensigten, så ingen beboere skal være bange for ikke at kunne få hjælp, når de har behov for det. Påsken er lige på trapperne. Vi er gået over til sommertid. Henrik og Martin har sørget for at havemøblerne har fået olie og er blevet stillet op rundt omkring i haverne. Anemonerne står i fuldt flor i skovbunden. Så tilbage er kun at ønske jer alle en rigtig god påske, og jeg håber at I vil nyde det forhåbentlig fortsatte gode vejr. Inge Lise Clement Centerleder

5 Bruger- og pårørenderåd 2012, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Torvet 17 B, 1. th., 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Hermann (Knud Erik Lysen), repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Telefon: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -11, 2630 Taastrup Rigmor Sørensen, repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Hindbærhegnet 6, 2630 Taastrup Telefon: Winnie Grynnerup, repræsentant for pårørende Fredensvej 26, 2630 Taastrup Telefon: ; Suppleanter: Birthe Frederiksen, repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -12, 2630 Taastrup Jytte Gravgaard, repræsentant for pårørende Højgårdstoften 185, 2630 Taastrup Telefon: / , jytte_erling@mobil.dk Svend Ørnby, repræsentant for pårørende Lindevangshusene 26, st.th., 2630 Taastrup Telefon: Repræsentant for Seniorrådet: Søren D. Sørensen Budstikken 92, 2630 Taastrup. Tlf soerend@hotmail.com Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Inge Lise Clement

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 14 Mandag 2/4 Tirsdag 3/4 Onsdag 4/4 Torsdag 5/4 Fredag 6/4 Petanque Stolegymnastik Opsøgende aktivitet på Boenhederne Neglepleje Påskebanko Selvkørende Påskegudstjeneste med nadver. Med efterfølgende kaffe i Cafeen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 15 Mandag 9/4 Tirsdag 10/4 Onsdag 11/4 Torsdag 12/4 Fredag 13/4 Stolegymnastik Tøjsalg i Cafeen Mirakelpriser Gåtur I nærområdet, hvis vejret tillader dette Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Vi ser film efter ønske fra Kørselsholdet Bogstavsleg Kom og gæt et påskeord Rejsefortælling Lisbet fortæller om og viser billeder fra sin tur til Dubai Vi reparerer beboernes tøj (småreparationer) Nintendo Wii Filmklub med efterfølgende kaffe/kage hygge Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 16 Mandag 16/4 Tirsdag 17/4 Onsdag 18/4 Torsdag 19/4 Fredag 20/4 Neglepleje eller gåtur hvis vejret er til det Højtlæsning Stolegymnastik Klargøring af Plantekummer Gåtur i nærområdet Kaffe og Kage samt oplæsning af Søren Ryge Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning Baggårdsbørn har også drømme Gåtur i området og efterfølgende hygge med kaffe og kage Plante forårsplanter Kom og vær med Filmklub Kom og vær Gartner for en eftermiddag, der skal gøres klar til forårsblomster. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 17 Mandag 23/4 Tirsdag 24/4 Onsdag 25/4 Torsdag 26/4 Fredag 27/4 Ballonkast med navneleg Stolegymnastik Petanque Måske udendørs HUSK trøje/jakke Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Risposekast på plade med point Morgenmad i Aktiviteten Højtlæsning i Boenhed 126, 1. sal Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup Kommune, kommer og giver os/jer en underholdende dag med sang, hygge og forkælelse. Pris pr. deltager: 10 kr. Der vil også være mulighed for at købe deres hjemmelavede produkter, som f.eks. Smykker, massageolie, Cremer m.m Fællessang i Boenhed 128, st., samt hygge med kaffe og kage Eftermiddag Lukket pga. Personalemøde Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 Påske Gudstjeneste Med nadver/ kirkekaffe D. 4/ Kl

11 Frisørmulighed Vi har nu lavet aftale med 2 mobile frisører, der gerne vil komme på Torstorp og ordne hår i borgernes egne boliger. Borgere i de midlertidige boliger kan naturligvis også benytte tilbuddet. Lene Brandenburg kan bookes ved at ringe til hende og bestille en tid. Hun vil så aftale et tidspunkt som passer ind i hendes øvrige kalender. Der er således ikke fastsat nogen bestemt ugedag. Lene har i forvejen en aftale med et andet plejecenter. Lene Brandenburg træffes på telefon De Mobile Aps er et korps af frisører, der tilbyder deres service i flere forskellige områder. Mange plejecentre og andre institutioner har en aftale med dette firma. Natasja, der er frisør i dette firma vil gerne komme på Torstorp Plejecenter hver onsdag. Hvis nogen har behov for hårbehandling før påske, kan Natasja komme mandag den 2. april, da hun har en anden aftale onsdag den 4. april. Tider bookes hos medarbejderne i plejen, som giver Natasja besked, når hun kommer. Disse frisører kan desværre ikke tilbyde samme billige priser som Heidi har kunnet. Priserne ligner priser for frisørbehandlinger ude i byen. Der afregnes kontant efter hver behandling. Andre betalingsformer kan kun ske i henhold til aftale mellem den pågældende beboer/pårørende og frisøren. Begge frisører er voksne piger, der vil gøre deres bedste for at leve op til jeres forventninger. Deres behandlinger er naturligvis kun et tilbud til jer, der gerne vil have ordnet hår her i huset. I er velkomne til at tage ud hos øvrige frisører i byen, evt. med hjælp fra en pårørende.

12 Referat Torstorp Plejecenter 23. marts 2012 Dagsorden Bruger- og pårørenderåd, Torstorp Plejecenter Mødedato: Mandag den 19. marts 2012 kl Deltagere: Ordstyrer: Referent: Afbud: Leif Andersson, Winnie Grynnerup, Jørgen Jakobsen, Birgit Lassen, Rigmor Sørensen, Birthe Frederiksen (som suppleant for Hermann), Inge Lise Clement Leif Andersson Inge Lise Clement Hermann (Knud Erik Lysen), Søren D. Sørensen 1. Godkendelse af referat fra 9. januar 2012 Referat godkendt. Winnie spørger til den manglende rapport fra det kommunale tilsyn. Har oplevet at det var brugbart i forbindelse med valg af plejecenter at kunne finde rapporten på plejecentrets hjemmeside. Inge Lise oplyser, at det administrative arbejde omkring tilsyn blev forenklet som led i afbureaukratisering. Rapporten vedr. det enkelte plejecenter er erstattet af et dialogmøde, hvor bruger- og pårørenderådet var inviteret til at deltage. Der udarbejdes fortsat en samlet rapport for tilsynene. Denne rapport bliver forelagt politikerne. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 3. Orientering fra formanden Leif har deltaget i borgermøde om demens. Evalueringerne fra mødet var meget positive. Der var indlæg fra 3 pårørende. Leifs indlæg havde fokus på åbenhed om sygdommen, da åbenhed er et meget vigtigt element for at kunne få de rette tilbud. 4. Orientering fra ledelsen Det årlige dialogmøde med politikerne afholdes 25. april kl på Espens Vænge. Der er fælles møde for Bruger- og pårørenderåd på Sengeløse plejecenter den 8. maj kl Inge Lise sørger for tilmelding, hvis hun får besked om, hvem der kan deltage. Frisørsalon nedlægges. Vi vil indrette de to små lokaler til lederkontorer. Til gengæld får vi et større mødelokale på 1. sal. Der skal laves nyt gulv i opvasken. Det betyder, at køkkenet vil køre med begrænset drift de næste par dage. Caféen vil være åben, men man kan blive bedt om at anvende engangsservice. Ældrekommissionens rapport: Livskvalitet og selvbestemmelse på plejehjem er udkommet. Seniorrådet vil opfordre politikerne til at der laves en fælles indsats i kommunen, for dels at afdække, hvilke anbefalinger vi allerede lever op til, dels at afklare, hvilke yderligere indsatser der måtte være behov for. Inge Lise bestiller yderligere eksemplarer til de medlemmer af bruger- og pårørenderådet, der ønskede et eksemplar. 5. Orientering fra seniorrådet Søren havde ikke fået booket det nye mødetidspunkt i sin kalender, og var derfor desværre optaget af andet møde.

13 6. Drøftelse af kommende aktiviteter Orientering fra møde i festudvalget. Vi har planlagt forårsfest onsdag den 2. maj og sommermarked lørdag den 16. juni. Kommunens pensionistskovtur afvikles i uge 19. Vi satser på at kunne deltage onsdag den 9. maj. 7. Anmodning om tilskud fra Støtteforeningen Ønske om, at Lotte Riisholt skal underholde ved forårsfesten. Hun skal have kr. for 2 gange 45 min. Støtteforeningen giver tilsagn om dette. Winnie underholder med harmonikamusik ved sommermarked. 8. Emner, der ønskes drøftet på næste møde Der ønskes en drøftelse af ønsker til budget 2013 som forberedelse til dialogmødet med politikerne. Der ønskes en drøftelse af om vi har et emne, det vil være relevant at drøfte på det fælles møde for bruger- og pårørenderåd. 9. Eventuelt Jørgen går snart i gang med bedene igen. I den forbindelse ønskes der tilplantning med sommerblomster. Der mangler håndsprit på fælles toiletter. Der vil blive rettet op på dette. Birgit spørger om der kan etableres en kaffeautomat i caféen, så gæster altid kan købe kaffe. Inge Lise oplyser, at dette ikke er økonomisk rentabelt. Den kaffeautomat, der er etableret på Espens Vænge, har ikke så meget salg, at den kan tjene sig selv ind. Der ønskes ophængt en komplet prisliste ved kassen i caféen. Parkeringsforhold drøftes. Vi gør hvad vi kan for at undgå at naboerne blokerer vores mest attraktive parkeringspladser, men helt undgå at de parkerer på vores område er vanskeligt. Der er dog enighed om, at det ikke er noget stort problem med manglende parkeringsmuligheder. Der er næsten altid en enkelt plads ledig foran hovedindgangen.

14 Boggave til plejecentret. Hvor er det dejligt når man oplever næstekærlighed. Her for nylig kom der en mail til Aktiviteten, hvor en for os ukendt lokal kvinde skrev, at hun havde en bogsamling som hun lagde megen vægt på at nærmiljøet skulle få gavn af. Derfor ville hun tilbyde os at få disse bøger, og oven i købet bringe dem ud til os. Vi sagde naturligvis ja tak til dette gode tilbud, og vil gerne atter en gang udtrykke vores taknemmelighed over at andre tænker på os. Alle gamle bøger er nu smidt væk, hylderne er ryddet, så nu står der kun nyt læsestof på reolsystemet i tv-stuen. Det er vores håb at mange af jer, både beboere og brugere kan få fornøjelse af vores bibliotek. Udover de ca. 60 nye bøger står der også masser af videofilm og dvd er til låns, så kom og lad jer friste af disse gratis muligheder! Hilsen Lisbet Aktiviteten.

15 FORÅRSFEST Onsdag den 2. maj 2012 Kl Underholdning af sanglærken Lotte Riisholt Menu Forret Spinatroulade m. flødeost og laks. Hovedret Kalvefilet med rysteribs, bagte kartofler, Nye grønsager og rødvinssauce. Dessert Tiramisu Kaffe/te samt småkager/chokolade Pris For beboere For brugere/pårørende 105 kr. 145 kr. Der vil være Amerikansk lotteri, hvor overskuddet går til støtteforeningen Sidste frist for tilmelding er mandag den 23. april 2012

16 v/lisbet Tollstorff Efter opfordring vil jeg holde en eftermiddag, hvor jeg vil vise billeder og fortælle om min 10 dages rejse til Dubai. Tirsdag den 10. april 2012, kl vil jeg fortælle om hele rejsen og vise billederne (der er mange) Vi glæder os til at se jer. Der drikkes kaffe og spises kage under fortællingen. Borgere udefra bedes betale for kaffe og kage i cafeen før start.

17 Stille tanker En borger her på Torstorp Plejecenter, er glad for at pusle med ord og tanker. Det er der kommet dette lille vers ud af: Beder en bøn Mesias Jesus Gud Vorherre Amen Nord Syd Øst Vest Amen Lad liv leve, love lyde. Amen Vi siger tak til Laila Aino Albrechtsen

18

19 Efter opfordring flytter vi vores Til første torsdag i måneden fra maj 2012 Så torsdag den 3. maj 2012 er der Hilsen Bankoholdet

20 En Vintergæk En Sommernar En fugl foruden vinger En lille ven som har dig kær En kærlig bringer Rigtig god påske

21 Sønderjysk Kagebord Tirsdag den 27. marts, afholdt Cafeen et arrangement med Sønderjysk Kagebord. Der deltog 24 borger fra huset, og 14 borger udefra. Som det ses på billederne hyggede alle sig, med kaffe/te og kage. Formålet med dette arrangement var at skabe nyt liv i caféen. Der har mange gange været talt om, at der mangler liv i caféen. Vi vil derfor også i fremtiden afprøve forskellige tiltag for at ændre caféen til et sted, hvor det er naturligt at samles og hygge sig med hinanden. Vi håber I vil tage vel imod disse aktiviteter, og komme med alle jeres gode ideer for at give os ny inspiration. Jytte Thøstesen

22 Filmklubben April Filmklub i Aktiviteten hver fredag kl Her i forårsmånederne og indtil filmklubben holder sommerferie, skal vi se diverse film om Danskernes egen historie. Bemærk at der ikke er filmklub d (langfredag). Hilsen Fazilet og Lisbet Fredag den Fredag den Fredag den Bacon, brød og bajere. Industriens historie 1. del Når gløderne springer. Industriens historie 2. del En lille en. 14 små skarpe om danskernes snaps. Hilsen Aktiviteten

23 TORSTORP PLEJECENTER Middagsplan for APRIL 2012 Hovedret Biret Søn 1. Glaseret hamburgerryg m/ Karamelrand m/skum stuvet spinat Man. 2. Barbecuerevelsben Blomkålssuppe m/kartoffelbåde Tirs. 3. Dampet fisk m/hollandaisesovs Hønsesalat m/toastbrød Ons. 4. Italiensk fars m/skysovs Kærnemælkssuppe m/rosiner Tors. 5. Lammesteg m/skysovs Abrikostrifli Fre. 6. Mørbrad i fad m/champignonsovs Citronfromage m/skum Lør. 7. Sorte gryde m/kartoffelmos Æblegrød m/sødmælk Søn. 8. Rullesteg m/skysovs Is m/vafler Man. 9. Kalvesteg m/skysovs Flødeostekage Tirs. 10. Brændende kærlighed Tomatsuppe m/fyld Ons. 11. Koteletter m/skysovs Krenoline Tors. 12. Lasagne m/flute - salat Blommegrød Fre. 13. Stegt fisk m/persillesovs Bagte æbler m/skum Lør. 14. Pølser m/kold kartoffelsalat Pære og fersken m/makronskum Søn. 15. Farseret ribbensteg m/skysovs Ymerfromage m/kirsebærsovs Man. 16 Broccoligratin m/tomatsovs Kiwi-stikkelsbærgrød Tirs. 17. Kalkunfrikadeller m/skysovs Tunmousse m/flute Ons. 18. Stegt fisk m/kold remouladesovs Blåbærsuppe m/skum Tors. 19. Stegt kylling m/persille Budding m/saftsovs Fre. 20. Husmandskoteletter m/hvid Fransk gulerodssuppe løgsovs Lør. 21. Ungarsk gullasch m/mos Syltede frugter m/råcreme Søn. 22. Flæskesteg m/skysovs Ananasfromage m/skum Man. 23. Karbonader m/brasede kartofler Pandekager m/brombærsyltetøj Tirs. 24. Stegt flæsk m/persillesovs Rabarberkage Ons. 25. Røget makrel m/stuvet blomkål Frugtsalat m/råcreme Tors. 26. Kødboller m /karrysovs-løse ris Rødgrød Fre. 27. Stegt kalvelever m/løgsovs Koldskål Lør. 28. Revelsben m/skysovs Is m/vafler Søn. 29. Bøf stroganoff m/mos Appelsinfromage Man. 30. Hakkebøf m/bearnaisesovs Hybensuppe m/skum Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

24 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :45 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr.

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015

TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 TOFTEPOSTEN nyhedsblad om livet i Toftehaven februar/marts 2015 Redaktion: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven Nygårdsvej

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7 Juli 2012 Årgang 12, nr. 7 photo by Lisbet Tollstorff Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 30

Menuplan for Plejecentre Uge. 30 Uge. 30 Mandag Frikadeller Makrel i tomat, mayo, citron - rugbrød D. Kartofler Sprængt oksebryst m/peberrodsalat, tomat 22.07.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spidskål Gulerodssuppe Tirsdag

Læs mere

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf September 2016 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV.

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV. Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN 6 8240 RISSKOV www.aarhus.dk/omraadechristiansbjerg Januar Fredag d. 4. januar kl. 14 16 Banko Lotterisalg fra kl. 12.30

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18 Uge. 18 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 29.04.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe - flutes D. Kartoffelmos

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere