KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4)"

Transkript

1 HGB 14. juni 2016 J.nr G KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4) Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (cvr.nr ) og [navn og adresse] (herefter kaldet køber) med cvr. nr. [tal] som køber er indgået følgende aftale om køb af del nr. 4 af den af Roskilde Kommune tilhørende ejendom matr. nr. 14 AA Gundsømagle By, Gundsømagle af areal ca m 2, heraf vej 0 m 2 (bilag 1). Køber er indforstået med at respektere delarealets endelige placering og størrelse, når udmatrikuleringen er tilendebragt. 1 Delarealet, der udgør en ubebygget erhvervsgrund uden bygninger, overtages af køber, som den er og forefindes den 1. marts Fra overtagelsesdatoen henligger delarealet for købers regning og risiko i enhver henseende. Såfremt de i 4 omhandlede byggemodningsarbejder, som skal udføres af Roskilde Kommune, ikke er udført i et sådant omfang, at køber kan påbegynde byggearbejdet på overtagelsesdagen, udskydes overtagelsesdagen tilsvarende uden ansvar for sælger. Der udfærdiges ikke refusionsopgørelse, idet køber direkte fra Roskilde Kommunes Ejendomsbeskatning modtager opkrævning på ejendomsskatten. 2 Delarealet er omfattet af lokalplan 627 for udvidelse af erhvervsområdet ved Håndværkervænget (bilag 2).

2 Side 2 Delarealet overtages med de samme almindelige rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed det har tilhørt sælgeren og tidligere ejere, idet køber er indforstået med at respektere de servitutter, der med eller uden pant i forbindelse med udstykning, byggemodning m.v. af Roskilde Kommune er eller vil blive pålagt ejendommen. Ifølge servituterklæring af den 8. december 2015 (bilag 3) overføres der ingen servitutter til delarealet, omfattet af denne købsaftale. Køber accepterer, at sælger forud for overtagelsen tinglyser servitut om forbud mod videresalg af delarealet i ubebygget stand og købers pligt til at påbegynde den samlede bebyggelse i marken indenfor 12 måneder fra overtagelsesdagen at regne. I modsat fald kan Roskilde Kommune fordre delarealet tilbageskødet til samme pris som købesummen, dog med tillæg af foranstaltninger bekostet af køber, der efter byrådets endelige skøn varigt har forøget delarealets værdi. Udgifterne ved tilbageskødning er Roskilde Kommune uvedkommende. Hvis køber er et aktie- eller anpartsselskab forpligter køber sig til, så længe delarealet er ubebygget, ikke at overdrage aktie- eller anpartsmajoriteten i selskabet til andre end de nuværende aktionærer eller anpartshavere, idet sådan overdragelse vil blive sidestillet med ejerskifte. I øvrigt henvises til ejendommens blad i tingbogen. Køber er indforstået med at etablere den eventuelle terrænregulering, der er fornøden i forbindelse med byggemodningens gennemførelse. Der henvises til lokalplanens 8.3 om terrænforhold. Mod nord afkaster Gulddysse Skov en skovbeskyttelseslinie på 300 m efter Naturbeskyttelsesloven. Miljøcenter Roskilde har imidlertid ved brev af den 21. juni 2007 fra Miljøcenter Roskilde (bilag 4) reduceret naturbeskyttelseslovens skovbyggelinie til 30 m for det berørte lokalplanområde (del nr. 2, 3 og 4). Køber er bekendt med, at der ikke må placeres bebyggelse, campingvogne, master og lignende indenfor skovbyggelinien. Sælger oplyser, at delarealet efter den gældende lokalplans 1 og 3 ikke kan anvendes til formål, som medfører nævneværdige genevirkninger for omgivelserne, og at der er et nyt boligområde under udbygning umiddelbart syd for erhvervsområdet.

3 Side 3 3 Prisen er fastsat til [tal] kr./m2 incl. moms. Købesummen kan således i forhold til et areal på m2 foreløbigt opgøres til [tal] kr. incl. moms. Når delarealet er udstykket, og dets areal endeligt er fastlagt, reguleres købesummen i forhold hertil. Uden for købesummen betaler køber de tilslutningsbetalinger, som sælger som led i byggemodningen af delarealet skal udlægge til forsyningsselskaberne, se 4. Af købesummen betales ved købsaftalens underskrift kontant til sælger kr., mens køber senest 7 dage efter sælgers accept af købstilbud stiller pengeinstitutgaranti for den resterende del af den foreløbige købesum med tillæg af de foreløbigt beregnede tilslutningsbetalinger. Garantistiller skal betale garantisummen kontant til sælger på overtagelsesdagen i overensstemmelse med regning, der udsendes til køber. Betaling skal ske, uanset om skøde endnu ikke måtte være tinglyst. Såfremt garantistillelsen ikke sker rettidigt, er sælger efter påkrav berettiget til at hæve handlen. Såfremt købesummen og tilslutningsbetalinger ikke indbetales rettidigt, betales rente efter rentelovens regler om for sen indbetaling, indtil købesum og tilslutningsbetalinger er indbetalt. 4 Med hensyn til byggemodning kan oplyses følgende: Kloak Området er planlagt separatkloakeret med en befæstelsesgrad på 0,3. Der etableres størst muligt nedsivning under hensyntagen til jordbundsforhold (nedsivningskapacitet) og grundvandsforhold. Kloaksystemet i området skal etableres som separatsystem, hvor spildevand afledes i lukkede ledninger, og regnvand afledes i åbne render /eller nedsives. a) Spildevand: Fors Spildevand Roskilde A/S etablerer 1 stikledning til spildevand frem til delarealet, afsluttet med en ø425 mm stikbrønd inde på delarealet. Der er offentlig kloak frem til skel.

4 Side 4 Sælger udlægger tilslutningsbetalingen til forsyningsselskabet efter den til enhver tid gældende betalingsvedtægt for den offentlige kloakforsyning og opkræver beløbet hos køber sammen med købesummen, se 3. Eventuelt særbidrag for særligt forurenet spildevand betales udenfor købesummen direkte til Fors Spildevand Roskilde A/S, jf. gældende regler herom. b) Regnvand: Regnvand kan enten afledes overfladisk i åbne render til det offentlige regnvandssystem eller kan hvis muligt fra åbne render nedsives på delarealet. Etablering af nedsivningsanlæg kræver tilladelse efter miljøbeskyttelsesloven. Sælger har som grundejer etableret det offentlige regnvandsanlæg. Køber er bekendt med, at afledningen af regnvand til det offentlige regnvandsanlæg indebærer begrænsninger i udformningen af købers regnvandssystem på egen ejendom, idet den overfladiske afledning kun må ske på vilkår, at vandrender skal tilsluttes i det punkt og den højde, som er angivet på stikledningsplanen for delarealet, eller som aftales nærmere med Roskilde Kommune at vandafledningsanlægget skal indgå i ansøgning om byggetilladelse at vandføringsevne skal være sikret: Længdefald på rende skal være minimum 5 promille, og at erosion og overløb skal undgås: Længdefald på rende skal være maximalt 25 promille. Der kan anvendes vandtrapper for at undgå for stærkt fald. Køber er endvidere bekendt med, at placeringen af bygningerne på delarealet kan blive begrænset af krav til afledningen af regnvandet. Stikledningsplan over delarealet (bilag 5) viser tilslutningspunkt og omtrentlig bundkote i forhold til det projekterede offentlige regnvandsanlæg. Sælger afholder tilslutningsbetalingen, og opkræver beløbet hos køber sammen med købesummen.

5 Side 5 c) Generelt: Køber afholder alle udgifter til kloakanlæg både til spildevand og regnvand på eget delareal. Spildevandsledninger og render til afvanding af regnvand etableres på en sådan måde, at der ikke kan garanteres afvanding fra kælder direkte til det overordnede ledningsnet. Såfremt køber imidlertid ønsker at etablere kælder, må køber for egen regning etablere pumpeanlæg eller lignende. Udgifter til eventuelt omfangsdræn eller øvrige nødvendige afværgeforanstaltninger afholdes af køber. Drænvand skal tilsluttes regnvandssystemet ved eventuel etablering af drænpumpe. Såfremt der stødes på markdræn skal disse retableres eller omlægges uden kapacitetsforringelse. Udgiften hertil og udgiften til fremtidig vedligeholdelse af dræn på delarealet afholdes af køber. Vand Området er forsynet med vand fra Gundsømagle Vandværk A.m.b.A. Sælger udlægger tilslutningsbetalingen til vandværket efter den til enhver tid gældende betalingsvedtægt og opkræver beløbet hos køber sammen med købesummen, jf. 3. El Dong Energy forestår etablering af den overordnede elforsyning i området. Sælger udlægger tilslutningsbetalingen til forsyningsselskabet efter den til enhver tid gældende betalingsvedtægt og opkræver beløbet hos køber sammen med købesummen, jf. 3. Varme Lokalplanområdet ligger lige op til et område, der skal forsynes med naturgas ifølge den gældende varmeplan, se lokalplanens redegørelse side 10. Ved ønske om forsyning med naturgas afholder køber alle tilslutningsbetalinger udenfor købesummen direkte til HNM Naturgas A/S. Vejanlæg Adgangsvej til lokalplanområdet er udlagt i lokalplan 627 (bilag 2) som privat fællesvej over Håndværkervænget nr. 4 og nr. 6. Vejudlægget er på 12 m i alt og med hjørneafskæringer ved Håndværkervænget.

6 Side 6 Roskilde Kommune anlægger alle veje i lokalplanområdet, men det vil først ske i takt med, at grundene i udstykningen sælges. Det fulde vejanlæg med kantsten, asfaltbelægning og vejbelysning etableres ikke før, at alle grunde i området er solgt. Grundejerforening Delarealet er omfattet af medlemspligt til grundejerforeningen for det eksisterende erhvervsområde Håndværkervænget. 5 Delarealet overdrages fri for leje- og forpagtningsforhold af enhver art, ligesom det overdrages ubehæftet. 6 Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for mangler ved delarealet, bortset fra vanhjemmel, herunder for jordbundsforholdene, det være sig både for eventuel jord- og grundvandsforurening, for jordbunds- og funderingsmæssige forhold, for støjforurening og øvrige forhold. Sælger fraskriver sig endvidere ansvaret for købers eventuelle meromkostninger ved tilstedeværelse af fortidsminder m.v. på delarealet. Sælger oplyser, at delarealet ligger i et område, der ifølge Roskilde Kommunes regulativ for jordstyring er omfattet af områdeklassificering som lettere forurenet. Flytning af jord fra delarealet skal derfor anmeldes og dokumenteres efter reglerne i jordflytningsbekendtgørelsen. De eventuelle meromkostninger, som delarealets beskaffenhed måtte medføre for købers projekt, er sælger uvedkommende. Dette gælder uanset arten og omfanget af sådanne omkostninger. Køber er opfordret til at gennemgå GEO s geotekniske undersøgelse, rapport 1 af den 26. april 2016 (bilag 6) og til selv at få foretaget supplerende jordbundsundersøgelser. Rapporten omfatter hele lokalplanområdet. Sælger bemærker, at Roskilde Museum har gennemført en arkæologisk forundersøgelse på delarealet. På den baggrund oplyser Museet, at der ikke skal foretages yderligere undersøgelser på delarealet inden anlægsstart (bilag 7).

7 Side 7 Sælger oplyser, at sælger ikke er bekendt med forhold vedrørende jordbund, forurening eller fortidsminder, der ikke er nævnt i denne aftale, udbudsmateriale eller dettes bilag, og som vil være væsentligt bebyrdende for køber. Købesummen fastsættes under hensyntagen til ovennævnte ansvarsfraskrivelse, hvorved køber overtager risikoen for delarealet i enhver henseende. Køber accepterer derfor, at der ikke kan gøres mangelindsigelser gældende af nogen art, bortset fra vanhjemmel, hverken som erstatning eller forholdsmæssigt afslag. Køber bevarer dog sin adgang til at kræve ophævelse af handlen i op til et år efter overtagelsesdagen, hvis de almindelige køberetlige betingelser herfor er til stede. Køberen er opfordret til at drøfte denne ansvarsfraskrivelse med en advokat. 7 Alle omkostninger i forbindelse med denne handel betales af køber, herunder udgiften til advokat og registreringsafgift. Der har ikke medvirket ejendomsmægler ved handlen. Køber er pligtig til at tage skøde på delarealet på overtagelsesdagen. Den tinglysningsmæssige berigtigelse af ejendomshandlen forestås af køber. Sælger kan pålægge køber at lade sig bistå af advokat i forbindelse med handlens berigtigelse. Sælger afholder udgiften til landinspektør i forbindelse med udstykning af delarealet. Bilag til denne købsaftale: 1. Udstykningsforslag af den 25. februar Lokalplan 627 for udvidelse af erhvervsområdet Håndværkervænget 3. Servituterklæring af den 8. december Brev af den 21. juni 2007 fra Miljøcenter Roskilde om reduktion af skovbyggelinie ved Håndværkervænget 5. Stikledningsplan (kommer senere)

8 Side 8 6. Geoteknisk rapport af den 26. april 2016, udarbejdet af GEO og Jord Teknik A/S 7. Brev af den 20. oktober 2005 fra Roskilde Museum Roskilde, den Som sælger: ROSKILDE BYRÅD Roskilde, den Som køber: Joy Mogensen borgmester / Henrik Kolind kommunaldirektør

KØBSAFTALE Bækken, Trekroner. Parcelhusgrund

KØBSAFTALE Bækken, Trekroner. Parcelhusgrund Side 1 af 7 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 15. december 2014 J.nr. 13.06.02P19/249061 KØBSAFTALE Bækken, Trekroner Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv

Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura 11. februar 2019 Sagsnr. 255024 - HGB Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv Mellem Roskilde Byråd på Roskilde

Læs mere

KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri

KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri Byrådssekretariatet, Jura, HGB 7. april 2014 J.nr. 13.06.02P19/250011 KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura HGB j.nr. 288255 21. december 2018 KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde med

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde

BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde HGB j.nr. 297918 16. november 2017 BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger og [navn og adresse], med CVR. nr. [tal], som

Læs mere

KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde. Parcelhusgrund

KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde. Parcelhusgrund Side 1 af 7 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 23. november 2018 J.nr. 13.06.02P19/312399 KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR.

Læs mere

KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner. Parcelhusgrund

KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner. Parcelhusgrund Side 1 af 8 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 9. februar 2015 J.nr. 13.06.02P19/203622 KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel på Musicon

Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel på Musicon ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura HGB 18. marts 2015 Sagsnr. 196435 - HGB Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr...af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde

Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura 22. november2016 J.nr. 13.06.02P19-275888 Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde Mellem Roskilde Byråd på Roskilde

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr Den vestlige Del, Gimsing. Grunden er beliggende Kjelding Høj... Grunden

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Køb: Erhvervsgrundene sælges til fast pris i den rækkefølge ansøgninger om køb modtages. Der kan ikke reserveres grunde, men alene ansøges

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca. m2 af matr. nr. Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet på bilag til denne købsaftale.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Skælskør Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2015-003931-40 K Ø B S A F T A L E 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommene Den Køge Kommune tilhørende ubebyggede

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1.

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1. Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71)

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) Skælskør Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Korsør. Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E

Korsør. Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E Korsør Erhvervsområde ved Storebælts Erhvervspark (Lokalplan 72) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x.

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. side af 5 Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø a a a a a a a a a c c c c c c c c c e e e e e e e e e m m m m m m m m m l l l l l l l l l ba ba ba ba ba ba ba ba ba o o o o o o o o o d

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Betinget købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Betinget købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Betinget købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund del nr..af matr. nr. 1k Den Østlige Del, Resen. Grunden er beliggende Gartnerlunden.,

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Borgerservice Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling Frederiksdalvej 4. etape er på ca.120.000 m 2 Plan Området er omfattet af lokalplan nr. 501, Frederiksdalvej 3-4 etape. Anvendelse og bebyggelse Området er udlagt til erhvervsformål, såsom industri og

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca...m2 af matr. nr. 1 pz Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet på bilag til denne

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Vemmelev Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: 1 Grunden Ejendomme Juli 2017/HA Sags nr.: EMN-2015-07134 Grunden overdrages, som den er og forefindes og med

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole.

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. maj 2014.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen KØBSAFTALE Mellem GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve (i det følgende benævnt kommunen/sælger) og Navn Adresse postnummer CVR-nummer (i det følgende benævnt køber) om den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Købsaftale. Ca. 800 m 2

Købsaftale. Ca. 800 m 2 Købsaftale Del af matr. nr. 1 dn Ullerup by, Torup Bogbinderivej 15, 3390 Hundested Ca. 800 m 2 Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Udkast BETINGET KØBSAFTALE

Udkast BETINGET KØBSAFTALE Udkast BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, cvr. nr. 29189366, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca. m 2 af matr. nr. Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2009-24715-52 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge BJÆVERSKOV CENTRET KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Den Køge Kommune tilhørende ubebyggede parcel: Matr.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til Matr.nr. 14 a og 14 pn Ballerup by, Pederstrup Beliggenhed: Hold-an Vej 152 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til xxxxxxxxxxxxx

Læs mere

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY

BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE. Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 1 BILAG 2 BETINGET KØBSAFTALE Vedrørende et areal ved Dyrehavegårds Jorder 2800 KGS. LYNGBY 2 BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede sælger Lyngby-Taarbæk Kommune Torvet 17 2800 Kgs. Lyngby CVR-nr. 11 71 53

Læs mere

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG STORPARCELLERNE: Tusindfryd 11, 8600 Silkeborg, matr.nr. 4d Resendal By, Gødvad, er 9.492 m 2 Tusindfryd 45, 8600 Silkeborg, matr.nr. 4f Resendal By,

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

OFFENTLIGT UDBUD. Del af Vejlsøvej 11, 8600 Silkeborg

OFFENTLIGT UDBUD. Del af Vejlsøvej 11, 8600 Silkeborg EJENDOMSSTABEN November 2016/AI OFFENTLIGT UDBUD Del af Vejlsøvej 11, 8600 Silkeborg Grundareal: 3.671 m2 Tilbudsfrist 16. december 2016 kl. 12.00 Mindstepris 2.300.000 kr. + moms Silkeborg Kommune sælger

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

D E K L A R A T I O N

D E K L A R A T I O N Anmelder: Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Torvet 1 4600 Køge D E K L A R A T I O N Denne deklaration begæres tinglyst på ejendommen matr.nr. 4 ca og 4 cc Bjæverskov by, Bjæverskov og del af

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

Salgsvilkår for Erhvervsområde erhvervspark 3, Bredholm

Salgsvilkår for Erhvervsområde erhvervspark 3, Bredholm HADERSLEV KOMMUNE Ejendomsudvikling Juni 2014 Acadre 14/15381 Salgsvilkår for Erhvervsområde erhvervspark 3, Bredholm Området er beliggende indenfor lokalplan 12.56.1-1. Der må i henhold til lokalplanen

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2014-3082 / 2014-115267 Matr. nr. 2-m Kimmerslev by, Kimmerslev KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget parcel

Læs mere