Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark."

Transkript

1 Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige forskellige ting igennem det sidste år. Uden jer ville vi slet ikke kunne stå her i dag, ej heller være i stand til at gennemfør alle de aktiviteter som året har budt på. Nogle har budt ind med lidt, andre med noget mere, men uanset hvor meget eller hvor lidt, har det været en hjælp til os alle sammen. Stor ros tilbage til jer alle sammen. Status efter det 2 år som klub: Der er nu gået endnu et år med, Enduroklub Danmark, og det er tid til at holde status. Dels for at kigge tilbage på hvad der er sket, såvel som at se frem mod de nye mål. HVAD JEG HELT GLEMTE AT SIGE PÅ GENERALFORSAMLINGEN: I marts måned har DMU udnævnt Enduroklub Danmark til at være ÅRETS KLUB I OFF-TRACK Diplomet blev modtaget af Curt Andersen, og da vi ikke har et klubhus vi kan hænge det op i, er diplomet i praksis lige nu at finde i køkkenet hos formanden. Status på medlemsantallet er, at vi nu er 93 medlemmer, hvilket er en lille smule højere end året før. Der har været en tilgang af nye medlemmer, men altså også nogle medlemmer der har meldt sig ud igen, helt præcist 26 har meldt sig ud fra Størstedelen af dem fordi de simpelthen er stoppet med at køre, og dertil nogle fra Jylland, som havde støttet op da klubben startede. Det er dejligt at der er så mange der bakker op omkring denne her klub I DMU er der lige nu ca. 130 der har enduro licens, mod 100 sidste år, og kun 7(!) for 3 år siden. Vores hjemmeside er stadig en meget vigtig del af vores kommunikation ud af til. Omkring årskiftet sidste år fik vi ny webmaster, nemlig Jens Ulrik Nielsen, som kom med ny energi til hjemmesiden, hvilket også afspejles i antal besøgende, som er vokset betragteligt. Dr. Enduro har også været meget aktiv, med alverdens gode historier, som enduroens svar på Se & Hør. På fotosiden, har Ulrik ligeledes også bidraget kraftigt til vores galleri, som efterhånden er meget omfangsrigt, med adskillige fotografer bag ved..

2 Vi har nu også fået en kalender, som hjælper til overblik over træningerne, specielt for træningslederen. Hjemmesiden er stadig i sit oprindelige design, som nogle har ytret ikke er så moderne. Det er måske korrekt. Desværre er det sådan, at lave en helt ny hjemmeside, ikke helt så enkelt. Jeg er dog sikker på, at hvis nogen har tiden og evnerne, så er vores webmaster åben for at høre nærmere. Statistik over vores hjemmeside siger: Hjemmesiden har i 2012 haft i gennemsnit 124 daglige besøg mod 72 daglige besøg i (hvis den samme IP adresse besøger linket mere end en gang, tæller det ikke som flere besøg!) Under hvert besøg er der i 2012 blevet åbnet 308 sider dagligt (ca. 2½ side pr. besøg) mod 163 i Sitet: er blevet søgt 5,085 gange dagligt på internettet i 2012 mod 826 gange dagligt i Der er blevet åbnet 3,872 (31 pr. besøg) filer dagligt på i 2012 mod 492 filer dagligt i (primært billeder og links til videoer og andre hjemmesider) Vores træninger har i vinter, forår og sommer været afholdt planmæssigt. Hen over efteråret har der været nogle huller, som bl.a. skyldes deltagelsen i ISDE. Dette punkt fortæller noget om den virkelighed som vi står overfor, og som jeg kommer tilbage til. Lige nu står vinteren for døren, så igen kan jeg kun sige: husk nu at pigdæk er opfundet. Der skal lyde en kæmpe stor tak til Lars, som har stået for tilmeldingerne indtil kalenderen var i hus, såvel som for at afstikke banen hver gang i Sorø 1 og Sorø 2. Lars har jo en finger med i mange ting, og deltog jo selv aktivt også i ISDE i september måned.

3 Vores kasserer Anita, har igen i år haft meget at lave. Stor tak for den indsats. Jeg ser frem til, at Anita kommer igen til nogle løb i 2013, specielt nu har fået ny orange pigemaskine, som hun roser til skyerne. Klubben år 2012 kort fortalt: Antal medlemmer: 93 (og der er flere der vil være med, har vi erfaret i december) Aktiviteter gennemført i klubben: Træning almindelig: DM løb: Andre løb: Klubture løb: Klubture-træning: Special træning: Arbejdsdage: 15 dage 2 stk. afholdt af klub (4 weekender derudover gået til DM afdelinger ) 1 stk. Extrem enduro DM 1 x Klubmesterskab Stangabro (S) ISDE (I) 4 dage Italien 1 dag Rävinge (S) 1 x crosstræning i Hillerød med Thomas Kongshøj 4 x begynder træning 4 dage i Italien 2 x træningsskole med André Larsen (i Jylland). 1 stk. i forbindelse med DM-Vordingborg 2 stk. i forbindelse med Extreme DM-Sorø Lidt i Hillerød (nyt spor) Arbejdsdage er frivillige! Summeret: Træning: 15 x almindelige, 4 x begynder, 1 x crosstræning, 2 x tr. skole, 1 x Rävinge = 23 træninger Løb: Andet: dage 3 løb + K.M. = 4 løb ISDE (10-14 dage) + Italien (4 dage) + Stangabro = mange Totalt er det ca. 40 dage + alle de ekstra dage der indgår, som f.eks. alle de overnatninger som er nødvendige, og ISDE alene var 4-7 dage ud over selve løbet.

4 Aktiviteter geografisk: Klubbens faste områder: Arbejdes på: Sorø 1 (Henry s grusgrav) Sorø 2 (NCC) Hillerød (extreme) Rye har været problematisk pga. jægere. Der arbejdes på en løsning til næste år. Flere andre steder er der er en dialog i gang. Det er lokaliteter der ligger i: Høje Tåstrup, Lyngby, Ballerup, Kalundborg området, Stevns (Boesdal), Slagelse, Vejle og nogle militærområder. Please, hold jer væk med evt. lige på kanten af ulovlig kørsel, disse steder. Ser vi på Målsætninger for 2012 og hvad status er nu her 1 år efter (Rød er status): $$$: Træningsafgift på 400,- / år. Opkrævning sker fra 1/3.Udført Klubmedlemsskab (500,-) pr. 1/2. Udført Løb: Klubben skal afholde min. 2 DM løb, samt det nye ekstrem enduro, som bliver et løb (15/2) (Vordingborg området er sikret som område for 2012). Udført Klubmesterskab? Det er ikke afgjort endnu. Udført Træning: Klubben skal afholde træninger MED trænere, såvel som almindelige samlinger. Målsætning er > 35 p.a. 23 træninger, hvilket er mindre end beregnet. Dette skyldes flere forhold, som f.eks. ISDE, flere løb end beregnet, mangel på frivillige folk. Se mål for Endnu en kvindesamling. Kvinder har til dels en særstatus, og det vil fortsætte om der er stemning for det hos kvinderne. Ikke udført. Prioriteringen er gået mod begyndere, fremfor at kønsdifferentiere. Formanden kunne godt tænke sig en elektronisk tilmelding til træning. Det arbejdes der på. Udført Områder: Indkøb: Udvidelse af Hillerød. Dels ud på marken, og dels ved simpelthen at lave en ekstrembane med store dæk, betonrør osv. Udført Dertil fortsætte med de to andre. Derved skulle Hillerød blive vores egen lille ekstrem bane, primært møntet på teknik, dog nu med ekstra mark for at øve skiftet. Alle skal på papir = det koster penge. (Nu kun 2) Udført ATV er til brug i klubben v. løb. Det er nødvendigt at bruge en, f.eks. ifb. med Vordingborg. Stadig ikke købt.

5 Deling af opgaver: Her er så en vigtig pointe! Der skal flere skuldre til at løfte læsset! Her kniber det. Opgaver som at afholde løb, skal fordeles, og der skal oplæres flere mennesker i hvordan alle disse ting gøres. Det er ganske enkelt en nødvendighed. I den forbindelse lave en drejebog for afvikling af løb. Med fare for at råbe ulven kommer, så er dette her en nødvendighed hvis klubben skal fortsætte! De der trækker læsset nu, er samtidig med i arbejdet under DMU, i henholdsvis sportsudvalget (Enduro) og sportskommisionen (Off-track). Så er der nogen der har lyst og gå på mod til at påtage jer et ansvar for noget, så ret henvendelse til en i bestyrelsen. Det man ikke kan, skal man have hjælp til. Det er ikke således, at nogen skal kastes ud på dybt vand med opgaver de ikke kan løse. Andet: Flere ideer fra medlemmer til forandringer. Her sker der ikke så meget. Desværre er det sådan, at det er nødvendigt at konstant arbejde med disse ting. Områder ændres løbende, og dem vi har nu, er det langt fra sikkert vi har frem over. Derfor er det en on-going proces at lede efter områder til såvel træning, som løb. Stadig gældende, og jo flere medlemmer, jo vigtigere bliver det. Hvor er klubben så på vej hen, set fra sidst på året 2012: Målsætninger 2013: 1. Mere træning. Det både i antal og i kvalitet. Med kvalificerede træning = trænere der har noget at byde ind med, så vi kan hæve niveauet. 2. Flere træningsledere. Det er et must, om vi skal udvide det antal træningssamlinger vi har, og med det medlemstal vi har. Opslag kommer på hjemmesiden snarest. 3. Flere træningssteder. Emnet som aldrig stopper. Grundlaget for vores eksistens. 4. Nyt blod til bestyrelsen. Nye ideer nye input og nye hænder. Hvordan kommer vi i mål med ovenstående? Jeg har prøvet at lave en what, why, how:: HVAD: HVORFOR: HVORDAN: HUSK AT: Flere frivillige til at hjælpe til på alle niveauer, med det de kan hver især. Det er nødvendigt for klubbens overlevelse, at der er flere skuldre til at løfte de opgaver som der er løbende for at drive en klub. Alle frivillige bliver en vigtig del af et fællesskab, som vi alle vil nyde godt af. Dem som deltager kan være stolte af, at være en del af den klub som har drevet enduro i Danmark til hvad det er lige nu, anno 2012.

6 Vi har en fantastisk klub, med masser af dejlige mennesker som har meget godt at byde ind med. Vi er nød til at stå sammen, arbejde sammen, og hjælpe hinanden med det vi hver især kan. Det er grundlaget for at vi kan overleve på sigt, med de ydre vilkår som vi arbejder under. Så spørg gerne dig selv, hvad du kan gøre for din klub. Jeg tror på at vi kan løfte det her til at blive en endnu bedre klub, med flere af de ting medlemmerne efterspørger. Men det kræver at vi arbejder sammen for at opnå det. Igen TAK FOR DEN HJÆLP DU HAR BIDRAGET MED DETTE ÅR Vi ses derude Mvh. Søren Nissen

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

GNISTEN. Marts/April 2008 46. Årgang

GNISTEN. Marts/April 2008 46. Årgang GNISTEN Marts/April 2008 46. Årgang KLUBBLAD FOR: Frederiksborg Amts Motorklub Fredensborg-Humlebæk Moto Cross Klub Melby Micro Cross Club Hundested Moto Cross Klub www.kejserdalen.dk og www.microcross.dk

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012

5 Tårns Motion. Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 5 Tårns Motion Referat af Generalforsamling tirsdag den 7. februar 2012 1. Valg af dirigent Lars Illemann blev valgt som dirigent. Lars kunne meddele de fremmødte at generalforsamlingen var varslet korrekt.

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nyhedsbrev Nr. 4. 2010. Ambulancemøderne. Den 29 samt 31 marts blev der afholdt 2 møder der havde til hensigt at belyse årsagerne til en del af de mange udfordringer vi alle sammen slås med i dagligdagen

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00

Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 ! Referat fra ekstraordinær generalforsamling Afholdt i Hellerup Sejlklub, 21. oktober kl. 19.00 Valg af dirigent: Peter Broen (Sponsor fra Storm Broen Advokatfirma) Valg af referent: Alexander Schmidt(Webmaster)

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Informant: Kjeld Bruun-Jensen I: Først vil vi høre lidt om din baggrund, vi kunne godt tænke os at

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten.

Dette år er nu gået, og jeg håber at I vil tage godt imod Steen som efterfølgende er på valg til formandsposten. Vallensbæk SejlKlub Referat af generalforsamlingen torsdag den 29. november 2007 Formanden Arne Larsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Helge Petersen blev valgt og indledte sin gerning med at konstatere,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2008 i trekkies.dk

Referat af Generalforsamling 2008 i trekkies.dk Referat af Generalforsamling 2008 i trekkies.dk Antal fremmødte deltagere: 29 Formand Allan Høiberg erklærede generalforsamlingen for åben. Formanden foreslår Niki Gade som dirigent og det vedtages enstemmigt.

Læs mere