KONFORT 744 til CO2. Mercedes-Benz. KONFORT 744 er godkendt og anbefalet af:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KONFORT 744 til CO2. Mercedes-Benz. KONFORT 744 er godkendt og anbefalet af:"

Transkript

1 KONFORT 744 til CO2 KONFORT 744 er godkendt og anbefalet af: Mercedes-Benz

2

3 Den bedste løsning til at tømme og fylde CO2 AC systemer. TEXA er almindeligt anerkendt som én af de ubestridt ledende inden for udstyr til værksteder og butikker, som sælger udstyr til bilreparationer. TEXA s produktsortiment inkluderer diagnosetestere, udstødningsanalysatorer og stationer til vedligehold og genfyldning af A/C anlæg. TEXA er især kendt som førende i Europa inden for A/C fyldestationer takket være den anerkendte KONFORT serie, som anbefales af mange af de mest prestigefyldte europæiske bilproducenter. TEXA s styrke beror på højteknologiske produktionsprocesser, robusthed og kvalitet i finishen. TEXA udviklede den nye KONFORT 744 i samarbejde med ledende biltekniske konstruktører. Derfor er den nye station tilpasset de strengeste industristandarder, som gælder for systemer til aircondition vedligehold og fyldning med det nye CO2 kølemiddel. Disse nye systemer har til formål at minimere forurening og reducere brandfaren i tilfælde af utætheder, og de er markant anderledes designet i forhold til tidligere generationer af fyldestationer, som brugte R134a og R1234yf kølemidler. Især fordi de nye systemer er designet til at fungere under højt tryk, er det påkrævet at benytte denne specialudviklede fyldestation. TEXA er endnu engang markedets førende i forhold til udvikling af den nødvendige teknologi: KONFORT 744 er én af de meget få tilgængelige løsninger på det internationale marked, som arbejder med CO2 A/C anlæg.

4 KONFORT 744 KONFORT 744 implementerer en række innovative løsninger og varierer fra de øvrige modeller i KONFORT serien på den måde, at den er designet og lavet specifikt med henblik på at bruges med de nye A/C anlæg, som bruger CO2 som kølemiddel. Men på trods af sit avancerede design, er KONFORT 744 lige så let at betjene som sine mere konventionelle modstykker, som er beregnet til R134a og R1234yf kølemidler. Stationen er fuldautomatisk og i stand til at gennemføre genfyldningen uden assistance fra operatøren. Den opnår også det højest mulige præcisionsniveau. Faktisk så tillader komponenternes kvalitet og designets præcision, at genfyldningen gennemføres med en maksimal margin på kun 10 gram (2 gram for olie). Der er også blevet udvist særlig opmærksomhed over for udledning af CO2 i atmosfæren. Udledningen foregår kontrolleret for at sikre operatørens, men også anlæggets sikkerhed. KONFORT 744 indeholder også et præcist system til måling af CO2-koncentrationen i den omgivende luft og indstiller fyldningen, hvis den nærmer sig et farligt niveau.

5 VIGTIGE DATA Kompatibel med R744 kølemiddel (CO2) Letlæselig TFT farveskærm CL1 manometre To-trins vakuumpumpe 2,5 m slanger Fyldenøjagtighed: +/- 10 g Hermetisk lukkede, oliebeholder (patentanmeldt) Automatisk olieindsprøjtning med høj præcision Automatisk genkendelse af oliebeholder (patentanmeldt) Automatisk måling af kølemiddeludledning Automatisk overvågning af atmosfærens CO2-niveau Vægt med låsesystem Termisk printer Automatisk styring af vedligeholdelsesservice Flersproget software Automatisk kompensation for fyldeslangernes længde Automatisk meddelelse om vedligehold Funktionsprogrammer: - KUNDETILPASSET SERVICE - MIN DATABASE Tilvalg: Kit til lokalisering af lækager med specialgas

6 SOFTWARE STYRESYSTEM Software styresystemet er tilpasset de strengeste standarder for præcision. Takket være et omfattende netværk af sensorer, kan TEXA softwaren identificere forskellige typer kølemiddel og udføre fyldeopgaver med en præcision uden fortilfælde. Automatiske procedurer hjælper operatøren med at servicere de mest sofistikerede systemer, som f.eks. dem man ser i de nyeste hybrid køretøjer. Flytbar hukommelse (SD kort) kan bruges med alle modeller til at kommunikere med en Windows PC, til at kontrollere og bekræfte vedligeholdelsesopgaver, og til at opgradere software når det bliver nødvendigt. Hovedmenuen er designet med henblik på hurtig og ukompliceret brug og til at give adgang til alle servicer og funktioner. Klare og udførlige beskeder guider dig gennem de første trin af fyldeprocessen. Under en kølemiddeludledning viser displayet mængden af udledt kølemiddel og det resterende tryk i systemet. TEXA s software styresystem advarer dig, hvis luften i arbejdsområdet bliver farligt pga. CO2-udledningen. En elektronisk vægt lader dig veje den oliemængde, der aftappes under service med et højt præcisionsniveau. Fyldestationerne identificerer alle potentielle fejl og advarer dig øjeblikkeligt med tydelige beskeder.

7 ENESTÅENDE STANDARDLØSNINGER HERMETISK FORSEGLEDE, GENOPFYLDELIGE OLIEBEHOLDER Standardbeholdere er ikke forseglede og indeholder derfor uundgåeligt en vis mængde luft. Vandmolekylerne i denne luft binder sig til olien og forurener den. TEXA s løsning på dette problem er at bruge specielle og patenterede beholder, som er forseglede for at forebygge, at olien forurenes af luft og fugt. TEXA s specialtanke kan genfyldes igen og igen takket være en særlig anordning, som eliminerer al resterende luft før genopfyldningen.lätta att återfylla, och har ett system för att eliminera luften i dem. SPECIEL AUTOMATISK CO2 LÆKAGELOKALISERING 744 en kontrollerer automatisk for lækager i køretøjets aircondition kredsløb, før den starter fyldeprocessen. Lækager kan også lokaliseres via det specielle system til lækagelokalisering baseret på en specialgas, en blanding af 95% nitrogen og 5% hydrogen. En ekstern sniffer lokaliserer nemt lækager. TERMISK PRINTER Fyldestationen integrerer en termisk printer til at levere detaljerede rapporter om alle udførte handlinger.

8

9 CERTIFICERET KVALITET OG PRODUKTION KONFORT 744 afspejler tydeligt den enorme omhu, som TEXA udviser gennem hele designfasen, i materialeudvælgelsen, indførelse af ny teknologi og automatisering af produktionen. Alle processer, som er involveret i produktudvikling og -fremstilling, er tilpasset ISO TS 16949, den strenge standard som er pålagt leverandører til den biltekniske industri. Maksimal produktkvalitet er sikret i alle faser, fra design og udvælgelse af komponenter til maskinforarbejdning og samling, og videre til distribution og eftermarkeds service. Efter samling overgår KONFORT fyldestationer til TEXA s testafdeling, hvor det elektriske system bliver testet, og indlæsningsceller og tryktransducer kalibreres. Der udføres funktionstests for at kontrollere, at alle komponenter og enheder reagerer korrekt på input og yder i henhold til specifikationer. Strenge tests eliminerer også risikoen for fejl i det hydrauliske system og sikrer, at alle dele er effektivt forseglet. Den sidste fase i testforløbet foregår i et specielt forseglet kammer og involverer indsprøjtning af helium i tanken og fyldeprocessen. KONFORT 744 er tilpasset de europæiske CE/PED sikkerhedsstandarder og de strenge standarder, som tyske bilproducenter efterspørger.

10

11 EFTERMARKEDS SERVICE Kunder, som køber en KONFORT fyldestation, nyder alle fordelene af en avanceret teknologi og kan også stole på TEXA som en professionel og pålidelig partner. TEXA er stolte af en yderst effektiv og landsdækkende eftermarkeds service. Vores servicepartnere er højt kvalificerede og bliver løbende opdateret i brugen af TEXA værktøjer og de seneste metoder inden for tekniske bistand. TEXA s eftermarkeds service til KONFORT 744 A/C anlæg inkluderer: STATION INSTALLATION OG AKTIVERING ON-SITE BASISUDDANNELSE VEDLIGEHOLDELSE GARANTI 24 måneder efter opsætningen PREMIUM PARTNER SERVICE Udvalgt af TEXA gældende for hele verden

12 TEXA TEXA er en italiensk virksomhed, som blev grundlagt i I dag er TEXA globalt førende inden for design og produktion af multibrand diagnostiske og telediagnostiske værktøjer, emissionstestere og A/C anlæg service og fyldestationer. TEXA dækker det meste af verden via et omfattende distributionsnetværk. I Spanien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Brasilien, USA, Polen, Rusland og Japan markedsfører TEXA sine produkter direkte via egne datterselskaber. TEXA beskæftiger ca. 600 mennesker på verdensplan, herunder mere end 100 ingeniører og specialister, der arbejder med forskning og udvikling. TEXA har modtaget mange nationale og internationale priser gennem årene. For blot at nævne den seneste, så overrakte daværende italienske præsident, Giorgio Napolitano, i 2011 den nationale pris som Italiens mest innovative virksomhed til TEXA s grundlægger og administrerende direktør, Bruno Vianello. I 2014 gentog TEXA sin 2010 succes i Frankfurt, hvor virksomheden vandt den prestigefyldte Automechanika Innovation Award i to forskellige kategorier, samt i Dublin, hvor den vandt Autotrade Expo Innovation Award. I 2015 blev TEXA af MIT Technology Review klassificeret som en af de ti mest aktive virksomheder i Italien. Alt TEXA-udstyr er designet, udviklet og fremstillet i Italien ved hjælp af moderne automatiserede produktionslinjer, som garanterer maksimal præcision. TEXA sætter stor fokus på produktkvalitet og har opnået certificering i overensstemmelse med de strenge ISO TS krav til leverandører af originalt udstyr til den biltekniske industri. ADVARSEL Anvendelsen af diverse bilproducenters varemærker og logoer i dette dokument har udelukkende til formål at informere om og belyse TEXA-produkternes kompatibilitet med de bilmodeller, der identificeres ved de anvendte varemærker og logoer. TEXAs produkter og software udvikles og opdateres løbende, og derfor er det muligt, at nogle af produkterne i dette dokument, når dokumentet læses, ikke kan anvendes til diagnosticering af alle modeller og elektroniske systemer fra alle de bilproducenter, der omtales i dokumentet. Mærker, modeller og elektroniske systemer i dette dokument skal derfor betragtes som vejledende, og TEXA anbefaler til enhver tid, at du konsulterer den til produktet og/eller softwaren hørende liste over systemer, der kan diagnosticeres, før køb. Listen er tilgængelig hos autoriserede TEXA-forhandlere. De billeder og skitser af biler, der er anvendt i dette dokument, har udelukkende til formål at gøre det lettere at identificere, hvilken køretøjskategori (bil, lastbil, motorcykel osv.) et TEXA-produkt og/eller -softwareprogram er beregnet til. Data, beskrivelser og illustrationer kan ændres i forhold til det, der er beskrevet i dette dokument. TEXA S.p.A. forbeholder sig ret til at foretage ændringer af sine produkter uden forudgående varsel. TEXA S.p.A. Via 1 Maggio, Monastier di Treviso - ITALIEN Tlf.: Fax: info.it@texa.com BLUETOOTH mærket tilhører Bluetooth SIG, Inc., USA og anvendes af TEXA S.p.A. under licens. Copyright TEXA S.p.A 12/2016 Dansk V.1 COMPANY WITH QUALITY SYSTEM CERTIFIED BY DNV GL = ISO 9001 = Elektro Partner ApS - Trehøjevej Grindsted post@elektropartner.dk

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret.

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Laser EXAMINER Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Dette innovative, nye værktøj yder et vigtigt

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere

KONFORT 700-serien.

KONFORT 700-serien. KONFORT 700-serien www.texa.com KONFORT A/C FYLDESTATIONER til R1234yf, R134a og R744 (CO2) KONFORT 700 sortimentet omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstyper til vedligeholdelse

Læs mere

NYE KRAV NYE LØSNINGER

NYE KRAV NYE LØSNINGER KONFORT 700R SERIEN NYE KRAV NYE LØSNINGER Fra den 1. januar 2011 skal alle nye typegodkendte biler under EEC lovgivningen anvende det nye kølemiddel R1234yf i A/C systemer. Denne nye gas, som er bedre

Læs mere

NYE KRAV NYE LØSNINGER DESIGNET FOR EFFEKTIVITET TEXA HAR UDVIKLET EN NY SERIE FOR AT IMØDEKOMME DE NYE KRAV

NYE KRAV NYE LØSNINGER DESIGNET FOR EFFEKTIVITET TEXA HAR UDVIKLET EN NY SERIE FOR AT IMØDEKOMME DE NYE KRAV KONFORT 700R SERIEN NYE KRAV NYE LØSNINGER DESIGNET FOR EFFEKTIVITET Fra den 1. januar 2011 skal alle nye typegodkendte biler under EEC lovgivningen anvende det nye kølemiddel R1234yf i A/C systemer. Denne

Læs mere

NYE KRAV NYE LØSNINGER

NYE KRAV NYE LØSNINGER KONFORT 700R SERIEN NYE KRAV NYE LØSNINGER Fra den 1. januar 2011 skal alle nye typegodkendte biler under EEC lovgivningen anvende det nye kølemiddel R1234yf i A/C systemer. Denne nye gas, som er bedre

Læs mere

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED DISTRIBUTOR PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED OMFATTENDE - INNOVATIVT - FORRETNINGSFOKUSERET Om os Nøgletal Hvad vi gør Autodata er Europas ledende leverandør af teknisk

Læs mere

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONSOPLYSNINGER DIAGNOSE- OG REPARATIONSOPLYSNINGER DIREKTE FRA PRODUCENTEN Du sætter en ære i at gøre arbejdet korrekt, - så start med

Læs mere

OFF-HIGHWAY løsninger

OFF-HIGHWAY løsninger OFF-HIGHWAY løsninger www.texa.com 2 Advarsel:: Anvendelsen af diverse bilproducenters varemærker og logoer i dette dokument har udelukkende til formål at informere og belyse TEXA-produkternes kompatibilitet

Læs mere

EMISSION. CAR løsninger.

EMISSION. CAR løsninger. EMISSION CAR løsninger www.texa.com EMISSIONSTESTERE TEXAs løsninger til emissionstestning omfatter en række testere til udførelse af alle de test og analyser, der i øjeblikket kræves i henhold til lovgivningen:

Læs mere

KONFORT 700 Serien.

KONFORT 700 Serien. KONFORT 700 Serien www.texa.com KONFORT 700 Designet til effektiv service Fra 1. januar 2011 skal alle nye typegodkendte biler bruge det nye kølemiddel (R1234yf) i klimaanlægget ifølge europæisk lovgivning.

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer:

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer: Honda's filosofi Honda har i mange år været i front, når det drejer sig om miljøhensyn, og har været sig sit ansvar som global bilproducent bevidst. Honda har taget arbejdet med at minimere bilernes påvirkning

Læs mere

BRUGERMANUAL - TEXA KONFORT 700R SERIE

BRUGERMANUAL - TEXA KONFORT 700R SERIE BRUGERMANUAL - TEXA KONFORT 700R SERIE WWW.ELEKTROPARTNER.DK DANSK...5 da 2 INDHOLD da Introduktion...5 1 TEGNFORKLARING TIL ANVENDTE SYMBOLER...6 2 OPSLAG/ANVENDELSE AF MANUALEN...7 3 BRUGERINSTRUKTIONER

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

MARINE Løsninger. www.texa.com

MARINE Løsninger. www.texa.com MARINE Løsninger www.texa.com DIAGNOSE TESTERE DIAGNOSTICERING AF EL-SYSTEMER KURSUS side 4 side 18 side 20 GLOBALE SPECIALISTER I DIAGNOSEUDSTYR Takket være markedsførende design og produktionsmetoder

Læs mere

MINI FYLDESTATION R410a

MINI FYLDESTATION R410a Brugervejledning (Dansk) MINI FYLDESTATION R410a Version: 1.0, Dato: 21-08-2015, 2015 Christonik ApS Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel Information... 3 1.1 Formålet med denne manual...

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD

BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD 1 BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD Indhold Indledning 4-5 Certificerede Bentley-teknikere 6-7 Den nyeste Bentley-teknologi 8-9 Høj kvalitetsbevidsthed 10-11 Garanteret originale dele 12-13 Omfattende

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod BRUGERMANUAL ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod. 11132320 GENERAL INFORMATION Tak for dit køb denne Hydrogen (brint) gas lækage detektor (H2). Læs brugsanvisningen før ibrugtagning for at sikker korrekt

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

EMISSION ANALYSE.

EMISSION ANALYSE. EMISSION ANALYSE www.texa.com FREMTIDSRETTEDE LØSNINGER TIL SYNS-CENTER Emissionsanalyse er en af de mest vigtige faser i obligatorisk kontrol af gamle og nye motorkøretøjer. De sidste år har den teknologiske

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Your Expert in Parts. Her er HC-CARGO. Historie, mennesker og kompetencer

Your Expert in Parts. Her er HC-CARGO. Historie, mennesker og kompetencer Her er HC-CARGO Historie, mennesker og kompetencer - Mennesker og eksperter Vores vision er at at skabe værdi Vi er altid klar til, at på alle niveauer. hjælpe dig med vores Med en fremadrettet og kundeorienteret

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige selv ved temperaturer

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

KONFORT 700R. Menuer og tastatur Brugermanual.

KONFORT 700R. Menuer og tastatur Brugermanual. KONFORT 700R Menuer og tastatur Brugermanual www.elektropartner.com DANSK...5 da 2 INDHOLD da INTRODUKTION...5 1 SYMBOLFORKLARING TIL ANVENDTE SYMBOLER...6 2 OPSLAG/ANVENDELSE AF MANUALEN...7 3 BRUGERINSTRUKTIONER

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Bliv klar til de brandbare kølemidler!

Bliv klar til de brandbare kølemidler! Skab bæredygtighed i din forretning: Bliv klar til de brandbare kølemidler! HVORFOR SKAL DU LÆSE DENNE BROCHURE? Ganske enkelt: Fordi mange lav GWP (Global Warming Potential) kølemidler er brandbare og

Læs mere

Fundamentet til industri 4.0

Fundamentet til industri 4.0 Fundamentet til industri 4.0 OKM A/S en værdifuld partner Navnet OKM er en forkortelse af efternavnet på grundlæggeren Robert Okholm og maskinfabrik: Okholms Maskinfabrik. Siden 1973 har vi været præget

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

stanse-, plast- og støbeværktøjer

stanse-, plast- og støbeværktøjer Din pålidelige partner indenfor stanse-, plast- og støbeværktøjer Vi leverer stålforme Vores virksomhed er førende på verdensplan inden for standard normdele. Mere end 10.000 faste kunder over hele verden

Læs mere

Drevet af LØSNINGER. Den nye generation af løsninger til diagnosticering af køretøjer. ESI[tronic], KTS og DCU fra Bosch

Drevet af LØSNINGER. Den nye generation af løsninger til diagnosticering af køretøjer. ESI[tronic], KTS og DCU fra Bosch DK Drevet af LØSNINGER Den nye generation af løsninger til diagnosticering af køretøjer ESI[tronic], KTS og DCU fra Bosch Alt til diagnosticering af styreenheden Den nye generation af diagnostiske testenheder

Læs mere

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål.

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål. Presserevolutionen Efter mere end 100 års erfaring i fremstilling af armaturer og mere end 3 årtiers erfaring inden for udvikling af presfittings præsenterer Conex Bänninger nu et fittingssystem med >B

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Præsentation af Twinca A/S

Præsentation af Twinca A/S www.twinca.dk Præsentation af Twinca A/S 1991 Twinca A / S blev grundlagt som en maskinfabrik i 1991 af tvillingbrødrene Strøm Kristensen. Brødrene producerede produkter til mink. I dag er Twinca A / S

Læs mere

BA Systems ApS. Anno 2016

BA Systems ApS. Anno 2016 BA Systems ApS Anno 2016 BA Systems, historien Historien Produktområder Installationstyper Kompetencer BA Systems anno 2016 Produkter Reference liste BA Systems, historien BA Systems ApS er 100 % danskejet

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

Dropbox vej til overholdelse af GDPR

Dropbox vej til overholdelse af GDPR Dropbox vej til overholdelse af GDPR Dropbox' vej til overholdelse af GDPR 2 Indledning Europas generelle forordning om databeskyttelse (GDPR), er en EU-forordning, der opdaterer og harmoniserer strukturen

Læs mere

5700-serien Displays PERFORMANCE MADE SMARTER TEMPERATUR EX-BARRIERER KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONEL ISOLATION DISPLAYS

5700-serien Displays PERFORMANCE MADE SMARTER TEMPERATUR EX-BARRIERER KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONEL ISOLATION DISPLAYS 5700-serien Displays PERFORMANCE MADE SMARTER TEMPERATUR EX-BARRIERER KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONEL ISOLATION DISPLAYS Fokus på effektivitet Procesindustrien får stadig større fokus på effektivisering,

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Hvorfor Autodata? data fra 1960 og frem. +45 75 31 09 06 elektropartner.dk

Hvorfor Autodata? data fra 1960 og frem. +45 75 31 09 06 elektropartner.dk AUTODATA ONLINE Teknisk information til professionelle værksteder 1 2 9 50 1 51 52 53 5 3 25 37 36 C C 2 35 C C 2 C C 3 B 18 3 17 B B 17 B B 1 w s sw n sw e r t e 5 6 B138 25 26 27 2 28 e sw e n C 2 13

Læs mere

Introduktion til vindkraft

Introduktion til vindkraft DANSIS-møde 4. oktober 2006 Niels Raben DONG Energy Project Manager, M. Sc. E.E. Section Renewables Disposition DONG Energy og vindkraft Vindkraft et situationsbillede Vindkraft udfordringerne 2 DONG Energy

Læs mere

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30 SPIRALAIR Olie-fri kompressor SPR 2-30 Certificeret 100% oliefri luft Industrier som medicin, mad, drikkevarer, elektronik og tekstiler kan ikke risikere olieforurening i deres processer. SRP- kompessorer

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 Alt starter med KOM UD OG KØRE MED ALL-IN-ONE LØSNINGEN FRA VARTA VARTA EN STÆRK OG SIKKER PARTNER DU KAN STOLE PÅ Køreteknologien har udviklet sig enormt meget

Læs mere

CryoCIP ATP. Bakterie måling

CryoCIP ATP. Bakterie måling CryoCIP ATP Bakterie måling 1 Indholdsfortegnelse ATP Maskine... 4 Swaps... 4 CryoCIP ATP... 5 Detaljer... 6 Hvordan det virker... 7 Sundhedsvæsen... 7 Miljøbeskyttelse... 7 Brug CryoCIP ATP hygiejneovervågningssystem

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Formbygning begynder med HASCO.

Formbygning begynder med HASCO. 100% forpligtelse. Formbygning begynder med HASCO. 1924 Grundlæggelse 1936 Presse- og sprøjtestøbeforme 1962 Indførelse af standardmodulsystemet 2 Hver succeshistorie starter med en grundlæggende idé.

Læs mere

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet WE KNOW HOW AVN Teknik implementerer tekniske løsninger, som sikrer ergonomisk korrekt materialehåndtering. Vores løsninger indebærer sikkerhed, planlægning, opfølgning og vedligeholdelse. Produktivitet

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri Januar 2014 Et åbent Europa skal styrke europæisk industri AF chefkonsulent Andreas Brunsgaard, anbu@di.dk Industrien står for 57 pct. af europæisk eksport og for to tredjedele af investeringer i forskning

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

TGS3 (TEXA Global Search) som er et lynhurtig system søgnings modul.

TGS3 (TEXA Global Search) som er et lynhurtig system søgnings modul. NAVIGATOR TX Serien NAVIGATOR TX MODELLER NAVIGATOR TX serien er resultatet af grundig forskning og udvikling af avanceret teknologi med en målsætning om at gøre mekanikerens arbejde enklere. TEXA har

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Polar S1 fodsensor Brugervejledning

Polar S1 fodsensor Brugervejledning Polar S1 fodsensor Brugervejledning 1. 2. 3. 4. 5. 6. Tillykke! Polar S1 fodsensor er det bedste valg til måling af hastighed/tempo og distance, mens du løber. Den overfører nøjagtig og meget modtagelig

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN

YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN VORES KOMPETENCE 45.000 HØJPRÆCISIONS EMNER VMP er en af Europas førende

Læs mere

10% Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger. Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand. bedre varmeoverførsel

10% Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger. Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand. bedre varmeoverførsel Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand 10% bedre varmeoverførsel takket være et innovativt pladedesign, der optimerer flowhastigheden.

Læs mere

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET ENERGY Med Firet Energy er pludseligt opståede ildebrande hurtigt under kontrol. Firet Energy

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room)

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Beskrivelse og tekniske specifikationer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Albany RapidRoll Clean

Læs mere

Industrielle elektronikløsninger

Industrielle elektronikløsninger Invented by you 2 3 Industrielle elektronikløsninger Crysberg har samlet hele ekspertisen inden for industriel elektronik under samme tag. Fra problemanalyse til idé, udvikling over produktion af store

Læs mere

WABCO expert Diagnostics. en løsning for alle diagnosebehov

WABCO expert Diagnostics. en løsning for alle diagnosebehov WABCO expert Diagnostics en løsning for alle diagnosebehov Håndholdt- eller PC baseret løsning WABCO EXpert Diagnostics WABCO - Expert Diagnostics januar 2008 Diagnoseværktøj - alsidigt og med nye muligheder

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte

Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte Sværvægter i sikkerhed lever op til sit løfte Reservedele til lastbiler anhængere og busser Styretøjsdele i høj kvalitet til det danske marked... Besko_A4Brochure_TRW_2015_2.indd 1 18/08/15 07.24 2 TRW

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november Gazellekåringer. Program 2016 København, onsdag 30. november Gazellekåringer Velkommen til årets gazellekåringer, hvor vi fejrer landets bedste virksomheder for 22. år i træk Vi jagter Danmarks rollemodel

Læs mere

SE DET. GEM DET. DEL DET. Alle fakta, mens du er i felten.

SE DET. GEM DET. DEL DET. Alle fakta, mens du er i felten. SE DET. GEM DET. DEL DET. Alle fakta, mens du er i felten. Vi introducerer det største system af trådløst forbundne testværktøjer i verden. Vi introducerer det største system af trådløst forbundne testværktøjer

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter

Den sikreste vej mellem to punkter Den sikreste vej mellem to punkter - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at detektere og overvåge lækager, før der opstår større skade Forhindrer

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED

ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED ADVANCEDTECHNOLOGY CMT ADVANCED CARS ADVANCEDTECHNOLOGY CARS er en professionel diagnostisk værktøj til work-shops. Det har en omfattende database med en meget god dækning af alle bilmærker på det danske

Læs mere

Fig Forskellige kvalitetsdimensioner.

Fig Forskellige kvalitetsdimensioner. Rådgivning Garanti Installation Pris Service Produkt Miljø Design Reservedele Pålidelighed Leveringstid Fig. 12.1 Forskellige kvalitetsdimensioner. Kvalitetsdimensioner Bil Pc Hvilke basisydelser Antal

Læs mere

Omdefinering af peristaltisk pumpeteknologi

Omdefinering af peristaltisk pumpeteknologi Omdefinering af peristaltisk pumpeteknologi til single-use downstream processer Introduktion af med patenteret ReNu SU Technology kassettesystem Watson-Marlow Fluid Technology Group er glade for at kunne

Læs mere

Alt begynder med god diagnostik

Alt begynder med god diagnostik Alt begynder med god diagnostik Fuldstændig søvndiagnostisk løsning, lige fra screening til fuld polysomnografi Screening Berlin-spørgeskema RUSleeping Berlin-spørgeskemaet er et enkelt 14-punkts spørgeskema

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

1.1 Billede af enheden...17 2 BRUG...18

1.1 Billede af enheden...17 2 BRUG...18 DANSK...5 da 2 INDHOLD da Introduktion...5 Hoved regler for operatørens sikkerhed...8 Advarsler...10 Information vedrørende forskrifter...14 Introduktion...15 1 BESKRIVELSE AF ENHEDEN...16 1.1 Billede

Læs mere