Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj 2013"

Transkript

1 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj Velkomst: Afdelingsformand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, ejendomsfunktionær Jørn Nielsen, beboerrådgiver Carsten Borup, Tove Pedersen, Jan Kristensen, Søren Brobak Røge samt Lotte Bang fra Administrationen. Winni Jensen, Iver Eriksen og Egon Jensen fra Organisationsbestyrelsen samt Vivaboligs hovedformand Frede Skrubbeltrang 2. Valg af dirigent: Valget faldt på organisationsbestyrelsesmedlem Iver Ørksted Eriksen 3. Valg af referent: Valget faldt på Tina Holm 4. Valg af stemmeudvalg: Valget faldt på Peter Jervild, Ole Juul og Torben Hesselvang. 5. Bestyrelsens beretning for det forløbne år: Formand Christian Vestergaard beretter om stort som småt, hvad der er sket i afdelingen siden sidste beboermøde i efteråret: renoveringer, øgede henlæggelser for at kunne holde afdelingen i ordentlig stand. Mobilmasten der sidder på taget ved Hørhaven nr. 20 bliver taget ned i 2016, når kontrakten udløber. Der er nu et næsten sikkert tilsagn fra Landsbyggefonden i forhold til Helhedsplanen, i den forbindelse vil vi gerne have nogle arbejdsgrupper, der evt. kan arbejde med materialevalg, udendørsaktiviteter m.v. Den 16. juni er der åbent hus i et par af de ny-renoverede lejligheder i afdeling 2. Afdelingens beboeraktiviteter går rigtigt godt takket være Mogens og hans hjælpere. Kunstfonden i Vivabolig har givet et tilskud til de meget flotte billeder, der hænger i selskabslokalet; billederne er lavet af beboer Karen Sand Jensen. Formand Christian Vestergaard afsluttede med at takke alle ejendomsfunktionærer for det store og flotte stykke arbejde, de gør for at holde vores afdeling, og den gode service, de yder beboerne. Tak til Administrationen, Håndværkerafdelingen, rådgivere og ingeniører.

2 Kommentarer til beretning: A. Henriksen, Rughaven 9: Kan der gøres noget ved larmen, der kommer fra selskabslokalet? Christian Vestergaard: bestyrelsen er klar over problemet og har drøftet forskellige tiltag. Der kan evt. monteres noget på musikanlægget, så det slukker til midnat, og dem, der lejer lokalet og der bliver klaget over dem, kan evt. blive forment adgang til at leje det igen. Der er også muligt at forhøje depositummet. L. Christensen, Rughaven 25: er der noget nyt om skimmelsvamp-situationen? Jeg er meget glad for at bo her men er nødt til at flytte, hvis der ikke bliver gjort noget ved svampen. Christian Vestergaard: der er desværre ikke så meget nyt, da vi venter på Helhedsplanen, dog registrerer ejendomsfunktionærerne de steder, hvor der er angreb af skimmelsvamp. Beretningen blev godkendt 6. Orientering om status vedr. Helhedsplan for afd. 4: Direktør Lotte Bang orienterer om status på Helhedsplanen. Vi har nu fået en godkendt renoveringsstøtten fra Landsbyggefonden. Der bliver nedlagt 60 boliger, nye og større badeværelser og bedre tilgængelighed. Tidsplanen ser sådan ud: vi regner med en finansieringsplan inden sommerferien, i september begynder beboerprocessen, primo december justeres planen, i december afholdes infomøder samt urafstemning. I januar 2014 indsendes budgetter ( skema A ), og i april godkendes den af kommunen. Indtil december 2014 skal arkitekter og ingeninører projektere og afholde licitation, og der forventes byggestart i marts/april Det anbefales, at der stemmes ja. Kommentarer til punkt 6: I. M. Guldbæk, Hørhaven 24: kan vi regne med den huslejestigning, der kommer i forbindelse med Helhedsplanen? Lotte Bang: Ja, bortset fra en pristalsregulering. J. Karm, Hørhaven 2: er der lavet et budget? Lotte Bang: ja, der er lavet et budget. A. Henriksen, Rughaven 9: er I nervøse for, om der er for mange, der flytter i forbindelse med en Helhedsplan, hvis lejlighederne bliver for dyre? Christian Vestergaard: Landsbyggefonden ser på, hvad der bliver lavet i lejlighederne og laver herefter en finansieringsplan, så huslejen bliver passende.

3 L. Brøgger, Hørhaven 22: er der en plan over, hvad det koster at lave et badeværelse uden helhedsplan? Lotte Bang: der kommer beregninger på, hvad ting koster med og uden helhedsplan. P. Jervild, Hørhaven 26: går vi efter de oprindelige tegninger, eller kommer der nye? Lotte Bang: tegningerne revideres - dog er de sidst tilrettede tegninger ikke offentliggjort endnu. B. Nielsen, Hørhaven 20: jeg synes ikke huslejen er lav. Christian Vestergaard: det er en af de laveste i selskabet, og endvidere arbejder Administrationen løbende med at finde besparelser til hvert budget. O. Juul, Rughaven 29: kan der ikke gøres noget ved de grønne områder? De er ikke pæne! Christian Vestergaard: de grønne områder er en del af Helhedsplanen. Y. Andersen, Rughaven 15: hvis en helhedsplan går i gang, og vi ikke flytter tilbage til vores lejlighed, hvad hjælp får vi så? Lotte Bang: genhusningsreglerne er ikke gennemgået endnu, men der er flere muligheder. L. Brøgger, Hørhaven 22: er der en bestemt type lejere, vi gerne vil have? Christian Vestergaard: alle er velkomne her i afdelingen, og vi vil gerne have størst mulige variation. I. M. Guldbæk, Hørhaven 24: står alt på standby, mens vi venter på helhedsplanen? Legepladserne er ikke i god stand. Teamleder Stefan Rask Knudsen ser på legepladserne. P. Jervild, Hørhaven 26: hvorfor bruger vi ikke vedligeholdelseskontoen til legepladserne? Christian Vestergaard: vi arbejder med det, og der er afsat penge på 10-årsplanen til legepladser. 7. Orientering om regnskabet 1/6-31/ : Tove Pedersen fra Administrationen viste og fortalte med et diasshow, hvad pengene blev brugt til. Regnskabet er godkendt af revisorerne. Spørgsmål til regnskabet:

4 P. Andersen, Hørhaven 22: kan det passe, at de trapper, der er etableret i Hørhaven, koster så meget? Jan Kristensen: der er indhentet to tilbud, og der skulle også laves udgravning, belægning mv. I. M. Guldbæk, Hørhaven 24: hvorfor koster legepladserne så meget? Christian Vestergaard: Stefan har haft to firmaer til at se på legepladserne, og de gør det ikke gratis. 8. Afdelingens driftsbudget 2014 Tove Pedersen fra Administrationen viste og fortalte med et diasshow, hvordan afdelingens budget kommer til at se ud. Spørgsmål til budgettet: B. Nielsen, Hørhaven 20: konto 119 er steget meget hvorfor? Tove Pedersen: stigningen sker i forbindelse med, at der er kommet mere edb, der har været udgifter til jubilarer og kursus. B. Nielsen, Hørhaven 20: konto 120 og 121 er også steget - hvorfor? Christian Vestergaard: henlæggelserne øges år for år for at sikre en mere jævn huslejestigning. Budgettet sendes til afstemning - der var 3 imod og 65 for, budgettet godkendt. 9. Godkendelse af vedligeholdelsesreglement for Vivabolig: Jan Kristensen: den eneste forskel er logoet samt en lille ændring med skumtapeter. Reglementet godkendt. 10. Behandling af indkomne forslag: Forslag 1 - indsendt af H. Jensen, Hørhaven 4: nye hegn og læhegn i haverne. Christian Vestergaard: du kan få nye hegn ved at kontakte Stefan Rask Knudsen så ordner han det. Forslaget går altså på en allerede eksisterende ordning og trækkes tilbage. Forslag 2 - indsendt af H. Jensen, Hørhaven 4: lys som tænder af sig selv, når nogle går forbi haverne? Christian Vestergaard: flere beboere har selv investeret

5 i en tænd/sluk-lampe til altanen;stefan og holdet er behjælpelige med at sætte dem op. Forslaget trækkes tilbage. J. Jensen, Hørhaven 36: køb selv tænd/sluk lampe - de virker og ejendomsfunktionærerne hjælper gerne med montering 11. Valg af afdelingsformand: På valg er Christian Vestergaard, genvalgt 12. Valg af suppleanter: På valg er Bent Larsen og Mogens Johansen, og endvidere stillede Jørgen Stidsen og Ole Juul også op. Ole Juul trak sig fra stemmeudvalget på grund af inhabilitet, J. Pedersen, Hørhaven 34 træder ind i stedet for Ole. Mogens Johansen fik 70 stemmer - valgt Ole Juul fik 49 stemmer Jørgen Stidsen fik 54 stemmer - valgt Bent Larsen fik 21 stemmer Der var 6 ugyldige stemmer Mogens Johansen og Jørgen Stidsen er valgt ind i bestyrelsen 13. Valg til Repræsentantskabet: Bestyrelsen vælger selv medlemmer til Repræsentantskabet 14. Valg af to suppleanter: De nuværende suppleanter Stine Frandsen og Nanna Thune stiller op igen endvidere stiller Bent Larsen og Ole Juul også op som suppleanter. Der trækkes lod om 1.-, 2.-, 3.- og 4.-suppleant efter forsamlingens godkendelse af proceduren. 1. suppleant Ole Juul 2. suppleant Stine Frandsen 3. suppleant Nanna Thune 4. suppleant Bent Larsen 15. Eventuelt: O. Juul, Rughaven 29: kan vi få støttet de plast-plader, der sidder på altanerne? Jan Kristensen: vi ser på det.

6 A. Henriksen, Rughaven 9. er der en huslejeforhøjelse ved renovering? Christian Vestergaard: der bliver en individuel huslejestigning. G. Madsen, Hørhaven 4: hvad er det for en maskine, der har kørt rundt på skråningen, hvad laver den og hvad koster den? Stefan Rask Knudsen: den klipper græsset på skråningen, og den er på lejebasis og koster 1.500,- pr. dag. E. Myrhøj, Rughaven 5A: hvordan er det med parkering af biler uden nummerplader, og behøver Vivas biler at holde på de få p-pladser, der er i Rughaven? Christian Vestergaard: biler uden nummer plader må max. holde der i 48 timer, og vi har talt med Stefan Rask Knudsen om, at Viva-bilerne evt. kunne holde ved varmemesterkontoret, så de ikke holder på de få p-pladser i Rughaven. Vibs, Rughaven 11: er der nogle steder, hvor man må rengøre biler i stedet for, at det foregår i gårdene? Christian Vestergaard: ja, der er tre bil-puslepladser en i Hørhaven, en i Rughaven samt en i garagegården. J. Pedersen, Hørhaven 37: jeg har garage nr. 1 og kan tit ikke komme ud, fordi der holder biler ud for min garage. Christian Vestergaard: vi vil gøre skiltningen bedre og tydeligere. B. Nielsen, Hørhaven 20: må trailere holde på den lille p-plads? Christian Vestergaard: nej, de må holde på den store ved siden af carportene. J. Jensen, Hørhaven 36: kan vi få et nyt Hørhaven-skilt - det nuværende er lille og utydeligt? Christian Vestergaard: det er et skilt, der tilhører kommunen, men Administrationen tager kontakt til kommunen og spørger, om det kan skiftes ud. Beboerrådgiver Carsten Borup har et tilbud om it-undervisning: 5 lektioner af to timer, og der kan evt. gives et tilskud fra bestyrelsen. Man medbringer selv pc/tablet eller i-pad. Lotte Bang mindede lige om det åbne hus i de nyrenoverede lejligheder i afdeling 2 den 16/6 kl Dirigent Iver Ørksted Eriksen takkede af og Christian Vestergaard takkede ham for hjælpen og den tid de havde arbejdet sammen. Iver har valgt at trække sig fra bestyrelses arbejdet.

7 Formand Christian Vestergaard sagde tak for god ro og orden samt tak til gæster fra organisationsbestyrelsen, administrationen samt beboere. Vi var repræsenteret med 59 husstande og 68 beboere.

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Referat af beboermøde i Østparkens afdeling 6. Tirsdag den 23. oktober 2012

Referat af beboermøde i Østparkens afdeling 6. Tirsdag den 23. oktober 2012 Referat af beboermøde i Østparkens afdeling 6. Tirsdag den 23. oktober 2012 Inden det ordinære beboermøde var der en kort præsentation af adgangskontrol ved Per Jensen fra elektrikerfirmaet Erik Fals A/S.

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Beboermøde Afdeling 4

Beboermøde Afdeling 4 Beboermøde Afdeling 4 Dagsorden beboermøde afdeling 4 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om Helhedsplanen 7. Valg af styregruppe

Læs mere

- fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling husstande, svarende til 104 stemmer

- fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling husstande, svarende til 104 stemmer Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 4 Mødested Kayerødsgade 43, 9000 Aalborg Mødetidspunkt: 6. maj 2019 kl. 19.00 Antal deltagere: Gæster: 52 husstande, svarende til 104 stemmer Lotte Bang,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 7. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 3 Mødested: Mødetidspunkt: Den 3. maj 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg 95 beboere, heraf

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 22. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent - Tina Holm 4. Valg af Stemmeudvalg Vibeke, Torben Hesselvang, Ole

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 19.3.2015 1 Der var 48 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Stausholm og Christian Vestergaard Lotte Langer for Administrationen

Stausholm og Christian Vestergaard Lotte Langer for Administrationen Beslutningsreferat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 4 Mødested: Rughaven 7, 9000 Aalborg Mødetidspunkt: Den 6. juni 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Referent: 57 beboere, 43

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Ordinært beboermøde afholdt Mandag, den 20. april 2015 kl. 19.00 Fælleshuset på Dannerhøj REFERAT: 1 Afdelingsformand Eigil Stausholm bød velkommen til beboermødet. 2. Valg

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 24

Beboermøde. Afdeling 24 Beboermøde Afdeling 24 Dagsorden beboermøde afdeling 24 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2011/2012

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset

Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen. Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset Vivabolig Beboermøde d. 6.5.15, afdeling 3, Vejgaard Hallen Velkommen til beboermøde i Vejgaard Hallen, vi har valgt at rykke ud af huset endnu engang og håber på et godt beboermøde. Vi har nogle gæster

Læs mere

Beboermøde Afdeling 3

Beboermøde Afdeling 3 Beboermøde Afdeling 3 Dagsorden beboermøde afdeling 3 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 5. Teamleder Brian Andersen om ny struktur i

Læs mere

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S Side 1/5 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 47 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Beboermøde Afdeling 2

Beboermøde Afdeling 2 Beboermøde Afdeling 2 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Beboermøde Afdeling 18 og 25

Beboermøde Afdeling 18 og 25 Beboermøde Afdeling 18 og 25 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Referat af Afdelingsmøde d. 26. september 2016 i Snebærhegnet. Deltager: Driftschef Michael Christensen, økonomimedarbejder Anne Brønnum KAB. Henrik

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Svend Lyster, Orla Neumann,

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud.

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud. 30 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 21.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 10. januar 2012 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 Deltagere: Christian Vestergaard, Iver Eriksen, Palle Christensen, Henrik Yde, Kirsten Sørensen, Tina Holm, Winnie

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Beboermøde Afdeling 22

Beboermøde Afdeling 22 Beboermøde Afdeling 22 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00

Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Referat af GrønneParkens afdelingsmøde den 11. september 2014 kl. 19.00 Deltagere: ca. 81 beboere ( 69 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 5. Onsdag den 30. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 5. Onsdag den 30. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 5 Onsdag den 30. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 12. marts 2012 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden med rettelser blev godkendt

Dagsorden med rettelser blev godkendt 202 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. december 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Lise Lotte Kjær

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Fra afdelingsbestyrelsen: Frede Pedersen Hanne Pedersen Birthe Eriksen Anders Andersen Bodil Sørensen

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 9 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho Allan

Læs mere

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte.

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte. Referat fra afdelingsmøde i Niverød III, torsdag 24.10.2013 1.Velkommen Formand Helge From bød velkommen til Borgmester Thomas Lykke Pedersen, Forretningsfører Annette Birkov, Driftschef Søren Martinussen,

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 5. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 20 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten.

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten. 145 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. januar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, og Lotte Bang.

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen.

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen. 78 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. maj 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 19.45 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Eigil

Læs mere

Udarbejdet af LB den 04.10.2012

Udarbejdet af LB den 04.10.2012 194 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. oktober 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.50 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Beboermøde Afdeling 11

Beboermøde Afdeling 11 Beboermøde Afdeling 11 Dagsorden beboermøde afdeling 11 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Status helhedsplanen 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen Side 1/9 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 1. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 inkl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Ellen Magrethe Poulsen Tove

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere