Temaet ved sidste års sommerfesten i september var idrætsleget og musikalsk underholdning. Og som altid var der næsten fuld forældre tilslutning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Temaet ved sidste års sommerfesten i september var idrætsleget og musikalsk underholdning. Og som altid var der næsten fuld forældre tilslutning."

Transkript

1 Tudens forældreråds beretning for 2011 Forældrerådet Jeg vil indlede beretningen med at præsentere forældrerådet: Anne Marie: Mor til Søren og Cecilie fra 2. kl. og Peter i 5. kl. Tine: Frede fra 3. kl. og Selma i den kommende BHK. Rasmus: far til Lauritz i 3. kl. Ditte: mor til Rasmus i 1.kl. Lisbeth: mor til Emil 2. kl, Frida 4. kl. Johan 6 kl. og Alfred 2012 BHK Og fra Tudsens personale deltager Margit og Jørgen. Vi genopstiller alle på nær Ditte, men vi håber på at der også kommer nye ansigter til i forældrerådet. Når jeg er færdig med beretningen styre Margit kampvalget til forældrerådet. Det er ikke kedeligt at deltage i Tudserådet vi får meget af vide om hvad der foregår på Tudsen og på skolen. Jeg synes vi har det hyggeligt til Tudsemøderne og Margit har altid dækket op med vådt og tørt til store og små. Møde omkring 3-4 gange om året. Hvad er der så i øvrigt sket det sidste år på Tudsen? Ved sidste forældrerådsvalg blev vi underholdt af Tudsebørnenes cirkusforestilling. Der var ligesom i år en fantastisk opbakning fra forældregruppen! Bare se i aften så mange deltagere til et forældrerådsvalg kan vist ingen andre SFO er i Næstved mønstre. Så var der arbejdslørdag i foråret, hvor vi var 20 voksne og 20 børn. Vi ryddede op og ordnede udendørsarealerne. Det hele blev afsluttet med en dejlig fælles frokost. Temaet ved sidste års sommerfesten i september var idrætsleget og musikalsk underholdning. Og som altid var der næsten fuld forældre tilslutning. Juleturen som traditionen tro lå sidste søndag i november. Her blev den næsten færdigbyggede bålhytte og naturlegeplads vist frem. Her er endnu nogen rigtige gode muligheder for at trække Tudsens børn og alle os andre ud i naturen. Tudsen deltager, som altid trofast i de aktiviteter, som bliver udbudt af Næstved kommune: - i efterårsferien deltog Tudsebørnene i kommunens fodboldturnering for SFO er. - 2 lærer fra musikskolens Avantgarde kom på besøg for at undervise Tudsebørnene et par timer i slagtøj. Det var en stor succes at tromme 3 timer en eftermiddag i børne-og kulturugen. Måske kommer de igen i år, hvis ingen andre melder sig. - Alle Tudsebørn drager 2 gange om året til teater forestillinger. - I vinterferien vandt Tudsebørnene guld i kommunens SFO flowball turnering. Samtidig vandt Tudsens medarbejdere guldmedalje i samme disciplin. Selvfølgelig var Tim med som spiller flow ball på et højt plan.

2 Men måske vandt de også, fordi de havde fået assistance fra to forældre: Rasmus fra Tudserådet og Emils far fra 3. kl. Faktisk så blev arrangørerne fra HG så inspireret af flowball turneringen, at de vil afsætte gratis hal-tid til flowball spil for fædre og SFO personale i Næstved kommune fredag aften i efterårs sæsonen Lisa tager de børn, der har lyst, ind i en magisk fortællerverden hver fredag i langhuset. Hvor der bliver hygget med te, lidt mundgodt, stearinlys, fåreskind og bål. Lisa har også pigeklub for 2. og 3. klassespigerne et par gange om ugen. Her bliver der hygget og lavet mange kreative ting: tandpasta, massage, Zumba, modeopvisning, parfume og shampoo. En gang om ugen drager BHK børnene ud i Fruens Plantage med en voksen fra Tudsen. De skal lære at blive dus med skoven og lære reglerne for god opførsel i naturen. Det er godt, at der er lidt aldersspredning på personale i Tudsen, så der også er et par friske unge mænd, som kan kæmpe og svede med børnene i gymnastiksalen vinteren igennem. Børnene kan snart igen starte med rollespil når Annettes dreng Rasmus kommer og planlægger slagets gang. Og svømmehalscykelturene starter snart op for 2. og 3. klasses børnene. Der er kommet nye tider på Tudsen der er investeret i en Wii til glæde specielt for de store drenge om morgenen inden skolestart. Der er lavet et flot shelter ved siden af smedjen, som bliver brugt som hyggestue når det er varmere i vejret. Og hvis I som familie gerne vil prøve at overnatte i et shelter, så er der også mulighed for det. Der er lavet en ny pjece om Tudse fakta for nye forældre så overgangen fra børnehaven til skolelivet kan gå lidt mere smertefrit for både børn og forældre. Pjecen er prydet med Clauses flotte tegninger. Der har været vandskade på Tudsen pga. en utæt skorsten. Der blev observeret fugt i forskellige vægge og i personalets badeværelse var der skimmelsvamp. Det hele er nu i orden igen. Muligvis vil kommunen investere i et nyt tag flere steder på Tudsen da der ofte er vandskader. Hvad skal der så ske det næste års tid i Tudsen?: Lørdag den 14. maj skal vi til Lejre, hvor Jørgen viser os rundt. Det foregår som sædvanlig med at vi mødes i på P-pladsen ved Lejre. Det plejer at være et godt arrangement, hvor der er mulighed for at tale med andre forældre og børn end vi normalt taler med.

3 Og så er der nye geder på vej til Tudsen. De gamle geder døde, fordi de var syge. 2. Klasse skal overnatte i langhuset den 27. maj. Der er koloni for 3. kl /6 på Naturskolen i Svenstrup. De skal lære at sejle i havkajak, på GPS natløb, lave mad over bål, sove i shelter og en masse andre gode udeaktiviteter. Der er sommerferie lukket i uge Der er arbejdsdag på Tudsen i september. Der er sommerfest den 2. september. Jeg ved ikke om der er valgt et tema endnu, men vi 6 der hjemme fra møder op med en flok ponyer fra vores rideskole, så der er i hvert tilfælde pony trækture for interesserede ja altså dem, der vejer under 60 kg. Regnskabet for Tudsen ser OK ud. Der er et overskud, som skal bruges til at bygge en udestue på den ny afdeling. Det bliver godt med lidt mere plads til at boltre sig på med aktiviteter så som bordtennis. Det muligt at der også skal investeres i solceller eller andet der kan underbygge (og spare) Tudsens grønne profil. Personale igennem året - Jeg skulle sige fra Margit, at hun, Claus og Jørgen fortsætter. - Jørgen får som sædvanlig ½ års orlov til at passe sit job på Lejre. - Maj Britt er ansat som støttepædagog i 11 timer om ugen. - Vicky, mor til Matti og Kevin fra 4.kl, er ansat som støttepædagog 16 timer om ugen. Tak til personalet Stor tak til alle de voksne på Tudsen, som alle gør deres til at Tudsen er et rart sted at være for børn og voksne. Tak fordi I altid synes at forny jer med nye spændende ting, der skal afprøves til inspiration for alle Tudsebørnene. Selv Margit, som jo ikke er en grønskolling længere kaster sig ud i nye eventyr. Vi havde møde i forældrerådet umiddelbart efter, at Margit var hjemvendt fra en svampetur til Skotland med Ebba. Margit fortalte os med stor begejstring, at de havde besøgt en udebørnehave, hvor børnene var ude hele året rundt, uden nogen form for mulighed for at gå inden døre. Det måtte være lykken og som Margit sagde så var de her frilufts børn utrolig skoleparate de var rigtig glade for at komme indenfor og sidde i skolen. Så Margit så lyset her det måtte implementeres i Tudsen og muligheden bød sig da Næstved Kommune, i sin iver efter at spare penge vil, fra april 2012, flytte de for kommunen dyre børnehave børn over på de for kommunen billigere SFO er

4 pladser. Ebba og Annette skal lære 2012 BH-Klassen at færdes i naturen, hvor de skal opholde sig det meste af tiden, men de har også mulighed for at gå inden døre i deres værested: jagthytten i Fruens Plantage. Det bliver alle tiders og jeg er glad for at min lille Alfred, kommer med på det første hold, så han kan blive rigtig skoleparat. Lukningstruet Den vigtigste ting, der er sket det sidste års tid er jo at vi blev ikke lukket. Vi var mange, som brugte rigtig meget tid på høringssvar, demonstrationer og meget andet i høringsfasen. Det er godt vi er kommet ud på den anden side i god behold. Margit skrev et indlæg i Jule-Rønnebæret, om det at være midt i en skolelukningsdebatten: Tanker i en turbulent tid. Jeg vil læse et uddrag op af Margits skrift, da det siger meget om Tudsens kærneværdier: Jeg siger med fast overbevisning i stemmen og et stort knus til alle, at vi ikke skal lukkes. Jeg tror ikke på, at de politikere, som bestemmer vores fremtid, vil lukke en perle som Tudsen. Tænk på hvad vi tilbyder børnene: Et Langhus, som bruges til at udleve vores forfædres liv, mærke på egen krop, hvor hårdt det var den gang for mange hundrede år siden. Et ny shelter, som alle kan overnatte eller lege i. En smedje, så man kan lære at forstå et snart uddøende håndværk. At frembringe sine egne knager, grillgafler, fuglefoderting m.m. Lære at passe kaniner, marsvin, høns og geder. Forstå liv og død, at vise empati for sårbare væsner, lære ansvar for levende dyr. At spise dyr, som har haft et godt liv. Ja meget følger med af lærdom, når børn har dyr omkring sig. En stor bålplads, som bruges tit og ofte til madlavning, leg og eksperimenter med ild. Naturen er et ekstra uderum. Store grønne arealer til leg som bl.a. rollespil og boldspil af forskellig art. Træer vi kan klatre i, ja selv op i kæmpe træer kan børnene komme ved god guidning. Skoven omkring os, er en fantastisk legeplads og et super lærings-rum. Hvad kan spises af os og dyrene? Hvordan passer vi på træerne? Kan jeg løbe op ad skrænten på 10 sek.? For ikke at tale om byens bedste kælkebakke. Alt dette og meget mere er unikt for TUDSEN. Det kan da bare ikke være slut. Det var Margits smukke ord. Jeg vil sige at en af de vigtigste årsager til overlevelsen er jo at Tudsen er en rigtig god SFO, med en fantastisk stor forældreopbakning.

5 I det forgangne år har vi i Tudserådet arbejdet tæt sammen med Næstved Kommune og Margit vedr. etablering af bålhus og naturlegeplads i Fruens Plantage. Dette arbejde er næsten færdiggjort og resultatet er i dag at finde i skoven. Det har været et meget spændende, men også udfordrende arbejde at få gennemført projektet. Fra idé til virkelighed er der gået 2 år med møder og planlægning. Men det har været besværet værd, da vi I dag står med endnu et stor aktivt ikke bare for Rønnebæk skole og SFO, men for hele Næstved by. Allerede nu bruger både skole og Tudsen arealerne meget. Det store hit i Tudsen pt. er dåseskjul i juletræslabyrinten sammen med Lars og Tim. Skolens lærere bruger arealet til udeskoleundervisning. I tilknytning til dette arbejde har Tudserådet sammen med Margit forestået et møde vedr. naturbase i Fruens Plantage. Baggrunden for det er at Næstved Kommunes naturvejleder Helen Holm skal have etableret en naturbase i Fruens Plantage. Naturbasen skal ligge i tilknytning til bålhuset og kommer til at indeholde diverse grej. Bla. er der foreslået at basen skal indeholde grej til madlavning, fiskenet, gps udstyr, knive m.m. I den forbindelse ønsker vi og skolen, at der ligeledes etableres faciliteter til at understøtte udeskoleaktiviteterne. Lærerne efterspørger bla. kasser indeholdende udstyr til brug i undervisningen. Det kan være eksempelvis målebånd til brug i matematik eller kompas til brug i natur og teknik. For at sprede kendskabet til de gode muligheder i Fruens Plantage besluttede vi at der selvfølgelig skulle afholdes en indvielse af faciliteterne. Derfor har vi tilmeldt Fruens Plantage til skovens dag den 8. maj. Arrangementet starter kl med gudstjeneste afholdt af vores lokale præst Christine bakket op af et blandet drenge og pigekor fra Næstveds musikskole. Efter gudstjenesten afholdes der en formel indvielse med deltagelse af relevante embedsmænd og politikere i Næstved Kommune. Det bliver med rød løber og selvfølgelig skal vi have kappet snoren.

6 Når det er overstået vil der være mulighed for at frekventere bålhuset, hvor de lokale spejdere fra Lov disker op med diverse kulinariske oplevelser. Naturvejleder Bent fra Svenstrup Naturskole vil være der og informere om naturbasen og dens muligheder. Der vil yderligere være mulighed for en tur på hesteryg, da vores lokale rideskole fra Sipperup Østergård deltager med deres fantastiske heste. Der arbejdes på yderligere aktiviteter bla. træklatring, bueskydning m.m. Så skulle der være nogen i salen der har gode ideer eller vil deltage med noget spændende hører vi gerne om det. Så sæt et stort kryds i kalenderen søndag den 8. maj. Nu er jeg så kommet til aftenens absolutte højdepunkt. Som det er nogen bekendt deltog Tudsen i vinterferien i det lokale mesterskab i Floorball. Tudsen stillede op med hold i rækken bestående af børn fra 2. og 3. klasse og i voksenrækken. Og..begge hold vandt! Det er en sensation ud over alle grænser og beviser endnu engang vores formidable evne til kamp og overlevelse. Jeg vil derfor gerne se de drenge på scenen der var med til at hjembringe hæder og ære til Tudsen og ikke mindst en kæmpe pokal. 2*Mads, Mark, Emil R., Emil H., Jonas, Rasmus, Oliver og Laurits Lad os hylde drengene. Voksenholdet bestod af Tim, Lars, Frank (Emil R. fra 3.klasses far) og undertegnede samt 2 voksne fra SFO Griffen på Sct. Jørgens Skole. Rasmus Larsen, Tine Pelsen og Lisbeth Knarreborg

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00 Indhold: Vigtigt! på side 3. Gruppelederen på side 4. Minier på side 5-8. Juniorer på side 9-10. Troppen på side 11-12. Klanen!! på side 13-14. Lederne i 1. Holte på side 17. Forældrepatruljen på side

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Støtteforeningen 2014-2015

Støtteforeningen 2014-2015 Støtteforeningen 2014-2015 Hvorfor en Støtteforening? Hvorfor er det så vigtigt at bevare og hjælpe Støtteforeningen? I sin tid grundlagde man Støtteforeningen, så den kunne hjælpe med det økonomiske,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Maj og Juni 2010. Klub 144 er blevet indehaver af en 18 personers bus! Bussen skal ses som en uundværlig del af arbejdet med børn og unge gående i klubben. Bussens formål er at skabe oplevelser

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender:

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender: Aktivitetskalender: September: 9: Orienteringsmøde valg 19:30 14: Høstgudstjeneste 10:30 18: Fyraftensgudstjeneste 18:30 Oktober: 2: Fyraftensgudstjeneste 18:30 23: Stinne Jensen i Præstegården 19:30 Pilgrimsvandring

Læs mere

Laurids marts 2000 LAURIDS

Laurids marts 2000 LAURIDS LAURIDS Skoleblad for Laursens Realskole 1 generalforsamling forude Af Ruth Carlsen Så nærmer tiden sig atter for skolens årlige generalforsamling - den foregår i år: onsdag den 26. april så sæt allerede

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

Elevskrift Nr. 1-2008

Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLENS ELEVFORENING Efterårsopholdet 2007 Indholdsfortegnelse Formandsord forår 2008................................................................

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Fænøsund Friskole Generalforsamling 2013 Skolelederens skriftlige beretning V/Tabita Radoor Jensen, konstitueret leder

Fænøsund Friskole Generalforsamling 2013 Skolelederens skriftlige beretning V/Tabita Radoor Jensen, konstitueret leder Fænøsund Friskole Generalforsamling 2013 Skolelederens skriftlige beretning V/Tabita Radoor Jensen, konstitueret leder Sang: Våren er i luften. Det er blevet forår Det er forår i Danmark, og nyt spirer

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri

Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Skoleblad - Rosenvængets Skole - Viborg Nyt fra kontor og afdelinger Min tid på Rosenvænget af Jan Herold. Nye ansigter Billeder fra emneuge & byggeri Rosenknoppen side 1 Af Jane Hansen I denne uge er

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Juni 2010. Rundhøjskolens skoleblad, 2. årgang, 4. nr.

Juni 2010. Rundhøjskolens skoleblad, 2. årgang, 4. nr. Juni 2010 Rundhøjskolens skoleblad, 2. årgang, 4. nr. Kære læsere. Med fjerde nummer af Rundologien - juni 2010 er skoleåret ved at nærme sig afslutningen. Det har været et virkeligt godt år for Rundhøjskolen,

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

Velkommen til et nyt skoleår!

Velkommen til et nyt skoleår! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: September 2007 7. årgang nummer 7 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Kalenderen * Tumlerummet * Kolonien * Nye

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Velkommen til et nyt skoleår, velkommen tilbage efter sommerferien og velkommen til alle I nye elever. Håber det bliver et fantastik spændende og udfordrende skoleår, - håber I elever vil tage udfordringerne

Læs mere