Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar 2009. -serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N"

Transkript

1 30 års fristelser Nibe Avis 2 sektion onsdag den 21 januar serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N ibe

2 2 Skal Pavillonen -Nibenitternes foretrukne sted at feste Gennem generationer har Skal Pavillonen i Nibe været forbundet med festlige og fornøjelige stunder Fra byggeriet af den første pavillon i 1875, hvor de lokale skydebrødre lod opføre en lille pavillonbygning i en lysning, i den dengang ret så nytilplantede»skal Plantage«til pavillonen i 1906 blev overtaget af Nibe Kommune og i den anledning blev ombygget til en rigtig festpavillon med danse estrade Senere, da søndags matinéerne og lørdagsballerne blev almindelige, tilhørte Skal Pavillonen den absolutte nordjyske elite, når det gjaldt såvel publikums søgning, som det faktum, at ethvert balorkester der ville regnes for noget, havde adskillige spillejobs fra Skal Pavillonen med i bagagen En brand efter påskeballet i 1987 satte imidlertid en brat stopper for bal- og diskotek eventyret, og den udgave af Skal Pavillonen vi kender i dag så dagens lys, på initiativ af Karen og Aksel Jensen På åbningsdagen i 1988 havde de drevet den gamle pavillon gennem knap 10 år, og nu i 2009 er der så gået 30 år med lørdagsbal, familiefester, firmaevents, koncerter oplevelser der har sat sig gode minder hos de fleste! 30 år med Jensen Aksel Jensen havde ambitioner om at skabe et moderne bal-sted, da familien slog til, og i foråret 1979 åbnede en nyindrettet pavillon, hvor lokale og landskendte navne oftere og oftere var musikalske gæster Aksel havde solid baggrund, dels som snedker og håndværker, og dels som musiker i det lokale»verdensorkester«bongoes gennem en lille snes år Denne cocktail skulle vise sig at være god, men han måtte ved den lejlighed lægge musikken på hylden i nogle år, til fordel for en karriere som restauratør Efter branden i 1987 blev der sadlet helt om, og Skal Pavillonen blev i stedet det lokale fest-mekka, når der skal familie-festes, eller der er andre gode anledninger til at samles, oftest i en glad anledning Og tanken om at give publikum oplevelser med landskendte kunstnere og god musik blev fortsat, nu i flotte og tidssvarende omgivelser Dette tema-hefte om Skal Pavillonen og Aksel Jensens 30 år som restauratør løfter dels fligen for den historiske baggrund, men mest af alt er det en indbydelse til flere oplevelser for Nibes lokale fest-mekka, midt i den grønne Skalskov! Tiden har sat sine spor

3 3 Nibe s egen Skydepavillon Nibe By og Omegns Skydeselskab opførte i 1875 den første pavillonbygning mellem de skaldede bakker nordøst for Nibe Der var fundet et egnet sted til en skydebane, og her kunne man så sam- les til fugleskydning og grundlovsfester Fugleskydningen var årets begivenhed, og her blev stedet suppleret med telte og stadepladser Den gode fest bygger på 134 års tradition Da Nibe By og Omegns Skydeselskab i 1875 tog initiativ til at opføre en lille pavillonbygning mellem bakkerne i Skal Plantage, kunne man ikke vide, at stedet med tiden ville udvikle sig til at blive et af de foretrukne lokale fest- og samlings steder Gennem tiden har der været mangen en festlig anledning til at samles i»skal«som nævnt til Fugleskydning og andre aktiviteter der skulle tjene til at træne byens unge skytter og solda- ter Senere revy-aktiviteter og ringriderstrævner, og midt i forrige århundrede nåede Skal Pavillonen nogle af sine højdepunkter med søndags-matiné, hvor man på den udendørs danse estrade mod behørig entré kunne forlyste sig med musik og dans Siden tog balkulturen over, og de seneste 20 år har Skal Pavillonen dannet rammer om mangen en familiefest, firma- og forenings arrangement eller musikalsk oplevelse

4 4 Samlingssted for folkefester Med Skydeselskabets aktiviteter var der allerede i slutningen af 1800-tallet lagt grund til, at man med mellemrum samledes i og omkring den gamle pavillon Men økonomien i Skydeselskabet havde det ikke godt, og i 1906 solgte man den lille pavillon til Nibe Kommune for 350 kr Kommunen opførte en ny pavillon med tilhørende danseestrade, og gennem det meste af 1900 tallet var stedet hjemsted for store festligheder, bla ringriderstævner, skuespil og dilettant, dans og fortsat Skydeselskabets aktiviteter Bøsseskud, krudtslam og folkefest - i SKAL Når Markedspladsen ved Nørregade i Nibe skulle suppleres med en anden ramme om de lokale folkefester, blev Skal Plantage, Hestepladsen og omgivelserne omkring taget i brug Det er der årelange traditioner for, og det gælder fortsat, også i 2009 hvor nu også Nibe Festival holdes her Gennem de fleste af 150 år har Nibe By og Omegns Skydeselskab holdt til i og ved Skal Pavillonen, som denne forening faktisk er er ophav til Siden har pavillonen dannet støttepunkt for andre arrangementer, bla lokale revyer som blev opført udendørs, ringridderfester og musikalske arrangementer af snart sagt alle slags

5 5 Skal - hvorfor navnet? I foråret 1863 havde en lille gruppe borgere taget turen gennem aleen fra byen, for at se på området ved de»skaldede høje«stedet var aldeles uden vegetation, men her blev anlagt en skydebane, og der blev senere beplantet med fyrretræer Men navnet er givetvis ældre, og kan dateres tilbage til starten af 1700 tallet som»skaldet på græsvækst«i forbindelse med beplantningen sidst i 1800 tallet har området fået navnet»skal Plantage«senere ændret til Skalskoven Fra sommer residens til helårs pavillon Vi skriver ca 1960 Efter at de lokale restauratører Henry Møller, Ludwig Trikker, Eske Nøhr mfl har drevet Skal Pavillonen gennem en årrække, tager Hardi Reinhardt som ny restauratør på stedet initiativ til at omdanne Skal Pavillonen til helårsbrug Siden opførelsen i 1907 har den alene har fungeret som sommerpavillon, men nu skal der være aktivitet året rundt»fodergangen«der vender mod forpladsen, har hidtil været åben, men bliver nu lukket med rigtige vinduesglas, der indrettes scene og bedre serverings faciliteter Danse estraden rives ned og materialerne bruges til renovering af pavillonbygningen Arbejdet udføres i 1961 af bla 2 unge: tømrerlærling Ole Dam Andersen og snedkerlærling Aksel Jensen Gennem 1960 erne kommer der god gang i lørdagsballerne, og Skal Pavillonen avancerer til ét af de populæreste musik- og balsteder i Nordjylland

6 6 Matiné - med dans på estraden Allerede få år efter opførelsen af den første Skal Pavillon i 1875, havde Skydeselskabet en midlertidig danse estrade, som blev opsat ved særlige lejligheder, bla den årlige fugleskydning Da Nibe Kommune i 1907 opførte den nye og større pavillon, blev der også bygget en fast danse estrade, der ligesom pavillonen kun var i brug om sommeren Tiderne skifter Nu skal hele familien feste i Skal! Byggeriet af den nuværende Skal Pavillon i 1988 blev springbrædt til en helt ny æra for det kendte samlingssted i Skalskoven I arkitekt Poul-Lasse Ganges streg og med stænk af inspiration fra dels den gamle pavillonbygning og ideer fra multikunstner Thorvald Odgaard, stod byggeriet færdigt og blev officielt ind- viet af borgmester Helge Bundgaard Nielsen i marts 1988 Allerede efter et par år viste der sig behov for en udvidelse, og familien Jensen opførte derfor i eget regi en mindre sal, der kunne fungere som dels supplement og støtte til den store festsal, men også separat kan anvendes til mindre selskaber

7 7 Mange restauratører i Skal Pavillonen De første mange år stod Nibe By og Omegns Skydeselskab for arrangementerne i den lille Skal Pavillon fra 1875 Men efter Nibe Kommune i 1907 opførte en ny pavillon, har der med 5 årige intervaller været forhandlet eller genforhandlet kontrakt Den første restauratør hed Morten Pedersen men nogle navne kendes desværre ikke Senere har Henry Møller, Ludwig Trikker, Eske Nøhr, Hardi Reinhardt og Christian Sørensen drevet Skal Pavillonen og altså Aksel Jensen siden år i Skal Pavil lonen I 1979 overtog Karen og Aksel Jensen Skal Pavillonen i Nibe Nu er der gået 30 år, og det skal fejres! Vi lægger ud med en festlig aften, med FEDE FINN OG FUNNY BOYZ Fredag den 30 januar kl 2000 Velkommen til en festlig jubilæumsaften med dans og oplevelser, leveret af det populære band med rødder tilbage gennem 5 årtier! Billetter 125ing Billetter med spisn kl ng Billetsalget er iga Reservation på telefon glæd jer til flere 30 års oplevelser i Skal Pavillonen NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk

8 8 Dans hver uge Da Hardi Reinhardt omkring 1960 overtog driften af Skal Pavillonen, ønskede han at ændre til helårsbrug, og der blev foretaget nogle bygnings forbedringer Samtidig blev den gamle danse estrade taget ned, og dele af materialerne brugt til renovering af pavillonen Op gennem 1960 erne kom der så dans og musik hver uge, ja ind imellem flere gange hver uge I den samme periode begynder Nibes lokale musikliv at blomstre, med udgangspunkt i det lokale FDF orkester Skal Pavillonen er den rigtige ramme for festen! Lige som årstidernes skiftende karakter udenfor i Skalskoven, så kan Skal Pavillonens indre med vekslende opstilling og pynt på bordene give de perfekte rammer for enhver fest Det vil vi gerne vise frem, og vi sætter med vore muligheder standarden for fremtidens familie- og firmafester Store bordopstillinger, små intime borde, selskaber fra 30 til 250 couverter Det er vort speciale, hvad enten det drejer sig om barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage, firmafester, julefrokoster, kaffeborde ved udflugter eller lignende Sammen med Pavillonens blomsterdekoratør er der mulighed for at sætte sit personlige præg på festen med hensyn til farvevalg af duge/servietter samt dekorationer, der matcher

9 Snedker Jensen slog tonen an Ønsket om at udnytte sin store interesse og erfaring fra musikbranchen, bringer i 1979 Aksel Jensen til at engagere sig i driften af Skal Pavillonen Først og fremmest som fortsat et yndet balsted, hvor tidens og landets populære navne kom- mer og spiller til dans eller koncert Der renoveres og nyindrettes, og åbningen finder sted i foråret 1979 Pressen skrev dengang: Nu kan man igen købe mad i Skal Pavillonen: Lørdagsballet sluttes af med røde pølser! Oplev de festlige rammer: Søndag den 15 februar dækker vi op til fest! Det allerbedste forhånds indtryk af mulighederne for den perfekte fest får man ved at besøge vor festmesse den 15 februar Her viser vi nogle af de muligheder der er for at stille op og dekorere et festligt bord Samtidig har vi inviteret nogle af vore samarbejdspartnere, der hver for sig også viser hvordan de kan bidrage til en festlig succes! 9

10 10 Brand - og en ny pavillon Efter et påskebal i 1987 brænder dele af pavillonen, og der bliver sat en stopper for lørdagsballerne Tiderne er ikke til at bygge en tilsvarende bygning, da bal kulturen er på retur I stedet opføres den nuværende bygning, og der satses i stedet på familiefester, sammenkomster, firma- og forenings arrangementer Dengang der var lørdagsbal til! Det er på det nærmeste overflødigt at understrege den betydning, Skal Pavillonen gennem tiden har haft som lokalt samlingssted, og specielt de årtier fra 1950 erne til 1980 erne, hvor pavillonen var hjemsted for ugentlige lørdagsballer, og hvor skiftende orkestre og musikalske navne har optrådt, og publikum har ladet sig underholde Navne som The Bongoes, The Five Katonians, Wireless, Bulls Eye, Wipe Out mfl har gennem årtier huseret i det nordjyske musik- og danseliv, og her var Skal Pavillonen i høj grad med til at sætte dagsordenen Også større danske og udenlandske navne dukkede op i Skal Pavillonen med mellemrum, og vi behøver her blot at nævne Kim Larsen, Rock Nalle, Tommy Seebach, Debbie Cameron, Bamses Venner, Trans Europa Express mfl

11 11 Den nye pavillon - og en udvidelse Efter branden i 1987 opføres en helt ny pavillonbygning i arkitekt Poul-Lasse Ganges streg, men fortsat på den gamle sokkel De nye tider er dermed også kommet til Skal Pavillonen, og der indrettes moderne køkken-, toilet- og sceneforhold Succes en udebliver ikke, og allerede efter et par år bygges der til en mindre sal med separat indgang Musik fra den sto re scene Fredag d 20 februar Exclusiv koncert med Everybody s Talking oplevelser - glæd jer til flere 30 års i Skal Pavillonen 0Koncertbilletter 15 ing isn sp d Billetter me kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk

12 12 Atter gang i»de gamle drenge«efter en kortere årrække, hvor kræfterne er lagt i at drive Skal Pavillonen, byder Sildemarkedet i 1985 ind til en genfødsel af de gamle Nibe orkestre Her medvirker den oprindelige besætning af The Bon- goes, og fritidsorkesteret Bongoes 62 er dannet Orkesteret er herefter fortsat et populært indslag i Nordjylland, omend antallet af engagementer er reduceret i forhold til tidligere Minder fra den gamle og den nye pavillon Publikum har fra tid til anden kunnet opleve andet og mere end det ugentlige lørdagsbal dels i den gamle Skal Pavillon indtil 1987, og senere i de nuværende rammer Gennem de seneste 20 år har der med mellemrum været budt på koncerter og arrangementer for enhver smag Musikerparret Michala Petri Lars Hannibal, violinisten Finn Ziegler, den nordjyske troubadur Niels Hausgaard, nationalskjalden Kim Larsen, komikeren Finn Nørbygaard og det engelske poporkester Smokie er blot nogle af de mange navne, publikum har mødt i Skal Pavillonen og rækken fortsættes, her i 30 års jubilæumsåret Den nye Skal Pavillon fra 1988 er også i højere grad end tidligere blevet hjemsted for lokale og regionale møder, konferencer og sammenkomster Også her spiller beliggenheden en stor rolle både den geografiske i nærheden af Nibe by, en god vejforbindelse til Aalborg og motorvejsnettet og igen, den idylliske beliggenhed, hvor alle årstider har hver sin charme

13 13 Landets store navne kommer fortsat forbi Den nybyggede Skal Pavillon viser sig meget velegnet til at holde et underholdnings arrangement med mellemrum: Gode adgangs- og parkeringsforhold, ordentlige plads-, garderobe- og toiletforhold, og god plads til publikum i salen Dermed søger også de populære navne til, og her har der de senere været stor succes med navne som Ib Grønbech, Kim Larsen, Finn Nørbygaard, På Slaget 12, Laid Back, Jørgen Mylius mfl Så er der påskeb al! Skærtorsdag d 9 april Bongoes 62 og McKinleys - glæd jer til fl ere 30 års oplevelser i S kal Pavillonen Billetter 125ing Billetter med spisn kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk 14 85

14 14 Julefrokoster og firmafester Efter overgangen til at være næsten rendyrkede selskabslokaler, dækker Skal Pavillonen fortsat behovet for en stor, offentlig julefrokost I travle år har der på en måned været 7-8 julefrokost aftener med professionel underholdning og dans til populære orkestre Også til påske eller andre højtider kan publikum med mellemrum atter forlyste sig»som i gamle dage«, til et rigtigt påskebal Ta i skoven til den næste fest! Vi kan sige det igen og igen og det er sandt: Skal Pavillonen danner den smukkeste og mest elegante ramme om enhver fest For med naturen lige inden for rækkevidde, masser af traditioner og minder i tankerne, og en aktuel lejlighed; så er der virkelig lagt an til en festlig dag eller aften Det kan være den private familiefest større eller mindre som barnedåb, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller runde fødselsdag Det kan være en En situation, hvor entertaineren Ib Grønbech spiller til julefrokost sammen med Dr Mikkelsens Grammofonorkester - den røde lygte er ude! firma-mærkedag eller en speciel event: Næsten alle muligheder er inden for rækkevidde, og vi bidrager gerne med et par ideer til helheden Endelig er Skal Pavillonen jævnligt arrangør af koncerter eller en festlig aften med dans Lad dig eller jer blot inspirere af dette temahefte, som giver både det historiske tilbageblik, et indtryk af hvad mulighederne byder på eller aktuelle forslag til en festlig aften, nu eller senere

15 15 Fremtiden starter nu Netop i disse uger og måneder er det 30 år siden familien Jensen satte en ny dagsorden i den gamle pavillon Det fejres på behørig vis, og i dette temahefte om Skal Pavillonen er samtidig omtalt en række arrangementer, som vi ser frem til at byde publikum velkommen til Velkommen til 30 års jubilæums oplevelser i Skal Pavillonen, og velkommen til den næste fest, i det grønne! Venlig hilsen Aksel Jensen, restauratør Den lune nordjyd e er tilbage Fredag d 2 oktober Ib Grønbech: nyt show med det mekaniske orkester Billetter 125ing Billetter med spisn kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIB E - w TLF ww sk98 35 alpa12vil90lo-ne 98 n 35 dk 14 85

16 Velkommen i Skal Pavillonen Vort oplagte og dygtige personale er klar til at gøre dagen festlig, og skabe den rigtige stemning i vore inspirerende rammer Kort sagt: Vi glæder os Velkommen! * Nibe Tlf: wwwskalpavillonendk Produktion: Nibe Avis

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Balloner til fest. Ballonkunstneren, Thomas Nissen

Balloner til fest. Ballonkunstneren, Thomas Nissen Balloner til fest Ingen fest uden balloner. Balloner spreder glæde og stemning og har altid været en vigtig del af begrebet fest. Ballonkunst.dk tilbyder professionel dekoration med balloner. Dekoration

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Torsdag 4. juni Fredag 5. juni Nodjysk Beat Revival: McKinleys

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter BORGER-HUSET Huset var oprindelig Ikast Posthus, ældste del fra 1938. De sidste par år har bygningen været salg, for PostDanmark har flyttet først kundebetjeningen og senere brev- og pakkedistributionen

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk

Tilbage til www.sdrfelding.dk 1 Tilbage til www.sdrfelding.dk Borgmester Lars Krarups tale ved uddelingen af Herning Kommunes Kulturpris 2013 Onsdag 30. april 2014 klokken 14.30 i Byrådssalen Velkommen her i Byrådssalen. Og velkommen

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen Dekoration i centret Det mest grundlæggende element i centerdekoration med balloner er guirlander. Lange ranker af farvestrålende balloner monteret vandret, lodret eller i buer skaber dybde og balance

Læs mere

Succes gennem samarbejde

Succes gennem samarbejde Gulddysse Kulturgård Succes gennem samarbejde Som politiker er man nødt til at nå sine mål gennem andre mennesker men det kræver, at man tør give rum for nytænkende initiativer. Det turde man i Gundsø,

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION

Københavns Lokalgruppes. 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION Københavns Lokalgruppes 40 års JUBILÆUM TEMADAG UNDERHOLDNING RECEPTION I 2014 havde KØBENHAVNS LOKALGRUPPE I MUSKELSVINDFONDEN 40 års jubilæum, men var nødsaget til at udsætte arrangementet. SØNDAG DEN

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2012 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 LUNDBYE-VARDINGHUS-GUDNASON JAZZ KONCERT Gratis koncert for jazz- og musikelskere på Gammel Torv med trioen Søren Lundbye (piano), Henrik

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Formandsberetning for Veteranorkesteret

Formandsberetning for Veteranorkesteret Formandsberetning for Veteranorkesteret Dette er generalforsamling nr 66. Som jeg nævnte til indledning, er den 11. nov i år et jubilæumsår, nemlig 65 år siden, at en lille flok FDF- er startede Veteranorkesteret,

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

Nord Als Musikfestival Forening

Nord Als Musikfestival Forening Information om festivalen Nord-Als Musikfestivalforening afholder for 33. gang Nord-Als Musikfestival på Nordborg Slot. Festivalen er kendetegnet ved at tælle hele familien. Her kommer både børn og voksne,

Læs mere

Drømmen om et kulturhus på landet

Drømmen om et kulturhus på landet Huset på Næsset Drømmen om et kulturhus på landet I Udby fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus og med et stort og langvarigt engagement er drømmen nu gjort til virkelighed.

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Den gamle bryggergård midt i byens hjerte har i mere end 50 år været omdrejningspunktet for alle de gode juletraditioner i Jammerbugtens hyggeligste handelsby.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013

Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013 Tirsdag d. 5. marts 2013 Nyhedsbrev nr. 42 marts 2013 Jan Skriver s fotoudstilling på Nordkraft blev en stor suces: Udstillingen åbnede officielt med fernisering søndag d. 10. februar kl. 16.00. Mange

Læs mere

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER SEMINAR Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot SOPHIENBERG SLOT

Læs mere

KUNST OG KULTUROPLEVELSER PÅ VESTFYN

KUNST OG KULTUROPLEVELSER PÅ VESTFYN KUNST OG KULTUROPLEVELSER PÅ VESTFYN 12.-14. AUGUST & 19.-21. AUGUST 2016 Kunst og kulturoplevelser på Vestfyn Vi byder velkommen til en kør-selv weekend på det smukke Vestfyn. Den røde tråd er dansk kulturarv,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Nørresundby Boligselskab att. Tove Christiansen Gl. Østergade 16 9400 Nørresundby 20.03.2016 Afdelingsmøde i afd. 66, Laurits Hauges Vej 3-23, Nørresundby Vi har haft følgende udgifter i udlæg til afdelingsmødet

Læs mere

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested!

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Eksklusive arrangementer, julefrokost, kick off og konference, VIP arrangementer og meget mere. Velkommen til Albani Rock Lounge! Et unikt lokale

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Proces i 5 faser: Fase 1: Præsentation af huset Interesserede foreninger og borgere indbydes til et åbent hus arrangement, hvor huset vises frem.

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de Program for underholdningen i de forskellige årtier ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de første år i bibliotekets

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Mozarts symfoni nr. 34

Mozarts symfoni nr. 34 Mozarts symfoni nr. 34 På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Mozart Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du,

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave

oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave N DRONNINGEPORTEN SØLVGADE BOLDBANER ØSTER VOLDGADE ROSENBORG SLOT BOULESBANE KRONPRINSESSEGADE GOTHERSGADE KONGEPORTEN Rosenborg Slot 0 50 100 METER

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Tegning over boldbanerne i Lille Lihme Fodbold på sportspladsen i Rodal Sæson 1927. Årets 1. fodboldkamp blev spillet i Vandel. Det var

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

ungdomsskolehold 2012/13

ungdomsskolehold 2012/13 ungdomsskolehold 2012/13 »VELKOMMEN 2 UngiAarhus præsenterer OMG! Hold 12/13 OMG! er en af Danmarks største musikevents for unge i alderen 14-17 år. Alle ni ungdomsskoleafdelinger i Aarhus er gået sammen

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

Velkommen til Snapsting 2015

Velkommen til Snapsting 2015 Velkommen til Snapsting 2015 Viborg byder velkommen til Snapsting - Viborg Hærvejsfestival 2015 i den sidste uge i juni. Programmet er fyldt med kultur, debat, sport, fest og fed musik. Men Snapsting?

Læs mere

Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren

Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren Ægte håndværk bagt med hjertet Fristende øjeblikke fra bageren Et midihorn er beregnet til 22 personer. Kransekagekonfekt bestilles ekstra. Beregn 50 g pr. person. OVERFLØDIGHEDs HORN god smag til enhver

Læs mere

VI HAR ROSKILDES SMUKKESTE FJORDUDSIGT. DU FÅR DEN FOR LANDETS BEDSTE HAVNEKNEJPE

VI HAR ROSKILDES SMUKKESTE FJORDUDSIGT. DU FÅR DEN FOR LANDETS BEDSTE HAVNEKNEJPE VI HAR ROSKILDES SMUKKESTE FJORDUDSIGT. DU FÅR DEN FOR LANDETS BEDSTE HAVNEKNEJPE Drømmer du om at åbne et nyt spisested eller en beværtning? Er du talentfuld kok eller dygtig investor med succes inden

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Et godt sammensat program med virtuose kunstnere og ikke ét sekunds uopmærksomhed fra publikum vi nød det! Michael Pram Rasmussen

Et godt sammensat program med virtuose kunstnere og ikke ét sekunds uopmærksomhed fra publikum vi nød det! Michael Pram Rasmussen Verdensballet Et godt sammensat program med virtuose kunstnere og ikke ét sekunds uopmærksomhed fra publikum vi nød det! Michael Pram Rasmussen Verdensballetten tankerne bag Det er fire år siden at Verdensballetten

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Når rødderne mødes 12. juni 2010. Velkomstpakke

Når rødderne mødes 12. juni 2010. Velkomstpakke Når rødderne mødes 12. juni 2010 Velkomstpakke Dagens program: 13.00 Velkomst v./ Port Mondo 13.10. Oplæg v/ LærkeBohlbro 13.30 Christian Dietrichsen musiker og iværksætter facelitere sammen med Charlotte

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden 2017-2020 skaber liv i kulturarven med tidlig musik fra før år 1800 har fokus på det historiske og sætter middelalderbyen på verdenskortet præsenterer 8-12 sæsonkoncerter med de førende skandinaviske kunstnere

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense Arrangør: PI-Odense Velkommen På vegne af Odense Politi Idrætsforening vil jeg gerne byde velkommen

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Rosenvænget Festival

Rosenvænget Festival Bjørn & Okay Mek Pek - Åh abe show Musical: Slangekronen Rosenvænget Festival 8. - 9. juni 2012 ROSE NV Æ NG I V AL ET FES T Morten's Busser Hjorthede KOLDINGVEJENS BAGER Koldingvej 59 8800 Viborg Telefon

Læs mere