Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar 2009. -serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N"

Transkript

1 30 års fristelser Nibe Avis 2 sektion onsdag den 21 januar serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N ibe

2 2 Skal Pavillonen -Nibenitternes foretrukne sted at feste Gennem generationer har Skal Pavillonen i Nibe været forbundet med festlige og fornøjelige stunder Fra byggeriet af den første pavillon i 1875, hvor de lokale skydebrødre lod opføre en lille pavillonbygning i en lysning, i den dengang ret så nytilplantede»skal Plantage«til pavillonen i 1906 blev overtaget af Nibe Kommune og i den anledning blev ombygget til en rigtig festpavillon med danse estrade Senere, da søndags matinéerne og lørdagsballerne blev almindelige, tilhørte Skal Pavillonen den absolutte nordjyske elite, når det gjaldt såvel publikums søgning, som det faktum, at ethvert balorkester der ville regnes for noget, havde adskillige spillejobs fra Skal Pavillonen med i bagagen En brand efter påskeballet i 1987 satte imidlertid en brat stopper for bal- og diskotek eventyret, og den udgave af Skal Pavillonen vi kender i dag så dagens lys, på initiativ af Karen og Aksel Jensen På åbningsdagen i 1988 havde de drevet den gamle pavillon gennem knap 10 år, og nu i 2009 er der så gået 30 år med lørdagsbal, familiefester, firmaevents, koncerter oplevelser der har sat sig gode minder hos de fleste! 30 år med Jensen Aksel Jensen havde ambitioner om at skabe et moderne bal-sted, da familien slog til, og i foråret 1979 åbnede en nyindrettet pavillon, hvor lokale og landskendte navne oftere og oftere var musikalske gæster Aksel havde solid baggrund, dels som snedker og håndværker, og dels som musiker i det lokale»verdensorkester«bongoes gennem en lille snes år Denne cocktail skulle vise sig at være god, men han måtte ved den lejlighed lægge musikken på hylden i nogle år, til fordel for en karriere som restauratør Efter branden i 1987 blev der sadlet helt om, og Skal Pavillonen blev i stedet det lokale fest-mekka, når der skal familie-festes, eller der er andre gode anledninger til at samles, oftest i en glad anledning Og tanken om at give publikum oplevelser med landskendte kunstnere og god musik blev fortsat, nu i flotte og tidssvarende omgivelser Dette tema-hefte om Skal Pavillonen og Aksel Jensens 30 år som restauratør løfter dels fligen for den historiske baggrund, men mest af alt er det en indbydelse til flere oplevelser for Nibes lokale fest-mekka, midt i den grønne Skalskov! Tiden har sat sine spor

3 3 Nibe s egen Skydepavillon Nibe By og Omegns Skydeselskab opførte i 1875 den første pavillonbygning mellem de skaldede bakker nordøst for Nibe Der var fundet et egnet sted til en skydebane, og her kunne man så sam- les til fugleskydning og grundlovsfester Fugleskydningen var årets begivenhed, og her blev stedet suppleret med telte og stadepladser Den gode fest bygger på 134 års tradition Da Nibe By og Omegns Skydeselskab i 1875 tog initiativ til at opføre en lille pavillonbygning mellem bakkerne i Skal Plantage, kunne man ikke vide, at stedet med tiden ville udvikle sig til at blive et af de foretrukne lokale fest- og samlings steder Gennem tiden har der været mangen en festlig anledning til at samles i»skal«som nævnt til Fugleskydning og andre aktiviteter der skulle tjene til at træne byens unge skytter og solda- ter Senere revy-aktiviteter og ringriderstrævner, og midt i forrige århundrede nåede Skal Pavillonen nogle af sine højdepunkter med søndags-matiné, hvor man på den udendørs danse estrade mod behørig entré kunne forlyste sig med musik og dans Siden tog balkulturen over, og de seneste 20 år har Skal Pavillonen dannet rammer om mangen en familiefest, firma- og forenings arrangement eller musikalsk oplevelse

4 4 Samlingssted for folkefester Med Skydeselskabets aktiviteter var der allerede i slutningen af 1800-tallet lagt grund til, at man med mellemrum samledes i og omkring den gamle pavillon Men økonomien i Skydeselskabet havde det ikke godt, og i 1906 solgte man den lille pavillon til Nibe Kommune for 350 kr Kommunen opførte en ny pavillon med tilhørende danseestrade, og gennem det meste af 1900 tallet var stedet hjemsted for store festligheder, bla ringriderstævner, skuespil og dilettant, dans og fortsat Skydeselskabets aktiviteter Bøsseskud, krudtslam og folkefest - i SKAL Når Markedspladsen ved Nørregade i Nibe skulle suppleres med en anden ramme om de lokale folkefester, blev Skal Plantage, Hestepladsen og omgivelserne omkring taget i brug Det er der årelange traditioner for, og det gælder fortsat, også i 2009 hvor nu også Nibe Festival holdes her Gennem de fleste af 150 år har Nibe By og Omegns Skydeselskab holdt til i og ved Skal Pavillonen, som denne forening faktisk er er ophav til Siden har pavillonen dannet støttepunkt for andre arrangementer, bla lokale revyer som blev opført udendørs, ringridderfester og musikalske arrangementer af snart sagt alle slags

5 5 Skal - hvorfor navnet? I foråret 1863 havde en lille gruppe borgere taget turen gennem aleen fra byen, for at se på området ved de»skaldede høje«stedet var aldeles uden vegetation, men her blev anlagt en skydebane, og der blev senere beplantet med fyrretræer Men navnet er givetvis ældre, og kan dateres tilbage til starten af 1700 tallet som»skaldet på græsvækst«i forbindelse med beplantningen sidst i 1800 tallet har området fået navnet»skal Plantage«senere ændret til Skalskoven Fra sommer residens til helårs pavillon Vi skriver ca 1960 Efter at de lokale restauratører Henry Møller, Ludwig Trikker, Eske Nøhr mfl har drevet Skal Pavillonen gennem en årrække, tager Hardi Reinhardt som ny restauratør på stedet initiativ til at omdanne Skal Pavillonen til helårsbrug Siden opførelsen i 1907 har den alene har fungeret som sommerpavillon, men nu skal der være aktivitet året rundt»fodergangen«der vender mod forpladsen, har hidtil været åben, men bliver nu lukket med rigtige vinduesglas, der indrettes scene og bedre serverings faciliteter Danse estraden rives ned og materialerne bruges til renovering af pavillonbygningen Arbejdet udføres i 1961 af bla 2 unge: tømrerlærling Ole Dam Andersen og snedkerlærling Aksel Jensen Gennem 1960 erne kommer der god gang i lørdagsballerne, og Skal Pavillonen avancerer til ét af de populæreste musik- og balsteder i Nordjylland

6 6 Matiné - med dans på estraden Allerede få år efter opførelsen af den første Skal Pavillon i 1875, havde Skydeselskabet en midlertidig danse estrade, som blev opsat ved særlige lejligheder, bla den årlige fugleskydning Da Nibe Kommune i 1907 opførte den nye og større pavillon, blev der også bygget en fast danse estrade, der ligesom pavillonen kun var i brug om sommeren Tiderne skifter Nu skal hele familien feste i Skal! Byggeriet af den nuværende Skal Pavillon i 1988 blev springbrædt til en helt ny æra for det kendte samlingssted i Skalskoven I arkitekt Poul-Lasse Ganges streg og med stænk af inspiration fra dels den gamle pavillonbygning og ideer fra multikunstner Thorvald Odgaard, stod byggeriet færdigt og blev officielt ind- viet af borgmester Helge Bundgaard Nielsen i marts 1988 Allerede efter et par år viste der sig behov for en udvidelse, og familien Jensen opførte derfor i eget regi en mindre sal, der kunne fungere som dels supplement og støtte til den store festsal, men også separat kan anvendes til mindre selskaber

7 7 Mange restauratører i Skal Pavillonen De første mange år stod Nibe By og Omegns Skydeselskab for arrangementerne i den lille Skal Pavillon fra 1875 Men efter Nibe Kommune i 1907 opførte en ny pavillon, har der med 5 årige intervaller været forhandlet eller genforhandlet kontrakt Den første restauratør hed Morten Pedersen men nogle navne kendes desværre ikke Senere har Henry Møller, Ludwig Trikker, Eske Nøhr, Hardi Reinhardt og Christian Sørensen drevet Skal Pavillonen og altså Aksel Jensen siden år i Skal Pavil lonen I 1979 overtog Karen og Aksel Jensen Skal Pavillonen i Nibe Nu er der gået 30 år, og det skal fejres! Vi lægger ud med en festlig aften, med FEDE FINN OG FUNNY BOYZ Fredag den 30 januar kl 2000 Velkommen til en festlig jubilæumsaften med dans og oplevelser, leveret af det populære band med rødder tilbage gennem 5 årtier! Billetter 125ing Billetter med spisn kl ng Billetsalget er iga Reservation på telefon glæd jer til flere 30 års oplevelser i Skal Pavillonen NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk

8 8 Dans hver uge Da Hardi Reinhardt omkring 1960 overtog driften af Skal Pavillonen, ønskede han at ændre til helårsbrug, og der blev foretaget nogle bygnings forbedringer Samtidig blev den gamle danse estrade taget ned, og dele af materialerne brugt til renovering af pavillonen Op gennem 1960 erne kom der så dans og musik hver uge, ja ind imellem flere gange hver uge I den samme periode begynder Nibes lokale musikliv at blomstre, med udgangspunkt i det lokale FDF orkester Skal Pavillonen er den rigtige ramme for festen! Lige som årstidernes skiftende karakter udenfor i Skalskoven, så kan Skal Pavillonens indre med vekslende opstilling og pynt på bordene give de perfekte rammer for enhver fest Det vil vi gerne vise frem, og vi sætter med vore muligheder standarden for fremtidens familie- og firmafester Store bordopstillinger, små intime borde, selskaber fra 30 til 250 couverter Det er vort speciale, hvad enten det drejer sig om barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage, firmafester, julefrokoster, kaffeborde ved udflugter eller lignende Sammen med Pavillonens blomsterdekoratør er der mulighed for at sætte sit personlige præg på festen med hensyn til farvevalg af duge/servietter samt dekorationer, der matcher

9 Snedker Jensen slog tonen an Ønsket om at udnytte sin store interesse og erfaring fra musikbranchen, bringer i 1979 Aksel Jensen til at engagere sig i driften af Skal Pavillonen Først og fremmest som fortsat et yndet balsted, hvor tidens og landets populære navne kom- mer og spiller til dans eller koncert Der renoveres og nyindrettes, og åbningen finder sted i foråret 1979 Pressen skrev dengang: Nu kan man igen købe mad i Skal Pavillonen: Lørdagsballet sluttes af med røde pølser! Oplev de festlige rammer: Søndag den 15 februar dækker vi op til fest! Det allerbedste forhånds indtryk af mulighederne for den perfekte fest får man ved at besøge vor festmesse den 15 februar Her viser vi nogle af de muligheder der er for at stille op og dekorere et festligt bord Samtidig har vi inviteret nogle af vore samarbejdspartnere, der hver for sig også viser hvordan de kan bidrage til en festlig succes! 9

10 10 Brand - og en ny pavillon Efter et påskebal i 1987 brænder dele af pavillonen, og der bliver sat en stopper for lørdagsballerne Tiderne er ikke til at bygge en tilsvarende bygning, da bal kulturen er på retur I stedet opføres den nuværende bygning, og der satses i stedet på familiefester, sammenkomster, firma- og forenings arrangementer Dengang der var lørdagsbal til! Det er på det nærmeste overflødigt at understrege den betydning, Skal Pavillonen gennem tiden har haft som lokalt samlingssted, og specielt de årtier fra 1950 erne til 1980 erne, hvor pavillonen var hjemsted for ugentlige lørdagsballer, og hvor skiftende orkestre og musikalske navne har optrådt, og publikum har ladet sig underholde Navne som The Bongoes, The Five Katonians, Wireless, Bulls Eye, Wipe Out mfl har gennem årtier huseret i det nordjyske musik- og danseliv, og her var Skal Pavillonen i høj grad med til at sætte dagsordenen Også større danske og udenlandske navne dukkede op i Skal Pavillonen med mellemrum, og vi behøver her blot at nævne Kim Larsen, Rock Nalle, Tommy Seebach, Debbie Cameron, Bamses Venner, Trans Europa Express mfl

11 11 Den nye pavillon - og en udvidelse Efter branden i 1987 opføres en helt ny pavillonbygning i arkitekt Poul-Lasse Ganges streg, men fortsat på den gamle sokkel De nye tider er dermed også kommet til Skal Pavillonen, og der indrettes moderne køkken-, toilet- og sceneforhold Succes en udebliver ikke, og allerede efter et par år bygges der til en mindre sal med separat indgang Musik fra den sto re scene Fredag d 20 februar Exclusiv koncert med Everybody s Talking oplevelser - glæd jer til flere 30 års i Skal Pavillonen 0Koncertbilletter 15 ing isn sp d Billetter me kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk

12 12 Atter gang i»de gamle drenge«efter en kortere årrække, hvor kræfterne er lagt i at drive Skal Pavillonen, byder Sildemarkedet i 1985 ind til en genfødsel af de gamle Nibe orkestre Her medvirker den oprindelige besætning af The Bon- goes, og fritidsorkesteret Bongoes 62 er dannet Orkesteret er herefter fortsat et populært indslag i Nordjylland, omend antallet af engagementer er reduceret i forhold til tidligere Minder fra den gamle og den nye pavillon Publikum har fra tid til anden kunnet opleve andet og mere end det ugentlige lørdagsbal dels i den gamle Skal Pavillon indtil 1987, og senere i de nuværende rammer Gennem de seneste 20 år har der med mellemrum været budt på koncerter og arrangementer for enhver smag Musikerparret Michala Petri Lars Hannibal, violinisten Finn Ziegler, den nordjyske troubadur Niels Hausgaard, nationalskjalden Kim Larsen, komikeren Finn Nørbygaard og det engelske poporkester Smokie er blot nogle af de mange navne, publikum har mødt i Skal Pavillonen og rækken fortsættes, her i 30 års jubilæumsåret Den nye Skal Pavillon fra 1988 er også i højere grad end tidligere blevet hjemsted for lokale og regionale møder, konferencer og sammenkomster Også her spiller beliggenheden en stor rolle både den geografiske i nærheden af Nibe by, en god vejforbindelse til Aalborg og motorvejsnettet og igen, den idylliske beliggenhed, hvor alle årstider har hver sin charme

13 13 Landets store navne kommer fortsat forbi Den nybyggede Skal Pavillon viser sig meget velegnet til at holde et underholdnings arrangement med mellemrum: Gode adgangs- og parkeringsforhold, ordentlige plads-, garderobe- og toiletforhold, og god plads til publikum i salen Dermed søger også de populære navne til, og her har der de senere været stor succes med navne som Ib Grønbech, Kim Larsen, Finn Nørbygaard, På Slaget 12, Laid Back, Jørgen Mylius mfl Så er der påskeb al! Skærtorsdag d 9 april Bongoes 62 og McKinleys - glæd jer til fl ere 30 års oplevelser i S kal Pavillonen Billetter 125ing Billetter med spisn kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIBww E - TL wfsk 98al35 pa12vil90lo- ne ndk 14 85

14 14 Julefrokoster og firmafester Efter overgangen til at være næsten rendyrkede selskabslokaler, dækker Skal Pavillonen fortsat behovet for en stor, offentlig julefrokost I travle år har der på en måned været 7-8 julefrokost aftener med professionel underholdning og dans til populære orkestre Også til påske eller andre højtider kan publikum med mellemrum atter forlyste sig»som i gamle dage«, til et rigtigt påskebal Ta i skoven til den næste fest! Vi kan sige det igen og igen og det er sandt: Skal Pavillonen danner den smukkeste og mest elegante ramme om enhver fest For med naturen lige inden for rækkevidde, masser af traditioner og minder i tankerne, og en aktuel lejlighed; så er der virkelig lagt an til en festlig dag eller aften Det kan være den private familiefest større eller mindre som barnedåb, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller runde fødselsdag Det kan være en En situation, hvor entertaineren Ib Grønbech spiller til julefrokost sammen med Dr Mikkelsens Grammofonorkester - den røde lygte er ude! firma-mærkedag eller en speciel event: Næsten alle muligheder er inden for rækkevidde, og vi bidrager gerne med et par ideer til helheden Endelig er Skal Pavillonen jævnligt arrangør af koncerter eller en festlig aften med dans Lad dig eller jer blot inspirere af dette temahefte, som giver både det historiske tilbageblik, et indtryk af hvad mulighederne byder på eller aktuelle forslag til en festlig aften, nu eller senere

15 15 Fremtiden starter nu Netop i disse uger og måneder er det 30 år siden familien Jensen satte en ny dagsorden i den gamle pavillon Det fejres på behørig vis, og i dette temahefte om Skal Pavillonen er samtidig omtalt en række arrangementer, som vi ser frem til at byde publikum velkommen til Velkommen til 30 års jubilæums oplevelser i Skal Pavillonen, og velkommen til den næste fest, i det grønne! Venlig hilsen Aksel Jensen, restauratør Den lune nordjyd e er tilbage Fredag d 2 oktober Ib Grønbech: nyt show med det mekaniske orkester Billetter 125ing Billetter med spisn kl g den 22 januar, Sælges fra torsda ation på erv res ved evt telefon NIB E - w TLF ww sk98 35 alpa12vil90lo-ne 98 n 35 dk 14 85

16 Velkommen i Skal Pavillonen Vort oplagte og dygtige personale er klar til at gøre dagen festlig, og skabe den rigtige stemning i vore inspirerende rammer Kort sagt: Vi glæder os Velkommen! * Nibe Tlf: wwwskalpavillonendk Produktion: Nibe Avis

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter BORGER-HUSET Huset var oprindelig Ikast Posthus, ældste del fra 1938. De sidste par år har bygningen været salg, for PostDanmark har flyttet først kundebetjeningen og senere brev- og pakkedistributionen

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN

GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN GODE RÅD TIL POLITISK STØTTEKONCERT/CAFÉAFTEN Mange (store) afdelinger har haft gode erfaringer med at afholde politiske støttekoncerter især i forbindelse med julekampagner mod fattigdom. Mindre afdelinger

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Lohals Bøstrup Musikken er fra langeland Rudkøbing Spodsbjerg Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Bagenkop Sommerkoncerter i Bøstrup Kirke Lørdag d. 7. juni Kl. 15.30 Danavista Kvartetten

Læs mere

HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2

HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2 HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2 Landindpektørboligen. I 1889 startede landinspektør H. P. Jacobsen sin landinspektørvirksomhed

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Velkommen til Snapsting 2015

Velkommen til Snapsting 2015 Velkommen til Snapsting 2015 Viborg byder velkommen til Snapsting - Viborg Hærvejsfestival 2015 i den sidste uge i juni. Programmet er fyldt med kultur, debat, sport, fest og fed musik. Men Snapsting?

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00

Fredag d. 4. september 2015 kl. 17.30-19.00 Blad uge 34-2015 Ferritslev Fritidshus Ferritslev Fritidshus - Ørbækvej 916-5863 Ferritslev Fyn - tlf. 65981315 Hjemmeside: ferritslev-fritidshus.dk mail@ferritslev-fritidshus.dk Betaling af billetter

Læs mere

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch First Hotel Europa Restaurant Papegøjehaven First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave

oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave oplev kongens have Fra kongelig til folkelig lysthave N DRONNINGEPORTEN SØLVGADE BOLDBANER ØSTER VOLDGADE ROSENBORG SLOT BOULESBANE KRONPRINSESSEGADE GOTHERSGADE KONGEPORTEN Rosenborg Slot 0 50 100 METER

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet + Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet gæster og personale. Nye muligheder for netop din restaurant, cafe + Mandag d. 19 maj. 2014 17.00 20.30 Mønstring på Bramsejlsskonnerten

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER MAJ 2015 Det sker i Brøndby Lørdag den 30. maj kl. 20.30 The Rocking Ghosts Kulturhuset Brønden Kulturkalender MAJ 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER MAJ 2015 Udstillinger: Tirsdag den

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Nyhedsbrev. Ny bestyrelse konstitueret KRAGELUND FORSAMLINGSHUS. Ny Bestyrelse. Koncerter. Renovering. Kragelunds venner. Udlejningen.

Nyhedsbrev. Ny bestyrelse konstitueret KRAGELUND FORSAMLINGSHUS. Ny Bestyrelse. Koncerter. Renovering. Kragelunds venner. Udlejningen. KRAGELUND FORSAMLINGSHUS Nyhedsbrev Å R G A N G 3, N U M M E R 2 D A T O : 3 1. D E C E M B E R 2 0 0 6 I DETTE NUMMER Ny Bestyrelse Koncerter Renovering Kragelunds venner Udlejningen Sponsorere Aktivitets

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer!

Hej Nabo! i Gadehavegård 4. september. Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Søg penge til gode ideer! Hej Nabo! Hvad sker der lige nu i DIT Gadehavegård? Sommeren er kommet og livet i det grønne Gadehavegård byder sig til Læs om teaterturen på De usynlige stier, streetbasket, streetdance, Åben skole, forældrenetværk,

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Café Pavillonen. 9. december 2012 Tilføj titel i sidehoved / sidefod 1

Café Pavillonen. 9. december 2012 Tilføj titel i sidehoved / sidefod 1 Café Pavillonen Tilføj titel i sidehoved / sidefod 1 Illustration: Nick Pedersen 2 Cafe initiativet Efter Kinorevuens generalforsamling i foråret 2012 var vi 3 herrer der stak hovederne sammen. Vi havde

Læs mere

Fredagsbrev den 30. januar 2015

Fredagsbrev den 30. januar 2015 Uge 6: Musical 9. og 10.kl. Emneuge 0.-8.kl. Onsdag den 4.2. kl. 19 Torsdag den 5.2. kl. 19 Uge 7: interferie Musical, billetter købes ved indgangen Musical, billetter købes ved indgangen, alle er velkomne!

Læs mere

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet Tak for din tilmelding til Stafet For Livet, og for at du sammen med dit hold vil være til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Ved at deltage er

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Velkommen til Sportshotellet!

Velkommen til Sportshotellet! Velkommen til Sportshotellet! Sportshotellet ligger blot 2 km. fra Århus centrum og drives af Atletion A/S. Hotellet ligger i byens smukkeste grønne område nær Marselisborg Slot og har de små stadionsøer

Læs mere

Noter til breve fra Laura Jakobsen til Bernhard Jakobsen

Noter til breve fra Laura Jakobsen til Bernhard Jakobsen Noter til breve fra Laura Jakobsen til Bernhard Jakobsen 1905 25/9 1905 (fra Svendborg) - Skrevet på Bernhards fødselsdag. - Johan har det bedre. - Detaljeret beskrivelse af Johans tilstand og hans pleje.

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder!

KICK- START STANDE FORÅRETS SALG ENTRÉ GRATIS. Endnu ledige. Nu 10% rabat FOR JERES MESSEGÆSTER. - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! DET NYE Nu 10% rabat PÅ STANDEN VED BESTILLING FØR 1. NOVEMBER 2011 KICK- START FORÅRETS SALG - mød over 20.000 købedygtige nordjyder! GRATIS ENTRÉ FOR JERES MESSEGÆSTER Endnu ledige STANDE - SE STANDPLAN

Læs mere

B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK

B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK Savannen kommer til at gynge, når Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark præsenterer Lolland Falsters største

Læs mere

Find inspiration til dit næste arrangement

Find inspiration til dit næste arrangement Find inspiration til dit næste arrangement #,4-5DLEJNING ) 3 s -ARGRETEVEJ s 3KIVE s 4LF WWW CLTM DK www.cltm.dk LYD OG LYS CLTM Udlejning kan levere lige hvad du skal bruge til din fest. Er der tale om

Læs mere

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling...

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Første gang på Fyn! 6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Kom og kør med Danmarks bedste bike instruktører! nogle af 6 HOURS CYCLING CHALLENGE 22. november Ørbæk Midtpunkt Hal 2 1 Kæmpe

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt Æ Kassehus Glyngøre Projekt beskrivelse Projekt titel: Projekt deltagere: Æ Kassehus Glyngøre Borger & Erhvervs forening Projekt

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

FUNDRAISING GALLA 7-9-13

FUNDRAISING GALLA 7-9-13 FUNDRAISING GALLA 7-9-13 7. SEPTEMBER 2013 I BELLA CENTER Til fordel for mennesker i Danmark, som har en afhængighed, et misbrug eller som er pårørende. Silvia Meyer Initiativtager og Formand for Misbrugsportalen

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

VÆRTSPARRET PÅ GÆSTGIVERGAARDEN. Bevillingssagen til gæstgivergården (Sognerådsmøde)

VÆRTSPARRET PÅ GÆSTGIVERGAARDEN. Bevillingssagen til gæstgivergården (Sognerådsmøde) VÆRTSPARRET PÅ GÆSTGIVERGAARDEN 1952 1984 Tekst fra avisudklip, der er blevet kopieret og redigeret til pdf-fil-format. 1952 Bevillingssagen til gæstgivergården (Sognerådsmøde) Den nye ejer af Vejen gæstgivergård,

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Centret 24 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde i den

Læs mere

2000 deltagere ved årets Ørestad Kulturdage

2000 deltagere ved årets Ørestad Kulturdage NYHEDSBREV OKT 2013 2000 deltagere ved årets Ørestad Kulturdage Ørestad Kulturdage 2013 blev velsignet af vejrguderne i weekenden d. 6.-8. september, og besøgstallet ved de forskellige aktiviteter nåede

Læs mere

www.aalborgcity.dk Oplevelser og service - aldrig har det været vigtigere! Kære samarbejdspartner 20 12 I Aalborg City arbejder vi hver eneste dag året rundt hårdt på at arrangere events,

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Spændende lyssætning side 18

Spændende lyssætning side 18 Nr. 16 December 2009 Spændende lyssætning side 18 Fuldautomatisk ESD-system øger sikkerheden i sommerlandet side 10 Få en optimal motorløsning side 28 Horsens vand side 14 I forbindelse med renoveringen

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

ARRANGEMENTER ERHVERV

ARRANGEMENTER ERHVERV ARRANGEMENTER ERHVERV KONFERENCER / MØDER / PRODUKTDEMONSTRATIONER / FOREDRAG / WORKSHOPS / KONCERTER / FESTER / RECEPTIONER / SHOWS / VINSMAGNINGER / SELSKABER / OG MEGET ANDET Lad dig bevæge Musikkens

Læs mere

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Helheden er underordnet Hvis du har fokus på detaljerne kommer helheden af sig selv Egon Klitgaard Radisson BLU Hotel Papirfabrikken er et hotel med holdning og vi

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation

Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation Indkaldelse til beboermøde om oprettelse af andelsboligforening & Generalforsamling i Sofiegårdens Beboerrepræsentation Tirsdag den 24. juni 2014, klokken 19.00-22.30 i Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum

En ny tilflytter. benene eller blive underholdt af de mange festlige aktiviteter. Midlertidigt byrum Nomaden Nomaden er flyttet til den smalle gade i den lille købstad. På den 400 meter lange kulturvej har Nomaden slået sig ned i mellem to byhuse det gule og det røde. Det er i forbindelse med det store

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Ferielandet Danmark - musikfestivaler

Ferielandet Danmark - musikfestivaler Ferielandet Danmark - musikfestivaler I skal nu udforske Danmark med musikbriller på. 3 familier eller venner skal på festival, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Få en oplevelse i Aalborg

Få en oplevelse i Aalborg Få en oplevelse i Aalborg First Hotel Europa First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne værelser og fire suiter. Alle værelser er indrettet med alt moderne komfort bl.a. gratis

Læs mere

Ulla Jessen Kim Brandt ÅRETS SJOVESTE FAMILIE ELLER FIRMAUDFLUGT. Bygaden 30, Ganløse, 3660 Stenløse Tlf: 4818 3001 www.ganlosekro.

Ulla Jessen Kim Brandt ÅRETS SJOVESTE FAMILIE ELLER FIRMAUDFLUGT. Bygaden 30, Ganløse, 3660 Stenløse Tlf: 4818 3001 www.ganlosekro. Ulla Jessen Kim Brandt Lars Hjøllund Lisbeth Kjærulff Mickey Pless Revy inkl. menu fra kun kr. 347,- Instruktør: Michel Castenholt Koreograf: Rikke Buch Bendtsen 17. juni - 10. august ÅRETS SJOVESTE FAMILIE

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

20 års jubilæum 1989-2009

20 års jubilæum 1989-2009 VENØ MUSIKFORENING 20 års jubilæum 1989-2009 Venø Musikforening - 20 år En flok venøboere Initiativgruppen - søsatte Venø Musikforening. Initiativgruppen talte Søren Baggesen, Jørgen Anker Jørgensen, Ellen

Læs mere