Meddelelse til aktionærerne i Land & Leisure A/S (CVR-nr ) om tvangsindløsning i overensstemmelse med i selskabsloven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Meddelelse til aktionærerne i Land & Leisure A/S (CVR-nr ) om tvangsindløsning i overensstemmelse med i selskabsloven"

Transkript

1 Meddelelse til aktionærerne i (CVR-nr ) om tvangsindløsning i overensstemmelse med i selskabsloven 1 Indledning Pr. dags dato Holding B.V. ("@Leisure") 93,17 procent af den samlede aktiekapital og alle stemmerettigheder i ("Land & Leisure"), inklusive egne aktier, og 94,33 procent af den udestående aktiekapital og de dertil hørende stemmerettigheder i Land & Leisure, eksklusive egne aktier. På den baggrund besluttet at udnytte sin ret til tvangsindløsning af aktierne ejet af Land & Leisures øvrige aktionærer i henhold til 70 og 72 i selskabsloven. Følgelig anmodes alle øvrige aktionærer herved formelt om at overdrage deres A- og/eller B-aktier i Land & Leisure inden for en fire ugers periode, der udløber den 8. november Yderligere information om tvangsindløsningen er anført nedenfor. 2 Baggrund Efter gennemførelse frivillige anbefalede betingede offentlige kontante købstilbud offentliggjort den 25. maj 2016 ("Købstilbuddet") i henhold til bekendtgørelse om overtagelsestilbud (nr. 562 af 2. juni 2014) erhvervet 57, A-aktier og B-aktier til en pris à DKK 6,05 pr. A- eller B-aktie, svarende til 75,96 procent af den samlede aktiekapital og alle stemmerettigheder i Land & Leisure, inklusive egne aktier, og 76,91 procent af den udestående aktiekapital og de dertil hørende stemmerettigheder i Land & Leisure, eksklusive egne aktier. Den 21. september A-aktier og B-aktier i Land & Leisure fra Strategic Investments A/S til en pris à DKK 6,05 pr. A- eller B-aktie. Den erhvervede aktiepost fra Strategic Investments A/S udgjorde 13,30 procent af den samlede aktiekapital og alle stemmerettigheder, inklusive egne aktier, og 13,47 procent af den udestående aktiekapital og de dertil hørende stemmerettigheder, eksklusive egne aktier. I perioden fra 21. september 2016 til 23. september 2016 efterfølgende yderligere A-aktier og B-aktier i markedet, alle til en pris à DKK 6,05 pr. A- eller B-aktie. For yderligere information henvises til Land & Leisures selskabsmeddelelse nr. 2016/23 af 21. september 2016.

2 Som nævnt pr. dags dato i alt 93,17 procent af den samlede aktiekapital og alle stemmerettigheder i Land & Leisure, inklusive egne aktier, og 94,33 procent af den udestående aktiekapital og de dertil hørende stemmerettigheder i Land & Leisure, eksklusive egne aktier. besidder mere end 90 procent af de udestående aktier og de dertil hørende stemmerettigheder i Land & Leisure, berettiget til at gennemføre en tvangsindløsning af aktierne ejet af de øvrige aktionærer i Land & Leisure i overensstemmelse med 70 og 72 i har allerede meddelt sin intention herom i tilbudsdokumentet dateret 21. juni 2016 og i Land & Leisures selskabsmeddelelse nr. 2016/23. 3 Pris Aktierne overdrages til en pris à DKK 6,05 for hver A-aktie og DKK 6,05 for hver B-aktie, hver med en pålydende værdi à DKK 3,00, og betalingen vil blive foretaget kontant. Eventuelle mæglergebyrer og/eller andre omkostninger i forbindelse med aktionærernes salg af deres aktier skal afholdes af de overdragende aktionærer, og disse gebyrer og omkostninger uvedkommende. Den tilbudte pris i tvangsindløsningen (tvangsindløsningskursen), svarer til prisen betalt til (i) aktionærerne, der har accepteret Købstilbuddet, (ii) Strategic Investments A/S den 21. september 2016 og (iii) aktionærerne, der har solgt aktier i markedet i perioden fra 21. september 2016 til 23. september 2016 i henhold til købsordren, som offentliggjort i Land & Leisures selskabsmeddelelse nr. 2016/23. Hvis en minoritetsaktionær ikke er enig i tvangsindløsningskursen, kan en sådan aktionær anmode om, at indløsningskursen bestemmes af en skønsmand, der skal udpeges af retten på Land & Leisures hjemsted, i overensstemmelse med 70, stk. 2 i selskabsloven. Skønsmanden skal fastsætte tvangsindløsningskursen i overensstemmelse med 67, stk. 3 i selskabsloven. Skønsmandens afgørelse kan indbringes for retten senest tre måneder efter modtagelsen af skønsmandens afgørelse. Hvis skønsmandens vurdering i henhold til 67, stk. 3 i selskabsloven medfører i en højere tvangsindløsningskurs end tilbudt vil den højere kurs også gælde for aktionærer inden for samme aktieklasse, hvis aktier blev indløst, og som ikke bad om en vurdering. Omkostningerne i forbindelse med skønsmandens vurdering afholdes af aktionæren(-erne), der har bedt om vurderingen. Retten kan dog

3 at betale omkostningerne helt eller delvist, hvis vurderingen fører til en højere indløsningskurs end tilbudt 4 Detaljer vedrørende accept Enhver aktionær, der accepterer, skal anmode sin egen depotbank om at overføre aktierne Betaling af de overførte aktier vil blive foretaget kontant gennem aktionærens egen depotbank forventeligt den 11. november Betaling vil således ikke finde sted løbende i fire ugers perioden, der udløber den 8. november Alle aktier, der overføres i henhold til denne meddelelse, skal være frie og ubehæftede i enhver henseende. Accepterende aktionærer skal være opmærksomme på, at overdragelsen af Land & Leisure aktier skal meddeles aktionærens egen depotbank i så god tid, at banken har tid til at behandle og meddele overdragelsen til Danske Bank, Corporate Actions, der skal have modtaget sådan overdragelsesmeddelelse inden udløbet af fire ugers perioden den 8. november Hvordan forholder det sig for aktionærer, som ikke overfører deres aktier? For så vidt angår de minoritetsaktionærer i Land & Leisure, der ikke har overdraget deres aktier inden udløbet af fire ugers perioden, der udløber 8. november 2016, deponere tvangsindløsningssummen, jf. lov om skyldneres ret til at frigøre sig ved deponering, og derved blive registreret som indehaver af aktierne i Land & Leisures ejerbog ved udløbet af perioden, jf. 72, stk. 1 i selskabsloven. Efter udløbet af fire ugers perioden offentliggøre en ny erklæring i Erhvervsstyrelsens IT-system, der angiver, at de tvangsindløste aktionærers ret til at kræve en skønsmandserklæring bortfalder inden for en tidsfrist på 3 måneder fra tidspunktet for offentliggørelsen af denne meddelelse i overensstemmelse med 72, stk. 3 i selskabsloven. Denne ret vil fortabes efter udløbet af tre-måneders perioden. Amsterdam, 10. oktober 2016 Med venlig Holding B.V.

4 Udtalelse fra bestyrelsen i om betingelserne for tvangsindløsning Bestyrelsen i ("Land & Leisure") har modtaget og gennemgået meddelelsen Holding B.V. ("@Leisure") om tvangsindløsning, der angiver betingelserne for tvangsindløsningen. På den baggrund afgiver bestyrelsen hermed følgende udtalelse i overensstemmelse med 70, stk. 2 i selskabsloven: Tvangsindløsningen foretages til en pris pr. aktie i Land & Leisure, der svarer til: prisen frivillige købstilbud offentliggjort den 25. maj 2016, der er blevet gennemført 21. juli 2016, prisen betalt for aktierne erhvervet fra Strategic Investments A/S den 21. september 2016, og prisen betalt for yderligere aktier erhvervet i markedet i perioden fra 21. september 2016 til 23. september Tidligere aktionærer repræsenterende 94,33 procent af den udestående aktiekapital og de dertil hørende stemmerettigheder i Land & Leisure har således inden for en periode på mindre end tre måneder allerede accepteret at sælge deres aktier til den samme pris som tvangsindløsningskursen. Det bemærkes endvidere, at den tidligere bestyrelse i Land & Leisure besluttede at tilbudspris à DKK 6,05 pr. A- eller B-aktie i "Redegørelse fra bestyrelsen for Land & Leisure A/S Holding B.V.'s frivillig anbefalede betingede offentlige kontante købstilbud om at købe alle udestående aktier i " dateret 21. juni Der henvises endvidere til afsnit 3.1 i samme bestyrelsesredegørelse, der indeholder information om den præmie, som prisen på DKK 6,05 historisk svarer til. Ud fra ovenstående er det bestyrelsens vurdering, at betingelserne for tvangsindløsningen er rimelige. København, 10. oktober 2016 På vegne af bestyrelsen i Mikael Rosenmejer, Steen Seitner og Kim Holmsted Tobias Wann og Bodo Thielmann har ikke deltaget i udarbejdelsen af denne udtalelse, da de som repræsentanter potentielt kunne have en interessekonflikt.

5 Overdragelse af aktier i (Skal fremsendes til aktionærens depotbank for påtegning og behandling) Overdragelsen skal finde sted gennem aktionærens depotbank og skal være modtaget af Danske Bank, Corporate Actions ikke senere end 8. november 2016 klokken 23:59 CET. Undertegnede erklærer, at de solgte aktier er frie og ubehæftede i enhver henseende. Under forbehold af betingelserne anført i meddelelsen Holding B.V. om tvangsindløsning af den 10. oktober 2016 vedrørende tvangsindløsning af aktier fra de øvrige aktionærer i i overensstemmelse med i selskabsloven, accepterer jeg/vi hermed uigenkaldeligt salget af følgende antal A- og/eller B-aktier, hver med en pålydende værdi på DKK 3 i (ISIN DK for A-aktier og DK for B-aktier) med betaling à DKK 6,05 kontant for hver A- eller B-aktie med en pålydende værdi på DKK 3: Antal A-aktier Antal B-aktier Jeg/vi giver tilladelse til gennemførelse af salget ved overførsel af aktierne fra min/vores konto i: Kontoførende institut: VP-konto: Provenuet fra de solgte aktier i skal overføres til: Bank: Registreringsnr./Kontonr. Oplysninger om sælgende aktionær og underskrift: Navn: Adresse: By og postnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Telefonnr.: Dato og underskrift: Underskrevne kontoførende institut accepterer at overføre de ovenfor nævnte aktier til Danske Bank, Corporate Actions:

6 CVR-nr: CD-identifikation Stempel og underskrift: Information til kontoførende institut: Ved påtegning af denne overførselsblanket skal aktionærens kontoførende institut senest den 8. november 2016 klokken 23:59 (CET) have afgivet accept af overdragelse af aktier til Danske Bank, Corporate Actions.

Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr ) i overensstemmelse med i selskabsloven

Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr ) i overensstemmelse med i selskabsloven Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr. 14 77 39 08) i overensstemmelse med 70-72 i selskabsloven 1 Indledning Efter gennemførelsen af Tilbuddet (som defineret nedenfor) besidder

Læs mere

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72 27. juni 2012 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72 Efter gennemførelsen af det frivillige anbefalede købstilbud, offentliggjort den 19.

Læs mere

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S.

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2012 Hellerup den 4. april 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Pensionskassernes Ejendomme A/S offentliggør tvangsindløsning af minoritetsaktionærer i Dan-Ejendomme

Læs mere

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 7. februar 2019 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 Som oplyst i selskabsmeddelelse offentliggjort af egetæpper a/s ( Selskabet eller

Læs mere

Nasdaq Copenhagen A/S

Nasdaq Copenhagen A/S Nasdaq Copenhagen A/S Herning, den 7. februar 2019 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 På vegne af Carpet Holding A/S offentliggøres hermed

Læs mere

Meddelelse om indløsning af aktionærer i Affitech A/S (CVR. nr. 14 53 83 72) i medfør af selskabslovens 70 og 72

Meddelelse om indløsning af aktionærer i Affitech A/S (CVR. nr. 14 53 83 72) i medfør af selskabslovens 70 og 72 Meddelelse om indløsning af aktionærer i Affitech A/S (CVR. nr. 14 53 83 72) i medfør af selskabslovens 70 og 72 Trans Nova Investments Limited ( Trans Nova ) har erhvervet og er ejer af mere end 90 %

Læs mere

Consolidated Holdings A/S har besluttet at tvangsindløse de øvrige aktionærer i Netop Solutions A/S i henhold til Selskabslovens 70 og 72.

Consolidated Holdings A/S har besluttet at tvangsindløse de øvrige aktionærer i Netop Solutions A/S i henhold til Selskabslovens 70 og 72. MEDDELELSE CLAUDE WINTHER NIELSEN ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE 16 1459 KØBENHAVN K TEL +45 33 11 45 45 FAX +45 33 11 80 81 CWN@NNLAW.DK 27. SEPTEMBER 2013 REF. 62.204 MEDDELELSE FRA CONSOLIDATED HOLDINGS

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 15. marts 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 24. april 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Aktierne overdrages til Holding af 5. september 2016 A/S for DKK 60 pr. aktie à nominelt DKK 20, og afregningen sker kontant.

Aktierne overdrages til Holding af 5. september 2016 A/S for DKK 60 pr. aktie à nominelt DKK 20, og afregningen sker kontant. M E D D E L E L S E O M I N D L Ø S N I N G A F M I N O R I T E T S A K T I O N Æ R E R I M O L S - L I N I E N A / S I M E D F Ø R A F S E L S K A B S L O V E N 70 O G 72 21. september 2016 J.nr.: 249003

Læs mere

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Tillæg til Tilbudsdokument af 29. februar 2016 vedrørende anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Copenhagen Network A/S (CVR-nr. 26 68 56 21) Fremsat af Dansk OTC A/S (CVR-nr. 32

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50

Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq Copenhagen A/S

Læs mere

27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR SILICIUMVEJ FREDERIKSSUND

27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR SILICIUMVEJ FREDERIKSSUND 27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR. 24932818 SILICIUMVEJ 1 3600 FREDERIKSSUND Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse i tilbagekøbet

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 24. november 2015 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Auriga Industries A/S (cvr. nr. 34629218) Finlandsgade 14 8200 Aarhus N Danmark Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet

Læs mere

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. TILBUDSANNONCE Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer

Læs mere

Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010

Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010 Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010 Tilbudsannonce Ultragas ApS, CVR-nr. 32 94 95 41, ( Tilbudsgiver eller Ultragas ) fremsætter herved et pligtmæssigt,

Læs mere

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark 28. august 2018 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr. 62816414) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen. 18. januar Fondsbørsmeddelelse nr Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Deltaq a/s

Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen. 18. januar Fondsbørsmeddelelse nr Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Deltaq a/s Deltaq a/s Brogrenen 10, 2. sal DK-2935 Ishøj Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 18. januar 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-16 Tilbud til

Læs mere

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TIL TILBUDSDOKUMENT AF 6. AUGUST 2009 Forhøjet tilbudskurs til aktionærerne i Gudme Raaschou Vision A/S fremsat af KlimaInvest A/S KlimaInvest A/S offentliggjorde den 6. august

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I. egetæpper A/S (CVR-nr ) Fremsat af

TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I. egetæpper A/S (CVR-nr ) Fremsat af TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I egetæpper A/S (CVR-nr. 38 45 42 18) Fremsat af Selskabet af 5. november 2018 A/S (et selskab ultimativt ejet af Mads Eg Damgaards Familiefond) (CVR-nr.

Læs mere

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark 8. februar 2017 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr. 14194711) Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S MÅ HVERKEN DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER IND I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION STRIDER MOD LOVGIVNINGEN. Nasdaq Copenhagen

Læs mere

Meddelelse om tvangsindløsning af tilbageværende aktier i

Meddelelse om tvangsindløsning af tilbageværende aktier i TORM A/S i henhold til selskabslovens 70 og 72 Denne meddelelse udgør ikke et tilbudsdokument eller et prospekt i forbindelse med et udbud af værdipapirer i TORM plc. Investorer skal hverken acceptere

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 16. august 2016 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Solar A/S (cvr. nr. 15908416) Industrivej Vest 43 6600 Vejen Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 26 / 2006 ØK indleder nyt aktietilbagekøbsprogram

Fondsbørsmeddelelse nr. 26 / 2006 ØK indleder nyt aktietilbagekøbsprogram Aktionærsekretariatet Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR.nr.:

Læs mere

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) C-AKTIER April 2010. 1. Deponering og fuldmagt

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) C-AKTIER April 2010. 1. Deponering og fuldmagt J.nr. 000328-0214 nk/mbr AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) C-AKTIER April 2010 1. Deponering og fuldmagt 1.1 Aktionæren accepterer, at alle dennes C-aktier lægges i et af COWI

Læs mere

Bekendtgørelse om tilbudspligt, om frivillige overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser

Bekendtgørelse om tilbudspligt, om frivillige overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser Bekendtgørelse nr. 827 af 10. november 1999 Bekendtgørelse om tilbudspligt, om frivillige overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser I medfør af 30, stk. 1, 32 stk. 3, og 93, stk. 4,

Læs mere

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 SAGSNR. 1035412 MSN/ES DOK. NR. 45804007-1 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN

Læs mere

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 217 26. september 2016 1 af 1 Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen I henhold til 23 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud ( Overtagelsesbekendtgørelsen

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I KEOPS A/S Fasteignafélagið Stoðir hf., reg. nr. 450599-3529, Kringlan 4-12, 103 Reykjavik, Island ( Stoðir eller Tilbudsgiver ) afgiver hermed et frivilligt betinget offentligt

Læs mere

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 79 / 2011 Hup, 22. september 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Fredag den 14. oktober

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5 / 2013 Birkerød, 13. marts 2013 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag den

Læs mere

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S.

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 7. februar 2007 24. oktober 2008 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Til aktionærerne i Mermaid A/S (CVR-nr. 25 49 38 77) Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Den ekstraordinære generalforsamling afholdes:

Til aktionærerne i Mermaid A/S (CVR-nr. 25 49 38 77) Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Den ekstraordinære generalforsamling afholdes: Til aktionærerne i Mermaid A/S (CVR-nr. 25 49 38 77) Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Den ekstraordinære generalforsamling afholdes: Fredag den 3. juli 2015 kl. 11.00 på selskabets adresse

Læs mere

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S.

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S. J.nr. 000328-0247 nk/lat 2012 - AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S Januar 2012 Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DANISCO A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DANISCO A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

Bekendtgørelse om overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser

Bekendtgørelse om overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser Bekendtgørelse om overtagelsestilbud samt om aktionærers oplysningsforpligtelser 1) I medfør af 30, stk. 1, 32 stk. 3, 32 a, stk. 2, og 93, stk. 3, i lov om værdipapirhandel m.v., jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL 13. MAJ 2008 TILLÆG TIL Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i fremsat af Dan Agro Holding A/S FORHØJELSE AF TILBUDSKURS Finansiel rådgiver for Dan Agro Holding A/S: Generelle forhold og særlige meddelelser

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 15.04.2015 1 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle og

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S VEDTÆGTER For Fast Ejendom Danmark A/S 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Fast Ejendom Danmark A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavn: Fast Ejendom Holding A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD (DKK 0,20 PER AKTIE) TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD (DKK 0,20 PER AKTIE) TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD (DKK 0,20 PER AKTIE) TIL AKTIONÆRERNE I Affitech A/S (CVR- nr. 14 53 83 72) Fremsat af Trans Nova Investments Limited (Cypriotisk selskabsregistreringsnr. HE 21 01

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2004. ØK tilbagekøber aktier for DKK 250 mio.

Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2004. ØK tilbagekøber aktier for DKK 250 mio. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet:www.eac.dk CVR.nr.: 26 04 17 16 Fondsbørsmeddelelse

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I SMALL CAP DANMARK A/S. (CVR nr ) Fremsat af STRATEGIC INVESTMENTS A/S

TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I SMALL CAP DANMARK A/S. (CVR nr ) Fremsat af STRATEGIC INVESTMENTS A/S TILBUDSDOKUMENT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I SMALL CAP DANMARK A/S (CVR nr. 39703416) Fremsat af STRATEGIC INVESTMENTS A/S (CVR nr. 71064719) 18. juni 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 4 Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDI- REKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION,

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGULERING I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION.

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT. Købstilbud til aktionærerne i. Arkil Holding A/S (CVR-nr ) fremsat af. J2A Holding ApS (CVR-nr ) 1.

TILBUDSDOKUMENT. Købstilbud til aktionærerne i. Arkil Holding A/S (CVR-nr ) fremsat af. J2A Holding ApS (CVR-nr ) 1. TILBUDSDOKUMENT Købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S (CVR-nr. 36 46 95 28) fremsat af J2A Holding ApS (CVR-nr. 40 46 57 31) 1. maj 2019 Aktionærerne i Arkil Holding A/S tilbydes et kontant vederlag

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2 Admiral Capital A/S Nasdaq Copenhagen A/S nr. 3 / 2019 Aarhus, 7. februar 2019 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Bestyrelsesredegørelse MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER

Læs mere

Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud

Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 2/2012 Hellerup den 15. marts 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud Pensionskassernes Ejendomme A/S fremsætter frivilligt offentligt

Læs mere

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Tilbudsannonce Alm. Brand Bank A/S, CVR nr. 81753512, Midtermolen 7, 2100 København Ø ( Alm. Brand Bank eller Banken ), fremsætter herved

Læs mere

BERLIN III A/S Ekstraordinær generalforsamling 6. juni 2012

BERLIN III A/S Ekstraordinær generalforsamling 6. juni 2012 BERLIN III A/S Ekstraordinær generalforsamling 6. juni 2012 Dagsorden 1) Redegørelse for forløbet af tilbagekøbstilbuddet 2) Kapitalnedsættelse og køb af egne aktier 3) Ændring af selskabets vedtægter

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 12/ november Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler

Fondsbørsmeddelelse nr. 12/ november Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2007 19. november 2007 Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler Det meddeles herved, at Spæncom A/S' 5 største aktionærer, nemlig Spændbeton Holding ApS, JAJUNIFI ApS,

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavn er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S Vedtægter for 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Novo Industri A/S Novo Terapeutisk Laboratorium A/S Nordisk Gentofte A/S Nordisk Insulinlaboratorium

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015

Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015 Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015 af Immeo Dansk Holding ApS et indirekte datterselskab af Foncière des Régions SA Købstilbuddet

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Prospekt Nordjyske Bank A/S

Prospekt Nordjyske Bank A/S Prospekt Nordjyske Bank A/S (under navneændring fra A/S Egnsbank Nord) Meddelelse til aktionærerne om tildeling af nominelt 32.200.000 kr. fondsaktier i Nordjyske Bank A/S (A/S Egnsbank Nord) i perioden

Læs mere

Tjekskema til brug for udarbejdelse af tilbudsdokument

Tjekskema til brug for udarbejdelse af tilbudsdokument Tjekskema til brug for udarbejdelse af tilbudsdokument Tjekskemaet er udarbejdet på baggrund af de oplysninger, der skal fremgå af et tilbudsdokument jf. 10, stk. 1, i overtagelsesbekendtgørelsen. Bestemmelse:

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen:

Forslag fra bestyrelsen: Forslag fra bestyrelsen: Bemyndigelse til at lade banken erhverve egne aktier Bestyrelsen er indtil næste ordinære generalforsamling bemyndiget til, at erhverve egne aktier for op til 10 % af bankens aktiekapital,

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Lønstrup camping AS KØBSTILBUD. Undertegnede:

Lønstrup camping AS KØBSTILBUD. Undertegnede: Lønstrup camping AS KØBSTILBUD Undertegnede: Forpligter mig herved til at købe aktier á nom. kr. 5.000,00 i Lønstrup Camping A/S. Købskursen er aftalt til kurs 100, og købesummen udgør således kr. der

Læs mere

NPinvestor.com A/S. Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017

NPinvestor.com A/S. Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017 NPinvestor.com A/S Offentligt udbud Tillægsprospekt af 18. december 2017 1 0. Indledende bemærkninger fra NPinvestor.com A/S Nærværende prospekttillæg skal læses i forlængelse af det offentliggjorte prospekt

Læs mere

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Side 2 er af Selskabets vedtægter som følger af de fremsatte forslag på generalforsamlingen den 30. april 2018 6.1.1 Pkt. 3.1 Selskabets aktiekapital udgør DKK

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling Formular til bestilling af adgangskort Generel fuldmagt Formular til bestilling af trykt årsrapport

Indkaldelse til generalforsamling Formular til bestilling af adgangskort Generel fuldmagt Formular til bestilling af trykt årsrapport Herning, den 5. august 2013 Indkaldelse til generalforsamling i BoConcept Holding A/S Vedlagt fremsendes Indkaldelse til generalforsamling Formular til bestilling af adgangskort Generel fuldmagt Formular

Læs mere

Vejledning om bekendtgørelse om overtagelsestilbud

Vejledning om bekendtgørelse om overtagelsestilbud Vejledning om bekendtgørelse om overtagelsestilbud 1. Indledning Formålet med reglerne om overtagelsestilbud er at beskytte aktionærer i selskaber, hvis aktier er optaget til handel på et reguleret marked,

Læs mere

Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt gennemført. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i ITH Industri Invest.

Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt gennemført. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i ITH Industri Invest. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Elektronisk fremsendelse Fondsbørsmeddelelse 03/2007 Silkeborg, den 29. januar 2007 Salget af Lilleheden, Palsgaard Træ, PLUS og Høeg Hagen er endeligt

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) fremsat af Heliograph Holding GmbH (selskabsregistreringsnummer HRB 176787, Krailling,

Læs mere

TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i

TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i European Wind Investment A/S CVR-nr. 31 08 86 58 fondskode DK0060127520 juli 2013 Indhold 1. Indledning...

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Elektronisk fremsendelse Fondsbørsmeddelelse 04/2007 Silkeborg, den 6. februar 2007 Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S,

Læs mere

Bekendtgørelse om overtagelsestilbud 1

Bekendtgørelse om overtagelsestilbud 1 Bekendtgørelse om overtagelsestilbud 1 I medfør af 32, stk. 4, 32 a, stk. 2, og 93, stk. 4, i lov om værdipapirhandel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 982 af 6. august 2013 som ændret ved lov nr. X af X

Læs mere

Spørgsmål om redelig forretningsskik i forbindelse med tvangsindløsning af medarbejderaktier.

Spørgsmål om redelig forretningsskik i forbindelse med tvangsindløsning af medarbejderaktier. Kendelse af 14. oktober 1996. 94-17.154. Spørgsmål om redelig forretningsskik i forbindelse med tvangsindløsning af medarbejderaktier. Bank- og sparekasselovens 1, stk. 6. (Mads Bryde Andersen, Merete

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission 25. januar 2013 Meddelelse nr. 143 SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES,

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S GÆLDENDE TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. NY TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabet driver tillige

Læs mere

Kontakt Eventuelle henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse bedes rettet til likvidator Peter Ketelsen på telefon

Kontakt Eventuelle henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse bedes rettet til likvidator Peter Ketelsen på telefon 11. august 2014 Selskabsmeddelelse nr. 10/2014 - ekstraordinær generalforsamling Vedlagt indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling den 4. september 2014 med henblik på godkendelse af endeligt likvidationsregnskab

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 for CVR-nr. 37800406 GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S SAGSNR. 148277 KAD/KAD DOK. NR. 45410232-36 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100

Læs mere

Tegningsmateriale. Udvidelse af selskabskapitalen i Investeringsforvaltningsselskabet. Februar/marts 2014

Tegningsmateriale. Udvidelse af selskabskapitalen i Investeringsforvaltningsselskabet. Februar/marts 2014 Tegningsmateriale Udvidelse af selskabskapitalen i Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S Februar/marts 2014 TEGNINGSLISTE om tegning af nye kapitalandele for maksimalt nominelt kr. 1.500.000.

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010.

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010. Dagsorden og forslag EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i DFDS A/S CVR-nr. 14 19 47 11 Bestyrelsen for DFDS A/S ( DFDS ) indkalder til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes Mandag

Læs mere

PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S. CVR nr Bregnerødvej Birkerød ("Netop Solutions")

PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S. CVR nr Bregnerødvej Birkerød (Netop Solutions) PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S CVR nr. 16 22 15 03 Bregnerødvej 127 3460 Birkerød ("Netop Solutions") BAGGRUND Consolidated Holdings A/S, CVR nr. 35 42 20 13, Fredheimvej

Læs mere

Herning, den 8. august 2011. Indkaldelse til generalforsamling i BoConcept Holding A/S. Vedlagt fremsendes

Herning, den 8. august 2011. Indkaldelse til generalforsamling i BoConcept Holding A/S. Vedlagt fremsendes Herning, den 8. august 2011 Indkaldelse til generalforsamling i BoConcept Holding A/S Vedlagt fremsendes Indkaldelse til generalforsamling Formular til bestilling af adgangskort Generel fuldmagt Formular

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 24/2010

Selskabsmeddelelse nr. 24/2010 Herlev d. 15. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 24/2010 Udstedelse af nye aktier Greentech Energy Systems A/S CVR nr. 36 69 69 15 ( Selskabet ) har med bestyrelsesbeslutning af 15. september 2010 besluttet

Læs mere