Sjællands Orchide Klub 6. februar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sjællands Orchide Klub 6. februar 2014"

Transkript

1 Sjællands Orchide Klub 6. februar 2014 SOK-beretning for året 2013 Jeg vil starte beretningen med at omtale klubbens (eller rettere hele DOKs) æresmedlem H B Thomasen, som døde den 2. december Thomasen var med til at starte Dansk Orchide Klub i 1960 og er blandt de nutidige medlemmer bedst kendt for sin alsidige bog om orkideer, som klubben stadig sælger. Thomasen har siden starten og indtil kort før sin død bidraget med mange oplysende artikler om orkidedyrkning i vores blad. Thomasen blev 93 år. Møder i 2013: Januar: Blomsterfotografering ved Kurt Andersen Februar: Generalforsamling og bankospil Marts: Phalaenopsis ved Jan Larsen April: Skadedyr og virus ved Kristian Iversen Maj: Små sydamerikanske orkideer og deres dyrkning ved Peter Bryder og Sture Svensson. Juni: Planteauktion med Lars Bagge som auktionarius. Kommentar: Vi fandt porten til Lindegården lukket og låst, men heldigvis fik vi fat i en pedel, som kunne give os plads i Ny Lyngbygård. Ved denne auktion var der mange planter, bl.a. en del, som har tilhørt nu afdøde H B Thomasen. Planterne gik for meget lave priser, for lave efter min mening, og for første gang i lang tid var der planter, som ikke kunne opnå mindsteprisen. September: Slægten Coelogyne ved Kenth Esbensen Oktober: Dyrkningsråd ved nogle af klubbens egne medlemmer: Lars Bo, Tom og Karen November : Planteauktion ved Lars Bagge. December: Julefrokost. Denne julefrokost vil vi sent glemme. Vi havde årets anden storm, men havde ikke aflyst. Nogle valgte at blive hjemme, men mange mødte også op trods blæsten. Da vi var godt i gang med at spise, mødte en pedel fra kommunen op og meddelte, at han havde fået ordre om at lukke alle kommunens lokaler af sikkerhedsmæssige grunde. Vi fik en time til at tygge af munden og til at afvikle banko, som dog lynhurtigt blev omdannet til et lotteri, hvor de til lejligheden indkøbte planter blev udloddet. Vi kom af med planterne, men måtte indkassere et underskud på planterne, men det var også en ekstraordinær situation. På det seneste har vi oplevet et stigende antal deltagere på medlemsmøderne. Det er glædeligt og måske udtryk for tilfredshed med mødernes indhold. Alligevel vil bestyrelsen meget gerne høre kritik af vores emnevalg og meget gerne også forslag til indholdet af de kommende møder. Det er ikke altid lige let at hitte på gode emner.

2 Sælgere i 2013 Christian Koch, Orchideimperiet Jan Larsen, KJ Orchids Knitta Brandorff Desuden leverer Hans Christiansen nogle af vores præmieplanter i løbet af året. Sælgerne skal have tak for, at de så beredvilligt stiller op med salgsplanter til vores møder. Det er sikkert ikke en guldrandet forretning for jer, da vi kan se, at salget ofte ikke er så stort. Ikke desto mindre er plantesalg et vigtigt indslag i møderne, som medlemmerne sætter stor pris på. Den bedst måde I kan støtte sælgerne er selvfølgelig at købe planter af dem. Vindere af årspræmier 2013: Vindueskarm: Vinterhave: Drivhus: Adda Nielsen, 1. pr Dorthe Rønnov-Jessen, 2. pr Jørn Nielsen, 1. pr. Jonna Pedersen, 2. pr Lars Bo Ryfelt, 1. pr. Mogens Holt, 2. pr Vinderne kan vælge mellem en vase el. lign eller et gavekort til enten Orkideimperiet eller Orchidegartneriet. Alle jer, der tager blomstrende planter med til medlemsmøderne skal have stor tak, fordi I tager jer dét besvær. I den sammengæng er det af mindre betydning, om jeres planter kan opnå præmie. VI vil gerne se mange blomstrende planter på vores møder. For vores dyrkning af orkideer er det selvfølgelig vigtigt at tilstræbe så gode dyrkningsresultater som muligt og derfor er bedømmelsen af planterne også vigtig. Ud over selve bedømmelsen, kan man udmærket bede dommerne om en kommentar til, hvorfor ens plante har fået netop dén bedømmelse. Jeg skal også tilføje, at de fleste af vinderne fra 2012 ikke har fået deres præmie Vinderne fra 2012 er: Vindueskarm: Hans Jørgen Staugaard, Ole Skov Vinterhave: Lars Bagge, Kaj Christensen (har fået præmie) Drivhus: Niels Werian, Heinrich Nielsen Vi vender tilbage til jer, om det skal være en vase eller et gavekort.

3 Nedsatte udvalg: I 2013 har bestyrelsen nedsat tre udvalg på områder, som vi mener skal have særligt fokus: Lokaleudvalg, aktivitetsudvalg og udstillingeudvalg. Lokaleudvalg Lokalesituationen: Dette emne er blevet et fast punkt på de seneste generalforsamlinger. Siden klubben blev flyttet fra Kulturhuset til den nuværende placering på Peter Lunds Vej har vi søgt kommunen om andre lokaler, fordi disse lokaler og adgangsforholdene er langt fra ideelle for vores medlemmer. Den seneste udvikling er ikke opløftende. Gården er blevet solgt til en privat fond, men udlånes stadig af kommunen i forbindelse med deres årlige lokalefordeling. Kommunens service er samtidig reduceret til en åbne-lukkefunktion. Der stilles ikke længere borde og stole op til os før møderne, det skal vi selv gøre. Der er ingen garanti for, at av-udstyret virker. Jeg har dog talt med administratoren af Lindegården, som har oplyst, at der fortsat vil være av-udstyr til rådighed for brugerne. En del medlemmer har klaget over lokalerne. Nogle har meddelt, at de ikke kommer til møderne så længe vi har disse lokaler. Andre medlemmer ser vi ikke mere, men vi ved ikke om det skyldes lokalerne eller om der er andre årsager. Det større antal mødedeltagere på de sidste par møder har dog været opløftende, uden at vi dog tør tage varsler af det endnu. Det ser ud til, at vores muligheder i Lyngby-Taarbæk Kommune er udtømt, i hvert fald møder vi ingen velvilje hos den kommunale administration. At finde et egnet mødested i en anden kommune er en vanskelig proces. Vi stiller krav til lokalets kvalitet, til tilgængelighed med offentlige transportmidler og til parkeringsmulighederne. Ingen udenfor bestyrelsen har ønsket at være med i lokaleudvalget, så bestyrelsen fortsætter med at se efter egnede alternativer til Lindegården. Aktivitetsudvalg Det lykkedes at få et enkelt medlem udenfor bestyrelsens kreds ind i aktivitetsudvalget (Tak Ole) Udflugter i 2013: Orkidetur til Møn i juni med Hans Hinke som guide Nordsjællandskredsen var i Skotland maj Det var en dejlig tur, men vi så kun en eneste orkide i naturen (var sikkert ikke de rigtige steder), det var ved Loch Ness, en Sephalantera longifolium. Vi deltog i et medlemsmøde i den skotske orkideklub i Edinburgh. Aktivitetsudvalget arbejder med flere ture i løbet af Turene annonceres i bladet og på hjemmesiden.

4 Udstillingsudvalg Udstilingsudvalget er fuldtegnet og er optaget af udstillinger i 2014, som foreløbig er udstillingen i Nykøbing Falster til maj, i forbindelse med DOKs generalforsamliing samt landskampen Danmark-Sverige i Haveselskabets Have på Frederiksberg til august. Udstillinger: SOK har i 2013 deltaget i følgende udstillinger: Landskamp i Lund Svenskerne vandt landskampen. Tyskland deltog ikke. Udstilling i Køge hos Køge fugleforening. En af vores mere vellykkede udstillingsstande. Nordsjællandskredsen har som hvert år udstillet i Aldershvile Planteskole. Denne lille udstilling bidrager jævnligt med tilgang af medlemmer til SOK. Hjemmesiden Sjællands Orchide Klub har omsider fået sin egen hjemmeside. Kenth Esbensen, som er medlem af vores klub, har lavet hjemmesiden for os. Det er blevet en meget spændende side, som vi håber at I vil bruge aktivt. Dele af siden udvikles der stadig på, og der efterlyses bl.a. billeder af planter og billeder fra udstillinger og møder. I er meget velkomne til at sende bidrag ind. En meget vigtig del af hjemmesiden er informationerne om, hvad der sker i klubben. Med hjemmesiden kan vi meget hurtigere end gennem bladet give jer aktuel information om, hvad der sker og jeg vil derfor stærkt opfordre jer til jævnligt at kigge ind på siden. Det nemmeste er at slå op på DOKs hjemmeside og vælge fanebladet Sjællands Orchide Klub. Biblioteket Biblioteket har ligget stille i det forgangne år, men bestyrelsen håber at kunne bringe nyt i løbet af Det er bl.a. meningen at vise en liste over klubbens materialer på hjemmesiden. Det håber vi, vil give forøget interesse for at bruge klubbens bøger. Dansk Orchide Klub WOC-tilbud I DOK-regie arbejdes der på at byde på World Orchid Conference i Konferencen omfatter også et show og vil i givet fald blive den største orkidekonference hidtil i Danmark, dvs større end EOC2000. Partnere i projektet er organisationen Wonderful Copenhagen og eventfirmaet MCI Copenhagen. Det sydsvenske orkideselskab har givet tilsagn om at deltage i arbejdet med showet, såfremt vi vinder opgaven. Projektet har hidtil fået støtteerklæringer fra Københavns Kommune, Københavns Universitet, Plantedirektoratet og fra den norske orkideforening. Vi venter på støtteerklæringer fra det svenske og tyske orkideselskab.

5 Konferencen skal afholdes i Bella Center ligesom EOC2000. DOKs dommergruppe Sjællands Orchide Klubs dommere er Lars Bo Ryefelt, Niels Werian, Karen og Tom Steenberg, mens undertegnede er dommeraspirant. Dommerne mødes til udstillingerne, hvor der foretages såvel standbedømmelser og bordbedømmelse. Dommerne mødes også privat, hvor man diskuterer, hvordan de medbragte planter skal bedømmes. Jeg vil gerne sige dommerne tak for deres arbejde med at dømme planter til vores medlemsmøder. At takke for indsatsen med bedømmelser til de officielle orkideudstillinger tilfalder ellers formanden for DOK, men tak for dette alligevel. Fremtiden Jeg har allerede i beretningen sagt lidt om fremtiden. Vi leder efter et bedre lokale, i 2014 venter to gode udstillinger + hvad der ellers måtte dukke op. Bestyrelsen arbejder løbende på at planlægge mødernes indhold. Foråret 2014 er på plads og efterårsplanen bliver som regel færdig i løbet af foråret. Hjemmesiden skal udvikles videre i den kommende tid. Håbet er, at medlemmerne vil tage den til sig, men også at udenforstående vil få smag for orkidehobbyen ved at studere vores hjemmeside. Det skal blive interessant at se. Tak Til slut vil jeg på bestyrelsens vegne takke alle, der har bidraget til klubbens aktiviteter i løbet af Igen vil jeg fremhæve Jørn, som møde efter møder bringer drikkevarer med og til Anne-Marie, som bager de mest lækre kager til os. Personligt vil jeg takke bestyrelsen for endnu et år med et godt samarbejde. Hans Martin Christensen

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Almene henstillinger for alle deltagere:

Almene henstillinger for alle deltagere: Almene henstillinger for alle deltagere: Akva-auktionen der afholdes i Aarhus, oktober måned har gennem de senere år vokset sig større og større, både hvad antallet af besøgende angår, samt auktions effekter.

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014.

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig ifølge vedtægterne

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis 8. marts 2006 ULVEHØJHALLEN MØLLEVANGSVEJ 7 HASLUND RANDERS VELKOMMEN TIL ULVEHØJ - HALLEN På Jysk BordTennis Unions vegne vil vi hermed byde velkommen til de jyske

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Klubbladet, Veterantrailer.dk

Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubbladet, Veterantrailer.dk Blad 9. Efterår 2014 TEMA for dette blad: Teltvogne Ny hjemmeside: Klubben har i lang tid haft ønsket om at lave en ny hjemmeside, som jeg selv kan redigere i. Efter flere

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008

Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008 Bestyrelsens beretning, Mahjong Danmarks generalforsamling, d. 4. oktober 2008 Bestyrelse På generalforsamlingen 2007 blev Anders Labich, Tina Christensen, Morten Andersen, Lena Smith og Henrik Leth valgt

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efteråret 2016 Udgivet af: HK Hovedstaden JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Klubben er CVR registreret og har fået oprettet foreningskonto i Handelsbanken i Lynge.

Klubben er CVR registreret og har fået oprettet foreningskonto i Handelsbanken i Lynge. Fra: Martin Edens [martin.edens@gmail.com] Til: Gry Britt Andersen (gry) [gry@balk.dk] Kopi: Boldklubben Østerhøj [bkosterhoj@gmail.com];christian Hasse [hasse@post9.tele.dk];jørn Larsen [jallarsen@gmail.com]

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

December v/karen Huus

December v/karen Huus December 2016 v/karen Huus Som de fleste nok har læst i diverse landbrugsmedier, er der dels kommet nye folk i Dansk Kødkvægs bestyrelse, og nogle af de genvalgte bestyrelsesmedlemmer har fået nye ansvarsområder.

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

DM i Fladfisk. DM i Fladfisk Team Stormen vandt igen - igen - igen. Danmarks bedste Fladfiskefarvand. Danmarks hyggeligste fiskestævne 1

DM i Fladfisk. DM i Fladfisk Team Stormen vandt igen - igen - igen. Danmarks bedste Fladfiskefarvand. Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Nyhedsbrev 2018/4 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 2018 Team Stormen vandt igen - igen - igen Danmarks bedste Fladfiskefarvand Det 9. er nu afsluttet. Fiskeriet lørdag blev aflyst, men der blev råhygget

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 06. januar 2013 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT 4. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT 4. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 4. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba Land: Canada Periode: Fra: Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk Hvorfor har du

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang.

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang. Årsmøde 2012 for Ældre Sagen Maribo-Holeby-Rødby. Aftenens program: Hjertelig velkommen til Ældre Sagens årsmøde 2012. Det glæder bestyrelsen at se, at så mange møder op. Årsmødet forestiller vi os vil

Læs mere

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning Økonomi: Vi har i 2018 hjemtaget og afsluttet de bevillinger vi har ansøgt om i forbindelse med etableringen af havhaven. Vores kassebeholdning er ikke prangende, men vi har plus på kontoen og klarer os

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun.

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. 02. Til stede var Horsens, KA, KAK, Avedøre, Silkeborg, Ålborg, Århus, Randers, Viborg, Slagelse,

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Formandens beretning for 2018 og 2019.

Formandens beretning for 2018 og 2019. Formandens beretning for 2018 og 2019. 2018 har været et roligt år i forhold til de foregående år, hvor vi både havde Landsstævnet og Det Sjællandske Børnestævne og ikke mindst vores 75 års jubilæum. Medlemstallet:

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 27. mar 2014. Uge 14, mandag 31. mar 2014 01/04/2014 14:58. 18:00 Under Hammeren Ny titel

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 27. mar 2014. Uge 14, mandag 31. mar 2014 01/04/2014 14:58. 18:00 Under Hammeren Ny titel Side 1 Uge 14, mandag 31. mar 2014 I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft

Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft Frederiksberg den 03. oktober 2016 Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober 2016 Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft D A G S O R D E N: 1. Sidste pårørenderådsmøde den 28. juni 2016 2.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere