Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:"

Transkript

1 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl Tlf. kontor Tlf. privat Telefonsvarer på kontor. Karré 15 Mogens Hansen P. Knudsens Gade 72, i kld. Fra mandag - fredag Kl Træffes også onsdage Kl Tlf. kontor Tlf. privat Telefonsvarer på kontor. for karréerne 1, 2 og 15. Prøv også vores Webside på adressen: Nødnumre for karré Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften weekend. Sprængte vandrør: Karré 1, 2 og 15. Blikkenslagernes Kooperative A/S: Tlf Fejl på El forsyningen: Karré 1, 2 og 15. Laybourn/EL. Døgnvagt Tlf Tilstoppede kloakrør: Karré 1, 2 og 15. Albertslund Kloakservice: Tlf Såfremt De tilkalder hjælp, skal De førstkommende hverdag underrette Deres varmemester i dennes kontortid.

2 Nyheds-avisen udkommer: I April/Maj, Juni/Juli, August/ September, November/ December måned. Stof til næste nummer af Nyheds-avisen modtages indtil den 30. Maj 2006 Bladet kan ikke påtage sig ansvar for manuskripter m.v., der indsendes uopfordret. Webside: Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere eller forkorte indhold. 2 Nyheds-avisen Udgives af: Redaktions-gruppen AKB Frederiksholm Hørdumsgade København SV Telefon Telefonsvarer Redaktion: Ansvarshavende Redaktør Irja Perslow Free Lance Journalister: Flemming Fischer Helle Visby Korrektur: Redaktionen Layout: Bjørn Høeg (HomeDesign) nyhedsavisen@lite.dk Trykkeri: Ekspressen KOMET CYKLER Reparation af cykler På hjørnet af Hørdumsgade og Enghavevej Tlf Ejendomskontor Karré Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: Telefax: Kontor og telefon er åbne: Mandag - fredag Kl , torsdag tillige Kl Ejendomsleder Karré : Frank Klausen 15 Karréernes kontaktpersoner Karré 1. Lone Feldt Hørdumsgade 15, st. tv. Tlf Lone.feldt@privat.dk Karré 2. Jette Jønsson Hørdumsgade 41, st. tv. Tlf ab102@webspeed.dk Karré 15. Bjørn Høeg P. Knudsens Gade 80, 2. tv. Tlf svarer nyhedsavisen@lite.dk AKB s Hovedkontor Boligselskabet AKB Tomsgårdsvej København NV Telefon Telefax Åbningstider: Mandag, tirsdag, onsdag Kl Torsdag kl Fredag kl Der kan træffes aftale om personlig henvendelse uden for den daglige åbningstid.

3 14 Et Dødsfald Tidligere servicemedarbejder i karré 1 & 2, Bent, ham med bøllehatten, er død. Det kom bag på mange, da vi godt nok havde bemærket at der var kommet en anden, og Bent var væk. Ved forespørgsel fik man så at vide, at Bent var afgået ved døden. Bent var en finurlig fyr, altid let genkendelig med sin rød/hvide bøllehat og sin venlige optræden og altid i godt humør. Han var god til at snakke med beboerne og han havde det lune glimt i øjet der kendetegner den gammeldags slags af viceværter (ejendomsfunktionærer). Humor og vid kendetegnede Bent, hvilket det ellers skorter en del på herude. Han vil blive husket og savnet af mange. Flemming Franklin Fischer Skriv til Nyheds-avisen og få din mening frem Kom med en god historie, en god vittighed, eller du kan også komme med en madopskrift, som du gerne vil dele med andre, samt selvfølgelig ris og ros. Sidste frist for aflevering til bladet er den 30. juli Du kan også aflevere dit brev eller din artikel på nedenstående adresse: 3 Webspeed ny aftale, gælder kun for karré /64 kbit/s 139 kr. besparelse 10 kr. 256/64 kbit/s 169 kr. besparelse 30 kr. 384/128 kbit/s 199 kr. besparelse 40 kr. 512/128 kbit/s 239 kr. besparelse 40 kr. 768/128 kbit/s 259 kr. besparelse 40 kr /256 kbit/s 299 kr. besparelse 40 kr /512 kbit/s 384 kr. besparelse 40 kr /128 kbit/s 299 kr. besparelse 70 kr /256 kbit/s 349 kr. besparelse 70 kr /512 kbit/s 424 kr. besparelse 70 kr /256 kbit/s 399 kr. besparelse 70 kr /512 kbit/s 449 kr. besparelse 70 kr /1.024 kbit/s 594 kr. besparelse 70 kr. Samtidigt er det muligt at oprette cabletalk, hvis man har webspeed, prisen er kr. om måneden for ubegrænset forbrug til fastnettelefoner, se nærmere herom på TDC s hjemmeside. Prisen på TV er uændret. MÅNEDENS CITAT Al adfærd består af modsætninger Lær at se tingene bagfra, udefra og ind - og omvendt. Nyheds-avisen: Hørdumsgade i brevkassen på væggen. Eller pr. til nyhedsavisen@lite.dk Besøg vores webside på Lisbeths Systue Alle former for reparationer og forandringer. Ring og aftal tid Træffes bedst i weekenden Tlf

4 4 Referat af Generalforsamlingen i Gårdlauget i karré 2 Indkaldelsen til generalforsamlingen blev godkendt, med den tilføjelse, at formanden dybt beklagede den manglende indkaldelse til ejerne. Simpel tanketorsk, da resten er blevet husstandsomdelt. Taget til efterretning. 3 ejere/lejere samt Frank Klausen, Mozarts Plads, tilstede. Ad.1: Frank Klausen, dirigent Ad.2.: Birger, referent Ad.3.: Hanne & Bente, stemmeudvalg Ad.4.: Beretningen meget kort. Der er ikke sket noget i det forgangne år. Den planlagte renovering af legepladsen vil blive foretaget i indeværende år. Udgiften på kr. ca vil blive dækket af henlagte midler. Der vil blive ny gynge, sandkasse og et legehus til de mindste. Ad.5.: Regnskab 2005 fremlagt og godkendt. Ad.6.: Budget for 2007 fremlagt og godkendt. Ad.7.: Endeligt budget for 2006 godkendt. Ad.8.: Ingen indkomne forslag. FLYTTEREGNING Det viser sig desværre at beboerne alt for ofte ikke har benyttet sig af et førsyn på lejligheden før den opsiges. Det betyder at eventuelle vedligeholdelses-mangler, der kunne udbedres og betales af vedligeholdelseskontoen må betales af den fraflyttede beboer. Hvis du går i flyttetanker, så få et førsyn af lejligheden af ejendomslederen eller varmemesteren før opsigelsen indgives. Derfor få vurderet mangler, skader, hærværk, som du selv må betale for ved fraflytningen eller udbedre før udflytningssynet og husk du skal få vurderingen inden du opsiger din lejlighed. 13 Hvorfor bor Du i et alment boligselskab? En meget stor del af beboerne i de almene boligselskaber bor der fordi de ønskede det og har været skrevet på en venteliste i mange år, eller fordi de pludselig har stået og manglet en bolig af mange forskellige grunde. Dette har den almene boligsektor i mange år været med til at løse, blandt andet ved at stille boliger til rådighed for kommunerne som skal skaffe boliger til mennesker i bolignød. Hvis man nu begynder at sælge disse boliger bliver der færre boliger til de mennesker der står og mangler en bolig, og dem der i årevis har stået på venteliste skal vente længere på at få tilbudt en bolig. Der findes kun en måde at løse den katastrofale mangel på boliger på. Det er at bygge flere boliger til en overkommelig pris, og ikke ved at sælge boliger i den eksisterende boligmasse. Hvis man ønsker at eje sin bolig er der mange muligheder for at købe en, se blot i dagblade og lokalaviserne. De mennesker der vil sælge har sikkert fundet en ny bolig at flytte til. P. Pedersen Afdelingsbestyrelsen karré 15 Sind har det som faldskærme, de virker kun når de er åbne.

5 12 Man bør fandme være indigneret! Over den socialpolitik den siddende regering fører; nu vil de have familier, med et godt og stærkt netværk, til at gøre rent hos deres forældre, ifald det skønnes! Men hvem skal skønne det? Det kan tolkes sådan, at man skal passe på når man besøger sine gamle forældre tit, så er de der med sparekniven. Der er i og for sig ikke noget i vejen for, at vi alle giver en hånd med, man skal yde før end man kan yde, men vores forældre har bygget dette velfærdssamfund, i takt til "Når jeg ser et rødt flag smælde!" og har betalt med bl.a. nedslidning til følge. Det er et skred i en mangeårig socialpolitik, som ikke mindst socialdemokratiet har kæmpet for, men de er jo nærmest usynlige. De svage grupper har pt. ingen garant, kun DF, og det er et parti vi måske godt kunne være foruden. Omvendt, skal vi gøre os det klart at vi skal spare og indskrænke, og her vil velfærdsforliget være interessant at holde et godt øje med. For den borgerlige fløj fører omvendt Robin-Hood politik, de tager fra de fattige og giver til de rige, især husejerne, som vi også er med til at betale. Derfor skal vi på barrikaderne, sådan rent metaforisk, for at værne om velfærden, som skal komme de gamle og syge til gode. Det var det vi for år tilbage, kaldte solidaritet! Ikke fordi systemet er dårligt, tvært imod, jeg har lige været igennem et langt sygdomsforløb, efter flere overfald og knæoperationer, og er i den grad imponeret over hvordan systemet fungerer, men jeg har så også lært, desværre, at de som råber højest bliver hørt. Man skal have overskud til at være syg! Så hvad med lille Fru Jensen, der sidder alene, hvem hjælper hende? Her kan vi gribe i egen barm og gøre os selv synlige og give en hånd til de gamle og syge, som vi er vidende om sidder alene rundt omkring i Frederiksholm og det er rigtig mange; for mange. Så jeg starter med at være indigneret, ifald de rør velfærdsydelser, især for vore gamle og syge. Dette land mangler ikke penge, det er bare måden de forvaltes på. kammeratlig hilsen - rød front Flemming Franklin Fischer P. Knudsens Gade 34, 1. th. 5 Referat af beboermøde i karré maj 2006 i P. Knudsens Gade 35 Formanden Bjørn Høeg bød velkommen til beboermødet med beboere fra 25 lejemål. 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Alice Pedersen, Hørdumsgade 79 blev foreslået som dirigent og valgt. Hun konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt. Steen Eriksen blev valgt som referent. Helle og Jesper blev stemmetællere. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Bestyrelsens beretning ved Bjørn Høeg I vaskerierne er betalingssystem ændret fra Danmønt til opkrævning over huslejen. I denne forbindelse er priserne ført ajour. Entreprenøren Skanska har udskiftet fuger i gavle mod P. Knudsens Gade under stuevinduerne. Der er udbetalt et erstatningsbeløb for den øvrige del af gavlene. På efterårets beboermøde lovede bestyrelsen at undersøge mulighederne for tv-forsyningen i fremtiden. Efter forespørgsel hos en række andre leverandører blev kontrakten med TDC forlænget i 2 år. Formentlig skal antennekablerne udskiftes til fiberkabler, når digital-fjernsyn bliver en realitet. Vi kan klare os indtil vi kender de tekniske krav i den forbindelse. Beboere som har webspeed kan nu også benytte Cabel-Talk som telefonforbindelse. Steen har opdateret teksterne til beboerhåndbogen. De ændrede sider vil snart blive delt ud. Personalet har opstribet parkeringsbåsene i Hørdumsgade. Langs hegnet i P. Knudsens Gade bliver lagt kantsten. Det store projekt med udskiftning af faldstammer og stigestrenge

6 (vandrør) påbegyndes til august. 6 Første etape er i karré 15 ved Sjælør Boulevard. Faldstammeprojektet kommer til at koste cirka 30 mil. Kr. Og da det er 5 mil. over det vi har i øjeblikket er det aftalt med Administrationen, at afdelingen henlægger 2 % om året i 2007 og 2008, hvis renten holder vil projektet kunne betales ud af den husleje vi ligger på i år Afdelingsbestyrelsen lægger vægt på at arbejdet gennemføres så smertefrit for beboerne som muligt. Otto Poulsen fra Teknologisk Institut fortalte om problemerne med varmefordelingsmålere. Der blev udleveret eksemplarer af rapporten. Beboerne gav tilslutning til, at der afsættes penge til konsulentbistand ved udskiftning af målerne i Man kan også lave en kampagne for besparelse på varmen. Erfaringen viser at det kan være nyttigt at indhente konsulentbistand ved valg af målertype og ved opsætningen af målerne. DEBAT: - Hvad er det for nogle antennekabler, som blev lagt i P. Knudsens Gade sidste år? Bjørn: Det var firmaet Sisco, som lagde kabler. De kabler jeg talte om er fra gaden til det enkelte lejemål. De vil koste ca. 2,5 mil. kr. Hvorfor inddeles projekt for faldstammer i tre etaper? Der holdes pauser i sommerferien, og hver etape skal godkendes og betales for sig. Beretningen blev godkendt. 4. Fremlæggelse af regnskab for 2005 til godkendelse Ejendomsleder Frank Klausen forelagde regnskabet. Ifølge regnskabets lagkagefordeling udgør kapitaludgifterne kun 1 % og omtales ikke nærmere. De faste udgifter udgør en uændret andel på 34 %. De er faldet med 4 % siden Det omfatter ejendomsskatter, vand, renovation, energi, administration af lejemål og bidrag til Landsbyggefonden. Dagrenovation er steget med kr., fordi mængderne stiger. På vandafgift er sparet kr. 11 SAMSØ-LOLLAND WESTERN CAMP Så er det tid til at tænke på sommerferie igen. Som de forrige år vil der igen være et tilbud om en uges ferie i vores campingvogne. Du/I kan i år vælge mellem Samsø, og som noget nyt Western Camp nær Rødby på Lolland Tilbuddet gælder for alle der bor i Frederiksholm Karré Campingvognene er fuldt udstyret med dyner og service til 5 personer. Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal du/i selv medbringe. Der vil i år ligesom tidligere år blive en mindre brugerbetaling. 300,- kr. for alle over 18 år, børn er gratis. Gæster skal I selv betale for på pladsen. At holde campingferie er en primitiv, men sjov form for ferie. Der er ikke toilet, bad eller rindende vand i vognene og køkkenfaciliteterne er små, men på alle 3 campingpladser er der fælles køkken og udmærkede toiletog badeforhold. I skolernes sommerferie vil familier med skolesøgende børn få fortrinsret, men ugerne er mange, så mon ikke der kan blive en uge til alle. Feriesæsonen starter i uge 18, og første uge går fra lørdag den 6. maj 2006 til lørdag den 13. maj Sæsonen slutter i august/september, alt efter vejret. Yderligere oplysninger fås hos: Susanne Forno på telefon eller Maibritt Knudsen på telefon Ansøgningsskema kan rekvireres på biblioteket, på Mozarts Plads og på Websiden Nyheds-Avisen.dk

7 10 Tilmeldingskupon til ferie på Samsø eller Lolland Western Camp Dato:... Navn:.....Telefon... Adresse:.....Karré Antal voksne (personer over 18 år)...antal børn... Hvilket feriested søges der til og i hvilken uge, prioriter gerne både sted og uge ønske. Samsø...Uge..Alternativ... Lolland.....Uge..Alternativ... Andre oplysninger:. Ansøgningsskemaet skal afleveres i brevsprækken i Grønnegårdens kontor Borgbjergsvej 23, st. Der spares kr. på el og varme til fællesarealer. 7 De variable udgifter som løn til de ansatte, drift af ejendomskontor, rengøring og afdelingsbestyrelsens udgifter udgør 19 % af samlede udgifter. Siden 2004 en stigning på 1 %. I forhold til budgettet er der merudgift på kr. på løn til funktionærer pga. vikar for varmemester under kursus, mens der er sparet kr. på ejendomskontorets drift. Under almindelig vedligeholdelse er sparet i alt , hvor største beløb er på el-anlæg med kr. selv om stofledninger i lejligheder udskiftes ved fraflytning. Henlæggelserne er som budgetteret og udgør 25 % af afdelingens udgifter. Inden for det, der hedder ekstraordinære udgifter, er udgiften til frikøb på 1,05 mil. kr. Denne udgift betales til Københavns Kommune, som oprindelig har solgt grunden til bebyggelsen. Den samlede drift udviser et overskud på kr. Beløbet henlægges til vedligeholdelse og tab ved lejeledighed. Der var ikke spørgsmål fra mødedeltagerne. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 5. Indkomne forslag fra beboerne Forslag stillet af Maria Louise Mousten om deltagelse i forsøg med salg af almene boliger. Maria Louise Mousten begrundede forslaget med ønsket om at få klarhed, om konsekvenserne af eventuelt, at indgå i forsøg med salg af lejligheder. Bjørn Høeg: Repræsentantskabet i AKB-København har enstemmigt vedtaget, at selskabet ikke ønsker at sælge boliger. Borgerrepræsentationen i København har en tilsvarende holdning. Som eksempel på uheldige konsekvenser ved salg nævnes AKB s tidligste historie, hvor karré 1 her i Frederiksholm var bygget med henblik på salg. En del af lejlighederne blev solgt, og er nu ejerlejligheder. Det konstateres nu, at ejerne ikke viser

8 ansvar for driften af den blandede ejendom. 8 Det blev også vurderet, at en 60 kvadratmeters lejlighed til 1,5 mil. kr. vil være vanskelig at videresælge. Peder: Kommunen har brug for, og pligt til, vore lejligheder til anvisning af boliger til mennesker uden noget sted at bo. 9 Flere beboere fremførte ønsket om at købe lejligheder for at der er mening i at forbedre deres lejlighed. Her over for blev argumenteret med, at man har råderet, som gør at man har glæde af forbedringer, og man får et restbeløb udbetalt ved fraflytning inden 10 år efter at forbedringen er udført. Der blev stemt om forslaget fra Maria Louise Mousten. 8 stemte for salg af lejligheder, 2 stemte ved ikke mens 40 var imod. Dvs. forslaget faldt. 6. Forslag fra bestyrelsen Det foreslås at fremskynde anskaffelse af ny komprimator til affald fra 2007 til Motivering: Komprimatoren er nedslidt, men der er endnu ikke fundet erstatning for den. Bestyrelsen ønsker mulighed for at handle, når det er nødvendigt. Vedtaget. Beboermøde i maj afskaffes i fremtiden. Motivering: Fremmøde til beboermødet er faldende og det er vanskeligt at skaffe lokaler. Om nødvendigt vil der blive indkaldt til ekstraordinært beboermøde. Regnskabet vil blive godkendt af Afdelingsbestyrelsen, og derefter udsendt til beboerne. Forretningsordenen for beboermøder vil blive ændret. Vedtaget. 7. Eventuelt Næste beboermøde er den 18. september Bjørn takkede for deltagelsen i dette møde. Referent STEEN ERIKSEN 2450 København SV. SYDHAVNENS ENESTE FREMMER- BODEGA VI STØTTER OG SPONSORERER FREM Åben fra til torsdag, fredag og lørdag åben til Gratis kaffe fra kl til Brunch kr. 25,- fra kl til før hver Frem hjemmekamp, kr. 15,- pr. brunch går til Frem s måltips!

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 12 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk GODT MØDE ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2

www.nyheds-avisen.dk GODT MØDE ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 12 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: 16 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag fredag Kl. 8.30 9.30 Træffes

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 1 og 2 Karré 15 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 1 og 2 Karré 15 Prøv også vores Webside på adressen: 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Nyheds-avisen. Karréernes kontaktpersoner. Ejendomskontor Karré 1-2-15 Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: 36 30 37 07 Telefax: 36 44 11 01

Nyheds-avisen. Karréernes kontaktpersoner. Ejendomskontor Karré 1-2-15 Mozarts Plads 1A 2450 København SV Telefon: 36 30 37 07 Telefax: 36 44 11 01 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften- weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2 og 15. TeleDanmark Tlf Karré 1. STOFA Tlf dag Tlf aften- weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend.

Varmemestre. Antenneudfald: Karré 2, 8 og 15. TeleDanmark Tlf. 80 80 40 50 Karré 1. STOFA Tlf. 43 99 45 88 dag Tlf. 38 17 10 32 aften weekend. Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag fredag Kl. 8.30 9.30 Træffes

Læs mere

Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen:

Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: 16 Varmemestre 1 Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Træffes

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv vores nye Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

GOD SOMMER ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2

GOD SOMMER ALLE SAMMEN Varmemestre Nødnumre for karré for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15. Karré 1 og 2. for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Tilstoppede kloakrør: 16 1 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Karréens kontaktperson Varmemesteren Karré 15 for karré 15. Prøv også vores Webside på adressen: Karré 15 Nødnumre for karré 15

www.nyheds-avisen.dk Karréens kontaktperson Varmemesteren Karré 15 for karré 15. Prøv også vores Webside på adressen: Karré 15 Nødnumre for karré 15 16 Karréens kontaktperson Karré 15 Bjørn Høeg P. Knudsens Gade 80, 2. tv. Tlf. 33 22 48 75 + svarer nyhedsavisen@lite.dk Karré 15 Varmemesteren Varmemesteren har kontortid på nedennævnte adresse og kan

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen:

www.nyheds-avisen.dk Varmemestre Nødnumre for karré 1-2-15 for karréerne 1, 2 og 15. Karré 15 Karré 1 og 2 Prøv også vores Webside på adressen: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30 Tlf.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

ADVARSEL PAS PÅ VI HAR TRICKTYVE I VORES KARRÈER. WWW.Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2.

ADVARSEL PAS PÅ VI HAR TRICKTYVE I VORES KARRÈER. WWW.Nyheds-Avisen.dk. Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. 16 1 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Beboermøde Afdeling 22

Beboermøde Afdeling 22 Beboermøde Afdeling 22 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør:

Varmemestre. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 1 og 2. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Antenneudfald: Fejl på El forsyningen: Sprængte vandrør: 16 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 22. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 22. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent - Tina Holm 4. Valg af Stemmeudvalg Vibeke, Torben Hesselvang, Ole

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Redaktionen ønsker alle en fortsat god sommerferie

Redaktionen ønsker alle en fortsat god sommerferie 24 1 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th. Fra mandag - fredag Kl. 8.30-9.30

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 19 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 13. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Beboermøde Afdeling 14

Beboermøde Afdeling 14 Beboermøde Afdeling 14 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning 5. Orientering om regnskabet 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015 7. Behandling af eventuelle

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 15 tirsdag den 26. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering om helhedsplan

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017.

Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Beboermøde i Hedelyparken Tirsdag den 26. september 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2016 til orientering

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 24. Onsdag den 8. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 24. Onsdag den 8. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 24 Onsdag den 8. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Velkommen til Beboermøde afd. 3

Velkommen til Beboermøde afd. 3 Velkommen til Beboermøde afd. 3 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning ved formand Pia Hornbæk 6. Orientering fra aktivitetsudvalget

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 7. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter

Blåkildegårds regelsæt for klubber og andre aktiviteter 2016 Oprettelse af klub eller beboeraktivitet Der skal søges afdelingsbestyrelsen om en forhåndstilkendegivelse. For at oprette en klub, skal man indkalde til en stiftende generalforsamling med mindst

Læs mere

Referat Den 7. maj Mødetid kl Aktivitetssal 1-3

Referat Den 7. maj Mødetid kl Aktivitetssal 1-3 Hvidovre, den 8. maj 2018 Referat Den 7. maj 2018 HVIDOVREBO Mødeart: Generalforsamling Mødested: Afdeling: Lille Friheden Mødetid kl. 19.00 Aktivitetssal 1-3 Deltagere: 78 - Der var 61 lejemål repræsenteret

Læs mere

Beboermøde Afdeling 18 og 25

Beboermøde Afdeling 18 og 25 Beboermøde Afdeling 18 og 25 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Boligselskabet Hjem. Afdeling 2. Prinsessegade BUDGET FOR 2008

Boligselskabet Hjem. Afdeling 2. Prinsessegade BUDGET FOR 2008 Boligselskabet Hjem Afdeling 2 Prinsessegade BUDGET FOR 2008 Boligafgiftsforhøjelse 5,15% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 462,87 kr./m² 23,85 kr./m² 486,72 kr./m² Side

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 8. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 8. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 20 Onsdag den 8. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 6. Orientering fra afdelingens teamleder 7.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere