Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:"

Transkript

1 Referat : Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette Lauritsen Bente Borg Donkin (SF) Gitte Kondrup (S) Dennis Jæger Nielsen Jan Kartin Anne Josephsen Susanne Schiffer Jesper Iversen Stephan Nielsen Deltagere: Fraværende: Marianne Kierkegaard Anette Lauritsen Dennis Jæger Nielsen Jan Kartin Jesper Iversen Stephan Nielsen Sagsoversigt 01. Godkendelse af dagsordenen Besøg fra Hjemløsningen og præsentation Formanden for, Bente Borg Donkin orienterer Kort orientering om de skæve boliger og resultaterne fra Housing first Orienteringssag: Evaluering af Frelsens Hærs natvarmestue i Helsingør 2015/ Præsentation af logo og tekst til hættetrøjer mv. ved Didda fra Center for Rusmidler Eventuelt...10 Bilagsliste...11

2 2 01. Godkendelse af dagsordenen Center for Særlig Social Indsats indstiller At godkender dagsordenen Beslutninger den Dagsorden godkendt

3 3 02. Besøg fra Hjemløsningen og præsentation Sagsfremstilling Vi får besøg af medarbejdere fra Hjemløsningen, der vil fortælle om deres tilbud. Center for Særlig Social Indsats indstiller At orientering foretages Beslutninger den Pernille Køng fra Hjemløsningen fortæller om tilbuddet. Målet med Hjemløsningen er at skabe et hjem. Når en borger har fået en bolig, følger der ikke møbler/inventar med. Hjemløsningen hjælper med at skabe et hjem ved at samle overskydende møbler ind og donere til udsatte borgere. Hjemløsningen har en sponsoreret bil, som de bruger til at hente/aflevere møbler og inventar. Pt. har Hjemløsningen fyldte lagre, men mangler kontakter i hjemløsemiljøet. Der er en række aktiviteter, som Hjemløsningen ligeledes arrangerer: bl.a. sommerfest og julefrokost, og de arbejder løbende med nye ideer til arrangementer og indsatser. Hjemløsningen er en frivillig forening. Medlemskab koster 25,- kr. årligt. Kendskabet skal udbredes. Målgruppen er hjemløse, men også andre udsatte borgere, der har brug for hjælp. En brugerrepræsentant i kommer med forslag til, at man kunne lave en pakke med soveposer/varmt tøj mv. til de kolde vintermåneder, som man kunne give de mennesker, der evt. bliver afvist på herbergerne pga. pladsmangel. Hjemløsningen tager forslaget til efterretning. De aftales, at Hjemløsningen skal deltage på et CROS-møde og her møde de medarbejdere, der har direkte kontakt til målgruppen.

4 4 03. Formanden for, Bente Borg Donkin orienterer Center for Særlig Social Indsats indstiller at orientering foretages. Beslutninger den Orientering vedr. Jesper: Jesper er pga. en personsag er udtrådt af. Store livsglædedag: Formanden orienterer om Stor Livsglædedag, et arrangement i Klubben d. 8. september Arrangementet gik rigtig godt, og der er kommet en god artikel i dagbladet. Flygtningeproblematik: Formanden fortæller, at Socialudvalget er blevet orienteret om, at der har været en forståelse af, at flygtninge kom forrest i køen til etværelses lejligheder. Men det er blevet undersøgt, og det viser sig, at flygtninge ikke kommer foran i køen. Der er fundet andre løsninger til denne målgruppe. En brugerrepræsentant i fortæller, at hun har kendskab til fem borgere uden bolig, der bor i telte i kommunen og ønsker en samtale. Leder af CROS, Lotte Kragelund tager det til efterretning og laver en plan for at komme ud og møde borgerne.

5 5 04. Kort orientering om de skæve boliger og resultaterne fra Housing first Center for Særlig Social Indsats indstiller At orientering foretages Beslutninger den Formanden fortæller, at de skæve boliger forventes at være klar april Leder af CROS, Lotte Kragelund orienterer om, at der kommer en endelig evalueringsrapport fra Housing First projektet i september/oktober Rapporten kommer på et af de næste møder.

6 6 05. Orienteringssag: Evaluering af Frelsens Hærs natvarmestue i Helsingør 2015/ /11511 Socialudvalget Evaluering herberg 2016 Indledning/Baggrund Frelsens Hær har de sidste 2 år modtaget tilskud fra Helsingør Kommune til at drive natvarmestue og aftencafe i lokalerne i Strandgade 60 i vintermånederne fra den 15. december til 31. marts. Frelsens Hær har lavet en evaluering af perioden den 15. december 2015 til 31. marts I dette dagsordenspunkt orienterer Center for Særlig Social Indsats om denne evaluering. Frelsens Hær har desuden sendt en ansøgning om økonomisk støtte til at drive natvarmestue og aftencafe i vinteren Retsgrundlag Ingen bemærkninger. Relation til vision og tværgående politikker Sagen har ingen særskilt relation til vision og tværgående politikker. Sagsfremstilling Generelt har natvarmestuen fungeret godt og givet husly til 25 forskellige brugere. Natvarmestuen har i alt haft 37 brugere, hvoraf 12 personer ikke har overnattet. Herunder er en tabel, der viser det gennemsnitlige antal sovende i de uger, natvarmestuen har holdt åben. Ugenummer Gennemsnit antal sovende 51 0, , ,71 1 2,71 2 1,29 3 1,71 4 1,86 5 3,71 6 5,43 7 4,43 8 5,57 9 4, , , , ,75 Frelsens Hær har, foruden antal borgere, forsøgt at registrere, hvilken kommune borgerne kommer fra. Det har dog været udfordrende, da mange borgere ikke ønsker at oplyse, hvor de kommer fra. Ud af de 9 borgere, der har oplyst hjemkommune, er 8 borgere fra Helsingør Kommune. Målgruppen er borgere med mange forskellige problemstillinger og behov. Frelsens Hær

7 7 oplever, at borgergruppen har været mere udsatte i denne sæson i forhold til den forrige. Det er en gruppe med blandt andet store misbrugsproblematikker og psykiatriske lidelser. Det er derfor afgørende, at tilbuddet har uddannede personaleressourcer, der kender til arbejdet med netop denne målgruppe. Frelsens Hær arbejder målrettet med at give ro og tryghed, blandt andet ved at fremstå som et enigt og tydeligt personaleteam. 1. Aftencafé Udover natherberget driver Frelsens Hær en aftencafé. Caféen er åben fra kl for alle, der har brug for en kop kaffe eller the, socialt samvær eller en samtale. Cafeen tilbyder udover det, et måltid for eksempel varm suppe. Der kommer gennemsnitligt 3-4 brugere pr. aften. 2. Opmærksomhedspunkter Frelsens Hær rejser en bekymring i forhold til gruppen af yngre mænd (ca år). Gruppen har behov for massiv støtte og de peger på, at en kontaktperson hos Helsingør Kommune for natvarmestuen kunne være med til at skabe større kontinuitet i efterværn og opfølgning. Natvarmestuen åbnede den 15. december, hvilket er sent. Frelsens Hær kunne godt stille lokalerne til rådighed op til en måned før, men har brug for finansiering. 3. Udvikling Frelsens Hær vil bestræbe sig på at være endnu mere tydelige og synlige i rammerne overfor borgerne ved at lave opslag og en præsentationsfolder. Økonomi/Personaleforhold Frelsens Hær har sendt en ansøgning om økonomisk støtte til at drive natvarmestue og aftencafe i vinteren Kommunikation/Høring Sagen afgøres i Socialudvalget Sagen giver ikke anledning til særskilt kommunikation/høring. Center for Særlig Social Indsats indstiller, at orientering foretages. Beslutninger Socialudvalget den Ikke til stede: Michael Mathiesen Philip Læborg (C) var mødt som stedfortræder for Michael Mathiesen (C). Orientering foretaget. Beslutninger den Orientering foretaget.

8 8 06. Præsentation af logo og tekst til hættetrøjer mv. ved Didda fra Center for Rusmidler Indledning/Baggrund Vi aftalte på sidste møde i, at der skulle laves trøjer med et Udsatterådslogo. Didda fra Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte har lavet et forslag, som hun kommer og præsenterer. Center for Særlig Social Indsats indstiller at præsentation og orientering foretages. Beslutninger den Didda Larsen fra CROS fremviser udkast til logo, hættetrøje og folder, og forskellige rettelser drøftes (logoet skal tilrettes lidt, farven på trøjen skal være blå og et par sproglige rettelser til folderen). Didda sørger for rettelser og sender et nyt bud. Rettelser til folder: Kontaktoplysninger: mailadresse til SSI og formand, Bente Borg Donkins mail Der skal være en kort beskrivelse af formanden. Bente Borg Donkin udarbejder og sender til Gry Espe Dalsgaard fra SSI.

9 9 07. Eventuelt Beslutninger den Leder af CROS, Lotte Kragelund beretter, at der er stor frustration hos medarbejdere pga. udvikling i forhold til ydelser (Integrationsydelse/kontanthjælpsloft). Det er beslutninger, der træffes på nationalt plan, men det er vigtigt at gøre opmærksom på konsekvenserne kommunalt. De regneeksempler, der er fremme i medierne, er ofte enlige med børn. Men enlige bliver også hårdt ramt. Lotte Kragelund har lavet et regneeksempel. En enlig har 1700 kr. om måneden, når huslejen er betalt. Til alle andre udgifter.

10 10 Bilagsliste 5. Orienteringssag: Evaluering af Frelsens Hærs natvarmestue i Helsingør 2015/ Evaluering herberg 2016 (158793/16)

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger: Referat Udsatterådet Mødedato: Tirsdag den 13. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger: Referat : Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Orange 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette Lauritsen "Junior"

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 09. september 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 09. september 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Referat : Tirsdag den 09. september 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Orange 3, Prøvestenen Bemærkninger: Mødet afholdes på Prøvestenen, Værelse Orange 3. Medlemmer: Lotte

Læs mere

Referat for ekstraordinært Udsatterådsmøde Udsatterådet

Referat for ekstraordinært Udsatterådsmøde Udsatterådet Referat for ekstraordinært Udsatterådsmøde Udsatterådet : Torsdag den 02. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 15. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 15. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger: Referat Udsatterådet : Tirsdag den 15. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Pensionatet i Hornbæk Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 08. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 13:50 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget : Mandag den 23. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 20:35 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Byrådet 2014-2017

Referat for ekstraordinært møde Byrådet 2014-2017 Referat for ekstraordinært møde : Onsdag den 13. august 2014 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær (C) Betina Svinggaard (A) Duygu A. Ngotho

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget 2014-2017 : Torsdag den 07. august 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 08. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 08. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger: Referat Udsatterådet Mødedato: Tirsdag den 08. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Kulturværftet Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. april 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Marlene Harpsøe (O) Deltagere:

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Byrådet

Referat for ekstraordinært møde Byrådet Referat for ekstraordinært møde : Mandag den 04. januar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Mødested: Byrådssalen, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Betina Svinggaard (A) Duygu A. Ngotho

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Byrådet

Referat for ekstraordinært møde Byrådet Referat for ekstraordinært møde Byrådet : Mandag den 04. december 2017 Mødetidspunkt: Kl. 16:50 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Byrådssalen, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær (C) Betina

Læs mere

Referat 17, stk. 4 udvalg (Ungeindsatsen)

Referat 17, stk. 4 udvalg (Ungeindsatsen) Referat 17, stk. 4 udvalg (Ungeindsatsen) Mødedato: Mandag den 31. marts 2014 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Pyramiden, Prøvestenen, Birkedalsvej 27 Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4)

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4) Referat Udvalg for Tryghed og : Fredag den 20. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Helsingør Gymnasium Mødet holdes på Helsingør Gymnasium - gå

Læs mere

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Referat Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Referat Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard (O) Duygu

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget : Tirsdag den 22. november 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Uddannelsesudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Uddannelsesudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Uddannelsesudvalget : Mandag den 09. oktober 2017 Mødetidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Referat Handicaprådet

Referat Handicaprådet Referat : Mandag den 27. januar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 8:15 Sluttidspunkt: Kl. 11:15 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Per Christensen (A) Morten Westergaard (C) Henrik Møller (A)

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget : Mandag den 14. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Blå Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Allan

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet

Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden : Tirsdag den 20. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Villa Fem Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Tawfik J. Tawfik (Direkte valgt - formand) Carol Pimer Krogstrup (Direkte valgt

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Mandag den 23. juni 2014 Mødetidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00

Referat Udsatterådet. Mødedato: Mandag den 23. juni 2014 Mødetidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Referat : Mandag den 23. juni 2014 Mødetidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette Lauritsen "Junior" - Lars Klesson Bo

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget

Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget Referat for ekstraordinært møde Beskæftigelsesudvalget : Tirsdag den 22. november 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet

Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden Integrationsrådet : Tirsdag den 01. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Azubuike Ukumadu (Direkte valgt) Carol Pimer

Læs mere

Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet

Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og Ældrerådet Dagsorden Fællesmøde - Socialudvalget og : Tirsdag den 05. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Ib Kirkegaard (O) Duygu A. Ngotho (A) Gitte

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT Frelsens Hærs natherberg i Helsingør sæson 2015/2016

EVALUERINGSRAPPORT Frelsens Hærs natherberg i Helsingør sæson 2015/2016 EVALUERINGSRAPPORT Frelsens Hærs natherberg i Helsingør sæson 2015/2016 Indhold Indledning... 3 Opstart... 3 Samlet vurdering... 3 Målgruppen... 4 De unge, 18 ca. 35 år:... 4 De ældre, 35-70 år... 5 Generelt

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget : Mandag den 23. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 20:35 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Byrådet

Referat for ekstraordinært møde Byrådet Referat for ekstraordinært møde Byrådet : Mandag den 02. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:10 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (V) Betina Svinggaard

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet

Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden : Tirsdag den 31. maj 2016 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Stengade 72, Til gården Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Tawfik J. Tawfik (Direkte valgt - formand) Carol Pimer Krogstrup (Direkte

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet

Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden : Tirsdag den 01. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Azubuike Ukumadu (Direkte valgt) Carol Pimer Krogstrup (Direkte

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger:

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Referat : Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt (Helsingør Idrætsanlæg) Jesper Hviid (Helsingør Golf

Læs mere

Dagsorden Handicaprådet

Dagsorden Handicaprådet Dagsorden Handicaprådet : Mandag den 13. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Philip Læborg (C) Ib Kirkegaard (O) Haldis Glerfoss

Læs mere

Dagsorden Integrationsrådet

Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden Integrationsrådet : Torsdag den 28. april 2016 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Snekkersten Idrætsanlæg, mødelokale Bemærkninger: OBS: Mødet holdes i Snekkersten Idrætscenter, Agnetevej 1 Medlemmer:

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og : Mandag den 05. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 16:40 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens

Læs mere

Referat Trafiksikkerhedsrådet

Referat Trafiksikkerhedsrådet Referat : Tirsdag den 09. december Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 1:00 Mødested: Køreteknisk Anlæg, Kongevejen 25F, 390 Kvistgård Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (Formand) Bente

Læs mere

Tillægsdagsorden Handicaprådet

Tillægsdagsorden Handicaprådet Tillægsdagsorden Handicaprådet : Mandag den 14. september 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Philip Læborg (C) Ib Kirkegaard (O) Haldis

Læs mere

Referat Handicaprådet

Referat Handicaprådet Referat Handicaprådet : Mandag den 17. marts 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Philip Læborg (C) Ib Kirkegaard (O) Haldis Glerfoss

Læs mere

Hjemløse og hjemløsetælling 2013

Hjemløse og hjemløsetælling 2013 Hjemløse og hjemløsetælling 2013 for.net 3.5 Client Profile 5.2.0.0. 2004-2011 Aspose Pty Ltd. Lotte Kragelund Tilbudsleder Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, Center for Psykiatri og Handicap Sted:

Læs mere

Referat Integrationsrådet

Referat Integrationsrådet Referat : Torsdag den 22. januar 2015 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Azubuike Ukumadu (Direkte valgt) Begüm

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Mandag den 11. november 2013 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Mandag den 11. november 2013 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00. Bemærkninger: Referat Udsatterådet : Mandag den 11. november 2013 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Vi finder et sted Bemærkninger: Medlemmer: Birgitte Ljunggreen Rasmussen (F) Lotte Kragelund

Læs mere

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4)

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4) Referat Udvalg for Tryghed og : Fredag den 21. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Abildtræet Bemærkninger: Mødested: Fritidsklubben Abiltræet, Abildgaardsvej 45C Medlemmer:

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet

Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet : Mandag den 05. januar 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 8:30 Mødested: Bemyndiget Bemærkninger: Høring gennemført uden fysisk møde Medlemmer:

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4)

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4) Referat Udvalg for Tryghed og : Fredag den 04. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Kulturværftet M1 Bemærkninger: Mødet holdes på Kulturværftet kl 10.00-12.00 Medlemmer:

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet

Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet Referat for ekstraordinært møde Handicaprådet : Onsdag den 16. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Philip Læborg (C) Ib Kirkegaard

Læs mere

Orientering om landsdækkende kortlægning af hjemløshed i Danmark 2019

Orientering om landsdækkende kortlægning af hjemløshed i Danmark 2019 Punkt 5. Orientering om landsdækkende kortlægning af hjemløshed i Danmark 2019 2019-073558 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til s orientering, Statusnotat vedr. Byens rum og socialt udsatte,

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Dagsorden Udsatterådet

Dagsorden Udsatterådet Dagsorden Udsatterådet : Mandag den 11. november 2013 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Mødested: Vi finder et sted Bemærkninger: Medlemmer: Birgitte Ljunggreen Rasmussen (F) Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard

Læs mere

Tillægsdagsorden Socialudvalget

Tillægsdagsorden Socialudvalget Tillægsdagsorden Socialudvalget : Tirsdag den 15. august 2017 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Ib Kirkegaard (O) Jens Bertram (C) Duygu A. Ngotho (A) Bente

Læs mere

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og : Tirsdag den 01. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:30 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (V) John Calberg (C) Morten

Læs mere

Referat Integrationsrådet

Referat Integrationsrådet Referat : Torsdag den 04. september 2014 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: SSPK, Rønnebær Alle 170 Bemærkninger: BEMÆRK: Kl. 17: Besøg ved Klub Olivens sommerfest. Mødes ved P-plads,

Læs mere

Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 17. september 2018 Mødested: Støttecenter Solglimt, Lumbyesvej 28 B, Fredericia Mødetidspunkt: Kl.

Læs mere

Referat. fra. OvergangsMED Børn og Unge

Referat. fra. OvergangsMED Børn og Unge Referat fra OvergangsMED Børn og Unge Mødedato: Tirsdag den 5. maj 2015 Mødetidspunkt: 10:00-12:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødesalen, Materielgården i Sig Louise Raunkjær, Anette Brodde,

Læs mere

Midlertidig husly, uden egen lejekontrakt

Midlertidig husly, uden egen lejekontrakt Housing First Midlertidig husly, uden egen lejekontrakt Forsorgshjem Hjemløsinstitution med fokus på udredning og botræning Gennemgangsboliger/Skurvogne Er en del af tilbudene i Psykiatri indsatsen. Housing

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Dagsorden Trafiksikkerhedsrådet

Dagsorden Trafiksikkerhedsrådet Dagsorden : Tirsdag den 20. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Prøvestensvej 52, Helsingør Bemærkninger: Mødelokale 3 Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (Formand) Bente Marker (Center for

Læs mere

Referat Handicaprådet

Referat Handicaprådet Referat : Mandag den 23. november 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 11:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Philip Læborg (C) Ib Kirkegaard (O) Haldis Glerfoss (Ø)

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Referat Der indkaldes til møde om Møde nr. Dato 18.06. 2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Kolding Kommunes Udsatteråd Mødedato Mødested Møde start/slut

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale A3.31 Fraværende: Lars Jensen Linda Lund Birthe Mygind Sørensen Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Side

Læs mere

Referat Byrådet 2014-2017

Referat Byrådet 2014-2017 Referat Byrådet 2014-2017 : Mandag den 24. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær (C) Betina Svinggaard (A) Gitte Kondrup (A)

Læs mere

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat : Onsdag den 26. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Prøvestenen, Pyramiden Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Peder Skou (DA) Harald Kortland

Læs mere

Med venlig hilsen Gert Pedersen Frelsens Hær Helsingør Mobil:

Med venlig hilsen Gert Pedersen Frelsens Hær Helsingør   Mobil: Anmodning om økonomisk støtte fra Frelsens Hær Helsingør: Frelsens Hær (FH) tillader sig hermed at fremsende en ansøgning om økonomisk støtte til vort sociale arbejde i Helsingør for næste budget år 2017

Læs mere

Åben Tillægsdagsorden. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åben Tillægsdagsorden. til. Udvalget for Kultur og Fritid Varde Kommune Åben Tillægsdagsorden til Udvalget for Kultur og Fritid Mødedato: Tirsdag den 21. april 2015 Mødetidspunkt: 13:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Dronningeværelset - det gamle

Læs mere

Referat Handicaprådet

Referat Handicaprådet Referat Handicaprådet : Mandag den 17. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Rød 3, Prøvestenen Bemærkninger: Lars Løgstrup deltog i mødet som suppleant for Karsten Grubert.

Læs mere

Mødereferat. Udsatterådet. Emne Udsatterådsmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Havestuen, Rådhuset 15.00/18.

Mødereferat. Udsatterådet. Emne Udsatterådsmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Havestuen, Rådhuset 15.00/18. Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Mødereferat Møde mellem/i Udsatterådet Møde nr. Dato 12. januar 2017 Sagsnr. 15/5488 Løbenr. 8366/17 Referent Lene Kristin Kamp Direkte telefon 928

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed Referat fra ekstraordinært møde i Udvalget for Social og Sundhed Mødedato: Mandag den 10. februar 2014 Mødetidspunkt: 14:00-16:00 Mødested: Jobs 3 Deltagere: Fraværende: Referent: Thyge Nielsen, Ingvard

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Mødereferat. Referat fra møde i Udsatterådet den Emne Udsatterådsmøde

Mødereferat. Referat fra møde i Udsatterådet den Emne Udsatterådsmøde Senior- og Socialforvaltningen Stab for socialområdet Mødereferat Møde mellem/i Referat fra møde i Udsatterådet den 19.5.16 Møde nr. Dato 19. maj 2016 Sagsnr. 15/21584 Løbenr. 96506/16 Referent Lene Kristin

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget

Referat. Ældre- og Genoptræningsudvalget Referat Ældre- og Genoptræningsudvalget Møde nr.: 10/2018 Dannet den: Tirsdag den 23-10-2018 Mødedato: Mandag den 22-10-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Gråt, Amtstue Alle Medlemmer Benny Christensen

Læs mere

BBD konstaterede, at hun fandt kommissoriet dækkende for hendes opgaver som i Rådet.

BBD konstaterede, at hun fandt kommissoriet dækkende for hendes opgaver som i Rådet. Notat Deltagere: Bente Borg Donkin, Byrådet Christian Holm Donatzky, Byrådet (til kl. 17) Jens Bertram, Byrådet Marlene Harpsøe, Byrådet Afbud Charlotte Olsen, formand Boliggården Palle Wørmann, formand

Læs mere

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18

Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Udkast til reviderede kriterier for tildeling af tilskud 18 Kvalitetsstandard Servicelovens 18 Hvad er indsatsens lovgrundlag Serviceloven kapitel 5 Brugerinddragelse, rådgivende samarbejdsorganer m.v.

Læs mere

Udsatterådet. Referat

Udsatterådet. Referat Referat Mødedato: Torsdag den 6. september 2018 Mødetidspunkt: 15:00 Sluttidspunkt: 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Bemærkninger: Forsorgscenter Viborg Rørsangervej 5 8800 Viborg Inger Bonde Christensen,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge Referat fra FællesMED Børn og Unge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 Mødetidspunkt: 13:00-15:10 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 2 på BCV Louise Raunkjær, Anette Brodde, Flemming

Læs mere

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Sundheds-, Idræts- og : Torsdag den 07. januar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens Bertram (C) Betina Svinggaard

Læs mere

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 31. maj 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Ulla Spangtoft,Kirsten Torp, Johnny Hundt, Bent Jensen, Fouzia Awala, Esther Haugaard

Læs mere

Referat af møde i Socialudvalget

Referat af møde i Socialudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Socialudvalget Mødetidspunkt 19-08-2015 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl: 18:03 Tilstede: Marie-Louise Andreassen, Anne Hjorth,

Læs mere

Referat Udsatterådet Udsatterådet

Referat Udsatterådet Udsatterådet Referat Udsatterådet Udsatterådet Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Afventer Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 15. december 2015 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Anette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar 2019 Mødested: Det Bruunske Pakhus Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 9. december 2014 FORRETNINGSUDVALGET: REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Birgit Buddegård (BB), formand for Asyludvalget Ilse Fjalland

Læs mere

REFERAT SOCIALUDVALGET

REFERAT SOCIALUDVALGET REFERAT SOCIALUDVALGET den 17.01.2012 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Udbud af læge- og speciallægekørsel jfr. sundhedslovens 170... 4 3 Udsatteråd. Indstilling

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Åbent Referat. til. Integrationsrådet

Åbent Referat. til. Integrationsrådet Åbent Referat til Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 22. oktober 2014 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Deltagere: Kantinen, BCV (lille del) Abder Razak Jenayah, Saida Guled, Lone H. Pedersen, Keld

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af møde i Kommunalbestyrelsen

Referat af møde i Kommunalbestyrelsen GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Kommunalbestyrelsen Mødetidspunkt 14-09-2016 18:00 Mødeafholdelse Rådssalen Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.05 Tilstede: Hans Toft, Jesper Kampmann (stedfortræder

Læs mere

Dagsorden Marienlyst Slot, 17, stk. 4

Dagsorden Marienlyst Slot, 17, stk. 4 Dagsorden : Fredag den 30. juni 2017 Mødetidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Stengade 72, Til gaden Bemærkninger: Medlemmer: Michael Mathiesen (C) Henrik Møller (A) Michael Brostrøm (Formand for Marienlyst

Læs mere

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing Returadresse Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Kirsten Nørgaard Direkte telefon 9974 1429 E-post kirsten.norgaard@rksk.dk Dato 16.. april 2015 Sagsnummer

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale C Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Nataliia Gudymenko Phul Kumari Biswa

Læs mere

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og : Tirsdag den 01. december 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:30 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (V) John Calberg (C) Morten

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-08-2018 Mødedato: Tirsdag den 14-08-2018 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat Integrationsrådet

Referat Integrationsrådet Referat : Tirsdag den 11. juni 2013 Mødetidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: Sprogcenter Nordsjælland Bemærkninger: Medlemmer: Duygu Aydinoglu (Direkte valgt, fungerende formand) Tawfik

Læs mere