Cuba Kulturrejse til Caribien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cuba Kulturrejse til Caribien"

Transkript

1 Cuba Kulturrejse til Caribien Castro og cigarer. Havana og Hemingway. Sukkerrør og sensuel dans. Pirater og pastelfarver. Daiquiri og dollargrin. Der er mange forestillinger om Cuba. Og alligevel er et besøg på øen som at åbne en kæmpe pose overraskelser. For virkeligheden overgår alle klicheer. Cuba ligger som en tropisk tidslomme mellem USA og Caribien og er en ganske særlig oplevelse både i kraft af sin koloniale fortid og revolutionære nutid. 16 dage Pris Rejseleder Status Information 30. nov 17 til 15. dec kr Dina Overgaard På denne kulturrejse besøger vi charmerende byer som Havanna, Trinidad og Santiago de Cuba. Den fascinerende historie med spanske conquistadorer, pirater og uafhængighedskrige oprulles. Vi skal se de unikke vægmalerier, Asger Jorn udførte i Havana i 1967, og vi henføres til Hemingways verden i den lille fiskerby, hvor han hentede inspiration til Den gamle mand og havet. Musikken stifter vi bekendtskab med i den kendte jazzklub, der har en telefonboks som indgangsparti. Rommen smager vi blandt andet på den kendte bar, hvor frihedskæmperne hang ud under uafhængighedskrigen. Og dansen ser vi på balletskole i Havana. Ganske enkelt: Denne rejse er et sensuelt møde med en fascinerende kultur. Læs praktiske oplysninger om rejser til Cuba her Max 20 deltagere. VIGTIG LÆSNING: Klik her inden du beslutter dig for, om du vil med til Cuba.

2 1. dag København - Cuba Udrejse fra Kastrup til Havana. Vi kører direkte til hotel, hvor middagen er inkluderet. 2. dag Asger Jorn, danseskole og rom I dag skal vi se de sensationelle vægmalerier, Asger Jorn lavede i Havana i Ni vægmalerier, fra gulv til loft, der er godt gemt i det historiske revolutionsarkiv, der har til huse i en tidligere amerikansk bank. Historien er følgende: Cuba inviterede vestlige kunstnere til en revolutionær kongres i Asger Jorn var blandt dem. Han kedede sig bravt på kongressen, og bad om lov til at være kreativ i stedet. Ifølge en anekdote tilbød cubanerne først Jorn at udsmykke chokolade-æsker, men han fik dem overtalt til at stille rom, cigarer, maling og pensler til rådighed i det nyetablerede arkiv. Og så gik han i gang. Resultatet gik i glemmebogen, men i 2006 skaffede nogle ihærdige danskere to millioner kroner, så malerierne kunne restaureres. Og nu kan vi beundre dem på denne rejse. I dag ser vi desuden den nyere del af Havana. Vi kommer forbi Revolutionspladsen, og besøger Laura Alonsos balletskole. Laura Alonso er verdenskendt for sit balletkompagni, der har optrådt over hele kloden. Undervejs er der frokost på en lokal restaurant. Museet for de Skønne Kunster (Museo Nacional de Bellas Artes de La Habana) har cubansk kunst fra kolonitiden frem til i dag, og vi tager et svinkeærinde på rom-museet, hvor vi lærer, hvordan man fremstiller rom og smager de gode varer. Morro fortet var en af de første bastioner i Havana, og vi ser det som afrunding på turen rundt i Havana. Om aftenen er der middag på en af byens restauranter.

3 3. dag Eksotiske Old Havana Havana alene navnet tænder øjeblikkeligt for caribiske billeder: Farverige huse med balkoner. Gamle dollargrin. Smedejerns-gelændere. Cigarer. Musik. Og når man går rundt i Cubas hovedstad, finder man ud af, at disse forestillinger holder. Der er masser af stemning i Havana. Byen blev grundlagt i 1519 af de spanske conquistadorer, og har haft en turbulent historie. Men trods krige og revolutioner står det gamle Havana i dag stort set som for 100 år siden eller mere. Vi går på rundtur i Old Havana, og kan nyde arkitekturen og den eksotiske atmosfære omkring pladser som Armas Square, Old Square og Cathedral Square. Sidstnævnte er måske byens smukkeste torv. En af de mest imposante bygninger på Cuba er Palacio de los Capitanes Generales. Den er nu by-museum, og vi ser udstillingen om Cubas koloniale fortid. Da slaver fra Vestafrika kom til Cubas sukkermarker, blev de tvunget til at omvende sig til katolicismen. De dyrkede i det skjulte deres egen åndetro, og gradvist opstod blandingen af vestafrikansk Yoruba religion og katolicisme: Santeria. Historien om denne særlige religion oprulles for os på Yoruba Association House. Frokosten spiser vi på en lokal restaurant, og om eftermiddagen er der tid på egen hånd i Havana. Der er meget at opleve i den gamle bydel med sit mix af barok og neoklassicistisk arkitektur: kirker, paladser, private hjem, revolutions-monumenter - og markeder. Der gøres en indsats for at restaurere den historiske kerne af Havana, så dens særpræg bevares for fremtiden. Der er dækket op til middag på en lokal restaurant og derpå venter endnu et af Havanas højdepunkter: La Zorra y El Cuervo. Den berømte jazz klub på La Rampa-gaden. Man behøves ikke husnummer, for indgangen er ikke til at tage fejl af. Det er en rød engelsk telefonboks. Gennem boksen kommer man til klublokalet, hvor store jazz-navne har spillet. 4. dag Cuba-cigarer Fly til landets næststørste by, Santiago de Cuba. Frokosten bliver i Havana eller Santiago det afhænger af afgangstidspunktet. Hvem har ikke hørt om Cuba-cigarer? De bedste der findes, hævdes det. Og listen over kendte personer, der har ladet sig afbilde med en cigar i mundvigen, er lang: Fidel Castro, Churchill, Bill Clinton, Stauning, Per Hækkerup og John F. Kennedy. Eller Egon Olsen, detektiven Colombo og James Bond. Vi besøger en cigar-fabrik udenfor Santiago, og lærer om fremstillings-processen, der i parentes bemærket er meget møjsommelig. Vi har tre nætter på hotel i Santiago de Cuba. Dagens middag er på vores hotel.

4 5. dag Santiago de Cuba Santiago de Cuba blev grundlagt af spanierne i Franske immigranter og afrikanske slaver har været med til at give byen et spændende, kulturelt særpræg. På en byrundtur ser vi den store kirkegård Santa Efegenia med flotte marmor-gravsten, nogle helt tilbage fra 1868, og adskillige spektakulære mausoleer. Blandt andet José Marti, forfatter, journalist, filosof, professor og revolutionær, ligger begravet på Santa Efeginia. Marti var symbolet på Cubas strid for selvstændighed fra det spanske herredømme i det 19. århundrede. Fortet Morro på toppen af en klippe vogter over Santiago. Det blev konstrueret i 1638 af en italiensk arkitekt. Det ser uindtageligt ud. Men det har ikke forhindret angreb på det. Pirater angreb flere gange, og engelske fribyttere erobrede fortet helt og blev her 14 dage, mens de tømte det for krudt og kostbarheder. I dag er der - meget a propos - et pirat-museum på fortet. Vi besøger museet, og så er vi klar til frokost. Det ældste hus på Cuba er fra Her boede koloniens første guvernør, Diego Velazquez. Facaden er i andalusisk stil, med fine gittervinduer i træ, med handelshus og guld-depot i stuen og guvernørens bolig på 1. sal. I dag er guldet væk, men man kan se, hvordan koloni-herrerne indrettede deres hjem i det 16. og 17. århundrede. Resten af eftermiddagen er der tid på egen hånd. En tur gennem Parque Céspedes kan anbefales. Denne plads er Santiago de Cubas hjerte. Her er katedralen, koloniale bygninger og statuen af nationalhelten Carlos Manuel de Céspedes. De lokale sidder og slapper af på bænkene. Måske oplever man ældre mænd med Panama-hat spille kontrabas, eller unge senoritas, der sender forførende blikke mod turisterne ved bordene foran Hotel Casa Grande. Her sad i øvrigt i sin tid Graham Greene og søgte inspiration til sit forfatterskab. Middag på hotellet. 6. dag Santiago de Cuba Klokken 6 om morgenen, den 26. juli 1953, angreb 135 rebeller, anført af en ung Fidel Castro, Moncada garnisonen i Santiago. Det blev startskuddet til revolutionen i Cuba. Få år senere blev kasernen omdannet til skole, og i dag er den delvist ombygget til museum, som vi besøger. Derpå tager vi en rundtur i båd på havnen. Efter frokost er der tid på egen hånd i den charmerende by.

5 7. dag Labyrinter i Camagüey Efter morgenmaden lægger vi Santiago de Cuba bag os og sætter kursen mod Camaguey. Lidt udenfor Santiago gør vi dagens første stop i byen El Cobre. Her finder vi det største valfartssted I landet, basilikaen for Jomfru Maria. I 1608 fandt to slaver, der indsamlede salt, en statue flydende i vandet ud for kysten ved El Cobre. Statuen havde en inskription: Jeg er velgørenhedens jomfru. Utallige mirakler er sket ved statuen, der er blevet hele landets skytshelgen. I dag har den plads i basilikaen i El Cobre. Frokosten er på en restaurant i Bayamo, hvor der også er tid til en tur rundt i byen. Bayamo er udråbt til at være verdensmester i bæredygtig transport efter et FN-studie. Kun 15% af byens pendlere bruger motoriseret transport. 39% kører til og fra job i hestevogn. Der er et rutenet, som dækkes af 500 hestetrukne vogne. Og resten bruger cykel eller cykeltaxa. Vores bus har dog motor, og fortsætter mod Camagüey ud på eftermiddagen. Den gamle bydel er på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Gaderne er smalle og slår hele tiden knæk næsten labyrintiske. Efter at piraten Henry Morgen havde brændt byen ned i 1600-tallet, byggede man byen op med labyrintiske gader, i den tro, at hvis piraterne nogensinde vendte tilbage, ville de fare vild og være lette at bekæmpe. På en rundtur i byen ser vi torvet San Juan de Dios, La Sociedad kirken og Ignacio Agramonte parken. Hvis tiden er til det, går vi en tur ad boulevarden. Middag på hotellet. 8. dag Mod Trinidad I dag når vi frem til en af Cubas mest berømmede byer, Trinidad. Undervejs kører vi gennem Sancti Spiritus, og byen er et stop værd. Broen over Yayabo floden er bygget i 1815 af mursten. Der er 5 buer, længden er kun 85 meter, og selv om broen blev konstrueret til fodgængere og små vogne, så har den modstået nutidens tunge biler også. Frokost i Sancti Spiritus. Sidst på eftermiddagen når vi til Trinidad, hvor vi har 3 overnatninger. Vi indkvarteres i private hjem, som ligger "downtown" Trinidad. Husene har alle air condition, varmt vand, gode senge, og vore værter sørger også for morgenmad til os. 9. dag Trinidad og sukkerrør Trinidad har brolagte gader, pastelfarvede huse, skønne torve, gyldne strande, og masser af musik. Byen er på UNECOS liste over verdens kulturarv. Det var det første sted, der blev udviklet med henblik på turisme efter revolutionen i Cuba. I sin tid blev byen rig på produktionen af sukker. I det 18. og 19. århundrede arbejdede slaver i plantagerne og på møllerne i dalene omkring Trinidad. Vi besøger Valley of the Sugar Mills, som ligger små 12 km udenfor Trinidad. Området er optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv, for her er stadigt mange spor efter den store industri-epoke. Vi besøger plantagen Manaca Iznaga, hvor ejernes hus og slavernes kvarter er intakte. Et tårn rager op over det hele. Omkring år 1816 byggede den daværende ejer Alejo Maria Iznaga tårnet på 45 meter. Det var det højeste tårn i Cuba på dét tidspunkt, og understregede sukker-baronernes rigdom og status. Tilbage i Trinidad ser vi bymuseet. Og så går vi på bar. La Canchanchara er den kendte cocktaibar, hvor frihedskæmperne under uafhængighedskrigen mod Spanien hang ud og drak deres Canchanchara, en drink lavet af rom, lime, honning og vand. Baren findes i et af de ældste huse i Trinidad og vi skal da smage Canchanchara. Frokosten indtager vi på en af Trinidads restauranter, og resten af dagen er der tid på egen hånd.

6 10. dag Trinidad og vandring Efter morgenmaden bestiger vi kraftige, russisk byggede biler og tager på udflugt. Målet er El Cubano parken. Kun 5 km udenfor byen ligger dette smukke område. Vi er i kanten af Escambray bjergene, og går en tur gennem skoven og nyder den storslåede og meget varierede natur. Efter frokost kører vi tilbage til Trinidad. 11. dag Hundrede Brande og Santa Clara Det er blevet tid til at vinke farvel til Trinidad, og vi har en lang dag foran os. Turen går til Cienfuegos endnu en af Cubas byer, der er optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Cienfuegos er optaget på listen, fordi den regnes som det bedste eksempel på byplanlægning i den spanske oplysningstid. Undervejs besøger vi en botanisk have, og frokosten indtager vi i Cienfuegos. Navnet kan oversættes som 100 brande. Men der er mere romantik i byens tilnavn: Sydens perle. På en byrundtur ser vi Jose Marti torvet, boulevarden og Tomas Terry teatret. Det smukke teater i nyklassistisk stil er bygget i efter en donation af velhaveren Terry Thomas. Sarah Bernhardt, Enrico Caruso og Anna Pavlova er blot nogle af de internationale stjerner, der har sunget her. Efter frokosten kører vi mod Santa Clara. Indkvartering og middag på hotel. 12. dag Santa Clara Santa Clara er i dag den 5. største by i Cuba, men det var den ikke i 1689, da 175 mennesker besluttede at anlægge en by. De var rejst væk fra kysten, fordi de var trætte af pirat-angreb. På grund af sin centrale beliggenhed blev Santa Clara snart en by, man skulle regne med. I dag ligger der blandt andet et stort universitet i Santa Clara. Efter morgenmaden tager vi en tur rundt i byen. Vi besøger mausoleet for Che Guevara. Hans erobring af byen i 1958 var enden for Batista-regimet, derfor er der en ganske særlig forbindelse mellem Che og Santa Clara. Efter besøget kører vi til Havana. Indkvartering og middag på hotellet. 13. dag Viñales dalen Dagen sætter vi af til en udflugt til Viñales Valley i det vestlige Cuba. I det unikke landskab har dyrkning og forarbejdning af især tobak knapt forandret sig i århundreder. Store tobaksblade er arrangeret på gamle træstativer og tørrer i solen, og landskabet er betagende med kalkstensklipper i spidse formationer. Traditionerne er stærke i Viñales. Cubanerne identificerer sig med dalen på grund af dens historiske og kulturelle egenart, og cubanske malere har sværmet for de unikke landskaber. Vi besøger en kaffeplantage, og lægger vejen forbi et af verdens største klippemalerier. Mural of Prehistory er 120 meter højt og 180 meter bredt, og er kunstneren Leovigildo Gonzales fortolkning af evolution. Det tog 4 år at lave det farverige klippe-maleri.

7 14. dag Ernest Hemingway Der mangler en sidste brik i mosaikken om Cuba: Hemingway. Den amerikanske forfatter og journalist flyttede til Cuba i Han købte Finca Vigia for dollars, og her skrev han to af sine mest kendte romaner: Hvem ringer klokkerne for? og Den gamle mand og havet. Huset i den lille by San Francisco de Paula, lidt udenfor Havana, står i dag som museum med et næsten komplet bibliotek fra Ernest Hemingways tid. Han flyttede til USA i 1960, og efter hans død i 1961 blev huset museum. Der er to forskellige udlægninger af, hvad der skete. Den officielle cubanske version er, at arvingerne gav huset til Cuba. Arvingernes version er, at huset blev eksproprieret. Under alle omstændigheder besøger vi huset. Når Hemingway tog ud at fiske, skete det fra Cojimar, et lille fiskerleje. Her lå hans båd, Pilar. Her drak han sine Daiquiri sammen med de lokale fiskere. Og her blev han inspireret til Den gamle mand og havet (1952) der indbragte ham Nobelprisen i litteratur. Vi besøger også Cojimar og spiser frokost inden vi vender tilbage til Havana. Om aftenen er der afskedsmiddag på en god, lokal restaurant i Havana. 15. dag Hjem til Danmark Vi kører til lufthavnen og sætter kursen mod Danmark. 16. dag Hjemkomst til Kastrup

8 Kort Prisen inkluderer Fly København til Havana Indenrigsfly Havana-Santiago de Cuba Kørsel i air-con bus Udflugter jf. program Indkvartering på hoteller i delt dobbeltværelse Indkvartering i Trinidad i private hjem Helpension (dog undtagen middag dag og frokost dag Dansk rejseleder. Engelsktalende lokalguide. Drikkepenge til lokalguide og chauffører. Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

9 Ikke inkluderet Rejse - og afbestillingsforsikring. Visa pt. kr. 355 pr. person ved COMET Consular Service. Øvrige drikkepenge. Eneværelsestillæg (4.700 kr.) Husk at læse de almindelige handelsbetingelser her Vigtigt Passet skal være gyldig min. 3 måneder udover opholdets varighed. Cuba indførte pr. 1. maj 2010 nye regler for rejsesygeforsikring for alle udlændinge samt cubanere med bopæl uden for landet. Forsikringskort eller certifikat skal forevises ved indrejse og være gyldigt under hele opholdet. Forsikringen skal dække udgifter til medicin- og lægebehandling. Du skal være forberedt på, at der kan opstå program- og hotelændringer undervejs, og hotelstandarden kan være svingende. Andet VIGTIG LÆSNING! Klik her!

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad

Cuba Grande. 16 dage. M = morgenmad F = frokost A = aftensmad Cuba Grande 16 dage Livsglæden kan både ses, mærkes og høres på Cuba, hvor musikken og de hjertelige cubanere med djævelsk humor er en del af oplevelsen. Cuba er på mange måder en rejse tilbage i tiden,

Læs mere

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Cuba BBB. 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Cuba BBB 13 dages veltilrettelagt grupperundrejse i Cuba med erfaren dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba BBB 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Havana - Cienfuegos - Trinidad -

Læs mere

Cuba Mageløse oplevelser

Cuba Mageløse oplevelser Cuba Mageløse oplevelser Nr 2. 23. februar 2015 Cuba - Mageløse oplevelser Komplet rundrejse m. udflugtspakke, sommer/vinter 2015-16 Ca. 100 km. Las Terrazas Havana Jibacoa Varadero Vinãles Cayo Santa

Læs mere

Cuba Rundt på 2 og 4 hjul

Cuba Rundt på 2 og 4 hjul Cuba Rundt på 2 og 4 hjul Tag med BENNS på denne aktive rundrejse, hvor mange af Cubas kulturelle og historiske højdepunkter opleves både med bus og med cykel. På den måde får I mulighed for at komme endnu

Læs mere

Rundrejse på CUBA. Mangaard Travel Group. Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse

Rundrejse på CUBA. Mangaard Travel Group. Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse Rundrejse på CUBA Mangaard Travel Group Oplev Castros Gamle Cuba Dansktalende rejseleder følger med helt fra Danmark. 12 dages rundrejse Havana den gamle og nye bydel - Hemingways museum La Vigia Pinar

Læs mere

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA

RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA RUNDREJSE CUBA DET KLASSISKE CUBA Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Tag med Bravo Tours til den største ø i Caribien, nemlig Cuba. Alene navnet sætter gang i fantasien. For sit indre billede ser

Læs mere

Medicinsk Studierejse til Cuba

Medicinsk Studierejse til Cuba 1 Medicinsk Studierejse til Cuba 7 18. oktober 2003 Har Cuba flere læger pr. indbygger end noget andet land? Har Cuba flere læger i Den Tredje Verden end WHO? Hvordan har Cuba s sundhedssektor udviklet

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller

Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Cuba Deluxe 13 dages tur til Havana og Varadero på Cubas bedste hoteller Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Cuba Deluxe 13 dages kulturrejse til Cuba Havana og Varadero Cuba er et fantastisk og anderledes

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Oplevelsesrejse til Cuba med 2 Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Havanna Viñales Cienfuegos Trinidad Santa Clara Cayo Santa Maria

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba - med Air Canada

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba - med Air Canada 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba - med Air Canada Oplevelsesrejse til Cuba med 2 Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Havanna Viñales Cienfuegos Trinidad Santa Clara

Læs mere

Kør selv-ferie i Cuba

Kør selv-ferie i Cuba Kør selv-ferie i Cuba Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat en spændende kør selv-ferie i Cuba, hvor både bil og overnatningssteder er på plads, inden du tager hjemmefra indholdet og oplevelserne

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Cuba med dansk rejseleder

Cuba med dansk rejseleder Check Point Travel Store rejser til små priser Cuba med dansk rejseleder Cubas kultur, musik & natur Rejseleder: Sven Fenger 14 dage afrejse 13. april 2011 Med dansk rejseleder Havana - Trinidad - Cienfuegos

Læs mere

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø

Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Påske på Patmos Ortodoks tradition på en smuk ø Hver påskelørdag tændes den hellige ild mirakuløst hos den ortodokse patriark i Jerusalem. Den fragtes med fly til Grækenland og fordeles til to religiøse

Læs mere

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019

Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den november 2019 Rejseprogram til Cuba Casa Singlerejse den 17. 28. november 2019 Vores Cuba Casa singlerejse er meget populær, så derfor har vi lavet denne extrarejse til alle vores singlegæster til dejlige Cuba et land,

Læs mere

En rundrejse, der har det hele: Natur, kultur, autencitet, aktiviteter og afslapning. Andre rejser til Cuba:

En rundrejse, der har det hele: Natur, kultur, autencitet, aktiviteter og afslapning. Andre rejser til Cuba: Cuba Rundt på 2 og 4 hjul 15 dage fra 25.748,- pr. person Inkl. fly, hotel/ p rivat ind kvartering, cykelleje m.m. T ag med BENNS på denne aktive rundrejse, hvor mange af Cubas kulturelle og historiske

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder

Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder Program for 12-dages rundrejse i det vestlige Cuba Med dansk rejseleder C U B A Det er sidste chance for at opleve den sidste kommunistiske stat i den vestlige verden. Amerikanerne står på spring for at

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

RUNDREJSE CUBA DET BEDSTE AF CUBA - DEN STORE RUNDREJSE

RUNDREJSE CUBA DET BEDSTE AF CUBA - DEN STORE RUNDREJSE RUNDREJSE CUBA DET BEDSTE AF CUBA - DEN STORE RUNDREJSE Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Rejs til Cuba med Bravo Tours og få en caribisk rejseoplevelse i særklasse. I Cuba er der fokus på sansefyldt

Læs mere

Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico

Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico Wonders of the Caribbean - Cuba og Mexico Tag med BENNS på en fantastisk rejse, som kombinerer Havanas farverige gader med Mexicos Maya-ruiner og krystalklare vand. En unik rejse, der giver historiske

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Cuba Rejseforslag til individuelle rejser

Cuba Rejseforslag til individuelle rejser Cuba Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Cuba! VIGTIGT Transport i Cuba Rejseforslagene på de følgende sider kan gøres på to måder: i lejebil (kør-selv) eller med bus. Det er nemt at køre

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

HAVANNA VIÑALES CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO HAVANNA CASTROS CUBA 

HAVANNA VIÑALES CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO HAVANNA CASTROS CUBA  HAVANNA VIÑALES CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO HAVANNA CASTROS CUBA  Tilbagelænet caribisk livsstil, pittoreske og charmerende byer, en musik, der går lige i blodet og strande med palmer

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Farverige Cuba. 12 dage

Farverige Cuba. 12 dage Farverige Cuba 12 dage En rejse til Cuba er først og fremmest et møde med livsglæde og smittende salsarytmer, og overalt bliver du mødt med smil og venlighed. Selv om Cuba har åbnet døren til den store

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Coco Loco. 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco. Kulturel Oplevelsesrejse med

Coco Loco. 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco. Kulturel Oplevelsesrejse med Coco Loco 12 dages individuel rundrejse i Cuba med ophold på tropeøen Cayo Coco Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Bella Cuba - garanteret grupperejse Coco Loco 12 dages kulturrejse i Cuba Havana - Cienfuegos

Læs mere

Cuba Grande 16 dage Glæd dig fordi

Cuba Grande 16 dage Glæd dig fordi Cuba Grande 16 dage Livsglæden kan både ses, mærkes og høres på Cuba, hvor musikken og de hjertelige cubanere med djævelsk humor er en del af oplevelsen. Cuba er på mange måder en rejse tilbage i tiden,

Læs mere

Farverige Cuba 2. 13.oktober 2016

Farverige Cuba 2. 13.oktober 2016 Farverige Cuba 2. 13.oktober 2016 Cuba, en betagende ø i det caribiske hav, med vidunderlige strande, berusende natur, ædle cigarer, og medrivende salsa, dertil kommer den cubanske gæstfriheden, stoltheden,

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Farverige Cuba. 1. 12. september 2016

Farverige Cuba. 1. 12. september 2016 Farverige Cuba 1. 12. september 2016 Cuba, en betagende ø i det caribiske hav, med vidunderlige strande, berusende natur, ædle cigarer, og medrivende salsa, dertil kommer den cubanske gæstfrihed, stolthed,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba Oplevelsesrejse til CUBA med 2 Castros Cuba 13 dages rundrejse til charmende Cuba Havana - Viñales - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Varadero - Havana

Læs mere

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA Rundrejse Cuba Free Download RUNDREJSE CUBA REJSER TIL CUBA BESTIL DIN NæSTE REJSE TIL CUBA ONLINE... Fri, 15 Dec 2017 11:15:00 GMT hos os får du den bedste rejse til cuba. vi er rejseeksperter inden for

Læs mere

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Oplevelsesrejse til Cuba med 2 Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Havana Viñales Cienfuegos Trinidad Santa Clara Cayo Santa Maria Havana

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien

Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Carmens Maramures Bondegårdsferie i Rumænien Tænk hjemmelavet syltetøj, nystakket hø, hestetrukne vogne og en fornemmelse af, at tiden står stille. Så er du ved at være ved essensen af denne rejse: Sommerferie

Læs mere

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba

Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Oplevelsesrejse til Cuba med 2 Cuba, Castro & Cigarer 12 dages inspirerende rundrejse til Cuba Havanna Viñales Cienfuegos Trinidad Santa Clara Cayo Santa Maria

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Grupperejse Landbosenior Nordsjælland Fra den 2.9-9.9.2017 Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Viva Cuba. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Viva Cuba. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Viva Cuba Rundrejse til Cuba 15 dage Tag med til cubansk kultur, caribiske strande, smuk natur, spansk historie, stemningsfyldte byer, livsglæde og meget meget mere Eventyret starter

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Ta med til Kroatien og

Ta med til Kroatien og Ta med til Kroatien og Montenegro de tusinde øers land Tennis kultur krystalklart vand bedre bliver det ikke 6. maj til 13. maj 2017 Kroatien er et fantastisk rejseland. Landet har det hele. Natur, bjerge,

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA

Rundrejse Cuba. Free Download RUNDREJSE CUBA Rundrejse Cuba Free Download RUNDREJSE CUBA REJSER TIL CUBA BESTIL DIN NæSTE REJSE TIL CUBA ONLINE... Tue, 26 Dec 2017 10:12:00 GMT hos os får du den bedste rejse til cuba. vi er rejseeksperter inden for

Læs mere

Viva Cuba. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/cuba

Viva Cuba. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/cuba med dansk rejseleder Viva Cuba Rundrejse til Cuba 15 dage Tag med til cubansk kultur, caribiske strande, smuk natur, spansk historie, stemningsfyldte byer, livsglæde og meget meget mere Eventyret starter

Læs mere

Børn på Cuba Billedserie til undervisningsforløbet Cuba en ø i Caribien i Ideer på tværs Bog 41. Målgruppe 2.- 8. klasse. Foto: Lillemor Andersen 2010

Børn på Cuba Billedserie til undervisningsforløbet Cuba en ø i Caribien i Ideer på tværs Bog 41. Målgruppe 2.- 8. klasse. Foto: Lillemor Andersen 2010 Børn på Cuba Billedserie til undervisningsforløbet Cuba en ø i Caribien i Ideer på tværs Bog 41. Målgruppe 2.- 8. klasse. Foto: Lillemor Andersen 2010 Der er stor forskel på at bo i Danmark og i Cuba,

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Farverige Cuba september 2017

Farverige Cuba september 2017 Farverige Cuba 5. 16. september 2017 I 1492 gik Christopher Columbus i land i Cuba og beskrev øen som det smukkeste, et menneske nogensinde har beskuet. Hermed startede Cubas utrolig spændende historie,

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere