Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brug af Office 365 på din iphone eller ipad"

Transkript

1 Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid vide, hvor du skal være, ved at synkronisere dine kalenderposter til din iphone eller ipad. Synkroniser dine kontakter Saml dine kontakter på din iphone eller ipad, så det er lettere at dele dokumenter, sende mail eller planlægge møder med kolleger. Få adgang til dit teams OneNotenotesbog Få nem adgang til alle OneNotenotesbøger, som er gemt på SharePoint-teamwebsteder eller dit OneDrive for Business-websted ved hjælp af OneNote-appen til iphone eller ipad. Deltag i et møde ansigt til ansigt Brug Lync-appen til at deltage i møder, chatte eller foretage videoopkald til kolleger, og holde forbindelsen, selvom du ikke er på kontoret. Samarbejd med dit team Få adgang til dine teamwebsteder, og del eller rediger filer, der er gemt der. Arbejd på dine dokumenter Brug OneDrive for Business-appen til at arbejde på eller dele dokumenter på dit OneDrive for Business-websted. Få vist og rediger dine dokumenter på farten Brug Office Mobile-appen til at få vist og redigere dokumenter direkte fra din iphone.

2 Bruge mail Når du har konfigureret din Office 365-mailkonto på din iphone eller ipad, fungerer din mail ligesom alle andre mailkonti på din enhed. Du har følgende muligheder: Hvis du vil se mail Tryk på Mail på startskærmen. Hvis du vil sende mail Tryk på Rediger. Tilføj modtagere, indtast din mail, og tryk på Send.. Hvis du vil svare på en mail Tryk på Svar. Tryk på Send, når du er færdig. Hvis du vil kontrollere andre mapper Tryk på Mapper. Vælg den mappe, du vil se. For at få vist alle mailkonti på din enhed Tryk på Mail. (Hvis det fører dig til din Indbakke, skal du trykke på navnet på kontoen i øverste venstre hjørne.) Her kan du se alle konti på din enhed. Du kan også se andre mapper i de forskellige konti. Tryk på kontoen med den mappe, du vil se, i sektionen Konto. Administrere din kalender Kalenderen gør det muligt for dig at oprette og holde styr på aftaler og møder. Sådan får du vist et kalenderelement Tryk på kalenderappen. Sådan opretter du et nyt møde eller en begivenhed 1. Tryk på kalenderappen, og vælg tid samt andre detaljer for din aftale. 2. Påskærmbilledet Tilføj begivenhed skal du trykke på Kalender og vælge din Office 365- kalender. Tryk på Færdig, når du er færdig. Administrere kontakter Tilføj, rediger og slet kontakter fra din Office 365-konto. Sådan tilføjes en kontakt 1. Fra startskærmbilledet skal du trykke på Telefon > kontakter. Tryk på Office 365- kontoen for at se kontoens andre mapper. 2. Tryk på Ny, og indtast kontaktoplysningerne. Tryk på Færdig, når du er færdig. Sådan redigerer eller sletter du en kontakt 1. Tryk på navnet på kontakten, og tryk på Rediger. 2. Ret i oplysningerne, og tryk derefter på Færdig. Hvis du vil slette kontakten, skal du stryge nedad og trykke på Slet kontakt.

3 Samarbejde og arbejde på dokumenter på OneDrive for Business- eller SharePointteamwebsteder Et SharePoint-teamwebsted er det sted, hvor teamet kommunikerer, deler dokumenter og arbejder sammen på projekter. OneDrive for Business er dit personlige websted, hvor du gemmer filer, som kun du kan se, men hvor du nemt kan dele dem med kollegerne. Du kan få adgang til dokumenter fra et hvilket som helst af disse steder i Office Mobile hub'en, men hvis du ønsker at navigere til stedet, skal du gøre det fra Safari-browseren på din iphone eller ipad. Sådan åbner du OneDrive for Business eller et SharePoint-teamwebsted: 1. Åbn Safari. 2. Indtast URL-adressen til dit websted i browserens adresselinje. For eksempel onmicrosoft_com er hvordan URL-adressen til et personligt websted som OneDrive for Business kan se ud. For et teamwebsted kan URL-adressen f.eks. se sådan her ud: (Erstat "contoso" i URL-adressen med organisationens domænenavn). Bemærk: Hvis du er usikker på, hvad URL-adressen er for dit OneDrive for Business- eller teamwebsted, kan du gå til den fra computerens browser og afskrive URL-adressen I adressevinduet eller sende den til dig selv i en mail, så du kan kopiere og indsætte den. 3. Indtast dit brugernavn og adgangskode, når Microsoft Office 365-logonskærmen vises, og tryk derefter på Log på. Hvis webstedet åbner i mobilvisning, og du gerne vil se det i PC-visning, skal du trykke på Indstillinger > Skift til PC-visning. Tryk på Indstillinger > Mobilvisning for at gå tilbage til mobilvisningen. 4. Hvis du er i mobilvisning, skal du trykke på Indstillinger > Webstedsindhold for at se en liste over alt indhold som f.eks. dokumenter eller lister over biblioteker på et websted. Computervisning Mobilvisning Tip Du kan nemt navigere mellem dit OneDrive for Business-websted eller andre teamwebsteder du følger ved at trykke på OneDrive eller Websteder fra navigationssidehovedet i PC-visning.

4 Bruge iphone- og ipad-apps Installer iphone- eller ipad-apps, som er designet til at fungere sammen med Office 365, så du kan fortsætte med at samarbejde med kolleger og arbejde på farten. Du kan finde oplysninger om, hvordan du logger ind på disse apps for første gang i Startvejledningen - Konfigurere Office 365 på din iphone eller ipad: Lync 2013 til iphone og Lync 2013 til ipad OneDrive for Business til Office 365-abonnenter OneNote til iphone eller OneNote til ipad Office Mobile til Office 365-abonnenter (for iphone-brugere) Bruge Lync 2013-appen Hvis din organisation bruger Lync, kan du bruge Microsoft Lync 2013-appen til iphone eller ipad til at holde forbindelsen, når du er på farten. Indstille din status eller logge af Du ændrer din status ved fra skærmen Mine oplysninger at trykke på din status og vælge en ny status eller trykke på Log af. Søge efter en kontaktperson Sende en chatbesked Når du finder den person, du ledte efter, skal du trykke på navnet og derefter på ikonet IM. Skriv din besked, og tryk derefter på ikonet Send. Bemærk For at sende en chatbesked, mens du deltager i et videoopkald, skal du trykke på ikonet Chat, skrive beskeden og derefter trykke på ikonet Send. Føje lyd til en chat-samtale Når du chatter og vil ringe til en kontakt, skal du trykke på ikonet Telefon og vælge det nummer, du vil ringe til. Deltage i et Lync-møde For at deltage i et Lync-møde skal du fra fanen Møder vælge det møde, du ønsker at deltage i, og trykke på Deltag i møde. Gå til skærmen Kontakter og tryk på Søg. Skriv navnet på en person i søgefeltet. Resultatet vises under feltet.

5 Brug appen OneDrive for Business til Office 365- abonnenter Når du er logget på, tager OneDrive for Business-appen dig direkte til dine filer og mapper, så du omgående kan se og arbejde med filerne. Se dine OneDrive for Business-filer Tryk på et element for at åbne det. En download-knap tilgængelig til visning offline. vises, hvis en fil er Du kan se dine filer på tre forskellige måder: Nederst på skærmbilledet OneDrive for Business skal du gøre et af følgende: Tryk på Filer for at se alle OneDrive for Business-filer. Tryk på Seneste for at se de OneDrive for Business-filer, du senest har åbnet. Tryk på Offline for at se de filer, du har gjort tilgængelige til visning, når du er offline. Dele en fil 1. Tryk på den fil, du vil dele. 2. Tryk på knappen OneDrive for Business Share, når filen åbner. Hvis du allerede deler filen, får du vist en liste over de personer, som deler filen. Ellers får du vist meddelelsen "Dette element er ikke delt". 3. Tryk på Tilføj øverst i skærmbilledet Del. 4. På skærmbilledet Tilføj personer skal du trykke på feltet Del med og indtaste mailadressen på den person, du vil dele filen med. Alternativt kan du trykke på Tilføj og vælge et navn fra din kontaktliste. Gentag proceduren for alle de personer, du vil dele filen med. 5. Indstil tilladelser til deling for den person, du inviterer til at dele filen. Standardindstillingen er Tillad, at modtager redigerer. Du kan ændre delingstilladelserne senere, hvis du vil. 6. Tryk på Tilføj. Se filer, når du er offline Hent OneDrive for Business-filer ned til din iphone eller ipad for at gøre dem tilgængelige til visning, når du er offline. 1. Tryk på den fil, du vil downloade, for at åbne den. 2. Tryk på download-knappen 3. Filen bliver nu vist på listen, når du trykker på Offline. Bemærk, at offlineversionen af filen udelukkende er en hentet kopi. Hvis du redigerer denne fil, bliver opdateringer ikke synkroniseret med den version, der ligger i OneDrive for Business. Redigere tilladelser til deling 1. Tryk på den fil, du vil ændre deletilladelserne for. 2. Tryk på knappen OneDrive for Business Share, når filen åbner. 3. Tryk på navnet på den person, du vil ændre tilladelserne for. 4. Tryk på den ønskede tilladelsesindstilling.

6 Bruge OneNote-appen Synkronisere Office 365-notesbøger Hvis du har notesbøger, du bruger regelmæssigt på Office 365 SharePoint-websteder, kan du synkronisere dem med din iphone eller ipad ved at tilføje Office 365-kontoen, når du har logget på med en Microsoft-konto. Sørg for, at de notesbøger, du vil åbne, er nogen, du har åbnet for nylig fra din computer eller en anden enhed. Notesbøger, du ikke har åbnet i lang tid, bliver ikke synkroniseret, når du logger på. 1. Tryk på Notesbøger, hvis du allerede har en notesbog åben. 2. Tryk på Indstillinger 3. Tryk på Konti > Tilføj en tjeneste > Office 365 SharePoint. 4. Indtast din mailadresse og din adgangskode, og tryk på Log på for at tilføje din Office 365-konto. 5. Luk OneNote-indstillinger. 6. Tryk på Flere notesbøger på skærmbilledet Notesbøger. Dine notesbøger vises nu under Seneste. Arbejde offline Først skal du synkronisere din notesbog med OneDrive for Business, hvorefter OneNote automatisk synkroniserer dine ændringer, mens du arbejder. Hvis forbindelsen til internettet bliver afbrudt, eller hvis du selv afbryder den, vil alle ventende ændringer blive synkroniseret, så snart du igen er online. Dele Noter Du kan maile separate sider eller dele en notesbog. Sådan sendes en side med mail 1. Åbn siden, som du vil sende, og tryk på pilen i det øverste højre hjørne 2. Tryk på Send side med mail. Sådan sendes et link til en notesbog 1. Tryk på Notesbøger. 2. Tryk på pilen øverst 3. På den notesbog, som du ønsker at dele, skal du trykke på højre-pilen 4. Vælg, om modtageren skal kunne se eller redigere. Der åbnes en mail med et link til notesbogen. 5. Indtast mailadressen, og send meddelelsen.

7 Bruge Office Mobile-appen Hente dokumenter på din iphone Den bedste måde at få dine Office365-documenter over på din iphone er at gemme dem online på steder som OneDrive for Business eller SharePoint-teamwebsteder. Du kan se dem senere fra din iphone. 1. Hvis du ikke allerede har forbindelse til dine Office 365-dokumenter og ønsker at oprette forbindelse til OneDrive for Business eller SharePoint, skal du trykke på mappen Åbn. 2. På skærmbilledet Steder skal du trykke på Tilføj et sted og logge på med dit Office 365- brugernavn og -adgangskode. Bemærk: Hvis du er i en undermappe, skal du trykke på knappen Tilbage og gå til den skærm, der siger Tilføj et sted. 3. Tryk på den tjeneste, hvor dit dokument er gemt, og tryk derefter på dokumentet for at åbne det. Dele dokumenter Du kan dele dokumenter ved at sende dem som vedhæftede filer til en mail. Du kan foretage dig følgende i Word Åbne disse filtyper:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm og.docm Redigere disse filtyper -.docx,.dotx Tilføje, slette og vise kommentarer Du kan foretage dig følgende i Excel Åbne disse filtyper:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm og.xltm Redigere disse filtyper -.xlsx,.xltx Navigere gennem ark i dispositionsvisning Tilføje et filter Se summen, gennemsnittet osv. af et område med AutoSum Tilføje, slette og vise kommentarer Dele filer via mail Søge efter tekst Formatere tekst Finde tekst i en projektmappe Sortere markerede data Formatere celler Rydde celler Du kan foretage dig følgende i PowerPoint Fortryde/annullere Fortryd Dele filer via mail 1. Åbn det dokument, du vil dele. 2. Tryk på Filer 3. Tryk på Del. 4. Indtast din meddelelse, og tryk på Send. Arbejde offline Du kan fortsætte med at arbejde i dit Office-dokument, når du er offline. Når du er klar til at gemme dine ændringer på serveren, skal du kontrollere, om du har forbindelse til internettet, og derefter trykke på Fil > Gem. Åbne disse filtyper:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm og.ppsm Redigere disse filtyper -.pptx,.pptm Tilføje og redigere noter til slides Navigere gennem slides i miniaturevisning Dele præsentationen via mail

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Brug af Office 365 på din Android-telefon

Brug af Office 365 på din Android-telefon Brug af Office 365 på din Android-telefon Startvejledning Tjek mail Sæt din Android-telefon op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg

Startvejledning. Søg Find Websteder, Personer eller Filer. Opret et websted eller nyhedsindlæg Startvejledning Du kan gøre mere, uanset hvor du er, med sikker adgang, deling og fillagring. Log på med dit Office 365-abonnement, og vælg SharePoint fra appstarteren. Søg Find Websteder, Personer eller

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering Vejledning til registrering på Office online portalen og mulighed for download af Office 365 til privat PC for medarbejdere med en az-ident i Aarhus Kommune, Børn og Unge Version 1.04 (23. januar 2017)

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge

Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejledning til Kom godt i gang med Office 365, download af Office 365, OneDrive samt Word, Excel og PowerPoint Version 1.03 (13.

Læs mere

Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende.

Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Startvejledning Microsoft Outlook 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Tilpasse den efter behov Tilpas Outlook.

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 Til elever og familier. Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 Til elever og familier. Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer på

Læs mere

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Skifte mellem berøringstilstand og mus Hvis du bruger OneNote

Læs mere

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Egedal Gymnasium og HF september 2014 Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Dette dokument beskriver, hvordan du kan opnå adgang til nogle resurser i skyen og hente ny software. Hvordan

Læs mere

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Maj 2015 Novell Messenger 3.0.1 og senere er tilgængelig til din understøttede ios-, Android- BlackBerry-mobilenhed. Da du kan være logget på Messenger

Læs mere

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det?

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Et SkyDrive Pro bibliotek kan anses som en brugers personlige drev i organisationens SharePoint Online (SPO) løsning. Når dokumenter gemmes på SkyDrive Pro er

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Academy pakke 1 Online kurser

Academy pakke 1 Online kurser Academy pakke 1 Online kurser Med Academy pakke 1 får du ubegrænset adgang til alle vores online kurser inden for Office 365. Anvender I Office 365 i din virksomhed, ved du også, at fildeling og samarbejdet

Læs mere

Kom godt i gang med OneDrive

Kom godt i gang med OneDrive Kom godt i gang med OneDrive Office365 er en mulighed for lærere og elever at bruge en office-pakke på egne enheder - man kan downloade det til brug på pc - mac - tablets og smartphones, i alt op til 5

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Notat Ansvarlig HJB Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Sådan bruger du SharePoint til Maskindatabasen Maskindatabasen er oprettet i et program der hedder SharePoint

Læs mere

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt.

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Kom i gang med Windows 10 Martin Simon Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5 e-bogsudgave 2016 Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Indholdsfortegnelse Forord Bruger ikke det indbyggede antivirus-program

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Vejledning til Office 365

Vejledning til Office 365 Vejledning til Office 365 For elever på Trelleborg Friskole Strandvejen 121 4200 Slagelse Udarbejdet af Jakob B. Andersen Jakob.andersen@trelleborgfriskole.dk [Webadresse] Kom godt i gang Denne vejledning

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad), Android (HTC One) og Windows mobile (Xxxxx). Derudover vil der også

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

JØRGEN KOCH Office til ipad

JØRGEN KOCH Office til ipad JØRGEN KOCH Office til ipad INDHOLDSFORTEGNELSE Office til ipad... Indledning KAPITEL ET... 9 Fælles funktioner Tastatur... 10 Alternative tastaturer... 11 Navigation... 12 Fingerbevægelser... 13 Båndet...

Læs mere

Skype for Business til computer

Skype for Business til computer Skype for Business til computer Basisopgaver i Skype for business Indhold Basisopgaver i Skype for business... 2 Forord... 2 Opstart...3 Find og tilføj en kontakt... 7 Opret en gruppe... 8 Knyt en person

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT

QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT QUICKGUIDE KONTAKTER, STATUS OG CHAT FIND EN PERSON Forbind dig selv med personer i din organisation eller med venner, som har en Skype-konto.. Tast navnet i søgefeltet. Fanerne under søgefeltet vil ændre

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Studienet. Vejledning til det nye Studienet

Studienet. Vejledning til det nye Studienet Studienet Vejledning til det nye Studienet Denne vejledning henvender sig til medarbejdere og studerende og forklarer de vigtigste funktioner på Studienet VIA IT 20-05-2013 Studienet Vejledning til det

Læs mere

Velkommen til OneNote. - måske dit nye noteværktøj i det daglige

Velkommen til OneNote. - måske dit nye noteværktøj i det daglige - måske dit nye noteværktøj i det daglige OneNote 2007 er et nyt Microsoft program som er meget anvendeligt til at tage- og dele noter. OneNote kan bedst forklares som en stabel af notesbøger. Disse notesbøger

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger

In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger Dato 15. marts 2016 Sagsbehandler Kim N. Eriksen Mail kine @vd.dk Telefon +45 2544 7014 Dokument 16/03534-1 Side 1 / 29 In stal l ati on sv ejl edn i n g er ti l di gi tal e n o- tesbøger 1. Introduktion

Læs mere

IT håndbog for Bygaden (elev) Indhold

IT håndbog for Bygaden (elev) Indhold IT håndbog for Bygaden (elev) Indhold Skolens trådløse netværk... 2 Skole PCer... 2 Netværksdrev på skole PCer... 2 Udlån af adapter kabler... 2 ipads og Apple konto... 2 Print... 3 Print fra skole PC...

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere

Indhold. Jennie Mathiasen. Google Drev

Indhold. Jennie Mathiasen. Google Drev Indhold Opret Googlekonto... 2 Åbning af Google Drev... 5 Værktøjet Ny... 8 Værktøjet Mappe... 8 Værktøjet Upload fil... 10 Værktøjet Google Docs... 13 Værktøjet Google Sheets... 16 Værktøjet Google Slides...

Læs mere

GUIDE TIL CLOUD DRIVE

GUIDE TIL CLOUD DRIVE GUIDE TIL CLOUD DRIVE Dette er en guide du kan anvende til nemt at komme effektivt i gang med at anvende Cloud Drive Indholdsfortegnelse 1. Tilgængelige Cloud Drive klienter 2. Guide til Windows klienten

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013. KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013. KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013 KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013 Velkomstopsætningen... 8 Det nye look... 9 Startskærmen... 10 Skabeloner...

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

IPAD VEJLEDNING INDHOLD

IPAD VEJLEDNING INDHOLD 1 IPAD VEJLEDNING INDHOLD FØRSTEGANGSOPSÆTNING...2 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...4 OPSÆTNING AF E-MAIL...5 E-MAIL-FUNKTIONER...6 KALENDERFUNKTIONER...7 INSTALLER NYE PROGRAMMER...8 FÅ MERE UD AF DIN IPAD...10

Læs mere

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT

BRUGERMANUAL. Outlook på Internettet Pharmakon IT BRUGERMANUAL Outlook på Internettet 2016 Pharmakon IT Support@pharmakon.dk Indhold Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind på Outlook på internettet... 3 Visning... 4 Se dit aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

Tema E-mail på din ipad

Tema E-mail på din ipad Tema E-mail på din ipad Sofus 27-09-2015 Side 1 Indhold Emner Side Opsæt din mail konto 3 Flere konti 4 Tjek din mail 5 Send mail 6 Send mail (Fra en bestemt konto) 7 Send mail med link 8 og 9 Formater

Læs mere

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende Novell Vibe 4.0 Marts 2015 Hurtig start Når du begynder at bruge Novell Vibe, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde. Dette dokument

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

Gratis kontorpakke til din tablet

Gratis kontorpakke til din tablet OPRET, REDIGER OG LÆS DOKUMENTER PÅ DIN TABLET: Gratis kontorpakke til din tablet DET FÅR DU OVERBLIK SVÆRHEDSGRAD Let Middel Svær Tekstbehandling Præsentation Regneark FOR ENHEDER MED Android ios (Apple)

Læs mere

Outlook adgang til andre postkasser

Outlook adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude.

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude. Startvejledning Microsoft Word 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Kommandoer

Læs mere

Kvikstart til GroupWise Messenger 18 til mobileenheder

Kvikstart til GroupWise Messenger 18 til mobileenheder Kvikstart til GroupWise Messenger 18 til mobileenheder November 2017 Kvikstart til GroupWise Messenger til mobilenheder GroupWise Messenger er tilgængelig til din understøttede ios-, Android- BlackBerry-mobilenhed.

Læs mere

STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING

STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING STARTVEJLEDNING Startvejledning Konfigurere lyd og foretage opkald Konfigurere din lydenhed Lad os starte med begyndelsen: Konfigurer din lydenhed, og kontrollér kvaliteten. Du kan bruge

Læs mere

Brugermanual Outlook Web App 2010

Brugermanual Outlook Web App 2010 Brugermanual Outlook Web App 2010 Pharmakon IT Vejledning Outlook Web App Side 1 Indeks Indeks... 2 Intro... 2 Indstillinger... 2 Krav... 2 Log ind for at Outlook Web App... 3 Se din aktuelle e-mail forbrug...

Læs mere

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Værktøjslinjen Hurtig adgang Tilpasse dette område så dine

Læs mere

Keepit Mobile til iphone & ipad

Keepit Mobile til iphone & ipad Keepit Mobile til iphone & ipad Hent Keepit app Gå til itunes og hent Keepit app på http://appstore.com/keepit Log ind Ved log ind, kan du konfigure, hvad du ønsker at tage backup af. Stryg knapperne til

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. juli 2013. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. juli 2013. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende Novell Vibe 3.4 1. juli 2013 Novell Hurtig start Når du begynder at bruge Novell Vibe, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde.

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 13032014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

ipad for let øvede modul 7

ipad for let øvede modul 7 24102014AS ipad for let øvede modul 7 Skype Skype er et program, der gør det muligt at kommunikere med en anden person med både billede og lyd. Kommunikationen sker over internettet, og der er gratis at

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Regneark Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 6 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 19 Vejledende løsning... Side 20 GoogleDocs Regneark 2 Google

Læs mere

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011 1. Om 2. Valg af Google som gratis udbyder ved 3. Valg af browser 4. Oprette en mail-adresse (G-mail) og en konto ved Google 5. Hierarkisk opbygning af mappe- og filsystem i Google 6. Oprette mapper i

Læs mere

Manual til dropbox på ipad

Manual til dropbox på ipad Manual til dropbox på ipad Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord 3 Oprettelse af dropbox på IPad 5 Download video til din IPad 16 Download billeder til din IPad. 20 Link et billeder, en

Læs mere

Outlook 2016 Tips og tricks

Outlook 2016 Tips og tricks Outlook 2016 Tips og tricks Tastaturgenveje og måder at spare tid med din foretrukne app til mail og kalender Gældende for Outlook 2016 til Windows 1. Få hurtig adgang til din indbakke Har du lige startet

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Konfiguration af mail og kalender iphone/ipad

Konfiguration af mail og kalender iphone/ipad 1 iphone/ipad Aarhus Universitet indfører en sikkerhedspolitik, som betyder, at der skal benyttes pinkode, og at telefonen skal låse automatisk efter max. 10 min, hvor den ikke er i brug, så den kun kan

Læs mere

GUIDE TIL CLOUD DRIVE

GUIDE TIL CLOUD DRIVE GUIDE TIL CLOUD DRIVE Dette er en guide til, hvordan du effektivt kommer i gang med at bruge Cloud Drive Indholdsfortegnelse 1. Tilgængelige Cloud Drive-klienter 2. Guide til Windows-klienten 2.1. Installation

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Undervisning. E3 Den fulde pakke. Udleveringskopi af PowerPoint-præsentation

Undervisning. E3 Den fulde pakke. Udleveringskopi af PowerPoint-præsentation Undervisning E3 Den fulde pakke 1 / 20 E3 Udleveringskopi af PowerPoint-præsentation Præsentationen ændres løbende, som nye udfordringer noteres, og den kan derfor se en smule anderledes ud end på kurset.

Læs mere

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse

Vejledning. Indhold. Adgang til andre postkasser med Outlook Tildele rettigheder til fællespostkasse Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 05.10.2018 Redigeret Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Adgang til andre postkasser med Outlook 2013 Dokumentnummer 1394720

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime 28092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

Vejledning i brug af GMAIL (Google)

Vejledning i brug af GMAIL (Google) Vejledning i brug af GMAIL (Google) Send meddelelser Har du ikke prøvet Gmail før? Her har du en trinvis vejledning i, hvordan du skriver og sender meddelelser: Klik på knappen Skriv i venstre side i Gmail.

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

1. Opret din nye Google konto

1. Opret din nye Google konto Indhold 1. Opret din nye Google konto... 2 2. Test din nye konto... 5 3. Kom i gang med Gmail indstil sprog til dansk... 6 4. Gmail indhold på skærmen... 8 5. Skriv og send en mail... 9 Til:... 9 Cc:...

Læs mere

Vejledning. Skype for Business og privat Skype

Vejledning. Skype for Business og privat Skype Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 13.04.2016 Redigeret 27.08.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn (DK) Skype for business og privat Skype Skype for Business

Læs mere

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver-

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- Outlook For Mac (Dk, Ansat) Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

LegalOffice BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK LegalOffice 1 Indhold Indledning... 3 LegalOffice Journaliser fra stifinder... 3 LegalOffice Journaliser fra Outlook og de øvrige Office produkter... 3 Visning af gemt mail på sag eller klient... 5 Gem

Læs mere

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere)

Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Xerox App Gallery-app Startvejledning 702P03997 Til brug med Xerox ConnectKey Technology-aktiverede multifunktionsprintere (MFP'ere) Brug Xerox App Gallery-appen til at finde apps med nye funktioner eller

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere