Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brug af Office 365 på din iphone eller ipad"

Transkript

1 Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid vide, hvor du skal være, ved at synkronisere dine kalenderposter til din iphone eller ipad. Synkroniser dine kontakter Saml dine kontakter på din iphone eller ipad, så det er lettere at dele dokumenter, sende mail eller planlægge møder med kolleger. Få adgang til dit teams OneNotenotesbog Få nem adgang til alle OneNotenotesbøger, som er gemt på SharePoint-teamwebsteder eller dit OneDrive for Business-websted ved hjælp af OneNote-appen til iphone eller ipad. Deltag i et møde ansigt til ansigt Brug Lync-appen til at deltage i møder, chatte eller foretage videoopkald til kolleger, og holde forbindelsen, selvom du ikke er på kontoret. Samarbejd med dit team Få adgang til dine teamwebsteder, og del eller rediger filer, der er gemt der. Arbejd på dine dokumenter Brug OneDrive for Business-appen til at arbejde på eller dele dokumenter på dit OneDrive for Business-websted. Få vist og rediger dine dokumenter på farten Brug Office Mobile-appen til at få vist og redigere dokumenter direkte fra din iphone.

2 Bruge mail Når du har konfigureret din Office 365-mailkonto på din iphone eller ipad, fungerer din mail ligesom alle andre mailkonti på din enhed. Du har følgende muligheder: Hvis du vil se mail Tryk på Mail på startskærmen. Hvis du vil sende mail Tryk på Rediger. Tilføj modtagere, indtast din mail, og tryk på Send.. Hvis du vil svare på en mail Tryk på Svar. Tryk på Send, når du er færdig. Hvis du vil kontrollere andre mapper Tryk på Mapper. Vælg den mappe, du vil se. For at få vist alle mailkonti på din enhed Tryk på Mail. (Hvis det fører dig til din Indbakke, skal du trykke på navnet på kontoen i øverste venstre hjørne.) Her kan du se alle konti på din enhed. Du kan også se andre mapper i de forskellige konti. Tryk på kontoen med den mappe, du vil se, i sektionen Konto. Administrere din kalender Kalenderen gør det muligt for dig at oprette og holde styr på aftaler og møder. Sådan får du vist et kalenderelement Tryk på kalenderappen. Sådan opretter du et nyt møde eller en begivenhed 1. Tryk på kalenderappen, og vælg tid samt andre detaljer for din aftale. 2. Påskærmbilledet Tilføj begivenhed skal du trykke på Kalender og vælge din Office 365- kalender. Tryk på Færdig, når du er færdig. Administrere kontakter Tilføj, rediger og slet kontakter fra din Office 365-konto. Sådan tilføjes en kontakt 1. Fra startskærmbilledet skal du trykke på Telefon > kontakter. Tryk på Office 365- kontoen for at se kontoens andre mapper. 2. Tryk på Ny, og indtast kontaktoplysningerne. Tryk på Færdig, når du er færdig. Sådan redigerer eller sletter du en kontakt 1. Tryk på navnet på kontakten, og tryk på Rediger. 2. Ret i oplysningerne, og tryk derefter på Færdig. Hvis du vil slette kontakten, skal du stryge nedad og trykke på Slet kontakt.

3 Samarbejde og arbejde på dokumenter på OneDrive for Business- eller SharePointteamwebsteder Et SharePoint-teamwebsted er det sted, hvor teamet kommunikerer, deler dokumenter og arbejder sammen på projekter. OneDrive for Business er dit personlige websted, hvor du gemmer filer, som kun du kan se, men hvor du nemt kan dele dem med kollegerne. Du kan få adgang til dokumenter fra et hvilket som helst af disse steder i Office Mobile hub'en, men hvis du ønsker at navigere til stedet, skal du gøre det fra Safari-browseren på din iphone eller ipad. Sådan åbner du OneDrive for Business eller et SharePoint-teamwebsted: 1. Åbn Safari. 2. Indtast URL-adressen til dit websted i browserens adresselinje. For eksempel https://contoso-my.sharepoint.com/personal/<yourusername>_contoso_ onmicrosoft_com er hvordan URL-adressen til et personligt websted som OneDrive for Business kan se ud. For et teamwebsted kan URL-adressen f.eks. se sådan her ud: https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Erstat "contoso" i URL-adressen med organisationens domænenavn). Bemærk: Hvis du er usikker på, hvad URL-adressen er for dit OneDrive for Business- eller teamwebsted, kan du gå til den fra computerens browser og afskrive URL-adressen I adressevinduet eller sende den til dig selv i en mail, så du kan kopiere og indsætte den. 3. Indtast dit brugernavn og adgangskode, når Microsoft Office 365-logonskærmen vises, og tryk derefter på Log på. Hvis webstedet åbner i mobilvisning, og du gerne vil se det i PC-visning, skal du trykke på Indstillinger > Skift til PC-visning. Tryk på Indstillinger > Mobilvisning for at gå tilbage til mobilvisningen. 4. Hvis du er i mobilvisning, skal du trykke på Indstillinger > Webstedsindhold for at se en liste over alt indhold som f.eks. dokumenter eller lister over biblioteker på et websted. Computervisning Mobilvisning Tip Du kan nemt navigere mellem dit OneDrive for Business-websted eller andre teamwebsteder du følger ved at trykke på OneDrive eller Websteder fra navigationssidehovedet i PC-visning.

4 Bruge iphone- og ipad-apps Installer iphone- eller ipad-apps, som er designet til at fungere sammen med Office 365, så du kan fortsætte med at samarbejde med kolleger og arbejde på farten. Du kan finde oplysninger om, hvordan du logger ind på disse apps for første gang i Startvejledningen - Konfigurere Office 365 på din iphone eller ipad: Lync 2013 til iphone og Lync 2013 til ipad OneDrive for Business til Office 365-abonnenter OneNote til iphone eller OneNote til ipad Office Mobile til Office 365-abonnenter (for iphone-brugere) Bruge Lync 2013-appen Hvis din organisation bruger Lync, kan du bruge Microsoft Lync 2013-appen til iphone eller ipad til at holde forbindelsen, når du er på farten. Indstille din status eller logge af Du ændrer din status ved fra skærmen Mine oplysninger at trykke på din status og vælge en ny status eller trykke på Log af. Søge efter en kontaktperson Sende en chatbesked Når du finder den person, du ledte efter, skal du trykke på navnet og derefter på ikonet IM. Skriv din besked, og tryk derefter på ikonet Send. Bemærk For at sende en chatbesked, mens du deltager i et videoopkald, skal du trykke på ikonet Chat, skrive beskeden og derefter trykke på ikonet Send. Føje lyd til en chat-samtale Når du chatter og vil ringe til en kontakt, skal du trykke på ikonet Telefon og vælge det nummer, du vil ringe til. Deltage i et Lync-møde For at deltage i et Lync-møde skal du fra fanen Møder vælge det møde, du ønsker at deltage i, og trykke på Deltag i møde. Gå til skærmen Kontakter og tryk på Søg. Skriv navnet på en person i søgefeltet. Resultatet vises under feltet.

5 Brug appen OneDrive for Business til Office 365- abonnenter Når du er logget på, tager OneDrive for Business-appen dig direkte til dine filer og mapper, så du omgående kan se og arbejde med filerne. Se dine OneDrive for Business-filer Tryk på et element for at åbne det. En download-knap tilgængelig til visning offline. vises, hvis en fil er Du kan se dine filer på tre forskellige måder: Nederst på skærmbilledet OneDrive for Business skal du gøre et af følgende: Tryk på Filer for at se alle OneDrive for Business-filer. Tryk på Seneste for at se de OneDrive for Business-filer, du senest har åbnet. Tryk på Offline for at se de filer, du har gjort tilgængelige til visning, når du er offline. Dele en fil 1. Tryk på den fil, du vil dele. 2. Tryk på knappen OneDrive for Business Share, når filen åbner. Hvis du allerede deler filen, får du vist en liste over de personer, som deler filen. Ellers får du vist meddelelsen "Dette element er ikke delt". 3. Tryk på Tilføj øverst i skærmbilledet Del. 4. På skærmbilledet Tilføj personer skal du trykke på feltet Del med og indtaste mailadressen på den person, du vil dele filen med. Alternativt kan du trykke på Tilføj og vælge et navn fra din kontaktliste. Gentag proceduren for alle de personer, du vil dele filen med. 5. Indstil tilladelser til deling for den person, du inviterer til at dele filen. Standardindstillingen er Tillad, at modtager redigerer. Du kan ændre delingstilladelserne senere, hvis du vil. 6. Tryk på Tilføj. Se filer, når du er offline Hent OneDrive for Business-filer ned til din iphone eller ipad for at gøre dem tilgængelige til visning, når du er offline. 1. Tryk på den fil, du vil downloade, for at åbne den. 2. Tryk på download-knappen 3. Filen bliver nu vist på listen, når du trykker på Offline. Bemærk, at offlineversionen af filen udelukkende er en hentet kopi. Hvis du redigerer denne fil, bliver opdateringer ikke synkroniseret med den version, der ligger i OneDrive for Business. Redigere tilladelser til deling 1. Tryk på den fil, du vil ændre deletilladelserne for. 2. Tryk på knappen OneDrive for Business Share, når filen åbner. 3. Tryk på navnet på den person, du vil ændre tilladelserne for. 4. Tryk på den ønskede tilladelsesindstilling.

6 Bruge OneNote-appen Synkronisere Office 365-notesbøger Hvis du har notesbøger, du bruger regelmæssigt på Office 365 SharePoint-websteder, kan du synkronisere dem med din iphone eller ipad ved at tilføje Office 365-kontoen, når du har logget på med en Microsoft-konto. Sørg for, at de notesbøger, du vil åbne, er nogen, du har åbnet for nylig fra din computer eller en anden enhed. Notesbøger, du ikke har åbnet i lang tid, bliver ikke synkroniseret, når du logger på. 1. Tryk på Notesbøger, hvis du allerede har en notesbog åben. 2. Tryk på Indstillinger 3. Tryk på Konti > Tilføj en tjeneste > Office 365 SharePoint. 4. Indtast din mailadresse og din adgangskode, og tryk på Log på for at tilføje din Office 365-konto. 5. Luk OneNote-indstillinger. 6. Tryk på Flere notesbøger på skærmbilledet Notesbøger. Dine notesbøger vises nu under Seneste. Arbejde offline Først skal du synkronisere din notesbog med OneDrive for Business, hvorefter OneNote automatisk synkroniserer dine ændringer, mens du arbejder. Hvis forbindelsen til internettet bliver afbrudt, eller hvis du selv afbryder den, vil alle ventende ændringer blive synkroniseret, så snart du igen er online. Dele Noter Du kan maile separate sider eller dele en notesbog. Sådan sendes en side med mail 1. Åbn siden, som du vil sende, og tryk på pilen i det øverste højre hjørne 2. Tryk på Send side med mail. Sådan sendes et link til en notesbog 1. Tryk på Notesbøger. 2. Tryk på pilen øverst 3. På den notesbog, som du ønsker at dele, skal du trykke på højre-pilen 4. Vælg, om modtageren skal kunne se eller redigere. Der åbnes en mail med et link til notesbogen. 5. Indtast mailadressen, og send meddelelsen.

7 Bruge Office Mobile-appen Hente dokumenter på din iphone Den bedste måde at få dine Office365-documenter over på din iphone er at gemme dem online på steder som OneDrive for Business eller SharePoint-teamwebsteder. Du kan se dem senere fra din iphone. 1. Hvis du ikke allerede har forbindelse til dine Office 365-dokumenter og ønsker at oprette forbindelse til OneDrive for Business eller SharePoint, skal du trykke på mappen Åbn. 2. På skærmbilledet Steder skal du trykke på Tilføj et sted og logge på med dit Office 365- brugernavn og -adgangskode. Bemærk: Hvis du er i en undermappe, skal du trykke på knappen Tilbage og gå til den skærm, der siger Tilføj et sted. 3. Tryk på den tjeneste, hvor dit dokument er gemt, og tryk derefter på dokumentet for at åbne det. Dele dokumenter Du kan dele dokumenter ved at sende dem som vedhæftede filer til en mail. Du kan foretage dig følgende i Word Åbne disse filtyper:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm og.docm Redigere disse filtyper -.docx,.dotx Tilføje, slette og vise kommentarer Du kan foretage dig følgende i Excel Åbne disse filtyper:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm og.xltm Redigere disse filtyper -.xlsx,.xltx Navigere gennem ark i dispositionsvisning Tilføje et filter Se summen, gennemsnittet osv. af et område med AutoSum Tilføje, slette og vise kommentarer Dele filer via mail Søge efter tekst Formatere tekst Finde tekst i en projektmappe Sortere markerede data Formatere celler Rydde celler Du kan foretage dig følgende i PowerPoint Fortryde/annullere Fortryd Dele filer via mail 1. Åbn det dokument, du vil dele. 2. Tryk på Filer 3. Tryk på Del. 4. Indtast din meddelelse, og tryk på Send. Arbejde offline Du kan fortsætte med at arbejde i dit Office-dokument, når du er offline. Når du er klar til at gemme dine ændringer på serveren, skal du kontrollere, om du har forbindelse til internettet, og derefter trykke på Fil > Gem. Åbne disse filtyper:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm og.ppsm Redigere disse filtyper -.pptx,.pptm Tilføje og redigere noter til slides Navigere gennem slides i miniaturevisning Dele præsentationen via mail

Brugervejledning til Microsoft Apps

Brugervejledning til Microsoft Apps Brugervejledning til Microsoft Apps 1. udgave 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps kan du benytte Microsofts forretnings-apps på en Nokia Belletelefon, som kører softwareversion 111.030.0609.

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad), Android (HTC One) og Windows mobile (Xxxxx). Derudover vil der også

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forord... 6 Hvad er Office 365 Small Business Premium... 8 Før du installerer Office 365 Small Business Pre......

Indholdsfortegnelse Forord... 6 Hvad er Office 365 Small Business Premium... 8 Før du installerer Office 365 Small Business Pre...... 1 Indholdsfortegnelse Forord... 6 Lille virksomhed, privat, familie eller noget andet 6 Microsoft SharePoint online er indbygget i Office 365 6 Optimering af billeder i denne bog 6 Forudsætninger for at

Læs mere

Om Office 365 IT INSIGHT. Altid online med Office 365. Udrust din virksomhed med et praktisk Office 365 abonnement.

Om Office 365 IT INSIGHT. Altid online med Office 365. Udrust din virksomhed med et praktisk Office 365 abonnement. IT INSIGHT Vi skaber værdi 14. November 2014 Om Office 365 Altid online med Office 365 Office 365 findes i skyen (applikationer/programmer ude i netværket). Praktisk talt flytter man opbevaring af data,

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Kursus- og opslagsmateriale

Kursus- og opslagsmateriale Kursus- og opslagsmateriale December 2014 Lync 2013 Dette materiale er udarbejdet til et 1-dags kursus og gennemgår Lync 2013 med vægt på følgende funktioner: Gennemgang af brugerfladen med: Tilgængelighed

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

IPAD VEJLEDNING INDHOLD

IPAD VEJLEDNING INDHOLD 1 IPAD VEJLEDNING INDHOLD FØRSTEGANGSOPSÆTNING...2 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...4 OPSÆTNING AF E-MAIL...5 E-MAIL-FUNKTIONER...6 KALENDERFUNKTIONER...7 INSTALLER NYE PROGRAMMER...8 FÅ MERE UD AF DIN IPAD...10

Læs mere

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning

BlackBerry Internet Service. Version: 4.5.1. Brugervejledning BlackBerry Internet Service Version: 4.5.1 Brugervejledning Publiceret: 2014-01-08 SWD-20140108172804123 Indhold 1 Kom godt i gang...7 Om meddelelelsesserviceplanerne for BlackBerry Internet Service...7

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

Guide til Outlook 2007

Guide til Outlook 2007 Guide til Outlook 2007 Indholdsfortegnelse Kom godt i gang med Outlook 2007... 1 E-mails... 2 Mappestruktur... 2 Reading Pane... 3 Out-of-Office... 3 Signatur... 4 Arkivering... 5 Autoarkivering... 6 Åbent

Læs mere

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Egedal Gymnasium og HF september 2014 Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Dette dokument beskriver, hvordan du kan opnå adgang til nogle resurser i skyen og hente ny software. Hvordan

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

E-mail. Outlook. Outlook.com

E-mail. Outlook. Outlook.com E-mail Outlook Outlook.com Indhold e-mail elektronisk post... 3 e-mail adresse... 3 Opstart af Microsoft Outlook.com... 4 Skærmbilledet i Outlook... 5 Arbejd med e-mail... 6 Sende e-mail... 7 Modtage og

Læs mere

Hjemmeside på SkoleKom

Hjemmeside på SkoleKom Hjemmeside på SkoleKom 1 Om vejledningen Har din lærer givet tilladelse, kan du nu lave din helt egen personlige hjemmeside på SkoleKom. En hjemmeside på SkoleKom er let at gå til, og har du arbejdet lidt

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

Brugervejledning Nokia Lumia 900

Brugervejledning Nokia Lumia 900 Brugervejledning Nokia Lumia 900 1.1. udgave DA Brugervejledning Nokia Lumia 900 Indholdsfortegnelse Sikkerhed 4 Kom godt i gang 5 Taster og dele 5 Tilbage-, start- og søgetast 5 Indsætning af SIM-kortet

Læs mere

BlackBerry Z10 Smartphone. Version: 10.3.2. Brugervejledning

BlackBerry Z10 Smartphone. Version: 10.3.2. Brugervejledning BlackBerry Z10 Smartphone Version: 10.3.2 Brugervejledning Publiceret: 2015-06-01 SWD-20150601150442889 Indhold Opsætning og grundlæggende oplysninger... 6 Nyheder i denne udgave... 6 Hurtig oversigt over

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere