Kasse-tjek for. A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kasse-tjek for. A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3"

Transkript

1 Kasse-tjek for A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 Udarbejdet for bestyrelsen af Dansk Andelsbolig Analyse i samarbejde med Bofinans November 2016

2 A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 Stiftet: 1988 Bygget: 1936 Område: Sundbyøster, København S Andelsboliger: 20 Lejeboliger: 1 Erhvervslejemål: 4 Formand: Niels-Erik Stahl Administrator: DATEA Revisor: BDO Bank: Danske Bank Realkredit: Nykredit Valuar: Ingen Opsamling på rapporten: A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 er en veldreven forening, med plads til forbedringer. Foreningen bør overveje at få lavet en plan så risikoen ved erhvervslejemålene sænkes. Foreningen bør overveje at skifte leverandører eller at genforhandle aftalerne med de nuværende. Foreningen bør afvente regeringens udspil til fremtidig værdiansættelse af andelsboligforeninger, før den overvejer at få en moderat valuarvurdering. Foreningen bør overveje at tage skridt til at bringe ligevægt mellem foreningens likviditet og foreningens hensættelser til vedligeholdelse. A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 tilhører den næst bedste gruppe af andelsboligforeninger i Danmark i forhold til ranking-modellen udviklet af Dansk Andelsbolig Analyse.

3 Økonomisk gennemgang af A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 Boligafgift: Boligafgiften har været konstant i hele perioden. Ændringen i den samlede boligafgift skyldes omklassificering fra erhvervsandel til erhvervslejemål. Cash-flow: Foreningen har de seneste 5 år haft et negativt cash-flow årligt på svarende til, at boligafgiften har været ca. 16 % for lav. Det negative cash-flow skyldes ikke den ordinære drift men ekstraordinære forhold i forbindelse med foreningens erhvervslejemål. Foreningen har desuden trukket på likviditeten i foreningen. Det forventes, at foreningen i fremtiden vil have et positivt cash-flow med udgangspunkt i foreningens seneste budget/regnskab.

4 Lejeindtægter: Foreningen har en lejebolig og i seneste regnskab og fire erhvervslejere. Erhvervslejemålene udgør 23 % af foreningens samlede areal og 24 % af indtægterne. Foreningens lejeindtægter er steget med 27 % set over hele perioden, men kun med 10 % fra 2009 til Foreningen bør overveje at få gennemgået lejekontrakterne i forhold til optimering af lejeindtægterne for foreningen. Tomgangsrisikoen i foreningen er på 8,6. Foreningen bør overveje tiltag som mindsker risikoen ved at have erhvervslejemål.

5 Omkostninger - Skatter og afgifter Skatter og afgifter består af de omkostninger foreningen betaler til samfundet Skatter og afgifter Renovation Vandforbrug Elforbrug Grundskyld Grundskyld og renovation er fra 2009 til 2015 begge steget med 37 % svarende til ca. 7 % årligt. Omkostningen til el er øget med 13 % i perioden og vandafgiften er faldet med 33 %. I forhold til andre foreninger er foreningens forbrug af el 31 % højere og i forhold til vandafgift 19 % lavere end tilsvarende foreninger.

6 Forsikringer: Forsikringer dækker over alle de i regnskabet nævnte forsikringer det må anbefales, at foreningen løbende undersøger mulighederne for optimering af både dækning og priser Forsikringer Forsikringer Foreningen har sammenlignet med 2009 den samme præmie i Foreningen betaler p.t. 3 % mere end den gennemsnitlige sammenlignelige forening.

7 Ejendomsdrift: Ejendomsdrift består for foreningen for vicevært, vinduespudsning, graffitiafrensning, anden renholdning samt omkostninger til fællesgården Vicevært m.m Ejendomsdrift De samlede omkostninger til ejendomsdrift er i perioden øget med 34 %. I forhold til andre foreninger bruger foreningen væsentligt mere både pr. andelshaver (67 %) og pr. kvm. (57 %). Foreningen er således gået imod den stigende tendens til at skære i omkostningerne til daglig drift, hvilket gerne på sigt skulle kunne ses i færre vedligeholdelsesomkostninger, såfremt de nuværende aftaler er optimale.

8 Vedligeholdelse: Foreningens vedligeholdelse er sammensat af to poster: foreningens reelle vedligeholdelse udført i regnskabsåret samt reguleringen af foreningens vedligeholdelseshensættelse. I forhold til den reelle vedligeholdelse er driftsrelaterede omkostninger fratrukket, så det er muligt at sammenligne foreningen på tværs Vedligeholdelse Hensat til vedligholdelse Vedligeholdelse Vedligeholdelse kan ikke ses fra år til år, men skal gerne sammenlignes med udgangspunkt i mindst 3 årsregnskaber og gerne 5. Foreningen har brugt 210 kr. pr. kvm. i de seneste 5 år mod gennemsnitsforeningens 136 kr. pr. kvm. Foreningen bør med udgangspunkt i de 210 kr. p.t. ikke have et efterslæb i forhold til vedligeholdelsen. Det skal dog bemærkes, at foreningen p.t. har en hensættelse til vedligeholdelse på 1,2 mio. kroner, såfremt denne eksekveres til vedligeholdelse, vil boligafgiften skulle stige med 4,1 %. Da foreningen ved årsregnskabets afslutning ikke havde den nødvendige likviditet.

9 Administrationsomkostninger: Administration: Der er meget stor forskel på, hvor meget de enkelte foreninger betaler i administrationsomkostninger til foreningens administrator. For at få et dækkende billede er man i visse tilfælde tvunget til at se på flere konti, da nogle revisorer skjuler administrationsomkostninger under forskellige betegnelser. I denne rapport kommer det til udtryk som ordinære og ekstraordinære omkostninger til administration. I perioden fra 2009 til 2015 er omkostningen til ordinær administration steget med 41 %. Det skal dog retmæssigt nævnes, at der fra 2010 til 2011 kom moms på administration. Set alene på perioden fra 2011 er omkostningen steget med 7,5 %. I forhold til 270 tilsvarende foreninger betaler foreningen 12 % mere end gennemsnittet og 37 % mere end de 25 % bedste foreninger til at forhandle prisaftaler med deres administrator. Det skal dog bemærkes, at der kan være stor forskel i den service, de enkelte administratorer udfører og i den kvalitet, som det udføres med. Revision: Tilsvarende som med administration kan revision opdeles i ordinær og ekstraordinær revision. Kvaliteten af revisorernes arbejde, som kommer til udtryk i årsregnskabet, er bemærkelsesværdig forskellig. Derfor bør de billigste revisorer sjældent vælges, da kvaliteten også svarer til prisen, men samtidig bør det også siges, at guld også kan købes for dyrt.

10 Udviklingen i revisionsomkostninger i foreningen set historisk Revision Ekstra ordinær Ordinær Omkostningen til revision er øget med 29 % siden I forhold til omkostningen pr. andelshaver betaler foreningen 31 % mere end gennemsnitsforeningen og i forhold til de bedste 25 %, betaler foreningen 70 % mere. Varmeregnskab: Der er ikke lavet en analyse af foreningens omkostninger til varmeregnskab pga. den statistiske usikkerhed i foreningens tal. Foreningen bruger således i gennemsnit 195 kr. pr. enhed til varmeregnskab, hvilket er meget lavt målt i forhold til andre foreninger. Valuarvurdering: Foreningen benytter ikke valuar

11 Finansieringsomkostninger: Foreningen betalte i 2015 i gennemsnit 3,92 % i rente. Foreningen har i slutningen af 2015 ændret finansieringen til at betale 1,25 % i rente med en løbetid på ca. 6 år. Omkostningerne ved at ændre den nuværende finansiering vil ikke være rentable Prioritetsgæld Realkredit Der afdrages på hele gælden.

12 Værdiansættelsen: I forhold til årsregnskabet for 2015 har foreningen en beta på 1,01 i forhold til en ændring i den offentlige vurdering på 10 %. I forhold til værdiansættelsen af ejendommen har den på nuværende tidspunkt en beta på 0,53 svarende til, at ejerboligmarkedet p.t. handles til en beta 1,00 og at bankerne anbefaler en beta på 0,80 med udgangspunkt i deres tommelfingerregler for udlån til andelsboliger. Såfremt ejerboligmarkedet skulle falde med 10 %, vil beta blive ændret til 0,59 Et køb af en andelsbolig i A/B Amagerbrogade 173/Elbagade 1-3 må derfor anses for billigt og uden større risiko i forhold til boligmarkedet generelt. Den nuværende prissætningen giver desuden plads til at sælger kan få penge for deres forbedringer. Såfremt der ikke falder ro om den offentlige vurdering, anbefales det, at man overvejer en moderat valuarvurdering. Den nuværende usikkerhed, om den fra regeringen udmeldte formel, for fremtidig værdiansættelse af andelsboligforeninger gør, at jeg vil anbefale, at man afventer med en evt. valuarvurdering, så fremtidige andelshavere ikke kommer i klemme og nuværende andelshavere ikke overbelåner deres andele. Beta er et udtryk for følsomheden i forhold til ejerboligmarkedet.

Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger. Indledning

Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger. Indledning 25. juni 2018 Sag nr.: 2018-6547 Vejledning om stiftelsesbudgetter for andelsboligforeninger Indledning Den politiske aftale om mere robuste andelsboligforeninger fra 27. november 2017 mellem regeringen

Læs mere

REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth Kgs. Lyngby Tel.: (10-16) Mail:

REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth Kgs. Lyngby Tel.: (10-16) Mail: REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth. 2800 Kgs. Lyngby Tel.: 2063 1685 (10-16) Mail: svendguldberg@g.mail.com ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE 77. 37. REGNSKABSÅR.

Læs mere

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 2 plus forklaringer Information Ændring på 1 år Grafer over udvikling Stabil Dato 2012-05-30 Stiftelsesår 1977 Byggeår 1936 Antal enheder 160 Antal andele 158 Samlet KVM

Læs mere

Andelskronen. Vurderinger og Beregninger. 17-06-2011 Andelsbasen.dk 1

Andelskronen. Vurderinger og Beregninger. 17-06-2011 Andelsbasen.dk 1 Andelskronen Vurderinger og Beregninger 2. Hvad udtrykker andelskronen? 3. Metoder til vurdering 4. Hvornår benyttes en bestemt metode? 5. Hensættelser til værdiregulering 6. Hvad medfører en høj andelskrone?

Læs mere

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser Nøgletalsrapport for andelsboligforeningen Eksempel Købt gennem Boliga 2012-11-07 (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 2 plus forklaringer Information Ændring på 1 år Grafer over udvikling Status E E Dato

Læs mere

REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth Kgs. Lyngby Tel.: (10-16) Mail:

REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth Kgs. Lyngby Tel.: (10-16) Mail: REVISOR SVEND GULDBERG HANSEN Gammelmosevej 107. C. sth. 2800 Kgs. Lyngby Tel.: 2063 1685 (10-16) Mail: svendguldberg@g.mail.com ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE 77. 36. REGNSKABSÅR.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER AUGUST 2014.

ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER AUGUST 2014. ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE 77. 34. REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER 2013 31. AUGUST 2014. 2. Resultatopgørelse for perioden 1. september 2013 31. august 2014. Note: 2013/14: 2012/13:

Læs mere

Ro s Revision. Andeisboligforeningen. Helgoland Strandpark I. Årsrapport for 2011. (8. regnskabsår) Administrator: Cubus Administration ApS

Ro s Revision. Andeisboligforeningen. Helgoland Strandpark I. Årsrapport for 2011. (8. regnskabsår) Administrator: Cubus Administration ApS (8. regnskabsår) REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB Ro s Revision 4000 Roskilde Tlf. 45 666 3285 Ros Revision Nordea 2905 2551378937 Registreret Revisionsanpartsselskab CVR- nr. 3052 0963 Hersegade 10,

Læs mere

A/B Sønderport v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS. Resultatopgørelse 1. oktober 2001-30. september 2002 Balance pr. 30.

A/B Sønderport v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS. Resultatopgørelse 1. oktober 2001-30. september 2002 Balance pr. 30. A/B Sønderport v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2001-30. september 2002 Balance pr. 30. september 2002 (5. regnskabsår) Således vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling,

Læs mere

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 1 plus forklaringer Information Ændring siden sidste regnskab Grafer over udvikling Status Stabil Dato 2012-05-31 Stiftelsesår 1977 Byggeår 1936 Antal enheder Antal andele

Læs mere

Orienteringsmøde den 27.juni 2011. Noget om de mange tal bag genopretningspakken.

Orienteringsmøde den 27.juni 2011. Noget om de mange tal bag genopretningspakken. Orienteringsmøde den 27.juni 2011 Noget om de mange tal bag genopretningspakken. 1 Alternativ 16 - stigning 2,25% fra 2014 BUDGET 2011 BUDGET 2012 BUDGET 2013 BUDGET 2014 BUDGET 2015 BUDGET 2016 BUDGET

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2002 30. september 2003 Balance pr. 30. september 2003 (6. regnskabsår) Således vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling,

Læs mere

Andelsboligforeningen Sølvgade 93

Andelsboligforeningen Sølvgade 93 Andelsboligforeningen Sølvgade 93 CVR-nr. 81 83 29 19 Årsrapport for 2012 Godkendt på generalforsamling, den / 2012 (Dirigent) Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3 KØB AF ANDELSBOLIG Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 128/01 19.06.2015 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER AUGUST 2012.

ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER AUGUST 2012. ANDELSBOLIGFORENINGEN TA BA TAGENSVEJ 79/BALDERSGADE 77. 32. REGNSKABSÅR. 1. SEPTEMBER 2011 31. AUGUST 2012. 2. Resultatopgørelse for perioden 1. september 2011 31. august 2012. Note: 2011/12: 2010/11:

Læs mere

Fuld rapport: A/B Eksempel Forening (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 6 Information Ændring på 1 år Grafer over udvikling Status Stabil Dato 2012-06-04 Stiftelsesår 1977 Byggeår 1936 Antal enheder 160

Læs mere

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig.

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig. Køb af andelsbolig Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 27.06.2018 128/04 Side 2/6 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

MINEJENDOM.COM MINEJENDOM.COM

MINEJENDOM.COM MINEJENDOM.COM Tid Økonomi Kvalitet Hvormangetimerbrugerdusamletpå bestyrelsesarbejdepr.måned? 1#5 33% 6#10 40% 11#15 13% Hvad(er(jeres(største(udfordringer(som(bestyrelse?( Sæt(gerne(mere(end(ét(X Manglende((tid(til(

Læs mere

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser

nævnte hensættelser er regnskabsmæssige hensættelser Oversigtsrapport for andelsboligforeningen Eksempel Købt gennem Boliga 2012-11-07 (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 1 plus forklaringer Information Ændring på 1 år Grafer over udvikling Status E E Dato

Læs mere

BUDGET. A/B Hulgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Hulgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Hulgården BUDGET For perioden 01.12.2016 til 30.11.2017 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. marts 2017 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4.

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2008/2009 (4. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2009 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Andelsboligforeningen Sølvholm. Årsrapport for perioden 1. juni december 2006

Andelsboligforeningen Sølvholm. Årsrapport for perioden 1. juni december 2006 Andelsboligforeningen Sølvholm Årsrapport for perioden 1. juni - 31. december 2006 Administrator: Dan Ejendomme A/S Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup Telefon 39 46 60 00 Indholdsfortegnelse Side Administrators

Læs mere

Andelsbolig - fra A til Z

Andelsbolig - fra A til Z Andelsbolig - fra A til Z Mulighederne er mange, når du skal beslutte dig for, hvilken type bolig du ønsker. Vi har samlet en masse nyttige oplysninger om andelsboliger, som du kan få god brug for, når

Læs mere

KVARTALS- RAPPORT. A/B Grøntoften. For perioden til Administrator: Pamela Jacobsen

KVARTALS- RAPPORT. A/B Grøntoften. For perioden til Administrator: Pamela Jacobsen A/B Grøntoften KVARTALS- RAPPORT For perioden 01.01.2016 til 30.09.2016 Administrator: Controller: Pamela Jacobsen 45 26 86 07 pwi@datea.dk Ann Jørgensen 45 26 02 34 anj@datea.dk EjendomNr: 63668 DATEA

Læs mere

KD REVISION GL. VEJLEVEJ 2B 7200 GRINDSTED TLF: ÅRSRAPPORT FOR 2016

KD REVISION GL. VEJLEVEJ 2B 7200 GRINDSTED TLF: ÅRSRAPPORT FOR 2016 KD REVISION GL. VEJLEVEJ 2B 7200 GRINDSTED TLF: 70 20 46 66 kd@kdrevision.dk ÅRSRAPPORT FOR 2016 ANDELSBOGLIGFORENINGEN SKOVVANGEN BLOMSTERVANGEN 77-91 (ulige nr.) 6800 VARDE Årsraporten er fremlagt og

Læs mere

Rådgivningsrapport for andelsboligforeningen Eksempel Købt gennem Boliga 2012-11-07 Fuld rapport: Eksempel (nyeste regnskab: 2011) Side 1 af 6 plus forklaringer Information Ændring på 1 år Grafer over

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2005 30. september 2006 Balance pr. 30. september 2006 (9. regnskabsår) Således vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling,

Læs mere

Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10

Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10 Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10 Årsrapport for 2014 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International

Læs mere

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Christiansgården BUDGET For perioden 01.06.2015 til 31.05.2016 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. oktober 2015 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

ABF Bülowsgade 66. Bülowsgade 66, 2. sal, 8000 Århus C. Årsrapport for 2009. (24. regnskabsår)

ABF Bülowsgade 66. Bülowsgade 66, 2. sal, 8000 Århus C. Årsrapport for 2009. (24. regnskabsår) Bülowsgade 66, 2. sal, 8000 Århus C Årsrapport for 2009 (24. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 3 Den

Læs mere

ABF Fremtiden 3. serie

ABF Fremtiden 3. serie Lundbyesgade 3-5, 8000 Århus C Årsrapport for 2009 Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2008 30. september 2009 Balance pr. 30. september 2009 (12. regnskabsår) ØSTER ALLÉ 48-50 - 2100 KØBENHAVN Ø TEL: +45 35

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN PETER FABERS GADE 5-19

ANDELSBOLIGFORENINGEN PETER FABERS GADE 5-19 Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 ANDELSBOLIGFORENINGEN PETER FABERS GADE 5-19 ÅRSRAPPORT 2010

Læs mere

Budget for perioden 1. juli 2013-30. juni 2014

Budget for perioden 1. juli 2013-30. juni 2014 Ejendomsnummer: 63687 A/B Korsika & Milanogården Milanovej m.fl 23 København S Budget for perioden 1. juli 213-3. juni 214 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling Underskrift

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2007 30. september 2008 Balance pr. 30. september 2008 (11. regnskabsår) ØSTER ALLÉ 48-50 - 2100 KØBENHAVN Ø TEL: +45 35

Læs mere

REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB LERHØJ 7A, 2880 BAGSVÆRD, TLF. 43 71 94 18, FAX 43 71 94 64, CVR.NR.

REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB LERHØJ 7A, 2880 BAGSVÆRD, TLF. 43 71 94 18, FAX 43 71 94 64, CVR.NR. REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB LERHØJ 7A, 2880 BAGSVÆRD, TLF. 43 71 94 18, FAX 43 71 94 64, CVR.NR. 15 65 97 77 ÅRSRAPPORT 2013 Andelsboligforeningen Sølvgade 93 Sølvgade

Læs mere

Andelsboligforeningen Lundingsgade 10

Andelsboligforeningen Lundingsgade 10 Lundingsgade 10, 8000 Århus C Årsrapport for 2009 (4. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige

Læs mere

A/B Lindstrand Budget 2012

A/B Lindstrand Budget 2012 A/B Lindstrand Indtægter Note* Boligafgift fra andelshavere 1 2.741.355 2.743 Lejeindtægter (bolig/erhverv) 1 329.210 329 Foreningsbidrag 138 0 Indtægter i alt 3.070.703 3.072 Omkostninger Ejendomsskatter,

Læs mere

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005 Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C Årsrapport for 2005 (27. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens årsberetning og påtegning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Andelsboligforeningen Bragesgade 1/Nørrebrogade 206 2200 København N

Andelsboligforeningen Bragesgade 1/Nørrebrogade 206 2200 København N Andelsboligforeningen Bragesgade 1/Nørrebrogade 206 2200 København N Årsrapport for tiden 01.07.04-30.06.05 Gribskovvej 2 2100 København Ø Tlf.: 39 16 76 00 Fax: 39 16 76 01 E-mail: kbh@hlb.dk www.hlb.dk

Læs mere

Referat af generalforsamling 2013 i andelsboligforeningen Havehuset

Referat af generalforsamling 2013 i andelsboligforeningen Havehuset Referat af generalforsamling 2013 i andelsboligforeningen Havehuset Dirigent: Birgit Referent: Lone C. Tilstede: Peter, Annette, Pauline, Lone, Claus, Jeanne, Inger, Michael, Birgit, Christian, Michel,

Læs mere

Andelsboligforeningen Sølvgade 93

Andelsboligforeningen Sølvgade 93 Andelsboligforeningen Sølvgade 93 CVR-nr. 81 83 29 19 Årsrapport for 2011 Godkendt på generalforsamling, den / 2012 (Dirigent) Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

A/B ØSTBANEHUS. CVR-nr. 27 46 20 73 ÅRSRAPPORT 2007

A/B ØSTBANEHUS. CVR-nr. 27 46 20 73 ÅRSRAPPORT 2007 A/B ØSTBANEHUS CVR-nr. 27 46 20 73 ÅRSRAPPORT 2007 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Bestyrelsens beretning 3 Påtegninger Bestyrelsens påtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2004 30. september 2005 Balance pr. 30. september 2005 (8. regnskabsår) Således vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ØSTRIGSGÅRDEN ØSTRIGSGADE 21-25 /SERBIENSGADE 3 2300 KØBENHAVN S

ANDELSBOLIGFORENINGEN ØSTRIGSGÅRDEN ØSTRIGSGADE 21-25 /SERBIENSGADE 3 2300 KØBENHAVN S ANDELSBOLIGFORENINGEN ØSTRIGSGÅRDEN ØSTRIGSGADE 21-25 /SERBIENSGADE 3 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2008 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Foreningsoplysninger... 2 Bestyrelsens påtegning... 3 Den uafhængige revisors

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSREGNSKAB 2001 (9. REGNSKABSÅR)

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSREGNSKAB 2001 (9. REGNSKABSÅR) ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSREGNSKAB 2001 (9. REGNSKABSÅR) INDHOLDSFORTEGNELSE Foreningsoplysninger 2 Påtegninger 3 Resultatopgørelse 2001 4 Balance pr. 31.12.2001 5 Noter 6-9 1 FORENINGSOPLYSNINGER

Læs mere

Andelsbasen.dk. Guide til Andelsboligkøbere Version 2.0. Udgivet: 2013-01-10. Andelsbasen.dk. St. Kongensgade 40 H, 2.

Andelsbasen.dk. Guide til Andelsboligkøbere Version 2.0. Udgivet: 2013-01-10. Andelsbasen.dk. St. Kongensgade 40 H, 2. Andelsbasen.dk Guide til Andelsboligkøbere Version 2.0 Udgivet: 2013-01-10 Andelsbasen.dk St. Kongensgade 40 H, 2. 1264 København K 2012, Andelsbasen.dk http://www.andelsbasen.dk Et hurtigt kik i boligannoncerne

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2006

ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2006 ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2006 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Bestyrelsens beretning 3 Påtegninger Bestyrelsens påtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5

Læs mere

ADVOKATFIRMÅET EGEMAR CLAUSEN NØRREGADE 7A 1105 KØBENHAVN IC Andeisboligforeningen Hattensens Alle ÅRSRAPPORT FOR 2005

ADVOKATFIRMÅET EGEMAR CLAUSEN NØRREGADE 7A 1105 KØBENHAVN IC Andeisboligforeningen Hattensens Alle ÅRSRAPPORT FOR 2005 ADVOKATFIRMÅET EGEMAR CLAUSEN NØRREGADE 7A 115 KØBENHAVN IC Andeisboligforeningen Hattensens Alle 6-8-1 ÅRSRAPPORT FOR 25 Andeisboligforeningsoplysni nger Andelsboligforeningen Hattensens Alle 6-8-1 cio

Læs mere

Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10

Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10 Andelsboligforeningen AB Rentegården Provstevej 22-24/Rentemestervej 44-46 2400 København NV CVR-nr. 33 85 78 10 Årsrapport for 2015 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International

Læs mere

ABF Kildehaven II. Kildehaven , 8520 Lystrup. Årsrapport for 2009/2010. (2. regnskabsår)

ABF Kildehaven II. Kildehaven , 8520 Lystrup. Årsrapport for 2009/2010. (2. regnskabsår) Kildehaven 134-172, 8520 Lystrup Årsrapport for 2009/2010 (2. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 3

Læs mere

Andelsboligforeningen Njal

Andelsboligforeningen Njal 0 Andelsboligforeningen Njal --------------------------------- Årsregnskab for perioden 1. april 2001 til 30. juni 2002 --------------------------------------- Administration Boligexperten Administration

Læs mere

Revisor Robert Krogsgaard

Revisor Robert Krogsgaard Revisor Robert Krogsgaard ANDELSBOLIGFORENINGEN TJØRNEGAARDEN I. ÅRSRAPPORT 2014. (21. regnskabsår) SAMT DRIFTSBUDGET FOR 2015 OG LIKVIDITETSBUDGET 2015 H P Hansensvej 19 * 4500 Nykøbing Sjælland * Tlf.:

Læs mere

Prisforvirring i andelsboligsektoren

Prisforvirring i andelsboligsektoren 8. august Prisforvirring i andelsboligsektoren Mange års prisstigninger på ejendomsmarkedet har sat sit præg på andelsboligmarkedet. Størstedelen af andelsboligforeningerne herhjemme har siden 2005 oplevet

Læs mere

GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2008

GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2008 GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2008 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Bestyrelsens beretning 3 Påtegninger Bestyrelsens påtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

A/B Kingosparken Kingosvej m.fl Taastrup. Budgetforslag. for 2019

A/B Kingosparken Kingosvej m.fl Taastrup. Budgetforslag. for 2019 A/B Kingosparken Kingosvej 12-58 m.fl. 2630 Taastrup CVR nr. 30752341 Budgetforslag for 2019 Administrator DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg /LKR Resultatopgørelse 2018 2018 afvigelse 2019

Læs mere

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K Årsrapport 2017 Administrator- og bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2017 for Foreningen

Læs mere

A/B Lindstrand Budget 2015

A/B Lindstrand Budget 2015 A/B Lindstrand Effekten af låneoptagelse i marts til finansiering af altaner for 13 andelshavere og 3 lejere samt til finansiering af en tagterrasse for en enkelt andelshaver er ikke vist i budgettet.

Læs mere

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS

A/B SØNDERPORT. v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS A/B SØNDERPORT v/ Grubbe Ejendomsadministration ApS Resultatopgørelse 1. oktober 2003 30. september 2004 Balance pr. 30. september 2004 (7. regnskabsår) Således vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling,

Læs mere

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber andelsbolig?

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber andelsbolig? Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber andelsbolig? Inden du køber en andelsbolig, er det godt at overveje din økonomiske situation både nu og fremover. Hvad har du råd til, hvordan er din jobsituation,

Læs mere

A/B Frederiksberg Arbejderhjern, Afdeling Langelandsvej 8-18 CVR-nr. 13 09 24 19

A/B Frederiksberg Arbejderhjern, Afdeling Langelandsvej 8-18 CVR-nr. 13 09 24 19 E BEIERHOLm PKABER BALANCE A/B Frederiksberg Arbejderhjern, Afdeling Langelandsvej 8-18 CVR-nr. 13 09 24 19 Årsrapport for 2012 STATSAUTOR1SEBET A/B Frederiksberg Arbejderhjem, Afdeling Langelandsvej 8-18

Læs mere

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til

Andelsselskabet Kristinegården. For perioden til Andelsselskabet Kristinegården BUDGET For perioden 01.01.2016 til 31.12.2016 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 28. april 2016 Dirigent Administrator: Controller:

Læs mere

ABF Lundbis. Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C. Årsrapport for (33. regnskabsår)

ABF Lundbis. Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C. Årsrapport for (33. regnskabsår) Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C Årsrapport for 2011 (33. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2012 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning...

Læs mere

Andelsboligforeningen Skibelunden. Jyllingevej 3 m.fl. 2720 Vanløse. CVR-nr. 68 39 92 11. Årsrapport

Andelsboligforeningen Skibelunden. Jyllingevej 3 m.fl. 2720 Vanløse. CVR-nr. 68 39 92 11. Årsrapport Andelsboligforeningen Skibelunden Jyllingevej 3 m.fl. 2720 Vanløse CVR-nr. 68 39 92 11 Årsrapport 1/1-31/12 2014 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger Side 3 Bestyrelsespåtegning - 4 Den uafhængige

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003 ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 16. september 2003 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TJØRNEGAARDEN II. ÅRSRAPPORT 2013. (19. regnskabsår) SAMT DRIFTSBUDGET FOR 2014

ANDELSBOLIGFORENINGEN TJØRNEGAARDEN II. ÅRSRAPPORT 2013. (19. regnskabsår) SAMT DRIFTSBUDGET FOR 2014 Robert Krogsgaard registreret revisor ANDELSBOLIGFORENINGEN TJØRNEGAARDEN II. ÅRSRAPPORT 2013. (19. regnskabsår) SAMT DRIFTSBUDGET FOR 2014 OG LIKVIDITETSBUDGET 2014 H P Hansensvej 19 * 4500 Nykøbing Sjælland

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN VESTERPARKEN VALBYGÅRDSVEJ VALBY

ANDELSBOLIGFORENINGEN VESTERPARKEN VALBYGÅRDSVEJ VALBY Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 ANDELSBOLIGFORENINGEN VESTERPARKEN VALBYGÅRDSVEJ 44-58 2500

Læs mere

A/B Møllevænget. Holme Møllevej 11-29, 8260 Viby J

A/B Møllevænget. Holme Møllevej 11-29, 8260 Viby J c/o Dansk Administrations Center A/S Skovbrynet 10 8000 Århus C Årsrapport for 2010 (7. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2011 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Ansvarlig drift af andelsboligforeninger. Rasmus Juul-Nyholm, Dir.

Ansvarlig drift af andelsboligforeninger. Rasmus Juul-Nyholm, Dir. Ansvarlig drift af andelsboligforeninger Rasmus Juul-Nyholm, Dir. 1. HÅNDTERING AF VALUARVURDERINGER DEN AKTUELLE SITUATION 1. Markedet for udlejningsejendomme ER steget voldsomt! 2. Der ses en del reelle

Læs mere

Budgetrapport Andelsboligforeningen Bragesgade 1 & Nørrebrogade 206 Budgetår: 2013/2014

Budgetrapport Andelsboligforeningen Bragesgade 1 & Nørrebrogade 206 Budgetår: 2013/2014 Budgetrapport Andelsboligforeningen Bragesgade 1 & Nørrebrogade 206 Budgetår: 2013/2014 Vest Administrationen A/S Gammel Vartorv Vej 20 2900 Hellerup Tlf: 3324 6126 Web: www.vestadm.com Budget 2013 2014

Læs mere

STATUSBOGEN '' '' BUUS JENSEN STATSAUTORISEREDE REVISORER. Andelsboligforeningen Filipsgården, Amager. Årsrapport for 2003. (25. regnskabsår) ' < '"J#

STATUSBOGEN '' '' BUUS JENSEN STATSAUTORISEREDE REVISORER. Andelsboligforeningen Filipsgården, Amager. Årsrapport for 2003. (25. regnskabsår) ' < 'J# BUUS JENSEN STATSAUTORISEREDE REVISORER '' '' STATUSBOGEN Andelsboligforeningen Filipsgården, Amager Årsrapport for 2003 (25. regnskabsår) ==--=== '

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN WILLEMOES CVR-NR. 14 74 06 19

ANDELSBOLIGFORENINGEN WILLEMOES CVR-NR. 14 74 06 19 ø ø ±Æ ªÆª ƪ ± øµ ª ª µøæ ANDELSBOLIGFORENINGEN WILLEMOES CVR-NR. 14 74 06 19 ÅRSREGNSKAB 2014 (æª ø Ê ª ªÆ ± º øºª Ô È i ÛÔÎÎÓ (æª ø fl ø ªÆÊ fl ø ªÆæƱ øºª ÓÎÌ i ÛÓÌ (æª ø Õ Ã ÚÊ ÌÌ ÔÎ ÓÈ ÓÈ i ø Ê ÌÌ

Læs mere

Regnskab for tiden 1/ / Likviditetsoversigt pr. 1. februar 2010 Driftsbudget for tiden 1/ /1 2011

Regnskab for tiden 1/ / Likviditetsoversigt pr. 1. februar 2010 Driftsbudget for tiden 1/ /1 2011 TIL STATUSBOG Andelsboligforeningen "Stjernebo" Regnskab for tiden 1/2 2009-31/1 2010 Likviditetsoversigt pr. 1. februar 2010 Driftsbudget for tiden 1/2 2010-31/1 2011 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

KVARTALS- RAPPORT. A/B Nørrebrogade 108. For perioden til Administrator: Camilla Faber Andersen

KVARTALS- RAPPORT. A/B Nørrebrogade 108. For perioden til Administrator: Camilla Faber Andersen A/B Nørrebrogade 108 KVARTALS- RAPPORT For perioden 01.01.2016 til 30.09.2016 Administrator: Controller: Camilla Faber Andersen 45 26 86 10 caf@datea.dk Vivi Kolding Skaarup 45 26 01 24 vks@datea.dk EjendomNr:

Læs mere

Andelsboligforeningen Hedevænget II Hedevænget 107 8800 Viborg. CVR-nummer: 34797374. ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31.

Andelsboligforeningen Hedevænget II Hedevænget 107 8800 Viborg. CVR-nummer: 34797374. ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31. Andelsboligforeningen Hedevænget II Hedevænget 107 8800 Viborg CVR-nummer: 34797374 ÅRSRAPPORT 1. januar 2013 til 31. december 2013 Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den /

Læs mere

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. A/B Christiansgården. For perioden til Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den A/B Christiansgården BUDGET For perioden 01.06.2016 til 31.05.2017 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 6. oktober 2016 Dirigent Administrator: Controller: EjendomNr:

Læs mere

NØGLEOPLYSNINGSSKEMA FOR ANDELSBOLIGFORENINGER U D K A S T

NØGLEOPLYSNINGSSKEMA FOR ANDELSBOLIGFORENINGER U D K A S T 2. september 2013 NØGLEOPLYSNINGSSKEMA FOR ANDELSBOLIGFORENINGER U D K A S T Oplysningerne i skemaet er opgjort pr. x. xxxx 201x Forbehold: Der kan være nyere vigtige oplysninger. Oplysninger i dette skema

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBROGADE 117 121 OG ØRESUNDSVEJ 2 ÅRSRAPPORT FOR 2013. (9. regnskabsår)

ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBROGADE 117 121 OG ØRESUNDSVEJ 2 ÅRSRAPPORT FOR 2013. (9. regnskabsår) Østerbrogade 62 2100 København Ø Telefon: 3526 5208 Telefax: 3526 5209 ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBROGADE 117 121 OG ØRESUNDSVEJ 2 ÅRSRAPPORT FOR 2013 (9. regnskabsår) Vedtaget på foreningens generalforsamling

Læs mere

A/B Vanløsegaard CVR-nr Årsrapport 2015

A/B Vanløsegaard CVR-nr Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon: 36 10 20 30 Telefax: 36 10 20 40 www.deloitte.dk A/B Vanløsegaard CVR-nr.

Læs mere

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG I dette faktaark kan du læse meget mere om, hvad en andelsbolig er for noget. Hvis du mangler svar på spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad er en andelsbolig?

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

AIB Vanløsegaard. Årsrapport 2013. CVR-nr. 43 07 60 19

AIB Vanløsegaard. Årsrapport 2013. CVR-nr. 43 07 60 19 Deloi1le S1alsautaiseret CVR-flr 33 96 35 56 Weidekanpsgade 6 Postboks 1600 0900 København c Telelbn: Telelax: WINIIII.deloitle.d< 36102030 36102040 AIB Vanløsegaard CVR-nr. 43 07 60 19 Årsrapport 2013

Læs mere

ABF Lundbis. Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C. Årsrapport for 2010. (32. regnskabsår)

ABF Lundbis. Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C. Årsrapport for 2010. (32. regnskabsår) Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C Årsrapport for 2010 (32. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2011 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning...

Læs mere

G O D E R Å D V E D K Ø B A F A N D E L S B O L I G

G O D E R Å D V E D K Ø B A F A N D E L S B O L I G G O D E R Å D V E D K Ø B A F A N D E L S B O L I G Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I dette faktaark kan du få gode råd til, hvordan du skal forholde dig, hvis du overvejer at købe en

Læs mere

Revisor Robert Krogsgaard

Revisor Robert Krogsgaard Revisor Robert Krogsgaard ANDELSBOLIGFORENINGEN TJØRNEGAARDEN II. ÅRSRAPPORT 2014. (20. regnskabsår) SAMT DRIFTSBUDGET FOR 2015 H P Hansensvej 19 * 4500 Nykøbing Sjælland * Tlf.: 56 63 63 37 * Fax: 56

Læs mere

GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2007

GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2007 GENPART ANDELSBOLIGFORENINGEN TÅRNPARKEN ÅRSRAPPORT 2007 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Bestyrelsens beretning 3 Påtegninger Bestyrelsens påtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN FALKONER ALLE/FRANCKESVEJ ÅRSRAPPORT 2009/2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN FALKONER ALLE/FRANCKESVEJ ÅRSRAPPORT 2009/2010 NØRREGADE 4. 1165 KØBENHAVN K. TELEFON 33 11 85 00. TELEFAX 33 91 85 11. CVR-NR. 10 48 92 96 E-MAIL. STATSAUTORISERETREVISOR@STEENLETH.DK ANDELSBOLIGFORENINGEN FALKONER ALLE/FRANCKESVEJ Andelsboligforeningen

Læs mere

Andelsboligforeningen Njal

Andelsboligforeningen Njal 0 Andelsboligforeningen Njal --------------------------------- Årsregnskab for perioden 1. juli 2002 til 30. juni 2003 --------------------------------------- Administration Boligexperten Administration

Læs mere

Andelsboligforeningen Njal

Andelsboligforeningen Njal 0 Andelsboligforeningen Njal --------------------------------- Årsregnskab for perioden 1. juli 2004 til 30. juni 2005 --------------------------------------- Administration Boligexperten Administration

Læs mere

Budgetrapport AB Bragesgade 1 & Nørrebrogade 206 Budgetår: 2013/2014

Budgetrapport AB Bragesgade 1 & Nørrebrogade 206 Budgetår: 2013/2014 Budgetrapport Budgetår: 2013/2014 er licitation inkl. ekstraarbejder og afholdt bestyrelsesmøde samt indregnet kurstab på F5 lån Vest Administrationen A/S Gammel Vartorv Vej 20 2900 Hellerup Tlf: 3324

Læs mere

ARsntppoRT 2oo9 BUDGETTER FOR 2O1O

ARsntppoRT 2oo9 BUDGETTER FOR 2O1O ANDELSBOLIGFORENINGEN NY BAKKEHUS cvr-nr. 282871 19 ARsntppoRT 2oo9 BUDGETTER FOR 2O1O INDHOLDSFORTEGNELSE Foreningsoplysninger Bestyrelsens påtegning Den uafhængige revisors påtegning Regnskabsprincipper

Læs mere

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5.

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5. Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Åparken 6 torsdag den 2. april 2009 kl. 18.30 i Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Århus C. Tilstede var repræsentanter fra følgende

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE INDTÆGTER UDGIFTER

RESULTATOPGØRELSE INDTÆGTER UDGIFTER RESULTATOPGØRELSE INDTÆGTER REGNSKAB BUDGET DIFF: REGNSKAB BUDGET REGNSKAB BUDGET REGNSKAB BUDGET REGNSKAB BUDGET REGNSKAB 2014 2014 2013 2013 2012 2012 2011 2011 2010 2010 2009 1 Boligafgift 626.293,08

Læs mere

KOLLEGIEKONTORET I AARHUS REGNSKAB 2014/15 AFD 21 SKELAGER

KOLLEGIEKONTORET I AARHUS REGNSKAB 2014/15 AFD 21 SKELAGER Indtægterne overstiger udgifterne med kr. 16.607. ÅRSBERETNING Når der ikke, som budgetteret, blev balance mellem indtægter og udgifter skyldes det følgende afvigelser: Regnskab Budget 2014/15 2014/15

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅBAKKEN V (Cvr. nr ) ÅGERUP Roskilde. Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅBAKKEN V (Cvr. nr ) ÅGERUP Roskilde. Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013 www.hrrevision.dk ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅBAKKEN V (Cvr. nr. 29 49 28 16) ÅGERUP 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2013 til 31. december 2013 Godkendt på foreningens ordinære generalforsamling afholdt

Læs mere

A/B Blidahlund & Esperancegården

A/B Blidahlund & Esperancegården Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 A/B Blidahlund & Esperancegården Årsrapport 2012 Godkendt

Læs mere

KVARTALS- RAPPORT. A/B Nørrebrogade 108. For perioden til Administrator: Camilla Faber

KVARTALS- RAPPORT. A/B Nørrebrogade 108. For perioden til Administrator: Camilla Faber A/B Nørrebrogade 108 KVARTALS- RAPPORT For perioden 01.01.2017 til 31.05.2017 Administrator: Controller: Camilla Faber 45 26 86 10 caf@datea.dk Bente Asmussen 45 26 02 71 bas@datea.dk EjendomNr: 61745

Læs mere

Andelsboligforeningen Wagnsborg. Årsrapport for 2012

Andelsboligforeningen Wagnsborg. Årsrapport for 2012 Andelsboligforeningen Wagnsborg Årsrapport for 2012 Godkendt på den ordinære generalforsamling den / 2013 Indholdsfortegnelse Oplysninger om andelsboligforeningen 1 Bestyrelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

Andelsboligforeningen Njal

Andelsboligforeningen Njal 0 Andelsboligforeningen Njal --------------------------------- Årsregnskab for perioden 1. juli 2003 til 30. juni 2004 --------------------------------------- Administration Boligexperten Administration

Læs mere

Andelsboligforeningen "Sundbyvester"

Andelsboligforeningen Sundbyvester Andelsboligforeningen "Sundbyvester" Årsrapport for tiden 1/4 2010-31/3 2011 Likviditetsoversigt pr. 1. april 2011 Driftsbudget for tiden 1/4 2011-31/3 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens

Læs mere