Velkommen til Tingsted Gymnastikforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Tingsted Gymnastikforening"

Transkript

1 Velkommen til Tingsted Gymnastikforening

2 HJÆLP HINANDEN Stram tidsplan, det forventes alle har prøvet trøjerne, skrevet sin størrelse og de sidste 4 cifre i cpr. nr. på papiret. Der skal ligeledes tages et fotografi

3 Ændringer vedr. Hold/Navne/Alder M/K Seniorgymnastik og Stram op er lagt sammen til et hold Nyt navn: M/K Stram op motion Alder fra 18 år Zumba udgår Juniorholdet får ny alder Fra år

4 Ændringer vedr. Hold/Navne/Alder Voksen rytme og spring fra 18 år får nyt navn og alder Fra 16 år Teens n Grown Ups Rytme og Spring fra 16 år Step og kropstræning deles op så kun step er træningssamarbejde med Toreby. Helene bliver på begge hold Alder fra 15 år

5 Ændringer vedr. Hold/Navne/Alder Spring 0-4 klasse opdeles Spring 0-2 klasse Spring 2-4 klasse

6 Kort og nøgler Nordbyskolen her hentes der kort og nøgler hos serviceleder Lars. Efter aftale. Nøgler fra Nordbyskolen skal afleveres efter sidste træning, i sæsonen. Tingsted Hallen og skabe på Nordbyskolen, nøglerne administrere Janne.

7 Instruktør Hvad forventer TG af dig som instruktør? Du skal spørge dig selv, om det er, det her du vil, vil du være instruktør? Vi forventer du har et mål med sæsonen? Fortæl instruktøren på holdet under dig, hvad du forventer børnene kan, når de rykker op på dit hold. Det er hjælp til selvhjælp. Fx. hvordan forbereder vi forældre/barn til at komme på puslingeholdet? Hvad skal puslingene kunne, når de skal op på spring/rytme klasse? Hvad skal spring/rytme klasse kunne, når de skal op på Tingsted Juniorhold år?

8 Instruktør Vi forventer, du som instruktør forbereder træningen til hver uge. Du som instruktør skal huske at bruge hjælpetrænerne. De kunne evt. få en opgave for hjemme, at de skal stå for opvarmningen næste gang, måske ikke alene, men de skal bidrage, have tænkt nogle tanker, fundet en god sang, set en ny leg, eller lignende. I kan hente inspiration på DGI trænerguiden eller Gym Danmark. Hjælperne har været på kursus og kan have ideer Giv plads til dem, så de får lært noget.

9 Instruktør Du skal underskrive en elektronisk børneattest, det betyder du skal have nem-id og E-boks. Derudover skal du underskrive en kontrakt, hvor vi har hinandens ord på, at vi står ved det, vi har aftalt. Timeseddel. Alle instruktørerne skal ved generalforsamlingen indlevere en timeseddel pr. hold (til kassereren) hvor der er afkrydset, hvor mange gange træning, der er udført. Har du hjælpetrænere, skal du krydse af for dem, på samme seddel. Dette er kun formelt, og alle kan blive syge, det er af erfaring, at det er bedst sådan.

10 Instruktør Alle instruktører på børneholdene skal på kursus. Alle hold skal føre afkrydsningslister (kan hentes i Conventus) De deltagere som står på listen, har tilmeldt sig og har indbetalt kontingent, hvis der er deltagere på holdet, som ikke fremgår på listen, skal der udleveres en seddel (ligger i skabet), Conventus er kun for instruktørerne. Det er FORBUDT at tilskrive navne med kuglepen eller blyant.

11 Instruktør Det forventes, at instruktøren har indleveret beskrivelse af sit hold til videreformidling på hjemmeside senest 19. juni 2016, Alle Instruktører på børneholdene skal på kursus 28. august hele dagen.

12 Hjælpetræner Hvad forventer TG af dig som Hjælpetræner? Du skal spørge dig selv, om det er, det her du vil, vil du være hjælpetræner? Du som hjælpetræner skal være aktiv, du skal deltage i aktiviteterne på holdet, også i opvarmningen. Du skal møde før tid og huske at rydde op. Alt efter, hvornår træningstiden er og hvilke hold du træner, kan det være nødvendigt at møde min før eller blive min efter og finde redskaber frem/rydde op igen.

13 Hjælpetræner Du skal underskrive en elektronisk børneattest, det betyder, du skal have nem-id og E-boks. Derudover skal du underskrive en kontrakt, hvor vi har hinandens ord på, at vi står ved det, vi har aftalt. Alle hjælpetrænere på børneholdene skal på kursus 28. august hele dagen.

14 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Førstehjælpskursus med hjertestarter, tilbydes i efteråret, hvis der er tilslutning til det. Fri kontingent, i vintersæsonen. Sommersæson og arrangementer, som Bonbonland og lignende skal I betale deltagerpriser for. (OBS: På alle hold, hvor opvisningstøj indgår i kontingentet, skal I dog betale for tøj og weekendtræning, på juniorholdet udgør opvisningstøj og weekendtræning kr. 700,-) Har du børn på hold i foreningen, skal du betale kontingent for dem.

15 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Alle frivillige i foreningen får en godtgørelse. Dette er ikke løn, dette er en godtgørelse, den skal dække din transport frem og tilbage til træning og til div. opvisninger, telefon penge, internet og møder. Der betales ikke kørsel ud over denne godtgørelse. De instruktører som får en godtgørelse ud over kr , (instruktører på flere hold pr. år.) skal indlevere udspecificeret regnskab på kørsel, op til det beløb de skal have godtgjort.

16 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Hjælpetræner under 18 år, får kr ,- Hjælpetræner over 18 år, får kr ,- Instruktører afregnes pr. undervisningstimes længde: min. hold, får kr , min. hold, får kr ,-

17 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Kursus/uddannelser, som instruktør og hjælper. Efter eget valg. Hvad har du brug for? Vi har 1 krav, kurset skal være relevant for dig, og dit virke i foreningen. Har du yderligere ønsker lytter vi gerne, og hjælper dig. Godtgørelsen overføres i den sidste måned af sæsonen (marts). Satserne er fastsat af bestyrelsen

18 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Godtgørelse af kørsel til kurser/uddannelser, afregnes efter bestyrelsens fastsatte takst. Hvis der er flere fra samme forening på kurset, SKAL de køre sammen, og det er kun personen som kører, der får godtgørelse km giver kr. 1,78 pr. km. Over 100 km giver kr. 0,89 pr. km. Der udbetales også til togbillet (dokumentation skal fremvises). HUSK du altid skal skrive dit reg. nr. og konto nr. på udgift bilaget. Det er dit eget ansvar at meddele kassereren dette.

19 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Godtgørelse for udlæg fra foreningen, som er aftalt med bestyrelsen (dokumentation skal fremvises, det er bonnen) HUSK du altid skal skrive dit reg. nr. og konto nr. på udgift bilaget. Bilaget findes på facebook under filer og på hjemmesiden under login instruktørens egen side. Det er dit eget ansvar at meddele kassereren dette.

20 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Alle hjælpere og instruktører, får tøj i form af en t-shirt og en langærmet trøje. Hjælpetrænere som fylder 15 år i 2016 og alle dem som måtte ønske det tilbyder vi at få uddannelsen som træner. Du får tilsendt udspil (et magasin) automatisk så snart du er registret i DGI. Alle hold får besøg af en vejleder. Alt hvad den vejleder siger, skal I tage til jer, positivt, betragt det som et kursus.

21 Hvad tilbyder Tingsted Gymnastikforening? Der afholdes et fælles arrangement for instruktører, hjælpetrænere og bestyrelsen. Nærmere info følger. Gymnastiksæsonen går fra uge 36 - uge 13. Vi holder ferie i uge 42, 52 og 7.

22 Opvisning Det overordnede formål med hele sæsonen skal udmunde i en opvisning. Opvisningen vil finde sted lørdag d. 1. april 2017, kl. 14, med efterfølgende afslutning. I skal lave en opvisning på min. 10 minutter. Der vil være mulighed for at komme til opvisning i Maribo og Møns Hallerne (den ansvarlige leder på holdet skal meddele Janne Lassesen, om de skal med, så snart det er besluttet, eller senest 1. november 2016).

23 Opvisning Der kan være voksenhold i foreningen, som ikke har deltagere nok til en opvisning og det kan accepteres men.. (Her er et forslag: Lav en fælles opvisning og gå på gulvet samtidig og I laver hver jeres serie til det samme stykke musik)

24 Opfordringer Vi opfordrer til, at I møder op ved vores arrangementer, som kan være fastelavn og jule hygge. Vi ser meget gerne, at I deltager aktivt som hjælpende hånd ved mindst 1 af arrangementerne. Vi opfordre til, at alle instruktører finder en afløser, som de kan ringe til, hvis de er syge, eller forhindret i at have sit hold en dag. Hjælpere skal huske at melde afbud til instruktøren ved sygdom, og husk at give besked om, hvornår du skal på studietur.

25 Opfordringer Alderen på foreningens hold skal overholdes. Det mener vi, alle kan finde ud af, alderen gælder det år, sæsonen starter altså i år Begrund med det sociale element der er i at følge jævnaldrende børn. Hvis instruktørerne oplever børn, der ikke bliver udfordret, så find ud af, hvordan I kan udfordre børnene, søg hjælp, frem for at blive frustreret over de keder sig.

26 Opfordringer Afhold et forældremøde, hvor I fortæller lidt omkring, hvad I vil lære børnene, sig en gang for alle, at forældrene skal blive i cafeteriaet, hvis det er det, I ønsker, der skal blot begrundes hvorfor. Husk at lave et referat af mødet, som kan sendes ud, eller lægges på opslagstavlen (hjemmesiden). Det er en super god ide at skrive en til forældrene jævnligt. Dette skaber ro og knapt så mange spørgende forældre. Husk at være velformuleret så teksten ikke kan misforstås, Conventus tilgås kun af instruktørerne.

27 Fordeling af hjælpetrænere Vis holdopdeling

28 Hjemmesiden Hjemmesiden: Maria skal have besked, hvis du ikke syntes, det er okay at lægge dit portræt billede og fulde navn på hjemmesiden. Har du set hjemmesiden? Demonstrer instruktørens egen side

29 Conventus Du logger på Conventus her: På ligger der en vejledning til, hvordan du printer, holdlister mm. i conventus. Klik ind på hjemmesiden og hold musen over menupunktet der hedder Login, så kommer der et punkt frem der hedder Instruktørernes egen side. Klik på det og der vil komme en vejledning frem. Demonstrer conventus

30 Facebook Facebook: Alt relevant info lægges i vores Facebook-gruppe for instruktører og hjælpetrænere. Det forventes du svare når der bliver spurgt, vi forsøger at skrive hvad vi vil have svar på.

31 Tak fordi du kom Med disse ord håber vi, at du nu vil skrive kontrakten under med foreningen, og vi ønsker jer en god sæson Husk, spørg endelig, hvis du har brug for råd/vejledning, vi er i foreningen flot repræsenteret af instruktører med mange års erfaring. På vegne af Tingsted Gymnastikforenings bestyrelse Maria Strandby, Janne Lassesen, Susanne Kappel, Rikke Strange, Dorte Jensen og suppleanterne Janni Madsen, Pernille Vallentin og Lene Hedengran.

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Instruktørhåndbog NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Dette er en praktisk guide til dig, som er instruktør eller ønsker at være instruktør i foreningen. Den fortæller om opgaverne som instruktør, forhold og

Læs mere

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål.

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening

Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening Instruktørmappe - Kibæk Gymnastikforening www.kif-1900.dk/gymnastik Velkommen i Kibæk Idrætsforeningens gymnastikafdeling. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores afdeling. Her finder du praktiske

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19

HÅNDBOG. for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 HÅNDBOG for instruktører og hjælpeinstruktører Sæson 2018/19 Side 1 af 15 Tusind tak fordi du har meldt dig til som frivillig hjælper eller instruktør i vores skønne forening. Denne guide kan forhåbentlig

Læs mere

foreningshåndbog VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT BOGENSE GYMNASTIKFORENING

foreningshåndbog VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT BOGENSE GYMNASTIKFORENING VELKOMMEN SOM INSTRUKTØR, HJÆLPEINSTRUKTØR, ASPIRANT, UDVALGSMEDLEM, BESTYRELSESMEDLEM ELLER SUPPLEANT I BOGENSE GYMNASTIKFORENING Afsnit 1 Baggrund Med denne nye udgave af Foreningshåndbogen vil vi gerne

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

PGI Opstartsmøde

PGI Opstartsmøde PGI Opstartsmøde 21.08.19 Dagsorden Siden sidst 3 idrætsgrene. Gymnastik fitness, badminton og løb 750-800 medlemmer Pedersborg, Bjernede sorøhallen Omsætning 450.000 29 instruktører, 20 hjælpere og 5

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011

Indholdsfortegnelse. Gymnastikafdelingen august 2011 Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 3 Kontaktoplysninger for bestyrelsen... 3 Nyttige adresser... 3 Aktiviteter 2011/2012... 4 Aktivitetskalender 2011 / 2012... 4 Opvisninger... 4 T-shirts til opvisning...

Læs mere

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans 0 Indholdsfortegnelse Forord s. 2 Formålet med Gymnastik- og folkedans afdelingen s. 2 Udvalgsmedlemmer opgaver og ansvar s. 2 Instruktør ansvar og forventninger

Læs mere

Instruktørmappe.

Instruktørmappe. Instruktørmappe Velkommen i forening som instruktør, hjælpeinstruktører, føl og bestyrelsesmedlem. Instruktørmappen er et redskab til alle i vores forening. Her finder du praktiske oplysninger om stort

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset Referat Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 i klubhuset Til stede: Afbud: Referent: Mette Zeiner, Pia Høier, Brian Baltzer, Julie Lorenzen, Lene Høier,

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Foreningen har pligt til hvert år, at indhente en børneattest på dig fra politiet.

Foreningen har pligt til hvert år, at indhente en børneattest på dig fra politiet. Aftale mellem instruktør og NBSIF Fitness Navn Adresse Postnr. og by Mobil E-mail Kursus navn Start dato Generelt ansvar Som instruktør i NBSIF Fitness er det din opgave, at instruere medlemmerne enten

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Syd

Sæson JuniorYnglinge Syd Sæson 2015-2016 JuniorYnglinge Syd Tilmelding på: www.dgi.dk/201613558030 Senest d. 27. september 2015 2 Vi er i DGI Sønderjylland Aabenraa og Sønderborg egnen glade for, at du har valgt at gå på JuniorYnglinge

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Silkeborg Karateklub

Silkeborg Karateklub 23 november 2013 - kl 1000-1330 1 Gennemgang af ref fra sidste møde Gennemgang af ref Fra generalforsamlingen? Referat fra sidste gang: Der er en udmeldinger fra Dan Ks udmelding, som skal rettes Noterne

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Nord

Sæson JuniorYnglinge Nord Sæson 2015-2016 JuniorYnglinge Nord Tilmelding på: www.dgi.dk/201613558040 Senest d. 30. september 2015 2 Er du klar til en fed sæson? JuniorYnglinge Nord er et ekstra tilbud for dig, som gerne vil lave

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder Det der står i denne kolonne deltager alle i Årshjulet for 2015-2016 Version 5 Måneder August Instruktørmøde Mandag d. 17.8. Kl. 19-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret, så skal

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

Sæson JuniorYnglinge Nord

Sæson JuniorYnglinge Nord Sæson 2016-2017 JuniorYnglinge Nord Tilmelding på: www.dgi.dk/201713558040 Senest den 15. september 2016 Er du klar til en fed sæson? 2 JuniorYnglinge Nord er et ekstra tilbud for dig, som gerne vil lave

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i.

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Måneder August Instruktørmøde Onsdag d. 17. august i Røsnæshallen. Kl. 18-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret skal du framelde til

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Det der står i denne kolonne deltager alle i. Årshjulet for Version 4. Ting som der skal arbejdes med. Måneder. August

Det der står i denne kolonne deltager alle i. Årshjulet for Version 4. Ting som der skal arbejdes med. Måneder. August Det der står i denne kolonne deltager alle i Årshjulet for 2015-2016 Version 4 Måneder August Instruktørmøde Mandag d. 17.8. Kl. 19-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret, så skal

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Velkommen til gymnastik i Tim GIF Så er vi klar med gymnastiksæsonen 2013/2014, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vinterens program er lagt, og vi håber denne

Læs mere

Gymnastikhåndbogen en trænerguide

Gymnastikhåndbogen en trænerguide Gymnastikhåndbogen en trænerguide Kom godt igang Du er startet som gymnastiktræner, og vi i gymnastikudvalget vil gerne byde dig velkommen. Du vil ikke stå alene, og er der brug for hjælp, står din kontaktperson

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Højby S&G- Gymnastik, trampolin og volleyball Instruktørhæfte 2015/2016 August 2015

Højby S&G- Gymnastik, trampolin og volleyball Instruktørhæfte 2015/2016 August 2015 Indhold Aflysning af timer... 2 Afløser på holdet... 2 Børneattester... 2 Falck... 2 Forsikring... 3 Fotografier og film... 3 Førstehjælpskasse... 3 Gymnastiksæsonen... 4 Hold Program for sæsonen... 4

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!!

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! En gymnastikforening er MEGET andet end gymnastik. Der er masser af opgaver, som kan give dig god erfaring, som du kan tage med dig på din videre uddannelse. Vil du have erfaring,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE. Indholdsfortegnelse:

UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE. Indholdsfortegnelse: UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE Indholdsfortegnelse: 1 Velkomst ved formanden 2-4 Vedtægter for I.G.F. 5 Adresseliste: Bestyrelsen 6-7 Adresseliste: Instruktører og hjælpeinstruktører 8-9 Kontaktpersonens opgaver

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Instruktørmappe - Sæson 2018/19

Instruktørmappe - Sæson 2018/19 Instruktørmappe 2018/2019 Kære Instruktør Valsgård gymnastikforening byder dig velkommen til sæsonen 2018/2019. Vi håber, at du i denne mappe kan få svar på eventuelle spørgsmål. Skulle du efter at have

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

TGF Politikker og Retningslinjer

TGF Politikker og Retningslinjer TGF Politikker og Retningslinjer November 2017 Indhold: Sikkerhed og førstehjælp... 2 Konkurrence-politik... 4 Samvær... 6 Alkohol, Rygning og Euforiserende stoffer... 7 Sundheds-politik... 8 Smertestillende

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

ASG Instruktørbogen. Indholdsfortegnelse VELKOMMEN I AARHUS STUDENTER GYMNASTIK (ASG) 3 OM ASG 3 ASG SOM FORENING 3

ASG Instruktørbogen. Indholdsfortegnelse VELKOMMEN I AARHUS STUDENTER GYMNASTIK (ASG) 3 OM ASG 3 ASG SOM FORENING 3 INSTRUKTØRBOGEN 2014/2015 Indholdsfortegnelse VELKOMMEN I AARHUS STUDENTER GYMNASTIK (ASG) 3 OM ASG 3 ASG SOM FORENING 3 INSTRUKTØR I ASG 4 KONTRAKT/ANSÆTTELSE 4 GODTGØRELSE 4 DINE TRÆNINGER 6 BLIVER DU

Læs mere

Vi ønsker dig held og lykke med sæsonen og håber, at der vil møde mange gymnaster op på dit hold og at I får mange gode oplevelser sammen.

Vi ønsker dig held og lykke med sæsonen og håber, at der vil møde mange gymnaster op på dit hold og at I får mange gode oplevelser sammen. Kære Instruktør Valsgård gymnastikforening byder dig velkommen til sæsonen 2017/2018. Vi håber, at du i denne mappe kan få svar på eventuelle spørgsmål. Skulle du efter at have læst mappen have flere spørgsmål,

Læs mere

Instruktørmappe for Valby IF Sæson 2011/2012

Instruktørmappe for Valby IF Sæson 2011/2012 Instruktørmappe for Valby IF Sæson 2011/2012 Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen 3 Fremtiden i Valby IF 4 Instruktør i Valby IF 4 Kommunikation via hjemmesiden 4 Kursus procedure i Valby IF & vejlederordning

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig! Velkommen til BSG Brøndby Strands Gymnastikforening tilbyder svømning og gymnastik for alle. Vi har tilbud til alle aldersgrupper, og vores undervisning tilgodeser både nybegyndere og øvede udøvere. I

Læs mere

Fraugde Gymnastik og Idrætsforening - Gymnastikafdelingen

Fraugde Gymnastik og Idrætsforening - Gymnastikafdelingen Referat fra Instruktørmøde den 5. februar 2014 Deltagende: Helle (Fræserhold 2), Lene (FF), Camilla (loppedrengene), Amalie, (fræserhold 1), Dani, (Loppedrengene og springpiger 2.-4. klasse), Diana, (Springpiger

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK Sæsonen 2018-2019 VELKOMMEN TIL KHIF GYMNASTIK I KHIF Gymnastik arbejder vi for en målsætning om: At skabe glæde og motivation i et fællesskab om gymnastik og bevægelse,

Læs mere

NYT: teen dance - cross gym - sports acro. Program 2015-16. Alle hold træner i Gymnastikhuset / Horreby-hallen.

NYT: teen dance - cross gym - sports acro. Program 2015-16. Alle hold træner i Gymnastikhuset / Horreby-hallen. NYT: teen dance - cross gym - sports acro Program 2015-16 Zumba Step Springlopperne piger 6-9 år Drengefræs 6-12 år Spring/Rytme-piger 9-13 år Bevar dig vel DGI - Damer MANDEHØRM CROSS GYM Junior Falster

Læs mere

Årshjul for GDV Rev

Årshjul for GDV Rev Årshjul for GDV Rev. 09.03.2016 Tid: Aktivitet Forarbejde Punkter Frist Ansvarlig Regnskab Afslutning af foreløbig regnskab 20. januar Kasseren Forslag til budget og sæsonprogram for næste sæson Aftale

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

INSTRUKTØRMAPPE. www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro

INSTRUKTØRMAPPE. www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro 2015 INSTRUKTØRMAPPE www.ikrosendalgymnastik.dk Rosendal Idrætsforum Døstrupvej23, 9500 Hobro INDHOLD Velkommen til foreningen... 2 Aktivitetskalender... 2 Instruktørliste samt telefon- og adresseliste...

Læs mere