Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger"

Transkript

1 Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. ABC Cykling Projekt: Sammenhængende talentudvikling Cykelklubben ABC fra Tingbjerg har tradition for at udvikle danske cykeltalenter. Klubben har samtidig erkendt, at ambitionerne om at drive continental-hold må opgives, og derudover er det vigtigt at finde den rigtige balance mellem arbejdet på U19- og U23- niveau. Sidstnævnte er meget omkostningskrævende, og ABC lader derfor satsningen på de ældre talenter være afhængig af sponsorindtægterne. Dermed koncentreres indsatsen om decideret talentudvikling, og det ønsker Team Copenhagens sekretariat at støtte. Klubben har lagt en langsigtet og sammenhængende plan for talentudviklingen og søger støtte til at dække trænerudgifter og konkurrencedeltagelse.

2 Indstillingsnr.: 2 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. B.93 Fodbold Projekt: Sammenhængende talentudvikling piger og drenge B.93 har en lang tradition for at udvikle talenter, der kan gøre sig på landsholdsniveau, og er fortsat med dette, selv om det er mere end ti år siden klubbens førstehold befandt sig i Superligaen og nu frister en tilværelse i landets tredjebedste række. Sidste år overgik et pigesamarbejde mellem B.93 og to andre klubber til B.93, som derfor nu prioriterer begge køn i talentudviklingen. Klubben er licensgodkendt af DBU for talentarbejdet for både piger og drenge. Der er optaget fodboldspillere af begge køn på Team Copenhagen eliteidrætsakademi, hvor B.93 varetager morgentræningen. Klubben har i det hele taget stort fokus på, at de unge talenter oplever en sammenhængende hverdag, hvor der både er fokus på fodbold og uddannelse. Team Copenhagens sekretariat ønsker fortsat at bakke op om klubben med støtte til trænerlønninger og diverse supportfunktioner.

3 Indstillingsnr.: 3 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Copenhagen Floorball Club Floorball Projekt: Styrket talentudvikling Copenhagen Floorball Club er en klub med stort udviklingspotentiale i en sportsgren, der også er på vej frem og har gode vækstmuligheder, både på bredde- og eliteniveau. Klubben råder over en del talenter, der nærmer sig senioralderen. De kommende år gælder det om at fortsat styrke talentudviklingen og sikre en så tydelig afsmitning på seniorniveau, at dansk floorball i samarbejde med forbundet nærmer sig internationalt topniveau. For at indfri ambitionerne har klubben ansat en erfaren svensk træner som både sportschef og talentansvarlig og lagt en ambitiøs plan, der i første omgang indebærer at spillerne fysisk kommer på niveau med jævnaldrende svenske elitespillere. Team Copenhagens sekretariat ønsker at støtte klubben med afdækning af udgifter til trænerlønninger og -uddannelse, men det er samtidig nødvendigt at elitearbejdet opprioriteres på forbundsniveau.

4 Indstillingsnr.: 4 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Danske Studenters Roklub og Roforeningen KVIK Roning + Projekt: Etablering af talentsamarbejde På foranledningen af Team Copenhagen har Danske Studenters Roklub (DSR) og KVIK etableret et talentsamarbejde. Team Copenhagen har hidtil støttet DSR s talentudvikling, ligesom klubben er en del af Team Copenhagen eliteidrætsakademi, hvor klubben varetager morgentræning for roerne. Samarbejdet mellem DSR og KVIK skal forbedre og bygge bro mellem de respektive klubbers talentarbejde og videre til elitearbejdet i Kraftcenter København og på Danmarks Rocenter. Samarbejdet tager udgangspunkt i fælles træningssamlinger og -lejre med fokus på gensidig sparring mellem de to klubbers roere og trænere, og det er et organisatorisk mål at opnå status som Talentkraftcenter under Dansk Forening for Rosport. Team Copenhagens sekretariat ser samarbejdet som en naturlig optimering af det talentarbejde, der i forvejen foregår i de to klubber, og ønsker derfor at støtte projektet. Den økonomiske støtte kommer til at dække udgifter til trænerlønninger og -uddannelse samt afholdelse af træningssamlinger og -lejre.

5 Indstillingsnr.: 5 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Judo Copenhagen Judo Projekt: Sammenhængende talentudviklingsprogram Judo Copenhagen er et elitesamarbejde mellem PI Judo, Brønshøj Judoklub og Judoklubben Mitani. Samarbejdet består primært af et træningsfællesskab, hvor klubbernes bedste og mest talentfulde kæmpere deltager. Udover faste fællestræninger har klubberne udviklet et fælles talentprogram for de unge kæmpere i hhv. Brønshøj og Mitani. Samarbejdet har ansat landstræner, Miguel Lopes, der også fungerer som klubtræner i Brønshøj, som træner. I samarbejde med de tre klubbers bestyrelse og Judo Danmark får han en nøglerolle i trænings set up et, som skal videreudvikles med forskellige støttefunktioner i det kommende år. Den udvikling ønsker Team Copenhagens sekretariat at støtte.

6 Indstillingsnr.: 6 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Badminton Klub Badminton Projekt: Intensiveret talentudvikling Københavns Badminton Klub er landets femtestørste klub med en stor ungdomsafdeling og gode faciliteter i egen hal på Østerbro, der fungerer som samlingspunkt for både bredde og elite. Klubben har været gennem en stor udskiftning i bestyrelsen og er efter tilknytning af en ny klubkoordinator indstillet på at styrke talentudviklingen. Der er udarbejdet en foreløbig plan for udviklingen af alle spillere, der begynder i klubben med ekstra fokus på de talenter, der på tværs af årgange udviser det største potentiale. I den kommende periode skal planen videreudvikles; optimalt gennem tilknytning af en sportschef, som er et af målene for Støtteansøgningen er primært rettet mod hjælp til at dække trænerlønninger og - uddannelse. Det ønsker Team Copenhagens sekretariat at støtte.

7 Indstillingsnr.: 7 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Bordtennisklub og Brønshøj Bordtennis Bordtennis Projekt: Fælles talentudvikling Københavns Bordtennisklub (KBTK) og Brønshøj Bordtennis er københavnsk største klubber og har de senere år samarbejdet på ungdomsniveau, men konkurreret på seniorniveau, hvor begge klubber har vundet flere DM-medaljer. Nu har klubberne udvidet samarbejdet med fælles elitehold (CPH Bordtennis). Primært for at etablere et trænings- og konkurrencemiljø på internationalt miljø, hvilket også muliggøres med forbundets nye strategi, der overlader klubberne et større ansvar for talentudviklingen end hidtil. I forbindelse med etableringen af samarbejdet har Team Copenhagen medvirket til udarbejdelse af samarbejdsaftale samt fælles strategier og politikker for både talent- og elitearbejdet. Fremadrettet varetager klubberne i fællesskab morgentræningen af bordtennisspillerne på Team Copenhagen eliteidrætsakademi. Derudover vil fokus i 2016 være på opbygning af det fælles træningsmiljø, bl.a. via tilknytning af en sportschef. Team Copenhagens sekretariat ønsker at støtte den fælles elitesatsning med hjælp til at dække udgifter til lønninger og uddannelse.

8 Indstillingsnr.: 8 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. KIF Atletik Projekt: Styrket talentudvikling med fokus på fastholdelse KIF, der hører hjemme på Østerbro, er blandt landets bedste atletikklubber. Klubben råder over en beskeden, men talentfuld elite-/talentgruppe indenfor forskellige discipliner, som alle nærmer sig senioralderen. Talentudviklingen ønskes styrket gennem tilknytning af en sportschef, der skal sikre både systematik og sammenhæng i arbejdet på tværs af discipliner og aldersgrupper. En væsentlig opgave i den forbindelse bliver at skabe et udviklingsmiljø for trænerne, der skaber rum for både sparring og videreuddannelse. Team Copenhagens sekretariat ønsker at støtte udviklingen på betingelse af etablering af ovenstående. Støtten vil gå til at dække udgifter til lønninger og uddannelse.

9 Indstillingsnr.: 9 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: kr. Københavns Skiklub Skisport Projekt: Målrettet talentudvikling Københavns Skiklub er landets største skiklub og oplever i disse år stor medlemsfremgang, og ikke kun af motionister. Klubben er trods geografiske udfordringer fokuseret på at etablere kvalificeret talentudvikling, der kan forberede og modne de største unge talenter til en seriøs satsning på skisport, som på et tidspunkt i karrieren nødvendigvis medfører flytning til udlandet. Københavns Skiklub fungerer som kraftcenter og landshold i hhv. langrend og skiskydning, men udbyder også træningstilbud i alpint, freestyle og freeride. Team Copenhagens sekretariat ønsker at støtte klubbens fortsatte udvikling, men med fokus på de områder, hvor der er størst forbundsopbakning: langrend og skiskydning. Støtten går overvejende til at dække lønninger samt diverse supportfunktioner.

10 Indstillingsnr.: 10 Indstilling: Fortsat tilsagn Indstillet beløb: kr. Sparta Atletik + Projekt: Optimeret talentudvikling Sparta er landets i særklasse bedste atletikklub. I samarbejde med Team Copenhagen har klubben intensiveret talentudviklingen med flotte resultater og tydeliggørelse af et kolossalt potentiale. Sparta ønsker at optimere talentudviklingen yderligere ved bl.a. at skabe bedre sammenhænge og overgange mellem de forskellige aldersgrupper i klubben. Samtidig har klubben været en aktiv medspiller i udviklingen af Team Copenhagen eliteidrætsakademi, hvor klubben fortsat står for morgentræningen i atletik. Team Copenhagens sekretariat ønsker fortsat at støtte forløsningen af det store potentiale i Sparta gennem klubbens nye initiativer. Sparta blev for et år siden bevilget toårig støtte under forudsætning af en tilfredsstillende evaluering af første halvdel af støtteperioden. Det er fortsat en betingelse.

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 165.000 kr. Skærpet talentudvikling Cykelklubben

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 7.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. ABC Cykling 125.000 kr. Projekt: Sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 130.000 kr. ABC Cykling 175.000 kr. Skærpet og sammenhængende talentudvikling

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley Støtte til sportscheffunktion

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 175.000 kr. DSR og KVIK Roning 200.000 kr. Støtte til kraftcenter

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 190.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 125.000 kr. Copenhagen Beachvolley Beachvolley 200.000 kr. Oprettelse

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept

6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept 6. Evaluering af Team Copenhagens støttekoncept Indstilling Team Copenhagens sekretariat indstiller, at Team Copenhagens bestyrelse tager nedenstående status vedr. Team Copenhagens støttekoncept til efterretning.

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Københavns Trampolinklub Trampolin 150.000 kr. Københavns

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/

Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/ Bilag 3.3: Ansøgning om forlængelse af 4-årig bevilling med udløb 31/12-215 Til forberedelse for en ansøgning om forlængelse har vi udarbejdet en redegørelse for Team Copenhagen Eliteidrætsakademis virke

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 200.000 kr. Sparta Atletik & Motion Atletik 200.000

Læs mere

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016

Team Copenhagen Idrættens dialogmøde. Rådhuset, 17. maj 2016 Team Copenhagen Idrættens dialogmøde Rådhuset, 17. maj 2016 Mission Team Copenhagen skal gennem et langsigtet samarbejde bygge bro mellem eliteidrætten, erhvervslivet og Københavns Kommune for at udvikle

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 75.000 kr. Ansøger: Københavns Squash Klub Idrætsgren:

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb 175.000 kr. Ansøger: B.93 Idrætsgren: Fodbold

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem:

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: FLOORBALL Talentprojekt Dansk Floorball Unions Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: Baggrund for talentprojektet Floorballsporten har gennem de seneste 5 år oplevet en markant medlemstilgang af spillere

Læs mere

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept

6.1:Team Copenhagens Støttekoncept 6.1:Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagens Støttekoncept Team Copenhagen arbejder for at gøre København til det bedste sted i Norden at dyrke eliteidræt i. Dette skal bl.a. realiseres ved, at

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND DANSKE STUDENTERS ROKLUB DSR er Danmarks største roklub med omtrent 1.000 medlemmer. Klubhuset ligger ved Svanemøllen i København. DSR kan datere

Læs mere

Samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, klubber og kommuner om international high performance og talentudvikling i dansk svømmesport

Samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, klubber og kommuner om international high performance og talentudvikling i dansk svømmesport Partnerskabsmodel Samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, klubber og kommuner om international high performance og talentudvikling i dansk svømmesport Informations- og inspirationsmøde, 7. januar 2017 i Herning

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, stolthed og gode oplevelser.

Læs mere

Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden

Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden Bilag 9.2: Evaluering af samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Team Danmark for perioden 2007-2010. Baggrund Med udgangspunkt i at udvikle eliteidrætten, herunder særligt talentudviklingen, i København

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer (SATE-Analyse) Dette dokument er fase 2 i ansøgningen til Elite Idræt Aarhus (EIA) kraftcenter-støtte. Fase 2 består af en SATE-analyse, der udfyldes af den

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012.

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Gyldighed: Dette kommissorium er gyldigt til og med generelforsamlingen 2013 Formål: At

Læs mere

Kraftcenter. Danmarks Ishockey Union

Kraftcenter. Danmarks Ishockey Union Danmarks Ishockey Union Kraftcenter MÅLSÆTNING DIU har følgende målsætning for eliteklasser og kraftcentre : - At muliggøre for unge mennesker at kombinere en målrettet og kvalificeret ishockeytræning

Læs mere

Hvidbog om talentudvikling i eliteidræt

Hvidbog om talentudvikling i eliteidræt Produceret af Team Copenhagen i samarbejde med Det Kgl. Teater. 2006 Team Copenhagen Hvidbog om talentudvikling i eliteidræt Baseret på bidrag via spørgeramme fra Dansk Håndbold Forbund, Dansk Boldspil-Union,

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet?

Status 2016 Målsætning Handlinger Succeskriterier Evaluering Hvilke handlinger vil I sætte i gang i forhold til at nå målet? Roskilde Elite- og Talentråd 2018-2021 Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3043897 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Orientering om årlig evaluering af samarbejdsaftalen med Team

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23%

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? Hvad er foreningens primære aktivitet? (sæt evt. flere krydser) % 23% Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Pigefodbold Roskilde Tennis Klub Roskilde Roklub Roskilde Svømning Badminton Roskilde KFUMs Boldblub Roskilde BMX Roskilde Håndbold Roskilde

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

Informationsmøde om Idrætstalentklasse

Informationsmøde om Idrætstalentklasse Informationsmøde om Idrætstalentklasse 2019-2020 Dagsorden 1. Velkommen - Peter 2. Udskolingen på Kildegårdskolen - Mikkel Høgh 3. Idrætstalentklassen - Peter Janner 4. Morgentræning - Henrik van Komen

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19

LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 LEVEL Academy Ansøgningsskema 2018/19 I LEVEL Academy skaber vi rammer og muligheder for, at du kan få mest muligt ud af dit potentiale som bordtennisspiller. Via vores samarbejde med Københavns BTK og

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 4. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 4. december 2018 27. februar 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har i februar 2018 lanceret et helhedsplanlægningskoncept målrettet atleter, som skal understøtte

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 19 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

Team Copenhagens støttekoncept

Team Copenhagens støttekoncept Team Copenhagens støttekoncept Indledning Team Copenhagen blev etableret i 2004 af Københavns Kommune, og har som formål at udvikle de rette vilkår for og skabe vækstbetingelser for den københavnske eliteidræt.

Læs mere

Sportscollege. Sportscollege Ballerup

Sportscollege. Sportscollege Ballerup Sportscollege Ballerup 1 2 er for dig, der ønsker at kombinere udviklingen af dit idrætstalent med gennemførelsen af en ungdomsuddannelse. Du vil blive tilbudt udvikling af dit idrætstalent gennem træning

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ

BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ Indholdsfortegnelse Beskrivelse af klubkoncept for klubber med godkendt sportsligt udviklingsmiljø 1 Highlights 2 Indsatsområder

Læs mere

Talentpolitik i Greve Atletik

Talentpolitik i Greve Atletik Talentpolitik i Greve Atletik Forord fra Eliteudvalget. Velkommen til denne introduktion til Greve Atletiks Talentpolitik. Formålet med dette dokument er at give svar på nogle af de generelle spørgsmål,

Læs mere

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 26.09.2017 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

CARSTEN HVID LARSEN. Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport

CARSTEN HVID LARSEN. Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport CARSTEN HVID LARSEN Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport PROGRAM 1. Sektion Tre perspektiver på talentudvikling 2. sektion 3 oplæg fra trænere i Ålborg 3. sektion. Vidensdeling og erfaringsudveksling

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 110.000 kr. Ansøger: Københavns Trampolinklub

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 120.000 kr. Ansøgeer: B. 93, FC Damsø og Fremad

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ IDRÆTSTALENTKLASSER // VELKOMMEN TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB I IDRÆTSTALENTKLASSERNE/ Når man er ung idrætsudøver og gerne vil dyrke sin idræt på særligt højt plan uden

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 20 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end %

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end % Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Boldklub Viby Badminton KLub Viby Idrætsforening Roskilde Pigefodbold Himmelev-Veddelev BK Roskilde Tennis Klub Roskilde Karate Center Himmelev

Læs mere

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07 Side 1 af 5 Eliteidrætten i Holstebro Kommune tager afsæt i udviklingen af talenter. Udviklingen af eliteidrætten sker i et samspil mellem eliteidrætsudøvere, eliteklubber, uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv

Læs mere

Velkommen til Hobro IK og Talent Plus. Kort om Talent Plus. Sportslig ledelse

Velkommen til Hobro IK og Talent Plus. Kort om Talent Plus. Sportslig ledelse Velkommen til Hobro IK og Talent Plus Med denne folder ønsker vi at give spillere og forældre en kort information vedrørende Hobro IK og Talent plus og det at være spiller og forældre i klubben. Har I

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 20. september 5. november 2018 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmark har haft dialog med udvalgte landstrænere i forhold til indhold og tidsperspektiv for igangsættelse

Læs mere

Roskilde visioner

Roskilde visioner Roskilde 2013-16 visioner Status 2012 Målsætning 2013-16 Handlinger Succeskriterier Evaluering forhold til at nå målet? Vision Vi interesserer os for mennesket i eliteudøveren. Vi vil skabe de bedste muligheder

Læs mere

Udviklingsplan for Idrætten på Østerbro

Udviklingsplan for Idrætten på Østerbro Sport 2100 August 2010 Udviklingsplan for Idrætten på Østerbro Østerbro vokser. Der bygges til boliger og erhverv. Om få år begynder byggerierne i Nordhavnen. Det betyder, at vi bliver flere på Østerbro.

Læs mere

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk /

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / Eliteidrætten har brug for dig Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / +45 20 69 13 61 Bliv en del af netværket i Team Ballerup Team Ballerup eksisterer udelukkende pga. det lokale erhvervslivs

Læs mere

OBK Strategi

OBK Strategi OBK Strategi 2014-2018 OBK's mission: Odense Badminton Klub skal skabe interesse for badminton for alle aldre og niveauer med fastholdelse i sociale og kammeratlige samvær OBK's vision: OBK skal være blandt

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt.

1. Organisation. Aarhus Kommune har nedsat en fond, som varetager arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for talentudvikling og eliteidræt. Team Danmark og Aarhus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Aarhus Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen

Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Partnerskabsmodel Sportsafdelingen Side 1 af 20 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Partnerskabstype: High performancemiljø... 6 3. Partnerskabstype: Performancemiljø... 9 4. Partnerskabstype: Talentudviklingsmiljø...

Læs mere

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg 1 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 MÅLSÆTNING KATEGORISERING I.H. AALBORG TILBYDER UDØVERENS FORPLIGTIGELSER MÅLSÆTNING Målet med I.H. Aalborgs

Læs mere

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/

FC Roskilde. Talentchef, kvartal Opstart på dette i trænergruppe. Ungdomsformand, 31/ FC Roskilde 1 FC Roskilde 2 FC Roskilde 3 FC Roskilde Opstart på dette i trænergruppe. Talentchef, 2. 3. kvartal 2016 Udvidelse af økonomi i klubben og til ungdommen Ungdomsformand, Talentchef, 31/12-2018

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handleplan for Fredericia Triathlon Team Klubudvikling Status/Hvor er vi Hvor er vi lige nu. Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger. Handlinger Beskriv

Læs mere

Indstilling. Evaluering af Eliteidræt Århus. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 22. september 2008 Århus Kommune

Indstilling. Evaluering af Eliteidræt Århus. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 22. september 2008 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 22. september 2008 Århus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice Evaluering af Eliteidræt Århus 1. Resume I forbindelse med

Læs mere

3. HANDLINGSPLAN 2012 for Team Copenhagen

3. HANDLINGSPLAN 2012 for Team Copenhagen 3. HANDLINGSPLAN 2012 for Team Copenhagen Handling Målsætning Kommentarer KONTINUERLIG UDVIKLING AF ELITEIDRÆTTEN I KØBENHAVN Styrkelse af eliteklubberne Uddannelse af ledere - Klub/bestyrelsesuddannelse

Læs mere

DANMARKS ISHOCKEY UNION KRAFTCENTER

DANMARKS ISHOCKEY UNION KRAFTCENTER KRAFTCENTER MÅLSÆTNING DIU har følgende målsætning for eliteklasser og kraftcentre : - At muliggøre for unge mennesker at kombinere en målrettet og kvalificeret ishockeytræning med studier på folkeskole-

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Eliteidræt Aarhus er en del af Aarhus Kommunes arbejde, der fortsat skal placere kommunen på det sportslige landkort.

Eliteidræt Aarhus er en del af Aarhus Kommunes arbejde, der fortsat skal placere kommunen på det sportslige landkort. Til Borgmesterens Afdeling Side 1 Besvarelse af 10-dages forespørgsel fra Socialdemokratiet omhandlende: Talentudvikling og eliteidræt Kultur og Borgerservice har d. 20. marts 2019 modtaget en 10-dages

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere