Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec(

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec("

Transkript

1 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel b#kongens Egecc Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlaeg af sti Lokalplanen omfatter Skovbakken og det areal, hvorpå det gamle psykiatriske hospital har ligget. Områdets storrelse er ca. 11 ha. og begraxses mod syd-vest af Dragonvej og mod syd-ost af 0stervangsvej. Mod nord-vest begraxses området af eksisterende boligbebyggelse. Lokalplanen muligger, at hotel»kongens Egecc kan udvides mod nord-ost ved en tilbygning af nogenlunde samme udformning og proportioner som det eksisterende hotel. Tilbygningen vi1 blandt andet indeholde vaxelser og kongresfaciliteter. Lokalplanen vi1 også give mulighed for, at den offentlige grusbelagte parkeringsplads udvides, og befzestes, ligesom lokalplanen vi1 sikre en udvidelse af den eksisterende vej fra Gl. Hadsundvej gennem skoven ti1 hotellet og anlag af en separat sti fra Gl. Hadsundvej, ti1 eksisterende sti ved hotellet. Endelig vil lokalplanen sikre, at områdets nordlige del tullagges og tilplantes som fredsskov ti1 erstatning for den fredsskov, som nedhegges som falge af hoteludvidelsen.

2 2 Lokalplanen var ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammer for lokalplaner, hvorfor der er udarbejdet et tillzeg ti1 kommuneplanen. Hotel»Kongens Ege«- nuvaxende facade mod byen.

3 3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal f0lge planen Lovlig anvendelse Dispensation Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen i falge kommuneplanlovens 0 31 kun udstykkes, bebygges eller i ovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortxette som hidtil. Lokalplanen medfsrer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anheg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation ti1 mindre vzesentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under foruds&ning af, at det ikke axidrer den saxlige karakter af det område, der soges skabt ved lokalplanen. Strsrre andringer - Mere vzsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemfores ny lokalplan ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. LOKALPLANEN OG DEN 0VRIGE PLANLEGNING Kommuneplan Randers kommuneplanen er lokalplanområdet beliggende i det kvarter, der bemevnes Skovbakken. (H&e nr. 3). Lokalplanrammer Lokalplanrammernes bestemmelser Tillseg til kommuneplanen Lokalplanen omfatter område RlO (rekreative formål) og del af område 020 (offentlige formål) i lokalplanrammerne for kvarteret Skovbakken. Anvendelsen af område RlO er fastlagt ti1 offentlige rekreative formål (park). Inden for området kan der opfores enkelte mindre bygninger ti1 serviceformål og publikumsbetjening. Anvendelsen af område 020 er fastlagt ti1 ubestemte offentlige formal. Inden for området må kun placeres offentlige institutioner, for hvilke en central beliggenhed er af afgorende betydning for institutionernes funktion så som vandrerhjem og lignende eller institutioner med lokal tilknytning som f.eks. plejehjem og lignende. Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 40. Lokalplan nr. 203»Kongens EgeN er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens bestemmelser for området, hvorfor der er udarbejdet et tillzeg ti1 kommuneplan Randers 1985, tilheg nr. 1. Spildevandsplan Lokalplanområdet omfattes af område RlO og del af område 020 i den for kommunen godkendte spildevandsplan. Områderne er fuldt kloakeret med fa4lessystem. Elforsyning Elforsyningen i området varetages af Randers kommunale Vaxker.

4 4 Vandforsyning Fjernvarmeforsyningen Vandforsyningen i området varetages af Randers kommunale Vaxker. Området er beliggende i fjernvarmeforsyningsområdet og ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyningen fra Randers kommunale Vaxker. LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er at sikre: at områdets anvendelse fasthegges ti1 serviceformål (hotel) og offentlig formal (park), at der åbnes mulighed for en udvidelse af hotel»kongens Ege«, at den del af fredsskoven, Skovbakken, som nedhegges i forbindelse med hoteludvidelsen erstattes ved niddragelse af et areal ved Gl. Hadsundvej i urniddelbar tilknytning ti1 Skovbakken, at ovennawnte areal tilplantes på en måde, så det naturligt indgår i det offentlige rekreative område Skovbakken, at de indgreb i omgivelserne, som vi1 ske som falge af nybyggeriet, sker under storst mulig hensyntagen ti1 Skovbakkens saxegne karakter, herunder også udvidelsen af adgangsvejen og den offentlige parkeringsplads. LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 henhold ti1 kommuneplanloven (lovbekendtgorelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsazttes herved folgende bestemmelser for det i 9 1 nzvnte område LOKALPLANENS OMRÅDE Matrikelfortegnelse Stk. 1. Lokalplanen afgrznses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter folgende matr.nr. 247b, 2470, 421en og 421ez Randers Markjorder, samt alle parceller der efter den 19. november 1986 udstykkes fra de nawnte ejendomme. Delområder Stk. 2. Lokalplanens område opdeles i delområde 1 (offentlige formål) og delområde II (serviceformal) som vist på kortbilag nr. 2 og 3.

5 2 0 2 OMRÅDETS ANVENDELSE DELOMRÅDE 1 Offentlige formål Stk. 1. Området må kun anvendes ti1 offentlige forn-&1 så som park, institutioner som f.eks. plejehjem og lignende, samt parkeringsplads. Stk den del af området som anvendes ti1 park må der kun opfores enkelte mindre bygninger ti1 serviceformål og publikumsbetjening. DELOMRÅDE II Hotelvirksomhed Stk. 3. Området må kun anvendes ti1 serviceformål (hotel, kongres- og teatervirksamhed) UDSTYKNING Stk. 1. Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 1 viste retningsgivende udstykningsplan. Stk. 2. Yderligere udstykning må ikke finde sted. 4 Udvidelse af adgangsvej 0 4 VEJ-, STI- OG PARKERINGSPLADS Stk. 1. Der udhegges areal ti1 udvidelse af vejen A-B fra de nuwerende 5 m ti1 6 m. Udvidelsen vi1 finde sted i princippet som vist på kortbilag nr. 3. (Se i ovrigt 9 8, stk. 4). Intern vej Stk. 2. Der udlzegges areal ti1 den interne vej C-D i en bredde af $5 m og med en beliggenhed som vist på kortbilag nr. 3. Nye stiudlag Stk. 3. Der udhegges areal ti1 stierne a-b, c-d, d-e og d-f i en bredde af 3 m og med en beliggenhed i princippet som vist på kortbilag nr. 2 og 3. Parkeringsplads Stk. 4. Der udhegges areal ti1 en parkeringsplads med en beliggenhed og tidformning som vist på kortbilag nr. 3. Parkeringspladsen befzestes med lys asfalt LEDNINGSFORHOLD Elledninger het-under ti1 vejbelysning må kun fremfores som jordkabler.

6 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING DELOMRÅDE 1 Max. bebyggelsesprocent Stk den del af området, som anvendes til institutionsformål må bebyggelsesprocenten for området som helhed ikke overstige 40. Max. etageantal Stk. 2. Ny bebyggelse inden for ovenmevnte område må ikke opfares med mere end 2 etager med udnyttelig tagetage og den totale bygningshojde må ikke overstige 12 m fra terran. Max. etageantal Stk den del af området som anvendes ti1 park må ny bebyggelse ikke opfores med mete end en etage med udnyttelig tagetage, og den totale bygningshojde må ikke overstige 8,5 m. Taghazldning Stk. 4. Tagenes vinkel med det vandrette plan skal vaze mellem 25 og 45. DELOMRÅDE II Max. bebyggelsesprocent Stk. 5. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 230. Byggefelter Max. etageareal og max. bygningshajde Max. etageantal og max. bygningshajde Stk. 6. Ny bebyggelse må kun opfores inden for de på kortbilag nr. 3, med saxlig signatur viste byggefelter. Stk. 7. Inden for det med szrlig signatur på kortbilag nr. 3 viste byggefelt må ny bebyggelse ikke opfores med mere end 7 etager, og den totale bygningshojde må ikke overstige 25 m målt fra terrann ved ostfacade (samme hojde som den eksisterende 7 etagers bygning). Stk. 8. Inden for det med saxlig signatur på kortbilag nr. 3 viste byggefelt må ny bebyggelse ikke opfores med mere end 3 etager, og den totale bygningshojde må ikke overstige 12 m målt fra terren ved ostfacade (samme hojde som den eksisterende 3 etagers bygning).

7 FACAOE MOD SYO Nybygningens facade mod byen. / l 6 l l SNIT A-A Skitseforslag fremsendt af bygherren.

8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRAEDEN DELOMRÅDE 1 Tagmaterialer Ydervaegge Stk. 1. Tage skal som hovedregel dazkkes med teglsten. Andre tagmaterialer som f.eks. skifer (sorte etemitskifer), grå eternitbnlgeplader eller pap kan anvendes såfremt disse efter byrådets skcm er i overensstemmelse med bygningens arkitektoniske udtryk. Stk. 2. Yderwegge må i hovedtrzkkene kun fremstå som blank mur af teglsten eller som glatpudset eller vandskuret murvaxk. Andre overflader og farver skal i hvert enkelt tilfzelde godkendes af byrådet. DELOMRÅDE II Hoteludvidelse Stk. 3. Ny bebyggelse må kun opføres i materialer som harmonerer med den eksisterende hotelbygning, og som efter byrådets sk0n ikke virker skammende. Stk. 4. Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets saxlige tilladelse i hvert enkelt tilfzelde. FACAOE MOD OST

9 1 x u FACAOE MOD NORD 0 8 UBEBYGGEDE AREALER Ubebyggede arealer Stk. 1. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befzestelse eller lignende gives et ordentligt udseende. Udendrm oplag Stk. 2. UdendBrs oplag rna kun indrettes med byrådets szerlige tilladelse og kun såfremt der etableres de forrwdne afskaxmninger i form af tzt beplantning, hegn eller lignende. Beplantning skal bevares Stk. 3. Den på kortbilag nr. 3 med saxlig signatur viste bepiantning må ikke fjemes. *) Terraenreguleringer Stk. 4. Terrzenreguleringer i forbindelse med ny bebyggelse, anheg af parkeringsplads og udvidelse af adgangsvej må kurr finde sted efter godkendelse af Randers kommune, teknisk forvaltning og Park- og kirkegårdsforvaltningen. *) Trzbeplantningen skal under byggemodningen og i byggeperioden samt ved anlag af parkeringsplads og vej, afskrermes og beskyttes efter anvisning fra oggodkendelse af Randers kommune, F ark- og kirkeghdsforvaltningen.

10 10 Stk. 2. Nye bygninger skal tilsluttes fjernvarmeanlqzget ved de kommunale vaxker. Bebyggelsen må ikke tages i brug for denne tilslutning har furidet sted. 10 Tilladelse fra skovstyrelsen 5 10 TILLADELSE FRA ANDEN MYNDIGHED Uanset foranstående bestemmelser må der ikke i de omrader, hvor der er fredsskovpligt, foretages zendringer af eksisterende lovlige forhold, for der er opnået tilladelse eller dispensation fra skovstyrelsen. (Se kortbilag nr. 2) VEDTAGELSESPÅTEGNING Således er lokalplanforslaget vedtaget af Randers byrådet den 15. december Randers byråd, den 16. december K. Gjatrup borgmester 1 henhold ti i kommuneplanloven vedtages foranstående lokalplan endeligt. Randers, den 6. april K. Gjetrup borgmester

11 11 TILLIEG NR. 1 TIL KOMMUNEPLANEN FOR RANDERS KOMMUNE Lokalplan nr. 203»Kongens Ege«omfatter Skovbakken og det areal, hvorpå det gamle psykiatriske hospital har ligget. Området andrager ca. 11 ha. og begraxses mod syd-vest af Dragonvej og mod syd-ost af0stervangsvej. Mod nord-vest begraxses området af eksisterende boligbebyggelse. Lokalplanområdet omfatter det område, der i kommuneplanen er bemevnt RIO, hvis anvendelse er fastlagt ti1 offentlige, rekreative formål (park) og område 020, hvis anvendelse er fastlagt ti1 ubestemte offentlige formal. 1 området ligger hotel»kongens Ege<<, som onsker at udvide sin kapacitet ved at opfore en tilbygning af nogenlunde samme udformning og proportioner som det eksisterende hotel. Den ovrige del af området ejes af Randers kommune og anvendes for storstedelens vedkommende ti1 park. Randers kommune har ladet udarbejde mervaxende lokalplan med henblik på at sikre hotel»kongens Ege«udvidelsesmuligheder ved erhvervelse af et areal af det offentlige parkområde. Lokalplanen sikrer endvidere, at et erstatningsareal for nedlagt fredsskov, som falge af hoteludvidelsen, udhegges ti1 og beplantes som skov. Som grundlag for udarbejdelsen af lokalplanen soger Randers kommune kommuneplanrammerne axdret, således at en del af område RlO (rekreative offentlige formål) axdres ti1 serviceformål (hotel, kongres- og teatervirksamhed) med områdebetegnelsen S7 samt at en del af område 020 (offenlige formål) overgår ti1 rekreative offentlige formal (park) med områdebetegnelsen RlO. Områdegraxrsen mellem område RlO og 020 axrdres samtidig, således at område 020 alene omhandler matr.nr. 2470, Randers Markjorder. For område RlO gzlder folgende rammer: a. områdets anvendelse fastlzegges ti1 offentlige rekreative formål (park), offentlige institutioner som plejehjem og lignende samt parkeringsplads. b. Inden for området kan der opfores enkelte mindre bygninger ti1 serviceformal og publikumsbetjening.

12 For område S7 gzlder f0lgende rammer for lokalplanhegningen: a. Områdets anvendelse fasthegges til serviceformål (hotel, kongres- og teatervirksamhed). b. Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 230. c. Bebyggelsens lwjde må ikke overstige: 7 etager og 25 m. d. Ved ny bebyggelse og ved st0rre ombygninger, skal bebyggelsen tilsluttes fjernvarmenettet ved Randers kommunale Vaxker. REDEG0RELSE FOR ETAGEAREALER I OMRÅDET: 1 forbindelse med axidringerne af kommuneplanens rammer for lokalplanhegningen foretages en justering af arealopg0relseme for områderne 020, 067 og S7. 1 område 020 (Psykiatrisk hospital) er der en rummelighed på m2. Af disse byggemuligheder kan der på forhånd afs=ttes et areal på ca m2, som Århus amt skal beholde inden for område 020. Det resterende etageareal på ca. 4.0 m2 kan byrådet disponere over ti1 andre forma. 2.OOO m2 anvendes i forbindelse med lokalplan 146 BProvstegade«og 2.OOO m2 anvendes i forbindelse med mervaxende lokalplan 203. De resterende m2 overf0res fra område 067 (Randers kommunale Vaxker), som har et overskydende etageareal på eva m2. Det xwdvendige etageareal for hoteludvidelsen er ca m2, som overføres, som nazvnt ovenfor.

13 Tillseg nr.ltil kommuneplanen for Randers (lokalplan nr "Kongens Ege") Områdenummer -- Områdegraense Mål 1:4000

14

15

16

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget(

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel )#Kongens Ege(# Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlæg af sti Lokalplanen

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej«

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej« 1 Lokalplan 222 DDTritonvej«[Lokalplan 222 Lokalplanens område er beliggende vest for Minervavej i Paderup og syd for Tritonvej og omfatter et areal på ca. 48.000 m*. Inden for lokalplanens omrade kan

Læs mere

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggende ved Lokalplanen omfatter et område omkring Set. Clemens Parkboulevarden Kirke ved Parkboulevarden. Der anskes opfnrrt en tilbygning

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

Lokalplan nr. 171 Dalumvej

Lokalplan nr. 171 Dalumvej 1 Lokalplan nr. 171 Dalumvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter et ca. 17000 m2 stort areal beliggende syd for og med adgang ti1 Mariendalsvej i Vorup. Storstedelen af arealet er en nedlagt

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening LOKALPLAN NR. 120 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Butikshus. Beplantning. Lokalplanområdet omfatter matrnr. 174a, Randers markjorder, beliggende Udbyhojvej

Læs mere

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen 1 Lokalplan nr. 205 Winthersvang uokalplan // EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanområdet er beliggende syd for Husarvej mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for plejehjemmet Nsrrewenget. Lokalplanområdet,

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg twetek&k anhg / 11 Dyrskuqlad: EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 61k Randers Markjorder, beliggende nord for Jomfrulokken.

Læs mere

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse 1 Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger 1 Lokalplan 211 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuvaerende anvendelse Lokalplanen omfatter et område beliggende mellem Tinghojvej og

Læs mere

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE #

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplan nr. 236 Flyvervej 1 1 Lokalplan 236 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplanens område er beliggende i Jennumparken på hjcxnet af Garnisonsvej og Flyvervej og udg0r een ejendom, nemlig matr.nr.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang 1 LokalplaR 217 -, EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed og zonestatus Lokalplanen omfatter et trekantomrade i Vorup. Området er afgreenset af gaderne Kaxgade

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen udhegger fire eksisterende ejendomme i Neder Hornbazk ti1 boligformål og ti1 lokal butiks- og serviceforsyning, som en del

Læs mere

Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord

Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord 1 Lokalplan nr. 199 Spulefelt langs Randers fjord EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og stwrelse Lokalplanen omfatter et område - T15 - ti1 spulefelt på ca. 33 ha. Området er beliggende mellem Randers

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik« Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter det nuvaxende fabriksankeg samt arealet mellem fabrikken og adgangsvejen ti1 Dronningborg Idnetscenter,

Læs mere

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 1 LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Ifolge kommuneplanen for Randers skal der etableres et nyt offentligt skov- og naturområde på arealerne mellem Clausholmvej, Hammelvej

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone.

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone. 1 Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og sterrelse Nuvarande anvendelse Blandet bolig og erhverv Fremtidig anvendelse 14 boliger Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 106 Stakhaven

Lokalplan nr. 106 Stakhaven Lokalplan nr. 106 Stakhaven LOKALPLAN NR. 106 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Lokalplanen omfatter et areal (ca. 3700 m2) mellem Hobrovej, Vangdalen og Stakhaven. F arcelhuse. 1 13. partielle byplanvedtagt

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter dele af matr.nr. 12k, 13x, 13~ og del af 14m, Vorup By, Vorup. Arealet er beliggende nord for H/ S Skovlund i Vorup,

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Ørhage Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Indhold Redegørelse for lokalplanen Baggrund for lokalplanen Lx)kalplanområdet Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard

Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard 1 Lokalplan nr. 128 Anstitutions-område«ved Romalt Boulevard LOKALPLAN 128 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Institutions-område indeholdende bwnehave/vuggestue eller lignende. Beliggende ved Romalt Boulevard.

Læs mere

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej.

Lokalplan 243 \ LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke. Lokalplanen omfatter et areal på m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. 1 LOKALPLAN NR 243 Enghaj Kirke Lokalplan 243 \ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område Lokalplanen omfatter et areal på 24.200 m* beliggende nord for Gl. Hobrovej. Området er ubebygget og henligger

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 402-1 HVIDOVRE KOMMUNE HVIDOVRE KOMMUNE Lokalplan nr. 402-1 I medfar af lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgarelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes falqende bestemmelser for det

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«

Lokalplan nr. 122 rblossepladsen« Lokalplan nr. 122 rblossepladsen«lossepladsen fyldt OP om ca. 3 år. Bakketoppen - hajde ca. 17 m. LOKALPLAN 122 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Den kommunale losseplads ved Tronholmen er ved at wre fyldt op.

Læs mere

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup

Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup 1 Lokalplan nr. 149 Handelsskole i Paderup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter en del af undervisningsområdet i Paderup, beliggende ost for Minervavej, nabo ti1 amtsgymnasiet. Arealet har en

Læs mere

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194

Lokalplan nr Flyvepladsen ved Mjslet. Lokalplan 194 Lokalplan nr. 194 - Flyvepladsen ved Mjslet Lokalplan 194 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og stmrrrelse Lokalplanen omfatter et område på ca. 52,5 ha. beliggende nord for Hojsletvej mellem Mariagervej

Læs mere

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej Lokalplan nr. 162 Kertemindevej 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende for enden af Kertemindevej i Vorup. Arealet er på ca. 14000 mz og er beliggende i landzone. Lokalplanen åbner

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.29 Klitmøller

Lokalplan 2.29 Klitmøller Lokalplan 2.29 Klitmøller Område ved Ajs Mølls Vej Lokalplan godkendt d. 6. juli 2000 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens forhold

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978

LOKALPLAN ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG. for KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG. (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 LOKALPLAN for ET OMRÅDE AFGRÆNSET AF ALGADE, BAISSTRÆDE OG KAROLINEGANGEN I VORDINGBORG (Lokalplan nr. C1.l i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1978 DELVIST AFLYST AFLYSNING Lokalplan nr. C 1.1, for et

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole Lokalplan nr. 133 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002 Nyborg Friskole 1 Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund... 4 Lokalplanens indhold... 5 Forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 RIBE BYKERNE Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 INDHOLD: Side Indledning... l Fremlæggelse og vedtagelse... 2 Redegørelse: 1. Lokalplanens formål og indhold 4 2. Forhold til den øvrige planlægning...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR i f. ». * l

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR i f. ». * l ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 184». * l 1 TT i f ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr. 184 for et område omkring H jemmeværnsgården, Sankt Josef s Skole, Sankt Maria Hospital og Sankt Josef s Børnehave REDEGØRELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE

LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ GREVE LOKALPLAN 11.22A GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ 2 2670 GREVE Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Silkeborg Kommune Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Centex?, 1. etape) INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS F OML OG INDHOLD.. LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR &ET..

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.03 Boligområde med fritliggende enfamilieshuse nord for St. Valby, mellem St. Valby Vej og Maglemose å. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 734 af 2 december

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere