Årsberetningen Formanden fortsatte:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetningen Formanden fortsatte:"

Transkript

1 Årsberetningen Formanden bød velkommen til forsamlingen og orienterede om ændringer i bestyrelsen siden sidste generalforsamling. Kasserer Nanna Riis var trådt ud af bestyrelsen på grund af sygdom i familien, og suppleanten Frede Frandsen var indtrådt i stedet. Ny kasserer er nu Hans Ole Malfeldt, næstformand Niels Juul Jakobsen, og øvrige bestyrelsesmedlemmer er Jørgen Holm samt suppleant Flemming Jakobsen. Formanden fortsatte: Året har ikke givet bestyrelsen de helt store opgaver, men de opgaver, der har været, har den samlede bestyrelse bevist, at de har kunnet arbejde sammen om i en god ånd, hvilket er til stor hjælp for formanden. De mange opgaver, bestyrelsen stilles over for i løbet af året, kan kun løses tilfredsstillende for jer, hvis en bestyrelse er seriøs med sit arbejde. Vi synes selv, der har været mange spændende opgaver, nogle større end andre, og vi mener da også, at vi har bevist, at vi kunne løse de problemer, som har presset sig på. Det er da også dejligt for bestyrelsen at høre fra vores medlemmer, som i store træk er tilfredse med de forhold, vi efterhånden har fået skabt i vores område, hvilket jo er dejligt for en bestyrelse, men vi er også vel vidende om, at vi har nogle hængepartier, men dem skal vi nok få løst. Lad mig tage fat på et par stykker af dem, inden vi går videre i vores virke i årets løb. Vi har et hængeparti med rest-asfaltering, men det forholder sig således, at det tilbud, som vi fik fra NNC, kunne vi simpelt hen ikke acceptere. Det lå på en pris på kr/m2 for asfalteringen kr/m2 for opretning, og det sammenlignet med det tilbud, vi havde ved den første asfaltering, som var på 25.- kr/m2 for asfalteringen kr/m2 i opretning, og det var jo en helt anden pris. Jeg valgte derefter at skrive et brev til jer, for som jeg skrev, så passer vi i bestyrelsen altså på vores penge. Der må være en grænse. Det har så givet anledning til flere møder med NNC. Vi forventer et andet tilbud, hvoraf det så vil fremgå, at asfalteringen først vil blive foretaget i forbindelse med asfalteringen i det nye sommerhusområde, men så også til en helt anden pris. Når vi nu er ved asfalten, så er bestyrelsen ved at registrere, hvor vi har huller i vejene, således vi kan få dem lavet inden sommerferien Det næste jeg vil kommentere er vores kloak-dæksler, som skulle hæves. Dette har vi talt med NNC om, og de anbefaler, at vi ikke hæver dækslerne, da det højst drejer sig om 1-2 cm belægning, som ligger oven på dækslerne, og de vil så nemt kunne blive for høje med tiden.

2 Bestyrelsen råder over kortmateriale, hvoraf det fremgår helt nøjagtigt, hvor dækslerne ligger i vejen, så vi vil have let ved at finde dem. Vi vil forsat gerne finde nogle arealer til bedre parkeringsplads for jer, som bor på Klitten. Der bliver mulighed for at forhandle med den nye ledelse i Dronningens Ferieby. Det problem, vi havde, var de store sten, som ligger i nærheden af skel. Enkelte steder skulle de lige flyttes lidt, men den tilladelse kunne vi ikke opnå ved den tidligere ledelse. Nu synes jeg, vi har et godt forhandlings grundlag, da det til tider kan være svært for de efterhånden større og større handikapbusser at komme igennem, og en sådan ordning med ordnet forhold for parkering, vil måske løse nogle af disse problemer. Endelig er der jer kære sommerhusejere. Vi har før fra bestyrelsen side sagt, at de former for flisebelægning, som I foretager uden for jeres grund, skal foretages med belægningssten, som der kan sås græs i. Som I kan høre, så har vi faktisk i fællesskab nogle hængepartier, men jeg regner med, at vi i fællesskab får alle opgaverne løst. Opgaver i årets løb: Det må være på sin plads at starte med den største opgave, vi i årets løb har haft i bestyrelsen, og lad mig sige med det samme: Denne opgave har for hele bestyrelsen krævet mange timers arbejde. Vi satte os for at få lavet en god og brugervenlig hjemmeside, og til dette havde vi behov for hjælp fra en edb-kyndig person. Det lykkes for os at få tilsagn fra et af vores medlemmer, Ditlev Bluhme, han har nu sammen med Frede Frandsen fra bestyrelsen lavet et forslag, som vi i bestyrelsen har godkendt, og der er en god grund til at sige tak til Frede og ikke mindst Ditlev Bluhme for et stort stykke arbejde. Det vil være forkert af mig at komme ind på indholdet af hjemmesiden, det må vente til fremvisningen. Jeg glæder mig til på bestyrelsens vegne, at vi kan præsentere hjemmesiden her efter generalforsamlingen. Jeg kan så håbe, at vi hurtigt får generalforsamlingen overstået, således I alle vil blive tilbage for at se resultatet og se, hvorledes I kan bruge hjemmesiden Jeg får en del opringninger i løbet af året, en del af dem kommer om dagen, ofte når jeg kører ude i fædrelandet. Det er også ok, men så må I også bære over med mig, hvis jeg enkelte gange glemmer at ringe tilbage. En del skriver breve til bestyrelsen, ofte omhandlende ting som de har observeret. I flere tilfælde er det måske ting, som vi allerede er opmærksomme på, men det modsatte kunne også være tilfældet, så lige så længe, det er et underskrevet brev, så er det kun til gavn for bestyrelsens arbejde.

3 Vi har også haft vores entreprenør til at rette vores vejskilte, flere af dem har været påkørt, ved samme lejlighed blev der en foretage afvaskning af skiltene. Det er også første år, hvor vi har overladt ansvaret med grusning og snerydning til vores entreprenør, og jeg har indtryk af, at det er forløbet udmærket. Det er jo således, at vores medlemmer nu kan ringe til Anders Bilde, hvis man mener, der er behov for, at der skal foretages noget i forbindelse med vintervedligeholdelsen, men vi skal forsat tænke på, at det er trods alt et sommerhusområde. Selv os, som bor i byen, må til tider vente på saltning eller snerydning, og når det så endelig finder sted, så er det under al kritik. Der har igennem efteråret været mange, som har klaget over forholdene omkring Akropolis. Bestyrelsen har været på besøg på byggepladsen, og det lykkes at få dem til at rydde op omkring bygningen. Det kan være lidt svært at kommunikere med arbejderne, de er polakker, men bygningen er snart færdig, og det bliver et stort luksussommerhus med indvendig pool. Der hersker åbenbart lidt tvivl om, hvorledes man er forpligtet til at klippe forskellige planter, træer og hække. Det kan siges kort: Har man en hæk i skel, er man en forpligtelse til at klippe og vedligeholde hækken på egen side, og hvis man har plantet diverse planter på egen grund, så har man tilsvarende en forpligtelse til at klippe disse, således de ikke gror ind over naboens grund Bestyrelsen har i årets løb forsat haft et godt sammenarbejde med Norddjurs Kommune. Vi har arbejdet meget med Heidi Jensen omkring yderområderne, hvor plantagen grænser helt op til sommerhusene, der er foretaget en stor udtynding af træer og buske. Beboerne på Enebærvej har sammen med bestyrelsen og Heidi Jensen været på vandring. Her fik beboerne lov til at komme med ønsker om, hvad de gerne ville have fjernet af større træer og buske, jeg synes vi havde en god formiddag. Norddjurs Kommune når ikke hele vejen rundt i første omgang, men tager det sidste stykke til efteråret. Jeg har efterfølgende gået området igennem sammen med Heidi for at se, om de unge mennesker nu også havde ryddet op efter sig, fjernet grenene, og de har faktisk ryddet pænt op efter sig. Det er lidt skræmmende, når man går inde i plantagen. at kunne konstatere, at der forsat køres affald ind i plantagen, noget sådan må altså ikke finde sted. Vi så også på turen, at der var nogle af skelpælene, som må være groet til med græs, i hvert tilfælde var haven anlagt et stykke inde på heden. Efterfølgende har vi i bestyrelsen modtaget en skrivelse fra Norddjurs Kommune og jeg citerer:

4 Skrivelse dateret d Norddjurs Kommune henstiller derfor: - at der ikke henkastes nogen form for affald på heden - at der på heden ikke slås græs - at lodsejere, tilstødende heden ikke foretager indretning eller vedligeholdelse på hede-arealet, herunder beskæring og fjernelse af planter. Underskrevet af Heidi Jensen Jeg har lige rost kommunen. Der er et lille men: Da man startede den nye udstykning, var der en masse kørsel med store traktorer, som transporterede jord, hvilket sled meget på vores veje, især Lyngvej og dele af Øster Skovvej. Bestyrelsen fik dengang tilsagn om, at kommunen nok skulle retablere, hvis der skete nogen skade. Skaden kan vi alle se er sket. Vi har betalt for lapning af huller flere gange, men bestyrelsen holder fast på, at når der skal asfalteres i det nye område, så vil vi have Lyngvej fra Øster Skovvej op til Kystvejen asfalteret, det samme gør sig gældende for dele af Øster Skovvej. Som nogle nok har set så har vi i foreningen heller ikke kunnet undgå menneskers trang til at yde hærværk, vores stander ved indkørsel til Klitten er blevet smadret. Vi er i gang med at få lavet en ny og vi vil gerne i den forbindelse finde en mere synlig placering til den nye. Nu vi er ved hærværk, så har vi fået stjålet det samme vej skilt Bag Klitten ikke færre en fire gange inden for et år! Skulle vedkommende være til stede her, så henvend dig til mig efter generalforsamlingen. Jeg er villig til at købe dem til bage for et symbolsk beløb, det er faktisk en dyr affære. Der foregår åbenbart fortsat salg fra sommerhuse. Vi ser opsatte skilte med diverse tilbud, jeg syntes det er en provokation mod bestyrelsen. Jeg har flere gange på generalforsamlingen giver indsigelse på bestyrelsens vegne mod noget sådan. Der står tydelig i Lokalplan NR.73 8 stk. 8.1-, at reklamering kun må finde sted på erhvervsejendomme. Der må ikke drives butik samt andet erhverv i sommerhusområdet. Jeg har tidligere været inde på Dronningens Ferieby, hvor foreningen i øjeblikket er i gang med at forhandle om deres bidrag til Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand. De har før stillet lokaler gratis til rådighed for generalforsamlingen, denne ydelse skal vi nu efter ny ledelse betale for, så her har vi en ny situation, bestyrelsen ser dog gerne, at vi kunne komme tilbage til den gamle ordning, men vi må se, hvad der sker.

5 Trafiksikkerhed i sommerhusområdet: Nogle har måske lagt mærke til, at det er lykkes for os at få hastigheden nedsat på Kystvejen til 50 km i timen, foreløbig gælder det i sommermånederne. For den øvrige trafik i vores område er nu engang vores egen moral, som er gældende. Husk, kør ikke stærkere, end du vil have, andre skal gøre. Vi vil gerne fra bestyrelsens side have hastighedsgrænsen i sommerhusområdet sænket, men det er ikke muligt. Så er der vigepligten. Husk, her gælder højre vigepligten, ikke noget med lige at fare over et kryds. Det, at der er asfalt på alle vejene, ophæver ikke denne færdselsregel. I øvrigt er det nok på sin plads her at sige, at bestyrelsen har vedtaget, at der ikke fremover må køre lastbil med hænger eller sættevogne i sommerhusområdet. Vi har fået mange overkørsler ødelagt ved kørsel med disse vogne. Vi får i øjeblikket lavet skilte, og når de er sat op, træder dette forbud i kraft. Der er en del medlemmer, som ønsker forbud mod kørsel med biler over 3500 kg. Det, mener vi i bestyrelsen, vil give nogle problemer for diverse transporter, så disse opfordringer har vi i første omgang taget til efterretning i bestyrelsen. Nyt område: Vi i bestyrelsen vil da også gerne tilkendegive, at vi synes, der er mange fine sommerhuse i vores nye sommerhusområde. Jeg ved, at der kommer mange ned for at se, hvorledes skov og sommerhusbyggeri kan forenes. Vi glæder os, til området bliver færdigudbygget, således at vi kan få lagt en overfladebehandling på vejene. Som det sidste vil jeg endnu engang takke for alle jeres henvendelser. Tak for mange gode idéer. Vi i bestyrelsen er glade for den opbakning. I hidtil har givet os, og husk så på, at et bestyrelsesmedlem har sin post som en fritidsbeskæftigelse! Flere af os har et daglig arbejde og jeg kan betro jer, ar der til tider kræves en del timers arbejde. Ja, nu gror alle træer som bekendt ikke ind i himlen. Bestyrelsen har modtaget en skrivelse fra et af vores medlemmer, som åbenbart ikke er fan af bestyrelsen. Han har forlangt indsigt i bestyrelsens arbejde, han føler vel egentlig, at vi i bestyrelsen opdigter historier. Bestyrelsen har svaret, at den form for forening, vi hører under, ikke er forpligtiget til at give et medlem aktindsigt. Dette svar var vedkommende ikke tilfreds med, så han klagede til Norddjurs Kommune med det resultat, at vi i foreningen fik medhold i vores afgørelse. Bestyrelsens holdning er forsat den, at er der nogen, som har noget at klage over, så lad os det vide, så ser vi på sagen og vurderer, om det er noget, vi i bestyrelsen skal tage vare på.

6 Sluttelig Tak: Der er mange at takke, men først og fremmest tak til hele bestyrelsen for et fantastisk godt sammenarbejde. En ting er helt sikkert, vi har handlet ud fra, hvad vi mener, er bedst for vores medlemmer. Tak til Flemming, som har påtaget sig at holde den lille grønne oase ved indkørslen til Pilevej. En stor tak til Nanna Riis for hendes måde at administrere pengene på. Jeg tror faktisk, at det, at du kom fra kommunen, kun har været en fordel for foreningen. Tak til vores entreprenør, han er altid parat til at møde op, hvis der er opstået en akut situation. Her til slut kære sommerhusejere, så kan I godt tage sommertøjet frem, vi i bestyrelsen har bestilt en god og varm sommer. Endnu engang tak for, at I er mødt så talstærk op til vores generalforsamling. Rigtig god sommer til jer alle. Erik Laursen Formand

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Årsberetningen 2014. Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Så mødes vi atter til den årlige generalforsamling. Indledningsvis vil jeg gerne takke for den fine orientering, vi fik af direktionen

Læs mere

Årsberetning 2010. Formanden fortsatte:

Årsberetning 2010. Formanden fortsatte: Årsberetning 2010. Formanden bød velkommen til de fremmødte, ikke mindst de nye medlemmer og udtrykte sin glæde over, at det også denne gang var muligt at afholde generalforsamlingen i de hyggelige lokaler

Læs mere

SOMMERHUS- OG VEDLIGEHOLDELSESFORENINGEN GRENAA STRAND

SOMMERHUS- OG VEDLIGEHOLDELSESFORENINGEN GRENAA STRAND SOMMERHUS- OG VEDLIGEHOLDELSESFORENINGEN GRENAA STRAND Årsberetning 2011. Formanden indledte sin beretning med en velkomst til alle de fremmødte og var glad for, at generalforsamlingen igen i år kunne

Læs mere

Velkommen til Sommerhusforeningen

Velkommen til Sommerhusforeningen Velkommen til Sommerhusforeningen Bestyrelsen i Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand vil gerne byde jer hjertelig velkommen i vores sommerhusområde. Vi håber I må blive glade for at være

Læs mere

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Årsberetningen 2012. Bestyrelsen byder jer alle velkommen til generalforsamlingen 2012, en særlig velkomst til nye medlemmer. Traditionen tro holder

Læs mere

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Årsberetningen 2013. Formanden bød forsamlingen velkommen og gav en særlig velkomst til nye medlemmer. Dernæst præsenterede han bestyrelsen, som han

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand

Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Sommerhus- og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Referat af generalforsamlingen pinselørdag, den 26. maj 2012 kl. 10 00 Dronningens Ferieby, Grenaa Strand Dagsorden: Velkomst ved formand Erik Laursen.

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening.

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Vejene 2013/14 1. Vinter Sne og regn i vinteren 2013/2014 var minimal, så selvom snerydningen kun blev til en enkelt gang, vil vi

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Ordinær generalforsamling den 18. maj 2019. Formandens beretning for perioden maj 2018 til maj 2019 1. Bestyrelsen. Bestyrelsen har i perioden indtil den 1. februar

Læs mere

Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere. Forår-sommer 2013

Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere. Forår-sommer 2013 Info til KertemindeSommerbys ejere og lejere Forår-sommer 2013 Kære sommerhusejere, og lejere, Foråret er på vej og med den vinter må vi da få en super sommer. Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen gerne

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling

Referat fra ordinær Generalforsamling Grundejerforeningen Ridderhatten-Sneglehatten-Vokshatten Referat fra ordinær Generalforsamling TORSDAG D. 12. FEBRUAR KL 19.30 I TORNBJERG KIRKES Mødelokale, SKÆRMHATTEN 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017

Formandens Beretning for Pedersdal Grundejerforening 12. august 2017 Det har været et fantastisk dejligt år for Pedersdal Grundejerforening. Og bestyrelsen har hygget sig med en masse spændende ting. Vi har i bestyrelsen bare det sidste år arbejdet ca. 1200 timer frivilligt

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 5.marts2011 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Påvalg Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Påvalg

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Information til dig som grundejer Du kan få råd og vejledning ved at henvende dig til: Miljø og Teknik Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon

Læs mere

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Formandens beretning Grundejerforeningen Skovgårdsparken Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Sidste år havde vi generalforsamling den 20. april, hvor Christian

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16 Generalforsamling i grundejerforening Birkevangen d. 16. September 2015 Referent: Per Folmersen nr 15. Deltager. Nr 16, 23,31,9,46,40,27,25,13,42,15,30 Afbud fra nr 24 og 14 Ikke repræsenteret 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,17,18,19,20,21,22,24,26,28,29,32,33,34,35,36,37,38,39,41,42,

Læs mere

Nytårsdag 2015 Disse dage er nytårstalernes tid. Dronningen og statsministeren trækker os til skærmene og vi forventer både at få formaninger og ros som samfund og enkelt individer. Der er gået sport i

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Grundejerforeningen Stubbegård

Grundejerforeningen Stubbegård Grundejerforeningen Stubbegård Generalforsamling d. 22/4-2017 i Rudbjerghallen Formanden bød velkommen og bad forsamlingen, sammen med ham, om at holde 1/2 minuts stilhed til ære for foreningens mangeårige

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MADS'S PLANTAGE

GRUNDEJERFORENINGEN MADS'S PLANTAGE Referat af Ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og referent John Norup valgt. Tid: lørdag, den 31. maj 2014, kl. 10. Sted: 2. Formandens beretning Vedligeholdelse af foreningens veje. En af bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag

Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej. 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Generalforsamlingi GrundejerforeningenMusvågevej 3.marts2012 Bestyrelsensberetning 2.1Bestyrelsen,som denserudidag Formand:KrestenGravgaard Musvågevej152 Kasserer:NielsBloch Musvågevej52 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE

GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE GRUNDEJERFORENINGEN EMILSGAVE GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2015 Tirsdag d. 22. september 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Emilsgave, på biblioteket. Mødt eller repræsenteret

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit

Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Nyhedsbrev Ejerforeningen Skåde Skovhuse. Skåde juni 2017 Bestyrelsen for Skåde Skovhuse Redigeret af Kim Andkjær Harrit Kære beboere. Foråret og sommeren er er kommet til Skåde Skovhuse. Skoven viser

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Generalforsamling 28.03.2017-1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2016

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Velkomst/indledning: På vegne af os i bestyrelsen vil jeg gerne byde velkommen til vores generalforsamling. Det er glædeligt at se, at så mange har valgt at

Læs mere

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser December 2011 Kære naboer, Vi har igennem året arbejdet for, at skaffe en dispensation fra de nye regler om brevkasser i skel. Et af vore hovedargumenter har

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Torsdag d. 14. februar 2019 Kl. 18.30 Daarbak, Gugvej 120, 9210 Aalborg SØ Antal stemmeberettigede: 24 inkl. Fuldmagter Dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere