VEDTÆGTER FOR. Stk. 1. Foreningens formål er at fremme bæredygtig levevis.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER FOR. Stk. 1. Foreningens formål er at fremme bæredygtig levevis."

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR MIDDELFART ØKOLOGISKE FØDEVAREFÆLLESSKAB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at fremme bæredygtig levevis. Stk. 2. MØF drives efter syv principper. Disse principper indgår på lige linje med vedtægterne i foreningens virke og kan kun ændres ved samme procedurer som procedurerne for vedtægtsændringer. a) Økologi og bæredygtighed Ren og sund mad er selve grundlaget i fødevarefællesskabet. Vi tager afstand til modificerede, medicinerede eller sprøjtede produkter. Vi fokuserer på lokal økologi, biodynamik og permakultur. Vi opfatter genbrug og et minimum af emballage som en naturlig del af en MØFs virke. b) Lokalsamfundet som udgangspunkt Vi ser lokalsamfundet som udgangspunkt for en bæredygtig og økologisk levevis. MØF opfatter lokalsamfundet som værende Fyn og Jylland i en radius af 60 km fra Middelfart Centrum

2 c) Sæsonorienteret Vi tager udgangspunkt i de danske årstider. Vi ønsker at støtte det naturlige danske køkken, som afspejler det danske klima. Vi har intet imod afgrøder fra lokale drivhuse, men som udgangspunkt tager vi afstand fra frugt og grønt produceret i opvarmede drivhuse, hvis disse ikke drives af bæredygtig energi. d) Transparent organisation og selvstændighed Vi ønsker at alle medlemmer skal kunne opnå viden og indflydelse på alle grene af fællesskabet, for at sikre tryghed, tillid og demokrati. Vi værner om MØFs uafhængighed og integritet og reklamerer ikke for noget, der er i modstrid med vores formål. e) Tæt og tillidsfuld kontakt Vi tror på, at alle skal behandles ordentligt. Vi vil gerne fremme kontakten mellem MØF-medlemmer og producenter af økologiske produkter, så gensidig forståelse, respekt og tillid kan trives og fælles interesser udvikles i bæredygtig retning. f) Fremme viden om økologi og bæredygtighed Det er vores ønske at udbrede budskabet om fordelene ved en mere betænksom og skånsom levevis overfor naturen. Derfor søger vi i det daglige arbejde at inspirere vores medlemmer til nysgerrighed og eftertanke, samt at afholde offentlige arrangementer og deltage i det lokale kulturliv som inspiration for lokalsamfundet til en mere bæredygtig levevis.

3 g) Simpelt og tilgængeligt Vores grundmodel er enkel, og skal holdes enkel for at sikre fair og upartisk behandling hele vejen rundt. Vores mødelokale skal befinde sig centralt i Middelfart, for at komme flest mulige borgere til gode, og vores åbne og interne arrangementer skal favne bredt. 3. Medlemskreds Stk. 1. Enhver, der ønske at arbejde for foreningens formål og deltager i fællesskabet som beskrevet i 3.2, kan blive medlem. Stk. 2. Medlemskab forudsætter indbetalt kontingent, samt at du bidrager med arbejdskraft svarende til ca. 3 timer månedligt. Stk. 3. Medlemmerne betaler et af generalforsamlingen fastsat kontingent. Stk. 4. Medlemskabet er først gyldigt, når medlemmet har betalt kontingent. Stk. 5. Udmeldelse kan ske ved skriftlig henvendelse til kassereren med virkning fra udgangen af måneden. Det indbetalte kontingentet refunderes ikke ved udmeldelse. Stk. 6. Eksklusion af et medlem kan ske på baggrund af grov fravigelse fra medlemskravene ( 3.2). Eksklusioner behandles af bestyrelsen på baggrund af høringer af implicerede parter og ved flertal på ¾ af de tilstedeværende fra bestyrelsen på det givne møde. Bestyrelsens beslutning kan omgøres af generalforsamlingen, hvis det ekskluderede medlem gør indsigelser mod eksklusionen, og generalforsamlingen tager det pågældende medlem i forsvar. Ekskluderede medlemmer kan ansøge om genindmeldelse ved en ny generalforsamling.

4 4. Generalforsamlingen Stk. 1. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt inden udgangen af marts måned og indkaldes med mindst tre ugers varsel. Stk. 3. Stemmeberettigede på generalforsamlingen er alle medlemmer, der senest ugedagen forinden har betalt forfaldent kontingent. Hvert medlemsnummer har to stemmer. Der kan stemmes ved fuldmagt. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uafhængigt af antal fremmødte stemmeberettigede, så længe der er indkaldt til generalforsamlingen efter vedtægterne. Stk. 4. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Godkendelse af dagorden 5. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt godkendelse heraf 6. Regnskabsaflæggelse 7. Behandling af indkomne forslag med punktholderens navn 8. Godkendelse af budget og fastsættelse af kontingent 9. Valg af formand/forkvinde 10. Valg af kasserer 11. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter 12. Valg af revisor 13. Eventuelt

5 Stk. 5. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen og forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Alle forslag skal være offentliggjort senest 7 dage før generalforsamlingen. Der kan ikke træffes afgørelser under punktet eventuelt. Stk. 6. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der ikke må være medlem af bestyrelsen, person på valg samt familiemedlemmer af begge. Stk. 7. Ved beslutninger tilstræbes konsensus. Hvis generalforsamlingens dirigent finder dette umuligt, kan forslag vedtages med simpelt flertal og ved håndsoprækning. Vedtægtsændringer kan dog kun ske med ¾ flertal af de tilstedeværende medlemmer. Skriftlig afstemning anvendes dog, når det begæres af blot én mødedeltager. Ved personvalg, hvor der er foreslået flere end det antal, der skal vælges, foretages altid skriftlig afstemning og afgørelsen træffes ved simpelt flertal. Stk. 8. Der føres referat over forløbet af generalforsamlingen, som underskrives af dirigenten. 5. Ekstraordinær generalforsamling Stk. 1. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal ske, hvis et flertal af bestyrelsen eller mindst 1/3 af medlemmerne fremsætter skriftligt begrundet ønske om det overfor bestyrelsen. Fristen for indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling er 4 uger og skal ske med mindst 2 ugers varsel.

6 6. Foreningens bestyrelse Stk. 1. Foreningens daglige ledelse forestås af bestyrelsen, som vælges af generalforsamlingen. Stk. 2. Bestyrelsen består af 1 formand valgt af generalforsamlingen, 1 konstitueret næstformand, 1 kasserer valgt af generalforsamlingen, 2 ordinære medlemmer og 2 suppleanter. Alle tillidsposter gælder for en 1-årig periode. Stk. 3. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden og træffer de beslutninger, der er nødvendige for MØFs drift og virke. Stk. 4. Formanden indkalder til bestyrelsesmøde mindst 6 gange årligt. Indkaldelse sker skriftligt med angivelse af dagsorden. Ved ønske fra mindst 3 bestyrelsesmedlemmer indkalder formanden til bestyrelsesmøde med afholdelse senest 14 dage efter ønskets modtagelse. Stk. 5. Alle medlemmer er velkomne til at deltage i bestyrelsesmøderne. Kun bestyrelsesmedlemmer har stemmeret. Stk. 6. I bestyrelsen tilstræbes der konsensus om beslutninger, men ellers kan afgørelser findes ved afstemning med simpelt flertal. 7. Bestyrelsens beføjelser Stk. 1 Bestyrelsens beføjelser begrænser sig udelukkende til mindre økonomiske anliggender i forbindelse med den daglige drift. Ønsker om større dispositioner skal behandles og kan eventuelt bevilges på enten en ordinær eller en ekstraordinær generalforsamling.

7 8. Økonomi, regnskab og revision Stk. 1. Foreningens regnskabsår følger kalenderåret. Stk. 2. Bestyrelsen er ansvarlig over for generalforsamlingen for budget samt regnskab. Stk. 3 Det reviderede regnskab med kommende års budget fremsendes til medlemmerne senest 14 dage før den ordinære generalforsamling. Stk. 4. Foreningens regnskab føres af kassereren. Stk. 5. Regnskabet revideres af den på generalforsamlingen valgte revisor. Revision finder sted én gang årligt efter regnskabets afslutning. Uanmeldt kasseeftersyn kan finde sted, når revisoren ønsker det. 9. Tegningsregler og hæftelse Stk. 1. Foreningen tegnes udadtil ved underskrift af formanden/forkvinden og mindst to yderligere bestyrelsesmedlemmer i foreningen. Der kan gives fuldmagt til ethvert medlem til at varetage afgrænsede økonomiske opgaver ved underskrift af formanden/forkvinden og mindst to yderligere bestyrelsesmedlemmer Stk. 2. Lån, køb og pantsætning eller salg af fast ejendom kan kun ske på generalforsamlingen og kræver underskrift af mindst ¾ af alle fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Stk. 3. Ved beløb under 2000 kr. kan kassereren underskrive alene. Stk. 4. Bestyrelsen kan godkende, at formand og kasserer kan råde over dankort og netbank til foreningens bankkonto hver for sig.

8 Stk. 5. Foreningen hæfter kun for sine forpligtigelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler ikke foreningens medlemmer eller bestyrelsen nogen personlig hæftelse. Stk. 6. Medlemmer må ikke kautionere for MØFs forpligtigelser. 10. Vedtægtsændringer Stk. 1. Vedtægtsændringer skal være rettidigt foreslået og kræver et flertal på ¾ af stemmerne på en generalforsamling. Stk. 2. Vedtægtsændringerne træder i kraft med virkning fra den generalforsamling, de vedtages på. 11. Opløsning Stk. 1. Opløsning af foreningen kan kun finde sted med 3/4 flertal af de fremmødte medlemmer på to af hinanden følgende generalforsamlinger, hvoraf den ene skal være ordinær. Stk. 2. Ved opløsning af foreningen overdrages foreningens midler til det nærmeste fødevarefælleskab, hvis ikke den opløsende generalforsamling kan blive enig om at overdrage til et andet almennyttigt formål. 12. Datering Stk. 1. Således vedtaget på generalforsamling d.

13. Datering Stk. 1. Således vedtaget på generalforsamling d.

13. Datering Stk. 1. Således vedtaget på generalforsamling d. VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Borum-Grønt Stk. 2. Foreningens hjemsted er Borum, Aarhus Kommune.

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Borum-Grønt Stk. 2. Foreningens hjemsted er Borum, Aarhus Kommune. Vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Borum-Grønt Stk. 2. Foreningens hjemsted er Borum, Aarhus Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er: At være en del af en bæredygtig fremtid

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt.

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt. Vedtægter for Torskehalerne 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er: Torskehalerne. Foreningens hjemsted er: [Den til enhver tid siddende formands adresse] Slåenvej 24.2. 2 Formål. Stk.1. Foreningens

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg

Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister Esbjerg. Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er en selvstændig del af landsorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft

Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft 1. Foreningens navn er Grobund, Ebeltoft 2. Foreningens formål 1. At oprette, Fonden Grobund, der en almennyttig fond, hvis formål er at erhverve og eje jord

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening

Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening 1. Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening forkortet HVIF. Foreningen har hjemsted i Hjørring Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR)

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn 1 Foreningens navn, hjemsted og tilsynsforhold Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) OR er en forening, der drives af private personer med

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister

Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister Vedtægter for Foreningen for Borgerlige Jurister Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Foreningen for Borgerlige Jurister på Aarhus Universitet, i daglig tale forkortet FBJ. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. 21. November 2015 SHINWONHWA TAEKWON-DO ACADEMY. Dansk Shin Won Hwa Skole

VEDTÆGTER. 21. November 2015 SHINWONHWA TAEKWON-DO ACADEMY. Dansk Shin Won Hwa Skole 21. November 2015-1 - 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Shinwonhwa Taekwon-Do Academy, forkortet STA. Stk. 2. Shinwonhwa Taekwon-Do Academy har hjemsted i Ballerup Kommune. Stk. 3. STA er

Læs mere

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) 1 Foreningens navn og hjemsted. Stk. 1. Foreningens navn er Børnenes Gokart Klub (BGK). Foreningen er

Læs mere

Vi var nede og tale med dig onsdag eftermiddag, ang mulighed for at blive godkendt i Varde kommune, som forening.

Vi var nede og tale med dig onsdag eftermiddag, ang mulighed for at blive godkendt i Varde kommune, som forening. From:Elin Ingerlise Thorup To:Bo Villumsen Subject:VS: Danske Naturister God morgen Du har vist ikke fået denne nye forening med på din liste. Der er ikke lavet en sag på dem. Mvh Elin Fra: Johnny P Hansen1

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller. Ændringsforslag

Vedtægter for Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller. Ændringsforslag Vedtægter for Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller Ændringsforslag 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller, herefter kaldet Landsforeningen. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Svend Gønge

Vedtægter for Foreningen Svend Gønge Vedtægter for Foreningen Svend Gønge 1. Foreningens navn Foreningen Svend Gønge, forkortet FSG. 2. Foreningens hjemsted Stk. 1. Lundby, Vordingborg Kommune. Stk. 2. Foreningens hjemsted kan flyttes til

Læs mere

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC-T.E.C. Klub Danmark 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemmer 4. Eksklusion 5. Generalforsamling 6. Ekstraordinær generalforsamling 7. Beslutninger

Læs mere

Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling

Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling Bilag 1. Nye vedtægter. Det nye sæt vedtægter blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen 18.02.2017. Vedtægterne kan således træde i kraft under vor generalforsamling her i 2018 Bestyrelsens begrundelse

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien.

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslaget indebærer at: Der stiftes en vejlaugs forening. (medlemmer er kun dem der betaler,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt Frederiksberg. 1.2 Foreningen har hjemsted i Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted Mindfulness Foreningen Mindfulness Foreningens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Mindfulness Foreningen Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål Stk. 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub 1 - Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Jægersborg Boldklub 1.2 Jægersborg Boldklubs hjemsted er Gentofte kommune. 1.3 Foreningen er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring

VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring VEDTÆGTER - Lille Skole for Voksne i Hjørring Ændret 10-10-2016 Vedtægter for LILLE SKOLE for VOKSNE i HJØRRING. 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Lille Skole for Voksne i Hjørring, forkortet

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub Vedtægter for s Personaleklub Formål Foreningens formål er at bidrage til sammenhold mellem medarbejdere i samt at forbedre medarbejdernes fysiske velvære ved at understøtte: 1. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 1. Navn og formål 1.1 Foreningens navn er Århus Internationale Gospelkor 1.2. Foreningen

Læs mere

Klubben for FT. Spaniels

Klubben for FT. Spaniels Klubben for FT. Spaniels Vedtaget på generalforsamling 26. februar 2012 og ved urafstemning 15. april 2012 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Klubben for Field Trial Spaniels. I det efterfølgende

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub. Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub.   Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR 2019 Vedtægter Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR VEDTÆGTER FOR HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB 1. Navn og hjemsted 2. Formål Klubbens navn er HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB(HMK). er stiftet den 7. august 1934. s hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

Judoklubben Mitani. Klubvedtægter. 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989.

Judoklubben Mitani. Klubvedtægter. 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989. Judoklubben Mitani Klubvedtægter 1. Navn, hjemsted og tilhørsforhold 1.1 Klubbens navn er Judoklubben Mitani, stiftet den 4. april 1989. 1.2 Klubbens hjemsted er Københavns Kommune. 1.3 Klubben er medlem

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på

Vedtægter for foreningen SMYK2000. Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på Vedtægter for foreningen SMYK2000 Erstatter i sin helhed seneste vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 5.oktober 2006 1 Foreningens Formål Foreningens primære formål er at forestå folkeoplysende voksenundervisning,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening

Vedtægter for Snogebæk Borgerforening Vedtægter for Snogebæk Borgerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Snogebæk Borgerforening, forkortet SB Foreningens hjemsted: Hovedgade 12, Snogebæk, 3730 Nexø Bornholms Regionskommune. CVR nr:

Læs mere

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune.

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. VEDTÆGTER VIBORG TRAIL ARENA 1 Navn/hjemsted Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. 2 Formål Foreningens formål er at planlægge, etablere, udvikle og sikre vedligehold

Læs mere

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Destination Hærvejen. Foreningens hjemsted er Viborg. 2 Formål Foreningens formål er: - At udvikle

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER Som en hjælp til nye foreninger, har Center for Kultur, Idræt og Sundhed udarbejdet et forslag til, hvordan en foreningsvedtægt kan opbygges.

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere