SMARTFLEX- OPVASKEMASKINER gorenje.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SMARTFLEX- OPVASKEMASKINER gorenje.dk"

Transkript

1 SMRTFLEX- OPVSKEMSKINER gorenje.dk

2 2 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER

3 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER 3 SmartFlexopvaskemaskiner fra Gorenje De nye SmartFlex-opvaskemaskiner er inspireret af den moderne livsstil. Hverdagen kan være ret hektisk, så vi har udviklet en generation af opvaskemaskiner, der kan klare en del af arbejdet for dig med mange avancerede funktioner. Det indvendige rum er designet med en særlig plads til service og bestik uanset form og størrelse. Designet til at gøre dagligdagen lettere lle vores produkter er en manifestation af vores virksomhedsfilosofi "Life Simplified". Det gælder også vores nye generation af opvaskemaskiner. De er designet til at passe perfekt til din livsstil. Fleksibilitet. Tilpasning. Funktionalitet. Det er grundelementerne i opvaskemaskinernes design, som har fleksibilitet til at klare enhver opgave og nemt kan tilpasses til dine særlige behov. De har et imponerende udvalg af funktioner, så du får mere kvalitetstid. Perfekte resultater Smarte løsninger Perfekte brugeroplevelser

4 4 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER Perfekte resultater Fuldt kvalificeret til at klare dit arbejde vancerede tekniske løsninger sikrer, at SmartFlexopvaskemaskiner giver dig det bedste vaskeresultat hver gang. lle processerne er fuldautomatiske og sikrer dig topresultater med XXL-kapacitet og nogle af markedets hurtigste vaskeprogrammer. De har også praktisk desinfektion af babyservice og beskyttelse mod oversvømmelse. 16 kuverter Stor fleksibilitet, så du kan spare tid Opvaskemaskiner med XXL-kapacitet har god plads til at opfylde alle dine behov. Tre kurve gør det muligt at vaske helt op til 16 kuverter ad gangen. Den brugervenlige opvaskemaskine har fleksibel isætning af service og kogegrej og giver perfekte vaskeresultater. 15 minutters SpeedWash Få arbejdet hurtigt fra hånden Forestil dig at holde et middagsselskab, hvor servicen fra hovedretten vaskes, mens desserten serveres. Et hurtigt program med SpeedWash-funktionen vasker servicen på blot 15 minutter. Perfekt til håndtering af store mængder service til fester og andre sociale arrangementer. Total quastop Tænk ikke på oversvømmelse Med quastop-sikkerhedsfunktionen kan du trygt starte opvaskemaskinen, når du sover eller er ude. I tilfælde af en utæthed eller oversvømmelse afbryder quastopfunktionen automatisk vandtilførslen, og det overskydende vand pumpes ud af opvaskemaskinerummet. quastopfunktionen virker fuldt ud i hele opvaskemaskinens levetid. Varmtvandstilslutning Højere temperatur og et lavere energiforbrug Gorenje-opvaskemaskiner kan også tilsluttes varmt vand (maks. 70 C) i stedet for koldt vand. Tilslutning til varmt vand forkorter vaskeprogrammet og sparer el. En miljøvenlig og økonomisk løsning til din familie.

5 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER 5 utoprogram Effektiv rengøring af både små og store mængder Nogle gange indeholder maskinen kun glas, som skal skylles ganske let, og andre gange er der behov for en længere vask af snavset service fra aftenen før. Den avancerede sensorteknologi tilpasser vaskeprogrammet, så servicen vaskes perfekt rent med et optimeret vand- og energiforbrug. utoprogrammet tilpasser sig til opgaven og overflødiggør behovet for særlige vaskeprogrammer til glas eller intensive programmer. ExtraHygiene Til hygiejnisk vask af sutteflasker Denne indstilling forlænger vasketiden og øger temperaturen med 5 C, så temperaturen for intensive programmer kan komme helt op på 75 C, hvor hovedparten af bakterier dræbes. Programmet har samme funktion som en steriliseringsproces og er udviklet til spædbørnsfamilier med behov for hygiejnisk rengøring af babyservice og sutteflasker. Selvrensende filter Effektiv filtrering af madrester Et særligt automatisk system forhindrer, at filteret stopper til, og et særligt skyllesystem forebygger fejl i filteret. cln Selvrensningsprogram Holder opvaskemaskinen perfekt ren Program til antibakteriel rengøring af afløbsslange, spulearme og spulerør. Programmet kan køres (uden service i maskinen) med et normalt opvaskemaskinemiddel, citronsyre eller et særligt rengøringsmiddel til opvaskemaskiner. Start programmet ved at vælge indstillingen og lukke lågen. Programmet gennemskyller omhyggeligt alle vigtige komponenter med varmt vand (70-75 C).

6 6 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER Smarte løsninger En løsning på ethvert problem De nye effektive Gorenje SmartFlex-opvaskemaskiner er ikke blot skånsomme mod servicen, men også mod miljøet. Højteknologiske løsninger som PowerDrive-motor giver et lavt vand- og energiforbrug. ndre intelligente løsninger omfatter forebyggelse af lugt i maskinen og en særlig skydedørsmekanisme, så opvaskemaskinen passer ind i alle køkkenindretninger og -størrelser. TotalDry utomatisk effektiv tørring Opvaskemaskinelågen åbnes automatisk på klem, når vaskecyklussen er færdig, så dampen kan trænge ud af maskinen. Der lukkes frisk luft ind i maskinen, så plasttallerkener og anden plastservice tørres helt. Effektivt til hurtig tørring med et lavt energiforbrug. IonTech Effektiv forebyggelse af lugt Vi har nok alle oplevet den ubehagelig lugt, der kan komme fra en halvfyldt opvaskemaskine med snavset service, der har stået i et par dage. Gorenje-opvaskemaskiner har indbygget avanceret IonTech-teknologi, der fungerer på samme måde som en naturlig ioniseringsproces og forebygger lugt, også selvom opvaskemaskinen er fyldt med snavset service. SmartLook Skræddersyet design til dit køkken Den særlige skydedørsmekanisme gør det muligt at installere opvaskemaskinen i ethvert køkkenskab uanset lågelængde og sokkel. ntihævertmekanismen gør det samtidig muligt at installere opvaskemaskinen i en ergonomisk højde. Uden mellemrum under lågen! Status vises i displayet Så du hele tiden er i kontrol Opvaskemaskinelågens udvendige LED-display viser løbende opvaskeprogrammets aktuelle status og den resterende vasketid. Så ved du, om du uden problemer kan sætte ekstra service i maskinen, eller opvaskemaskinen er i gang med den intensive del af vaskeprogrammet, om tørringsprocessen er i gang, eller om vaskecyklussen er færdig.

7 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER 7 WRRNTY Inverter PowerDrive PowerDrive-invertermotor Bemærkelsesværdig styrke og høj effektivitet Den nye effektive kulfri PowerDrive-invertermotor med hastighedsregulering sikrer en effektiv og markant lavere lyd, lavere energiforbrug og længere levetid. XXL i rustfri stål Mere plads til snavset service En indbygningsopvaskemaskine med en højde på 86 cm passer perfekt til køkkener med en brugervenlig arbejdshøjde. Det imponerende 56 cm store kar i rustfrit stål er et af markedets største med plads til at opfylde alle dine behov. Opvaskemaskiner med XXL-kapacitet og standardkapacitet har plads til tallerkener med en diameter på hhv. 35 cm og 31 cm! Bruger 6,9 liter vand Sparer tid og vand Det kræver op til 100 liter rent vand at vaske 12 standardkuverter op i hånden. Ved vask i opvaskemaskine bruges der kun en tiendedel. De mere avancerede modeller har en særlig vandtank, som reducerer vandforbruget til blot 6,9 liter pr. vaskecyklus % lavere energiforbrug Højeste energieffektivitet Gorenje-opvaskemaskiner med den nye PowerDriveinvertermotor, optimerede programmer og smarte løsninger som TotalDry kombinerer perfekt vask og tørring med et meget lavt energiforbrug.

8 8 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER Perfekte brugeroplevelser Et nyt familiemedlem De nye SmartFlex-opvaskemaskiner fra Gorenje er først og fremmest designet til at gøre dagligdagen lettere. De nye maskiner giver en brugeroplevelse i særklasse med enkle og brugervenlige egenskaber, som gør dem til et værdsat medlem i enhver familie. Selv brugere, som ikke tidligere har betjent en opvaskemaskine, vil finde SmartFlexopvaskemaskiner nemme og behagelige at bruge. De brugervenlige maskiner har indvendig og udvendig belysning samt støjsvag drift. SmartControl Klarhed og kontrol Det har aldrig været nemmere at betjene din opvaskemaskine. lle knapperne er placeret i en ergonomisk position med intuitiv betjeningslogik fra venstre mod højre. lle modeller har et display med hvidt LED-lys, og nogle af de mere avancerede modeller har også touch-betjening. Blot en enkelt berøring er nok til at starte maskinen. Indvendig belysning Klart overblik De omhyggeligt placerede LED-spots oplyser elegant opvaskemaskinens indvendige rum og gør det nemt at fylde og tømme opvaskemaskinen.

9 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER 9 Justerbare kurve Omhyggeligt designet indvendigt rum Kurvene har fremhævede bevægelige elementer og et fleksibelt kurvelayout, som gør det nemt at fylde maskinen. Det enkle og fleksible system med kurve på tre niveauer giver plads til selv de største gryder eller fade. Tallerkenholderne i den nederste kurv kan nemt foldes ned, så der bliver mere plads til store genstande. Det er let at placere bestikket effektivt i den særlige bestikbakke. Servicen placeres separat, så den ikke ridses og nemt tørres. Hver detalje er omhyggeligt designet til at gøre betjeningen så nem som mulig. LED-statuslys Så du hele tiden er i kontrol Den særlige LED-indikator nederst i indbygningsopvaskemaskinens låge viser løbende opvaskeprogrammets aktuelle status. Så du altid kan se, om opvaskemaskinen er i gang, eller om vaskecyklussen er færdig. SuperSilent Næsten lydløs drift De mest støjsvage opvaskemaskiner har samme støjniveau som to personer, der hvisker sammen. Den støjsvage drift er mulig takket være særlig lydisolering, effektive motorer, materialer i høj kvalitet og opvaskesystemets innovative løsninger.

10 10 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER cln 9,5 WRRNTY WRRNTY Inverter PowerDrive Inverter PowerDrive GU66260X Mål (HxBxD): 81,7 59,6 57,6 cm Indbygningsopvaskemaskine +++ Superior Line 1: +++ Energiforbrug4: 0,86 kwh 3: 3: Standardkuverter: 16 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 180 min Energiforbrug kwh/år2: 245 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: TouchControl Lydniveau: 44 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram, Intensivprogram QuickIntensive-program, ECO-program ExtraHygiene-funktion SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning cln 9,5 16 Ioniser PowerDrive-invertermotor Rustfrit kar Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Indvendig belysning Selvrensende filter Selvrensningsprogram Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 3 ntal kurve: 3 Top bakke/kurv: Med teleskopskinner Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Bred knivholder; En foldbar glasstøtte Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst Indstillelig højde: 50 mm GU66260W Mål (HxBxD): 81,7 59,6 57,6 cm Indbygningsopvaskemaskine +++ Superior Line 1: +++ Energiforbrug4: 0,86 kwh 3: 3: Standardkuverter: 16 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 180 min Energiforbrug kwh/år2: 245 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: TouchControl Lydniveau: 44 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram, Intensivprogram QuickIntensive-program, ECO-program ExtraHygiene-funktion SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning 9,5 13 Indbygningsopvaskemaskine dvanced Line 1: +++ Energiforbrug4: 0,82 kwh 3: 3: Standardkuverter: 13 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 210 min Energiforbrug kwh/år2: 233 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: Knap Lydniveau: 44 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram, Intensivprogram QuickIntensive-program, ECO-program SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning Rustfrit kar Mål (HxBxD): 81,7 59,6 57,6 cm +++ Ioniser PowerDrive-invertermotor Rustfrit kar Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Indvendig belysning Selvrensende filter Selvrensningsprogram Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 3 ntal kurve: 3 Top bakke/kurv: Med teleskopskinner Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Bred knivholder; En foldbar glasstøtte Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst Indstillelig højde: 50 mm 9,5 GU65160X 16 Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Selvrensende filter Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 2 ntal kurve: 2 Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Fast tallerkenrække; Fast glasholder; Standard kniv kurv Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst; Bestikkurv Indstillelig højde: 50 mm GU65160W Mål (HxBxD): 81,7 59,6 57,6 cm Indbygningsopvaskemaskine +++ dvanced Line 1: +++ Energiforbrug4: 0,82 kwh 3: 3: Standardkuverter: 13 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 210 min Energiforbrug kwh/år2: 233 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: Knap Lydniveau: 44 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram Intensivprogram QuickIntensive-program ECO-program SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning Rustfrit kar Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Selvrensende filter Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 2 ntal kurve: 2 Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Fast tallerkenrække; Fast glasholder; Standard kniv kurv Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst; Bestikkurv Indstillelig højde: 50 mm Relativt energiforbrug på skalaen fra +++ (lavt forbrug) til G (højt forbrug). 2 nslået årligt forbrug (220 opvaske). 3 Opvaske- og tørre-evne på skala fra (høj) og G (lav). Energiforbrug pr. opvask på grundlag af standardtest på normalprogram med maskinen tilsluttet koldt vand. Det faktiske forbrug afhænger af, hvorledes apparatet benyttes.

11 SMRTFLEX-OPVSKEMSKINER 9,5 16 9,5 GV Mål (HxBxD): 81,7 59,6 55,6 cm Fuldintegrerbar opvaskemaskine +++ dvanced Line 1: +++ Energiforbrug4: 0,86 kwh 3: 3: Standardkuverter: 16 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 180 min Energiforbrug kwh/år2: 245 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: Knap Lydniveau: 45 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram, Intensivprogram QuickIntensive-program, ECO-program SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning Rustfrit kar Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Selvrensende filter Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 3 ntal kurve: 3 Top bakke/kurv: Med teleskopskinner Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Bred knivholder; En foldbar glasstøtte Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst Opvaskemaskinen leveres uden viste front Indstillelig højde: 50 mm Indstillelig højde: Justerbar fra front GV Mål (HxBxD): 81,7 59,6 55,6 cm Fuldintegrerbar opvaskemaskine ++ dvanced Line 1: ++ Energiforbrug4: 0,92 kwh 3: 3: Standardkuverter: 13 Vandforbrug pr. opvask: 9,5 ltr. Varighed af normalprogram: 180 min Energiforbrug kwh/år2: 262 kwh Vandforbrug/år2: 2660 ltr. Kontrol: Knap Lydniveau: 47 db() Vasketemperaturer: 70, 65, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 70 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram, Intensivprogram QuickIntensive-program, ECO-program SpeedWash-funktion Mulighed for at oprette egne programmer TotalDry automatisk døråbning Rustfrit kar 13 Indikator for resttid Indikator for færdigt program på kontrolpanel Udskudt start op til 24 timer Selvrensende filter Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 2 ntal kurve: 2 Øverste kurv - justerbar Overkurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar vinhylde - venstre; Fældbar vinhylde - højre; Fast tallerkenrække; Fast glasholder; Standard kniv kurv Nederste kurv: Trådkurv med brede mellemrum; Fældbar og delelig tallerkenrække bagerst; Bestikkurv Opvaskemaskinen leveres uden viste front Indstillelig højde: 50 mm Indstillelig højde: Justerbar fra front 9 11 GV Essential Line 1: ++ Energiforbrug4: 0,91 kwh 3: 3: Standardkuverter: 12 Vandforbrug pr. opvask: 11 ltr. Varighed af normalprogram: 185 min Energiforbrug kwh/år2: 258 kwh Vandforbrug/år2: 3080 ltr. Kontrol: taste Lydniveau: 49 db() Vasketemperaturer: 65, 60, 55, 45 C Max. temperatur for indgående vand: 60 C Vaskeprogrammer: 5 Hurtig program Intensivprogram ECO-program QuickIntensive Rustfrit kar Varierende forsinket start op til 3/6/9 timer Selvrensende filter 1 4 Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 2 ntal kurve: 2 Øverste kurv - justerbar Opvaskemaskinen leveres uden viste front Indstillelig højde: 50 mm Mål (HxBxD): 81,5 59,8 55 cm Fuldintegrerbar opvaskemaskine 11 GV Mål (HxBxD): 81,5 44,8 55 cm Fuldintegrerbar opvaskemaskine ++ dvanced Line 1: ++ Energiforbrug4: 0,74 kwh 3: 3: Standardkuverter: 10 Vandforbrug pr. opvask: 9 ltr. Varighed af normalprogram: 190 min Energiforbrug kwh/år2: 211 kwh Vandforbrug/år2: 2520 ltr. Kontrol: taste Lydniveau: 47 db() Vasketemperaturer: 60, 55, 45, 35 C Max. temperatur for indgående vand: 60 C Vaskeprogrammer: 5 utoprogram Intensivprogram ECO-program SpeedWash-funktion Rustfrit kar Indikator for resttid Udskudt start op til 24 timer Selvrensende filter Fejldiagnostik TotalquaStop Spulearme: 3 ntal kurve: 3 Top bakke/kurv Øverste kurv - justerbar Overkurv Nederste kurv Opvaskemaskinen leveres uden viste front Indstillelig højde: 50 mm Indstillelig højde: Justerbar fra front Relativt energiforbrug på skalaen fra +++ (lavt forbrug) til G (højt forbrug). 2 nslået årligt forbrug (220 opvaske). 3 Opvaske- og tørre-evne på skala fra (høj) og G (lav). Energiforbrug pr. opvask på grundlag af standardtest på normalprogram med maskinen tilsluttet koldt vand. Det faktiske forbrug afhænger af, hvorledes apparatet benyttes.

12 DK- 12/2016. Vi forbeholder os ret til ændringer i teknik og design og vi tager forbehold for billed- og trykfejl, samt manglende levering.

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A ST2FABCR 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709232405 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ EAN13: 8017709224042 Højde: 86 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram,eco, Auto

Læs mere

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ EAN13: 8017709166526 Håndtag i Opera design 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig program) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70,

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD 420378 OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD Built as a professional En opvaskemaskine skal holde i mange år Vores opvaskemaskiner er udviklet, så alle de vigtigste komponenter er fremstillet af førsteklasses

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

PerfectDry opvaskemaskine, 60 cm

PerfectDry opvaskemaskine, 60 cm NYHED! 11 299 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

SX 677X01TE Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj Fuldt integrerbar

SX 677X01TE Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj Fuldt integrerbar NYHED! SN 677X01TE 13695 kr* SX 677X01TE¹ ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar, openassist SN 878D03PE

opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar, openassist SN 878D03PE SX 878D03PE¹ 15 499 kr* 15 499 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm.

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm. SX 678X01TE¹ 13619 kr* 13619 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 9 299 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13 599 kr* 12 999 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm 12 899 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug i programmet Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280

Læs mere

Oktober 2014. Miele opvaskemaskiner

Oktober 2014. Miele opvaskemaskiner Oktober 2014 Miele opvaskemaskiner Oplev ultimativ kvalitet og driftssikkerhed Opvaskemaskiner til underbygning G 4910 SCU Energiklasse: A++ Årligt el: 266 kwh Årligt vand: 2800 liter 46 db Automatic,

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 7 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret

Læs mere

WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE

WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE UNDERBORDSOPVASKEMASKINE WD-4S Svensk kvalitetsdesign stilrent, enkelt og funktionelt design i rustfrit stål og hærdet glas. Perfekt resultat hver gang specialdesignede spulearme

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm stål 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel model KEN DW 412 Automatisk model KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel model Varenr.: 901410-2 programmer.

Læs mere

Sådan vælger du den rigtige opvaskemaskine

Sådan vælger du den rigtige opvaskemaskine Sådan vælger du den rigtige opvaskemaskine En guide til at vælge den helt rette model Af Linette Andersen d. 24/08/2016 Få styr på opvasken Opvaskemaskinen er en ven i nøden, når beskidte tallerkener hober

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

D5914s XXL. ASKO Opvaskemaskiner. ASKO Roskildevej Rødovre Telefon: Fax:

D5914s XXL. ASKO Opvaskemaskiner. ASKO Roskildevej Rødovre Telefon: Fax: SKO Opvaskemaskiner D5914s XXL KPCITET - Kapacitet op til 17 kuverter - Stor indfyldningshøjde på totalt 58 cm - Indfyldningshøjder: 19/23 cm i hæve/sænkbar overkurv, 8,5/12,5 cm i midterkurv og op til

Læs mere

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active Opvaskemaskiner Systemet Takket være Zanussi Professional Systemet er der sket en udvikling i den moderne storkøkken verden. Enhver professionel på området erkender, at denne udvikling har forbedret arbejdsmulighederne

Læs mere

Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie

Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie Nyheder - skoling Rengørings- og desinfektionsmaskine til laboratorie Omar Vendelbo 1 Maskintyper Aktuelle typer G 7804 Nye typer PG 8504 Findes kun i AE G 7883 PG 8583 Findes kun i AW og AE 2 Design og

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende kontrollampe. 2. Programknap: Vaskeprogrammet vælges ved at trykke på

1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende kontrollampe. 2. Programknap: Vaskeprogrammet vælges ved at trykke på ADG 185 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 9 10 11 11 11 11 11 11 12 12 13 13 14 14 14 15 15 15 15 15 16 8 20 24 25 1. Programkontrollampe: Når der vælges vaskeprogram, tænder den tilsvarende

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Hætteopvaskemaskine Green&Clean

Hætteopvaskemaskine Green&Clean Electrolux opvaskemaskine serien Green&Clean opfylder de højeste krav til effektivitet,driftsøkonomi og ergonomi i opvaskerummet. Electrolux program af opvaskemaskiner omfatter glasopvaskemaskiner, underbordsopvaskemaskiner,

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER DA SV FI NO EN Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions CDPE 6320 OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER Tillykke Med Deres nye Candy opvaskemaskine.

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) A C. ADVARSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem.

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) A C. ADVARSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem. Sikkerhedsråd DVRSEL Læs instrukserne om installation, brug og vedligeholdelese nøjagtig igennem. pparatet opfylder de gældende CEE normer: - 73/23/CEE 19/02/73 (Lav spændning) og senere ændringer; - 89/336/CEE

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte 2 Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er også EU-krav til nye emhætters energieffektivitet,

Læs mere

D5904. ASKO Opvaskemaskiner. ASKO Roskildevej Rødovre Telefon: Fax:

D5904. ASKO Opvaskemaskiner. ASKO Roskildevej Rødovre Telefon: Fax: SKO Opvaskemaskiner 90 90S - Rustfri 90W - Hvid KPITT - Kapacitet op til 1 kuverter - Stor indfyldningshøjde på totalt cm - Indfyldningshøjder: 19/ cm i hæve/sænkbar overkurv og 1/ cm i underkurv NRGIORRUG

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

NYHED. De nye ProfiLine-opvaskemaskiner fra Miele Hurtig opvask til professionel brug. Miele Professional. Immer Besser.

NYHED. De nye ProfiLine-opvaskemaskiner fra Miele Hurtig opvask til professionel brug. Miele Professional. Immer Besser. NYHED De nye ProfiLine-opvaskemaskiner fra Miele Hurtig opvask til professionel brug. Miele Professional. Immer Besser. Stærk maskine i gennemtænkt design Opvaskemaskine til professionelt brug Hyppig opvask,

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK

GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK 1 2 REN KRAFT. I et professionelt køkken er der ikke plads til at bruge for meget tid på opvasken.

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET 2017 gorenje.dk 2 KVALITET OG TRADITION Gorenje har produceret hvidevarer af høj kvalitet i mere end 60 år. Vi gør vores yderste for at udvikle vores egne teknologier

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) N Trykknap for halv opfyldning N E

Sikkerhedsråd. Oversigt (panelet) N Trykknap for halv opfyldning N E Sikkerhedsråd - 73/23/CEE 19/02/73 (Lav spændning) og senere ændringer; - 89/336/CEE 03/05/89 (Elektromagnetisme) og senere ændringer. 1.Fjern emballagen omhyggeligt. 2. Når emballagen er fjernet bør maskinen

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Vask med display. Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere!

Vask med display. Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere! Vask med display Vejledning kodeudlæsning Læs hele vejledningen før der gøres yderligere! EWM21XX Panel eksempler EWM25XX EWM35XX Hurtigudlæsning af koder Hurtigudlæsning af koder kan bruges til at hjælpe

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Foretrækkes af professionelle Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte Emhætter skal nu have EU s energimærke. Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

UNI-DAMP klimaskabe. Brugsvejledning for skabe leveret før 31.12.2008. www.uni-damp.dk. Adresse: Rønnevej 7, Stae 9310 Vodskov. Preben B.

UNI-DAMP klimaskabe. Brugsvejledning for skabe leveret før 31.12.2008. www.uni-damp.dk. Adresse: Rønnevej 7, Stae 9310 Vodskov. Preben B. Brugsvejledning UNI-DAMP klimaskabe Brugsvejledning for skabe leveret før 31.12.2008 www.uni-damp.dk Adresse: Rønnevej 7, Stae 9310 Vodskov Preben B. Nielsen +45 2819 7071 / info@uni-damp.dk 1 Kære Brugere

Læs mere

Din brugermanual SMEG LSA6544X2 http://da.yourpdfguides.com/dref/4379777

Din brugermanual SMEG LSA6544X2 http://da.yourpdfguides.com/dref/4379777 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

VEJLEDNING ANGÅENDE BRUG AF OPVASKEMASKINE OG OPVASKEPROGRAMMER

VEJLEDNING ANGÅENDE BRUG AF OPVASKEMASKINE OG OPVASKEPROGRAMMER BRUGSANVISNING VEJLEDNING ANGÅENDE BRUG AF OPVASKEMASKINE OG OPVASKEPROGRAMMER Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af betjeningsknapperne 2 2. Betjeningsvejledning 13 3. Rengøring og vedligeholdelse 28

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Opvaskemaskiner 2007 2008 DISHWASHER_DK_07.indd 1 DISHWASHER_DK_07.indd 1 07-07-23 15.50.49 07-07-23 15.50.49

Opvaskemaskiner 2007 2008 DISHWASHER_DK_07.indd 1 DISHWASHER_DK_07.indd 1 07-07-23 15.50.49 07-07-23 15.50.49 Opvaskemaskiner 2007 2008 DISHWSHER_DK_07.indd 1 07-07-23 15.50.49 Leve nydelsen! Med sine mange innovative idéer har Bosch udviklet flere unikke egenskaber på et højt teknisk niveau, hvilket giver en

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01 1 av 6 2010-06-04 16:01 Tørretumbler EDC78550W Kondenstørretumbler, elektronsk fugtighedsregistrering, mellemstort LCD display, belysning i tromlen, Invertermotor, mange special programmer, kapacitet 8

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel hætte KEN DW 412 Automatisk hætte KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel hætte Varenr.: 901410-2 programmer

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon:

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon: Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2012 Bosch Hvidevarer, BSH Hvidevarer A/S R15 300 432 Vaske- og tørreeksperten. En

Læs mere

Komfur 6/8 blus, med gasovn

Komfur 6/8 blus, med gasovn Electrolux 900-serien har køkkenudstyr, der opfylder alle behov i et professionelt køkken. 900-seriens alle moduler kan enten være fritstående eller bygget sammen til en funktionel arbejdsplads. Gaskogepladen

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE

Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Alle installationer skal være en god reference! www.wexiodisk.com WD-6 DUPLUS Den nye generation inden for opvaskemaskiner til små og mellemstore køkkener.

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere