Tvis KFUM Idræt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tvis KFUM Idræt"

Transkript

1 Tvis KFUM Idræt I: Indledning - Oversigt. I. Indledning - Oversigt. II. Fakta. III. Oprykningsperioden: IV. Oprykning til 1. division: V. Elevatorperioden: VI. Fusionsperioden: VII. Centrale personer i hele perioden: Redigeret og skrevet af: Bent Bak

2 2 TVIS KFUM IDRÆT : MARK STADION HAL. Tvis KFUM Idræt startede i 1942 med håndboldbaner i Østergård Krat et godt stykke ude på landet. Det var en typisk ny forening opstået som en sidegren til sognets KFUM forening. Der var tale om sommerhåndbold på en mark for karle og piger på landet. Al træning og turneringskampe var henlagt til sommeraftener. En gang om året blev der dog afholdt sportsfest med kampe søndag eftermiddag. Det ældste billede af et håndboldhold i Tvis KFUM. emblemet på trøjerne viser klart, at man nu er med i KFUM's idrætsforbund. Tvis KFUM's herrer som i 1953 vandt A-rækken. Øverst f.v.: Thorkild Madsen, Ernst Mogensen, Carlo Møller, Midt f.v.: Johannes Rasmussen, Jens Hansen, Magnus Hugager. Nederst: Målmand Jens Kjær. Herre B - holdet 1953: Stående f.v.: Henning Kjær, Chr. Madsen, Aksel Gedbo Nielsen. Siddende f.v.: Verner Aalbæk, Erik Aalbæk, Egon Brunebjerg Forrest: Målmand Niels Hansen. Håndboldhold fra dengang var altid med 7 og kun 7 mand Håndboldhold fra Østergaard Krat. Perioden fra er beskrevet i : Tvis KFUM Idræt fra af Bent Bak. Håndbolden i Østergård Krat fortsatte indtil Det nye spillested blev det fælles stadionanlæg tæt ved byen og den nye Tvis Skole fra Stadion blev i fællesskab etableret mellem Tvis Skole, TIF og Tvis KFUM. Tvis KFUM forlod med betænkelighed det "isolerede" og beskyttede Østergård Krat. De unge KFUM spillere ville nu blive mere blandet med byens andre unge fra Idrætsforeningen og modtage påvirkning herfra. Det ville f.eks. blive vanskeligere at fastholde traditionen med fælles afslutning med andagt og sang her på det nye stadion.

3 3 Håndbold på Tvis Stadion fra Størrelsen på det oprindelige Tvis Stadion. I 1968 var græstæppet klar til at tage i mod fodbold - håndboldspillere. Der blev plantet læbælter o. stadion. Det markerede klubhus blev indviet samtidig med stadion. Der var stadig tale om markhåndbold, men der blev i vinterperioden også søgt efter ledig halkapacitet i nabobyerne. Her måtte man tage til takke med "udkantstider". Foreningen kom dog efterhånden med i indendørs vinterturnering.

4 4 Den helt store forandring indtraf i 1978, hvor Tvis fik sin egen Hal. Det åbnede i den grad op for muligheder for alle klubbens hold, og fra 1978 blev indendørs håndbold og vinterturnering klart dominerende i foreningen. Mange af holdene kom også med i JHF turneringen samtidig med at de spillede i KFUM turneringen. Tvis Hallen fra En simpel hal, men rig på oplevelser og ramme om fantastiske håndboldkampe fra Her fik de mange tilskuere en oplevelse for livet. Skolen fik overbygningen i 1978 og blev udvidet, samtidig med at lærerstaben blev kraftig forøget med nye unge lærere, hvoraf mange var kraftigt interesseret i håndbold samtidig med, at de havde spillererfaring og trænererfaring på højt niveau. Det i kombination med mange tilflyttede børnefamilie og den nye hal gav grobund for det håndbold eventyr som startede i OPRYKNINGSTIDEN : TVIS HALLEN IDRÆTSCENTER VEST. I 1982 startede et håndboldeventyr i Tvis KFUM Idræt, som ingen på daværende tidspunkt kunne have forestillet sig. I 1982 rykkede serie 3 Herre op i serie 2. Det blev starten på en række oprykninger helt uden sidestykke af et beskedent landsbysamfund som Tvis på ca indbyggere.

5 Byens befolkningen levede euforisk med i de spektakulære kampe i Tvis Hallen, hvor Tvis KFUM gik fra triumf til triumf ikke blot i turneringen, men så sandelig også i pokalturneringen, hvor Tvis mange gange sendte højere rangerende hold ud af turneringen. Med 1. holdets succes steg antallet af medlemmer og klubben blev en at egnes store håndboldklubben med rigtig mange børne - og ungdomshold. Men også i seniorrækkerne var klubben ganske godt med. En overgang var der f.eks. 5 herresenior hold tilmeldt turneringen. Det bedste herrehold var kun et år i S2 og S1, før holdet spillede i danmarksserien. Her blev det til 2 sæsoner før holdet spillede i 3. division. Her kom et mindre stop på 4 sæsoner før Tvis KFUM rykkede op i 2. division, som var næstbedste række. Tvis KFUM havde nu overhalet alle naboklubber inklusive de to store i Holstebro: HHK og Holstebro KFUM. Men også Fousing og Nr. Lem - Nr. Nissum var blevet overhalet. Kun Mejrup-Hvam fulgte stadig med i 2. division. Nu trak man ikke længere på smilebåndet ad landsbyklubben, som den ene gang efter den anden var dømt som en døgnflue, 5

6 6 som ville dø ud ligeså hurtigt den kom op mod de store. Respekten havde nu indfundet sig. Efter 3 sæsoner i 2. division sluttede eventyret med den helt store forløsning med oprykningen til højeste række 1. division i april Den første hjemmekamp på Idrætscenter Vest var 1. december 1990 mod lokalrivalerne fra Skjern. Det var en stor succes med et rekordpublikum på Fra sæsonen blev alle hjemmekampe flyttet til Idrætscenter Vest. Man indså, at selv om tilskuerkapaciteten blev udvidet til 1000 i Tvis Hallen, var det alligevel ikke nok til den lokale håndboldfeber, som havde ramt publikum. Halvleg på Idrætscenter Vest

7 Fra S3 til 1. 7 Tvis KFUM på vej mod 1. division her i Tvis KFUM fra S S S DKS - DKS

8 8 DET STORE OPRYKNING DIVISION. Oprykningen var den store kulmination og forløsning. En triumf og glædesrus uden lige. En præstation som gav genlyd over hele landet. Lille Tvis var for alvor kommet på landkortet og klar til at kæmpe mod de bedste hold i landet. Politikken, Jyllands Posten, BT og Ekstrabladet havde reportage om de jyske cowboys fra vest. Oprykningen var naturligvis en triumf for spillerne, træneren, staben o. holdet, bestyrelsen og sponsorer i spidsen, men hele byen fra barn til gammel følte med rette, at de var part i oprykningen og tog glad del i festen. Det var en historisk begivenhed i Tvis og derfor har oprykningssæsonen 92/93 og oprykning d. 4. april 1993 fået sin egen del af historien.

9 Elevatortiden 9 ELEVATORTIDEN Tvis KFUM fra TTH fra Lig lig lig. I perioden fra 1991 til 1999 balancerede Tvis KFUM konstant mellem bedste række og næstbedste række. 1991: 1. oprykningsspil: I foråret 1991 var Tvis KFUM snublende tæt på at rykke op. 1992: Nr. 4 i 2. division. 1993: Direkte oprykning. 1994: 1. nedrykningsspil. Holdet rykker ned 1995: 2. oprykningsspil. Holdet rykker ikke op 1996: 3. oprykningsspil. Holdet rykker op 1997: 2. nedrykningsspil. Holdet bliver i bedste række. 1998: 3. nedrykningsspil. Holdet rykker ned på mål scoret efter tid på 3-meter. 1999: Direkte oprykning. Denne gang til ligaen. 2 nedrykninger i 1994 og 1998, og 3 oprykninger i 1993, 1996 og Efter oprykningen til ligaen i 1999 er holdet aldrig rykket ud igen. I alt 6 gange har holdet været i gang med ekstra kampe i april-maj måned for at afgøre holdets skæbne i den kommende sæson. Elevatoren gik op og ned i den periode. Mest frustrerende var nedrykningen allerede 1. sæson efter den euforiske oprykningstriumf i Skæbnen var også hård ved holdet i foråret 1998, da holdet kun var et par mål fra at komme i slutspillet. I stedet endte holdet i nedrykningsspil og tabte i den 3. kamp til Team Helsinge på et mål scoret på 3-meter af Lars Krogh Jespersen efter tid på Idrætscenter Vest. At holdet var berettiget til ligaen beviste holdet allerede året efter ved at besætte 1. pladsen i 1. division og snuppe den direkte oprykning til ligaen. Siden 1999 har holdet beholdt sin plads i ligaen. Frustrationer over problemerne med at bevare status som hold i den bedste række resulterede også i 2 trænerfyringer i perioden. Som altid i klubben var det trænere udefra det gik ud over.

10 10 Det var også i elevatortiden, at flere udenlandske spillere kom til klubben, men holdet var også præget af mange nyoprykkede ynglingespillere af egen avl. Over 10 ynglingespillere af egen avl kom på 1. holdet i perioden. Men den nye formand John Gråkjær fra foråret 1997 blev klubben straks styret i mere professionel retning med start af erhvervsklub og ansættelse af sportschef. Spillerbudgettet blev kraftig øget, især til de udenlandske spillere. Økonomiudvalgets arbejde blev vigtigere og vigtigere for fortsat at være med i toppen. FUSIONS ÅR FRA TVIS KFUM TIL TTH. Sæsonen blev holdets bedste i perioden fra Holdet blev nr. 4 i ligaen og var med i slutspillet om danmarksmesterskabet. De næste to sæsoner blev holdet nr. 8 og nr. 7 i ligaen. I 2000 blev Tvis KFUM og HH90 fusioneret på eliteplan og de bedste hold under fusionen fik navnet Team Tvis Holstebro. Fusionstankerne opstod i slutningen af 1990'erne i bestyrelsen for Tvis KFUM Idræt. Den første som luftede tankerne om fusion var John Gråkjær, som var blevet formand i Det var på et tidspunkt, hvor der på landsplan allerede var indgået samarbejdsaftaler og fusioner mellem håndboldklubber. De første tanker var ikke specielt rettet mod HH90, men måske nærmere mod Mejrup Hvam og Hogager. Sponsorering og en stor økonomi var efterhånden nødvendig for at drive et elitehold. Der var store sponsorer i Tvis, men man indså at det fremadrettet blev nødvendig at udvide sponsorkredsen og erhvervsklubben ved at få Holstebro by med. Man stod over for valget, om man fortsat ville satse på et hold i øverste række, eller man ville nøjes med en placering i sekundære rækker. Derfor kom henvendelsen til HH90 i Den blev positiv modtaget. Det var Tvis KFUM Idræt som havde flagskibet i form af ligaholdet for herrer, mens HH90 havde det bedste damehold i 1. division. Der blev udarbejdet en samarbejdsaftale som skulle godkendes på ekstraordinære generalforsamlinger i begge moderklubber. Der var stort flertal i begge klubber og Team Tvis Holstebro startede 1. juni 2000.

11 11 Samarbejdsaftalen skulle op til revision efter 2 år og igen godkendes i de to moderklubber. Der var store knaster i samarbejdet. Det var to kulturer og to forskellige økonomier, som var stødt sammen. Der var stor uro om ungdomsholdenes placering, om satsningen på herrer og damer og fordelingen af pengene. Der var strid om indkøbet af dyre udenlandske spillere, og om hvor dyr administrationen måtte være. Men den nye aftale blev med klart flertal igen godkendt i de to moderklubber, men bare et halvt år efter eksploderede uenigheden for alvor, og TTH var så tæt på sprængning som sammenslutningen kunne komme. Men så er vi ude over den periode, som denne beretning dækker. TTH blev reddet på målstregen og som bekendt eksisterer TTH den dag i dag år Herrerne bevarede ligapladsen i 2001 og 2002, mens dameholdet efter en skrivebordsafgørelsen rykkede op i ligaen i Det lagde yderligere pres på økonomien.

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Tvis KFUM Idræt 1982-2002. Redigeret og skrevet af: Bent Bak. Fra S3 til 1. div. 2 OPRYKNINGSTIDEN - 1982-1992: TVIS HALLEN IDRÆTSCENTER VEST. I 1982 startede et håndboldeventyr i Tvis KFUM Idræt, som

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Tvis KFUM Idræt 1982-2002 Centrale personer. Interviews All-star hold. Redigeret og skrevet af: Bent Bak 2 INDHOLD Æresmedlemmer.... 3 Edith Kjær... 3 Helge Jensen... 4 Aksel Damgaard... 5 Bestyrelse...

Læs mere

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen 50 års historie om klubben Tidligere Forenings formænd: 1982-2016 Bent Hørning Jensen 1978-82 Knud Sejersen Nielsen 1972-78 Bent Hørning Jensen 1971-72 Knud Sejersen Nielsen 1969-71 Bent Hørning Jensen

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Alle besvarelser behandles anonymt.

Alle besvarelser behandles anonymt. UNDERSØGELSE AF UDVIKLINGEN I DANSK HÅNDBOLDØKONOMI Dette spørgeskema er udsendt til Håndboldklubberne i de danske ligaer. Spørgeskemaet bedes besvaret af formanden, direktøren eller forretningsføreren

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København.

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. 2015 bød på nye medlemmer i bestyrelsen og nye poster til tidligere medlemmer. Vi har fået ny formand, ny næstformand og ny økonomisk ansvarlig.

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Generalforsamling d. 27/3-07 Eliten i RBBC

Generalforsamling d. 27/3-07 Eliten i RBBC Hvad var planerne, og hvad nåede vi i 2006/2007 Herre 1/Dame 1 i 2007/2008 Herre ungdom nu og fremover Dame ungdom nu og fremover Organisering Herre 1 - Hvad nåede vi i 2006/2007: Den igangsatte udvikling

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS mod nye mål Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS i 1997. HB elite Garantsponsor 48.000 Logo

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Kalenderåret 2014 var igen noget af en rutsjebane for alle i VFF, både den professionelle afdeling og hos os. Superliga holdet måtte efter kun en enkelt sæson en tur ned i 1

Læs mere

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015.

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. Formandens beretning: Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. For ikke at glemme det, vil jeg starte med det allervigtigste. Der skal der lyde en stor tak til

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Arbejdstitel: Egedal

Arbejdstitel: Egedal Oplæg til fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub og Ølstykke Fodbold Club af 1918 Arbejdstitel: Egedal Indledning Oplæg til etablering af fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Serie 4. med super. liga stil

Serie 4. med super. liga stil Martin Hollænder og Martin Juul Christensen (til højre) viser et eksempel på holdets merchandise. Serie 4 med super liga stil Når fodboldherrerne fra Strellev/ Lyne GU tropper op til kamp, er det et helt

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

SPONSORKONCEPT SÆSON 2016/2017. Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS

SPONSORKONCEPT SÆSON 2016/2017. Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS SPONSORKONCEPT SÆSON 2016/2017 Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS TEAM HADERSLEV-VOJENS MOD NYE MÅL! THV er en voksende succes. I sæsonen har holdfællesskabet hold på divisionsniveau i fem ud

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

- Sponsoroplæg - AFC Holstebro Dragons. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - AFC Holstebro Dragons. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! AFC Holstebro Dragons 7500 holstebro Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/afc-holstebro-dragons

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: turneringer 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering holdturnering

Læs mere

Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning)

Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning) Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab for 2017 4. Budget og kontingent for 2018 5. Indkomne forslag/bestyrelsens

Læs mere

Vantore Håndboldklub - en kort beretning!

Vantore Håndboldklub - en kort beretning! Vantore Håndboldklub - en kort beretning! Forord: På opfordring fra klubbens bestyrelse har jeg sammenskrevet en kort oversigt over klubbens historie og samlet fotografier og navne fra en periode fra 1941

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD Generalforsamling i Randers Freja Håndbold den Bestyrelsens beretning Det har igen været et spændende år for bestyrelsen, og vi har igen i år måtte tage nogle beslutninger med hensyn til vores økonomi,

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Række for 1. holdene efter jul

Række for 1. holdene efter jul Beretning for Værløse Håndboldklub 2015 Det er altid spændende at skulle skrive beretningen for det forgangne år og på den vis få lov til at genbesøge alle de ting, der er sket - på godt og ondt og 2015

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

Når sporten viser social ansvarlighed

Når sporten viser social ansvarlighed Når sporten viser social ansvarlighed Hvad er GOALSforKIDS? Jo flere mål, jo flere penge. Jo flere sponsorer, jo flere penge. Så simpel er tanken bag GOALSforKIDS. Et lille beløb pr. år kan rykke ekstremt

Læs mere

- Sponsoroplæg - Tvingstrup Boldklub. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Tvingstrup Boldklub. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Tvingstrup Boldklub 8700 Horsens Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/tvingstrup-boldklub Intro Tvingstrup

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Fra trin 1 - S3 til trin 7-1.div./lig. Tvis KFUM Idræt 1982-2002 Fakta - oversigt 8 Tvis KFUM fra 1982-2002 7 6 5 4 3 2 1 0 Redigeret af: Bent Bak 2 INDHOLD Opsummering... 3 Resultater:... 3 Nyspillere

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

SPONSORKONCEPT. Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS

SPONSORKONCEPT. Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS SPONSORKONCEPT Et håndboldfællesskab TEAM HADERSLEV-VOJENS TEAM HADERSLEV-VOJENS MOD NYE MÅL! THV er en voksende succes. I sæsonen har holdfællesskabet 6 divisionshold i fem ud af seks årgange og fremtiden

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Struer Forenede Håndboldklubber

Struer Forenede Håndboldklubber Generalforsamling den 23. april 2013 i Struer FH Som afslutning på sæsonen 2012/2013 har der været afholdt generalforsamling. 1. Aftenen startede med at vælge en dirigent (Erik M. Nielsen) som kunne konstatere

Læs mere