Krydstogt rundt i Middelhavet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Krydstogt rundt i Middelhavet"

Transkript

1 Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet med afrejse den 5. maj dages krydstogt

2 Når det moderne Costa Serena sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende uge. Store kulturelle oplevelser og seværdigheder kombineret med udsøgt forkælelse om bord på det store krydstogtskib, som skal være vores hotel på denne enestående rejse. Rejsen starter med en byrundtur i Barcelona inden skibet begynder sin rute langs Middelhavets kyst. Første landgang bliver Marseille, den ældste by i Frankrig, og den vigtigste havn i Middelhavet. Vi sejler over Middelhavet til Savona, en vigtig havneby, der ligger mellem Genova og den italienske riviera. Derfra sejler vi videre til Napoli, pizzaens hjemby og det var også den egn, som H.C.Andersen holdt allermest af under sin dannelsesrejse i Italien. På vores videre togt lægger vi til ved Catania, Siciliens andenstørste by beliggende syd for vulkanen Etna. Catania er en gammel handelsby, og ganske anderledes end øens hovedstad Palermo. Retur mod Barcelona sejler vi til Tunesien, hvor vi lægger til ved den gamle by Tunis, som stammer helt tilbage fra 600-tallet. Her finder vi blandt andet medinas labyrinter med smalle gange og passager, som er opført på UNESCOs verdensarvliste. Et krydstogt er normalt ikke nogen billig ferieform, men man får faktisk rigtig meget for pengene. Man ser vidt forskellige byer, spiser udsøgt og slapper af på en helt anden måde, end hvis man skulle have samme oplevelser ved hjælp af fly, taxier, restaurantbesøg og mange ind- og udtjekninger på hoteller. Vore dages flotte krydstogtrejser kan sammenlignes med en eksklusiv hotelrejse med indbygget udflugtsprogram. Hotellet bringer så at sige den rejsende rundt til seværdighederne, mens transporttiden bruges til at slappe af i skibets eksotiske og luksuøse omgivelser. Dag til dag program: 5. maj 2011: Afrejse fra København Med afrejse fra Kastrup midt på formiddagen ankommer vi til Barcelona efter nogle timer. I lufthavnen bliver vi hentet af vores bus og bliver kørt til hotellet. Der er indkvartering og herefter tid på egen hånd inden fælles middag på en hyggelig restaurant. 6. maj 2011: Barcelona og ombordstigning Afsejling kl Vi bliver hentet på vores hotel om formiddagen og kører i bussen en byrundtur i byen. Barcelona er Spaniens næststørste by og er hovedstaden i Catalonien, og byen er en af de mest inspirerende storbyer i hele Europa. På vores byrundtur ser vi bl.a. Gaudis smukke huse, Triumpbuen, OL-byen og Jean Nouvels fantastiske skyskraber. Der bliver også tid på egen hånd ved La Sagrada Familia, Gaudis mesterværk og Barcelonas mest kendte vartegn, som er kendt under navnet»den ufuldendte Kirke«. Man håber på, at byggeriet kan afsluttes i 2026 på Gaudis 100 års dødsdag. Midt på eftermiddagen bliver vi kørt til havnen. Her venter krydstogtskibet Costa Serena, som skal være vores hjem de kommende syv nætter.

3 7. maj 2011: Barcelona Marseille Ankomst kl afgang kl Marseille er Frankrigs anden største by og byder på mange multikulturelle oplevelser. Det, man skal komme for, er den rå og autentiske charme. En charme, man kun finder i en by, der næsten er upåvirket af turisme til trods for at den har 320 solskinsdage om året og en guddommelig beliggenhed. Her kan man finde over 20 museer, flere monumenter og seværdigheder og på bakketoppen 154 meter over havets overflade ses byens vartegn, katedralen Notre Dame de La Garde-Basilika. Langs kajen ligger fiskerestauranter med bouillabaise på menuen, mens palmerne bidrager til rivierastemningen.. 8. maj 2011: Marseille Savona Ankomst kl afgang kl Vi sejler langs Middelhavet til Savona, en vigtig havneby, der ligger mellem Genova og den italienske riviera. Dagens udflugt går til Genova, som ligger i den nordlige del af Italien ud til Middelhavet og kan bryste sig af at have den største havn i regionen. Genova er kendt for sin skønhed, dejlige strande og et generelt fantastisk miljø, der giver dig mulighed for at slappe af og få nogle uforglemmelige oplevelser. Genova har siden Colombus-året i 1992 renoveret hele havneområdet blandt andet med hjælp af arkitekten Renzo Piano. I dag fungerer havnen som et livligt multikulturelt område i byen med restauranter, barer, konferencefaciliteter i de gamle pakhuse og et kæmpestort akvarium og et maritimt museum. 9. maj 2011: Savona Napoli Ankomst kl afgang kl Vi ankommer til Napoli, pizzaens hjemby og H. C. Andersens yndlingsby i Italien. Napolibugten bærer præg af grækernes og romernes tilstedeværelse her i antikken. Byer som Cumae og Neapolis blev grundlagt af græske indvandrere allerede i det 8. århundrede f.kr., og den græske påvirkning opleves fortsat i byplaner og i form af gamle templer. Naturligvis efterlod romerne sig de dybeste spor. Med de mange varme og helbredende kilder, der fandtes i området, var der grundlag for anlæggelse af badeanstalter og kursteder. Det gjorde Napolibugten til et attraktivt område for rige romere, og de lod opføre fantastiske villaer langs kysten. Nationalmuseet i Napoli rummer størstedelen af den fantastiske samling af arkæologiske fund fra Pompeji og Herculaneum. Man kan vælge at udforske byen på egen hånd. Det er også muligt at deltage på skibets udflugt til Pompeji. Denne udflugt bestilles og betales om bord og vores danske rejseleder følger naturligvis gerne med, hvis der er tilmeldinger nok. I oldtiden var Pompeji syd for Napoli en blomstrende havneby. Men i år 79 e.kr. eksploderede vulkanen Vesuv i et voldsomt vulkanudbrud, som begravede Pompeji under et fire-fem meter tykt lag aske og sten. Det blev byens endeligt.

4 10. maj 2011: Napoli Catania Ankomst kl afgang kl Vi lægger til ved Siciliens andenstørste by Catania, som ligger syd for Etna, den venlige vulkan, som den kaldes, hvis profil er synlig fra hele byen. Catania er en gammel handelsby, som ligger langt fra den palermitanske formalitet. På byens marked, som endnu holdes hver formiddag undtagen helligdage, plejede bønderne fra det frodige bagland at mødes med de handlende der kom ind med deres skibe. En af de ting mange forbinder med Sicilien er vulkanen Etna. Og dette er ikke uden grund. Etna er Europas største aktive vulkan på meter (mod Vesuvs kun meter) og er en af verdens mest aktive af sin slags. Etna har derfor en lang historie af udbrud både af voldsom og mild karakter. Et at dens mest markante udbrud var i 1669, hvor lavastrømmene varede i op til 122 dage! 12. maj 2011: Tunesien til søs En dag på havet er den helt rigtige måde at slutte et krydstogt på. Meningen med et krydstogt er også selve opholdet på skibet, hvor vi kan nyde den skønne, afslappede rytme. Man kan slappe af ved poolen, snuppe en tur i motionscenteret eller benytte sig af de talrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller man kan nyde udsigten, læse en god bog på dækket eller deltage i nogle af de mange underholdningsprogrammer. De fleste finder også glæde ved at cirkle rundt mellem skibets mange tema-restauranter (de fleste er inkluderet i rejsens pris) og senere se den internationale kabaret og måske slutte af i natklubben. Vores danske rejseleder informerer løbende om alle mulighederne og holder sammen på selskabet, men det står naturligvis enhver frit at få netop det ud af turen, som man selv ønsker. 13. maj 2011: Barcelona Hjemrejse Ankomst kl Vi ankommer til Barcelona tidligt om morgenen, men må regne med først at komme fra borde om formiddagen. Vi bliver hentet i bus og kørt ind til centrum, hvor der er tid til en slentretur på Ramblaen på egen hånd. Midt på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, og en fantastisk rejse er slut. 11. maj 2011: Catania Tunesien Ankomst kl afgang kl Den gamle by Tunis stammer helt tilbage fra 600- tallet og her finder du blandt andet den gamle bydel, medinaens, labyrinter med smalle gange og passager, som er opført på UNESCOs verdensarvliste. I medinaen kan du ved de mange gadesælgere finde alt fra besynderlige ting i læder, plastik og tin til smukt bearbejdede smykker i guld og sølv samt fint kunsthåndværk og typiske souvenirs. Er du historie- og kulturinteresseret er Bardo-museet som blandt andet har en stor samling af skatte fra det romerske imperium et besøg værd. Oplev Aghlabid Ez-Zituna, som er Tunesiens største moské og det tætteste landet kommer på et landmærke. Moskeen blev bygget i år 723, som en hyldest til landets nye hovedstad Tunis. På rundturen i Tunis vil vi også se en typisk landsby Sidi Bou Said, med sine hvide huse og blå døre og skodder.

5 PRISER OG AFREJSER 2010 Pr. person i delt dobbeltkahyt, indvendig: Tillæg pr. person for udvendig kahyt Tillæg pr. person for udvendig kahyt med balkon indvendig kahyt udvendig kahyt udvendig kahyt med balkon Udflugtspakke bestilles senest 30 dage inden afrejse Ekspeditionsgebyr Afbestillingsforsikring kr kr kr kr kr kr kr. 55 kr. 700 kr. Med i prisen: Fly Kastrup Barcelona t/r Lufthavnsskatter 1 x overnatning i Barcelona med morgenmad 1 x middag i Barcelona Transport iht. dagsprogram Byrundtur i Barcelona i forbindelse med transport til skib 8 dags krydstogt med Costa Serena Måltider på krydstogtet Dansk rejseleder Ikke med i prisen Afbestillingsforsikring Tillæg for eneværelse/kahyt Drikkevarer Drikkepenge til personalet på krydstogtet (ca. 8 pr. dag pr. person) Drikkepenge til guider og chauffører beregn ca. 20 Evt. ekstra arrangementer Udflugtspakke (kr ,- bestilles senest 30 dage før afrejse) Betalingsbetingelser: Ved bestilling betales depositum kr ,- pr. person samt evt. afbestillingsforsikring. Restbeløbet indbetales 2 måneder inden afrejse. Om Costa Serena: Costa Serena er inspireret af klassiske legender som Jupiter, Apollon, Bacchus og Clio. Alle guderne fra antikkens verden vil fortrylle dig med deres enestående charme og gyldne aura overalt på skibet. Costa Serena er et skib, der er inspireret af velvære, morskab og afslapning: barer og restauranter, rummelige panoramadæk, overdækkede svømmebassiner med skydetag i glas, virtual reality- og sportsområder, hvor du kan udfordre dine venner, mens du sejler på havets bølger kvadratmeter stort wellnessområde fordelt på to etager. Det ene område er på kvadratmeter, og omfatter alene Samsara Spa wellness-center, som er et af de største spabade, der i øjeblikket findes på et krydstogskib. På Costa Serena findes: kahytter 5 restauranter 13 barer 5 jacuzzier 4 pools m 2 spaområde Diverse informationer: Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen (såsom aflyste destinationer), trykfejl samt evt. øvrige pris- eller rejseændringer forårsaget af faktorer, der ligger uden for GIBA Travel s kontrol.

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage

Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Savona Barcelona Malaga Casablanca Madeira Tenerife Recife Maceio Salvador Bahia Ilheus Rio de Janeiro Santos (Sao Paulo) Uhørt

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSKIB ALLURE OF THE SEAS Nyd et krydstogt rundt i det Vestlige Middelhav ombord på Allure of the Seas fra Royal Caribbean Krydstogt fra Barcelona Tag med verdens største krydstogtskib

Læs mere

Istanbul. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/europa

Istanbul. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 62 salg@team-benns.com www.team-benns.com/europa med dansk rejseleder Istanbul En rejse til to verdensdele 5 dage Tag med og oplev asiatisk idyl, store seværdigheder, historiske bygninger og idylliske fiskerlandsbyer langs Bosporusstrædet Istanbul i

Læs mere

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål Krydstogter Caribien og andre spændende rejsemål Stjernegaards krydstogter Rejseforslag og muligheder i hele verden - ring og få input på 4526 0000 Krydstogtrejser stormer frem som ferieform, efterhånden

Læs mere

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage med dansk rejseleder Krydstogt til Østersøens perler 8 dage 8 dages rundrejse til Østersøkystens mange, smukke byer En suveræn rundrejse langs Østersøens kyster hvor kultur, byoplevelser, charmerende stemning

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

Magiske Thailand Smilets Land

Magiske Thailand Smilets Land med dansk rejseleder Magiske Thailand Smilets Land Thailand rundrejse 14 dage Tag med på en klassisk rundrejse til det nordlige Thailand og landets øvrige højdepunkter - og slut rejsen med fire nætter

Læs mere

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt 10 dage Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Vinter 2015/16 Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Tag med på årets mest eksotiske nytårskrydstogt, hvor vi besøger nogle af Golfens største byer og hilsner det

Læs mere

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman 10 dage Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman Vinter 2015/16 Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman I en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr, sejler vi i fodsporene på de arabiske oliesheiker og besøger

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet Rejse til SORTEHAVET med Sortehavet og Dnepr 11 dages eventyrlig krydstogtrejse fra Kiev til Odessa ad Dnepr-floden til Sortehave. Kiev -

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

Arabiske Nætter. 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf. Rejse til DUBAI og OMAN med

Arabiske Nætter. 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf. Rejse til DUBAI og OMAN med 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Den Persiske Golf Rejse til DUBAI og OMAN med Arabiske Nætter Den Persiske Golf Hor muzstrædet IRAN 9 dages fantastisk krydstogtrejse fra Dubai til Mellemøstens

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

17 dages eksklusiv luksusrundrejse i Kina KINA. Beijing Xi an Chongqing Krydstogt på Yangtze Nanjing Suzhou Shanghai

17 dages eksklusiv luksusrundrejse i Kina KINA. Beijing Xi an Chongqing Krydstogt på Yangtze Nanjing Suzhou Shanghai Den Kinesiske Mur Kinas Kulturperler 17 dages eksklusiv luksusrundrejse i Kina Beijing Xi an Chongqing Krydstogt på Yangtze Nanjing Suzhou Shanghai Velkommen til en fantastisk 17 dages rejse i Kina, med

Læs mere

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012

Ferie 2012. Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk. scan-rejseservice feriekatalog 2012 Ferie 2012 - - Esrumvej 271 3000 Helsingør Telefon 4929 9012 Telefax 4929 9022 www.scan-rejseservice.dk scan-rejseservice feriekatalog 2012 Velkommen til et nyt rejseår med Scan-Rejseservice Nr. 42 i rækken

Læs mere

Krydstogt rundt om Cuba

Krydstogt rundt om Cuba Krydstogt rundt om Cuba med How2cruise Havana Punta Frances Cienfuegos Cuba Montego Bay Jamaica Holguin Santiago de Cuba Oplev Castros Cuba 7 nætters krydstogt Skib: Ms Louis Cristal 15.895,- Pris fra

Læs mere

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom

Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom 6 dages livsnyderrejse til Rom Afrejse 16. august & 10. oktober Oplevelsesrejse til Italien med 2 Roms Porte 6 dages livsnyderrejse til Rom Rom- Katakomberne - Vatikanet - Peterskirken - Forum Romanum

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Dubai til Venedig

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Dubai til Venedig 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Dubai til Venedig Krydstogt fra Dubai til Venedig Velkommen på et krydstogt, som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder Vi har sammensat en unik og spændende rundrejse med henblik ikke blot på inkaernes storslåede rige,

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

forår i Kina med Yangtze-krydstogt

forår i Kina med Yangtze-krydstogt Afrejse // 2011 forår i Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den Forbudte By - Beijing forår i

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

Stille flyder Volga. 12 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder. Rejse til RUSLAND med

Stille flyder Volga. 12 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder. Rejse til RUSLAND med 12 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder Rejse til RUSLAND med Stille flyder Volga1 12 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder Moskva - Uglich - Jaroslavl - Goritsy

Læs mere

CARIBIEN STILLEHAVET SYDAMERIKA MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 1

CARIBIEN STILLEHAVET SYDAMERIKA MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 1 CRUISE 2009 2010 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE CARIBIEN STILLEHAVET SYDAMERIKA MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 1 Læs mere om alle rejserne på www.seadane.dk olivander.dk

Læs mere

Magiske Volga. 11 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder. Rejse til RUSLAND med

Magiske Volga. 11 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder. Rejse til RUSLAND med 11 dages enestående flodsejlads ad de store russiske floder Rejse til RUSLAND med Magiske Volga 11 dages flodkrydstogt ad de store russiske floder Skt. Petersborg - Mandrogi - Kishi - Goritsy - Jaroslavl

Læs mere