Krydstogt rundt i Middelhavet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Krydstogt rundt i Middelhavet"

Transkript

1 Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet med afrejse den 5. maj dages krydstogt

2 Når det moderne Costa Serena sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende uge. Store kulturelle oplevelser og seværdigheder kombineret med udsøgt forkælelse om bord på det store krydstogtskib, som skal være vores hotel på denne enestående rejse. Rejsen starter med en byrundtur i Barcelona inden skibet begynder sin rute langs Middelhavets kyst. Første landgang bliver Marseille, den ældste by i Frankrig, og den vigtigste havn i Middelhavet. Vi sejler over Middelhavet til Savona, en vigtig havneby, der ligger mellem Genova og den italienske riviera. Derfra sejler vi videre til Napoli, pizzaens hjemby og det var også den egn, som H.C.Andersen holdt allermest af under sin dannelsesrejse i Italien. På vores videre togt lægger vi til ved Catania, Siciliens andenstørste by beliggende syd for vulkanen Etna. Catania er en gammel handelsby, og ganske anderledes end øens hovedstad Palermo. Retur mod Barcelona sejler vi til Tunesien, hvor vi lægger til ved den gamle by Tunis, som stammer helt tilbage fra 600-tallet. Her finder vi blandt andet medinas labyrinter med smalle gange og passager, som er opført på UNESCOs verdensarvliste. Et krydstogt er normalt ikke nogen billig ferieform, men man får faktisk rigtig meget for pengene. Man ser vidt forskellige byer, spiser udsøgt og slapper af på en helt anden måde, end hvis man skulle have samme oplevelser ved hjælp af fly, taxier, restaurantbesøg og mange ind- og udtjekninger på hoteller. Vore dages flotte krydstogtrejser kan sammenlignes med en eksklusiv hotelrejse med indbygget udflugtsprogram. Hotellet bringer så at sige den rejsende rundt til seværdighederne, mens transporttiden bruges til at slappe af i skibets eksotiske og luksuøse omgivelser. Dag til dag program: 5. maj 2011: Afrejse fra København Med afrejse fra Kastrup midt på formiddagen ankommer vi til Barcelona efter nogle timer. I lufthavnen bliver vi hentet af vores bus og bliver kørt til hotellet. Der er indkvartering og herefter tid på egen hånd inden fælles middag på en hyggelig restaurant. 6. maj 2011: Barcelona og ombordstigning Afsejling kl Vi bliver hentet på vores hotel om formiddagen og kører i bussen en byrundtur i byen. Barcelona er Spaniens næststørste by og er hovedstaden i Catalonien, og byen er en af de mest inspirerende storbyer i hele Europa. På vores byrundtur ser vi bl.a. Gaudis smukke huse, Triumpbuen, OL-byen og Jean Nouvels fantastiske skyskraber. Der bliver også tid på egen hånd ved La Sagrada Familia, Gaudis mesterværk og Barcelonas mest kendte vartegn, som er kendt under navnet»den ufuldendte Kirke«. Man håber på, at byggeriet kan afsluttes i 2026 på Gaudis 100 års dødsdag. Midt på eftermiddagen bliver vi kørt til havnen. Her venter krydstogtskibet Costa Serena, som skal være vores hjem de kommende syv nætter.

3 7. maj 2011: Barcelona Marseille Ankomst kl afgang kl Marseille er Frankrigs anden største by og byder på mange multikulturelle oplevelser. Det, man skal komme for, er den rå og autentiske charme. En charme, man kun finder i en by, der næsten er upåvirket af turisme til trods for at den har 320 solskinsdage om året og en guddommelig beliggenhed. Her kan man finde over 20 museer, flere monumenter og seværdigheder og på bakketoppen 154 meter over havets overflade ses byens vartegn, katedralen Notre Dame de La Garde-Basilika. Langs kajen ligger fiskerestauranter med bouillabaise på menuen, mens palmerne bidrager til rivierastemningen.. 8. maj 2011: Marseille Savona Ankomst kl afgang kl Vi sejler langs Middelhavet til Savona, en vigtig havneby, der ligger mellem Genova og den italienske riviera. Dagens udflugt går til Genova, som ligger i den nordlige del af Italien ud til Middelhavet og kan bryste sig af at have den største havn i regionen. Genova er kendt for sin skønhed, dejlige strande og et generelt fantastisk miljø, der giver dig mulighed for at slappe af og få nogle uforglemmelige oplevelser. Genova har siden Colombus-året i 1992 renoveret hele havneområdet blandt andet med hjælp af arkitekten Renzo Piano. I dag fungerer havnen som et livligt multikulturelt område i byen med restauranter, barer, konferencefaciliteter i de gamle pakhuse og et kæmpestort akvarium og et maritimt museum. 9. maj 2011: Savona Napoli Ankomst kl afgang kl Vi ankommer til Napoli, pizzaens hjemby og H. C. Andersens yndlingsby i Italien. Napolibugten bærer præg af grækernes og romernes tilstedeværelse her i antikken. Byer som Cumae og Neapolis blev grundlagt af græske indvandrere allerede i det 8. århundrede f.kr., og den græske påvirkning opleves fortsat i byplaner og i form af gamle templer. Naturligvis efterlod romerne sig de dybeste spor. Med de mange varme og helbredende kilder, der fandtes i området, var der grundlag for anlæggelse af badeanstalter og kursteder. Det gjorde Napolibugten til et attraktivt område for rige romere, og de lod opføre fantastiske villaer langs kysten. Nationalmuseet i Napoli rummer størstedelen af den fantastiske samling af arkæologiske fund fra Pompeji og Herculaneum. Man kan vælge at udforske byen på egen hånd. Det er også muligt at deltage på skibets udflugt til Pompeji. Denne udflugt bestilles og betales om bord og vores danske rejseleder følger naturligvis gerne med, hvis der er tilmeldinger nok. I oldtiden var Pompeji syd for Napoli en blomstrende havneby. Men i år 79 e.kr. eksploderede vulkanen Vesuv i et voldsomt vulkanudbrud, som begravede Pompeji under et fire-fem meter tykt lag aske og sten. Det blev byens endeligt.

4 10. maj 2011: Napoli Catania Ankomst kl afgang kl Vi lægger til ved Siciliens andenstørste by Catania, som ligger syd for Etna, den venlige vulkan, som den kaldes, hvis profil er synlig fra hele byen. Catania er en gammel handelsby, som ligger langt fra den palermitanske formalitet. På byens marked, som endnu holdes hver formiddag undtagen helligdage, plejede bønderne fra det frodige bagland at mødes med de handlende der kom ind med deres skibe. En af de ting mange forbinder med Sicilien er vulkanen Etna. Og dette er ikke uden grund. Etna er Europas største aktive vulkan på meter (mod Vesuvs kun meter) og er en af verdens mest aktive af sin slags. Etna har derfor en lang historie af udbrud både af voldsom og mild karakter. Et at dens mest markante udbrud var i 1669, hvor lavastrømmene varede i op til 122 dage! 12. maj 2011: Tunesien til søs En dag på havet er den helt rigtige måde at slutte et krydstogt på. Meningen med et krydstogt er også selve opholdet på skibet, hvor vi kan nyde den skønne, afslappede rytme. Man kan slappe af ved poolen, snuppe en tur i motionscenteret eller benytte sig af de talrige aktivitetsmuligheder om bord. Eller man kan nyde udsigten, læse en god bog på dækket eller deltage i nogle af de mange underholdningsprogrammer. De fleste finder også glæde ved at cirkle rundt mellem skibets mange tema-restauranter (de fleste er inkluderet i rejsens pris) og senere se den internationale kabaret og måske slutte af i natklubben. Vores danske rejseleder informerer løbende om alle mulighederne og holder sammen på selskabet, men det står naturligvis enhver frit at få netop det ud af turen, som man selv ønsker. 13. maj 2011: Barcelona Hjemrejse Ankomst kl Vi ankommer til Barcelona tidligt om morgenen, men må regne med først at komme fra borde om formiddagen. Vi bliver hentet i bus og kørt ind til centrum, hvor der er tid til en slentretur på Ramblaen på egen hånd. Midt på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, og en fantastisk rejse er slut. 11. maj 2011: Catania Tunesien Ankomst kl afgang kl Den gamle by Tunis stammer helt tilbage fra 600- tallet og her finder du blandt andet den gamle bydel, medinaens, labyrinter med smalle gange og passager, som er opført på UNESCOs verdensarvliste. I medinaen kan du ved de mange gadesælgere finde alt fra besynderlige ting i læder, plastik og tin til smukt bearbejdede smykker i guld og sølv samt fint kunsthåndværk og typiske souvenirs. Er du historie- og kulturinteresseret er Bardo-museet som blandt andet har en stor samling af skatte fra det romerske imperium et besøg værd. Oplev Aghlabid Ez-Zituna, som er Tunesiens største moské og det tætteste landet kommer på et landmærke. Moskeen blev bygget i år 723, som en hyldest til landets nye hovedstad Tunis. På rundturen i Tunis vil vi også se en typisk landsby Sidi Bou Said, med sine hvide huse og blå døre og skodder.

5 PRISER OG AFREJSER 2010 Pr. person i delt dobbeltkahyt, indvendig: Tillæg pr. person for udvendig kahyt Tillæg pr. person for udvendig kahyt med balkon indvendig kahyt udvendig kahyt udvendig kahyt med balkon Udflugtspakke bestilles senest 30 dage inden afrejse Ekspeditionsgebyr Afbestillingsforsikring kr kr kr kr kr kr kr. 55 kr. 700 kr. Med i prisen: Fly Kastrup Barcelona t/r Lufthavnsskatter 1 x overnatning i Barcelona med morgenmad 1 x middag i Barcelona Transport iht. dagsprogram Byrundtur i Barcelona i forbindelse med transport til skib 8 dags krydstogt med Costa Serena Måltider på krydstogtet Dansk rejseleder Ikke med i prisen Afbestillingsforsikring Tillæg for eneværelse/kahyt Drikkevarer Drikkepenge til personalet på krydstogtet (ca. 8 pr. dag pr. person) Drikkepenge til guider og chauffører beregn ca. 20 Evt. ekstra arrangementer Udflugtspakke (kr ,- bestilles senest 30 dage før afrejse) Betalingsbetingelser: Ved bestilling betales depositum kr ,- pr. person samt evt. afbestillingsforsikring. Restbeløbet indbetales 2 måneder inden afrejse. Om Costa Serena: Costa Serena er inspireret af klassiske legender som Jupiter, Apollon, Bacchus og Clio. Alle guderne fra antikkens verden vil fortrylle dig med deres enestående charme og gyldne aura overalt på skibet. Costa Serena er et skib, der er inspireret af velvære, morskab og afslapning: barer og restauranter, rummelige panoramadæk, overdækkede svømmebassiner med skydetag i glas, virtual reality- og sportsområder, hvor du kan udfordre dine venner, mens du sejler på havets bølger kvadratmeter stort wellnessområde fordelt på to etager. Det ene område er på kvadratmeter, og omfatter alene Samsara Spa wellness-center, som er et af de største spabade, der i øjeblikket findes på et krydstogskib. På Costa Serena findes: kahytter 5 restauranter 13 barer 5 jacuzzier 4 pools m 2 spaområde Diverse informationer: Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen (såsom aflyste destinationer), trykfejl samt evt. øvrige pris- eller rejseændringer forårsaget af faktorer, der ligger uden for GIBA Travel s kontrol.

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012 Når det nye, moderne krydstogtskib Norwegian Epic sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende

Læs mere

Krydstogt. til Antikkens Middelhav. Tag med Giba Travel til Middelhavet 8 dages krydstogt 20. oktober 2013. G I B A T RAVE L A p S

Krydstogt. til Antikkens Middelhav. Tag med Giba Travel til Middelhavet 8 dages krydstogt 20. oktober 2013. G I B A T RAVE L A p S Krydstogt til Antikkens Middelhav Tag med Giba Travel til Middelhavet 8 dages krydstogt 20. oktober 2013 Når det nye, moderne krydstogtskib Navigator of the Seas sejler fra Rom, venter der os en forrygende

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt G I B A T RAVE L A p S

Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt G I B A T RAVE L A p S Caribien Storby og Sydhavsdrøm Tag med GIBA Travel til Caribien med afrejse den 24. november 2011 11 dages krydstogt Prøv at lukke øjnene og forstil dig, at du befinder dig om bord på et luksus-krydstogtskib

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Sensommercruise fra København til Middelhavet

Sensommercruise fra København til Middelhavet Sensommercruise fra København til Middelhavet 9. - 20. september 2017 med England Dover England Le Havre Frankrig Frankrig Vigo Spanien Portugal København Holland Savona Italien Prisen inkluderer: 12 dage/11

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa Tag på et idyllisk efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav På dette krydstogt venter historiske byer fyldt med fascinerende kultur og imponerende,

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.01.2020 2.595,- Højdepunkter Skøn og rolig nytårsaften i Berlin Det centralt beliggende Mark Hotel tæt ved Kurfürstendamm Hyggelig nytårsmiddag

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord Ostemarked i Alkmaar Blomsterparade og besøg i Keukenhof

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 29.08.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Smukke Budapest og syngende

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Velkommen om bord! Scandinavian Cruise Center A/S er et krydstogtrejsebureau med speciale i krydstogter over hele

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning. Det vestlige Middelhav m/dario, Keld & Hilda 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person Inkl. fly, transfer, kryd stogt m. help ension mv Oplev det vestlige Middelhavs forrygende byperler til festligt akkompagnement

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Flot nytårsfest med drikkevarer inkluderet Det flotte **** Estrel Hotel Uddrag af showet Stars in Concert til nytårsfesten

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.06.2020 21.06.2020 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main

Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 8.795,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 20.09.2020 17.645,- Højdepunkter Stort udflugtsprogram inkluderet Donaudeltaet og Bukarest

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere