Sundhedsstyrelsen. Iili> Bostedet Gaderummet Rådmandsgade København N. Vi skal beklage den sene fremsendelse af rapporten.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sundhedsstyrelsen. Iili> Bostedet Gaderummet Rådmandsgade København N. Vi skal beklage den sene fremsendelse af rapporten."

Transkript

1 Iili> Sundhedsstyrelsen National Board af Health Bostedet Gaderummet Rådmandsgade København N. Vi skal beklage den sene fremsendelse af rapporten. Med venlig hilsen Gitte lsen Sekretær 7. juni 2007 j.nr /1/GI Til Deres orientering fremsendes hermed tilsynsrapporten fra 2007 samt afrapporteringsskema. Embedslægeinstitutionen Hovedstaden Borups Alle 177, blok D-E 2400 København NV Tlf Fax E-post infosst.dk Dir. tlf E-post hvssst.dk

2 dsstyretsen Nationa! Board of Healrn Jour. nr /1 p Tilsynsrapport 2007 for Gaderummet Adresse: Rådmandsgade 60, 2200 København N Kommune: København Leder: Kalle Birch Madsen Dato for tilsynet: 13. marts 2007 Telefon: E-post: Tilsynet blev foretaget af: Tilsynsførende sygeplejerske Kirsten Thomval Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Hovedstaden

3 1 Baggrund - tilsynets form og metode Tilsynet foretages i henhold til kontrakt mellem Københavns Kommune, Socialforvaltningen og Embedslægeinstitutionen Hovedstaden om tilsyn med boenheder i handicap- og psykiatriområdet. Hvert år gennemføres mindst et uvarslet tilsynsbesøg i alle boenhederne. I forbindelse med tilsynet vurderes om, der i fornødent omfang er instrukser, således at de ansatte kan gennemføre plejen og behandlingen sundhedsmæssigt forsvarligt. Derudover vurderes om for eksempel den sundhedsfaglige dokumentation er tilstrækkelig, og om beboernes patientrettigheder tilgodeses. Samarbejdet med den øvrige sundhedssektor søges belyst, og det vurderes om den hygiejniske standard er tilfredsstillende, om beboernes behov for ernæring tilgodeses og om beboere med særligt behov herfor tilbydes fysisk aktivitet med henblik på vedligeholdelse af funktionsniveau mv., ligesom bygnings- og indeklimaforhold af helbredsmæssig betydning bemærkes. Tilsynet følger samme retningslinier som Sundhedsstyrelsens "Vejledning om tilsyn med plejehjem, plejeboligbebyggelser og tilsvarende boligenheder af december 2001". Vejledningen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: under sundhed A til AI "Plejehjemstilsyn". For at sikre et ensartet grundlag for myndighedernes tilsyn landet over, har Sundhedsstyrelsen formuleret en række målepunkter vedrørende de sundhedsmæssige forhold, der stilles krav til. Målepunkterne omfatter en stor del af den sundhedsfaglige virksomhed, som fremgår af Sundhedsstyrelsens vejledning for tilsynet. Ved tilsynet vurderes det, om målepunkterne er opfyldte. Tilsynsrapporten og afrapporteringsskemaet er sendt til Tilsynskontoret i Socialforvaltninger og i kopi til bostedets forstander. 2 Tilsynet Gaderummet er et socialpsykologisk fristed for udstødte unge. De unge der kommer i Gaderummet er mellem 18 og 30 år. I botilbuddet ingår de unge aftaler om hvilke daglige gøremål, de skal være ansvarlige for. Det er derfor gratis for de unge at bo i Gaderummet. Tilbuddet indeholder tre funktioner: l. En døgnåben værestedsfunktion med mulighed for akut overnatning 2. En rådgivningsfunktion. 3. En bofunktion med plads til max 30. I forbindelse med tilsynet blev afholdt en samtale med lederen, der er psykolog og antropolog, der orienterede om personalets sammensætning og kompetence, og om den sundhedsfaglige arbejdstilrettelæggelse og den sygeplejefaglige dokumentation. Embedslægeinstitutionen foretog en besigtigelse af Gaderummet, og hilste på beboere og brugere. Den sygeplejefaglige dokumentation blev vurderet hos 3 tilfældigt udvalgte brugere/beboere. pfølgning på tidligere tilsyn Embedslægeinstitutionens anbefalinger i forbindelse med tilsynet i 2006 var blevet fulgt, idet dokumentationssystemet indeholdt oplysninger om information og samtykke.

4 3 Sundhedsadministrative forhold Instrukser Som det fremgår af afsnittet "Sundhedsfaglige instrukser" i det vedlagte afrapporteringsskema til Sundhedsstyrelsens Enhed for Tilsyn, er der en række områder, som Sundhedsstyrelsen har vurderet, at der skal foreligge instrukser for. Ved en instruks forstås en forskrift for, hvordan personalet skal forholde sig i en bestemt situation, herunder hvilke procedurer der skal følges. Generelt kan vi oplyse, at instrukser principielt bør indeholde en præcisering af den personalegruppe, instruksen er skrevet for. Endvidere dag, måned og år for ikrafttræden og for seneste ajourføring samt angivelse af, hvem der er ansvarlig for instruksen. Det blev oplyst, at bostedet havde skriftlige instrukser for 4 af de 5 områder, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, der skal være instrukser for (ansvar og kompetence, vikarers ansvar og kompetence, beboernes adgang til sundhedsfaglige ydelser, hygiejne og sygeplejefaglige optegnelser). Bostedet havde skriftlige instrukser vedrørende ansvars-, kompetence- og opgavefordelingen mellem personalegrupperne samt for vikarers ansvars- og kompetenceområde, akut opstået sygdom herunder aftale om tilkald af læge samt nødkald, sundhedsfaglig dokumentation, herunder om opbevaring afdenne samt om håndhygiejne. Bostedet havde ikke skriftlige instrukser på medicinområdet, da de ikke håndterer medicin. Standarderne er således ikke er relevante for Gaderummet, og derfor "ikke applicerbare". De skriftlige instrukser var kendt og blev anvendt af de personalemedlemmer, der blev interviewet. Stikprøvekontrol viste, at instrukserne blev fulgt i det daglige arbejde. Det blev ved tilsynet oplyst, at instrukserne var tilgængelige for alle medarbejdere. Ved interview med lederen af bostedet blev det oplyst, at alle medarbejdere bliver inddraget i alle relevante beslutninger vedrørende bostedets personale og brugerforhold. De skriftlige instrukser var daterede, signerede og forsynet med dato for ikrafttrædelse og seneste ajourføring, og de indeholdt en præcisering af den personalegruppe, instrukserne var skrevet for. 4 Sundhedsfaglige forhold Sygeplejefaglige optegnelser Gaderummet anvendte en elektronisk database og journaler til dokumentation af sundhedsfaglige forhold. Alle beboere indgik i et psykologisk forløb på gaderummet. Ved gennemgang af de sygeplejefaglige optegnelser hos 3 beboere indeholdt ingen afdem en aktuel helhedsvurdering af beboerens sundhedstilstand. Der var ikke en aktuel oversigt over beboernes sygdomme og handikap i de sygeplejefaglige optegnelser, der var tilgængelige.

5 Sygeplejersken, som kom fra herberget på Hillerødgade, dokumenterede sygeplejefaglige optegnelser i sit eget dokumentationssystem. Ingen af de sygeplejefaglige optegnelser hos de 3 beboere indeholdt en konsekvent beskrivelse af pleje- og behandlingsplaner i relation til beboernes sygdomme og sundhedsmæssige problemområder. Da beboerne overvejende havde social/psykologiske problemstillinger er dette uden betydning. pfølgning og evaluering af iværksat pleje og behandling blev rutinemæssigt anført i de sygeplejefaglige optegnelser. Eksempelvis hvis brugeren havde behov for akut hjælp i forbindelse med skader. Vedrørende opbevaringen af de sygeplejefaglige optegnelser og den måde, notaterne blev skrevet på, var 6 af de 7 målepunkter opfyldt i de tre stikprøver, se vedlagte skema om de sygeplejefaglige optegnelsers systematik, overskuelighed og entydighed. Sundhedsstyrelsen anbefaler: at journaler føres et sted at bostedet gennemgår "Sundhedsstyrelsens vejledning om sygeplejefaglige optegnelser" og "Sundhedsstyrelsens standardisering af plejehjemstilsynet" og sikrer, at alle målepunkter vedrørende de sygeplejefaglige optegnelser bliver opfyldt. Vejledningen findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: under sundhed A til A / "Plejehjemstilsyn". Medicinhåndtering Gaderummet har - som i ingen medicinhåndtering, medicinadministration eller medicinopbevaring. Samtlige standarder vedrørende medicinhåndtering er derfor ikke applicerbare. Enkelte brugere er i behandling med psykofarmaka, men denne behandling "styres" af distriktspsykiatrien. Adgang til sundhedsfaglige ydelser Brugerne/beboerne var tilknyttet hver deres forskellige praktiserende læge. En praktiserende læge fra lokalområdet er tilknyttet Gaderummet som lægefaglig konsulent. Desuden havde man en aftale med psykiatrisk afdeling på Hvidovre Hospital, der kommer fast i Gaderummet en gang månedligt og kan tilkaldes akut. Der var siden sidste tilsyn indgået en aftale med en sygeplejerske. Sygeplejersken kom fast i Gaderummet en gang ugentlig og ved behov. Der var stor tilfredshed med ordningen. Der er indgået en aftale med Bispebjerg Hospitals klinik for hud- og kønssygdomme, og der er rekvireret gratis kondomer via Folkesundhed København. Desuden er lungeklinikken på Gentofte Hospital kontaktet vedrørende etablering afkontrol for TB. Samarbejdet med ovenstående instanser fungerede ifølge det oplyste tilfredsstillende. Patientrettigheder Det blev oplyst, at man i Gaderummet var meget opmærksomme på brugere/beboeres rettigheder ifølge "Lov om patienters retsstilling". Informeret samtykke til behandling blev ifølge det oplyste altid indhentet.

6 Af samtaler med brugere og personale fik man det indtryk, at patientrettighederne bliver respekteret i det daglige samvær parterne imellem. Der blev aktuelt arbejdet på at få defineret, i hvilken udstrækning serviceloves bestemmelser om magtanvendelse og andre indgreb i den personlige selvbestemmelsesret er gældende i samarbejdet med Gaderummets brugere. Det ønskes afklaret om og i hvilke tilfælde Gaderummet skal indberette magtanvendelse. Sundhedsstyrelsen anbefaler: at informeret samtykke til behandling (og information vedrørende indhentning og videregiveise af helbredsoplysninger) bliver dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser, ligesom beboernes og de pårørendes tilkendegivelser på baggrund af den givne information. 5 Sundhedsrelaterede forhold Hygiejne Det var brugerne og beboerne selv, der skulle gøre rent i Gaderummet, og det fremgik af en liste, hvis "tur" det var. Rengøringen varetages alene af brugerne med lidt hjælp fra personalet indimellem, og der var ikke noget budget til rengøring, Rengøringsstandarden bar præg af, at især køkkenrengøringen ikke var populær blandt brugerne. Der var snavsede bageplader, opvask askebægre fyldt med skodder og madrester fra morgenmaden i forbindelse med tilsynet, Sengelinned, håndklæder m.v. samt brugernes tøj vaskes i Gaderummets eget vaskerum. Der var tilstrækkelig muligheder for god håndhygiejne. Ved tilsynet blev det konstateret, at personalet ikke bar smykker eller ure på hænder eller underarme. Der var siden sidste tilsyn ~ som anbefalet - blevet indkøbt og opsat sæbedispensere og indkøbt plastikhandsker. Det havde ikke været økonomisk muligt, at opsætte papirhåndklæder. Ved tilsynet blev der gjort opmærksom på Staten Serum Instituts e-ieaming program om håndhygiejne, som er tilgængeligt på SSIs hjemmeside: Det kan anvendes til indlæring og opretholdelse af en høj håndhygiejnekvalitet til forebyggelse af smittespredning. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at der opsættes papirhåndklæder på personale og fællestoiletter. Ernæring Bostedet havde fået mere fokus på ernæring og bl.a. indført morgenmad hver dag. Brødet som var daggammelt blev hentet gratis hos den lokale bager. Herudover leverede en lokal kirke aftensmad en gang om ugen. Aktivering og mobilisering venstående var ikke relevant i relation til Gaderummet, og derfor i skemaet anført som ikke applicerbart.

7 Bygningsforhold og indeklima Bostedets leder oplyste, at beboerne ikke havde adgang til røgfri fællesarealer, og at bostedet havde en rygepolitik for både beboere og personale, der måtte tilsyneladende ryges overalt. Kvalitetssikring og egenkontrol Bostedet havde et system til registrering af utilsigtede hændelser i forbindelse med voldsepisoder 6 Konklusion Det var Embedslægeinstitutionens vurdering, at Gaderummet i alt væsentligt fungerede tilfredsstillende, dog med undtagelse af rengøringsstandarden, der ved tilsynet ikke var tilfredsstillende. pfølgning på tidligere tilsyn Anbefalingerne ved tilsynet i 2006 var fulgt, idet bostedets dokumentationssystem indeholdt oplysninger om information og samtykke. Anbefalinger Sundhedsstyrelsen anbefaler, at journaler føres et sted at bostedet gennemgår "Sundhedsstyrelsens vejledning om sygeplejefaglige optegnelser" og "Sundhedsstyrelsens standardisering af plejehjemstilsynet" og sikrer, at alle målepunkter vedrørende de sygeplejefaglige optegnelser bliver opfyldt. at informeret samtykke til behandling (og information vedrørende indhentning og videregiveise af helbredsoplysninger) bliver dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser, ligesom beboernes og de pårørendes tilkendegivelser på baggrund af den givne information at der opsættes papirhåndklæder på personale og fælles toiletter. Kirsten Thornval Tilsynsførende sygeplejerske Elisabet Hansen Embedslæge

8 Tilsynet er nærmere beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning om tilsyn med plejehjem, plejeboligbebyggelser og tilsvarende boligenheder. Denne vejledning kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: under sundhed A til Af "Plejehjcmstilsyn".

9 Sagsnummer /1 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution kith eth Besøgsdato Navn og adresse på Bostedet Gaderummet,,Rlldmandsgade 60, 2200 plejehjem Kommune Region ~~gion Hovedstaden Antal beboere 30 verordnet konkl usion Piå ti"isynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler Tilsynet har fundet alvorlige fejl og mangler, som giver anledning til opfølgende besøg på plejehjemmet (beskriv under bemærkninger) Tilsynet har fundet anledning til alvorlig kritik, som medfører umiddelbar orientering af kommune og Enhed for Tilsyn i Sundhedsstyrelsen (beskriv under bemærkninger) Bemærkninger: A. Sundhedsfaglige instrukser Ja Nej Ikke aktuel [311] De skriftlige instrukser er let tilgængelige for alle medarbejdere [312] De skriftlige instrukser er kendte og følges af personalet [313] De skriftlige instrukser er daterede, signerede og forsynet med dato for ikrafttrædelse og seneste ajourføring, samt indeholder en præcisering af den personalegruppe, instrukserne er skrevet for B. Personalerelaterede forhold Ledelsen sikrer, at der foreligger en beskrivelse af personalets Ja Nej Ikke aktuel kompetence, ansvars- og opgavefordeling> [411] Der foreligger en skriftlig instruks for personalets kompetence, ansvars- og opgavefordeling [412] Der foreligger en skriftlig instruks for vikarers kompetence, ansvar og opgaver

10 [413] Der foreligger en skriftlig instruks for delegation o o C. Adgang til sundhedsfaglige ydelser Ledelsen sikrer, at der er skriftlige instrukser for plejepersonalets Ja Nej Ikke aktuel opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling' [511] De skriftlige instrukser beskriver hvordan personalet skal forholde sig i forbindelse med akut opstået sygdom eller ulykkestilfælde, herunder tilkald af læge [512] De skriftlige instrukser beskriver hvordan personalet skal forholde sig i forbindelse med kronisk sygdom og i forbindelse med døende, herunder tilkald af læge D. Hygiejne Der er beskrevne arbejdsgange og hjælpemidler til opfyldelse af Ja Nej Ikke aktuel almindelig anerkendt hygiejnisk standard [611] Der foreligger en skriftlig instruks for, hvordan de ansatte skal forholde sig ved smitsomme sygdomme [612] Der er procedurer for instruktion af personalet i håndhygiejne [613] Personalet undlader at bære smykker/ure på hænder/underarme [614] Der er mulighed for at vaske og eventuelt afspritte hænderne [615] Der er engangshåndklæder til rådighed [616] Der er engangshandsker til rådighed E. Sygeplejefaglige optegnelser Instrukser Der foreligger skriftlige instrukser for føring, opbevaring og adgang Ja Nej Ikke aktuel til de sygeplejefaglige optegnelser [241] De skriftlige instrukser beskriver plejepersonalets opgaver og ansvar i forbindelse med dokumentation i de sygeplejefaglige optegnelser [242] De skriftlige instrukser beskriver krav til indhold og systematik i de sygeplejefaglige optegnelser [243] De skriftlige instrukser beskriver opbevaring af de sygeplejefaglige optegnelser F. Medicinhåndtering Instrukser Der foreligger skriftlige instrukser for medlclnhåndtertnq: Ja Nej Ikke aktuel [161] De skriftlige instrukser beskriver plejepersonalets kompetence i forbindelse med medicinhåndtering [162] De skriftlige instrukser beskriver dokumentation af medicinordinationer, herunder telefonordinationer ordinationsændringer, receptfornyelse og ophør med medicin

11 [165] De skriftlige instrukser beskriver hvordan medicin dispenseres [163] De skriftlige instrukser beskriver medicinadministration, herunder instrukser for identifikation af beboeren og beboerens medicin [164] De skriftlige instrukser beskriver modtagelse af medicin, herunder kontrol og dokumentation af at medicinen er i overensstemmelse med ordinationen [166] De skriftlige instrukser beskriver håndterinq af dosisdispenseret medicin [167] De skriftlige instrukser beskriver samarbejdet med de behandlende læger vedr. medicinordinationer Bemærkninger: Stikprøver Stikprøve Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder' J. Nej Ikke aktuel [2111] Aktivitet (ADL) [2112] Sanseindtryk, ink!. syn og hørelse [2113J Kommunikation, inkl. hukommelse og sprogfunktion [2114] Smerter [2115] Bevægeapparat, lnkl, balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb [2117] Søvn og hvile [2118] Psykosociale forhold, inkl. stimulation og intellektuel funktion [2119] Hud og slimhinder [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og behandling samt resultat heraf, såfremt

12 resultatet foreligger [213] Indikation (begrundelse) for behandling frernqår af de sygeplejefaglige optegnelser o o De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og Ja Nej Ikke aktuel entydigeog opbevares forsvarligt" [221J De sygeplejefaglige optegnelser føres et sted (i een journal) [222] Beboerens navn og personnummer er anført p~ alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, ~r) p~ alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst frernqår, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende [227] Personale, der deltager i observation, behandling og pleje, har adgang til at indføre notater i de sygeplejefaglige optegnelser 1.2 Medicinhåndtering Ved en medicinordination, herunder dosisdispenseret medicin, skal Ja Nej Ikke aktuel følgende dokumenteres i de sygeplejefaglige optegnelser" [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, ~r) og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges navn/sygehusafdeling [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke [ 1115] Dosis, herunder tidspunkt for indgift [1116] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation Personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i Ja Nej Ikke aktuel overensstemmelse med medicinordinationen, og at medicinen opbevares forsvarligt' [121] Medicinen opbevares utilgængeligt for uvedkommende [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [123] Reglen om, at der ikke m~ forefindes fælles medicin, bliver overholdt [124] Doseringsæsker, og andre beholdere med

13 ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer (125] phældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis samt dato for ophældning Plejepersonalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den Ja Nej Ikke aktuel ordinerede og den ophældte medicin: [131] Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter på medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne Plejepersonalet sikrer, at beboerne får den ordinerede medicin' Ja Nej Ikke aktuel [141] Udlevering af medicin sker på grundlag af identifikation af beboeren enten ved navn og personnummer eller fødselsdato og -år eller ved sikker genkendelse [143] Plejepersonalet sikrer, at beboerens identitet er i overensstemmelse med angivelse af navn og personnummer på doseringsæsken eller anden medicinbeholder 1.3 Ernæring Beboernes behov for ernæring dækkes: Ja Nej Ikke aktuel [711] Beboerne bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboernes samtykke [712] Der er lagt en ernæringsplan for beboere med særlige ernæringsmæssige behov ø [713] Ernæringsplanen bliver evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt 1.4 Fysisk aktivitet og mobilisering Der forligger en vurdering af beboernes behov for genoptræning, Ja Nej Ikke aktuel og vedligeholdelsestræning og der er tilbud om træning til beboere med trænlnqsbehov: [811] Beboernes aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [812] Beboernes aktuelle behov for genoptræning og vedligeholdelsestræning er beskrevet (813] Hos beboere med behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom [814] Effekten af træningen er dokumenteret [815] Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret 1.5 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser Indeholder oplysninger om Ja Nej Ikke aktuel

14 information og samtykke og videregiveise af helbredsoplysninger" [911] Det frernqår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [231] Det frernqår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information om behandling og pleje, der er givet til beboeren (eller til de pårørende/værqen, e hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [232] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse p baggrund af den givne information om behandling og pleje, er dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser [912] Det frernqår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information, beboeren har f et vedrørende indhentning og videregiveise af helbredsoplysninger (eller de pårørende/værqen har f et, hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [913] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse p baggrund af den givne information om videregiveise af helbredsoplysninger, er dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser Bemærkninger til stikprøve 1 Stikprøve Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en Ja Nej Ikke aktuel beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder' [2111] Aktivitet (ADL) [2112] Sanseindtryk, inkl. syn og hørelse [2113] Kommunikation, lnkl, hukommelse og sprogfunktion [2114] Smerter [2115] Bevægeapparat, lnkl. balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb [2117] Søvn og hvile [2118] Psykosociale forhold, lnkl. stimulation og intellektuel funktion

15 [2119] Hud og slimhinder [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og behandling samt resultat heraf, såfremt resultatet foreligger [213] Indikation (begrundelse) for behandling frernqår af de sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og Ja Nej Ikke aktuel entydige og opbevares forsvarligt' [221] De sygeplejefaglige optegnelser føres et sted (i een journal) [222] Beboerens navn og personnummer er anført p~ alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, år) p~ alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst fremg~r, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende [227] Personale, der deltager i observation, behandling og pleje, har adgang til at indføre notater i de sygeplejefaglige optegnelser 2.2 Medicinhåndtering Ved en medicinordination, herunder dosisdispenseret medicin, skal Ja Nej Ikke aktuel følgende dokumenteres; de sygeplejefaglige optegnelser' [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, ~r) og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges navn/sygehusafdeling [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke ø [1115] Dosis, herunder tidspunkt for indgift [1116] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation Personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i Ja Nej Ikke aktuel

16 overensstemmelse med medtctncrdtnattonen, og at medicinen opbevares forsvarligt' [121] Medicinen opbevares utilgængeligt for uvedkommende [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [123] Reglen om, at der ikke må forefindes fælles medicin, bliver overholdt [124] Doseringsæsker, og andre beholdere med ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer [125] Qphældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis samt dato for ophældning Plejepersonalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den ordinerede og den ophældte medicin: [131] Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter på medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne Ja Nej Ikke aktuel Plejepersonalet sikrer, at beboerne får den ordinerede medicin' [141] Udlevering af medicin sker på grundlag af identifikation af beboeren enten ved navn og personnummer eller fødselsdato og -år eller ved sikker genkendelse [143] Plejepersonalet sikrer, at beboerens identitet er i overensstemmelse med angivelse af navn og personnummer på doseringsæsken eller anden medicinbeholder Ja Nej Ikke aktuel 2.3 Ernæring Beboernes behov for ernæring dækkes' [711) Beboerne bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboernes samtykke [712] Der er lagt en ernæringsplan for beboere med særlige ernæringsmæssige behov [713] Ernæringsplanen bliver evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt 2.4 Fysisk aktivitet og mobilisering Der forligger en vurdering af beboernes behov for genoptræning, og vedljgeholdelsestræning og der er tilbud om træning til beboere med trænmcsbenov: [811] Beboernes aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [812] Beboernes aktuelle behov for genoptræning og vedligeholdelsestræning er beskrevet [813] Ja Nej Ikke aktuel Ja Nej Ikke aktuel

17 Hos beboere med behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom ø [814] Effekten af træningen er dokumenteret [815] Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret 2.5 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser indeholder oplysninger om J. Nej Ikke aktuel information og samtykke og videregiveise af helbredsoplysninger' [911] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [231] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information om behandling og pleje, der er givet til beboeren (eller til de pårørende/værgen, hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [232] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse på baggrund af den givne information om behandling og pleje, er dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser [912] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information, beboeren har fået vedrørende indhentning og videregiveise af helbredsoplysninger (eller de pårørende/værgen har fået, hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [913] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse på baggrund af den givne information om videregiveise af helbredsoplysninger, er dokumenteret; de sygeplejefaglige optegnelser Bemærkninger til stikprøve 2 Stikprøve Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en J. Nej Ikke aktuel beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder' [2111] Aktivitet (ADL) [2112] Sanseindtryk, inkl. syn og hørelse [2113J Kommunikation, lnkl. hukommelse og

18 sprogfunktion o o [2114] Smerter [2115] Bevægeapparat, inkl. balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb [2117] Søvn og hvile [2118] Psykosociale forhold, inkl. stimulation og intellektuel funktion [2119] Hud og slimhinder [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og behandling samt resultat heraf, såfremt resultatet foreligger [213] Indikation (begrundelse) for behandling fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og Ja Nej Ikke aktuel entydige og opbevares forsvarligt' [221] De sygeplejefaglige optegnelser føres et sted (i een journal) [222] Beboerens navn og personnummer er anført på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, år) på alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst fremgår, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende [227] Personale, der deltager i observation, behandling og pleje, har adgang til at indføre notater i de sygeplejefaglige optegnelser 3.2 Medicinhåndtering Ved en medlclnordlnatlon, herunder dosisdispenseret medicin, skal Ja Nej Ikke aktuel følgende dokumenteres i de sygeplejefaglige optegnelser: [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, år) og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges

19 navnjsygehusafdeling o o [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke [1115] Dosis, herunder tidspunkt for indgift [1115] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation Personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i overensstemmelse med medrcrnordrnattonen, og at medicinen opbevares forsvarligt' [121] Medicinen opbevares utilgængeligt for uvedkommende Ja Nej Ikke aktuel [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [123] Reglen om, at der ikke mil forefindes fælles medicin, bliver overholdt [124] [125] Doseringsæsker, og andre beholdere med ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer phældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis samt dato for ophældning Plejepersonalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den ordinerede og den ophældte medicin: [131] Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter pil medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne Ja Nej Ikke aktuel Plejepersonalet sikrer, at beboerne får den ordinerede medicin' [141] Udlevering af medicin sker pil grundlag af identifikation af beboeren enten ved navn og personnummer eller fødselsdato og -ilr eller ved sikker genkendelse Ja Nej Ikke aktuel [143] Plejepersonalet sikrer, at beboerens identitet er i overensstemmelse med angivelse af navn og personnummer pil doseringsæsken eller anden medicinbeholder 3.3 Ernæring Beboernes behov for ernæring dækkes' (711] Beboerne bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboernes samtykke Ja Nej Ikke aktuel [712] Der er lagt en ernæringsplan for beboere med særlige ernæringsmæssige behov [713] Ernæringsplanen bliver evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt

20 3.4 Fysisk aktivitet og mobilisering Der forligger en vurdering af beboernes behov for genoptræning, Ja Nej Ikke aktuel og vedligeholdelsestræning og der er tilbud om træning til beboere med trærunesbehov. [811J Beboernes aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [812] Beboernes aktuelle behov for genoptræning og vedligeholdelsestræning er beskrevet [813] Hos beboere med behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom [814] Effekten af træningen er dokumenteret [81SJ Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret 3.5 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser indeholder oplysninger om Ja Nej Ikke aktuel information og samtykke og videregiveise af helbredsoplysninger' [911] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [231J Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information om behandling og pleje, der er givet til beboeren (eller til de pårørende/værgen, hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [232] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse på baggrund af den givne information om behandling og pleje, er dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser [912J Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, hvilken information, beboeren har fået vedrørende indhentning og videregiveise af helbredsoplysninger (eller de pårørende/værgen har fået, hvis beboeren ikke er i stand til at varetage sine interesser) [913] Beboerens eller de pårørendes tilkendegivelse på baggrund af den givne information om videregiveise af helbredsoplysninger, er dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser Bemærkninger til stikprøve 3

21

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-14/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 07-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 95 Strandcentret,,Frydenhøj

Læs mere

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 10-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 49 Hedebo,,Degnestræde

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser Sagsnummer 3-17-186/3 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 3 Besøgsdato 16-10-2008 Navn og adresse på plejehjem Kommune 480 Region Antal beboere 26 Sundhedsfaglig konsulent Karen Prahl

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 5-17-101/5 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Claus Iversen Besøgsdato 18-03-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 329 Region Antal beboere 109 Knud Lavard

Læs mere

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-680/1 P-nr.: 1007809278 SST-id: PHJSYN-00002384 Tilsynsførende: Kirsten Thornval Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården Jr. nr.: 5-2211-940/1 P-nr.: 1003263992 SST-id: PHJSYN-00003899 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund Jr. nr.: 5-2211-1146/1 P-nr.: 1009230951 SST-id: PHJSYN-00002735 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune Jr. nr.: 5-2211-809/1 P-nr.: 1003257099 SST-id: PHJSYN-00002524 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Sonja Aasted Elisabeth Tornberg Hansen Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 5-2211-1852/1 P-nr.: 1003057914 SST-id: PHJSYN-00003044 Tilsynsførende: Ulla Birgit Paludan Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 20.

Læs mere

grethe.jorgensen@fredericia.dk

grethe.jorgensen@fredericia.dk Jr. nr.: 5-2211-1116/1 P-nr.: 1003429171 SST-id: PHJSYN-00003016 Tilsynsførende: Ulla Smith Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Embedslægerne Syddanmark Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven Jr. nr.: 5-2211-911/1 P-nr.: 1004680016 SST-id: PHJSYN-00002464 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Plejecenter Knud Lavard Centret

Plejecenter Knud Lavard Centret Jr. nr.: 5-2211-1175/1 P-nr.: 1011938090 SST-id: PHJSYN-00002156 Tilsynsførende: Lizet Jorck Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 16. april 2012

Læs mere

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune.

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune. Jr. nr.: 5-2211-132/1 P-nr.: 1003057641 SST-id: PHJSYN-00003447 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus Jr.nr.: 5-2211-121/1 P-nr.: 1017009210 SST-id: PHJSYN-00003608 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune.

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune. J-nr: 5-2911-320/1 P-nr.: 1003376580 SST-id: PHJSYN-00004595 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

sikkerpost@frederikshavn.dk

sikkerpost@frederikshavn.dk Jr. nr.: 5-2211-2023/1 P-nr.: 1013556683 SST-id: PHJSYN-00004261 Tilsynsførende: Henrik Bøggild Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00002227 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 22. november 2012 Plejehjem:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE P-nr.: 1003057823 SST-id: PHJSYN-00002550 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Birthe Margrethe Pedersen Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitutionen Øst Besøgsdato: 12. april

Læs mere

Jr. nr.: 5-2211-4449/1 P-nr.: 1003422724 SST-id: PHJSYN-00004449 Tilsynsførende: Ellen Breddam Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syd Besøgsdato: 09. december 2013 Plejehjem:

Læs mere

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 1-17-140/7 P-nr.: 1003377423 SST-id: PHJSYN-00001085 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-139/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 04-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Møllegården,,Vestergade 9, 9460

Læs mere

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: P-nr.: 1005037432 SST-id: PHJSYN-00002355 Tilsynsførende: Helle Lerche Nordlund Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 10. august 2011

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Bostedet Mette Marie

Tilsynsrapport 2009 Bostedet Mette Marie J.nr.4-27-25/3 P Tilsynsrapport 2009 Bostedet Mette Marie Adresse: Hyltebjerg Alle 73-75 Kommune: København Leder: Sami Visunatten Dato for tilsynet: 30. september 2009 Telefon: 38 76 13 75 E-post: mmp@mariehjem.dk

Læs mere

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk Jr. nr.: 2-17-335/6 P-nr.: 1014716935 SST-id: PHJSYN-00001397 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 24. oktober 2011

Læs mere

Omsorgscenter Nordhøj. Frederikssund kommune. hala@frederikssund.dk

Omsorgscenter Nordhøj. Frederikssund kommune. hala@frederikssund.dk Jr. nr.: 4-17-53/6 P-nr.: 1003282764 SST-id: PHJSYN-00002125 Tilsynsførende: Sonja Aasted Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 14. februar

Læs mere

KOLLEKTIVHUSET PÅ BELLAHØJ KØBENHAVNS KOMMUNE

KOLLEKTIVHUSET PÅ BELLAHØJ KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 4-27-159/2 P-nr.: 1003251533 SST-id: PHJSYN-00001759 Tilsynsførende: Sonja Aasted Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 09. november

Læs mere

Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution. Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune. Amt

Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution. Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune. Amt Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution Konklusioner Anna Lise Wagner ELIFRB Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune Fredensborg-Humlebæk Kommune Amt Frederiksborg Amt

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-705/1 P-nr.: 1003279764 SST-id: PHJSYN-00003604 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Gammelgaardsvej 44, Kaas. Jammerbugt Kommune

Gammelgaardsvej 44, Kaas. Jammerbugt Kommune Jr. nr.: 1-17-133/7 P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00001077 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæger: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne i Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Karen Marie Dencker. Biersted Plejecenter Aabybro. Nordjylland. Jammerbugt kommune.

Karen Marie Dencker. Biersted Plejecenter Aabybro. Nordjylland. Jammerbugt kommune. Jr. nr.: 1-17-131/7 P-nr.: 1009008094 SST-id: PHJSYN-00001075 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne i Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

sikkerpost@silkeborg.dk

sikkerpost@silkeborg.dk Jr. nr.: 5-2211-528/1 P-nr.: 1013525095 SST-id: PHJSYN-00003155 Tilsynsførende: Heidi Aagaard Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 08. april

Læs mere

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Formålet med embedslægernes tilsyn med plejehjem er at medvirke til at sikre den sundhedsfaglige indsats over for de svage ældre i plejehjem. For at opnå

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem J.nr. 4-17-140/3 P nr. 1007809278 Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jakobsens Vej 8, 2500 Vallby Kommune: København Leder: Inge Holm Dato for tilsynet: 14. oktober 2008 Telefon: 35

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården J.nr.4-17-31/3 P nr. 1002969056 Tilsynsrapport 2008 Akaciegården Adresse: Skellet 25, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Kirsten Thorsager Dato for tilsynet: 15. og 16.maj 2008 Telefon: 36

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejehjemmet Søndervang Adresse: Nyelandsvej 87, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Lene Wichmann Telefon: 61 18 92 74 E-post: lewi01@frederiksberg.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune

Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune Adresse: Kommune: Leder: Christians Torv 123, 2680 Solrød Solrød Tine Laursen Dato for tilsynet: 02.09.08 Telefon:???? E-post: Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Vinklen

Tilsynsrapport 2010 Vinklen J.nr.4-27-46/4 Tilsynsrapport 2010 Vinklen Adresse: Thomas Laubsgade 4 6, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 26. september 2010 Telefon: 39 20 53 26 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Adresse: Odensevej 29E 5610 Assens Kommune: Assens Leder: Social og sundhedsassistent Åse Bartholin Dato for tilsynet: 12. november 2007 Telefon: 63 74 00 96

Læs mere

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007 Tilsynsrapport 2007 Gambo Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø Kommune: Nordfyn Leder: Inge Toftegård Dato for tilsynet: 02102007 Telefon: 64831331 E-post: ito@nordfynskommune.dk Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade J.nr 4-27-/137/1 Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade Adresse: Skolegade 12, 2500 Valby Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 4. oktober 2010 Telefon: 36 44 39 06 E-post:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-245/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i E-post hvs@sst.dk Halsnæs Kommune 2010

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård J. nr.: 4-27-135/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård Adresse: Bavnestedet 201, 3500 Værløse Kommune: København Leder: Sune Bjørn Larsen Dato for tilsynet: 15. september 2010 Telefon: 44 35 05 66 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen Tilsynsrapport 2008 Bryggerlunden Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg P-nummer: 1013048270 Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 4-12- 2008 Telefon: 62234130 E-post: sivled@svendborg.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-33/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup Tilsynsrapport 2011 Bofællesskabet Vinkeldamsvej 28. november 2011 J.nr. 4-27-153/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rødovre Kommune 2011 Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet

Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet Jour.nr.: 4-17-24/2 Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet Adresse: Øresundsvej 52, 3050 Humlebæk Kommune: Fredensborg Leder: Marika Worm Dato for tilsynet: 20-08-2007 Telefon: 49191212 E-post: oresundshjemmet@fredensborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Adresse: Frydenhøj Allé 100, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Stella Hviid Dato for tilsynet: 7. maj 2007 Telefon: 43 59 00 00 E-post: shv@greve.dk T Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport for Bryggergården Ældrecenter. Adresse: Bryggerivej 20, 5450 Otterup. Kommune: Nordfyn. Leder: Anne Marie Havndrup

Tilsynsrapport for Bryggergården Ældrecenter. Adresse: Bryggerivej 20, 5450 Otterup. Kommune: Nordfyn. Leder: Anne Marie Havndrup Tilsynsrapport 2007 for Bryggergården Ældrecenter Adresse: Bryggerivej 20, 5450 Otterup Kommune: Nordfyn Leder: Anne Marie Havndrup Dato for tilsynet: 26-11 2007 Telefon: 64828502 E-post: anm@nordfynskommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Ørbygård

Tilsynsrapport 2009 Ørbygård J. nr.:4-17-214/4 P nr.: 1003271490 Tilsynsrapport 2009 Ørbygård Adresse: Medelbyvej 6, 2610 Rødovre Kommune: Rødovre Leder: Hanne Henriquis Dato for tilsynet: 28.januar 2009 Telefon: 36 37 08 80 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon:

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Elmehuset, Toppen 17. januar 2012 J.nr. 5-2911-40/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie J.nr.4-27-25/4 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie Adresse: Hyltebjerg Alle 73-75 Kommune: København Leder: Sami Visunatten Dato for tilsynet: 28. maj 2010 Telefon: 38 76 13 75 E-post: mmp@mariehjem.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-242/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Fredensborg Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74

Læs mere

Tilsynsrapport for Solgården Ældrecenter. Adresse: Skovvej 1, 5400 Bogense. Kommune: Nordfyn. Leder: Dorthe Aarøe. Dato for tilsynet:

Tilsynsrapport for Solgården Ældrecenter. Adresse: Skovvej 1, 5400 Bogense. Kommune: Nordfyn. Leder: Dorthe Aarøe. Dato for tilsynet: Tilsynsrapport 2007 for Solgården Ældrecenter Adresse: Skovvej 1, 5400 Bogense Kommune: Nordfyn Leder: Dorthe Aarøe Dato for tilsynet: 27-11 2007 Telefon: 64828760 E-post: daa@nordfynskommune.dk Tilsynet

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Den 24. februar 2011 J.nr. 4-17-252/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune J. nr. 4-17-256/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hørsholm Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-36//MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Plejehjemmet Rønhede - centret

Tilsynsrapport 2007 Plejehjemmet Rønhede - centret Tilsynsrapport 2007 Plejehjemmet Rønhede - centret Adresse: Vestervigvej 75, 7755 Bedsted Kommune: Thisted Leder: Områdeleder/sygeplejerske Inger Gammelgaard Dato for tilsynet: 15. 10. 2007. Telefon: 99

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave

Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave Journr. 4-17-111/2 Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave Adresse: Krogstens Alle 47, 2650 Hvidovre Antal boliger: ca. 120 inklusiv beskyttede boliger Kommune: Hvidovre Dato for tilsynet: 6. december 2007

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-244/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-236/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Allerød

Læs mere

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for

Læs mere

Embedslægeinstitutionen Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf.: , Fax: , E-post:

Embedslægeinstitutionen Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf.: , Fax: , E-post: Tilsynsrapport 2007 for Kærgården Ældrecenter Adresse: Ved Kæret 2, 5450 Otterup Kommune: Nordfyn Leder: Lone Jensen Dato for tilsynet: 26-11 2007 Telefon: 64828550 E-post: loje@nordfynskommune Tilsynet

Læs mere

Sagsnummer 5-17-12/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-12/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-12/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 02-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 61 Møllehøj,,Møllehaven

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 SKOVBAKKEHJEMMET. Adresse: Holsteinsgade 47, 8300 Odder. Kommune: Odder

Tilsynsrapport 2012 SKOVBAKKEHJEMMET. Adresse: Holsteinsgade 47, 8300 Odder. Kommune: Odder Tilsynsrapport 2012 7. december 2012 J.nr. /5-2211-1001/1 SKOVBAKKEHJEMMET Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Adresse: Holsteinsgade

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-32/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ringsted Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter

Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter 12. august 2009 J.nr: 2-17-325/4 Embedslægeinstitutionen Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post midt@sst.dk Adresse:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-257/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Ishøj Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have

Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have J. nr.: 4-27-21/3 Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have Adresse: Guldborgs Have 19, 2400 Nørrebro Kommune: København Leder: Sonja Poulsen Dato for tilsynet:19. januar 2010 Telefon: 26 15 33 27

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Stenhøj Ældrecenter

Tilsynsrapport 2007 Stenhøj Ældrecenter Tilsynsrapport 2007 Stenhøj Ældrecenter Adresse: Tømmerbyvej 162, 7742 Vesløs Kommune: Thisted Leder: Områdeleder/sygeplejerske Mette Juul Mark Dato for tilsynet: 17. 09. 07 Telefon: 99 17 40 00 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter

Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter Adresse: Rådhusholmen 8, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Områdeleder Susanne Gether Sørensen Dato for tilsynet: 3. maj 2007 Telefon: 43 97 86 00 E-post: sgs@greve.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-242/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten J. nr.:4-17-211/4 P nr.: 1003271246 Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten Adresse: Kirkesvinget 5, 2610 Rødovre Kommune:Rødovre Leder: Kate Dybdal Dato for tilsynet: 30.januar 2009 Telefon:36 70

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Kildevæld Sogns Plejehjem

Tilsynsrapport 2008 Kildevæld Sogns Plejehjem J.nr. 4-17-151/3 P nr. 1003253007 Tilsynsrapport 2008 Kildevæld Sogns Plejehjem Adresse: Helsingborggade 16, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Margit Lundager Dato for tilsynet: 9. juli 2008 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård J. nr.: 4-27-145/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård Adresse: Tranehavegård 14, 2450 København SV Kommune: København Leder: Lars Pedersen Dato for tilsynet: 1. september 2010 Telefon: 82 56 22

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Jour.nr.: 4-17-21/2 Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Adresse: Jernbanegade 28, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg Leder: Kirsten Pedersen Dato for tilsynet: 10-08-2007 Telefon: 72562021 E-post: kirp@fredensborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Hybyhus Plejecenter. Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Centerleder Joan Hartvig

Tilsynsrapport 2013. Hybyhus Plejecenter. Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Centerleder Joan Hartvig Tilsynsrapport 2013 3. oktober 2013 Sagsnr. 5-2211-1225/1 Hybyhus Plejecenter Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Centerleder Joan Hartvig Telefon: 72113130 E-post: joan.hartvig@fredericia.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune

Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune Adresse: Kommune: Leder: Roskildevej 11, 4330 Hvalsø Lejre Susanne Marcussen Dato for tilsynet: 10.11.08 Telefon: 46464740 eller lederen 46464745 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Rudkøbing Plejehjem

Tilsynsrapport 2008 Rudkøbing Plejehjem Tilsynsrapport 2008 Rudkøbing Plejehjem Adresse: Viebæltet 25, 5900 Rudkøbing Kommune: Langeland P-nummer.: 1003057550 Leder: Bente Ramhøj Dato for tilsynet: 23-10-2008 Telefon: 63237080 E-post: bor@diakon.dk

Læs mere

Tilsynsrapport For Stigtebo. Adresse: Stigtehaven 6 Lohals, 5953 Tranekær. Kommune: Langeland. Leder: Marianne Larsen

Tilsynsrapport For Stigtebo. Adresse: Stigtehaven 6 Lohals, 5953 Tranekær. Kommune: Langeland. Leder: Marianne Larsen Tilsynsrapport 2007 For Stigtebo Adresse: Stigtehaven 6 Lohals, 5953 Tranekær Kommune: Langeland Leder: Marianne Larsen Dato for tilsynet: 18. september 2007 Telefon: 63517770/63555700 E-post: ml@langeland.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-257/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ishøj Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20 E-mail

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang J. nr.: 5-17-147/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Rosenvang Kommune: Adresse: Leder: Vordingborg Sankelmarksvej 6, 4760 Vordingborg Ulla Krøger Dato for tilsynet: 06-12-2009 Telefon: 55362200 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have J. nr.: 5-17-130/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have Kommune: Adresse: Leder: Solrød Christians Torv 123, 2680 Solrød Strand Fung. Bitten Hansen Dato for tilsynet: 16-10-2009 Telefon: 3078

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter

Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter 12. december 2007. j.nr. 2-17-120/2/ELH Embedslægeinstitutionen Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport For Rudkøbing Plejehjem. Adresse: Viebæltet 25, 5900 Rudkøbing. Kommune: Langeland. Leder: Jens J. Rabjerg

Tilsynsrapport For Rudkøbing Plejehjem. Adresse: Viebæltet 25, 5900 Rudkøbing. Kommune: Langeland. Leder: Jens J. Rabjerg Tilsynsrapport 2007 For Rudkøbing Plejehjem Adresse: Viebæltet 25, 5900 Rudkøbing Kommune: Langeland Leder: Jens J. Rabjerg Dato for tilsynet: 17. september 2007 Telefon: 63237081 E-post: jr@diakon.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Roskilde Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Region Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet J. nr.:4-17-213/4 P nr.: 1010524756 Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet Adresse: Rødovrevej 325,2610 Rødovre Kommune:Rødovre Leder: Flemming Høj Jermiin Dato for tilsynet: 27.januar 2009 Telefon: 3670

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 9. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1529/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Nordfyns Kommune 2013 Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syddanmark, Nytorv 2, 6000 Kolding Tlf. 72 22 79 50 Fax 72

Læs mere

Tilsynsrapport Botilbudet Dronninghus. J. nr.: /1. Adresse: Dronninggårds Alle 82, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal

Tilsynsrapport Botilbudet Dronninghus. J. nr.: /1. Adresse: Dronninggårds Alle 82, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal J. nr.: 4-27-115/1 Tilsynsrapport 2010 Botilbudet Dronninghus Adresse: Dronninggårds Alle 82, 2840 Holte Kommune: Rudersdal Leder: Daglig leder Tina Olsen Dato for tilsynet: 19. oktober 2010 Telefon: 45

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Ældrecenter Mariebo

Tilsynsrapport 2009 Ældrecenter Mariebo J. nr.: 1-17-36/4 P nr.: 1003379013 Tilsynsrapport 2009 Ældrecenter Mariebo Adresse: Tannisbugtvej 24, Tversted, 9881 Bindslev Kommune: Hjørring Leder: Afdelingsleder/ sygeplejerske Karen Vind (fra 1.10.2008)

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Humble Ældrecentret

Tilsynsrapport 2008 Humble Ældrecentret Tilsynsrapport 2008 Humble Ældrecentret Adresse: Hovedgaden 35, 5932 Humble Kommune: Langeland P Nummer:1003318963 Leder: Anita Olsen Dato for tilsynet: 29-5-2008 Telefon: 62571170 E-post: ao@langelandkommune.dk

Læs mere

Tilsynsrapport for. Plejecenter Svovlhatten. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ. Kommune: Odense. P-nummer:

Tilsynsrapport for. Plejecenter Svovlhatten. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ. Kommune: Odense. P-nummer: Tilsynsrapport 2008 for Plejecenter Svovlhatten Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ Kommune: Odense P-nummer: 1009510962 Dato for tilsynet: 25. september 2008 Leder: Lene Fonnesbæk Jensen Telefon: 6551

Læs mere