Baggrund Opdragsgiver Udfordring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Baggrund Opdragsgiver Udfordring"

Transkript

1

2 Baggrund Opdragsgiver European Recycling Platform (ERP) er en såkaldt kollektiv-ordning, der varetager indsamling og genanvendelse af elektronisk affald, herunder batterier. Organisationen gennemfører på vegne af medlemmerne, der er batteri-importører og producenter, kollektive informationskampagner om brug og genanvendelse af batterier. Udfordring Danmark er blandt de bedste i verden til at aflevere brugte batterier korrekt, dvs. på genbrugsstationen eller i opstillede battericontainere, men undersøgelser viser alligevel at ca. 40% af alle brugte batterier hvert år forsvinder udenom de ellers effektive indsamlingskanaler og ender i fx husholdningsaffaldet. Det svarer til ca tons batterier om året. Indsamlingsprocenten skal op og spildet ned.

3 Baggrund Fakta og fordomme Batterier betegnes ofte som farligt affald. I realiteten er kun ca. 5% af alle batterier dem der indeholder kviksølv farlige for mennesker, dyr og natur. De øvrige er ganske ufarlige. Fælles for batterierne er, at de indeholder råstoffer, der kan genanvendes til andre formål fx. jernbaneskinner, stålvaske, autoværn, asfalt og nye batterier. Ved at genanvende batteriernes materialer fritager vi med andre ord miljøet for belastningen ved at fremstille nye materialer. Kampagneperiode September oktober 2012

4 Formål Øge befolkningens viden om batterier generelt Øge befolkningens viden om korrekt bortskaffelse af brugte batterier Motivere befolkningen til at sørge for korrekt bortskaffelse af brugte batterier

5 Målsætning At skabe en kommunikativt afsæt baseret på fakta frem for fordomme At formidle det faktum at brugte batterier indeholder værdifulde materialer, der kan genanvendes til andre ting, hvis de afleveres korrekt At få flere til at tænke over, hvordan de skiller sig af med deres brugte batterier og dermed ultimativt at øge indsamlingsgraden

6 Indsigt Danskerne er pæne mennesker. Vi er opdraget til at passe på miljøet, og vi vil ikke være miljøet til unødig last. Vi ønsker som udgangspunkt at gøre det rigtige og genanvende vores batterier men vi glemmer det eller finder det for besværligt. Der er i høj grad tale om et lav-interesse område. Battericontaineren skal ikke være placeret mange meter væk, før et besøg må vente til en anden god gang. Mange har brugte batterier gemt og glemt i en skuffe derhjemme. Der er brug for noget eller nogen, der minder os om de glemte batterier. Og som gør det nemt for os at komme af med dem. Det skal kampagnen hjælpe med.

7 Kampagnestrategi Den gode gerning Genanvendelse af batterier indeholder et element af den gode gerning. Spejderbevægelsen er synonym med den gode gerning. Spejderne agerer altid korrekt. De har respekt for naturen, og de hjælper med at bevare den ligesom de tager vare på moral og samfundsværdier i øvrigt. De fører an med det gode eksempel og har en lang historik som samfundets små hjælpere. De har en stærk fællesskabsfølelse, hvor fællesskabets værdier er med til at forme individet til at blive gode borgere, når de bliver voksne. Vi værdsætter alle spejderne for deres gode gerninger - og vi vil gerne hjælpe dem med at gøre godt. Spejderne er derfor fremragende repræsentanter for vores sag. Som led i kampagnen er derfor indgået et strategisk samarbejde med KFUM- Spejderne til formidling af kampagnens budskaber.

8 Kampagnestrategi Internt etablerer KFUM-Spejderne et miljø-mærke og integrerer undervisning i miljø-rigtig adfærd i spejdernes aktiviteter. Spejderne kan erhverve miljømærket ved gennemførsel af en række opgaver vedrørende miljø, batterier og genanvendelse. Der gennemføres desuden et oplysningsarbejde i forhold til foreningens medlemmer og deres familier. Eksternt medvirker KFUM-Spejderne til kampagnens udbredelse gennem afvikling af en landsdækkende indsamlings-turné, hvor indsamling af batterier forenes med sjove og oplysende aktiviteter. Spejdergrupper over hele landet samler batterier ind ved lokale events og formidler viden om batterier gennem involverende forsøg og fakta quiz. Af hensyn til kampagnens autenticitet er alle modeller, der benyttes i kampagnematerialerne, KFUM-Spejdere.

9 Kampagnestrategi En national kampagne med lokal forankring En landsindsamling med KFUM-Spejderne skaber basis for en positiv og anerkendende kommunikationsform, der appellerer til fællesskabsfølelsen. Afsættet for uddannelse af befolkningen og ikke mindst næste generation er sjove og engagerende aktiviteter. Med de frivillige spejderes hjælp er det muligt at skabe en langt bedre lokal tilstedeværelse og forankring. Målgruppe Principielt hele befolkningen. Hovedvægten lagt på familier med børn her er incitamentet for den rette adfærd størst.

10 Mediastrategi Skab opmærksomhed nationalt og handling lokalt Historien om landsindsamlingen blev kommunikeret via annoncer (print og online) og PR i landsdækkende medier. Call-to-action var et besøg på Facebook kampagnesiden, hvor det bl.a. var muligt at deltage i en fakta quiz, downloade sit eget støtte-badge, få opskriften på hvordan man oplader sin ipod vha. citroner og se en oversigt over landsindsamlingens lokale arrangementer. Efter et par ugers introduktionsperiode skiftede kampagnens fokus fra nationalt til lokalt. De lokale arrangementer blev annonceret lokalt via annoncer i de lokale ugeaviser og lokale PR aktiviteter. På Facebook blev der i ugen op til de lokale arrangementer kørt geografisk segmenterede lokal-annoncer med opfordring til at deltage i det lokale arrangement. De lokale arrangementer blev dækket af de lokale medier. Kampagnen afsluttes endeligt i uge 45 med trækning af konkurrencens vindere og opfølgende PR.

11 Kreativt koncept Koncept Konceptuelt er kampagnen båret af samarbejdet med KFUM-Spejderne og centreret omkring landsindsamlingen. Samarbejdet integrerer baglæns ind i spejdernes organisation gennem introduktionen af miljø-mærket, og samarbejdet er derfor så at sige konceptet. For at skabe en kollektiv følelse (og et kollektivt ansvar) blev aktiviteten døbt: Den store batteri-kampagne Kampagne budskab En opfordring til at bakke op om kampagnen og tage del i indsatsen. Det nytter faktisk: Gi en hånd det batter!

12 Kreativt koncept Grundfortælling Batterier giver os meget. De giver liv, varme, lys og glæde. Og hvis vi afleverer dem til genanvendelse giver de også en bedre udnyttelse af vores ressourcer. Batterier er en naturlig del af et aktivt liv. Genanvendelse af brugte batterier skal være ligeså naturligt. Genanvendelse er en god gerning, som vi alle sammen kan udføre med en lille indsats. Men for at gøre det endnu lettere, har vi fået KFUM-spejderne til at hjælpe os. Sammen med dem gennemfører vi en landsdækkende batteriindsamling, hvor målet er at indsamle endnu flere brugte batterier. Men vi har også brug for din hjælp. Så aflever dine brugte batterier til spejderne, når de kommer forbi din by. En lille indsats kan gøre en stor forskel, så gi en hånd det batter!

13 Konkrete kreative udformninger National annonce med opfordring til at besøge Facebook siden Kampagneplakat Lokal annonce med information om lokalt arrangement

14 Konkrete kreative udformninger Online banner med link direkte til Facebook konkurrencen Miljø-mærket der er belønnelsen for den gode gerning. For spejderne i form af et fysisk emblem, for den øvrige befolkning som et badge på deres Facebook profilfoto Facebook side med fakta quiz og information om lokale arrangementer Konkurrence baseret på fakta quiz om batterier

15 Konkrete kreative udformninger Nationale og lokale pressemeddelelser Ved lokale arrangementer over hele landet blev der indsamlet batterier og KFUM-Spejderne lavede spændende aktiviteter for hele familien med batterier og alternative strømkilder. Fx kunne man oplade sin ipod vha. citroner eller lave et batteri af kartofler.

16 Konkrete kreative udformninger Til brug i KFUM-Spejdernes undervisning ifm. Miljømærket blev der til Gruppeførerme udviklet en aktivitetshåndbog med idéer og en kasse med hjælpemidler til forsøg og sjove aktiviteter

17 Effektmåling Foreløbig måling. Kampagnen afsluttes ultimo oktober For et lav-interesse område som batterier lykkedes det at skabe stor opmærksomhed og involvering. På Facebook deltog i fakta quiz en og der blev genereret Likes med en gns. rækkevidde pr. uge på Der blev indkøbt visninger online (bl.a. dmi.dk og krak.dk). De genererede klik, svarende til en klikrate på 0,16%. Kampagnen opnåede dækning i samtlige lokale ugeaviser i områderne med lokale arrangementer. Samlet læsertal ca. 1 million. I annoncetest tilkendegiver 45% af respondenterne, at de nu er mere opmærksomme på genanvendelse af batterier (opeepl insights)

18 Effektmåling Foreløbig måling. Kampagnen afsluttes ultimo oktober Målsætningen om 15 tilmeldte spejdergrupper til afvikling af de lokale arrangementer blev indfriet. Arrangementerne var velbesøgte og mange medbragte brugte batterier (i alt ca. 0,5 tons). Internt hos KFUM-Spejderne er miljø-mærket allerede blevet populært. 1. oplag af den udviklede aktivitetshåndbog med sjove aktivitetsforslag til Gruppeførerne blev revet væk. 2. oplag er også snart væk.

19 Evaluering Både opdragsgiveren ERP og KFUM-Spejderne er meget tilfredse med kampagnen og deres udbytte af samarbejdet. KFUM-Spejderne har involveret sig aktivt i kampagnen og afviklingen af de lokale arrangementer, og internt i organisationen har der været stor tilfredshed med at se spejderne engageret i en aktivitet, der ligger så tæt på foreningens værdisæt. Fra begge sider udtrykkes ønske om at fortsætte samarbejdet. Arbejdet med frivillige kræfter giver kampagnen en rækkevidde langt udover hvad budgettet ellers tillader, men det kræver også en lang planlægningshorisont og minutiøs opfølgning. Kampagnen har haft flere uventede positive effekter: opdragsgiver er blevet kontaktet af både boligforeninger, der ønskede at gennemføre deres egne batteriindsamlinger, og Falck, der ønskede en ordning med afhentning af brugte batterier på alle deres redningsstationer.

20 Videnopsamling Vi gennemførte en nulpunktsmåling til belysning af befolkningens umiddelbare adfærd ifm. håndtering af brugte batterier med mulighed for segmentering på køn, alder og geografi. Denne måling benyttes fremadrettet til monitorering af udviklingen i befolkningens adfærd. På tværs af segmenterne og inden for de enkelte segmenter. Undersøgelsen viser i øvrigt, at ca. 73% efter eget udsagn altid afleverer deres brugte batterier, ca. 16% som regel afleverer dem, og ca. 11% ikke tænker over at aflevere de brugte batterier. Vi vil også fremadrettet monitorere, hvor mange KFUM-Spejdere der erhverver miljø-mærket gennem deltagelse i de kvalificerende aktiviteter.

Baggrund. De fleste danskere ved, at brugte batterier ikke må smides i skraldespanden. Alligevel er det der, mange batterier ender, estimeret 50%.

Baggrund. De fleste danskere ved, at brugte batterier ikke må smides i skraldespanden. Alligevel er det der, mange batterier ender, estimeret 50%. Baggrund De fleste danskere ved, at brugte batterier ikke må smides i skraldespanden. Alligevel er det der, mange batterier ender, estimeret 50%. Det er foreningen elreturs opgave at informere danskerne

Læs mere

Respektér dine venner, respektér fyrværkeri

Respektér dine venner, respektér fyrværkeri Respektér dine venner, respektér fyrværkeri Fyrværkerikampagnen 2008/2009 for TrygFonden, Sikkerhedsstyrelsen og Sundhedsstyrelsen Udviklet og gennemført af Mediasyd, sekretariat for Fyrværkerikampagnen

Læs mere

TBWA\ Energieffektiv køreteknik september 2010-2012.

TBWA\ Energieffektiv køreteknik september 2010-2012. TBWA\ Center for Grøn Transport, Trafikstyrelsen. Center for Grøn Transport, Trafikstyrelsen. Energieffektiv køreteknik september 2010-2012. 2 Baggrund Hvis vi kan få alle danske bilister til at følge

Læs mere

MUSIC AGAINST DRUGS SUNDHEDSSTYRELSEN IAA PRISEN 2014

MUSIC AGAINST DRUGS SUNDHEDSSTYRELSEN IAA PRISEN 2014 MUSIC AGAINST DRUGS SUNDHEDSSTYRELSEN IAA PRISEN 2014 BAGGRUND BAGGRUND OPDRAGSGIVER Aros Kommunikation var ansvarlig for at udvikle og afvikle Sundhedsstyrelsens festmiljøkampagne i 2014. Festmiljøer

Læs mere

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps

Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Kommunikationsstrategi for det Det Danske Spejderkorps Formålet er at skabe den overordnede kommunikative strategi og målsætning for Det Danske Spejderkorps frem til og med 2012 herunder at: 1. beskrive

Læs mere

Informationskampagne. Midttrafik

Informationskampagne. Midttrafik Informationskampagne Nyt busnet Midttrafik 1 Baggrund I august 2010 vedtog Aarhus Byråd den Kollektive Trafikplan. I praksis betyder den nye plan en ændring af samtlige busruter og busnumre i Aarhus. Busruterne

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2022

Kommunikationsstrategi 2022 Dansk Firmaidrætsforbund Kommunikationsstrategi 2022 Sådan vil vi skabe Et sjovere Danmark i bevægelse. I KOMMUNIKATIONSSTRATEGIEN KAN DU LÆSE: 1 Introduktion 2 2 Formål med vores kommunikationsstrategi

Læs mere

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012.

Baggrund. der i år falder torsdag den 25. Oktober 2012. 2012 Baggrund Med inspiration fra en årlig refleksdag i Norge, der i år blev gennemført for 6.år i træk, besluttede Børneulykkesfonden, at et lignende tiltag skulle indføres i Danmark. I samarbejde med

Læs mere

Baggrund. Denne præsentation danner rammen for startskuddet til Danmarks første officielle refleksdag i oktober 2011.

Baggrund. Denne præsentation danner rammen for startskuddet til Danmarks første officielle refleksdag i oktober 2011. Baggrund Med inspiration fra en årlig refleksdag i Norge, der i år blev gennemført for 6.år i træk, besluttede Børneulykkesfonden, at et lignende tiltag skulle indføres i Danmark. I samarbejde med Codan

Læs mere

Alkoholkampagne. Skær ned for dobbeltmoralen. Ved du, at dit alkoholforbrug smitter af på dine børn? og ved du, at rødvin også er alkohol?

Alkoholkampagne. Skær ned for dobbeltmoralen. Ved du, at dit alkoholforbrug smitter af på dine børn? og ved du, at rødvin også er alkohol? Alkoholkampagne Skær ned for dobbeltmoralen Ved du, at dit alkoholforbrug smitter af på dine børn? og ved du, at rødvin også er alkohol? Vi har fået nok af de voksnes dobbeltmoral, se vores skideballer

Læs mere

En lettere barndom. Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009

En lettere barndom. Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009 En lettere barndom Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009 Baggrund I Danmark er der mere end 1,3 mio. overvægtige, og noget af det mest bekymrende er, at flere og flere børn og unge kæmper med vægten.

Læs mere

Sundhedsstyrelsens kampagner og hvordan kan kommunerne bruge kampagnerne? Stine Flod Storgaard Chefkonsulent i Sundhedsstyrelsen Møde d. 1.3.

Sundhedsstyrelsens kampagner og hvordan kan kommunerne bruge kampagnerne? Stine Flod Storgaard Chefkonsulent i Sundhedsstyrelsen Møde d. 1.3. Sundhedsstyrelsens kampagner og hvordan kan kommunerne bruge kampagnerne? Stine Flod Storgaard Chefkonsulent i Sundhedsstyrelsen Møde d. 1.3. 2018 Det skal I høre om Hvilke kampagner om alkohol og tobak

Læs mere

De ualmindelige IAA 2012

De ualmindelige IAA 2012 De ualmindelige IAA 2012 Baggrund I dag er der mere end dobbelt så mange forældre, der kører deres børn i skole, som for ti år siden. Danske familier har travlt, og mange forældre er utrygge ved at lade

Læs mere

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009 Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009 IIA prisen 2009 Baggrund Kunden: Forsvaret Vigtig baggrundsviden: Forsvaret uddanner og udsender soldater til deltagelse i de internationale aktioner, som Danmark

Læs mere

FADDD. Kampagne for Vejdirektoratet/ Østjyllands Færdselssikkerhedsudvalg Forår 2008

FADDD. Kampagne for Vejdirektoratet/ Østjyllands Færdselssikkerhedsudvalg Forår 2008 FADDD Kampagne for Vejdirektoratet/ Østjyllands Færdselssikkerhedsudvalg Forår 2008 Baggrund Spirituskørsel er et kontinuerligt indsatsområde for Vejdirektoratet og dets regionale Vejcentre, herunder Østjyllands

Læs mere

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016

EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE Mæglerbrief, oktober 2016 EDC ERHVERV EFTERÅRSKAMPAGNE 2016 Mæglerbrief, oktober 2016 HVAD ER EFTERÅRSKAMPAGNEN? Hvad er efterårskampagne? Første fælles kampagne i EDC Erhverv hvor vi bl.a. vil være synlige på TV2 News og i en

Læs mere

Organdonationskampagnen 2008 for Sundhedsstyrelsen og Transplantationsgruppen

Organdonationskampagnen 2008 for Sundhedsstyrelsen og Transplantationsgruppen Organdonationskampagnen 2008 for Sundhedsstyrelsen og Transplantationsgruppen Udviklet og gennemført af konsortiet Advice A/S og Metaphor Reklamebureau BAGGRUND Kunden Sundhedsstyrelsen og Transplantationsgruppen

Læs mere

Baggrund for kampagnen

Baggrund for kampagnen Baggrund for kampagnen Antallet af danskere, der rammes af sclerose, er stigende. Stigningen ses primært blandt kvinder - faktisk i en sådan grad, at 2 ud af 3 danskere, der får sygdommen, er kvinder.

Læs mere

Hør nu far du kan, hvad du vil. Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012

Hør nu far du kan, hvad du vil. Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012 Hør nu far du kan, hvad du vil Informationskampagne for realkompetencevurdering Referencegruppemøde fredag den 14. september 2012 Dagens præsentation Mål og målgrupper Koncept og budskaber Mediaplan Elementer

Læs mere

Oplysningskampagne i Grønland

Oplysningskampagne i Grønland Rådet for Sikker Trafik 2008 Baggrund Justitsministeriet havde fremsat et lovforslag, der medførte en række ændringer af Færdselsloven i Grønland som ikke havde været ændret siden 1991. Lovforslaget blev

Læs mere

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 Indhold Baggrund & formål Målgruppe & målsætning Kampagne- og kommunikationsstrategi Mediestrategi Kreativt koncept Kreativ udformning Økonomi Effekt Evaluering

Læs mere

1. Resumé af evalueringen

1. Resumé af evalueringen Opfølgningsnotits og Udenrigsministeriets kommentarer til Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder Denne note indeholder evalueringsrapportens konklusioner og anbefalinger vedr. Kampagnen Verdens

Læs mere

IAA 2010. 1. Baggrund/opdragsgiver/kampagneårsag. 2. Formål (ønsket effekt på viden, holdning eller adfærd)

IAA 2010. 1. Baggrund/opdragsgiver/kampagneårsag. 2. Formål (ønsket effekt på viden, holdning eller adfærd) IAA 2010 1. Baggrund/opdragsgiver/kampagneårsag 2. Formål (ønsket effekt på viden, holdning eller adfærd) 3. Målsætning (de konkrete målbare mål for den aktuelle kampagne) 4. Kampagne- og kommunikationsstrategien

Læs mere

STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 KORTLÆGNING & PROGNOSE. Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4

STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 KORTLÆGNING & PROGNOSE. Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4 KORTLÆGNING & PROGNOSE Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4 STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28

Læs mere

Aabenraa Kommune. Oplæg, PR og kommunikation. Markedsføring af bybusserne

Aabenraa Kommune. Oplæg, PR og kommunikation. Markedsføring af bybusserne Aabenraa Kommune Oplæg, PR og kommunikation Markedsføring af bybusserne Indhold Baggrund Formål & målsætninger Målgrupper Budskab og koncept Mediestrategi Proces og timing Baggrund og situation Med det

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt.

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt. Roskildes nye Pay off/brand Essence: Alle Tiders Roskilde skal lanceres bredt - lokalt og regionalt. Det skal sikres at udbrede brandet til også at omfavne erhvervsområderne som er vigtige i kommunen og

Læs mere

Hudallergi - en partner for livet. 23. oktober - 23. november 2008

Hudallergi - en partner for livet. 23. oktober - 23. november 2008 Hudallergi - en partner for livet 23. oktober - 23. november 2008 Baggrund for opgaven Mange af de produkter, vi som forbrugere omgiver os med, giver anledning til hudallergi. Faktisk anslås det, at ca.

Læs mere

1. Indsamling af storskrald. 2. Nytænkning af genbrugspladser. Orientering til Teknikudvalget. Emne: Kommunikationsaktiviteter i Renovation

1. Indsamling af storskrald. 2. Nytænkning af genbrugspladser. Orientering til Teknikudvalget. Emne: Kommunikationsaktiviteter i Renovation Orientering til Teknikudvalget Emne: Kommunikationsaktiviteter i Renovation 10. marts 2017 - Sagsnr. 16/8596 - Løbenr. 53136/17 1. Indsamling af storskrald Kampagne for storskraldsordningen Kampagne om

Læs mere

Baggrund for kampagnen

Baggrund for kampagnen Baggrund for kampagnen Kvinder Længe Leve blev lanceret af Hjerteforeningen i 2007. Baggrunden var, at hver 3. dødsfald bl.a. danske kvinder skyldes en hjertekarsygdom, og dermed er det den hyppigste dødsårsag

Læs mere

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for:

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: kampagneproces Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: At give Renosyds kunder og medarbejdere de bedste betingelser for

Læs mere

International strategi for Det Danske Spejderkorps

International strategi for Det Danske Spejderkorps International strategi for Det Danske Spejderkorps Strategien skal give et overblik over de prioriteter, DDS har som del af den globale spejderbevægelse og som medlemmer af de internationale spejderorganisationer

Læs mere

TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV

TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV 2 kampagne 2 INDHOLD Side 3 4 5 7 8 9 Indledning ANALYSER Træanalyser KAMPAGNEN IMPLEMENTERING RESULTATER kampagne 3 INDLEDNING Hvorfor brænde træ af, når det kan genanvendes?

Læs mere

uventede bivirkningerr - en indsats over for hospitalslæger Lægemiddelstyrelsen i samarbejde

uventede bivirkningerr - en indsats over for hospitalslæger Lægemiddelstyrelsen i samarbejde Kampagne: Reagér på alvorlige og uventede bivirkningerr - en indsats over for hospitalslæger Lægemiddelstyrelsen i samarbejde med Operate A/S 7. november 2011 Baggrund og udfordringer Indsatsen var nødvendig,

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL BEACH CLEAN UP DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER Når mailboksen er fuld, er brevkassen ofte tom, og derfor er tryksagen det stærkeste pushmedie.

Læs mere

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Formål: Projektet Videnformidling og Dialog via nye kanaler Vi&Di, vil via konkurrencen Erfagruppe 2.0 Matchen skabe opmærksomhed på, at sociale medier

Læs mere

Vores affald. Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen.

Vores affald. Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen. Vores affald Sådan nedbringer vi vores affaldsmængder og øger genanvendelsen. mener, at vi i fremtiden skal minimere mængden af affald. Det skal især ske ved at forebygge, at affaldet opstår, og ved at

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

Selekampagne 2010. Rådet for Sikker Trafik. Uge 9-10 2010

Selekampagne 2010. Rådet for Sikker Trafik. Uge 9-10 2010 Selekampagne 2010 Rådet for Sikker Trafik Uge 9-10 2010 Baggrund I 2008 besluttede Rådet for Sikker Trafik (dengang Rådet for Større Færdselssikkerhed) at der skulle køres en 3-årig indsats for at øge

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6 MIZZ UNDERSTOOD DANS MOD MOBNING Niels Simon August Nicolaj WORKSHOP BESKRIVELSE Side 1 af 6 Indhold HVORFOR FÅ BESØG AF MIZZ UNDERSTOOD DRENGENE?... 3 BYGGER PÅ EGNE ERFARINGER... 3 VORES SYN PÅ MOBNING...

Læs mere

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING PROGRAM: Taxaquizzen er en dansk tv-serie på Tv2, produceret efter det internationale koncept Cash Cab, som første gang blev vist på britisk tv i 2005. I programmet

Læs mere

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30 Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk lyset Foto: Kim Vadskær Earth Hour er verdens største klimakampagne, hvor mennesker over hele kloden står sammen, viser deres

Læs mere

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 Diabetesforeningens mission Diabetesforeningens mission tager afsæt i de indsatsområder, der er fastlagt i foreningens vedtægter.

Læs mere

Respekt alkoholkampagne 2015

Respekt alkoholkampagne 2015 Respekt alkoholkampagne 2015 Problemet 140.000 danskere er afhængige af alkohol og 585.000 har et skadeligt højt alkoholforbrug. Kun 15.000 borgere kommer i alkoholbehandling, og der går typisk 12 år fra

Læs mere

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CISUs STRATEGI 2014-2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26.

Læs mere

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på Salesbooster er fremtiden SalesBooster redefinerer god markedsføring. SalesBooster er det intelligente supplement til konventionel markedsføring, hvor man annoncerer

Læs mere

ÅBENHED DIALOG GOD SERVICE ALLES ANSVAR

ÅBENHED DIALOG GOD SERVICE ALLES ANSVAR ÅBENHED DIALOG GOD SERVICE ALLES ANSVAR KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Ledelsessekretariatet 2017 BAGGRUND Syddjurs Kommunes kommunikationsstrategi beskriver hvordan vi ønsker at kommunikere indadtil og udadtil.

Læs mere

Rekrutteringsstrategi social- og sundhedsuddannelsen - Lidt klogere på virkeligheden. 21. april 2010 1. juni 2010

Rekrutteringsstrategi social- og sundhedsuddannelsen - Lidt klogere på virkeligheden. 21. april 2010 1. juni 2010 Rekrutteringsstrategi social- og sundhedsuddannelsen - Lidt klogere på virkeligheden Kampagneperiode: 21. april 2010 1. juni 2010 Bag kampagnen: FOA Fag og Arbejde og KL Baggrund Danmark mangler uddannet

Læs mere

SKAT Rekrutteringskampagne 2007

SKAT Rekrutteringskampagne 2007 SKAT Rekrutteringskampagne 2007 Baggrund for kampagnen SKAT søgte i marts 2007 400 nye medarbejdere, som skulle være med til at opbygge verdens førende skatteforvaltning og sikre en retfærdig og effektiv

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

Jorden rundt på 80 dage IAA 2011

Jorden rundt på 80 dage IAA 2011 Jorden rundt på 80 dage IAA 2011 Baggrund Antallet af børn, der hver dag bliver kørt i bil til skole, er fordoblet i løbet af de seneste femten år Konsekvenserne heraf er en stor gruppe inaktive, overvægtige

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI

KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI KURSUSKATALOG - MAJ OG JUNI Seismonaut Tourism har i flere år arbejdet med digitale medier i turismesammenhæng og har derfor stor erfaring inden for området. Vi er derfor glade for at kunne præsentere

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Rammeaftale for Spejderne

Rammeaftale for Spejderne Rammeaftale for Spejderne 2016-2019 Grundlag for rammeaftalen Foreningen Spejderne blev dannet d. 2. december 2015 med et ønske om at skabe et tæt og forpligtende samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Læs mere

Afrapportering af informations og pr-aktiviteter om spisekartofler

Afrapportering af informations og pr-aktiviteter om spisekartofler Afrapportering af informations og pr-aktiviteter om spisekartofler Projektansvarlig og deltagere Projektansvarlig: Carl Heiselberg, formand, Danske Kartofler Øvrige deltagere: Lars Bødker, Danske Kartofler

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg

Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg PrimeTime Kommunikation A/S Onsdag 20. december 2012 Baggrund for kampagnen > Regionsrådsvalg

Læs mere

1.0 Kommunikationsstrategiens formål og grundlag

1.0 Kommunikationsstrategiens formål og grundlag UDKAST Indhold 1. Formål og grundlag 2. Platform 3. Mål 4. Målgrupper 5. Kommunikationsprincipper 6. Budskaber 7. Kanaler 8. Governance 9. Prioriterede indsatser 2 1.0 Kommunikationsstrategiens formål

Læs mere

Myndighedernes rolle som forandringsagenter

Myndighedernes rolle som forandringsagenter Myndighedernes rolle som forandringsagenter Overgang til Digital Post for borgerne v. Louise Palludan Kampmann 1 KAMPAGNE FOR DIGITAL POST TIL BORGERNE 18. AUGUST 31. JANUAR 2015 Lov om Offentlig Digital

Læs mere

FACEBOOK SIDER EN GUIDE TIL UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010

FACEBOOK SIDER EN GUIDE TIL UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 EN GUIDE TIL FACEBOOK SIDER UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 1 ÅBOULEVARD 40, GÅRDHUSET 2200 KØBENHAVN N. HVORFOR DENNE GUIDE? Der er mange muligheder for tilstedeværelse på Facebook med hver

Læs mere

65% 42% EKSPERIMENTER

65% 42% EKSPERIMENTER 65% 42% EKSPERIMENTER 1 #1 EFFEKTMÅLING MUSIKFORBRUG FØR, UNDER OG EFTER FORMÅL At undersøge hvorvidt en festival påvirker gæsters musikforbrug under og efter eventen via streaming-tjeneste. GEVINSTER

Læs mere

Guide til succes med målinger i kommuner

Guide til succes med målinger i kommuner Guide til succes med målinger i kommuner Af Kresten Bjerg, kommunikationsrådgiver, Bjerg K Kommunikation måles af forskellige grunde. Derfor skal kommunikation også måles på forskellige måder. Dit første

Læs mere

Handleplan for kommunikationsindsatsen

Handleplan for kommunikationsindsatsen Handleplan for kommunikationsindsatsen 2019-2022 Handleplan for kommunikationsindsatsen 2019-2022 Følgende er en handleplan for kommunikationsindsatsen i KLAR Forsyning, der dækker perioden 2019 til og

Læs mere

Status på nye affaldsordninger for villaer i Furesø Kommune samt information til borgerne.

Status på nye affaldsordninger for villaer i Furesø Kommune samt information til borgerne. Status på nye affaldsordninger for villaer i Furesø Kommune samt information til borgerne. Baggrund Furesø Kommune ønsker at bidrage til opfyldelse af det nationale ressourcemål om at genanvende 50 % af

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune Økonomiudvalget 18.01.2011 Punkt 14, bilag 1 Gladsaxe en kommunikerende kommune Kommunikationsstrategi for Gladsaxe Kommune 11.01.2011 Baggrund Gladsaxe Kommune ønsker en fælles kommunikationsstrategi,

Læs mere

KONCEPTFORSLAG. Kommunikationsbureauet København Stupid Studio

KONCEPTFORSLAG. Kommunikationsbureauet København Stupid Studio KONCEPTFORSLAG Kommunikationsbureauet København Stupid Studio Side 1 23 februar 2017 Stupid Studio HVAD SKAL KAMPAGNEN KUNNE? Vi ønsker en kampagne, der kan appellere bredt og give en oplevelse af et fællesskab

Læs mere

Uge 40 2009 Stop før 5

Uge 40 2009 Stop før 5 Uge 40 2009 Stop før 5 Baggrund Danmark har en kedelig europæisk rekord, hvad angår unge og alkoholforbrug. Hvor det i mange andre lande er uacceptabelt at være fuld og ukontrolleret, er det i Danmark

Læs mere

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN?

HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? KAMPAGNE 2017 HVAD VIDSTE VI FØR 2016 KAMPAGNEN? Mange danskere holder ferie hjemme Der er potentiale for flere, men det kræver en holdningsændring HVAD GJORDE VI I 2016? BANNER- OG FACEBOOKANNONCER SYNLIGHED

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Handleplan for implementering af Affaldsplan

Handleplan for implementering af Affaldsplan Handleplan for implementering af Affaldsplan 2014-2018 25. september 2015 1. Affaldsplan 2014-2018 Kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune har godkendt Affaldsplan 2014-2024 den 30. marts 2015. Forinden vedtagelse

Læs mere

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan?

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? EVALUERING Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? Hvilke målsætninger er der for eventen på hvilke områder? Er målsætningerne prioriteret i forhold

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

MÅLSÆTNINGS PROGRAM

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2018-2020 MÅLSÆTNINGS PROGRAM VORES FORENING Etableret i Danmark i 1982 Ca. 5.500 medlemmer 12 lokalafdelinger Ca. 200 frivillige 14 ansatte i Odense Medlem af ADHD Europe Formand Dorte Vistesen Direktør

Læs mere

68% af danskerne får ødelagt humøret, hvis der ligger skrald, hvor de bor! (kilde: Hold Danmark Rent)

68% af danskerne får ødelagt humøret, hvis der ligger skrald, hvor de bor! (kilde: Hold Danmark Rent) Projekt-oplæg: Ren Svendborg Kommune 68% af danskerne får ødelagt humøret, hvis der ligger skrald, hvor de bor! (kilde: Hold Danmark Rent) Et 4-årigt projekt, som lægger hovedvægten på oplysning og information

Læs mere

Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt

Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt Kommunikationsplan 2018 Voksenhandicap Gentænkt Dette er en konkret kommunikationsplan for Voksenhandicap Gentænkt i 2018. Planen tager udgangspunkt i den overordnede kommunikationsramme for Voksenhandicap

Læs mere

Bilag 3.b. Afsluttende rapport for initiativ 9.1: Digital dannelse for børn og unge. Ultimo 2017

Bilag 3.b. Afsluttende rapport for initiativ 9.1: Digital dannelse for børn og unge. Ultimo 2017 Bilag 3.b Afsluttende rapport for initiativ 9.1: Digital dannelse for børn og unge Stamdata Tabel 1: Stamdata for initiativ 9.1 Digital dannelse for børn og unge Ministerium Institution Styregruppe Projektejer

Læs mere

Spørgeskemaer og interviewguide

Spørgeskemaer og interviewguide Anneks D Spørgeskemaer og interviewguide D.1 Spørgeskema til virksomheder Introtekst Danida, Udenrigsministeriets organisation for udviklingshjælp, har bedt COWI om at gennemføre en evaluering af kampagnen

Læs mere

Vandsparekampagne på fleksibelt budget

Vandsparekampagne på fleksibelt budget Vandsparekampagne på fleksibelt budget Charlotte Storm & Dorthe von Bülow Salg & Service Københavns Energi Behov for ny kampagne? Vandforbruget faldet fra 129 lpd i 2001 til 108 lpd i 2010-11 liter på

Læs mere

Facts om det danske mobilmarked II

Facts om det danske mobilmarked II Facts om det danske mobilmarked II Udviklingen på annoncemarkedet Konsulent Johan Winbladh, Danske Medier johanwinbladh@gmail.com - Tel: 21915612 74% af danskerne har en smartphone Smartphones står for

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

REGLER FOR ERHVERVSAFFALD

REGLER FOR ERHVERVSAFFALD REGLER FOR ERHVERVSAFFALD Vejledning til virksomheder Genanvendeligt erhvervsaffald Genanvendeligt erhvervsaffald er for eksempel: pap, papir, plastfolie og flasker/glas fra erhverv. Delvist liberalt marked

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Mini-guide til Den Gode Fortælling

Mini-guide til Den Gode Fortælling Mini-guide til Den Gode Fortælling version 1.0 maj 2012 Storytelling er et power- redskab, hvad enten du vil nå ud til nye donorer, styrke relationen til loyale støtter, rekruttere frivillige eller simpelthen

Læs mere

Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025

Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025 Punkt 4.1 Nye aktivitetsprofiler udlever Vision 2025 FORSLAG: KFUM og KFUK i Danmark prioriterer frem mod 2025 sine aktiviteter inden for fem aktivitetsprofiler: Musik og Performance Festivaler og lejre

Læs mere

Frivillighed vej til vækst

Frivillighed vej til vækst Dialogmøde d. 4. december 2018 i Slagelse Kommune Frivillighed vej til vækst Af Erik Aabjerg Friis Den Attraktive Spejdergruppe (Copenhagen Economics, 2006) HOLDÅND FORENKLING LEDELSE AMBITIONER Internt

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Socialrådgiverfaggruppen af alkoholbehandlere

Socialrådgiverfaggruppen af alkoholbehandlere Socialrådgiverfaggruppen af alkoholbehandlere Øheee hvem sagde du? Allan Jonas Projektleder Alkohol & Samfund Ansvar for borgerrettet rådgivning: hope.dk/alkohol (voksne) hope.dk/ung (børn/unge) Alkolinjen

Læs mere

Borgerrettet kampagne for digital post. Erfaring fra Favrskov Kommune

Borgerrettet kampagne for digital post. Erfaring fra Favrskov Kommune Borgerrettet kampagne for digital post Erfaring fra Favrskov Kommune Indhold Kampagne for digital post Favrskov Kommune... 2 Målgruppe - at ramme bredt... 2 Konkurrencen... 2 ipad eller anden tablet...

Læs mere

Evaluering af UNICEF By 2017

Evaluering af UNICEF By 2017 Evaluering af UNICEF By 2017 1 1. Forord I august 2015 kontaktede UNICEF Danmark Ballerups borgmester med henblik på, at Ballerup Kommune skulle være UNICEF By i 2017. I januar 2016 gav Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vild Viden! om batterier

Vild Viden! om batterier Vild Viden! om batterier 1 VELKOMMEN Her er batteri-banditterne. De er vores gode venner. Selvom de kan være nogle rigtige banditter, så er de også meget kloge. De ved alt om batterier, og hvordan man

Læs mere

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET

SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET SKROTROBOT DREJEBOG TIL DE MEDLEMSVALGTE OG BUTIKKEN FOR PLANLÆGNING OG AFVIKLING AF AKTIVITET INDHOLD S. 3 BESKRIVELSE AF AKTIVITEN S. 4 UNDERVISNINGSMATERIALE S. 5 PROGRAM FOR WORKSHOPPEN S. 6 SÅDAN

Læs mere

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE 2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE Rejsende i hele verden kigger på TripAdvisor Med over 320 mio. anmeldelser af og meninger om hoteller, restauranter og seværdigheder i hele verden er TripAdvisor

Læs mere