Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen"

Transkript

1 Referat af DMK s bestyrelsesmøde den 2. november 2016 i Ejby Hallen Deltagere: Rune Riishøj (RR) Michael Østergaard (MØ) Peter Katholm (PK) Thomas Elgaard Nielsen (TEN), online Morten Vestergaard (MV), online Palle Jørgensen (PJ), online Susanne Holst (SH) Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer. RR ordstyrer, SH referent. 2. Opfølgning på sidste bestyrelsesmøde Gennemgang af referater fra juni/august/september møderne. Udestående punkter er dækket af dagens dagsorden. 3. DMK a. Grosserudvalget FN præsenterede Grosserudvalgets formål, arbejdsområder og planer (angivet i separat dokument). Der er mange spændende tanker, og RR opfordrede til, at de arbejder videre med deres planer med stort fokus på synlighed. I forbindelse med synlighed blev ønsket om et selvstændigt Grosser-logo diskuteret. Det blev vedtaget, at der skal arbejdes med en fælles identitet, så det kan dække begge racer. Fremgangsmåde besluttes på bestyrelsesmødet i december. b. Status på vedtægter PK regner med at have et udkast til reviderede vedtægter klar i løbet af 14 dage. Det sendes til MV, og derefter til resten af bestyrelsen til kommentering/revidering. Udover selve vedtægterne kommer PK og MV også med et oplæg til prokuraregler, som skal være et bilag til vedtægterne. c. Økonomi MØ har gennemgået regnskaber for de sidste tre år. For at øge gennemsigtigheden blev regnskabet præsenteret med en aktivitetsbaseret tilgangsvinkel, så bestyrelsen kunne få indsigt i detaljerne. 2013, 2014 og 2015 blev gennemgået og kommenteret. Fremtidige regnskaber vil blive udarbejdet på tilsvarende måde. I forbindelse med indtægterne blev det diskuteret, hvordan vi administrerer de

2 indmeldinger, der kommer løbende hen over året. Det blev besluttet, at nye medlemmer registreres kvartalsvis, hvorefter der sendes faktura for resten af året. Pr. 1. januar det efterfølgende år faktureres de nye medlemmer automatisk via Nets. d. Pokal forslag fra Per Madsen om at få AT er med i evaluering af årets münsterländer Besluttet. RR kigger på vægtning af AT-prøven i forhold til den eksisterende beregningsmodel. e. Forslag fra Peter W om at AT-prøver skal give adgang til brugsklasse på udstilling Vedtaget. f. Medlemsmøder RR har haft møde med tre aktivistområder for at præsentere bestyrelsesgrundlaget og de fremtidige retningslinjer, målsætninger og initiativer. Alle områderne har været yderst positive overfor bestyrelsesgrundlaget, og der har på alle møderne været en god og sund debat. i. Positivt telefonisk møde med Bente Bak fra Bornholm, der ønsker at DMK kan få et godt samarbejde med FJD. Bornholm har et tæt og stærkt samarbejde med de øvrige FJD-klubber på Bornholm. Bente Bak efterspurgte ligeledes muligheden for evt. økonomisk opbakning, da området er forholdsvis lille. Det blev aftalt, at Bente Bak fremsender evt. ønsker til bestyrelsen ii. Positivt møde med aktivisterne i Herning (MØ deltog også), der bakkede op om bestyrelsesgrundlaget, og understregede vigtigheden af et godt samarbejde med FJD. I stedet for at arbejde for at gendanne aktivistudvalget foreslog aktivisterne i Herning et fælles aktivistmøde, hvor alle områder samles og diskutere aktivistudvalgets fremtid. Ligeledes kunne en aktivistdag bruges til at få inspiration områderne imellem, og hvor der også inviteres instruktører til f.eks. indlæring, apportering o.l. iii. Positivt møde med medlemmer og aktivister fra Nordjyllandsområdet. Nordjylland bakker op en aktivistdag. Samtidig blev der efterlyst mulighed for mere lokal information, gerne via DMK s hjemmeside. Derudover var der ønske om en mere intuitiv hjemmeside, hvor nyheder og muligheder ikke forsvinder for hurtigt. Muligheden for mere lokal information eksisterer allerede i dag, og det blev besluttet, at en introduktion til dette kan være en del af et kommende aktivistmøde. RR fortsætter med at mødes med de lokale områder. Den 9. november vil RR deltage i aktivistmøde i Thy, og den 15. november er det Himmerland og Viborg. RR har modtaget et forslag fra et medlem om at oprette et aktivistområde i Aalborg. RR vil vende det med Himmerland og Nordjylland. Bestyrelsens holdning er, at vi skal have aktive aktivistområder, men ikke flere, end området kan bære.

3 4. Bestyrelsen a. Nye udvalg medlemmer Peter Jürgensen og Lars Pedersen ønsker ikke at fortsætte i de nye udvalg. Nye mulige udvalgsmedlemmer blev nævnt, og RR tager kontakt og undersøger interesse. Der vil blive holdt udvalgsmøde i februar. Øvrige interesserede er velkomne til at kontakte RR. Det blev også diskuteret, hvem der kan overtage som avlsvejleder og kontakten til Tyskland, når PJ stopper ved næste generalforsamling. Det blev foreslået, at der etableres et sundhedsudvalg, som skal fokusere på sygdomme, og en avlsvejledning, der i højere grad fokuserer på brugsegenskaberne. Avlsvejledningen skal i tæt samarbejde med sundhedsudvalget sikre at brugs- og sundhedsegenskaber bliver taget i betragtning. Bestyrelsen hører gerne fra medlemmer, der har forslag til egnede kandidater til den ledige post i avlsvejledningen. Avlsvejlederen skal kunne begå sig på tysk og have interesse for avl. b. Oplæg på udvalgsbeskrivelser Sendes rundt til bestyrelsen til kommentering. c. Gennemgang af road map status Sendes rundt til bestyrelsen til kommentering. d. Gennemgang af årshjulet Jagtbrugshundeudvalget er i gang med at planlægge UT-prøverne til foråret. Der lægges op til, at de afholdes i specialklubregi. Tidspunkterne offentliggøres i december. Der er et ønske fra udvalget om at få flere folk med i arbejdet, herunder dommere. Anlægsudvalget arbejder på at invitere formændene fra de respektive klubber til et møde. RR har skrevet et kort indlæg til de kommende numre af Jagthunden og Münsterländeren, hvor han sammenholder antallet af münsterländere, der starter på de forskellige brugsprøver med antallet af præmieringer. Den umiddelbare vurdering er, at vi ligger godt i forhold til de andre racer, men at det kun er begrundet ud fra de resultater, der er tilgængelige på de respektive klubbers hjemmesider. Dansk Hunderegister har ca Kleiner Münsterländere og ca. 130 Grosser Münsterländere registreret. Der bør således være et stort potentiale for at udvide antallet af medlemmer i DMK. Som en del af bestyrelsesgrundlaget præsenterede RR tanker om, at markprøvevurderinger skal gøres kvantitative, så de kan bruges i avlsarbejdet. Systemet eksisterer bl.a. i Sverige og Norge. Et pointbaseret markprøvesystem vil ligeledes give mulighed for bedømmelser i forhold til racens særkende. Det er et mål, at systemet kan implementeres i februar 2018.

4 5. Samarbejdspartnere a. KLM-I PK har færdiggjort fyldigt referat af mødet i september, som er lagt på hjemmesiden. PK kunne tilføje, at det skema til bedømmelse af laut, som er udarbejdet af PJ og German Klein, Frankrig, også blev godkendt. De enkelte medlemslande beslutter selv, hvordan de vil implementere det. Bestyrelsen skal tage stilling til, om DMK ønsker at afholde den Internationale IMP-prøve og generalforsamling i KLM-I i Det tyske forbund har krævet, at alle dokumenter vedr. parringer med tyske hunde, skal sendes til den tyske avslvejledning med almindelig post. Årsagen til dette er tilsyneladende, at der er enkelte personer, der ikke kan finde ud af at scanne dokumenter, så de kan læses. Det er nødvendigt at gå i dialog med det tyske forbund omkring dette. Der vil blive afholdt et nordisk formandsmøde. Dato og sted er endnu ikke fastlagt. b. DJU Forlag om point på kvalitetsklasser på markprøver. RR præsenterer forslaget for de øvrige kontinentale grupper på FJD mødet den 22. november. RR vil gerne stille forslag til DJU om, at det bliver tilladt for kontinentale hunde at bære dækkener ved markprøver. Hundene arbejder ofte i høj bevoksning, især om efteråret og kan derfor være svære at se. RR går videre med forslaget. Det blev besluttet, at der skal indstilles münsterländerfolk til markprøve/apporteringsdommere. Kandidater, der ønsker at være dommere, må meget gerne henvende sig til bestyrelsen, så DMK kan være behjælpelige. c. FJD Vi er enige i den nye forretningsorden for FJD. Budget fremsendt af FJD blev diskuteret. Budgettet viser fremgang mht deres økonomi, men de har dårlig likviditet og behov for på kort sigt at få tilført midler. RR fremlagde forslag om, at specialklubberne låner FJD penge, til de er på fode igen, men at det er et fælles ansvar at få FJD på rette kurs. Det skal dog være et krav, at der samtidig sker en omkostningstilpasning (især på kørsel og honorarer). Det blev besluttet, at RR tager forslaget med til FJD s møde den 22/11. RR gennemgik dagsorden for mødet i den Kontinentale Gruppe den 22/11. i. På mødet skal de nuværende retningslinjer for udtagelse og fordeling af hunde til DM diskuteres. Vi forstår ikke retningslinjerne og foreslår en revidering.

5 ii. Der skal indstilles medlemmer til DJU udvalg (MUV og FUV). DMK vil gerne bakke op om folk, der støtter Fuldbrugsprøven som et avlsværktøj og ikke en konkurrence. iii. De nuværende regler omkring kvalifikation til vinderklasse ønskes opdateret. DMK ser gerne, at man kigger på selve bedømmelsen af både markprøven og vinderklassen, hvis man vil have flere hunde, der deltager i vinderklasserne. DMK støtter op om forslaget med at ændre grænsen for unghunde fra to til tre år. Unghunde betragtes stadig kun som unghunde til de er to år, men grænsen på de tre år skal give flere medlemmer muligheden for at deltage i markprøver. iv. Værdiansættelse af hunde ønskes et medlem valgt til udvalget, der skal arbejde med dette. DMK ser ikke nogen grund til et decideret udvalg, da dette bør kunne udarbejdes af forretningsudvalget. d. DKK RR deltager i formandsmøde den 7/1-17. e. Jagtbrugshunde PJ fortalte om efterårets AT-prøver. Der var færre deltagende hunde end ved UTprøverne i foråret. I alt 15 hunde, heraf syv münsterländere (fire fra Sverige). Der vil fremover blive arrangeret træningsgrupper, og PJ vil skrive træningstips på jagtbrugshunde.dk. Det blev diskuteret, om vi kan fordanske nogle af reglerne for ATprøven. PJ tager DMK s ønsker videre til Jagtbrugshunde. Tolkning af reglerne for stand har været diskuteret i forbindelse med prøverne. En præcisering vil komme i forbindelse med dommeruddannelsen. 6. Evt. a. Bestyrelserne i DMK og Ruhårsklubben vil holde et fællesmøde i januar omkring fremtidigt samarbejde. b. MV påpegede, at der er et par steder på hvalpelisten, hvor teksten godt kan omformuleres. MV specificerer, og TEN tilretter. c. Det blev besluttet at aftale mødedatoer for hele 2017 på bestyrelsesmødet i december, som bliver et onlinemøde.

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017

Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017 Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017 Deltagere: Rune Riishøj (RR) Michael Østergaard (MØ) Peter Katholm (PK) Thomas Elgaard Nielsen (TEN) (kun 16/3) Morten Vestergaard (MV)

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Dagsorden bestyrelsesmøde, 23. august 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 15. februar 2013. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Årets beretning. Hans vil være et særdeles værdigt æresmedlem af DMK.

Årets beretning. Hans vil være et særdeles værdigt æresmedlem af DMK. Årets beretning Velkommen til DMKs generalforsamling 2017. Lad os følge den gode skik og sammen mindes de medlemmer og andre med tilknytning til DMK, vi har mistet i det forgangne år. Inden vi påbegynder

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. april 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands.

Afbud fra flg. områder: Bornholms, Herning, Holstebro, Odsherred, Storstrøms, Vejle-Horsens, Viborg, Nordsjællands. Kontaktmandsmøde DMK 20/8 2011 Deltagere: Michael Larsen (Fyns), Tine Broen Nielsen (Himmerlands), Ulrik Bach Pedersen (Københavns), Per Madsen (Esbjerg og omegns), John H. Hansen (Hvalsø-Roskilde), Charlie

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bestyrelsesmøde 8. maj 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dagsorden: Deltagere: Henrik Raae Andersen (HRA), Peter W. Jürgensen

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 10. januar 2014 og 31. januar 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej

Læs mere

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W.

DMK s bestyrelsesmøde hos Erik Lillesøe kl Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. DMK s bestyrelsesmøde 5.2 2016 hos Erik Lillesøe kl. 18.00 Deltagere: Lars Pedersen (LP), Thomas E. Nielsen (TEN), Erik Lillesøe (EL), Peter W. Jürgensen (PWJ), Palle Jørgensen (PJ), Henrik Raae Andersen

Læs mere

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden:

Afbud: Tom Kjelsen (Suppl. Fyn) Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 17. april 2009. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tilstede: Henrik Raae Andersen (HRA) Peter Ringgaard

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 9. maj 2014. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Deltagere:

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

PLAN OVER MARKPRØVER 2018

PLAN OVER MARKPRØVER 2018 PLAN OVER MARKPRØVER 2018 Organisation Dato Sted m.m. Forår FJD lørdag 10. og søndag 11. marts og hverdage uge 10 fredag/lørdag 16.-17. marts lørdag 17. og søndag 18. marts og hverdage uge 11, 12* og 13*

Læs mere

Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl

Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892 Gudbjerg kl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 4. februar 2012. Sted: Gudbjerg Jagtforening, Bøllemosevej 15, 5892

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed.

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed. VEDTÆGTER FOR NY ORG FORMÅL, ARBEJDSOMRÅDE ORGANISATION Organisationen er stiftet af Dansk Kennel Klub, Danmarks Jægerforbund og klubberne for stående hønsehunde (Dansk Breton Klub, Engelsk Setter Klub,

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat generalforsamling, 14. juni 2014. Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted,

Læs mere

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn Referat fra møde i anlægstestudvalget 02.06.2016 i Ejbyhallen, Fyn Til stede var; Carsten Lundhøj (CL), Johanna Jungstra (JJ), Leif Hansen (LH), Bjarne Nürnberg (BN), Peter W. Jürgensen, Nanna Brændegaard

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.02.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 29. februar 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 25.01.2018 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17 i Ejbyhallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Harris

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 27.01.2005 På Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Til stede var: Kristian Raunkjær (KR) (fmd.) DJ, Asger Stein (AS) (næstfmd.) FJD, Gert Clausen (GC) DJ, Jørgen Stengel Hansen (JSH) DKK,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus

Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Som traditionen byder sig, så afholdt Dansk Pointer Klub det årlige vintermøde i Sønder Højrup Forsamlingshus stedet

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 28. januar 2015, kl. 17.30 i Andelslandsbyen Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt 3. Meddelelser fra formanden

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 DJU Analyse 2017 Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 1 Opgaven Fremstilling af opgaven Overordnet organisering Administration Økonomi Fremtidige opgaver (køreplan) 2 Fremstilling af opgaven

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

DMK s Instruktøruddannelse

DMK s Instruktøruddannelse DMK s Instruktøruddannelse En vej frem DMK s Instruktøruddannelse 1. Formål Formålet med etablering af en uddannelses ordning for instruktører i DMK er: 1.1. Visionen for DMK s instruktøruddannelse: Vi

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior.

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. PGD! Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. Dato: mandag 31.5.2010 kl.13 16.30 Deltagere: Jørn-Ole Hesselvig, Helle Nymann Jensen, Svend-Erik Hesselsøe, Poul Kofoed, Kurt Elfving, Anni Gram Mortensen,

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 08.08.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde mandag den 8. august 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby.

Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. REFERAT Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan Bredsgaard (AB) DJ, Kirstein

Læs mere

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2013 i Langhårsklubben Søndag den 17. februar 2013 kl.: 10:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen,

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere