BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010."

Transkript

1 KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke er medlem af anden enhed i korpset, og gruppen er som sådan omfattet af love for KFUM Spejderne i Danmark. Som medlemmer kan optages tidligere medlemmer af korpset samt medlemmer, der ikke for tiden kan påtage sig en lokal lederopgave samt medlemmer af korpset som i en periode gør tjeneste på korpsplan og ikke som sådan er tilknyttet anden enhed i korpset. Personer, der ikke tidligere har været medlem af korpset, men som ønsker at støtte korpsets arbejde og være med i fællesskabet kan ligeledes optages som medlemmer, Vi er lige nu 380 medlemmer, men medlemstallet kan svinge ret meget i løbet af året, nogen bliver igen aktive ledere, andre ønsker på grund af alder ikke længere at være med Dette billede har været kendetegnende for gruppen gennem flere år. Også i de sidste to år har vi mistet flere af vore medlemmer, alle medlemmer som gennem en lang årrække har tjent KFUM Spejderne som aktive ledere. (lad os rejse os og i stilhed mindes de der er gået hjem med en stor tak for hvad de betød for vort korps)

2 Siden sidste gruppemøde i 2008 har gruppen været ledet af følgende grupperåd: Robert Madsen, som grupperådsformand Inger Hansen, som gruppeleder Oscar Holst Jensen, som gruppekasserer Keld Søllested, som formand for rejseudvalg og visionsgruppen Peder Spørring, som har været ansvarlig for hjemmeside Viggo Kaspersen, udpeget af Hovedbestyrelsen, Allan Bäck, indsupleret som redaktør af Grønt Nyt Grupperådet har i perioden afholdt 10 møder, alle er afholdt på Houens Odde Spejdercenter, bortset fra de to møder som er afholdt sammen med vore ægtefæller henholdsvis i 2009 hos Ruth og Peder Spørring og i 2010 hos Liselotte og Keld Søllested. Udover møder i grupperådet har rejseudvalget været meget aktivt og beretning derfra vil Keld tage sig af lidt senere. Grupperådet nedsatte i begyndelsen af denne periode én arbejdsgruppe, som fik til opgave at se på mulighederne for det fremtidige arbejde i Gruppen en visionsgruppe. Gruppen har afholdt mødet med korpsets formand og generalsekretær, ligesom der har været afholdt møder henholdsvis øst og vest for Store Bælt for at afprøve nye ideer og muligheder dette arbejde er resulteret i en endelig rapport, som under punktet gruppens fremtidige arbejde vil blive fremlagt. Efter evne har vi forsøgt at kommunikere med alle vore medlemmer genne vort lille blad Grønt Nyt, som redigeres af Allan og trykkes på Korpskontoret, bladet er udkommet ca. hvert kvartal og når ekstra behov var til stede, som f. eks. I forbindelse med Grøn Dag på Korpslejren og ved det arrangement som skal markere korpsets 100 års dag i morgen lørdag den 2. oktober. Gruppen har sin egen hjemmeside, som redigeres af Peder Spørring og her har alle mulighed for at lade sig informere, samt give input om lokale arrangementer. Gruppens kasserer Oscar Holst Jensen, beskæftiger sig dagligt med gruppen, udmeldelse og indmeldelser, som nu sker i det centrale medlemsregister, som korpset tog i brug tidligere i perioden, og som virker godt og stabilt.

3 Oscar er også ham der distribuerer vort blad, han sidder på alle adresser og kan udskrive labels på os alle. Oscar er nok den der kender os alle bedst, han ser navnene dagligt, ligesom han har den tætte kontakt til Korpskontoret, med hvem vi har et forbilledligt samarbejde. Grupperådets medlemmer har alle taget aktiv del i det lokale arbejde, som repræsentanter i Distriktsrådene. Den Grønne Gruppe har gennem de seneste år søgt at skabe en direkte kontakt til hvert distrikt ved at udnævne en gruppeassistent, som skulle have sæde i Distriktsrådene vi kan ikke sige at dette har været de store succeser, nogen steder har det fungeret godt, andre steder mindre godt og endelig andre steder slet ikke. Dette er et af de områder som visionsgruppen har set på og gerne vil forsøge sig med nye tiltag, dette hører vi om senere. Grupperådet har været repræsenteret på Landstræf i 2009, på Korpsets landsmøde (vi er korpsets største gruppe) og ikke mindst på Korpslejren SEE 2010 ved Skive. Grupperådet har påtaget sig at sikre vore medlemmer bliver husket i forbindelse med 50 års spejderjubilæum m.m. men vi er nødt til at appellere til egne medlemmer om hjælp, idet vi ikke er i besiddelse af alle data med hensyn til indmeldelse m.m. På korpslejren havde vi lejlighed på Grøn Dag at uddele en række 50 års stjerner, som velvilligt blev udført af vort sidst tilkomne medlem, statsminister Lars Løkke Rasmussen. Vi har fortsat medlemmer som har været aktive i korpset gennem 75 år, og en mindre delegation med korpsets formand i spidsen havde i 2009 fornøjelsen at overrække 75 års nålen til Kaj Rosgaard, Herning, og alle havde en flot dag i Herning, sammen med Kaj og en række af hans gode spejdervenner. Korpset og Den Grønne Gruppe har nu uddelt i alt 6 75 års stjerner, nemlig til Magnus Lorange, Max Jørgensen, Eigil Møller, Carl Chr. Jensen (Kesse) Erik Parup og Kaj Rosgaard. Af andre møder kan nævnes at grupperådsformanden har deltaget i møder med Sct. Georgs Gilderne i Danmark, som blandt andet fejrede deres 75 års jubilæum på Houens Odde Spejdercenter.

4 Også et møde med de øvrige korps s tilsvarende organisation, nemlig hos DDS hvor gruppen hedder SMUK (særlige medlemmer under korpset) hos De Grønne Pigespejdere, hvor gruppen hedder AUGUSTA og hos Danske Baptisters spejderkorps hvor man har organiseret sig i Gilder. Møderne har været rent orienterende og et ønske om at udveksle erfaring m.m. AKTIVITETER: Årene 2009 og 2010 har været særdeles aktive år med mange store udfordringer. Mange af jer husker at gruppen i 2008 gennemførte en lejr for enlige med børn på Houens Odde, og det blev dengang en stor succes, så grupperådet besluttede i samarbejde med HB at ville gentage arrangementet i 2009, og denne lejr blev en lige så stor succes som året før og en stor oplevelse for såvel deltagere som stab, som i 2009 bestod af Ida og Allan Bäck, Ditte og Viggo Kaspersen, Ruth og Peder Spørring, Tove og Arne Lykkeberg, Else og Oscar Holst Jensen, samt Eva og Robert Madsen. Lejren var også denne gang sponsoreret af Danish Crown, Lego, samt korpset der dækkede alle øvrige udgifter. Vi ville gerne have gennemført en ny lejr i 2010, men økonomi og stor travlhed med korpslejren satte en bremse for dette, måske kan en ny lejr se dagens lys i Grupperådet ønskede at lave en stor Grøn Dag på korpslejren, hvor alle gruppens medlemmer kunne deltage, samt veteraner fra alle tidligere korpslejre dagen blev fastsat til lørdag den 30 juli, den dag hvor lejren ville fejre korpsets 100 års fødselsdag med fest og lagkage. Grupperådet havde aftalt med familielejren at arrangementet kunne finde sted i deres samlingstelt, og i øvrigt var alle særdeles samarbejdsvillige. Vi havde en ide om at ville invitere statsministeren til dagen KLU vidste ikke rigtig, men korpsets formand sagde Gør du det bare og det gjorde vi så, og han kom, så og sejrede. Hans søn er tropfører lokalt og fredag aften kom faderen på familiebesøg, men lørdag kom statsministeren på officielt besøg til fødselsdagsfest på lejrens store arena flot tale, populær blandt spejderne, frokost med gruppen KLU og HB, møde med Den Grønne Gruppe, som havde fyldt teltet med flere 100 spejdere, KFUM Spejdernes Brass Band fra Hjørring spillede, statsministeren talte, uddelte 50 års stjerner, blev optaget i Den Grønne Gruppe, sang med på spejdersangen

5 Lars har været grøn spejder i 16 år, leder og deltager på såvel Møllelejren, som Langeskov lejren. Lars stod på post ved et spejderløb om eftermiddagen, blev vist rundt på Lejrens store historiske udstilling, og deltog i afslutningslejrbålet om aftenen. Korpslejren blev en succes, fremgang for korpset, flot, lejr, god stemning, klare formuleringer om korpsets målsætning, en flot flot gudstjeneste os så viste jo vejen til god integration og samarbejde lejren have også en Moske til stor undren for medierne, som ikke altid forstår så meget af hvad der foregår blandt rigtige mennesker alting i denne verden er jo ikke konflikter, selvom medierne gerne vil have det. Grupperådet har tidligere i år været inviteret til reception i Spejdercenter CPN, det var der nu ikke så mange der kunne deltage i, men senere arrangerede vi et besøg i Sjælør, hvor det nye administrationscenter blev vist frem af korpsets næstformand (Lisbeth Lenz) og deltagerne 40 i alt fik set og mærket denne nye aktivitetbyspejdercenter også socialt var der tænkt, deltagerne besøgte det nye skuespilhus og sejlede ud til 3 Kroner, hvor vi i blæst og regn indtog frokosten, men som bekendt er det aldrig vejret, men klæderne der er forkerte. Rejseudvalget: Keld ordet er dit! Se BERETNING på forsiden af hjemmesiden. Lokale arrangementer: Også i år har der været en række lokale arrangementer, hvor gamle grønne samles til fælles hygge, spisning og historiefortælling, dette sker forskellige steder i landet Nordjylland, Thy, Midtjylland, Nordsjælland de steder hvor gruppen har ildsjæle som sammen med andre iværksætter dette. Deltagerne opfordres til at blive medlem, hvilket også enkelte følger. Om korpslejren er et lokalt arrangement, kan vel diskuteres, men mangen en gammel skive spejder fik sig en ny og stor oplevelse. Store lejre er kommet for at blive, hør blot her i 2009 DDS Blå sommer i 2010 KFUM Spejderne SEE 2010 i 2011 Verdens jamboree Sverige - Den Grønne Gruppe arrangerer tur til lejren. i 2012 Spejdernes lejr (Holstebro) ( deltagere.) Afslutning:

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006.

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. Den Grønne Gruppe under KFUM Spejderne i Danmark er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke nu kan påtage sig en lederopgave.

Læs mere

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne!

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE: BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2008. Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! Vi kan optage tidligere medlemmer af korpset, samt medlemmer som

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 8. DECEMBER 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Julehilsen fra grupperådsformanden Side 2-3: Gruppemødet 20.9. på Houens Odde. Side

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 4. SEPTEMBER 2007 Læs i dette nummer: Side 1: Hilsen fra grupperådsformanden. Side 2: Velkommen til årsstævne på Houens Odde 21.

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Læs i dette nummer: Side 1: Invitation SEE 20:10 Side 2: Visionsforslag for Den Grønne Gruppe samt resultat af Side 3: møde med korpsets

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 10. JUNI 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Side 2. Foreløbig indbydelse til årsmødet. Side 3 og 4: Referat

Læs mere

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018 Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO 125 5. jan. 2018 Nyt fra Gildemeste- Kære Gildebrødre Vi har lige passeret et årsskifte og vi skriver nu 2018. Man undres over hvor tiden bliver af, og jeg synes det

Læs mere

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011 Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015 Vi har brug for dig s målsætning 2011 Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8 Velkommen til jubilæumsåret 2010 Tiderne skifter, samfundet ændres, spejderarbejdet

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet.

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet. Grupperne i Ho Bugt Distrikt Referat af DT-rådsmøde d. 2 maj 2012 Afholdt ved: Ådal gruppens hytte, Susåvænget 5 i Esbjerg Tilstede: Jesper fra Fourfeld gruppe, Jens Erik Nielsen, Janni Vester Bjerrum,

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005 Nyhedsbrev December 2005 Kære Spejdere i Grøn Gruppe! Det er med stor glæde at jeg sender jer og jeres familie denne advents og julehilsen! Igen er gået et år, et år fyldt med gode og store oplevelser

Læs mere

gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011

gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011 gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011 ******************************************************** Udgivelsesdato : torsdag, den 17. februar 2011 Senior KOLDTUR Skagen 2010 bæverdammen

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Mogens Bahnsen, Carsten (Højen), Michael (Højen), Bo (DTA), Marianne (DTA, Kasser), Martin

Læs mere

B U D S T I K K E N. NY hjemmeside på: Udgave nr 62. Hodsager Gruppe Hardsyssel Distrikt W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U

B U D S T I K K E N. NY hjemmeside på: Udgave nr 62. Hodsager Gruppe Hardsyssel Distrikt W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U B U D S T I K K E N Udgave nr 62 NY hjemmeside på: W W W. K F U M S P E J D E R N E. E U Gruppe Hardsyssel Distrikt INDHOLD 2 FORSIDE INDHOLDSFORTEGNELSE BUDSTIKKEN GRUPPENS ADRESSER SPEJDER-BUTIKKEN UDMELDELSE

Læs mere

Overenskomst 2015. Mellem. Hovedbestyrelsen

Overenskomst 2015. Mellem. Hovedbestyrelsen Overenskomst 2015 Mellem Hovedbestyrelsen og Gruppebestyrelsen for... gruppe i Region... der påtager sig ansvaret for gruppens ledelse over for De grønne pigespejdere, erklærer at være bekendt med følgende

Læs mere

Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2. opbevarer indmeldelsen under forsvarlige. bestemmelser herom.

Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2. opbevarer indmeldelsen under forsvarlige. bestemmelser herom. Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2 7 Medlemmer Ændringsforslag 2. Medlemskab af korpset kan ske gennem en gruppe, et distrikt eller, Den Grønne Gruppe eller direkte af korpset.

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

Rådsmøde. mandag den kl Hos Højen gruppe. Tina blev indsupleret Jan Mølgaard blev indsupleret

Rådsmøde. mandag den kl Hos Højen gruppe. Tina blev indsupleret Jan Mølgaard blev indsupleret Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen Anders(DTA), Bo(DTA), Michael(DTU), Jan(DTA), Mogens(DC) Jan Mølgaard(Oluf Rye), Fritzen(Dalfolket-Vejle),

Læs mere

Stenlændernes Spejdermuseum 2013

Stenlændernes Spejdermuseum 2013 Stenlændernes Spejdermuseum 2013 v. 2.0/25.09.2013 Stenlændernes Spejdermuseum Kære alle. Så er tiden atter kommet til hyggeligt og udbytterigt samvær spejdermuseerne imellem. Det er tiden til at gøre

Læs mere

Kvalifikationsturnering Arresøcentret 30. april -1. maj 2016

Kvalifikationsturnering Arresøcentret 30. april -1. maj 2016 Indbydelse til tropledere Kvalifikationsturnering Tak for at du bruger tid på at give dine spejdere en på opleveren og opfordrer dem til at deltage i en fair konkurrence, hvor de kan måle sig med de bedste.

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Grupperådets og Gruppeledelsens

Grupperådets og Gruppeledelsens Grupperådets og Gruppeledelsens Årsberetning 2018 GRUPPERÅDETS ÅRSBERETNING KFUM-spejderne i Hammel har ca. 135 medlemmer, hvoraf 22 er ledere. Grupperådet har ansvaret for gruppens økonomi, og for at

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015

Formandens beretning 2014-2015 Formandens beretning 2014-2015 Forretningsudvalget (FU) Forretningsudvalget har i denne periode været konstitueret således: John Månson DDS - sekretær Gregers Holse FDF - kasserer Claus Johnsen DUI beregning

Læs mere

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012

Åben Odde 2012. Deltagere. Forventninger. Både. Houens Odde Spejdercenter 8. september 2012 Åben Odde 2012 Deltagere Navn Mads Caspersen Svend Stenkilde Hans Ole Kofoed Bruno Kristoffersen Jesper Ivar Johnson Kim Lykke Jensen Erik Pedersen Ron Brown Finn Anker Kaj Jørgensen Mette Jørgensen Organisation

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Gildenyt Sct. Georgs Gildet i Hadsten September 2015 www.sctgeorg-hadsten.dk Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Vi mødes til fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 kl.

Læs mere

Det nye grupperåds indsats og energi vil dog blive rettet mod nye medlemsgrupper i et forsøg på at. i Den Grønne Gruppe.

Det nye grupperåds indsats og energi vil dog blive rettet mod nye medlemsgrupper i et forsøg på at. i Den Grønne Gruppe. Januar KFUM Spejderne i Danmark Nr.: 16 6. Årgang - 2011 Godt Nytår Ved årets begyndelse og i det første nummer af Grønt Nyt vil jeg gerne på grupperådets vegne ønske alle et GODT NYTÅR. Vi er et nyt grupperåd,

Læs mere

Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund

Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund 17. februar 2009 Årsberetning ved GL Annoncering Gruppemødet er annonceret i Staldtips nr. 70 (nov. jan.). Historie, hus og grund Gruppen er nu 18 år gammel: Vi

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Nyt fra rejseudvalget Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Den Grønne Gruppe arrangerer en grupperejse i 2009 til Kandersteg internationale Spejdercenter i Schweiz. Tid: Transport: Torsdag d. 6. fredag

Læs mere

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Bent Kjærsgaard Skodsborgvej 37. 9279 Klarup Kalendervej 2, 8210 Århus V 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210 /stensmeden@stofanet.dk Kas.: Oscar Holst Jensen Web.:

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

Nyhedsbrev Region Øresund

Nyhedsbrev Region Øresund Nyhedsbrev Region Øresund Kære Leder Her er nyhedsbrev fra regionsledelsen. Denne gang med følgende indhold: Nytårshilsen Kommende arrangementer Sæt X i kalenderen Alt andet godt Godt nytår til jer alle

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV udd ann else forår 2012 UDDA N NELSE FOR Å R 2012 PRAKTiSKe OPlYSningeR I dette katalog får du et samlet

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016.

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2016. 2016 har været et år for Nyreforeningen Kreds Fyn, hvor vi startede året med at have jubilæum, prøvede et nyt tiltag, ellers et år hvor vi

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse

Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse Side 1 For at gøre det let for grupperne, har vi så vidt muligt lavet en integration med korpsenes egne medlemssystemer. Det gør det nemmere for

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 7. AUGUST 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Succes for enlige forældre med børn. Side 2: Årsstævne 19. 21. September 2008. Gilwellhytterne

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 11. AUGUST 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Køb en særlig gave! Side 2. Indbydelse til årsmødet, 18.-19./9.

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Oplysninger til spejderforældre

Oplysninger til spejderforældre Oplysninger til spejderforældre Velkommen... 1 Formål... 1 Baggrund... 1 Opbygning af spejderorganisation... 1 Tilmelding og udmeldelse... 2 Årets gang ved Gjølspejderne gruppe... 3 Her under er der beskrevet

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden.

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Spejderne i Ans Velkommen som KFUM-spejder i Ans Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Formål: For over 100år siden grundlagde

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Lovændringsforslag L1: Side 5. Lovændringsforslag L2: Side 8. Lovændringsforslag L3: Side 22. Lovændringsforslag L4: Side 25

Lovændringsforslag L1: Side 5. Lovændringsforslag L2: Side 8. Lovændringsforslag L3: Side 22. Lovændringsforslag L4: Side 25 Lovændringsforslag L1: Side 5 Lovændringsforslag L2: Side 8 Lovændringsforslag L3: Side 22 Lovændringsforslag L4: Side 25 Lovændringsforslag L5: Side 26 Lovændringsforslag L6: Side 39 Lovændringsforslag

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Referat fra rådsmøde mandag den 27.5 13 kl. 19.30 Hos Olaf Rye Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Anne Marie (Brejning), Mogens

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Man skal forandre for at bevare

Man skal forandre for at bevare U D G I V E S AF : R O L A N D S G R U P P E S K A L B J E R G ROLANDSPOSTEN Årgang 54, nummer 1 28. Juni 2014 Man skal forandre for at bevare I bestyrelsen har vi i samarbejde med spejderlederne drøftet

Læs mere

Dagsorden for Grupperådet:

Dagsorden for Grupperådet: Referat af Generalforsamling 11. februar 2010 Dagsorden for Grupperådet: Valg af dirigent. Per Jensen valgt Aflæggelse af beretning. Se beretning senere i dette referat bilag 1 v. Peter Jørgensen Godkendelse

Læs mere

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Så går det løs 24. juli til 1. august 2010 Skive Øvelsesterræn SEE pladsen SEE 20:10 Lejrpladsen set fra toppen af bakken ved scenen SEE 20:10 torvet

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Fakta om KFUM-Spejderne

Fakta om KFUM-Spejderne Fakta om KFUM-Spejderne Hvem er vi KFUM-Spejderne i Danmark er et spejderkorps. Vi har ca. 600 grupper i hele Danmark med knap 30.000 medlemmer. I Danmark er der ca. 70.000 spejdere, fordelt på en række

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

DEN KNU. December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU December DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 395 Side 1 Stafetten Inge Hallum Dagen i dag er en mærkelig dag - den er din! Dagen i går slap dig ud af hænderne;

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006

SPEJDERLIV. 22. - 24. september 2006 Efterår 2006 22. - 24. september 2006 SPEJDERLIV Entræningfordigogdinevennerfra Roland! Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur. Staben

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig Dansk Spejderkorps Sydslesvig KORPSRÅDSMØDE 2016 Kære spejder! Vi indkalder hermed til vores årlige korpsrådsmøde d. 20. november 2016, fra kl. 11.45 på Tydal Gård i Infocenteret. Selve mødet starter kl.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

44. årgang 2014-2015 nr. 1 september

44. årgang 2014-2015 nr. 1 september 44. årgang 2014-2015 nr. 1 september Skagen Gruppes info side Hjemmeside - http://skagen.kfumspejderne.dk Facebook - skagen gruppe kfum-spejderne Spejderhuset - Markvej 62 e-post spejderhuset@skagennet.dk

Læs mere

Medlemskaber og medlemsbegrebet i Det Danske Spejderkorps

Medlemskaber og medlemsbegrebet i Det Danske Spejderkorps Medlemskaber og sbegrebet i Det Danske Spejderkorps Funktioner i Blåt Medlem og spejderfunktioner der kræver ledererklæring og børneattest Regelsæt pr. 24. februar 2010 Arbejdsgruppen Blåt Medlem Udgivet

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

GildeNyt Side 1 98 Marts 2015. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015

GildeNyt Side 1 98 Marts 2015. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015 GildeNyt GildeNyt Side 1 98 Marts 2015 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015 Stafetten Sct. Georgs Gilderne I Danmark 1864, første verdenskrig, og min familie. Jeg blev

Læs mere

Tempel Tidende. Lejravis for Sommerlejr Bornholm 2007 Nr. 3. Lejren er i gang!

Tempel Tidende. Lejravis for Sommerlejr Bornholm 2007 Nr. 3. Lejren er i gang! Tempel Tidende Lejravis for Sommerlejr Bornholm 2007 Nr. 3 Lejren er i gang! I løbet af dagen er lejren for alvor ved at tage form og begynder langsomt at summe af (sol) og sommer. Måske er det mere regn

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Kompasset. Spejderne indtog Øksedal. - din vejviser. Lejravis nr. 1 Lørdag den 5. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014

Kompasset. Spejderne indtog Øksedal. - din vejviser. Lejravis nr. 1 Lørdag den 5. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014 Kompasset - din vejviser Lejravis nr. 1 Lørdag den 5. juli Spejderliv viser vej Øksedal 2014 Spejderne indtog Øksedal Lørdag ankom spejdere fra DBS i hele landet til Øksedal i Nordjylland. På årets sommerlejr

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 24. november kl. 19.00 Referat: 1. Indledning Sang: Regnvejrsdag i november. 2. Orientering: Enhedslederne fortæller om status i enhederne, afholdte og kommende arrangementer

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

Dansk Energi ELFORSK Energibevidste spejdere SLUTRAPPORT

Dansk Energi ELFORSK Energibevidste spejdere SLUTRAPPORT Dansk Energi ELFORSK Energibevidste spejdere SLUTRAPPORT PSO: ELFORSK 349-044 December, 2017 Indhold 1 Baggrund og formål... 3 2 Aktiviteterne i relation til Spejdernes Lejr 2017... 3 3 Opsummering af

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Erfaringer og udfordringer Kreds Nordjylland: Svært at TR og AMiR ikke kommer på GF. I 2009 havde vi engageret en korleder. Tidligere var det KB medlemmer,

Læs mere

Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted

Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted Mødedato 20. september 2016 Start- og sluttidspunkt Kl. 17.00 19.00 Sted Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted Dagsorden sendt til Udvalgsformand for Kultur - og udviklingsudvalget i Norddjurs

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting.

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Pigespejderordbog Augusta Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Bakken (Spejderbakken) Er De grønne pigespejderes kursuscenter

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

Bestyrelseskursus April Bestyrelsens opgaver og ansvar

Bestyrelseskursus April Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelseskursus April 2016 { Bestyrelsens opgaver og ansvar DDS formål Det Danske Spejderkorps har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste

Læs mere