Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009"

Transkript

1 Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Stiftamtmand Torben Sørensen overgav værtskabet videre, efter den officielle modtagelse i Ikast, til de to borgmestre (Venstre), Carsten Kissmeyer, Ikast-Brande Kommune og Lars Krarup, Herning. Tekst og fotos af Per Brunsgård,Tim. Som et led i regentparrets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog 2009, besøgte dronningen og prinsgemalen torsdag den 4. juni, kommunerne, Ikast-Brande og Herning. Dannebrog havde lagt til kaj ved Honnørkajen i Århus. Klokken ankom dronning Margrethe og prinsgemal Henrik til Ikast Rådhus. Midt på Rådhustorvet i Ikast blev regentparret modtaget af borgmester Carsten Kissmeyer, samt hustru Lene Ravn Kissmeyer, Ikast-Brande Kommune og borgmester Lars Krarup ledsaget af Sanne Henriksen, Herning Kommune. Anton Pallisgaard Meldgaard, der på selve dagen fyldte 7 år, overrakte dronning Margrethe dagens velkomstbuket. Stiftamtmand Torben Sørensen udråbte et nifoldigt leve for regentparret og overdrog herefter officielt værtskabet videre til de to borgmestre, mens Prinsens Musikkorps spillede Kongesangen. Kommunens folk havde travlt med at lægge den røde løber på plads, inden Hendes Majestæt Dronning Margrethe ankom til Ikast Rådhus. Anton Pallisgaard Meldgaard overrakte dronning Margrethe velkomstbuketten. Krone 1 ankom præcis med regentparret klokken halv ti.

2 Efter dronningen og prinsgemalen var blevet modtaget af modtagelseskomitéen hilste regentparret på en Faneborg bestående af 28 foreninger. Sidst hilste regentparret på publikum, inden de blev fulgt ind i byrådssalen på Rådhuset, hvor kommunens officielle modtagelse fandt sted. I byrådssalen hilste dronning Margrethe og prins Henrik på alle byrådsmedlemmerne. Borgmester Carsten Kissmeyer, Venstre, talte, bød velkommen og overrakte kommunens gave. Regentparret spadserede med følge, efter receptionen i Marmorsalen, gennem Strøgcenteret i Ikast- Brande. Det overdækkede Strøgcenter var det første af sin art i Danmark, da man indviede det, 25. juni Centeret har en længde på 310 meter. Derefter delte regentparret sig til hvert sit program. Stiftamtmand Torben Sørensen udråbte et nifoldigt leve for regentparret, inden han gav værtskabet videre til de to værtskommuner. Regentparret spadserede over Torvet, i Ikast, til modtagelseskomitéen midtfor Rådhuset. Dronningens program gjaldt, Bakkehusets plæne, Strøget 47, hvor børnekarnevalet fandt sted. Karnevalet havde 25 års jubilæum, over udklædte børn deltog. Dronning Margrethe blev modtaget af karnevalets arrangør, Lars Bjerre. Efter karnevalet drog dronning Margrethe på virksomhedsbesøg, KK-electronic i Ikast, der producerer styresystemer til energi og industri. Sidste punkt for dronningen blev Remisen i Brande, et kulturelt kraftcenter, som efter en omfattende restaurering blev færdiggjort i Dronningen havde efter sit besøg i 2001 bevilget kr. til restaureringen, der i alt havde kostet mere end 30 millioner kroner. Dronning Margrethe og prins Henrik hilste på de mange fremmødte på Torvet i Ikast. Modtagelseskomitéen bestod bl.a., af de to borgmestre med frue, viceborgmester Preben Christensen og frue, samt politidirektøren og biskop Karsten Nissen.

3 Prins Henrik besøgte i Ikast, Sportstar College, der er college for unge sportstalenter inden for sportsgrene, som fodbold, håndbold, svømning, golf, volleyball og badminton. Af virksomheder besøgte prinsgemal Henrik i Brande, Siemens Windpower A/S, der er en meget vigtig virksomhed i Ikast-Brande Kommune. Virksomheden trækker flere underleverandørvirksomheder til området. Siemens Windpower fremstiller vindmøller. Henrik indviede den nye kantine på Siemens, inden han også drog ud til Remisen. Her samledes regentparret i teatersalen og overværede et ind slag med Ensemble Midt-Vest og Brande Tackwondo Klub. Efter indslaget, på teatret, ved Remisen fortsatte det officielle besøg i Herning Kommune. Ikast-Brande Kommune havde to overordnede temaer for det kongelige besøg i kommunen. Det ene var alternativ energi og den anden var folkelighed - frivillighed. Både besøgsstederne og rammerne om besøgsstederne bar præg af det. Herning Hernings borgmester, Lars Krarup med ledsager Sanne Henriksen, steg om bord i kareten sammen med regentparret og ledsagede de kongelige gæster gennem byen til Herning Rådhus. Kareten blev trukket af seks hvide heste, et firespand samt to forridere, fra De Kongelige Stalde. Den kongelige kortege blev fulgt af en hesteeskadron fra Gardehusarregimentet, bestående af 50 heste og fire heste fra det ridende politi. Karetturen var på i alt 1200 meter. Det blev trods alt den åbne karet, selvom vejret truede med regnbyger. Klokkespillet ved Herning Kirke markerer dagligt klokken I anledning af regentparrets besøg blev klokkespillet denne dag betjent af klokkenist Karin Viller Hansen fra Silkeborg. Ved ankomsten til Rådhuset, på den røde løber, hilste dronning Margrethe og prins Henrik på kommunaldirektør Ole Jespersen og fru Christine Jespersen. Derefter på faneborgen, der bestod af 46 faner fra de lokale foreninger og spejderbevægelser. Sidst hilste regentparret på publikum. I byrådssalen bød borgmester Lars Krarup officielt velkommen og overrakte kommunens gave. Kommunens gaver var to armbåndsure, designet af Christina Hembo på vegne af Herning Kommune. Prinsgemalen var så stolt af sit ur, at han rakte armen helt i vejret i byrådssalen. Dronning Margrethe og prins Henrik skrev i kommunens gæstebog.

4 To forridere red foran det firespand, der trak kareten gennem gågaden i Herning. I kareten sad regentparret, borgmesteren og Sanne Henriksen. Kommunens folk havde travlt med at feje hestepærerne op, så folk undgik at træde i dem. Alt blev fjernet straks efter hestene var væk. Efter modtagelsen på Rådhuset spadserede regentparret med følge til Herning Kongrescenter, hvor de to vætskommuners frokost fandt sted. I teaterkælderen bød Ikast-Brande og Herning kommune de 200 inviterede gæster på frokost. Under frokosten sang Herning Kirkes Drengekor under ledelse af dirigent Mads Bille samt Benjamin Britten Jubilate Deo. Herning Kirkes Drengekor har netop i år 60 års jubilæum og har i den anledning kronprinsen som protektor. Frokostmenuen bestod af: Duet af søtunge og rødtunge farseret med kammusling og jomfruhummer tartaré, serveret med kold purløgsmousseline og fleuron. Pinot Gris Réserve, F.E. Trimbach Alsace. Ryg og letsprængt mørbrad af rådyr, serveret som tournedos anrettet på leje af en grøn og hvid aspargesfrikasse. Hertil rysteribs og vildtsky samt nye danske kortofler. Morgon - Les Charmes J. Faiveley, Cote de Nuits, Bourgogne, Frankrig. Kaffe/te med hjemmelavede chokolade-petit four. Efter den officielle modtagelse på Rådhuset drog dronning Margrethe med følge af borgmester Lars Krarup på spadseretur gennem Herning bymidte. Prins Henrik blev ledsaget af Sanne Henriksen, stoppede op og fik en snak med folk langs ruten. Prinsgemalen tog sig god tid, under turen i gågaden. Ved eftermiddagens program delte regentparret sig. Dronning Margrethe drog ud til byggeriet HEART, Herning Museum af Contemporary Art, Birk Centerpark i Birk. Dronningen blev i foyeren modtaget af museumsdirektør Holger Reenberg og hans datter, Laura Reenberg på 10 år, der overrakte blomster ved indgangen, hvorefter Margrethe blev vist rundt i det byggeri, der 9. september 2009 åbner for publikum, som afløser for det nuværende Herning Kunstmuseum. HEART er tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Steven Holl tilhører den eksklusive gruppe af arkitekter, der har modtaget Alvar Aalto medaljen. I et af udstillingssalene var dog et enkelt kunstværk rykket på plads - HEART samlingens hovedværk "Socle du Monde", af den italienske kunstner Piero Manzoni. I Birk Centerpark besøgte dronningen også uddannelsesinstitutionen, Designskolen, TEKO. Direktør Anne Mette Zachariassen fulgte dronningen gennem skolens administration, og gav en kort introduktion i både skoles fortid og fremtid.

5 Borgmester Lars Krarup ledsagede dronningen gennem gågaden til Herning Kongrescenter. Prins Henrik gjorde flere stop hos folk, i gågaden, langs ruten til frokosten i teaterkælderen. Borgmesteren og dronningen fik en snak om byen og kommunen, da de spadserede til Kongrescentret. Prins Henrik tog på virksomhedsbesøg, til Unimerco i Sunds, der er værktøjsproducent, og fremstiller præcisionsværktøj til blandt andet bil-, fly-, træ- energi-, hydraulik- og fødevareindustrien. Prins Henrik blev modtaget af direktør Kenneth Iversen og fik en fyldig rundvisning i produktionen. Unimerco beskæftiger 383 medarbejdere i Sunds. Sidste punkt på dagsordenen, hvor regentparret mødes, blev hos Egetæpper ved Herning, hvor dronning Margrethe og prins Henrik blev modtaget af den administrerende direktør Svend Aage Færch Nielsen og økonomidirektør John Vestergaard, og sammen begav de sig på rundvisning i virksomheden. Egetæpper blev grundlagt i 1938 af Mads Eg Damgaard. I 2002 blev virksomheden udnævnt til Kongelig Hofleverandør og har gennem årene leveret tæpper til flere af de kongelige slotte, samt til Kongeskibet Dannebrog. Senest har Egetæpper leveret specialdesignede tæpper til prins Joachim og prinsesse Marie på Schackenborg Slot. Efter frokosten kørte dronning Margrethe i Krone 1 til byggeriet HEART, Birk Centerpark. Prins Henrik tog med Krone 101 på virksomhedsbesøg, til Unimerco i Sunds, med 383 ansatte. Efter rundvisningen på Egetæppers nybyggede designcenter lagde Egetæpper hus til en kort afskedssammenkomst. Her fik borgmester Lars Krarup, Herning og borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast- Brande, lejlighed til at sige tak for besøget og bød på en lille forfriskning, før regentparret drog til Århus, hvor Kongeskibet Dannebrog lå til Kaj. Torsdag aften havde regentparret inviteret en række af de mennesker, de havde mødt i løbet af dagens besøg i Ikast-Brande og Herning Kommuner til middag på Dannebrog, ved Honnørkajen i Århus Havn.

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2010

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2010 Årsrapport Kongehusets virksomhed 2010 BERETNING 2010 Det danske monarki 4 Aktiviteter og begivenheder 6 Temaer: Hofmarskallatet Amaliegade 18 1256 København K Telefon (+45) 33 40 10 10 www.kongehuset.dk

Læs mere

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2009

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2009 Årsrapport Kongehusets virksomhed 2009 BERETNING 2009 Det danske monarki 4 Aktiviteter og begivenheder 6 Temaer: Hofmarskallatet Amaliegade 18 1256 København K Telefon (+45) 33 40 10 10 www.kongehuset.dk

Læs mere

BITTEN CLAUSEN. Gertraudt Jepsen. Gyldendal

BITTEN CLAUSEN. Gertraudt Jepsen. Gyldendal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Gertraudt Jepsen BITTEN CLAUSEN Gyldendal I henhold til aftale med Gyldendal, er følgende uddrag af bogen Bitten Clausen historier

Læs mere

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2004

Årsrapport Kongehusets virksomhed 2004 Årsrapport Kongehusets virksomhed 2004 Forord 3 Det danske Kongehus 4 Hoffets organisation 10 De kongelige slotte 12 Aktiviteter og begivenheder 16 Hofmarskallatet Amaliegade 18 1256 København K Telefon

Læs mere

44. årgang # 07 2013. Danmarks Internationale Veteran Organisation, De Blå Baretter. National Flagdag. Side 4-6. Bornholm rundt på cykel.

44. årgang # 07 2013. Danmarks Internationale Veteran Organisation, De Blå Baretter. National Flagdag. Side 4-6. Bornholm rundt på cykel. 44. årgang # 07 2013 Danmarks Internationale Veteran Organisation, De Blå Baretter National Flagdag Side 4-6 Bornholm rundt på cykel Side 4-6 10-11 Team Veteran Side 16-17 Bornholm rundt Side 8 Mission

Læs mere

Rebild NEWSLETTER. Vi fejrer 100 år med fest i Rebild Bakker den 4. juli 2012. 100 års jubilæumsplakat designet af Per Arnoldi

Rebild NEWSLETTER. Vi fejrer 100 år med fest i Rebild Bakker den 4. juli 2012. 100 års jubilæumsplakat designet af Per Arnoldi NEWSLETTER REBILDDANSK AMERIKANSK VENSKABSFORENING - JUNI 2012 - NR. 154 1912 100 års jubilæumsplakat designet af Per Arnoldi Rebild 2012 Vi fejrer 100 år med fest i Rebild Bakker den 4. juli 2012. Kongefamilien

Læs mere

Tjenesteblad for Gardehusarregimentet og foreningsblad for Sjællandske Livregiments Soldaterforening og Danske Gardehusarforeninger

Tjenesteblad for Gardehusarregimentet og foreningsblad for Sjællandske Livregiments Soldaterforening og Danske Gardehusarforeninger Nr. 7 - september 2004 4. årgang Tjenesteblad for Gardehusarregimentet og foreningsblad for Sjællandske Livregiments Soldaterforening og Danske Gardehusarforeninger Indhold nr. 7 2004 Kronprinseparret

Læs mere

Dansk Køre Forbund. Protektor HKH Prinsesse Benedikte. Juni

Dansk Køre Forbund. Protektor HKH Prinsesse Benedikte. Juni Dansk Køre Forbund Protektor HKH Prinsesse Benedikte 3 2000 Juni Dansk Køre Forbund Protektor HKH Prinsesse Benedikte Køresporten udgives af Dansk Køre Forbund, og udkommer medio februar, april, juni,

Læs mere

Medlemsblad for Postpensionisternes Landsforening

Medlemsblad for Postpensionisternes Landsforening Posthornet 04/13 Medlemsblad for Postpensionisternes Landsforening August Besøg Landsforeningen På Mallorca Side 4 Side 6 generalforsamling i Postpensionisternes Landsforening Side 12 Vinteransøgning Side

Læs mere

FRIVILLIG. OKtober 2014. Ekstremt vejr i Jylland - Frivillige indsat som støtte og supplement

FRIVILLIG. OKtober 2014. Ekstremt vejr i Jylland - Frivillige indsat som støtte og supplement FRIVILLIG OKtober 2014 BF deltager i Paraden i Paris 2014 - Foto: Henrik Stage Paraden for Europæisk Civilbeskyttelse 2014 Frivillige sørgede for humanitær hjælp til Polen - og 42 frivillige indsat ved

Læs mere

SLØJFEN 35. Få penge! Kunstværker mod kræft. december 2008. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige. > Se mere på side 3 til 5.

SLØJFEN 35. Få penge! Kunstværker mod kræft. december 2008. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige. > Se mere på side 3 til 5. Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige SLØJFEN 35 december 2008 Foto: Simon Fønsbo > Se mere på side 3 til 5 Kunstværker mod kræft > Se side 9 Få penge! > Se side 15 FRA LOKALFORENINGSAFDELINGEN BJARNE

Læs mere

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015 FORANTIK Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab 16 Foråret 2015 FORANTIK 16 Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab Lindevej 41, 7600 Struer Tlf 2479 7519 E-mail: hammitz@gmail.com Hjemmeside: www.antikhistorie.dk

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 03. FEBRUAR

GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 03. FEBRUAR GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 03. FEBRUAR 2015 Fanen blev ført ind, derefter sang vi I natten klam og kold Formand Johannes Lund Nielsen bød velkommen til alle brødre en særlig velkomst blev givet til

Læs mere

Tistrup Boldklub gennem 100 år

Tistrup Boldklub gennem 100 år Børge Espensen har i anledning af Tistrup Boldklub's 100 års jubilæum i 2002, samlet alt tilgængeligt materiale vedrørende klubben. Materialet er blevet bearbejdet af Børge, hvilket har resulteret i en

Læs mere

Udarbejdet af jubilæumsudvalget.

Udarbejdet af jubilæumsudvalget. Udarbejdet af jubilæumsudvalget. 40 års jubilæum i Hardernes Y s Men s Club At holde jubilæum kan opleves som at stå ved en milepæl, og det kan give anledning til at se tilbage mod de mål, man har nået

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 august- december 2011 Samlingshuset Trods forsinkelser af

Læs mere

Partner Review. Tæt parløb med modegazelle. 2. generationsprismodtager #6. Fra partner til pilgrim #10. Nye medspillere i Ølgod #3

Partner Review. Tæt parløb med modegazelle. 2. generationsprismodtager #6. Fra partner til pilgrim #10. Nye medspillere i Ølgod #3 Partner Review NR. 12 - NOVEMBER - Partner revision rådgivende revisorer Tæt parløb med modegazelle #8 2. generationsprismodtager #6 Fra partner til pilgrim #10 Nye medspillere i Ølgod #3 12 Nye afdelinger

Læs mere

Valgmenighedernes personkreds Valgmenighedernes præst Morten Kvist, Nr. Allé 21 97 12 06 52

Valgmenighedernes personkreds Valgmenighedernes præst Morten Kvist, Nr. Allé 21 97 12 06 52 Valgmenighedernes personkreds Valgmenighedernes præst Morten Kvist, Nr. Allé 21 97 12 06 52 Herning Valgmenigheds bestyrelse: Hans Jørn Hansen, (formand), Fladhøj 16, Lind 97 22 38 48 Niels Christian Overgaard,

Læs mere

Nyhedsblad Nr. 3/2012

Nyhedsblad Nr. 3/2012 Nyhedsblad Nr. 3/2012 Kontingent for 2012 Slettede medlemmer: Der er desværre en del, som der har undladt at betale deres kon - tingent for 2012, og de er nu blevet slettet efter udsendelsen af blad 2,

Læs mere

Sommerfest og 120 års jubilæum 28.05.2015 På Riis Friplejehjem

Sommerfest og 120 års jubilæum 28.05.2015 På Riis Friplejehjem Nyheds-bladet Sommerfest og 120 års jubilæum 28.05.2015 På Riis Friplejehjem Læs mere om arrangementet på side 8 Nr. 2 maj 2015 29. årgang Danske Diakonhjem 1 Personalenyt: Velkommen til: Arne Iversen

Læs mere

News. Erhvervsledere fra InterForce hilste på Dronningen. Hjemmeværnssoldater. landbrugsmission [læs side 3] Jeg bruger fempunktsbefalingen hver dag

News. Erhvervsledere fra InterForce hilste på Dronningen. Hjemmeværnssoldater. landbrugsmission [læs side 3] Jeg bruger fempunktsbefalingen hver dag News Medlemsmagasin No. 4 December 2013 Erhvervsledere fra InterForce hilste på Dronningen [læs side 4-5] Hjemmeværnssoldater på landbrugsmission [læs side 3] Jeg bruger fempunktsbefalingen hver dag Carsten

Læs mere

Indhold. Klubinfo Artikler Guide

Indhold. Klubinfo Artikler Guide F Magasinet udgives af FrederiksborgCentret Milnersvej 39, 3400 Hillerød Tlf.: 4820 9120 Fax: 4825 4419 info@frederiksborgcentret.dk www.frederiksborgcentret.dk Redaktion Carsten Larsen (ansv. red.) cal@frederiksborgcentret.dk

Læs mere

Danmarks-Samfundet. Årsskrift 2015

Danmarks-Samfundet. Årsskrift 2015 Danmarks-Samfundet Årsskrift 2015 Vi er en af Danmarks største frivillige organisationer. Hjemmeværnets 47.000 frivillige rykker gennemsnitligt ud 14 gange i døgnet. Vi hjælper Politiet med bl.a. eftersøgninger

Læs mere

KORNYT ekstraudgave - september 2004

KORNYT ekstraudgave - september 2004 KORNYT ekstraudgave - september 2004 Rejsebrev fra Konservatoriets Pigekor til alle vore sponsorer og fonde. Vi håber, at vi med dette rejsebrev kan give jer alle et lille indblik i nogle af de mange oplevelser,

Læs mere

FIRMAIDRÆT DM-STÆVNER. Inspiration til at gøre en forskel 6. Nye tiltag og forslag fra Idræt & Motion 16

FIRMAIDRÆT DM-STÆVNER. Inspiration til at gøre en forskel 6. Nye tiltag og forslag fra Idræt & Motion 16 FIRMAIDRÆT Nr 9 Oktober 2007 Magasinet fra Dansk Firmaidrætsforbund DM-STÆVNER i badminton, billard, beachvolley, fodbold, håndbold, riffel- og pistolskydning Inspiration til at gøre en forskel 6 Nye tiltag

Læs mere

Santa Maria. Loge nr. 11, Columbus nyheds og informations publikation. Odd Fellows SOS-Børneby 'Kayonza' i Rwanda

Santa Maria. Loge nr. 11, Columbus nyheds og informations publikation. Odd Fellows SOS-Børneby 'Kayonza' i Rwanda Santa Maria Oktober måned 2011 Ny udgave nr. 9 Loge nr. 11, Columbus nyheds og informations publikation. Odd Fellows SOS-Børneby 'Kayonza' i Rwanda Maj 2011: Så fik vi endelig officielt "vores" børneby

Læs mere

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 3 2011 M e d l e m s b l a d f o r S e k t i o n D a n m a r k Dejligt togt i dansk vejr Hektisk sommerlejr for de mindste Tværfaglig symposium i Ankara INDHOLD

Læs mere

DERFOR ER HELSINGØR ET GODT STED AT BO

DERFOR ER HELSINGØR ET GODT STED AT BO DIT LEVENDE HELSINGØR MAGASIN DECEMBER 2014 02 ØRESUND PÅ ALLE TIDER AF ÅRET PÅ VANDET MED KAJAKKLUBBEN KROGEN DERFOR ER HELSINGØR ET GODT STED AT BO HELSINGØRS LYKSAGLIGHEDER DIT LEVENDE HELSINGØR MAGASIN

Læs mere

Farvel 2010 - Goddag 2011

Farvel 2010 - Goddag 2011 Dette års støttebevismotiv - af Lorenz Asmussen Tegneren Thor Bøgelund (1890-1959) var en af de mest benyttede kunstnere til afstemningsplakaterne. Thor Bøgelund, der var født i Sorø, fik under en rejse

Læs mere

Olympen 03/2012. OL i London 2012 Beretninger fra London Læs mere på side 4. Olympisk Træf Vi tog vest på... - læs mere på side 3

Olympen 03/2012. OL i London 2012 Beretninger fra London Læs mere på side 4. Olympisk Træf Vi tog vest på... - læs mere på side 3 MedLEMSBLAD FOR tidligere ol deltagere Olympen 03/2012 OL i London 2012 Beretninger fra London Læs mere på side 4 Olympisk Træf Vi tog vest på... - læs mere på side 3 100 års jubilæumregatta Olympiske

Læs mere