Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL I SUNDBYØSTERHALLEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN"

Transkript

1 ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej København S Kontortid: Tirsdag kl med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL I SUNDBYØSTERHALLEN 1. Valg af dirigent. 2. Forslag til behandling. A: Bestyrelsen. Der foreslås udskiftning af faldstammer på badeværelserne. Udskiftning af faldstammer, vil medføre en budgetteret huslejestigning på 1 kr. pr. m2 pr. 1/ Eventuelt Der blev ved udlevering af stemmesedler samtidig uddelt uddrag af det tilbud, som bestyrelsen har valgt udfra pris og arbejdets omfang. Endvidere var der på nogle af bordene, lagt foto af faldstammer placeret på køkkentrapper i en ejendom i København. bød velkommen til Andelsboligforeningens ekstra ordinære generalforsamling. Gjorde opmærksom på, at der i indkaldelsen til den ekstra ordinære generalforsamling, under punkt 2 Forslag til behandling, havde stået, at det vil medføre en huslejestigning på ca. 1 kr. pr. m2. Grunden hertil, var at vi endnu ikke havde fået besked fra banken, da indkaldelsen blev lavet, men det bliver en huslejestigning på 1 kr. pr. m2. 1. Valg af dirigent Til dirigent valgtes andel 95, Christian Andersen, der konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Der var fremmødt 54 stemmeberettigede andelshavere. 2. Forslag til behandling A:. Bestyrelsen Der foreslås udskiftning af faldstammer på badeværelserne. Udskiftning af faldstammer, vil medføre en budgetteret huslejestigning på 1kr. pr. m2. : Bestyrelsen har indhentet 4 tilbud fra følgende firmaer: 1. Kenneth Christensen ejendommens VVS. Meldte fra p. g. a. opgavens omfang og størrelse. Det skal understreges, at han stadig er ejendommens VVS firma. 2. Henriksen og Jørgensen A/S. Var meget mangelfuldt på kun 1 A4 side incl. regnefejl. Pris 6.347,000 kr.

2 3. Tonny Jensen VVS. Var ligeledes mangelfuldt og meget dyrt. Pris 7.666,610 kr., altså 1.766,610 kr. dyrere end det vi har valgt, at arbejde videre med. 4. Haugaard & Omegnens VVS. Er det firma, vi har valgt, at arbejde videre med. Uddrag af tilbud blev delt ud på generalforsamlingen. Pris 5.900,000 kr., og er også det billigste. Firmaet har udarbejdet en handlingsplan, som er med i det uddrag, der er blevet udleveret, men det skal understreges, at det kun er en foreløbig plan, da det kan forventes, at nogle opgange er hurtigere færdige end andre. Der vil i beboerrummet blive opstillet forskellige slags sanitet og fliser, så andelshaverne selv kan vælge de fliser man kunne tænke sig. Der vil desuden være en mand fra firmaet, som vil være behjælpelig med evt. spørgsmål. Firmaet vil endvidere udarbejde en folder med alt lige fra tandkrus til nedsænkede lofter. Her kan man så vælge forskellige ting, hvis man vil have lavet sit toilet rigtig flot, men det står for den enkeltes andelshavers egen regning. Folderen vil på et tidspunkt blive omdelt til alle. Ønsker man, at udvide sit toilet vil det selvfølgelig være en forbedring, og dermed følge vores vedtægter med hensyn til afskrivning o.s.v. Økonomi Ved at omlægge vores lån fra et 6% til et 5% med en løbetid på 30 år og samtidig forhøje lånet, så får vi det beløb, vi skal bruge. Selve forhøjelsen vil koste kr. om året. Med en husleje stigning på 1 kr. pr, m2 pr. måned vil vi få kr. om året. De sidste kr. vil vi kunne spare dels på vores driftsomkostninger og på vandafgiften. Vi har fået oplyst, at med de nye vandspare toiletter kan vi spare ca. 500 kr. om året pr. toilet, altså ca kr. spurgte om der var spørgsmål Andel 82 Sonja Bay Jørgensen Hvordan kom det til, at foregå i hendes opgang i nr. 22. Toilet og håndvask sidder jo på væggen ind til naboen med hensyn til længden o.s.v., når faldstammerne bliver sat på køkkentrappen. Der vil komme 1 faldstamme i nr. 22 og 14. Det vil give en besparelse på ca kr. eller det samme som 2 faldstammer. Og håndværkerne siger jo ikke, det kan lade sig gøre, hvis det ikke kunne. Andel 94 Ove Kjærgaard Spurgte om de kr. for udvidelse af badeværelset var incl. flytning af måleramme. Dertil var svaret nej, det var på egen regning. Andel 129 Høgh Troede ikke, at faldstammen kunne komme på køkkentrappen i nr. 14, det måtte da blive lidt svært for dem, der bor til venstre. Der kommer kun 1 faldstamme på køkkentrappen.

3 Andel 129 Høgh Håber ikke at afspærringsventilen kommer til, at sidde helt op i loftet. Hvad med de toiletter man har, kan de beholdes eller skal man have nye toiletter. Der er lagt op til, at alle skal have nye toiletter. Man kan beholde sit toilet, men alle skal have et vandbesparende toilet. Vi vil i samarbejde med VVS firmaet beslutte hvert enkelt toilet. Andel 129 Høgh Spurgte om flytning af dør. Svarede, at der hvor det kan lade sig gøre, at udvide badeværelse ved at tage en bid af gangen er i nr. 32, 30, 28 og 26, og det er det prisen handler om i tilbudet. Derudover hvis man ønsker, at udvide sit badeværelse på anden måde, er på egen regning. Andel 71 Susanne Borch Hvad hvis man har gulvklinker på gulvet, bliver det så det, der lægges på igen. Ja, men man var velkommen til, at vælge dyrere fliser, og betale differencen selv. Andel 130 Freddy Neimers Hvordan kan det lade sig gøre med faldstammer på køkkentrappen i nr. 14 med hensyn til fald i faldstammen, og hvad med vægfliser. Man skære den nederste række fliser, og man må så prøve enten at finde en flise der passer eller sætte en række gulvfliser på væggen, så der ligesom bliver en kant. I forbindelse med fald på faldstammer drejer det sig om højst 2 o/00. Andel 125 Kim Johansen Hvad med koldtvandsrøret, havde alle sine rør indmuret i væggen. Man vil få tilsluttet alle indemurede rør igen. Andel 88 Per Larsen Hvad hvis man havde fået etableret el-varme i gulvet. Det er vi i bestyrelsen i tvivl om man må have, når man har fjernvarme. Det vil blive nærmere undersøgt. Andel 94 Ove Kjærgaard Havde fået lagt el-varme i sit gulv for 27 år siden, var det så ulovligt.

4 Bestyrelsen undersøger nærmere. Andel 88 Per Larsen Hvad hvis det er ulovligt, vil bestyrelsen så se i gennem fingrene med det. Bestyrelsen kan jo i sagens natur ikke gå ind for ulovligheder. Der blev herefter holdt en lille pause, og formanden tog kontakt til den rådgivende ingeniør, der havde være med på taget. Han var næsten 99 % sikker på, at vi havde skrevet under på, at vi ikke måtte installere elgulvvarme, da vi i sin tid fik fjernvarme. Andel 88 Per Larsen Da han fik installeret el-gulvvarme, mente installatøren, at hvis man ikke måtte installere elgulvvarme, kunne der sandsynligvis søges om dispensation. Spurgte endvidere om, hvor længe det ville tage, før bestyrelsen havde undersøgt om man måtte eller ej. Det blev besluttet, at bestyrelsen undersøgere nærmere, og svaret vil komme med i referatet. Andel 130 Freddy Neimers Undrede sig over stigningen på 1 kr. pr. m2 i huslejestigning, hvorfor skal de store lejligheder betale mere end de mindre. Alt betales pr. m2. Da vi i sin tid fik nye vinduer, blev det også på denne måde, og der var der faktisk i nogle af de mindre lejligheder, der havde flere vinduer end i de store. Andel 130 Freddy Neimers Mente, at forskellen bliver for stor mellem de små og store lejligheder. Godt nok har vi en billig husleje, men med alle de ting, der bliver lavet i ejendommen, stiger huslejen altid efter pr. m2. Gjorde selv indsigelse den gang vi skulle have nye vinduer, antenne o.s.v. Det er svært at ændre. Andel 140 Berendt Gjorde opmærksom på, at dem med de små toiletter, jo også kommer til, at betale for dem, der får faldstammen ud på køkkentrappen. Syntes kun, at det var rimeligt, og så ingen grund til at klage over det. Kasseren Kan godt regne ud, at der i ejendommen er 160 lejligheder, der stiger med 1 kr. pr. m2. Den reelle værdi er højere, hvis det blev sådan, at lejlighederne bliver givet fri og sælges. Andel 94 Ove Kjærgaard Har selv efterhånden boet i alle typer lejligheder i ejendommen, og bor nu i en 3½ værelses. Mon ikke også andre har haft fordel af det. Det blev besluttet, at afstemningen skulle foregå skriftligt, der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af: andel 103 Jan Holst, andel 88 Per Larsen, andel 40 Gert Andersen.

5 Herefter gik forslaget til afstemning. Der var 40 ja, 13 nej og 1 blank. Forslaget blev hermed vedtaget. 3. Eventuelt. Andel 56 Dianne Koborg Syntes det var en flot beskrivelse og fint forslag, men savnede, at der var blevet udsendt noget information inden afholdelse af den ekstra ordinære generalforsamling. Årsagen hertil var, at vi havde været i tidsnød, og derfor havde valgt, at dele det ud her på den ekstra ordinære generalforsamling. Det var så både ris og ros til bestyrelsen. Andel 52 Monna Schramm Hvornår påbegyndte arbejdet. Tilladelser hos de forskellig myndigheder, skal lige falde på plads, det forventes, at arbejdet påbegyndes i januar/februar måned Skurbyen vil blive placeret ved nr Takkede endvidere for, at forslaget gik igennem. Spurgte om der andre spørgsmål Andel 52 Monna Schramm Hvordan med toiletforholdene. Der vil blive stillet tørkloset til rådighed. Der er endnu ikke taget beslutning om, hvor der skal startes, det bestemmes af firmaet Da der ikke var flere spørgsmål, takkede dirigenten for god ro og orden. El-gulvvarme Som lovet på den ekstra ordinære generalforsamling, har bestyrelsen undersøgt om hvor vidt vi må installere el-gulvvarme. Det var en større omgang for det viste sig, at vi ikke hører under Københavns Energi. Men derimod Energistyrelsen på grund af den mængde varme vi bruger årligt.

6 Det viser sig, at det ikke er lovligt, at installere el-gulvvarme, men man kan søge dispensation, dette vil vi forsøge, at gøre, og håber at vi kan få en sådan inden vi går i gang med faldstammerne. Referent:... Andel 123 Lisbeth Ekelund Dirigent... Andel 95 Christian Andersen

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 1 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog formanden for Kreds 2, Jens Krumholt,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling den 29. maj 2012

Referat af generalforsamling den 29. maj 2012 Andelsboligforeningen KIRSTEN KIMERS GAARD Højdevej 31, st. th. 2300 København S Referat af generalforsamling den 29. maj 2012 Til generalforsamlingen var der 26 andelshavere til stede ud af i alt 158,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5

Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Referat af ekstraordinær generalforsamling Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 på Tapeten, store sal, Magleparken 5 Formand Birgit Ploumann bød velkommen til denne lidt kedelige ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Andelsboligforeningen AMAGERBRO

Andelsboligforeningen AMAGERBRO Referat fra ordinær generalforsamling d. 20. marts 2012, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab samt budget 4. Indkomne forslag 5. Valg af kasserer

Læs mere

Generalforsamling 19-03-2013 Nørre Gymnasium

Generalforsamling 19-03-2013 Nørre Gymnasium Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Fremlæggelse/godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4) Årsregnskab med revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5) Indkomne

Læs mere

Referent: Elizabeth Hjortborg

Referent: Elizabeth Hjortborg Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Hellerup 17. marts 2012 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Tirsdag den 27. marts 2012, kl. 19.00 i Helleruplund Kirkes Sognegård,

Læs mere

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen.

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen. PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN AdvokatL AdvokatL Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År2015, den 13. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S

A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S A/B Egilshus Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013, kl. 18:30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 94 stemmeberettiget

Læs mere

Beboerforeningen Sædding Strandvej

Beboerforeningen Sædding Strandvej Beboerforeningen Sædding Strandvej Referat fra forenineens ordinære generalforsamling afholdt i Andelsboligforeningen Sædding Strandvei's fælleshus 22. marts 2010: Formand Lone Nielsen bød velkommen, og

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 94 medlemmer (svarende til 34%) af 277 var repræsenteret

Læs mere

R E F E R A T. ekstraordinær generalforsamling i A/B A.S.T., 2700 Brønshøj

R E F E R A T. ekstraordinær generalforsamling i A/B A.S.T., 2700 Brønshøj ADVOKAT OLE FISCHER MØDERET FOR LANDSRET FREDERIKSSUNDSVEJ 159, 2700 BRØNSHØJ, KØBENHAVN TLF. 38 28 43 12 FAX 38 28 67 12 www.brh-advokater.dk. DANSKE BANK 3186 3125079016 R E F E R A T af ekstraordinær

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus. År 2004, den 9. juni afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus. År 2004, den 9. juni afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Langelinie Alle 35 2100 København Ø Tlf. +45 72 27 00 00 Fax +45 72 27 00 27 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År 2004, den 9. juni afholdtes

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 Dagsorden: REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 1. Velkomst 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Godkendelse af endelig dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Mogens Taarup bød velkommen til denne 49. Generalforsamling for Skamlebæk Vandværk. Der var mødt 58 medlemmer

Læs mere

Endvidere sagde han, at vores Lokalplan 61 siger, at det er medlemmerne, som kollektivt skal betale for vedligeholdelsen af ledningerne.

Endvidere sagde han, at vores Lokalplan 61 siger, at det er medlemmerne, som kollektivt skal betale for vedligeholdelsen af ledningerne. RØRPOSTEN Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev, afholdt tirsdag den 28. april 2015 kl. 18.30 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev. Formanden, Thomas

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården.

Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården. Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården. År 2011 tirsdag den 28. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for A/B Garvergården i ejendommens gård. Mødt var 19 andelshavere heraf

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ved Classens Have

Referat af generalforsamling i Ved Classens Have af generalforsamling i Ved Classens Have Afholdt den: 27. marts 2014, klokken 19:00 Sted: Østerbrohuset, Århusgade 103 Til stede: 62 stemmeberettigede, heraf 9 ved fuldmagt. Fra repræsentantskabet: Marie-Louise

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 31. marts 2009 Der var mødt 26 andelshavere inkl. næstformand og sekretær fra bestyrelsen samt advokat Susanne Mendoza

Læs mere

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen.

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen. PETER EGEMAR S CLAUS CLAUSEN AdvokatL AdvokatL Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År2014, den 7. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have

Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have Side 1 af 8 Ekstraordinær generalforsamling 25. april 2012 i Ved Classens Have A. Valg af dirigent. Formanden, Marie-Louise Kauman (MLK), bød velkommen, og gik til dagsordenens første punkt, og foreslog

Læs mere

Generalforsamling 19-03-2012 Stengård Skole

Generalforsamling 19-03-2012 Stengård Skole Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Fremlæggelse/godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4) Årsregnskab med revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5) Indkomne

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde torsdag den 5. september 2013 kl. 18.30 på Fuglsanggårdsskolen, lok. 23+24, Askevænget 10, Virum

Referat af ordinært afdelingsmøde torsdag den 5. september 2013 kl. 18.30 på Fuglsanggårdsskolen, lok. 23+24, Askevænget 10, Virum CARLSHØJ Afdeling D Referat af ordinært afdelingsmøde torsdag den 5. september 2013 kl. 18.30 på Fuglsanggårdsskolen, lok. 23+24, Askevænget 10, Virum Til stede var beboere fra 19 lejemål.yderligere 5

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III År 2013, tirsdag d. 23. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I og III i Nannasgade 27, kld.,

Læs mere