Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december Formandens beretning"

Transkript

1 Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 4. december 2016 Formandens beretning Velkommen igen, igen til et af årets højdepunkter i Kaløvig Bådelaug. Som indgangsbøn til dette års generalforsamling kunne jeg fristes til at gentage indholdet i 1.Mosebog kapitel som beskriver Faraos drømme om 7 fede år og 7 magre år. Med denne drømmetydning vil jeg på ingen måde sammenligne mine drømme eller mareridt om livets gang her i Kaløvig Bådelaug. Men substansen i de drømme kan med lidt god vilje sammenlignes med de sidste 4 år, som har været fede år, forstået på den måde at vi har kunnet magte at samle forråd sammen til de år, der kommer. Nogle ville måske på dansk sige, at sætte tæring efter næring. Og når vi nu evner at styre økonomien, er det jo for mig at se vigtigt at vi bruger energien på at drive de aktiviteter, som vi så gerne vil have. Men hvad er der så sket, siden vi var samlet her sidste år den 6. december? Og ikke mindst; hvad har vi så lært af det? Fakta og medlemmer Vi var sidste år 876 betalende medlemmer af klub og havn, og i dag er vi 867. Fordelingen af vore medlemmer er dermed stadig ca. 50/50 på ejer af pladser og sejlere uden pladsandel i havnen.

2 De bådpladser der ikke benyttes af ejeren er på niveau med sidste år, og alle ledige pladser har været lejet ud. Og hvilke opgaver har vi så brugt vores energi på i det forgangne år? Driften af havn og anlæg Sidste år kunne jeg med glæde fortælle, hvorledes en tilbageholdenhed i nyanlæggelser har medført en forbedret likviditet for vores havn. Vi har naturligvis som hidtil vedligeholdt af vore bygninger og anlæg, ganske i henhold til de vedtagne budgetter. Men etablering af et nyt havneudvalg og en proaktiv havneudvalgsformand har nu medført en forøget aktivitet. Det er således glædeligt, at vi sammen med den øvrige bestyrelse kan prioritere en langsigtet plan som ikke blot vedligeholder havnens faciliteter, men også imødekommer fremtidige investeringer. Vores kørende materiel, løftegrej samt materiel Vi har i år arbejdet på højtryk for at implementere den nye stativordning og kan kun glædes ved de mange tilfredse brugere. Det ser ud til, at implementeringen går hurtigere end forventet. Mange har også udnyttet chancen til at lade mast og rig blive på båden. En løsning, som efterlader bedre plads i vores masteskur. Dette til trods for at en ny fin mastekran er monteret, som skulle være noget nemmere at bruge end den gamle. Den gamle er solgt til en sejlklub på Sjælland. Køjerummene har igen i år været drevet af Kaløvig Bådelaug selv. Selvfølgelig i samarbejde med vores restauratør samt jolleafdeling ved events og træningslejre. Udlejningen er igen igen på budgetteret niveau. Vi ser dog et større indtjeningspotentiale i udlejningen, men er vanskeliggjort af at efterspørgslen er overlappende. Et forhold, som vi er meget opmærksomme på, og vil prøve at få optimeret. En del af hytterne/værelserne er nu registreret på Airbnb.

3 Klubliv og udvalgenes aktivitet Vi har også i det forgangne år igen har brugt en hel del energi på at drive sejlklub og sejlsportsaktiviteter, alt sammen som gerne på længere sigt skal vedholde den medlemskreds, vi har. Vi har igen afviklet flere store stævner, både alene som klub og i samarbejde med Sailing Aarhus. Samarbejdet med Sailing Aarhus forventes intensiveret de kommende år, hvor Aarhus er værtsby for World Sailing Det er dejligt igen at kunne konstatere, at vore sejlere atter har gjort sig bemærket mange steder i Europa, og har vundet flotte placeringer, ganske som Michael tidligere kunne berette. Vores ungdomsafdeling har fortsat nettofremgang, og det er glædeligt at se den store aktivitet, der er på øst molen. Men denne aktivitet skaber også trængsel i såvel klublokaler som opbevaringsrum for grej. En opgave, som vi er meget optaget af at løse i vores helhedsplan. Vores skurvogn på jollepladsen er flyttet, men har ved flere lejligheder sommeren igennem været erstattet af et mindre cirkustelt. Dette har på fornemste vis fungeret som samlingssted for deltagere ved sommerens stævner. Vores initiativ med Nacra 17 projektet sidste år har i år tiltrukket flere både af samme type, og vi kan nu bryste os af at have etableret et katamaranmiljø. En aktivitet, som vi arbejder meget på at styrke. Sailing Aarhus, sejlsportscenteret Samarbejdet med Sailing Aarhus har igen i år været i et intensiveret forløb. Planlægningen frem mod (ISAF 2018) World Sailing 2018 er nu for alvor gået i gang. Testevent 2017 kalder på mange frivillige, hvor vi skal medvirke til afvikling af såvel aktivitet på vand som på land. Sejlsportscenteret har holdt 1. spadestik og vil i det kommende år begynde at skyde op af jorden, så det kan være klar til 2018.

4 Jeg er sikker på, at denne etablering vil gavne sejlsporten i hele området og tror stadig på, at vi med et tæt samarbejde kan få maksimalt glæde af den opmærksomhed, der derved skabes for sejlsport også til glæde for Kaløvig Bådehavn. Sejlerskolen Er et initiativ, vi gerne vil støtte alt det, vi kan. Selvom der i regnskabet er bogført et overskud, er det som sådan ikke tænkt som et selvstændig profitcenter. Men der skulle gerne skabes økonomi til de aktiviteter, der tænkes afholdt. Sejlerskolen er en god indgangsvinkel for nye sejlere, uanset om de kommer med båd eller ej. Der har således været afholdt undervisning i både teoretiske og praktiske færdigheder. Sidste års donation af B-one of us er blevet flittigt brugt i løbet af året. Dels som træningsbåd af ligasejlerne, men også af sejlerskolen. Kajakafdelingen Lever et klemt liv på bagkanten af vores klub. Trods det er der godt gang i aktiviteterne som igen i år haft mange aktive medlemmer. Vi vil gerne fremover støtte de aktiviteter mere og forsøge at integrere afdelingen mere i livet på havnen. Kapsejladsudvalget Har på sin helt egen måde formået at skabe vedvarende liv til de ugentlige sejladser, hvad enten det er for friske piger eller vakse drenge. Den ugentlige Ondagsbane afvikles stadig med stor tilslutning. Den genopfriskede distancesejlads De 2 Øer er modtaget med god succes. Kapsejladsudvalget assisteret af Lars Vilhelmsen har igen i år drevet vores medvirken i Dansk Sejlunions ligasejlads. Vores deltagelse i denne begivenhed har igen i år aktiveret personer på tværs af alle aldersklasser i klubben, hvilket, efter vores opfattelse, er formålet med sejladserne.

5 Vores kære sæler Hos vores kære sæler på balkonen over traktorgaragen, holdes humøret højt. Det til trods for at vi i det forgangne år har måttet tage afsked med ærede medlemmer. Alligevel har de på sædvanlig vis deltaget aktivt i havnens vedligehold. Som noget nyt er vores Støtteforening nu en realitet, og med denne levner der sig nu muligheden for at nyde et otium i Kaløvig Bådelaug uden de samme omkostninger som hidtil. Der er således holdt stiftende generalforsamling, som også levner mulighed for at skabe den aktivitet som kræfterne rækker til. Fiskerne Fra sædvanlig pålidelig kilde er det oplyst, at vores Fiskere ikke har været helt tilfredse med fangsten i denne sæson, og den nye rygeovn er således ikke slidt op endnu. En større trussel er dog københavnerspunsen under fiskerhusene, som gennem de senere år er skredet en del. Der overvejes flere løsninger, som kan sikre, at fiskerne og hytterne kan forblive på det tørre. Vore samarbejdspartnere her på havnen Vores lejer af de gule huse, SalonSalon, har nu drevet vores spisested her på havnen siden marts Vi må desværre konstatere, at det til stadighed er svært for vore forpagtere at drive en stabil forretning i det setup, som indtil nu har været grundlaget for samarbejdet. Vi har i bestyrelse og driftsudvalg haft meget opmærksomhed rettet på samarbejdet mellem vore samarbejdspartnere på havnen og vores klubs aktiviteter, for at alle har glæde og fornøjelse heraf. Derfor vil vi i den kommende tid vurdere, hvordan denne aktivitet kan stabiliseres. Sejlsport.dk har i løbet af 2016 fået sig godt etableret på Kaløvig Bådehavn og driver nu en veletableret eventvirksomhed med fokus på teambuilding og lederuddannelse for en række større virksomheder her i DK. Vi ser derfor frem til de kommende år, hvor vi kan drive mere synergi mellem denne aktivitet, Kaløvig Sejlerskole og øvrige partnere på havnen.

6 Sejlsport.dk har også med stor velvillighed stillet både til rådighed for såvel klubbens medlemmer ved den ugentlige kapsejlads, som ved træning til ligasejladserne. Jeg vil takke Søren Tønder og Sejlsport.dk for et godt samarbejde og har store forventninger til fremtiden. Værftet på midtermolen har travlt, og det er en glæde at kunne konstatere, at det kan være svært at få booket plads i værftet. Dette forhold kunne jo give anledning til overvejelse om, hvor vidt faciliteterne skal opgraderes. Årets stander Mange hjælper gerne til i det frivillige foreningsliv, og når man på unik vis er i stand til konstant at tænke på helheden og selv tage ansvar, vil klubben gerne belønne denne indsats med tildeling af klubstanderen. I år gik standeren til Jesper Borg Hansen. Jesper har lagt et stor initiativ i at få skabt gode rammer for vores vinterbade-aktivitet. En aktivitet, som indtil videre er lagt i støtteforeningen, men som vi på sigt forventer at kunne tiltrække flere aktive medlemmer i vores klub. En stor tak til Jesper. Og hvordan har vores økonomi det så? Regnskabet, som vi senere vil præsentere, udviser den forventede positive tendens, som er lagt an de sidste 4 år, og giver os god grund til at være optimistisk for den fremtid, der kommer. Resultatet viser med al mulig tydelighed, at vi igen formår at sætte tæring efter næring her i Kaløvig Bådelaug. Men også, at vi nu kan fokusere på at skabe liv og aktivitet, som jo er grundlaget for, at vi kan skabe gode resultater fremover et jubilæumsår Året der kommer, er et markant år for Kaløvig Bådelaug. I 1967 blev grundlaget for den klub, vi kender i dag, lagt, og vi skal og vil på fornemste vis markere denne begivenhed.

7 Vi er en smule beærede over sammenfaldet med kulturby 2017, men vil opfordre alle med kreative tanker til at melde sig under fanerne til planlægning af dette jubilæum. Sluttelig vil jeg gerne takke hele personalet, som igen i år præsteret en stor indsats. Jeg er sikker på, at jeg gentager mig selv ved at påstå, at man skal være gjort at noget særligt for at kunne servicere en så blandet skare af forskelligheder. Stor tak til alle for det. Med disse ord vil jeg mene at have beskrevet året 2016 for Kaløvig Bådelaug og forventningerne til tiden, der kommer. Med munter sejlerhilsen Niels Frølund Formand Kaløvig Bådelaug.

Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november Formandens beretning

Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november Formandens beretning Kaløvig Bådelaug Generalforsamlingen den 21. november 2017 Formandens beretning Velkommen til et af årets højdepunkter i Kaløvig Bådelaug. Det er en lidt speciel dag i dag. Det er således en sjældenhed,

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 29. marts 2017 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Bevæggrunde for nyt budget Side 4 Resultatopgørelse for samt gl. budget

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 13. november 2018 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Resultatopgørelser samt budgetter - Fælles Side 4 Resultatopgørelser

Læs mere

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Et projekt, der udnytter lokale ubrugte faciliteter, og får kommunens forskellige klubber i samme idrætsgren til at tage ansvar for planlægning og udførsel

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Status Den nuværende bestyrelse har ad flere omgange bedt om afløsning her i 2016. De har

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Aarhus Sejlklubs regnskab

Aarhus Sejlklubs regnskab 1 Aarhus Sejlklubs regnskab 2015-16 Driftsresultatet er et overskud på 503.074 kr. Det er skabt af, at alle afdelinger ligger tæt på eller over budgettet, samtidig med at der i den Fælles Fartøjsstation

Læs mere

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær Jeg har i to år taget tilløb til dette oplæg. For to år siden, den 19. november 2011 stod jeg lige her til Dansk Sejlunions klubkonference. Jeg var som generalsekretær i Det Danske Spejderkorps inviteret

Læs mere

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret Budget for perioden 01.10.17-30.09.18 Nr. Navn Budgetteret 2016-17 RESULTAT HAVNEN -596.873-54161 RESULTAT BYGNINGER -724.888-573857 RESULTAT TANKANLÆG 45.000 74678 EKSTRAORDINÆRE 250261 RESULTAT KLUB

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Nu kan du støtte Aarhusianske ungdoms- og talentsejlere direkte via et økonomisk bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Støt Aarhusianske Ungdomstalenter

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 10. april 2018 kl. 18:30-21:45 Lukket møde 18:30-20:00 Åbent møde 20:00-21:45 Dagsorden Lukket del 1) Velkommen v. formanden 2) Dagsorden 3) Økonomi 4) Info

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan Juelsminde Sejlklub Strategiplan for perioden 2013-2018 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt klubliv. at

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan Juelsminde Sejlklub Forslag til strategiplan for perioden 2012-2017 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Vind, vejr og vand helt tæt på

Vind, vejr og vand helt tæt på Vind, vejr og vand helt tæt på Et projekt, der udnytter ubrugte lokale faciliteter, og hvor kommunen udbyder tilbuddet til alle skoler i kommunen og lønner en tovholder til den daglige afvikling. Projektet

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP CVR nr. 42 84 70 11 ÅRSRAPPORT 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 2013... Dirigent Indhold Side Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling, Kultur og Borgerservice Dato 21. maj 2015

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling, Kultur og Borgerservice Dato 21. maj 2015 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling, Kultur og Borgerservice Dato 21. maj 2015 ISAF Worlds 2018 Aarhus Kommune har i samarbejde med Sport Event Denmark (SEDK), Dansk

Læs mere

Love for Kaløvig Bådelaug

Love for Kaløvig Bådelaug Love for Love for Kaløvig Bådelaug 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Klubbens navn er Kaløvig Bådelaug. Klubbens hjemsted er Kaløvig Bådehavn, Aarhus Kommune. 1.2 Klubbens stander er blå med et hvidt skibsrat.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Kaløvig Bådelaug - søndag, den 5. december 2010

Referat af generalforsamlingen i Kaløvig Bådelaug - søndag, den 5. december 2010 Referat af generalforsamlingen i Kaløvig Bådelaug - søndag, den 5. december 2010 Ad 1: Valg af dirigent Til dirigent blev valgt Jørn Kiel Nielsen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet

Læs mere

Budget og prioritering Version generalforsamling

Budget og prioritering Version generalforsamling Indledning Flere mennesker på vandet, i flere timer er pejlemærket for Dansk Sejlunions arbejde. Dette notat beskriver mål for Dansk Sejlunions arbejde i 2018 og de handlinger, som er prioriteret til opfyldelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 Kaløvig Bådelaug Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 1. Vedtægter a) Det overordnede regelsæt for driften og udviklingen af Kaløvig Bådelaug er gældende love for Kaløvig Bådelaug.

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Vi skriver til jer, fordi vi mener at dansk sejlsport har behov for hjælp lige nu for jeres hjælp.

Vi skriver til jer, fordi vi mener at dansk sejlsport har behov for hjælp lige nu for jeres hjælp. GRAASTEN SEJLKLUB POSTADR. ULSNÆS 27-6300 GRAASTEN Gråsten Sejlklub marts 2016 Har I hørt om vores eksklusion fra Dansk Sejlunion? Kender I til årsag og baggrund? Har I tænkt over, at jeres sejlklub meget

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Hou Matchrace Center

Hou Matchrace Center Hou Matchrace Center Det enestående koncept Hou Matchrace Center (HMC) er etableret i et samarbejde mellem Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI), Egmont Højskolen og Hou Bådelaug. Det enestående koncept

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015

Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015 Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015 1. ISAF Sailing World Championships ISAF Sailing World Championships (ISAF Worlds) er et samlet VM for samtlige olympiske sejlsportsdiscipliner.

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Markedsføre sejlsporten som en attraktiv sport Vi har en unik idræt Vi har en fantastisk visuel sport Vi har en sport med masser af eventyr og historie

Læs mere

Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014

Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014 Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014 Sletten Bådeklub byder velkommen til: Ulla Hardy-Hansen, 1. viceborgmester Thomas Lykke Pedersen, borgmester Per Frost Henriksen, Formand for Fritids-

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2017 i ØSTRIG. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.11/4-15/4 2017.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 8. marts 2018 kl. 19:00 21:45 Dagsorden: 1) Velkommen v. formanden 2) Procedure for godkendelse af referater 3) Procedure for punkter til kommende møder 4)

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Velkommen. - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub

Velkommen. - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub Velkommen - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub 1 Velkommen til Sejlklubben København Det glæder os at byde dig velkommen til vores sejlklub. På de følgende sider kan

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP ÅRSRAPPORT FOR 2016/2017

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP ÅRSRAPPORT FOR 2016/2017 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde Generalforsamling d. 22. november 2017: Forslag fra bestyrelsen: Forslag nr. 1 om fuldmagtsforhold: Nuværende formulering i vedtægternes 13: Til hver bådplads, hvortil der er betalt indskud, gives én stemme

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009.

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009. 1/7 Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009. Tilstede var 109 bådejere samt 37 øvrige medlemmer, i alt 146 personer, hvoraf driftsudvalget var repræsenteret med formand

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Skolerne I Oure Sport & Performance inviterer til TORM Dansk Sejlunion uge 42 lejr

Skolerne I Oure Sport & Performance inviterer til TORM Dansk Sejlunion uge 42 lejr Skolerne I Oure Sport & Performance inviterer til TORM Dansk Sejlunion uge 42 lejr 17. til 21. oktober 2018 Kære alle. Det er med stor fornøjelse at vi kan invitere til 2018 udgaven af TORM Dansk Sejlunions

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Regnskab for Aarhus Sejlklub

Regnskab for Aarhus Sejlklub Driftsresultatet før ekstraordinære afskrivninger er et overskud på 214.263 kr. Det er skabt af bedre resultater end budgetteret i stort set alle afdelinger, herunder flere medlemmer. Vi har gennemgået

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK)

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Indhold: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskab af organisationer 4. Optagelse og ansvar som medlem 5. Udmeldelse og eksklusion 6. Kontingent og indskud 7.

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev februar Amba

Fælles Nyhedsbrev februar Amba Fælles Nyhedsbrev februar 2017 Amba Ny sæson Om lidt går sæsonen 2018 i gang. De administrative forberedelser er i fuld gang. Der er udarbejdet søsætningsplan, som er mailet til bådejere, der har afleveret

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere

Havnechefen har ingen klumme denne gang

Havnechefen har ingen klumme denne gang NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR 86 21 27 14 Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 - Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 Revisions påtegning Regnskabet er gennemgået og beholdningerne er afstemt, ligesom der er foretaget

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Klubkonferencen 2017

Klubkonferencen 2017 Klubkonferencen 2017 Pige sejlerne Sejl og Studér J70 udvalg Thurø sejlklub en ak8v sejlklub Thurø sejlklub 595 medlemmer 368 mænd og 227 kvinder 61.8 % mænd 38.1 % kvinder En stor sejlklub på et lille

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP ÅRSRAPPORT FOR 2016/2017

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP ÅRSRAPPORT FOR 2016/2017 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere