MIDLERTIDIGE HOSPITALS- LØSNINGER FRA CRAMO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDLERTIDIGE HOSPITALS- LØSNINGER FRA CRAMO"

Transkript

1 MIDLERTIDIGE HOSPITALS- LØSNINGER FRA CRAMO

2 Med Cramo er du på sikker grund. Der er sket en kolossal udvikling inden for midlertidige lokaler, og vi er gået ind i en æra, hvor der ikke længere er grænser for anvendelsen. Vores kunder oplever faktisk ofte, at midlertidige løsninger kan være en direkte forbedring i forhold til ældre, slidte lokaler, hvor lysforhold, temperaturkontrol og ventilation ikke er optimale. En midlertidig hospitalsafdeling skal altid fungere på samme høje niveau som den permanente, uden at man giver afkald på god komfort eller et ordentligt indeklima. Hos Cramo lægger vi vægt på at kunne levere midlertidige hospitalsløsninger, der opfylder specifikke krav indenfor hvert område. Vores store erfaring og bredtfavnende standardløsninger, giver en høj grad af fleksibilitet, så vi hurtigt og effektivt kan skræddersy den perfekte løsning til vores kunder.

3 Erfaring og genbrug øger kvalitet og effektivitet. Cramo har en fast gruppe af ansatte, der udelukkende arbejder med midlertidige lokaler. Det betyder, at vi systematisk opsamler viden fra vores projekter og genanvender dem i nye, både i form af know-how, men også i form af standardpakker. Den fremgangsmåde sikrer vores kunder et forløb af høj kvalitet og med færre ubehagelige overraskelser samtidig med, at løsningen er billigere og mindre tidskrævende. Vi genbruger vores viden og løsninger til fordel for kunden og os selv. Vi har hentet massiv erfaring fra bl.a. Herlev Hospital, og derfor kan vi stille med en omfattende know-how inden for området. Vi har standardpakker, der typisk dækker op til 70 % af behovene på en velfungerende hospitalsafdeling, så vi starter aldrig fra bunden, når vi går i gang med et nyt projekt. Det vil sige, at vi kan begynde finjusteringen med det samme, hvor vi fokuserer på de individuelle specialløsninger. Det sparer tid og penge og sikrer samtidig en højere kvalitet. Vi kender betydningen af en grundig dialog tidligt i forløbet, hvor vi afdækker alle eksisterende behov sådan starter ethvert godt samarbejde, og derved sparer begge parter tid, samtidig med vi undgår mindre faldgruber undervejs. Tid er i det hele taget en væsentlig faktor, når der skal opstilles midlertidige lokaler, og hos Cramo er vi eksperter i projektstyring. Vi er vant til at arbejde under et stort tidspres, hvor afdelinger er oppe at køre undervejs, mens vi afslutter arbejdet.

4 Mange muligheder er åbne Cramo har byggeklodserne. Forskellige hospitalsafsnit stiller naturligvis vidt forskellige krav. Hos Cramo er vi i stand til at indgå et tæt samarbejde med sygehuse, hvor vi arbejder hen mod specialløsninger, der opfylder alle krav og tilgodeser alle individuelle behov. Mamografi-afdeling Cramo har opstillet midlertidige mamografiafsnit, der gør det muligt at foretage en scanning hvert 8. minut. Det kræver mørklægningsfaciliteter, hvor billederne bliver fremkaldt øjeblikkeligt, og der kan være tre eller flere omklædningsrum, så alting forløber glidende. Derudover er der naturligvis bly i vægge og døre Så kriterierne for bestråling overholdes. Fertilitetsklinik Forskellige luftarter anvendes til nedfrysning, og der stilles skrappe krav til udsugning. Da man arbejder med følsomt udstyr, er det vigtigt, at der ikke forekommer vibrationer i bygningerne. Derfor har Cramo bygget specielle fundamenter, der ikke er forbundet direkte med gulvet. Derudover kræver afdelingerne ofte meget brede døre, således der er plads til personale ved siden af sengene. Patologisk klinik Når vævsprøver skal analyseres, sker det i laboratorier, hvor det er vigtigt med den rette udluftning. Hospitalernes sterile zoner stiller i det hele taget store krav til bl.a. sluser og ventilation, og Cramo har erfaring med både antibakterielle vægge og forhæng, der dræber og hæmmer bakterier. Endokrinologisk afdeling Behandling med radioaktivt jod stiller særlige krav til rummene, der blandt andet har specialsikrede paneler, der sikrer rester af stoffet ikke kan blive væk. Ambulatorier Når der skal tages imod patienter, er det vigtigt med gode adgangsforhold, dvs. ramper, lifte og elevatorer, når behovet opstår. Cramo har desuden stor erfaring med at integrere hospitalsafsnittene med eksisterende bygninger via specialdesignede sluser, der overholder alle hospitalets krav. Vi kan ligeledes tilbyde overvågning og alarmzoner. Derudover har Cramo bl.a. leveret mid-lertidige afdelinger inden for: Onkologi Gynækologi Jordmoderafsnit Smerteklinikker Geriatri Faldklinikker

5 Det handler om alsidighed. Væggene i Cramos moduler består af paneler, som let kan udskiftes eller forandres, ligesom modulerne kan anvendes enkeltvis eller sammenbygget til større enheder. For at kunne udføre disse individuelle løsninger anvender vi et 3D-program, som hurtigt viser de forskellige muligheder. Vores lokaler kan tilpasses næsten enhver funktion, og Cramos spændvidde går fra de mest specialiserede klinikker til kontorer, undervisningslokaler, reception, køkkener og kantinefaciliteter, toilet og badeforhold samt almindelige opholdsstuer, omklædningsfaciliteter og konsultationslokaler Vi har leveret et lægehotel, komplet med bad, senge, tekøkken og opholdsstue, ligesom vi har sørget for lokaler til undervisning i IT EPM & EPJ.

6 Vi tænker på arbejdsmiljøet. Nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel. Det er vi meget bevidste om hos Cramo, og derfor indtænker vi sammen med kunden forskellige faciliteter, der giver bedre trivsel, som terrasser og udendørs miljø, beplantning, tekøkkener og alskens specialdesignet, individuelt inventar. Vores midlertidige lokaler opfylder de fleste kriterier for det, der normalt kaldes intelligente huse. Al el, tele, IT og data kan samles i særlige teknikrum, og kabelkanaler er trukket i væggene eller skjult bag loftbeklædningen. Alle lokaler har god ventilation og belysning, plus et velfungerende varmeanlæg, der kan suppleres med aircondition, hvis behovet er der, således at indeklimaet altid er behageligt. Det er vigtigt for arbejdsglæden og trivslen, at vores midlertidige lokaler opleves lyse og luftige. Glasarealerne er store i forhold til lokalernes rumfang, og det betyder, at lyset trænger ind i alle kroge. Man kommer ikke til at opleve gener som støj og træk. Isoleringstykkelsen i vægge, lofter og gulve er af høj standard, og vinduerne i de nye C10 og C40 moduler er såkaldte H-vinduer med 3-lags termoruder og solfilm, mens yderdørene er udført i formstabile aluminiumsprofiler.

7 Cramo går forrest på områder som kvalitet, sikkerhed og miljø. Som den eneste materieludlejningsvirksomhed i Danmark er Cramo miljø- og kvalitetscertificeret. Vores ISO-certificering (ISO 9001 og ISO 14001) er en garanti for, at vi konstant har fokus på kvalitets- og miljømæssige forhold. Vi ønsker at skabe det bedst mulige indeklima ved at anvende ressource- og miljøvenlige materialer med lang levetid. Vi undgår materialer, der er optaget på miljøstandard ISO 4000 s observations- og begrænsningsliste, og vi anvender ikke PVC, når der findes brugbare og anvendelige alternativer. Kvalitet, sikkerhed og miljø. Når bygningerne engang i fremtiden er udtjent vi ved endnu ikke hvornår, for gennem en periode på 20 år, er ingen moduler hidtil blevet kasseret på grund af nedslidning, - er det rart at vide, at materialer som gips, og mineraluld i vid udstrækning bliver genbrugt.

8 HVOR, HVORNÅR OG HVOR LÆNGE, BESTEMMER DU. Arkitekter og brugere overalt i Europa anerkender, at Cramos modulsystemer, i deres udformning, giver en meget stor fleksibilitet, og det åbner op for utallige muligheder. Skal den midlertidige bygning være fritstående eller bygges sammen med en eksisterende bygning? Skal der være én etage eller flere? Er der ønsker som specielle overflader, materialer, farver osv. osv. Etableringen af de midlertidige hospitalsafdelinger kan gå stærkt, når man er nået til enighed omkring krav og behov i de nye lokaler. Leveringstiden er kortere end de fleste tror. Vi leverer de nøglefærdige lokaler efter ønske, stort set komplette i den udformning og med det tilbehør, der er blevet bestilt. Cramo tilbyder desuden ydelser i form af projektledelse i forbindelse med selve projektet men også de mere indirekte områder såsom flytning, rengøring, pladsstyring og kontrol. Alt hvad der ikke hører ind under hospitalets kerneaktiviteter, kan man overlade til os. Målet for Cramo er at levere en koordineret indsats, der inkluderer alt udstyr, indretning, diverse ydelser og service. Det er vores bidrag til en enklere håndtering af opgaven og en måde at opretholde maksimal effektivt under hele etableringen. Alt sammen i tryg samarbejde med sygehusenes ledelse.

9

10 NØRRESUNDBY LYSTRUP Lokal fleksibilitet og international styrke Cramo er en virksomhed, hvor vi tænker langsigtet. Vi satser på vores medarbejderes udvikling, og vi har fokus på løsningerne frem for produkterne. Det betyder, at vi er omstillingsparate og dynamiske. Vi er en virksomhed i vækst, og derfor skal vi have stærke samarbejdspartnere, der vil være med til at præge branchen i fremtiden. Med vores 17 afdelinger er vi den materiel udlejningsvirksomhed med flest afdelinger i Danmark. Vor stærke lokale tilstedeværelse vil spare dig for kostbar tid og penge. ESBJERG FREDERICIA RØDEKRO HORSENS ODENSE SVENDBORG KØGE RINGSTED HOLMEGÅRD RØDBY NYKØBING F. KVISTGÅRD HILLERØD GLOSTRUP KBH. S Vi er en fullservice-leverandør der udlejer maskiner, udstyr og flytbare lokaler til byggevirksomheder, industrien og den offentlige sektor. Med aktiviteter i 250 depoter i ti lande er Cramo én af de førende udlejningsvirksomheder i Europa. Alle vores kunder har fuld adgang til dette udstyr, da Cramo kan flytte udstyr på tværs af landegrænser alt efter, hvor efterspørgslen er. Den form for omstillingsparathed er ikke hverdag i udlejningsbranchen. Cramo kan sikre vores kunder en partner, der har styrke og bredde til at løse selv de mest komplekse behov.

11 Hovedkontor: Fabriksparken Glostrup Kontakt: Sussie Wagner Timm Rasmussen Tlf

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ Kvalitet, sikkerhed og miljø - for din egen og andres skyld Hos Cramo skal kvalitet, sikkerhed og miljø ikke bare være i orden det skal være på det højest mulige niveau -

Læs mere

Når driftssikkerhed handler om liv. pålidelige løsninger for sikker og lønsom hospitalsdrift

Når driftssikkerhed handler om liv. pålidelige løsninger for sikker og lønsom hospitalsdrift Når driftssikkerhed handler om liv pålidelige løsninger for sikker og lønsom hospitalsdrift Vi sætter fokus på konkrete løsninger Tryghed, pålidelighed og effektivitet er nøgleord i moderne hospitalsdrift,

Læs mere

Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM

Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM sikkerhedsorganisationens arbejde med indeklima i social- og sundhedssektoren, uddannelsessektoren, den offentlige administration og finanssektoren Indholdsfortegnelse Et

Læs mere

ABC Pavilloner A/S. er mere end seriøst byggeri

ABC Pavilloner A/S. er mere end seriøst byggeri NVIRONMENT / EFFECTIVE / ENERGY EFFECTIVE / ENERGY / ENVIRONMENT / EFFECTIVE / ENERGY / ENVIRONMENT / EFFEC ENERGY / ENVIRONMENT ENERGY / ENVIRONMENT / EFFECTIVE / ENERGY / ENVIRONMENT / EFFECTIVE ENVIRONMENT

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM

Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM Bedre EN BRANCHEVEJLEDNING OM arbejdsmiljøorganisationens arbejde med indeklima i social- og sundhedssektoren, uddannelsessektoren, den offentlige administration og finanssektoren Indholdsfortegnelse Et

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

Nyt Hospital Nordsjælland er

Nyt Hospital Nordsjælland er Nyt Hospital Nordsjælland er Nyt Hospital Nordsjælland er en Roskilde Festival. En stram back-end, styret flow og klar zonedeling tillader forskellighed og udfoldelse for alle et tilsyneladende kaos. Agoraen

Læs mere

DRIFT & ARKITEKTUR. læs inde i bladet. Gentofte Hospital FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK

DRIFT & ARKITEKTUR. læs inde i bladet. Gentofte Hospital FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK Nr. 7 oktober 2014 3. årgang DRIFT & ARKITEKTUR www.hospitaldrift.dk ISSN Nr. 2245-3997 FSTA FORUM FOR SYGEHUS TEKNIK OG ARKITEKTUR WWW.FSTA.DK læs inde i bladet Ny generation overvågningssystem baseret

Læs mere

INDTÆNK ARBEJDSMILJØET VED OMBYGNING, LEJE OG INDRETNING AF KONTOR

INDTÆNK ARBEJDSMILJØET VED OMBYGNING, LEJE OG INDRETNING AF KONTOR BRANCHEVEJLEDNING FRA BAR KONTOR INDTÆNK ARBEJDSMILJØET VED OMBYGNING, LEJE OG INDRETNING AF KONTOR 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 3 3 INDHOLDSFORTEGNELSE 5 FORORD 6 FASER I PROCESSEN 9 DELTAGERE I PROCESSEN 15

Læs mere

OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST.

OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST. OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST. GLEM ALT DET, DU VED OM MIDLERTIDIGE LOKALER. Hører du til dem, der har den opfatning, at flytbare kontorer skal være kedelige, små og ubehagelige barakker? Så har

Læs mere

VISION 2020. Byggeri med mening

VISION 2020. Byggeri med mening VISION 2020 Byggeri med mening Vision 2020 byggeri med mening Publikationen kan hentes på Erhvervs- og Byggestyrelsens hjemmeside: www.ebst.dk Oplag: 2000 stk. ISBN: Trykt udgave 87-91340-35-7 Elektronisk

Læs mere

VELFÆRDSTEKNOLOGI DER SKAL SATSES PÅ VELFÆRDSTEKNOLOGI. Velfærdsdanmark står foran et langt, sejt træk. Heldigvis er der digitale genveje.

VELFÆRDSTEKNOLOGI DER SKAL SATSES PÅ VELFÆRDSTEKNOLOGI. Velfærdsdanmark står foran et langt, sejt træk. Heldigvis er der digitale genveje. DENNE UDGIVELSE ER ET INDSTIK FRA MEDIAPLANET VELFÆRDSTEKNOLOGI FOKUS PÅ UDFORDRINGER OG LØSNINGER Plejesektoren Taleteknologi øger effektivitet og selvtillid hos medarbejderne Nytænkning er nødvendig,

Læs mere

Mogens Garder fra Deif

Mogens Garder fra Deif Efter skiftet til Top-Rengøring, har vi oplevet en markant forbedring af serviceniveauet. Vi har en fin dialog og et godt samarbejde. Top- Rengørings medarbejdere er faldet godt ind i vores virksomhedskultur,

Læs mere

Teknologier til energibesparelser i sundhedssektoren

Teknologier til energibesparelser i sundhedssektoren Teknologier til energibesparelser i sundhedssektoren Bygningsautomatik kan reducere energiudgifterne i bygninger i sundhedssektoren. I dette dokument beskrives teknologier, som bidrager til at mindske

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ hver dag Inspiration til en systematisk indsats DET NATIONALE FORSKNINGSCENTER FOR ARBEJDSMILJØ Arbejdstilsynet Indhold Et godt psykisk arbejdsmiljø hver dag. Inspiration til

Læs mere

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os.

Hvor der handles, der bygges. Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. Hvor der handles, der bygges Velkommen til en bog om Danske Byggecentre, - og hvorfor Danmark ikke ville være helt det samme uden os. 1 Hvor der handles, der bygges I Danske Byggecentre arbejder vi hver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014

FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014 Danske Services Brancheundersøgelse af små og mellemstore virksomheder i servicebranchen 2014: FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014 D a n s k e S e r v i c e s B r a n c h e a n a l y s e 2 0 1 4 S i d

Læs mere

Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN

Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN Godt arbejdsmiljø Fra a-å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN GODT ARBEJDSMILJØ FRA A-Å EN MINIGUIDE TIL ARBEJDSMILJØORGANISATIONEN Hvordan løfter I, uden at få ondt i ryggen? Hvordan forebygger

Læs mere

RF-SKADESERVICE - Kvalitet & grundighed

RF-SKADESERVICE - Kvalitet & grundighed RF- - Kvalitet & grundighed Velkommen til Velkommen har historie tilbage til 1987, med generationsskifte i 2005. Med løbende nye tiltag og opgradering af vores serviceniveau leveres i dag en bred vifte

Læs mere

SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING

SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING SUNDHED & PLEJE GIV PLEJESEKTOREN EN BEDRE BEHANDLING 2 3 ARKITEKTUREN OG DENS VIRKEMIDLER SKAL BRUGES AKTIVT TIL AT FREMME PATIENTERNES FYSISKE OG PSYKISKE HELING. #01 DESIGN & AKUSTIK 5 FLEKSIBELT, ÆSTETISK

Læs mere

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Version 06 Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Sæt tillid på dagsordenen - vær med til at gøre din arbejdsplads mere tillidsfuld Indhold Indhold... 2 Du vil komme til at høre om tillid...

Læs mere

Fremtidens kontorog behandlerrum i den ambulante psykiatri. marts 2014

Fremtidens kontorog behandlerrum i den ambulante psykiatri. marts 2014 Fremtidens kontorog behandlerrum i den ambulante psykiatri marts 2014 SYDDANSK SUNDHEDSINNOVATION / FREMTIDENS KONTOR- OG BEHANDLERRUM I DEN AMBULANTE PSYKIATRI / 2014 / 3 OM SYDDANSK SUNDHEDSINNOVATION

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET. Operation Sikring - Danmarks nye sikringsselskab. Overvågningskameraer Alarm Fingeraftrykslåse ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE DET INNOVATIVE HJEM Oktober 2007 Dynamisk lys er et hit Læs mere på side 12 Komfort, sikkerhed og besparelser Moderne højteknologiske løsninger

Læs mere

Undgå ulykker. Branchevejledning om forebyggelse og håndtering af arbejdsulykker i social- og sundhedssektoren

Undgå ulykker. Branchevejledning om forebyggelse og håndtering af arbejdsulykker i social- og sundhedssektoren Undgå ulykker Branchevejledning om forebyggelse og håndtering af arbejdsulykker i social- og sundhedssektoren Indhold Forord 3 Arbejdsulykker skal forebygges 4 En målrettet indsats Ansvar og kultur Hvad

Læs mere

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO

DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO DOMICIL MAGASIN OM NORDJYLLANDS MEST ATTRAKTIVE KONTORER I KATTEGAT SILO Kattegat Siloen har givet os... Rum til udvikling! Victor A/S en virksomhed med vokseværk. I Kattegat Siloen har Victor A/S haft

Læs mere