Win win med Brian. Gode råd til et hospice i Sdr. Stenderup Læs side 29. Bjert-Stenderup Avis er lagt i arkivet Læs side 9.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Win win med Brian. Gode råd til et hospice i Sdr. Stenderup Læs side 29. Bjert-Stenderup Avis er lagt i arkivet Læs side 9."

Transkript

1 Nummer 2, 18. årgang, februar 2012 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Win win med Brian Læs side 3 Gode råd til et hospice i Sdr. Stenderup Læs side 29 Bjert-Stenderup Avis er lagt i arkivet Læs side 9

2 2

3 3 Meget mindre madspild og bedre økonomi Grøntsager skal vejes for at mindske madspild, siger REMA købmand Brian Andersen, der håber på god opbakning fra kunderne Af Poul Erik Nørgaard REMA 1000 går nu aktivt ind i kampen mod det skjulte madspild, hvor gode, friske grøntsager kasseres alene af den grund, at de ikke har den rette størrelse til at kunne sælges i de danske supermarkeder. I en prøveperiode vil REMA 1000 tage alle størrelser på udvalgte grøntsager ind og sælge dem efter vægt. Det vil give flere valgmuligheder for kunderne og forhåbentligt mindre spild af mad, siger købmand Brian Andersen. I den danske detailhandel er det blevet almindeligt at sælge frugt og grønt efter stykpriser. Det kræver ens størrelser på varen, så forbrugerne er sikre på, at de får, hvad de har betalt for. Derfor stilles der strenge krav til grøntsagers størrelse. For små eller for store grøntsager sorteres fra til fordel for de perfekte størrelser, og der er eksempler på, at hele marker med grøntsager pløjes ned, hvis afgrøderne ikke lever op til minimumsstørrelsen. Win - win - Et stort, unødigt spild af god mad, siger købmanden, som har gjort grøntafdelingen klar til prøveperioden, hvor butikken sælger rødkål, hvidkål og selleri efter vægt i stedet for en forudbestemt stykpris. Det er ikke købmand Brian Andersen der til daglig vejer grøntsagerne. - Når vi tager alle størrelser ind, bliver der flere valgmuligheder for kunderne. De kan købe den størrelse af varen, som de behov for og stadig betale samme lave pris pr. halvkilo. Dermed kan kunderne både spare på pengepungen og samtidig bidrage til at reducere madspildet, derhjemme og på marken, siger Brian Andersen. Indsamler erfaringer Initiativet er et forsøg, hvor REMA 1000 i en prøveperiode indsamler erfaringer med at sælge grøntsager efter varens vægt. - Vi lægger ud med at afprøve enkelte grøntsager i butikken, for vi ved, at det kræver tilvænning for kunderne, hvor vi nok kommer til at skulle minde kunderne om at veje disse varer. Men vi gør det her i den gode sags tjeneste, og jeg håber, at kunderne vil være med til støtte op om initiativet, siger købmanden. Butikken har gjort meget ud af at informere kunderne om det nye initiativ. Kunderne kan finde informationsmateriale i butikken, som forklarer om det skjulte madspild, og hvordan de kan være med til at mindske madspildet. Mindre madspild Kampen mod det skjulte madspild er REMA 1000s seneste initiativ i kampen mod madspild. I 2008 afskaffede discountkæden mængderabatterne og indførte etstyks-priser. Siden da har kunderne i REMA 1000 kunne nøjes med at købe et styk af varen og stadig få varen til samme lave pris frem for at skulle købe tre eller fem styk.

4 4 Nyrenoveret lejlighed i Bjert Lækker 4-værelses lejlighed på 1. sal i stor villa på Gl. Bjært med udsigt til marker, kirke og ådal. Totalrenoveret i 2010 med nyt HTH-køkken, Versace-badeværelse med tør/våd sauna samt spa og stort soveværelse med skabsvæg. Et værelse eller kontor, stor stue, spisestue og stort spisekøkken. Alle rum med massive mahognigulve. Udgang fra køkken til syd/vestvendt tagterrasse og redskabsrum. I alt 35 kvm. opbygget i massivmahogni. Mellem stue og køkken udgang til bryggers med vaskemaskine og tørretunmbler samt ekstra toilet. I køkkenet går loftet i kip, hvor der er indgang til et stort loftrum. Egen parkeringsplads til to biler. En lejlighed, der henvender sig til det modne par, der gerne vil bo i landlige omgivelser men stadig med flere dagligvarebutikker, kro m.v. indenfor få hundrede meter og kun 7 km til Koldings centrum. Køb eller forkøbsret er også en mulighed, idet lejligheden er ved at blive udstykket som ejerlijlighed. Henvendelse kan ske på tlf A conto-forbrug 1000 kr. pr. mdr. Husleje 8000 kr. pr. mdr. Indskud kr. Ledig pr. 1. marts.

5 5 To postkasser på to uger - Jeg ved ikke, hvad der foregår i hovederne på sådanne vandaler, men det er i hvert fald noget, som jeg overhovedet ikke kan sætte mig ind i. Sådan siger Sven Rørbæk, som i løbet af bare fjorten dage i januar måned fik smadret to postkasser på sin adresse overfor hallen i Bjert. - Jeg har fulgt anvisningerne om at placere min postkasse i skel ud mod vejen, men det er åbenbart for fristende for forbigående hærværksmænd, som tilsyneladende mener, at den skal smadres, når den står lige der, hvor de går forbi, siger Sven Rørbæk. - Hidtil har min postkasse hængt på husvæggen ved min fordør, og der har jeg i 20 år ikke været udsat for hærværk. - Nu har jeg på bare fjorten dage fået smadret to postkasser, så jeg kan frygte, at Postvæsenets nye bestemmelser om placeringen af postkasser kan blive en meget dyr fornøjelse for mig, siger Sven Rørbæk. Hærværket er begge gange sket om natten i en weekend, og man kan formode, at det er berusere under vandring på strøget i Bjert, der morer sig med lidt I løbet af bare fjorten dage blev to postkasser smadret overfor hallen i Bjert. hærværk på en ellers kedelig vandretur i det nattemørke Bjert, men det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning. - Jeg er udemærket klar over, at jeg bor i et område af Bjert ved skolen og hallen, hvor der er stor risiko for hærværk, og derfor er det også billige postkasser i kroners-klassen, jeg hidtil har sat op, men det kan alligevel hurtigt blive dyrt, hvis hærvæket fortsætter i samme tempo, siger Sven Rørbæk. Så sent som i det seneste nummer af denne avis kunne man læse om vandaler, der har knækket er række æbletræer, der var nyplantede foran skolen i Bjert, så man er ikke ukendt med meningsløs hærværk i området, - Men jeg må indrømme, at jeg har meget svært ved at forstå, hvad det er for en tilfredsstillelse, man opnår, når man går i gang med at ødelægge og destruere de ting, man render ind i på sin vej. På mig virker det sygt, siger Sven Rørbæk. -pen Nyt fra Bjert Pensionistforening D. 17. januar havde Sdr. Bjert Pensionistforening Åbent Hus i Kærnehuset for, at høre medlemmernes ønsker om aktiviteter. Det var et rigtig godt møde, hvor der fremkom mange gode forslag. Disse forslag vil foreningen arbejde videre på. Der kom så mange forskelligartede forslag så det kan blive svært, at få plads til alle, men vi prøver. Hvis der er ønske om det kan nogle af aktiviteterne foregå om aftenen. Dog ikke tirsdage. Der vil være åben for tilmelding til de forskellige aktiviteter, de nedennævnte dage i uge 7. Vi vil gerne vide hvor stor interessen er for de forskellige aktiviteter. Så mød op den første dag, så vi kan se hvor stor interessen er for de enkelte aktiviteter. Kan du ikke møde første dag skal vi bede dig ringe til en fra bestyrelsen og oplyse hvilken aktivitet du gerne vil deltage i. Alle aktiviteter er både for damer og herrer samtidig. Mad for mænd er nok mest, kun for mænd. Da foreningen ikke ligger inde med alle spil af forskellig art bedes du i første omgang tage med hjemmefra. Alt efter interessen finder vi en løsning. Billardbord er ikke indkøbt. Vi vil først se tilslutningen, så er du til billard så ring venligst. Vi har pt. 2 tilmeldinger. Vi har følgende foreløbige program med start mandag d. 13. februar og resten af ugen. Alt efter interessen vil vi straks igangsætte de aktiviteter med tilstrækkelig tilslutning straks. Se fremover opslag i Brugsen, Statoil, Rema 1000, Egebo og opslagstavler på Havevej, Solkær og Engdalen samt i Bjert-Stenderup Avis og Mandage: - Musik: Mellem Du møder op med dit musikinstrument. Det kan både være øvede, som uøvede. Når Husorkestret er etableret bliver der også mulighed for Syng med arrangementer. - Kort- og brætspil samt dart: Mellem ca Tirsdage: - Let motionsgymnastik: Mellem ca For både damer og herrer. Onsdage: - Mad for mænd : Mellem Curling: Mellem ca Torsdage: - Mad for mænd : Mellem Der er hold pt. - Håndarbejde af forskellig art: Mellem ca Fredage: - Holdes åben for aktiviteter. Vedr. Krolf: Der var 2 tilmeldinger til Krolf, men der skulle gerne være flere. Vi vil ikke lægge os fast på hvor mange der skal være tilmeldt, men som minimum bør der være 10 personer. Husk på der skal investeres i oprettelse af bane. Bestyrelsen: Laurits Bjerg tlf , Erik Piihl tlf , Gunner Nielsen tlf , Bodil Sørensen tlf og Angela Winter tlf Husk D. 21. februar kl i Kærnehuset vil Eva og Erik Piihl vise billeder fra deres krydstogt i Grønland. Fra Kangerlussuaq (Sønderstrømfjord) til Ilulissat (Jacobshavn) til Qeqertarssuaq (Godhavn) på Diskoøen til Uummmannaq og tilbage til Kangerlussuaq. Sejltur mellem isbjerge, helikoptertur over gletseren Eqip Sermia på Hvaljagt med kamera op at gå på indlandsisen. Af hensyn til kaffen bedes du tilmelde dig senest 17. februar på tlf eller

6 6 Discount med holdning Danmarks billigste butik Meget mere åbent... Mandag Fredag Lørdag Hver Søndag

7 7 Bolig søges Vi søger: Leje-bolig i Sdr.Stenderup. Vi er: 1 kirkesanger, 1 bibliotekar og 1 kat. Vi ønsker: Fred og ro, en have og 80 -??? kvm. Karsten og Eva Marie tlf : eller Generalforsamling Der holdes generalforsamling i Bjert-Stenderup Medieforening d. 21. februar 2012 kl i redaktionslokalet i Bjert-Hallen. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Bestyrelsen Træpiller Til folk med stokerfyr kan vi tilbyde træpiller af god kvalitet og med en god brændeværdi. Vi har både småsække, storsække og løsvare. Der er mulighed for selv at hente. Medbring evt. selv emballage. Man bedes ringe inden afhentning. Ring, hvis der ønskes priser på løsvare og levering. Sønder Stenderup Maskinstation Gammel Ålbovej 1 A 6092 Sønder Stenderup Tlf.: Bøgebrænde sælges savet/kløvet og tørt Leveres i Bjert-Stenderup området Henvendelse Jens Barsøe tlf

8 8 Kuhrt & Pedersen Tømrer- og Snedkerforretning ApS Stenderupvej 226, 6092 Sdr. Stenderup Ombygning Nybygning Reparation Isolering Tilbygning

9 9 Avisen i lokalarkivet Bjert-Stenderup Avis er nu også kommet i arkivet. Onsdag den 25. januar mødte redaktøren, Sven Rørbæk, op i Lokalarkivet på Egebo i Bjert med to flyttekasser. De indeholdt en komplet samling af Bjert-Stenderup Avis, som udkom første gang i februar Dermed er de første 17 årgange af den lille lokale nyhedsformidler sikret for eftertiden. - Det er vi meget glade for, siger Morten Bøge, formand for Lokalhistorisk Forening. Bjert-Stenderup Avis er ret enestående for et lille lokalsamfund som vores. Den er en lokalhistorisk perle, som fortæller meget om udviklingen i samfundet. Ikke bare gennem journalistikken med avisens artikler om aktiviteter, foreninger og portrætter af enkeltpersoner, men også i kraft af de mange lokale annoncer, som løbende fortæller deres egne små historier om foreninger og virksomheder. - Avisens ildsjæl fra starten har været og er stadigvæk Sven Rørbæk, som har formået at samle en lille flok omkring sig, som måned efter måned i nu 17 år har sørget for, at borgerne i Bjert og Stenderup får lagt en avis med sidste nyt fra lokalområdet i postkassen. Det er utroligt flot og værdifuldt, siger Morten Bøge. Bestyrelse på kursusbænken Samme dag, som avisens redaktør mødte op i Lokalarkivet, var bestyrelsen for Lokalhistorisk Forening på kursusbænken. Det handlede om EDB og elektronisk registrering af de mange arkivalier, dokumenter, foreningsprotokoller, fotografier og meget mere, som lokalarkivet har modtaget fra foreninger og enkeltpersoner siden starten for bare fem år siden. Underviser på kursus var stadsarkivar Bestyrelsen i Lokalhistorisk Forening på kursus med stadsarkivar Birgitte Dedenroth- Schou som lærer. Birgitte Dedenroth-Schou fra Stadsarkivet i Kolding. Registreringen af de mange arkivalier ligger i en database, som har til huse hos Sammenslutningen af Lokalarkiver i Vejle. Mød slotsherren Lokalhistorisk Forening har generalforsamling onsdag den 22. februar på skolen. Som optakt fortæller museumsdirektør Poul Dedenroth-Schou om sine 35 år som leder af Koldinghus, om slottets fantastiske historie og den unikke restaurering af sydfløjen. Måske giver han også et bud på slottets fremtid som museum i en verden, hvor elektronik fylder enormt meget. Den del af mødet er åbent for alle. Foreningens første arrangement i det nye år var en billedaften. Trods hård konkurrence fra de danske håndbolddrenge, som samme aften måtte se sig slået af polakkerne ved EM, fandt knap 40 interesserede vej til skolens aula. Her fortalte en veloplagt Anne-Margrethe Staugaard om "livet på gårdene i Sønder Bjært Sogn op gennem tiderne. Hendes fortælling var ledsaget af en masse gode billeder. Mødet var samtidig en opfølgning på temaet i Bjert Kalender 2012, som indeholder billeder af 12 gårde i sognet, og den nye plancheudstilling i lokalarkivet. Udstillingen viser før og nu billeder af 30 gårde i lokalområdet, ledsaget af en kort fortælling om ejendommenes historie og ejerforhold. Udstillingen kan ses i lokalarkivets åbningstid torsdag kl Den nye kalender kan stadigvæk købes i lokalarkivet, på Statoil og i Danske Bank på Skartvedvej. Prisen er 100 kr. -au Redaktør Sven Rørbæk bærer Bjert-Stenderup Avis i lokalarkivet. Anne-Margrethe Staugaard - fortalte om livet på gårdene.

10 10 Nyhedsbrev Hvad er en landsby? Jeg sad forleden og så magasinet Penge på DR1. Det handlede om udkantslandsbyer med butiksdød, forfaldne huse, nedlagte skoler og børnehaver og til stadighed masser af til-salg-skilte. Ikke landsbyer, man kunne tænke sig at flytte til, selv om borgerne der kender hinanden og tager vare på hinanden. Pointen i udsendelsen var, at disse landsbyer faktisk var for dyre i drift fx mht. hjemmepleje, busdrift, postvæsen osv. og det på trods af, at servicen var ringe og resultatet ikke noget at råbe hurra for. Disse landsbyer har ingen fremtid. Landsbyer i Kolding Det er ikke sådan en landsby, vi bor i. Jeg har lige været til møde i kommunens Landsbyforum, som samler Koldings 20 landsbyer i et samarbejde. Formanden kaldte vist landsbyerne i Kolding Kommune for baglandslandsbyer. Vi samarbejder landsbyerne imellem, men vi konkurrerer også. Hvilken landsby vil man gerne flytte til? Vi skal tage imod de udviklingstilbud, som kommer, fx fjernvarmen, som nu heldigvis ser ud til at blive en realitet. Kun aftaler med de store forbrugere mangler at komme på plads. Faktisk tager Kolding hånd om landsbyerne. Desværre ikke nok, for bevillingerne er små, ca. 1,2 mill. til 20 landsbyer. Vi har lige haft fordelingsmøde, og jeg vil sige, vi plejer at være hensynsfulde og tage ansvar for hinanden, men knivene sidder altså i ærmet. Det lykkedes, og alle, som søgte, fik lidt. Resultatet skal bare lige konfirmeres politisk, inden det meldes ud. Hvordan skal her være? Hvad kan man ellers forvente i en landsby? Det er OK, at man ikke kender alle, men det er hyggeligt at hilse. Det er fint, at der er fortov nogle steder (og så skal de helst ikke være i stykker som nu), men de må såmænd gerne være med grus, og der må gerne se lidt landby-agtigt ud. Der skal være foreninger og frivillige, som tager sig af sport, historie, børnenes fritid, pensionister osv. og folk skal bakke op. Der må gerne være pænt uden at være friseret (og det går nok ikke i fremtiden uden frivillighed også her). Der skal være fremdrift og initiativ, og selvfølgelig er skole, butikker og håndværkere vigtige. De skal også bakkes op. Hvordan skal her være? Hvis du er interesseret i den debat, så kom til beboerforeningens generalforsamling onsdag den 29/2 kl på skolen. Lisbet Friche

11 11 Unge spillede i Ålborg Flere unge fra Stenderup-halvøen var sammen med deres musiklærer Per Horup til alle tiders weekend i Ålborg, hvor Ungdomsringens Musikfestival blev afholdt. Her spillede 260 ungdomsskolebands fra Danmark, Norge, Polen, Sverige og Færørerne. Her følger lidt om deres oplevelser: Fredag d. 20/1. Igen i år drog de to hold fra ungdomsskolens banddoktor hold til Aalborg. 13 elever fra Bjert og Stenderup og tre elever fra Christiansfeld var spændte og for nogle af elevernes vedkommende var det 2. gang de skulle opleve den kæmpe festival i Aalborg Congress Center. Mere end 200 bands og mellem 10 og 20 tusinde mennesker besøger festivalen i løbet af weekenden. Sigurd, Sigurd, Johan og Jakob fra Sdr. Bjert er de første, der skal trykke den af på en af de 10 scener. Det andet hold når desværre ikke at spille, men er fuldt ud tilfredse med at være med til dette storslåede arrangement. Efter en aften med mange indtryk begiver vi os ved midnat ud til skolen, hvor vi indlogeres sammen med hundredvis af andre. Enkelte elever sover først ved 4- tiden og er lidt svære at vække næste morgen. Lørdag står på massevis af koncerter, møde med ligesindede og bands som de mødte året før. Slik, is og sodavand indtages i rigelige mængder. Ungdomsringen afholdt dette år festivalen for 30. år i streg, og derfor slutter dagen af med et brag af en koncert med et af Danmarks bedste live-bands Blue Van, som selv har spillet på festivalen i 1994 som et ungdomsskolehold og siden har fået stor succes i Tyskland, USA og Danmark. Alle var enige om, at de havde en kæmpe oplevelse og på trods af de mange indtryk var der først ro i bussen, da den nærmede sig Kolding ca. kl søndag morgen. Der var gang i den, da 13 elever fra Stenderup og Bjert var til musikfestival i Ålborg.

12 12 Forkæl dig selv -og dem du holder af Tlf.:

13 13 To nye instruktører Det gav pote, da Bjert-Hallen her i avisen annocerede efter nye instruktører til hallens motionscenter. Rentfaktisk meldte der sig to meget kompetente instruktører, som er indstillet på at gøre en frivillig indsats for borgerne i lokalsamfundet. Anette Rasmussen er indehaver af klinikken Bjert Body Zone på Bjert Vestervang med speciale i massage, akutpunktur og zoneterapi, så hun ved en hel masse om, hvordan kroppen skal plejes og trænes. Lige så kapabel er den anden frivillige, der meldte sig. Kenneth Pedersen er uddannet fysiote - rapeut - og arbejder som sådan til dagligt i Haderslev. Kenneth er nytilflytter og ser sit nye instruktør-job som en chance for at skaffe sig et netværk og bekendtskaber i sin nye hjemby. Brugerne af Bjert-Hallens Motionscenter kan frit trække på de nye instruktører. Deres telefonnumre findes i motionscenteret - eller man kan finde dem på hallens hjemmeside. rør- Generalforsamling 2012 Onsdag d. 29/2 kl i skolens aula. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Kassererens reviderede regnskab til godkendelse 5. Indkomne forslag (afleveres 8 dage før) 6. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent 7. Valg til bestyrelsen. På valg er: Jette Hvidtfeldt, Ane Odgaard, Peter Ring, Jørn Ole Gubbertsen Valg af suppleanter. Valg af revisorer (vælges hvert år) 8. Eventuelt Der serveres kage, kaffe/te og øl/vand Velmødt! Venlig hilsen fra bestyrelsen.

14 14 Vi byder gamle og nye kunder velkommen Sdr. Stenderup Kirke Søndag den 19. feb. kl Fastelavns-gudstjeneste med dukketeater. Børnene må gerne møde udklædte op i kirken. Efter gudstjenesten slås katten af tønden og der er fastelavnsboller og saftevand/kaffe i konfirmandstuen. Onsdag den 6. marts kl Tirsdagsklub Påskens billeder Sognepræst Tine Illum viser, hvordan påskens begivenheder er blevet fortolket af kunstnere op gennem tiden. Hun kommer også ind på, hvad de betyder for os nu. Kaffe / brød for 20,00 kr. Alle er velkomne. PROFESSIONELT ARBEJDE UDE SOM INDE! østergaard sammentømrer gerne et uforpligtende tilbud,på alt tømrer- og snedkerarbejde. Tlf.: TøMRER- OG SNEDKERMESTER

15 15 Lejlighed udlejes i Sdr. Stenderup Ca 135 kvm. med dejlig have og terrasse. Mdl. leje kr el og vand inkl. + varmeforbrug. Henvendelse Barsøe el Bolig søges Vi søger: Leje-bolig i Sdr.Stenderup, Vi er: 1 kirkesanger, 1 bibliotekar og 1 kat. Vi ønsker: fred og ro, en have og 80-??? kvm. Karsten og Eva Marie tlf: eller Klaver-spiller søges Vi er gruppe ældre der synger sammen 2 eftermiddage om måneden. Vi søger en pianist, ung eller ældre, til at spille almindelige danske sange. Henvendelse til Axel Hjort-Enemark Tlf.: Charmerende lejlighed ledig I det gl. mejeri i Sdr. Stenderup Bus til Kolding lige ved døren. Husdyr tilladt. 2 værelse 85 m2 i 2 plan. Husleje 4000 kr. + forbrug. Depositum kr. Forudbetalt leje 4.000,- kr. Henvendelse Computerforeningen Generalforsamling tirsdag d. 28. fabruar 2012 kl i Netcaffeens nye kaffestue i Mejeriet, Sdr. Bjert. Dagsorden iflg. vedtægerne. Husk, forslag skal fremsendes til formanden senest 8 dage før generalforsamlingen. Overvej gerne nye emner til bestyrelsen. Medlemmerne påvirker selv udviklingen. Kære medlemmer, bak op om foreningens arbejde og mød talstærkt frem. Bestyrelsen Foreningen er vært ved en øl/vand

16 16

17 17 God opbakning til nyt løbehold Tirsdag den 24. januar 2012 var denne vinters første kuldedøgn og samtidig også dagen, hvor løbeklubben PULS 6091 havde første træning for nye løbere på begynderholdet. Derfor var initiativtagerne også ekstra spændte på tilslutningen, men blev heldigvis positivt overraskede, da cirka nye 20 løbere mødte op for at få information om løb og deltage i den første træning. "Vi er meget glade for at se så mange løbere", siger de to træningsvejledere Gert Mølgaard og Gunnar Kjergaard og fortæller: "Vi starter stille og roligt op, så alle kan være med. Nybegynderne starter med at skifte mellem gang og løb, mens de mere erfarne løbere selvfølgelig tager hele ruten i løb. Planen er, at vi tilrettelægger vores ruter, så man kan vælge til og fra, efter hvor længe og hvor langt man kan løbe."puls 6091 blev dannet af lokale løbeentusiaster i Bjert, som gerne ville dele glæden ved løb med andre. PULS 6091 ønskede at organisere sig mere og dele løbeglæden med endnu flere, og klubben valgte derfor pr. 1. januar 2012 at blive en del af Bjert Idrætsforening.Der er løbetræning om tirsdagen kl (begynderhold) og fællesløb om torsdagen kl og om søndagen kl Mødestedet er ved Bjert Hallen. Der er løbende tilmelding, så interesserede kan bare møde op. Løbekontingentet er 150 kr. for et år.for yderligere information kontakt de to træningsvejledere Gert Mølgaard på tlf eller Gunnar Kjergaard på tlf eller læs mere på Astrid Skovmand og Barbro Kuypers ved mixerpulten. I skrivende stund er deres præstationer ved at blive mixet og klippet sammen, så det endelige resultat er klar til at komme ud til rigtig mange af landets skoler. Fra Bjert-Stenderup til Chicago via Randers Astrid Skovmand fra Agtrupskov og Barbro Kuypers fra Sdr. Stenderup fik sig en lille oplevelse, da de var med musiklærer Per Bertelsen i Randers for at indspille sange til en cd, som til foråret skal udkomme sammen med et musikmateriale. Pigerne kastede sig frisk ud i opgaverne Billedet er lidt opstillet, for der er kun en pige inde ad gangen, når der indspilles. Mange sekvenser blev taget om mange, når den rigtige tone ikke lige blev ramt. i studiet Macværk, som ligger i Randers midtby. Der skulle i alt indspilles seks sange, hvoraf pigerne skulle medvirke på de fem af numrene. Da handlingen i stykket foregår i 30 ernes Chicago, så er musikken også inspireret deraf. Der er bl.a. blues og charleston numre. I et af numrene indsang pigerne på skift tre forskellige stemmer. Når det hele så bliver lagt oven i hinanden mange gange, kommer stemningen frem som i de gamle Andrew Sisters indspilninger. Begge piger synger meget i deres hverdag i skolen og i alle mulige andre forskellige sammenhænge, så de var ikke så nervøse for opgaven. Lidt sommerfugle i maven, men de blev hurtigt skudt i sænk med nødder, rosiner og burgere fra MacD. Der skulle have medvirket en tredje pige, nemlig Andrea Heick Gadeberg, men hun var desværre syg med halsbetændelse på indspilningsdagen. Musicalen udkommer til foråret under titlen Chicago Cartoon. Den er skrevet af Per Bertelsen, Sdr. Bjert og John Halskov, Randers. Der er en helt speciel historie bag denne udgivelse, som vi her i avisen vil skrive om, når bogen udkommer. Bjert-Stenderup Avis - lige ned i din postkasse

18 18

19 19

20 20 Små palæer i kornmarken Stafetten indehaves denne gang af Gudrun Dam, Binderup Villavej, Binderup. STAFETTEN Den 1. september 1995 var der en artikel i JydskeVestkysten skrevet af Niels Chr. Larsen med ovennævnte overskrift: Midt ude på landet ligger Binderup Villavej. Få meter grusvej - og fire små palæer, bygget først i århundredet som aftægtshuse for de store proprietærer på egnen. Det virker næsten naturstridigt, som de ligger der i det blødt kuperede østjyske landskab. Solide pompøse bygninger - som normalt kun ses i de fine gamle patricierkvarterer i landets købstæder. Men dér ligger de altså - og gemmer sig lidt bag bevoksningen - umiddelbart over for landsbyen Binderup og øst for vejen fra Sdr. Bjert til Sjølund. Med fine navne. Det ene hus hedder Gratia, det andet Hynding, det tredje Paaskehøj efter højen, som ligger i baghaven. Det fjerde er, så vidt vides, navnløst. Gravhøj i haven Påskehøjene er oprindelig navnet på tre høje øst for Binderup. De indgik i gamle tider i en gruppe på 12 høje, der lå som muldvarpeskud i landskabet. Allerede midt i sidste århundrede var flertallet af højene jævnet af ploven - og i dag er kun en enkelt bevaret: Paaskehøj, som er et synligt fast minde om befolkningen i Bronzealderen for ca. tretusinde år siden. Gravhøjene var begravelsessteder for fremragende mænd og kvinder, der har levet her som de største og bedste blandt ligemænd. Og ved foden ligger så de fire små palæer. Alle med tilknytning til de gamle Uldall-, Juhl- og Bogh-slægter på egnen. Historien er, at Falle Uldall udstykkede marken Tyreløkke med 50 tønder land fra Binderupgård og byggede et af husene. Det gik ham vist ikke så godt, og i de følgende år blev de øvrige huse bygget - og fungerede som aftægtshuse for proprietærer og enker i Binderup. Det var fra gårde som Binderupgård og Kellerup. Et passende sted var de med udsigt til både Lillebælt og Skamlingsbanken. Og ganske standsmæssige hus for de store proprietærer på egnen med den fede jord. Og så har årene ellers formet sig efter et indviklet mønster med gårdene ud og ind af slægterne indtil i dag, hvor samtlige fire huse er på»fremmede hænder - og stadig en lille overraskelse i landskabet. Torben Lindegaard, som er formand for Foreningen Stråtag (en forening under paraplyorganisationen Bygningskultur Danmark) skriver: Lige øst for Binderup landsby ligger Binderuplund, som er en lille villabebyggelse fra starten af 1900 tallet. Disse villaer er opført som aftægtsvillaer for nogle af de store gårde i Binderup. Der er tale om meget store og fornemme villaer med betydelige arkitektoniske ambitioner. Villaen Paaskehøj, som er opført 1912 i en slags jugendstil, er den mest bemærkelsesværdige. Denne lille villaby er et kulturhistorisk interessant træk, som viser de store gårdes sociale position på egnen. I Paaskehøj 1995 stil og størrelse minder de mest af alt om et borgerligt villakvarter i udkanten af en større købstad men de ligger altså midt ude på landet og vidner om en gårdejerstand, der ikke på noget område vil stå tilbage for velhavende byfolk. I Fortidsminder på Kolding-egnen er "Påskehøj" bl.a. beskrevet som meget anselig, men stærkt omdannet høj. Nærmest af aflang trekantet form m i nordsyd, m i ø-v (mod nord) afsmalnende mod syd til 6-7 m, indtil 5 ½ - 6 m høj. Stejle sider mod vest, nord og øst. En fodsti fører i højens længde fra syd op over og omkring toppen. Høj bevokset med græs, krat, birke og bøgetræer; mest i højens periferi. Stien er opad nordsiden stabiliseret med grene fæstede med nedrammede tynde pæle. Langhøj, Oldtid (3950 f. Kr f. Kr.) Stensætning, Oldtid (3950 f. Kr f. Kr.) Gravhøjen Paaskehøj Min mand, Asger og jeg overtog Paaskehøj i marts 1996 efter Agnete Neergaard- Holm. Vi flyttede fra Arnum ved Gram, hvor min mand havde haft blandet dyrlægepraksis med speciale i heste i 20 år i et kompagniskab med 3 andre dyrlæger. Efter en ulykke valgte Asger at afhænde sin praksisandel og fik ansættelse i Fødevarestyrelsen. Vi rykkede teltpælene op og gik på boligjagt. Jeg er sønderjyde og er født på østkysten og havde et stort ønske om at bo tæt ved vandet et eller sted mellem Kollund og Haderslev. Efter at have set sådan ca. 20 boliger uden at have fundet det rigtige så vi pludselig en annonce i Jyllands Posten med et flot billede af villaen Paaskehøj. Det var lige noget for os!! Men der var blot den hage ved det, at det jo ikke var Sønderjylland, selvom det var meget tæt på Skamlingsbanken. Vi blev meget facineret af villaens arkitektur, dens atmosfære, lysindfaldet, den

21 21 TvBjert genopstår - på nettet! smukke udsigt ud over Lillebælt, udsigten til Skamlingsbanken, naturen omkring Paaskehøj og det meget specielle, at der var fredet gravhøj i haven. Handelen gik i orden, og vi har løbende renoveret Paaskehøj både udvendig og indvendig. Husstanden består af Asger og Gudrun, 1 brun Labrador, 2 sorte katte, 1 Nordbagge samt 9 høns. Matriklen er på godt 4 tdr. land, som levner god plads til folk og fæ. Vores børnebørn (den ældste er 5 år) elsker at gå på opdagelse på Paaskehøj. Et gammelt bøgetræ midt på højen byder på gode udfordringer, hvis man har lyst til at kravle i træer. Asger har genoptaget sin beskræftigelse som praktiserende dyrlæge og tilbyder undersøgelse og behandlinger af fortrinsvis heste, hunde og katte. Paaskehøj er som fredet gravhøj offentlig tilgængelig, d.v.s. at alle, der har lyst og interesse, kan tage en turrundt om og op på højen, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt ud over kornmarkerne til Lillebælt og Skamlingsbanken. Jeg giver hermed stafetten videre til Hannah Ravn, Stenderuphagevej 1, Nye og gamle friske kræfter er klar til at relancere TvBjert på internettet, med nyt logo og grafisk profil, udviklet af Grafisk Frihed. I første omgang, vil alle de gamle udsendelser blive uploadet. Senere vil det løbende blive produceret nye indslag fra Sdr. Bjert og Sdr. Stenderup. Alle har mulighed for at blive tilmeldt en mailingliste, så hver gang det er ny aktivitet på kanalen får i et link, lige ned i jeres inboks. Tilmelding kan ske på eller skriv jeres adresse på lister som bliver at finde i Brugsen og i Rema Hvis i er på Facebook, kan i også gå ind på og tryk "synes godt om", så bliver i opdateret på jeres facebook væg. Hvis i har ideer til indslag, kan i ligeledes sende en mail til os. Du finder TvBjert på disse webadresser: God fornøjelse! Paaskehøj 2010 Flot eksamen Så er det igen lykkedes en lærling ved AB Electric A/S at få medalje og diplom for sin svendeprøve som elektriker, styrings- og reguleringsteknik. Det er ikke hverdagskost indenfor faget, så det var en glad, ny svend, Daniel Kristensen, og en stolt mester, Arne Holm, som fejrede de mange 12-taller ved firmaets nytårskur på værkstedet i Agtrup.

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Julemanden skal vækkes.

Julemanden skal vækkes. Bladet For Rørbæk & Opland - November 2005-15. årgang Julemanden skal vækkes. Lørdag d. 10. December kl. 10.30, så han kan nå at blive vågen til han skal ud med de mange gaver. Kom og hjælp med at vække

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

September 2012-32. årgang

September 2012-32. årgang September 2012-32. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Ole Gundersen Lundgårdsvej 12 8300 Odder Tlf.: 21 54 75 35 Mail: og.privat@hotmail.com

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Projekt Besættelsestidens Han Herred

Projekt Besættelsestidens Han Herred Læs i dette nyhedsbrev Projekt Besættelsestidens Han Herred stormøde på Sanden Bjerggaard tirsdag 9. april kl. 19.00 Hyggeeftermiddag på Bratskov i Brovst torsdag 21. marts kl. 14.00 Besættelsestidens

Læs mere

Drejebog til efterskoler der Cykler mod Sult

Drejebog til efterskoler der Cykler mod Sult Drejebog til efterskoler der Cykler mod Sult Vi er glade for, at I har valgt at deltage i cykelsponsorløbet Vi Cykler mod Sult. I denne drejebog finder I idéer til, hvordan I forbereder, arrangerer og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje...

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje... Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning omfatter de i årets løb behandlede væsentlige forhold vedrørende foreningen og dens medlemmer, samt andre forhold, der måtte have medlemmernes interesse Bestyrelsens

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

sognepræst Birgit Lundholm, Kl. 12.15 sognepræst Birgit Lundholm, sognepræst Kl. 10,30 Birgit Lundholm, Kl. 09.00: sognepræst

sognepræst Birgit Lundholm, Kl. 12.15 sognepræst Birgit Lundholm, sognepræst Kl. 10,30 Birgit Lundholm, Kl. 09.00: sognepræst Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.3. februar. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 15. februar Fastelavn Kl. 10.30 Birgit Lundholm, 22. februar 1. søndag i fasten Kl. 12.15 Birgit Lundholm,

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Årskalender 2014 2015

Årskalender 2014 2015 Årskalender 2014 2015 Version 1.0 opdateret den 28. juni 2014 August 11. Første skoledag 9.00 Alle møder ind. Alle mødes ved flagstangen og 0. klasse hjælper med at hejse flaget, mens vi synger I Østen

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

MERE GADEVANG. Konkrete forslag fra bordene sidste runde:

MERE GADEVANG. Konkrete forslag fra bordene sidste runde: MERE GADEVANG Konkrete forslag fra bordene sidste runde: Asylet som kulturhus: Byde ind med kommunikation, branding, hænder, pulsen Visualiserer, vi står last og brast i Gadevang Hjemmeside Byttebørn,

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Laven Børnehave 29/10-2014 Dirigent: Jakob Referent: Bodil Larsen Formandens beretning Af Bente Jensen Bestyrelsen den bedste måde et møde mennesker

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015. Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter.

Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015. Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter. Jyllinge havn generalforsamling 13/1-2015 Ole præsenterer bestyrelsen, revisorer og havnepersonale. 66 Deltagere heraf 3 ved fuldmagter. 1. Richard Østergaard Mikkelsen vælges som dirigent. Dirigenten

Læs mere

Hej, alle Hope House venner!

Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner Ulrik Susan Varme sommerdage Sommeren er og har været meget varm i år. Hver dag er temperaturen oppe på omkring de 35 grader og om natten 25. Det

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Sæsonens sidste DVK golfmatch sponsor: Christian Boesen www.bolig-udland.dk Vinder i dame rækken Nr. 2 i dame rækken Nr. 3 i Dame rækken Elsa Risvad Margit Sandager

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved

TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved 1 TIRSDAG DEN 13. JANUAR 2015 KL. 13.00 Mødested: Seniorværkstedet, Kasernevej 19, 4700 Næstved INFORMATION OM / RUNDVISNING PÅ SENIOR VÆRKSTEDET SAMT UNDERHOLDNING AF SENIORKORET Seniorværkstedet i Næstved

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere