54. Årgang November 2015 Nr. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "54. Årgang November 2015 Nr. 4"

Transkript

1 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var forventet. En epoke er ved at være overstået for Skyttelauget. Med skydningen den 16. december, vil sidste skud være skudt på Carlsberg. Tiden er gået, og det er efterhånden svært at sætte årstal på, hvornår Skyttelauget skød de første skud på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter. Nu skal vi imidlertid til at pakke og til at flytte igen. Vi flytter dog ikke så langt, idet vore nye skydebaner ligger i DGI-byen, hvor vi starter ud onsdag den 6. januar Inden da skal årets sidste skydninger dog lige overstås, og en af disse er juleskydning med juleafslutningen. Skyttelauget håber, at rigtig mange medlemmer vil finde vej til Carlsberg, og at vi sammen kan slutte ikke bare året af, men også markere afslutningen på Skyttelaugets skydning på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter. Fra alle os til alle Jer skal her sendes de bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår, samt ønsket om at vi får et rigtigt travlt skydeår 2016.

2 EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN Det lader til, at når noget har været prøvet med succes en gang, så skal det prøves igen. Ligeledes lader det til, at når noget har været en succes 2 gange, så er det blevet en tradition. Og det med at være prøvet med succes 2 gange, og nu er en tradition, er lige netop hvad der er sket for bowlingaften i Skyttelauget. Årets bowlingdyst blandt skytter og familier var blevet sat til torsdag den 12. november, hvor Worldcuphallen i Rødovre lagde baner til. Med stålsat vilje og et ukueligt gå-på-mod mødtes alle, og efter at være blevet skrevet ind og have betalt for deltagelse blev holdene sat. Alt i alt var der reserveret 5 bowlingbaner, og der blev således sat 5 bowlinghold. Hvordan holdene blev sat står hen i det uvisse, men posen med navne var blevet rystet godt inden holdsætning. Så gik spillet i gang, og med sidste års resultater i erindring, var der sandelig noget at leve op til. I DG Landsbowlingsturnering for 2015 præsterede Skyttelauget at opnå en 1. og en 3. plads i C-klassen, og dette skulle jo gerne gentages, og helst forbedres, i 2015/2016 turneringen. Entusiasmen kan der helt sikkert ikke siges noget til, for både vilje og opildnende tilråb fra alle sider var på plads. Sammenhængen mellem det forventede resultat før kast med bowligkuglen, og hvad keglerne efterfølgende viste, var måske knap så overbevisende, men hvad gør det, når man har det sjovt. De sidste kugler blev kastet, og de sidste point hentet hjem, hvorefter alle gik ovenpå til en lille hyggelig restaurant, til afsluttende spisning, hygge og præmieuddeling. At alle deltagere havde en sjov og hyggelig aften er helt sikkert, og mon ikke aftenen bliver rubriceret under succes, så vi også til næste år kan holde den nye bowlingtradition i hævd.

3 Alle indfinder sig, skrives i mandtal og betaler for aftenens spil og så gælder det om at finde den rigtige og pointgivende bowlingkugle. Spillet er begyndt, og der er spænding på alle baner. Hmm, - tilløb OK, armsving OK, sigte OK og hvad var det så lige der skete der.?

4 Nogle følger i spænding med på skærmen, mens andre måske virker en smule opgivende over for kuglens og keglernes adfærd. Scorekortene er blevet udfyldt og nu skal det endelige resultat findes Og så var der præmier, - ingen blev snydt, så alle var glade. Vin og chokolade fyldte præmiebordet.

5 JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN Juletravlheden er stadig stigende og inden længe tager den rigtig fart. En god måde at komme lidt væk fra juletravlheden vil være at deltage i Skyttelaugets juleafslutning på langdistancen. Kast et blik i den sikkert allerede overfyldte kalender for december og se, om ikke der skulle være et hul søndag den 6. december, og sæt så et kryds for juleafslutning på Københavns Skyttecenter. Søndag den 6. december samles de morgenfriske skytter kl til morgenkaffe på Københavns Skyttecenter. Her vil vi så sammen indtage morgenkaffen og formentlig tale om, hvad dagens skydning vil byde på af udfordringer. Ingen kan her vide sig helt sikre, for formanden vil også i år udtænke dagens skydeprogram. Efter morgenkaffen vil turen gå til 50 m banerne, hvor skydningen vil finde sted. Som allerede nævnt er dagens skydninger ikke kendt, men det er dog helt sikkert, at det bliver noget anderledes end en normal søndag på Amager. Efter sidste skud er der samling i SKAK-huset igen. Nu trænger alle sikkert til at få lidt varme, og det er der forhåbentligt nok af i huset. Den store gryde vil blive sat på komfuret, julebordet vil blive dækket, og inden man ser sig om, vil alle sidde bænket til langdistanceskyttejulemiddag. Alle er naturligvis meget velkommen til at deltage i juleafslutningen på langdistancen, og der er absolut ingen krav om, at man har skudt på en af de lange distancer i årets løb, eller at man er en dygtig skytte, for erfaringen siger, at alle vil være stillet lige i formandens skydninger. Tilmelding til spisning er nødvendigt, og skal ske enten i skydekælderen eller til formanden på mail stoltenborg@mail.dk senest 2. december.

6 ÅRETS JULEKONKURRENCE Året nok største udfordring for Skyttelaugets medlemmer står nu for døren igen. Denne gang drejer det sig ikke om at kunne ramme pletten i skiverne, ej heller om at kunne nå først op til smørrebrødet ved handicapskydningerne, eller at kunne komme med den bedste forklaring på det manglende forventede skyderesultat; nej udfordringen er meget meget større: - Årets julekonkurrence i Sigtekornet. Julen har mange traditioner, og en af dem er efterhånden blevet årets store julekonkurrence i Sigtekornet. Udfordringen har for mange af Sigtekornets læsere præget de første juledage, og det vides fra flere pålidelige kilder, at netop denne juleudfordring har skabt nervøsitet og spænding ind i mange læseres hjem, da man jo helst ikke vil fremstå, som den der ikke kunne klare udfordringen. Også i år har redaktionen arbejdet målrettet for at finde den rigtige julekonkurrence, og selvom arbejdet har været hektisk og intenst, så er det lykkedes at få lavet en konkurrence af passende sværhedsgrad. Netop den passende sværhedsgrad har været en af redaktionens store udfordringer, for vil vidende at opgaven ofte har været svær, ja nogen vil nok sige for svær, så ønsker redaktionen netop med denne konkurrence at stille Sigtekornets læsere over for en opgave, hvor fokus, koncentration og ihærdighed er i højsædet. Redaktionens målrettede arbejde har båret frugt, og dette års store julekonkurrence er vedlagt dette nummer af Sigtekornet. Kære læser, kan du finde de 10 indlagte fejl på den venstreste tegning på løsarket, så sæt en tydelig ring om dem. Tilmeld dig herefter juleafslutningen på kortdistancen den 9. december, og medbring din løsning her. Aflever din løsning, og du er så med i lodtrækningen om en julegevinst. Redaktionen ønsker alle god fornøjelse med at finde de 10 fejl.

7 SNART SLUT MED SKYDNING PÅ CARLSBERG - OG HVAD SÅ DEREFTER 2015 startede som et normalt år for Skyttelauget med skydning på Københavns Skyttecenter og på Carlsberg Fritidscenter. De første par uger af det nye år forløb som årene før, men så kom ændringen. Det lå godt nok i luften, at fritidscentret nok skulle rives ned som en del af det store projekt med bygning af Carlsberg byen, men det var alligevel en mærkelig fornemmelse, da foreningens lejemål blev opsagt til udgangen af Bestyrelsen forelagde opsigelsen for generalforsamlingen, og fremlagde samtidig ændringsforslag til foreningens vedtægter, idet bestyrelsen anbefalede, at der blev søgt om skydebaner i DGI-byen. Generalforsamlingen bemyndigede bestyrelsen til at arbejde videre med vedtægtsændringer og forsøget på at få skydebaner i DGI-byen. I sommer blev foreningens vedtægter godkendt af Københavns Kommune, hvorefter Skyttelauget nu kan søge om skydetid på skydebanerne i DGI-byen. Imidlertid kan der først søges skydetid fra efteråret 2016, hvilket betyder, at der skal findes alternativ løsning for første halvår af Denne løsning er nu fundet, idet bestyrelsen har indmeldt Skyttelauget som associeret medlemsforening under Kjøbenhavns Skytteforening. Det betyder, at Skyttelauget kan skyde uændret hver onsdag fra kl , og at vi fra onsdag den 6. januar 2016 begynder at skyde i DGI-byen. Der skydes altså stadig på Carlsberg i december, og programmet ser således ud: Onsdag 02 Træning 15 m kl Onsdag 09 Juleafslutning på kortdistance kl Onsdag 16 Årets sidste 15 m skydning kl Kom og vær med til at lukke på Carlsberg og til at starte i DGI-byen.

8 JULEAFSLUTNING PÅ 15 M 9. DECEMBER 2015 Vel er anden ikke stegt endnu, og vel er de sidste julegaver ikke købt endnu, men ikke desto mindre nærmer julen sig med hastige skridt. Et af de sikre tegn på julens snarlige komme er juleafslutningen i Skyttelauget, hvor vi sammen slutter et godt Skyttelaugs år af. Skyttelauget juleafslutning holdes i år onsdag den 9. december, og der bydes her velkommen til alle skytter og familier samt alle vore venner til et par hyggelige juletimer sammen på kortdistancen på Carlsberg Fritidscenter. Sigtekornets redaktion har været ud i undersøgende ærinde, og kan allerede nu afsløre, at formanden også i år har påtænkt at stå for at lave årets juleskydeskive. Hvordan det vil gå, kan vi kun gisne om, men set ud fra tidligere års juleskiver, som han har også har lavet, så vil der igen blive budt på udfordringer. Variationen af skydeskiver har gennem årene været stor, og ikke alle har været lige nemme, hvorfor vi med julespænding kun kan afvente dette års juleskydeskive. Efter sidste skud er afgivet vil der være dækket op til lidt at spise. I skrivende stund er menuen ikke helt fastlagt, men det skal den nok være til den 10. december. For første gang skal Skyttelauget selv stå for alt omkring julemiddagen, hvilket giver lidt udfordringer. Det er dog sikkert, at der nok skal være både julehygge og julemad. Prisen vil forventeligt ligge på omkring 100,- kr. pro snabula. Ud over juleskydningen og julemaden vil der være et antal øvrige højdepunkter i aftenens løb. Et vil være uddeling af præmier fra årets langdistance, hvor der vil resultater fra både mesterskaber og landsskydning 200 m.

9 Et andet højdepunkt vil være trækning af vindere fra årets julekonkurrence Find-10-Fejl. Også i år her Redaktionen udtrykt tvivl om, hvorvidt der vil være fejlfri deltagere, så det bliver spændende at se, hvordan det går. Husk dog at du skal medbringe dit svarark til juleafslutningen, så du her kan få det lagt ned i bøtten med den indkomne forslag til løsning af opgaven Så skal vi have selvfølgelig også have kåret aftenens vinder af juleskydningen, ligesom vi alle skal have en lille julegave. Alle bedes således medbringe en julegave til ca. kr. 25,-. Denne kommer i julegavesækken, hvorfra den rare julemand - eller det tætteste vi kan komme herpå - vil dele ud, så alle får en julepakke. Det eneste der mangler nu, er at de mange forventningsfulde skytter, familier og venner af Skyttelauget sætter kryds i kalenderen. Herefter tilmelder man sig enten i kælderen eller ved mail til formanden på stoltenborg@mail.dk. Sidste tilmeldingsfrist er 02. december. Herefter er det blot at møde frem med julestemning og godt julehumør. Ønsker du bare at være med til selve juleskydningen og ikke spisningen, er du selvfølgelig velkommen til dette, husk dog at vi ikke efterfølgende kan tilmelde dig spisningen på dagen. Juleskydningsudvalget håber på et gensyn onsdag den 9. december omkring kl Husk den lille julepakke og julehumøret. Det vil naturligvis blive påskønnet, såfremt man møder frem med en eller anden form for julepåklædning anlagt. Juleafslutningshuskeliste: Tilmelde mig inden 2. december. Møde op til juleafslutning 9. december. Medbringe min løsning til julekonkurrencen. Medbringe en lille pakke til ca. 25,- kr. Være i godt julehumør.

10 GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN VS DEN KONGELIGE LIVGARDE Naturligvis skulle der også i år være kapskydning mellem Garderforeningen i København og Den Kongelige Livgarde. Denne skydning er jo en så fast del af årets program, at det er næsten umuligt at forestille sig et år uden den. I invitationen til skydningen bedes holdene stille med 12 skytter, men da erfaringen viser, at Livgarden altid stiller med 12 gardere og en sergent, så stillede garderforeningen derfor også med 13 deltagere. I år holdt de to gange 13 skytter dog ikke stik til at begynde med, idet det viste sig, at garderne ikke havde haft tålmodighed til at vente på sergenten inden de kørte fra Livgardens kaserne og til Københavns Skyttecenter. Da Skyttelauget imidlertid også stillede med en resultatskriver, blev uligheden i deltagerantal dog klaret ved, at skriveren gik ind på Livgardens hold som skytte. Herefter var begge hold på 13 skytter. Hvad der efterfølgende helt præcist skete er stadig ikke helt afklaret. Det viste sig meget hurtigt, at Livgardens hold i år havde en rigtig god træfning med såvel eget gevær som med skytteforeningsgevær, hvorimod de gamle gardere havde en rimelig træfning med eget gevær og en næsten katastrofal træfning med tjenstgevær M95. Dette blev bekræftet ved den efterfølgende præmieoverrækkelse på Livgardens kaserne, hvor de 2 holdpokaler for første gang i mange år blev vundet af Livgardens hold. Ikke alene vandt Livgarden, men holdet herfra vandt i overlegen stil. Præmierne blev fordelt, og snakken og udvekslen af soldaterhistorier gik som det sig hør og bør mellem gardere. Igen i år så det ud som om, at alle deltagere havde en god dag på både skydebanen og ved den afsluttende fælles spisning og præmieuddeling.

11

12 KOMMENDE AKTIVITETER KONTINGENT 2016 Julen varer længe, koster mange penge. At dette citat fra en gammel julesang er ganske korrekt, er ingen vist i tvivl om, men hold nu lidt igen, og brug ikke hele formuen på pebernødder, gløgg og julegaver. Med indgangen til 2016 er det igen blevet tid til at betale kontingent til Garderforeningens Skyttelaug. Kontingentet er for aktive 200,- kr., for passive 100,- kr. og for støttemedlemmer 50,- kr. Kontingent kan indbetales på foreningens konto; Reg. Nr og kontonummer , eller på kortdistancen. LANDSSKYDNING 15 M Fra første træningsdag i det nye år går det løs igen med Landsskydning på 15 m. Landsskydning 15 m skydes på Skyttelaugets egne baner, og hvis du kombinerer med en handicapskydning, så er der også mulighed for at deltage i den efterfølgende spisning. Find allerede nu en eller flere onsdage frem til april, så også du kan deltage i Gardernes Landsskydning 15 m. TREKANTSKYDNING 15 M Trekantskydning på 15 m for 2016 vil i år have Nordre Birks Garderforening som værter. Endnu er invitation ikke modtaget, men skydningen plejer at blive afholdt i marts måned, så det bliver den nok også til næste år. Alle kan deltage, og Skyttelauget skal gerne stille med et stort antal deltagere. Nærmere vil tilgå vedrørende Trekantskydning.

13 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr. Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE Carlsberg Fritidscenter Ny Carlsberg Vej 68 LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

14 DECEMBER Onsdag 02 Træning 15 m kl Søndag 06 Juleafslutning på langdistance kl Onsdag 09 Juleafslutning på kortdistance kl Onsdag 16 Årets sidste 15 m skydning kl JANUAR Onsdag 06 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 10 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Søndag 24 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 27 Træning 15 m kl FEBRUAR Onsdag 03 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 07 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 10 Træning 15 m kl Onsdag 17 Træning 15 m kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 24 Træning 15 m kl MARTS Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Onsdag 16 Træning 15 m kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 23 Træning 15 m kl Onsdag 30 Træning 15 m kl. 1830

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen.

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen. Øjet Nr. 4. 2016 Nyt fra hovedforeningen. Så er vi ved at nærme os julen og det gode år 2016 rinder på ud, det har været et ok år for foreningen, vi fik afholdt foreningens 150 års jubilæum, på en måde

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. januar kvartal 2012 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL udelukket fra banerne i Nærum!!! Vi må desværre meddele, at vi er udelukket fra at benytte banerne på Rundforbi Stadion, efter

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2012 15 m Ø STÆVNE 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

R Æ V E N JANUAR 2010

R Æ V E N JANUAR 2010 R Æ V E N JANUAR 2010 Bestyrelsen Formand: Tim Elmhauge Tlf. 4913 1835 E-mail: t.elmhauge@post.tele.dk Næstformand: Kenn Schmidt-Sørensen Tlf. 4975 8909 E-mail: kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer: Ole Sørensen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

50 m banen på stadion er lukket indtil videre

50 m banen på stadion er lukket indtil videre Nr. 1. januar kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby 50 m banen på stadion er lukket indtil videre Der er fundet skimmelsvamp på banen. Læs mere side 3! Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Juletræerne stod for skud!

Juletræerne stod for skud! Nr. 1. januar kvartal 2014 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Juletræerne stod for skud! Husk at betale årets kontingent girokort inde i bladet! Sidste frist for betaling er den 1. februar 2014.

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2010 15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2010. På næste

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005 Nr. 4 oktober kvartal 2005 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Geværstart på stadion Den 6. oktober begynder sæsonen for geværafdelingen på Lyngby Stadion. Kl. 18.30 for børn og juniorer og kl.

Læs mere

Arrangør: PI-København. Program for Danske Politimesterskaber i. Bowling 2011. Torsdag den 12. maj

Arrangør: PI-København. Program for Danske Politimesterskaber i. Bowling 2011. Torsdag den 12. maj Arrangør: PI-København Program for Danske Politimesterskaber i Bowling 2011 Torsdag den 12. maj Dansk Politiidrætsforbund PI-København lagde ud i 2002 med det første officielle politimesterskab, og kan

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere