[Handelsmission Tokyo 2016] Interview med Mik Christensen + Lydmor indgår samarbejde med legendarisk japansk producer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "[Handelsmission Tokyo 2016] Interview med Mik Christensen + Lydmor indgår samarbejde med legendarisk japansk producer"

Transkript

1 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. aar-samarbejde-med-legendarisk-japansk-producer/ [Handelsmission Tokyo 2016] Interview med Mik Christensen + Lydmor indgår samarbejde med legendarisk japansk producer Kent Dahl, Tokyo 22. december 2016 Mik Christensen (som er en af dansk musik mest erfarne musikeksportører i forhold til det japanske marked) besøgte Tokyo for første gang i 2016, med Nomex s og MXD s Handelsmission til Tokyo. Foto: Kent Dahl. Det var første gang, at Mik Christensen fra Mermaid Records besøgte Japan, da han deltog i den Nordiske Handelsmission til Tokyo i sidste måned. Alligevel havde Christensen en imponerende ballast af danske musiksucceser i Japan med i erindringen. Beviser på at dansk musik faktisk har mulighed for at slå igennem på verdens næststørste marked for musik. Op igennem 1980erne og ind i 1990 erne har Christensen eksempelvis hjulpet Anne Dorte Michelsen, Dizzy Mizz Lizzy og Me and My med at sælge hundredetusinder af plader i Japan. Det skete mens Christensen arbejdede for EMI-Medley. Senest var han i Tokyo som direktør for sit eget musikselskab, Mermaid Records, i København, og denne gang havde han blandt andet musik fra Lydmor, IAMJJ, H.E.R.O. samt Go Go Berlin med i kufferten.»jeg har opsøgt mine gamle kontakter i Japan og har også fået nye kontakter under fremstødet,«fortæller Christensen, der allerede er godt på vej til at lancere en ny dansk artist i Japan.

2 Lydmor i Tokyo I slutningen af januar tager den danske sanger, Lydmor, til Tokyo for at skrive en sang sammen med den legendariske japanske sangskriver og producer, Takeshi Kobayashi. Sangen bliver en musikalsk hyldest og fejring af 150-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Japan i Temasangen vil således blive brugt til at åbne en række af de officielle arrangementer, som afholdes i Japan og Danmark for at fejre 150-året (læs mere her: Primus motor og idé-mand er Onta Kawaguchi fra koncertarrangøren CreativeMan i Tokyo, som henvendte sig til MXD om idéen, for et halvt år siden.»han faldt blandt andet for den unge danske sangerindes vokal,«fortæller Thomas Bredahl fra Heartbeat Management, der er Lydmors manager. Bredahl deltog også i Handelsmissionen til Tokyo i fjor, og her mødte han Onta Kawaguchi. Koncertarrangøren har igennem tiden introduceret rigtig mange nordiske bands i Japan. Han har uden tvivl en stor del af æren for, at eksempelvis finsk metal musik er meget udbredt i Japan. Kobayashi er en notabilitet i den japanske musikbranche, og han har været med til at lave plader med japanske bands, der sammenlagt har solgt over eksemplarer fx rock-pop bandet, Mr. Children, som er et af Japans bedst sælgende bands.»nu skal han sammen med Lydmor ramme en kommerciel tone, der samtidig er kunstnerisk interessant,«siger Christensen og håber, at det kan blive en løftestang for Lydmor ind på det japanske marked. Samarbejdet mellem den legendariske japanske producer, Takeshi Kobayashi, og Lydmor blev annonceret over for den japanske musikbranche ved en reception på den danske ambassade i Tokyo. På billedet ses (fra venstre til højre): Lydmors manager Thomas Bredahl, Mik Christensen, Onta Kawaguchi fra CreativeMan og Mr. Takeshi Kobayashi. Foto: Petri Artturi Asikainen.

3 Anne Dorte Michelsens japanske succes Selv om det er en anden musikalsk genre, så har blandt andet Anne Dorte Michelsen bevist, at det kan lade sig gøre.»pludselig var der en af Anne Dorte Michelsens fans, som ringede til mig i begyndelsen af 1980erne,«erindrer Christensen, der dengang arbejdede for Medley Records i Valby. Pigen arbejdede i Bruxelles og havde en japansk kæreste. Han var også var vild med Anne Dorte Michelsen, selv om hun sang på dansk. På trods af at han ikke forstod en brik af teksterne, så blev han følelsesmæssigt meget berørt af musikken. Japaneren var således overbevist om, at der var et marked for den danske sangerindes musik i Japan. Han skulle snart tilbage til Tokyo, og ville gerne forsøge at finde et japansk pladeselskab.»det fik han lov til, og så skete der ikke noget i et halvt år,«mindes Christensen. Men pludselig en dag ringede telefonen fra Japan. Daværende CBS, og nu Sony, ville gerne udgive et album med den danske sangerinde. På det tidspunkt havde Anne Dorte Michelsen udgivet fem album, og CBS analyserede sig frem til, hvilket af dem der skulle udgives først. Derefter troppede der ti japanere op i Valby samt en stjernefotograf hentet fra Italien. Her blev grundlaget til det første japanske album skabt, og det endte med at sælge over eksemplarer.»det er meget for en dansk artist i Japan; et eventyr«fastslår Christensen, som derefter åbnede for hele Anne Dorte Michelsens musikkatalog. Hun endte med at sælge over plader i Japan. Hendes musik blev spillet på japanske radiostationer, og Anne Dorte var i Japan for at give to koncerter. Her blev hun overrasket over, at det japanske publikum sang med på de danske sange, selv om de ikke forstod sproget. De havde lært sangene udenad.»relativt få japanere forstår engelsk, så sproget er ikke udslagsgivende,«forklarer Christensen. Hanne Boel følger efter Anne Dorte havde skabt interesse for dansk musik i Japan, og JVC gik med til at forsøge sig med Hanne Boel. Hun sang til gengæld på engelsk. Der var noget mere svulstigt og udansk over hendes soul-agtige musik, som var et kæmpe hit i Danmark, Sverige og Norge. Der kom igen et japansk team til Danmark for at tage fotos og forberede et visuelt inspirerende og æstetisk japansk pladeomslag med oversatte tekster. Pladen blev udgivet i Japan.»Og så skete der ikke noget,«erkender Christensen, som tog ved lære af den erfaring.»musikken skal stritte, hvis en udenlandsk artist skal have succes i Japan. Anne Dorte var unik, mens Hanne Boels musik var mere noget, som der i forvejen var masser af udbud af«forklarer han. Revanche med Dizzy Mizz Lizzy Medley Records bliver solgt det internationale label EMI i 1991, der har datterselskab i Tokyo. På det tidspunkt er Dizzy Mizz Lizzy det mest solgte rockband i Danmark, og EMI

4 Toshiba udgiver bandets første plade i Japan. Godt hjulpet med introduktion af den kendte japanske RADIO DJ, Masa Itoh, sælger bandet over plader i Japan. Næsten lige så meget som i Danmark. Næste udgivelse runder eksemplarer og den tredje plade ligger som de to andre højt på de japanske hitlister. Bandet har stadig en trofast fanskare i Japan, og Dizzy Mizz Lizzy spillede for nylig koncert ved Loud Park festivalen i Tokyo.»Bandets japanske guldplade er såmænd udstillet i en glasmontre i Tower Records 7- etagers pladebutik i Shibuya-kvarteret i Tokyo,«siger Christensen. Den har selskab af guldplader fra store internationale navne som eksempelvis Metallica, der alle retter en tak til RADIO DJ Masa Itoh. Og så noget helt andet I 1996 udsendte The Beatles sit røde opsamlingsalbum, der lå nummer ét på den japanske hitliste i en uge. Så blev den overhalet af to piger fra Kolding, som sang,»dub i Dub«under navnet Me & My. EMI havde udsendt pladen i Japan, og salget eksploderede til over 1,6 mio. plader. Sangen var på alle karaoke-barer og blev brugt i spil.»man kniber sig i armen,«siger Christensen, der også sendte Smile.dk. og deres Butterfly sang til Japan. Endnu en kommerciel succes, som Japanerne også ivrigt har set på Youtube. Cæcilie Norby»Men der var også plads til en jazz-sanger som Cæcilie Norby, der stadig er respekteret i Japan,«siger Christensen, som skiftede fra EMI til Copenhagen Records i 2003, og som nu er selvstændig med Mermaid Records.»Jeg ved ikke, om vi kan opnå samme succes med danske artister i dag,«siger Christensen og fortsætter:»tiderne er skiftet. Dengang kiggede de fleste mod USA,UK og Tyskland, mens der var mindre fokus på Japan. Det var før internettet, og markedet var mindre segmenteret. I dag skal dansk musik nok enten være meget poppet eller hård rock for at gøre sig i Japan,«pointerer han. IAMJJ Under turen til Tokyo lagde Christensen også turen forbi Warner Musics datterselskab i Tokyo. Mermaid Records har lavet en aftale med Warner om at lancere den danske sanger, IAMJJ, på verdensplan. Det gælder også Japan.

5 Om projektet Den Nordiske Handelsmission til Tokyo er produceret af Nomex samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt Music Export Denmark (MXD), der også producerer Ja Ja Ja Club Night i London og Berlin samt Nordic Playlist. Den Nordiske Handelsmission til Tokyo (som hedder Hokuo Music Fest på japansk) bestod i 2016 af blandt andet følgende elementer: 1. Masser af networking Bl.a. en reception på den danske ambassade for den japanske og nordiske musikbranche 2. Handelsdag med 1-til-1 møder mellem japanske og nordiske musikbranchefolk 3. Seminar, hvor japanske branchefolk gav et overblik over det japanske musikmarked 4. Ja Ja Ja Club Night YUNG optrådte fra Danmark 5. Loud & Metal Mania The Interbeing optrådte fra Danmark 6. Songwriting Camp i samarbejde med Sony Music Publishing Japan (muliggjort vha. støtte fra Nomex, DPA og Musikforlæggerne) Tim Schou og Daniel Fält deltog fra dansk side.

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-tim-schou-om-at-skrive-musik-til-det-japans ke-marked/ [Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til

Læs mere

[Handelsmission Tokyo 2016] Dansk metal i Japan The Interbeing og interview med Mirza Radonjica fra Prime Collective

[Handelsmission Tokyo 2016] Dansk metal i Japan The Interbeing og interview med Mirza Radonjica fra Prime Collective Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-dansk-metal-i-japan-the-interbeing-og-inter view-med-mirza-radonjica-fra-prime-collective/ [Handelsmission Tokyo 2016]

Læs mere

[Handelsmission til Tokyo] En hilsen til Mr. Mik Christensen samt konkrete råd til danskere, der vil ind på det japanske marked

[Handelsmission til Tokyo] En hilsen til Mr. Mik Christensen samt konkrete råd til danskere, der vil ind på det japanske marked Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//mxd-viden/handelsmission-til-tokyo-en-hilsen-til-mr-mik-christensen-samt-ko nkrete-raad-til-danskere-der-vil-ind-paa-det-japanske-marked/ [Handelsmission

Læs mere

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/andet-faellesnordiske-fremstod-pa-et-japansk-marked-som-er-svaert-me n-ogsa-sa-stort-at-det-stadig-er-okonomisk-attraktivt/ Kræsne japanere tog

Læs mere

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2016/intro-tysklands-stoerste-musikmagasin-hylder-dansk-kunst-musikog-mode-i-september-udgaven/ Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder

Læs mere

[Handelsmission til Tokyo] Interview med Nanna Larsen om Sangskrivning i Tokyo for Sony Music Publishing

[Handelsmission til Tokyo] Interview med Nanna Larsen om Sangskrivning i Tokyo for Sony Music Publishing Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//mxd-viden/handelsmission-til-tokyo-interview-med-nanna-larsen-om-sangskri vning-i-tokyo-for-sony-music-publishing/ [Handelsmission til Tokyo] Interview

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/denmark-blooms-at-eurosonic/esns-dag-2-stor-interesse-i-dansk-musik-f ra-internationale-delegates/ ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

De kulturelle midler

De kulturelle midler De kulturelle midler Koda afsætter hvert år "kulturelle midler", der skal medvirke til, at der skabes ny musik og sang. Midlerne er en fast procentdel af de penge, som Koda henter fra brugen af musik.

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

[Video-reportage + de første resultater] fra den danske aften på Reeperbahn Festival 2017

[Video-reportage + de første resultater] fra den danske aften på Reeperbahn Festival 2017 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/video-reportage-de-foerste-resultater-fra-den-danske-aften-paa-ree perbahn-festival-2017/ [Video-reportage + de første resultater] fra den

Læs mere

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Eventyrlyst har bragt den danske sangerinde SØS FENGER og elektro- duoen NORDSTRØM sammen i ny overraskende konstellation FENGER//NORDSTRØM Gnister udkom

Læs mere

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi Fuldt Navn Jens Mohr Larsen (Kunstner navn: Jens Mohr) Fødselsdag 16. Juli 1992 Biografi Jens Mohr Larsen (Kunstnernavn: Jens Mohr), født den 16. Juli 1992, voksede op i en lille landsby, Øster Vedsted,

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Musik & brands. En guide til musikere

Musik & brands. En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Tak til Kristian Riis, Volcano Management. Kasper Bjergbæk, Volcano Management. Gustav Holten Lützhoft. Helene Venge, Management

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Seven Thorns Beneath a Crescent Moon

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Seven Thorns Beneath a Crescent Moon CEM MusicTest Voxmeter Seven Thorns Beneath a Crescent Moon 25 Feb 2019 1 CEM MusicTest Map 230.233 potentielle fans i svarende til 4 % 3.582.255 semi fans svarende til 63 % Denne del af publikum er begejstret

Læs mere

[DPA-puljen] Vejen til USA for Tim Braüner og Soleima

[DPA-puljen] Vejen til USA for Tim Braüner og Soleima Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//mxd-viden/dpa-puljen-vejen-til-usa-for-tim-brauner-og-soleima/ [DPA-puljen] Vejen til USA for Tim Braüner og Soleima Henrik Friis 10. december 2018

Læs mere

INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK

INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK Statens Kunstråds Musikudvalg International musikformidling Genre: Klassisk og tidlig musik. Hvad kan der søges til: Der kan søges om støtte til danske professionelle

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes brancheorganisation er kommet.

Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes brancheorganisation er kommet. Kulturudvalget 2008-09 KUU alm. del Bilag 328 Offentligt representing the worldwide Til Folketingets medlemmer af Kulturudvalget København K, 28/08 2009 Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes

Læs mere

Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen dansk aften

Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen dansk aften Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/spot-on-denmark/beatles-gamle-scene-dannede-perfekt-ramme-foren-gedigen-dansk-aften/ Beatles gamle scene dannede perfekt ramme for en gedigen

Læs mere

Links til web omtale UHØRT 2014

Links til web omtale UHØRT 2014 Links til web omtale UHØRT 2014 Landsdækkende medier UHØRT er en festival på Refshaleøen i København med fokus på det nye og uopdagede musik politiken.dk/ibyen/vis/13633/uhoert-festival Uhørt Festival

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26.

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26. no. 1 1. december no. 2 26. januar no. 3 23. februar no. 4 29. marts Nye efterår 2012 er under udvikling. Se www.naestvedung.nu info. Næstved skole voksne Præsenterer jazz-klubben jazzgro - byens um jazz-edutainment

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson En aften med Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson Synger/sangskrivere før og nu Med nomineringen af Tom Frederiksens debut-album Synger/sangskriver ved Danish Music Awards 2008 blev idéen til

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Lær at spille klaver - på den rigtige måde

Lær at spille klaver - på den rigtige måde Harman Music Methods København : London Lær at spille klaver - på den rigtige måde Kontakt Harman s Music Methods Tel: +45 3696 8749 DK Tel: +44 207 5588337 UK Email: about@jhmms.org Web: www.jhmms.org

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Jonas Schnack Krog. Tlf. 40 26 25 03 www.jonaskrog.dk

Jonas Schnack Krog. Tlf. 40 26 25 03 www.jonaskrog.dk CV Jonas Schnack Krog Tlf. 40 26 25 03 www.jonaskrog.dk 1 2014 VJ Nordisk Film, program til TV2. Tilrettelægger X Factor 2015. Posttilrettelægger Reality-pilot, Mastiff TV, Bikini Island. 8. semester på

Læs mere

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/lowly-har-haft-blikket-fast-rettet-mod-udlandet-fra-start/ Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Henrik Friis 26. marts 2015

Læs mere

1.1. Danish Music Awards (DMA) er en årlig prisuddeling, der i 2014 arrangeres af TV 2 i samarbejde med IFPI Danmark og KODA.

1.1. Danish Music Awards (DMA) er en årlig prisuddeling, der i 2014 arrangeres af TV 2 i samarbejde med IFPI Danmark og KODA. DANISH MUSIC AWARDS 2014 Gældende for pop/rock og beslægtede genrer Regelsæt for indstilling af fonogrammer og kunstnere til Danish Music Awards 2014 i kategorierne gældende for pop/rock og beslægtede

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.

Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2. Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates 96 97 Pladebranchens historie Hvor man ofte i spøg spørger hvad der kom først, hønen eller ægget,

Læs mere

Danske talenter begejstrede i Köln

Danske talenter begejstrede i Köln Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/spot-on-denmark/danske-talenter-begejstrede-i-koln/ Danske talenter begejstrede i Köln MXD Reporter 1. september 2016 Det sydede af sol, barbecue

Læs mere

Effektivt musikalsk brobyggeri mellem Danmark og Spanien

Effektivt musikalsk brobyggeri mellem Danmark og Spanien Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/effektivt-musikalsk-brobyggeri-mellem-danmark-og-spanien/ Effektivt musikalsk brobyggeri mellem Danmark og Spanien admin 6. september 2012 Kan

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Brugerinddragelse i musikbranchen

Brugerinddragelse i musikbranchen Reach Out - dynamik mellem pladeselskaber og forbrugere I samarbejde med De danske pladeselskaber, IFPI, Musikzonen, Alexandra Instituttet. Brugerinddragelse i musikbranchen Reach Out konference April

Læs mere

Jonas Schnack Krog. Tlf

Jonas Schnack Krog. Tlf CV Jonas Schnack Krog Tlf. 40 26 25 03 www.jonaskrog.dk 1 2016 Reality pilot, Mastiff TV og VJ 5. Halvleg, sæson 2 + 3, Snowman Productions 2015 Made In Denmark, sæson 2. Mastiff TV Made In Denmark, sæson

Læs mere

Håndbog om rettigheder og online musik

Håndbog om rettigheder og online musik December 2014 Håndbog om rettigheder og online musik Denne vejledning handler om klarering af rettigheder til musik, når musik bruges online. Eksempler på online brug af musik Online streaming og downloading

Læs mere

2/2018. Østjylland KONTORET ER FLYTTET: Stor åbningsfest i Dusager FASTHOLDER DANSKE ARBEJDSPLADSER: DK Foods solgt, men bliver i DK

2/2018. Østjylland KONTORET ER FLYTTET: Stor åbningsfest i Dusager FASTHOLDER DANSKE ARBEJDSPLADSER: DK Foods solgt, men bliver i DK 2/2018 Østjylland KONTORET ER FLYTTET: Stor åbningsfest i Dusager FASTHOLDER DANSKE ARBEJDSPLADSER: DK Foods solgt, men bliver i DK Flemmings leder Nallerne væk fra dagpengesatsen Fra tid til hører man

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 18. august 2012 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2012 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Tredje trin op ad den franske stige

Tredje trin op ad den franske stige Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//projekter/spot-on-denmark/tredje-trin-op-ad-den-franske-stige/ Tredje trin op ad den franske stige admin 28. januar 2009 Vincent Van Go Go fik (som

Læs mere

MXD S STRATEGI FOR PERIODEN

MXD S STRATEGI FOR PERIODEN MXD S STRATEGI FOR PERIODEN 2016-19 0. INDLEDNING Foreningen Music Export Denmark blev stiftet i 2005 og har i henhold til sine vedtægter til formål at udvikle og understøtte eksport og international formidling

Læs mere

1.1. Danish Music Awards (DMA) er en årlig prisuddeling, der i 2015 arrangeres af TV 2 i samarbejde med IFPI Danmark og Koda.

1.1. Danish Music Awards (DMA) er en årlig prisuddeling, der i 2015 arrangeres af TV 2 i samarbejde med IFPI Danmark og Koda. DANISH MUSIC AWARDS 2015 Gældende for pop/rock og beslægtede genrer Regelsæt for indstilling af fonogrammer og kunstnere til Danish Music Awards 2015 i kategorierne gældende for pop/rock og beslægtede

Læs mere

Diversitet i musikbranchen

Diversitet i musikbranchen Diversitet i musikbranchen Dansk Musiker Forbund Dansk Artist Forbund Gramex JazzDanmark Dansk Live Maj 2017 Indhold DIVERSITET ER KVALITET! 3 DE METODISKE OVERVEJELSER 3 ORGANISATIONERNE BAG UNDERSØGELSEN

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde. Leonard Rossiter. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.

Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde. Leonard Rossiter. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2. Fjernsyn: en avanceret teknologi skabt til at forhindre folk i at underholde sig selv. Leonard Rossiter 184 185 Medierne Ordet medie stammer fra det latinske medium, der har betydningen at stå midt imellem

Læs mere

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog John R. Kristensen Adm. direktør, Gramex 9. oktober 2013 Copyright John R. Kristensen Hvilken branche og firma står bag denne reklame? Om Gramex Gramex

Læs mere

MIDEM 2008. Evalueringsrapport. Indhold. Sammenfatning

MIDEM 2008. Evalueringsrapport. Indhold. Sammenfatning 28. maj 2008 Jour.nr.: MIDEM 2008 Evalueringsrapport Indhold Sammenfatning 1. Indledning 1.1 Om dansk deltagelse på MIDEM 1.2 Organisering af den danske deltagelse 1.3 Projektets formål 2. Evalueringens

Læs mere

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure SAXOGADFSTN 2017 Mangfoldighed i fællesskabet K S KTB S L V I R J O PR Kontaktinfo: Anja Kure +45 2298 8772 anja.kure@settlementet.dk Saxogadefesten 2017 Mangfoldighed i fællesskabet OBS Praktisk info

Læs mere

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper Slangetræf på Samsø Skrevet af Lonni Andersen www.la-music.dk Det er morgen, og solens stråler falder ind af vinduerne i restauranten på Brundby hotel, hvor jeg sidder og forsøger ruste mig til mit kommende

Læs mere

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads er en uafhængig jazz/roots scene, der hvert år afvikles sideløbende med Copenhagen Jazz Festival. Baggrund Scenen på Balders Plads har eksisteret i 7 år og har siden begyndelsen i 2011 været et initiativ,

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt.

Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt. Det at ændre på grundfeelingen i et nummer Ole Skou august 2012 side1 Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt. Indhold Indledning... 1 Eksempel 1, start for

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

Promus connecting the music!

Promus connecting the music! Promus connecting the music! Baggrund: Aarhus som musikby! En stor indflydelse på den danske musikscene i flere årtier Alle genrer er repræsenteret fra laptop til klassisk Et stærkt musikmiljø både vækstlag

Læs mere

Copenhagen Jazz Festival 2004. Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse

Copenhagen Jazz Festival 2004. Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse Copenhagen Jazz Festival 2004 Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse Danmarks Turistråd November 2004 Indhold 1. Sammenfatning... 3 2. Baggrund for analysen... 4 2.1. Hvorfor undersøge jazzfestivalen?...4

Læs mere

En»magisk aften«i Vancouver

En»magisk aften«i Vancouver Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2007/en-magisk-aften-i-vancouver/ En»magisk aften«i Vancouver admin 7. maj 2007 Outlandish før deres radiooptræden. Fredagen i Vancouver startede

Læs mere

18 år med. Magtens Korridorer1

18 år med. Magtens Korridorer1 18 år med Magtens Korridorer1 Fotograf: Flemming Mechlenborg Kristensen Magtens Korridorer er dannet i København i 1995 og er i dag bestående af: Anders Ramhede på trommer, Niklas Schneidermann med sin

Læs mere

Sådan får du booket. flere møder!

Sådan får du booket. flere møder! Sådan får du booket flere møder! Mødebooking er en svær disciplin, som kræver øvelse at mestre. Det handler grundlæggende om at forstå menneskets psykologi og forskellige sindstilstande. Disse spiller

Læs mere

CLASSIC ROCK Historierne bag billederne

CLASSIC ROCK Historierne bag billederne Pressebilleder til CLASSIC ROCK Historierne bag billederne Et billedforedrag af Jørgen Angel 24 pressebilleder. ID#: HendrixB_37 Jimi Hendrix, 3. September 1970. Efter sigende en af guitaristens bedste

Læs mere

Danish invasion: Berlin Music Week

Danish invasion: Berlin Music Week Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/danish-ivvasion-berlin-music-wee/ Danish invasion: Berlin Music Week admin 11. september 2012 For fjerde år i træk var DMF s showcase Danish Invasion

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Interview med Per Sunding

Interview med Per Sunding Interview med Per Sunding Af Lars Asp Christensen D en 31. marts tog jeg til Malmö for at interviewe Per Sunding i Tambourine Studios. Her fortalte han om, hvordan han startede som producer og om hvilke

Læs mere

En dag tilbage. Okay, hvis du fik at vide du havde en dag tilbage at leve i. hvad ville du så gøre?

En dag tilbage. Okay, hvis du fik at vide du havde en dag tilbage at leve i. hvad ville du så gøre? Nik & Jay, 2004 Okay, hvis du fik at vide du havde en dag tilbage at leve i hvad ville du så gøre? 5 Hvad jeg ville gøre? Jeg tror jeg ville" hæve lidt penge på min firma konto løb ned og shop den bil

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2014/2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold VUC Hvidovre-Amager HF2 Musik C Simon Bredal Juul

Læs mere

Ginman / Eivør: The Color Of Dark

Ginman / Eivør: The Color Of Dark Ginman / Eivør: The Color Of Dark Hun er født på de stormomsuste Færøerne, han er vokset op i de tusind søers land, og derfor måtte de naturligvis mødes på vandet. Niels Skousen var kaptajn på det gode

Læs mere

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Kontakt: Amir Ghomi Mobil: 2223 7537 Mail: amir.ghomi@gmail.com 1 Formål Copenhagen Reggae Festival har til formål at forene og synliggøre kunstnere

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 37

Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 37 Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 37 Overskrifter - Støjberg: Ekstraordinær europæisk situation retfærdiggør ændring af Schengen-regler - Løkke gør parallelsamfund og udlændinge til prioritet - Venstre

Læs mere

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016

De Gyldne Drenge. Nordenhuse Folk Festival. Musiker 13. august 2016 De Gyldne Drenge 5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Fallulah Bloodline

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Fallulah Bloodline CEM MusicTest Voxmeter Fallulah Bloodline 25 Feb 2019 1 CEM MusicTest Map 612.852 potentielle fans i svarende til 11 % 4.882.626 semi fans svarende til 85 % Denne del af publikum er begejstret for din

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

EKSPORTSTØTTE & PROJEKTER 2014

EKSPORTSTØTTE & PROJEKTER 2014 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//eksportstoette/mxd-har-stoettet/eksportstoette-projekter-2014/ EKSPORTSTØTTE & PROJEKTER 2014 Thomas Rohde 11. maj 2015 Hvilke eksportprojekter har

Læs mere

Rejse til venskabsbyen Anjo 2018

Rejse til venskabsbyen Anjo 2018 Rejse til venskabsbyen Anjo 2018 Baggrund I forbindelse med venskabsbysamarbejdet mellem Kolding Kommune og bystyret i Anjo, Japan, er der særlig fokus på udveksling af erfaringer, viden og synspunkter

Læs mere

Tilmeld dig på www.spotfestival.dk/bibtemadag

Tilmeld dig på www.spotfestival.dk/bibtemadag Fredag den 2. maj 2014 kl. 10.30 16.30 Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C lige bag ved Musikhuset Aarhus Pris for at deltage: 700 kr. (+ gebyr 25 kr). Prisen inkluderer deltagelse i konferencen

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion. 1. februar 2016

Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion. 1. februar 2016 Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion 1. februar 2016 Agenda 1. Kort introduktion 2. Økologi i Danmark hvordan udvikler økologien sig? 3. Afsætning af kylling og økologiske kyllinger i Danmark

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013 PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013 OM DANSK MUSIKSTATISTIK 2013 DANSK MUSIKSTATISTIK 2013 er en klassisk branchestatistik, som opgør musikbranchens samlede økonomiske værdi for 2013. Musik er overalt

Læs mere

Musikmuseet Musikkens Magi

Musikmuseet Musikkens Magi Nyhedsbrev no 1 Musikmuseet Musikmuseet Musikkens Magi Musikkens Magi Vi løfter os, så vi kan løfte dig. Musikmuseet skal fremover handle om at formidle Musikkens Magi. Som Nationalmuseets musik-afsnit

Læs mere

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14.

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14. Årsberetning 2009 Onsdag d. 25. marts: Generalforsamlingen blev holdt i Baghuset. Vi startede med et oplæg fra Michael Hansen fra Kultur- og Fritids forvaltningen, som gav en orientering om den kommende

Læs mere

Førdefestivalen 2013

Førdefestivalen 2013 Førdefestivalen 2013 Kalakan, Baskerland Regnvær på Verftet I år startede festivalen i pøsende regn, det eneste fornuftige var regnslag og gummistøvler, men da var det bare herlig at være på festival.

Læs mere

Indhold. Evalueringsrapport Popkomm 2010. Sammenfatning af evalueringsrapporten

Indhold. Evalueringsrapport Popkomm 2010. Sammenfatning af evalueringsrapporten 13. december 2010 Jour.nr.: XXX Evalueringsrapport Popkomm 2010 Indhold Sammenfatning af evalueringsrapporten 1 Indledning 1.1 Introduktion af projektet 1.2 Projektets formål 1.3 Projektets forløb 1.4

Læs mere

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune,

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, København, 11. august 2014 Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, CHART ART FAIR er en unik kulturbegivenhed, der præsenterer samtidskunst af højeste kvalitet og i international særklasse

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

KulturkaravaneNORD. Brønderslev Kommune Uge 18. Katalog og program for Torsdag den 3. maj. Fredag den 4. maj. Lørdag den 5. maj

KulturkaravaneNORD. Brønderslev Kommune Uge 18. Katalog og program for Torsdag den 3. maj. Fredag den 4. maj. Lørdag den 5. maj KulturkaravaneNORD Brønderslev Kommune Uge 18 Katalog og program for Torsdag den 3. maj Fredag den 4. maj Lørdag den 5. maj SIDE 2 Kulturkaravanen er en del af den regionale kulturaftale KulturKANten,

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014 PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014 OM DANSK MUSIKOMSÆTNING 2014 DANSK MUSIKOMSÆTNING 2014 er en klassisk branchestatistik, som opgør musikbranchens samlede økonomiske værdi for 2014. Musik er overalt

Læs mere