Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch"

Transkript

1

2

3 Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN BETJENING 53 EMHÆTTER 59 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE TIL INDBYGNING 63 FRYSESKABE TIL INDBYGNING 63 VINKØLESKABE 64 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE 78 FRYSESKABE 82 OPVASKEMASKINER 93 VASKEMASKINER 99 VASKE-/TØRREMASKINER 99 TØRRETUMBLERE 103 TILBEHØR INDBYGNINGSOVNE 107 TILBEHØR KOMPAKTOVNE 107 TILBEHØR MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 108 TILBEHØR FRITSTÅENDE KOMFURER 108 TILBEHØR KOGESEKTIONER 109 TILBEHØR EMHÆTTER 115 TILBEHØR KØLE-/FRYSESKABE 115 TILBEHØR OPVASKEMASKINER 118 TILBEHØR VASKEMASKINER 118 TILBEHØR TØRRETUMBLERE 120 PIKTOGRAMFORKLARINGER 136 LEVERINGSBETINGELSER 138 SERVICE

4 4 Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

5 5 Bosch i mindste detalje, siden Vi er besat af at løse små og store problemer i forbrugernes hverdag. Det er derfor vi hele tiden opfinder, fremstiller, tester og finjusterer vores produkter. Teknik har ingen værdi i sig selv. Det er dens evne til at løse problemer, vi sætter pris på. Sådan har det været siden Robert Bosch grundlagde firmaet i Velkommen til Bosch og til kvalitet i mindste detalje.

6 6 Den store forskel ligger i de små detaljer.

7 7 Intet er overladt til tilfældighederne. Vejen fra idé til produkt er en lang rejse. Den begynder med, at vores ingeniører ser et problem eller finder en løsning, der kan gøre hverdagen lettere. Først derefter går vi i gang med at analysere konstruktion, produktion, logistik og anvendelse. Alt bliver målt og vejet. For kun produkter, der opfylder vores strenge kvalitetskrav, får lov at forlade fabrikken og møde vores kunder.

8 8 Mærk forskellen. Helt bogstaveligt.

9 9 Stol på dine fingerspidser. Tænk på at dine hænder skal røre ved dine hvidevarer flere gange om dagen. Når du sammenligner Bosch med andre mærker, så husk at mærke ordentligt efter. På Bosch produkterne finder du solide knapper, dæmpede ovnlåger, massive kantlister. Ja, det kan blive en længere opremsning, så det er nok nemmere, hvis du selv mærker efter.

10 10 God. Bedre. Bosch. Først tester vi vores produkter. Så tester vi dem igen. Og siden bliver de testet af andre. Den endelige karakter får vi af vores kunder, men den første anerkendelse for vores indsats er den, vi får af de uafhængige testlaboratorier. Vi er stolte af, at vores fokus på kvalitet i mindste detalje faktisk kan betale sig. Nogen anden forklaring på vores mange testvindere og topplaceringer kan vi ikke finde. Læs mere om vores toptestede produkter på bosch-home.dk/topplacering

11 11

12 12 Store maskiner med stor værdi.

13 13 Alle de funktioner, du kan forestille dig. Og lidt til. For os er det indlysende, at en vaskemaskine vasker rent, en tørretumbler tørrer tøjet, og en opvaskemaskine klarer opvasken. Men vi stopper ikke der. Når vi har sikret os, at disse grundlæggende funktioner udføres til punkt og prikke, så tænker vi et skridt videre. Hvordan kan vi for eksempel sikre, at opvasken nu også bliver helt tør? Eller hvorfor ikke en vaskemaskine, der doserer vaskemidlet selv? Resultatet af den slags overvejelser kender vi allerede som Zeolith -tørring og i-dos.

14 14 Små maskiner med stor effekt.

15 15 Det er ikke størrelsen, det kommer an på. Er du også træt af splejsede pyntegenstande, der ikke evner at gøre arbejdet ordentligt? Velkommen til Bosch køkkenværktøj! Alle vores produkter er til for at blive brugt. Ofte, længe og til lidt af hvert. Og det gælder ikke mindst for vores køkkenmaskiner. Læs mere på bosch-home.dk

16 16 Bosch grønnevarer til dig, der tænker på miljøet og pengepungen.

17 17 Green Technology inside. Er du på jagt efter bæredygtige produkter? Så skal du holde øje med Green Technology inside-mærket. Det sidder på vores mest ressourcebesparende og højtydende produkter. Fælles for dem er ressourcebesparende teknologi, moderne design, lav miljøbelastning og lave driftsomkostninger.

18 18 Serie 8. Ovnen, der giver dig 100 % kontrol. Autopilot. Med AutoPiloten bliver resultatet helt automatisk bedst. Sæt maden ind, angiv råvarens vægt og vælg program i menuen. Når stegetiden er gået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. 4D-varmluft. Sørger for at tilberedningen kan ske på et hvilket som helst niveau i ovnen, eller at forskellige retter kan tilberedes på fire niveauer samtidig. Resultatet bliver altid perfekt ensartet fra gang til gang. Nem rengøring. I Serie 8 ovne med EcoClean belægning rengøres loft og vægge automatisk. EcoClean nedbryder snavs og fedtstænk når ovnen benyttes, og bruger mindre energi end Pyrolyse. Pyrolyse brænder snavs og fedtstænk væk ved høj temperatur. Begge funktioner sparer tid.

19 19 Nu kan du få en helt ny automatisk ovn fra Bosch, som giver dig 100 % kontrol. Alt, hvad du behøver at gøre, er at dreje frem til den ret, du vil lave, så sørger ovnen for resten. Aldrig har det været lettere at få et perfekt resultat.

20 20

21 21 Sig ciao! til Bosch espressomaskine. Højt mælkeskum. Mælken hældes i en separat beholder, som kobles til mælkeskummeren med en slange. Dysen skummer mælken, selv i høje glas op til 15 cm. Der er automatiske programmer til rengøring. Hvis du ikke bruger maskinen så ofte, gør det ikke noget, fordi maskinen skylles igennem efter hver kop, samt når den tændes og slukkes. Det garanterer kaffens smag og holder hygiejnen i top. God kaffe ved et tryk på en knap. Et tryk på en knap. Mere skal der ikke til, så er der espresso, cappuccino, latte macchiato eller bare friskmalet kaffebryg. Vil du hellere bruge formalet kaffe, fylder du denne i maskinens separate beholder. Med Bosch espressomaskine får du det, som du vil have det hver gang. En lun fra skuffen. Varmeskuffen kan du bruge til at hæve gærdej, optø dybfrost, holde stegen varm, forvarme service eller til langtidsstegning. Varmelegemet er placeret under den glaskeramiske bund, vælg mellem fire temperaturindstillinger fra 30 til 80 C. Varmeskuffen er fremstillet i rustfrit stål og bund i glas for en lettere rengøring. I varmeskuffen er der plads til op til 80 espressokopper eller 12 store tallerkner, og den kan bære op til 25 kg. Teleskopudtræk gør det muligt at trække skuffen helt ud. Åbningen er Push-pull den springer op ved et let tryk. Ingen høreværn. Har du lagt mærke til, hvor meget kaffemaskiner kan larme, når de kværner? Bosch er berømt for sine lydsvage hvidevarer, så vi har selvfølgelig været meget omhyggelige med isoleringen af vores espressomaskiners indbyggede kaffekværn. De gode lyde har vi ikke pillet ved. Her tænker vi på dem, der stammer fra dampende mælk og kaffe, som presses med et tryk på 19 bar for den meste cremede konsistens.

22 22

23 23 Værsgo! Det hotteste indenfor komfurer. 3D Varmluft Plus. Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu nemmere og giver et perfekt resultat. Børnesikring. Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre væk fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Alle Bosch komfurer har mekanisk dørlås. Hvis du også gerne vil have, at ventilatoren slukkes når ovnen åbnes, så skal du vælge et induktionskomfur. SoftClose. Lukkesystemet, der lukker ovnlågen blidt og lydløst. Induktion. Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den i gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. Brugervenligt betjeningspanel. Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Indbygget stegetermometer. I Boschs topmodeller er der indbygget stegetermometer i ovnen. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når den ønskede temperatur er nået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. Teleskopudtræk. Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere bagepladerne.

24 24

25 25 Må vi give dig et par varme fiduser? StegeSensor. Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. QuickStart. Når du tænder for kogesektionen, finder og vælger QuickStartfunktionen automatisk den kogezone, hvor du har placeret gryden. Du skal blot indstille effekten. FlexInduction. FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Kogesektionen har en aflang, fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. ReStart. Hvis kogesektionen slukker automatisk, f.eks. på grund af spildt væske ud over betjeningspanelet, så kan du hurtigt vende tilbage til de valgte indstillinger ved at anvende ReStart-funktionen. DirectSelect. Betjeningspanelet på Bosch kogesektioner giver nem og direkte kontrol. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Det er både hurtigt og effektivt. Display med visning af energiforbrug. Energi er nødvendig for at varme gryder og pander, men kan man anvende energien smart? Hold styr på hvor meget energi, du bruger. Når kogesektionen slukkes efter madlavningen, viser displayet, hvor meget energi, der er blevet brugt. Prøv selv at sætte energiforbruget ned, f.eks. ved at anvende grydelåg og lavere effekt.

26 26

27 27 Sidste nyt om mados: Farvel! EcoSilence Drive. Den nye EcoSilence Drive motor er mere lydsvag og væsentligt stærkere end sine forgængere. Motoren har ikke kulbørster, som almindelige emhættemotorer, og derved elimineres friktion. Du får lavere energiforbrug, lavere lydniveau, højere kapacitet og høj effektivitet. CleanAir kulfilter*. Bosch kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og kan spare dig en hel del energi. EcoSensor. EcoSensor er en hyperfølsom sensor, som registrerer præcis, hvor stor mængde mados, damp og partikler, der er i luften og omgående tilpasser effekten efter det. Det resulterer i en emhætte, som holder lydniveauet på et minimum og effektivt holder luften fri for damp og mados og tilmed kun bruger de nødvendige ressourcer. Meget energismart. LED-belysning. LED-lamperne i Boschs emhætter giver et godt arbejdslys. De har cirka 90 % lavere energiforbrug end halogenlamper og en forventet levetid på cirka timer. Er de tændt 2 timer om dagen, forventes de at holde i over 50 år. Easy Mounting System. Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen. * Iflg. bygningsreglementet (kap ) 1. januar 2014, skal der søges dispensation hos respektive kommune for at benytte sig af recirkulation. Se evt. Byggelovens 22, stk.1.

28 28

29 29 Køling med vores varmeste anbefaling. ChillerBox. Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er lavere end i resten af køleskabet. I flere af vores køle-/ fryseskabe finder du den praktiske opbevaringsskuffe, ChillerBox, hvor temperaturen holdes 2 3 C lavere end i det øvrige skab. Superindfrysning/Superafkøling. Aktivér funktionen, når større mængder madvarer skal køles/fryses ned. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktiverer funktionen, inden du tager ud og handler stort ind. Feriefunktion. En smart funktion i vores køleskabe, som hjælper dig med at spare på energien, når du er bortrejst. Eftersom køleskabet holdes lukket i længere tid, uden at nogle nye råvarer skal køles ned, så kan køleskabet lade temperaturen stige noget. Endnu en smart funktion, som mindsker elforbruget. HydroFresh. Grøntsagsskuffen med regulerbar luftfugtigthed, så grøntsagerne holder sig friske. Sammenlignet med opbevaring af i en almindelig køleskabsskuffe, bevarer grøntsagerne deres sprødhed, vitaminindhold, smag og farve op til dobbelt så længe, ved hjælp af rigtig luftfugtighed. NoFrost. Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. NoFrost fryseteknikken spreder iskold, tør luft i fryseren og der dannes ingen tykke lag af rimfrost, som stjæler energi og plads. Med NoFrost er afrimning helt unødvendig. LowFrost. Bosch tilbyder en serie køle-/fryseskabe, som gør at du ikke skal afrime manuelt særlig ofte. Fryseelementerne er indbygget i fryserens vægge, hvilket betyder at isdannelsen mindskes væsentligt og energiforbruget fortsat er konstant og effektivt. En anden fordel med skjulte fryseelementer, er at du bedre kan få plads til pladskrævende madvarer, ved at tage bokse og hylder ud af frysedelen. Når du afrimer går det hurtigt, ved hjælp af et hul til smeltevandet i bunden af skabet. VitaFresh. VitaFresh er en zone i køleskabet, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Fødevarerne kan holde sig friske op til tre gange så længe. VitaFresh-zonen er fordelt i tre separate skuffer. En mindre skuffe til f.eks ost og æg. En større til fisk og kød samt en skuffe til frugt og grøntsager, hvor luftfugtigheden kan reguleres. EasyClean. Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Boschs køle- og fryseskabe har en belægning på dørene i stål, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

30 30

31 31 Sidste skrig indenfor opvask. Rent ud sagt. Zeolith -tørring. Vores testvindende og mest energibesparende opvaskemaskiner har Zeolith -tørring, som betyder at mineralkugler af zeolit absorberer fugt og omdanner det til varmeenergi i tørreprocessen. Det er det, der gør, at din opvaskemaskine fra Bosch har et rekordlavt energiforbrug, og samtidig tørrer plastikbokse og skåle helt tørre. VarioSpeed/VarioSpeed Plus. Nogle gange skal det gå hurtigt og man ønsker at opvasketiden ikke var så lang. VarioSpeed er funktionen, der gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Den nye VarioSpeed Plus-funktion vasker og tørrer opvasken op til tre gange hurtigere end på standardprogram. Og naturligvis stadig med det bedste opvaske- og tørreresultat. Shine & Dry. Bosch opvaskemaskiner med Zeolith -tørring findes også med funktionen Shine & Dry. Den gør din opvask ekstra skinnende og tør med en ekstra skylning og lidt længere tørretid. AquaStop med livstidsgaranti. Sikkerhedssystemet AquaStop giver 100% beskyttelse imod vandskader, fungerer døgnet rundt, så længe opvaskemaskinen er tilsluttet strøm. Bosch giver garanti imod vandskader i hele opvaskemaskinens levetid. TFT-display. Brugervenligt, højtopløst farvedisplay, som viser informationer om den igangværende opvask samt resterende opvasketid. Programoversigt-funktion med beskrivelse af programmet samt Eco forecast, estimeret energiforbrug. Green Technology inside. Bosch opvaskemaskiner med miljømærkningen Green Technology inside har fået selskab af vores opvaskemaskiner i mellemklassen, som nu har energiklasse A+++ og A++ ifølge den nye energimærkning. Lydniveau. Dit køkken skal være et fredfyldt sted. Det vil sige fri for støj fra f.eks. opvaskemaskinen. Boschs opvaskemaskiner er ekstremt lydsvage. Med et lydniveau på 42 db(a) re 1 pw er de knap hørlige, omtrent som en moderne computer. HalfLoad. En funktion, som bruges, hvis du ønsker at vaske en halvt fyldt maskine. Vand- og energiforbruget reduceres med op til henholdsvis 20 % og 10%. Natprogram. Sæt opvasken over, når du kravler i seng. Med natprogrammet kører opvaskemaskinen så lydsvagt som 40 decibel. Ingen risiko for at din nattesøvn bliver forstyrret. Kurve. Med VarioDrawer topkurven får du en tredie kurv øverst i din opvaskemaskine. Topkurven VarioDrawer Plus tilbyder endnu mere plads og fleksibilitet; du får plads til endnu mere service og flere muligheder for udnyttelse af pladsen i maskinen. Her kan du placere bestik, grydeskeer og espressokopper. Et andet eksempel på en praktisk og fleksibel kurveindretning er RackMatic. Det er en højdejusterbar overkurv, som kan tilpasses efter, hvor høje gryder og glas, der skal stilles i den. DoseringsAssistent. Hver ting skal have sin plads, også i din opvaskemaskine. Ved hjælp af DoseringsAssistenten ved du altid, at opvasketabletten havner på rette sted. Det er en lille kurv, som sikrer at tabletten opløses på en kontrolleret måde. IntensivZone. Visse fastbrændte madrester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et højere vandtryk og lidt højere temperatur i den nederste kurv.

32 32

33 33 Pletfri vasketeknik. EcoSilence Drive. Hjertet i din vaskemaskine er motoren. Bosch EcoSilence Drive er både mere lydsvag og stærkere end sine forgængere. Motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Du får et lavere energiforbrug, lavere lydniveau og en vaskemaskine, der holder længere. Energiforbrug. Vidste du, at de største energislugere i dit hjem er gamle hvidevarer? Derfor er det smart at f.eks. vælge en vaskemaskine, der bygger på moderne teknologi. Bosch har et bredt sortiment af energibesparende vaskemaskiner i energiklasse A+++ du sparer både energi og penge. VarioPerfect. Med Bosch vaskemaskiner kan du vælge mellem SpeedPerfect, som vasker de mest almindelige programmer ekstra hurtigt, eller miljøfunktionen EcoPerfect, som med et længere tidsforbrug vasker de mest almindelige programmer på den mest miljø- og energirigtige måde. AntiVibration Design. Bosch vaskemaskiner har sidepaneler, som er designet til at mindske vaskemaskinens vibrationer både ved vask og centrifugering. Det giver dig en mere stille og rolig vaskeoplevelse. i-dos. Overdoseringens dage er talte. i-dosfunktionen doserer automatisk det flydende vaskemiddel, afpasset efter vasketøjets vægt, type og hvor beskidt tøjet er. Du sparer ikke blot på vand, tid og energi det er desuden skånsomt for miljøet. VarioDrum effektiv og skånsom. Tromlen i Bosch vaskemaskiner er specielt udformet for at opnå en så effektiv og skånsom vask, som muligt. Med den innovative vægstruktur i tromlen og de asymmetriske medbringere, giver det en mere skånsom behandling af dit vasketøj. Pletfjerningsautomatik. Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om pletter. Pletfjerningsautomatikken er en funktion, som automatisk kan behandle op til 16 forskellige typer pletter. Vaskemaskinen tilpasser automatisk temperatur, tromlens rotation, vandmængde og tid til den valgte plettype. ActiveWater. Den sensorstyrede mængdeautomatik sørger for at vandforbruget tilpasses vaskemængden, så du får det bedste vaskeresultat for hver anvendt dråbe vand, uanset hvor meget eller lidt, du vasker. Boschs smarte vaskeprogrammer AllergiPlus Programmet er tilpasset specielt til personer med følsom hud. Sport Vask dit sportstøj af fibermaterialer med et special tilpasset program. SuperHurtig 15 Komplet vaskeprogram på 15 minutter til opfriskning af op til 2 kg let tilsmudset tøj. 10 års garanti på EcoSilence Drive motor. Hjertet i vaskemaskinen er motoren. Bosch EcoSilence Drive motor har ikke kulbørster som almindelige vaskemaskinemotorer. Det betyder et lavere energiforbrug, mindre støj, og at motoren holder længere. Derfor giver vi hele 10 års garanti på vores EcoSilence Drive motor i vaskemaskiner, som er købt og anvendes i Danmark. Uldprogram Til vask af alt tøj, der er mærket med uld eller håndvask.

34 34

35 35 Tørt og godt. Sidste nyt i tørretumblere. Selvrensende kondensator. Uden regelmæssig rengøring af kondensatoren går tørretumbleren hurtigt ned i effektivitet og energiforbruget stiger. Bosch selvrensende kondensator giver dig et vedligeholdelsesfrit system og en tørretumbler med et meget lavt energi forbrug i hele dens levetid. Varmepumpe. Tørretumblere med ActiveAir-teknologi har indbygget varmepumpe og tørrer dit tøj ekstra energibesparende. Varmepumpeteknikken gør, at spildvarmen genvindes i stedet for at forsvinde ud i den blå luft. Det er skånsomt både for miljøet og pengepungen. Vores varmepumpetørretumbler i serien HomeProfessional har det laveste energiforbrug og er i energiklasse A+++, ifølge den nye EU-energilabel for tørretumblere. ActiveSteam. En tørretumbler med ActiveSteam gør at dit vasketøj bliver tørt uden at krølle. Dampen i tromlen glatter både tørt og fugtigt tøj ud. Endvidere fjerner dampen ildelugtende lugt molekyler fra tekstilerne. Det holder bl.a. dine jakkesæt friske. SensitiveDry. Egenudviklet tromle med unikt design, som er ekstra skånsom mod dit tøj. AutoDry. Sensorer registrerer fugtniveau under tørring og slukker for tørretumbleren, når den valgte tørhedsgrad er nået. Stille tørring. Varmepumpetørretumblere tørrer ekstra stille. HomeProfessional WTY88898SN er Boschs mest lydsvage tørretumbler. Uld- og skokurv. Til en mere skånsom tørring af uldtøj har vi udviklet en indsats i tromlen, som ikke roterer og derfor ikke slider på skrøbelige tekstiler. Den er også god, når du vil tørre dine nyvaskede sportssko. Boschs smarte tørreprogrammer Super 40 Sport Dunprogram Damptørring Dampopfriskning Kort tørreprogram til små mængder tøj Til sportstøj i moderne fiber materialer Passer specielt til puder og dunjakker Til krølfri tørring af både bomuld og syntet Til opfriskning af såvel skjorter som fritidstøj

36 36 Rigtigt for dig. Vi har indelt vores produkter i forskellige serier. Det gør det enkelt at finde det produkt, som passer perfekt til dig. Serie 8 Når det handler om dit hjem, sigter du højt. Det er ganske enkelt en interesse, som du prioriterer. Du går efter det ypperste i design, funktion og brugervenlighed. Og du tænker, før du handler, hvilket dit hjem bærer tydeligt præg af. Ikke mindst når det gælder dine husholdningsapparater. Er det dig, vi taler om? Velkommen til Serie 8 fra Bosch. Serie 6 Du lægger vægt på kvalitet, i stort som i småt. Apparater skal holde længe, ikke belaste miljøet unødigt og ikke fråse med energien. Det tekniske er kun vigtigt, hvis det virkelig gør en forskel, for dig og for miljøet. Du vælger tidløst design frem for det sidste nye. Derfor tiltales du af et varemærke med dokumenteret erfaring. Stemmer det med dine behov? Velkommen til Serie 6 fra Bosch. Serie 4 Du vil have rene linier, ikke mindst når hverdagen kan blive lidt travl. Derfor foretrækker du husholdningsapparater der giver overblik, og producenter der forstår dine behov. For dig er det også logik at vælge energibesparende produkter både for tegnebogens og miljøets skyld. Kan du kende dig selv? Velkommen til Serie 4 fra Bosch. Serie 2 Tingene skal være i orden. Punktum. Du har mange interesser, men husligt arbejde bliver aldrig en af dem. Maskiner er til for at blive brugt. De må ikke være for dyre, men skal være pålidelige, få jobbet fra hånden og ikke sløse med energien. Og det er faktisk den bedste grund til at vælge Bosch. Er du enig? Velkommen til Serie 2 fra Bosch.

37 INDBYGNINGSOVNE 37 Indbygningsovne med pyrolyse NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, Over-/undervarme, Over-/undervarme eco, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Pizza funktion, Undervarme, Langtidsstegning, Optøning, Forvarmning af tallerkner, Holde varm Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot, Sabbatfunktion Fleksibel madlavningshjælp, med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 10 stk Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnribber og plade tåler pyrolyse Lugt- og fedtreduktionsfilter Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Ovn med Teleskopudtræk, 1 niveau, med stopfunktion, tåler pyrolyse Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Elektronisk dørlås, børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 30 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG 6751S1S sort/stål kr* Fragtkode: 2 NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 10 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, Over-/undervarme, Over-/undervarme eco, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Pizza funktion, Undervarme, Optøning Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot, Sabbatfunktion Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 10 stk Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring Elektronikur SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Ovnrum i antracitemalje Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnribber og plade tåler pyrolyse Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Teleskopskinner kan eftermonteres Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Elektronisk dørlås, børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 30 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG 673CB1S sort kr* HBG 673CS1S sort/stål kr* HBG 673CW1S hvid/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 63 l Dørlås aktiveres ved Energiklasse A pyrolyserengøring HBA 63B152S stål 9895 kr* Temperaturregulering fra C Fronttemperatur maks. 30 C, målt 6 ovnfunktioner: Over-/undervarme, midt på døren ved 180º C over-/ Varmluft, Varmluft Øko, Undervarme, undervarme efter 1 time Stor VARIO grill, Varmluft/impulsgrill Automatisk lynopvarmning Fragtkode: 2 Pyrolyse - automatisk selvrens 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektronikur Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Teleskopudtræk kan eftermonteres Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Displayfarve: Rød Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Længde på elledning (cm): 120 Serie 6 Ovnvolumen: 63 l Energiklasse A 6 ovnfunktioner: Varmluft Øko, Varmluft, Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturinterval 50 C C Betjeningspanel: rustfrit stål Elektronikur Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning Teleskopudtræk med stopfunktion gør det enkelt og bekvemt at tage plader ind og ud af ovnen. Pladerne, risten og bradepanden der følger med ovnen, kan anvendes i teleskopudtrækket, 2 niveauer Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 63S251S stål 9495 kr* Fragtkode: 2

38 38 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse (fortsat) Serie 6 Ovnvolumen: 63 l Energiklasse A 6 ovnfunktioner: Varmluft Øko, Varmluft, Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturinterval 50 C C Betjeningspanel: rustfrit stål Elektronikur Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning 3-fag teleskopudtræk med fuldt udtræk Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBA 63U351S stål 9495 kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 57 l Energiklasse A Temperaturregulering fra C 8 ovnfunktioner: Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Varmluft Øko, Undervarme, Pizza funktion, Varmluft/impulsgrill, Varmluft, Over-/ undervarme Lynopvarmning Pyrolyse - automatisk selvrens Elektronikur Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Teleskopudtræk, 1 niveau Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Glatte ovnvægge Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3580 Produktmål, mm: 595 x 595 x 515 D): x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 95 HBA 74R252E stål 8895 kr* Fragtkode: 2 Indbygningsovne med EcoClean NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l EcoClean Direct rengøring på loft, Energiklasse A+ sider og bagvæg HBG 655CS1S sort/stål 9595 kr* 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Lugt- og fedtreduktionsfilter Varmluft Øko, Over-/undervarme, Halogenbelysning, ovnbelysningen Over-/undervarme eco, Varmluft/ kan slukkes impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille Automatisk lynopvarmning VARIO grill, Pizza funktion, Teleskopskinner kan eftermonteres Fragtkode: 2 Undervarme, Langtidsstegning, Indbygget køleblæser Optøning, Forvarmning af tallerkner, Øvrige sikkerhedsfunktioner: Holde varm Børnesikring med nøglefunktion, Temperaturinterval 30 C C Sikkerhedsafbryder, Ekstra funktioner: restvarmeindikering, starttaste, Temperaturforslag, Viser aktuel lågeafbryder temperatur, Opvarmningskontrol, Fronttemperatur maks. 40 C AutoPilot, Sabbatfunktion EcoClean Fleksibel madlavningshjælp, med Direct bage- og madlavningsprogrammer 1 x Emaljeret bageplade Antal automatik-programmer: 10 stk 1 x Stegerist Stegetermometer 1 x Universalpande TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 10 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, Over-/undervarme, Over-/undervarme eco, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Pizza funktion, Undervarme, Optøning Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Sabbatfunktion Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren EcoClean Direkt på bagvæg Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Teleskopskinner kan eftermonteres Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 40 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Længde på elledning (cm): 120 HBG 633CB1S sort 9095 kr* HBG 633CS1S sort/stål 9095 kr* HBG 633CW1S hvid/stål 9095 kr* Fragtkode: 2

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Pris- og produktoversigt

Pris- og produktoversigt September 2015 Pris- og produktoversigt Miele Partner Showroom Miele Experience Center er ikke blot en udstilling af produkter. Det er en verden af sanselighed, hvor kvalitet, design og moderne teknologi

Læs mere

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Electrolux produktkatalog 2011 Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Du har aldrig smagt mad, før du har smagt det tilberedt med damp GOURMET- MADLAVNING

Læs mere

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet.

Læs mere

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre Energien på rette sted sådan gør du din elregning mindre Udgivet af SEAS-NVE Strømmen Hovedgaden 36 4520 Svinninge tlf. 70 29 29 29 www.seas-nve.dk Inspiration og faktuelle oplysninger til Energien på

Læs mere

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238 SMEGs filosofi Karakteristiske husholdningsprodukter som udvikles i samarbejde med nogle af verdens ledende arkitekter. Produkter som udtrykker Made in Italy ved at kombinere design, ydeevne og opmærksomheden

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

VOSS ønsker Dem tillykke.

VOSS ønsker Dem tillykke. ELI 670-1 1 948201044 VOSS ønsker Dem tillykke. Kære kunde, Tillykke med Deres nye VOSS komfur. Det er vigtigt at De lærer komfurets funktioner og finesser at kende. Læs derfor denne brugsanvisning, den

Læs mere

44. årgang nr. 5 oktober 2011. Hvidvare. nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9

44. årgang nr. 5 oktober 2011. Hvidvare. nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9 Hvidvare 44. årgang nr. 5 oktober 2011 nyt IFA 2011: SNU APPARATER SIDE 9 aske /Tørremaskine med Energimærke AAA i har på denne serie et program, som vasker og tørrer 1,5 kg tøj på kun 1 time. Der kommer

Læs mere

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning EnergiMidt - 2004 vejen til en lavere elregning INDHOLD Skær toppen af elregningen 3 Elforbrug i boligen 4 Køkken Køl og frys 6 Kogeplade 8 Ovn 10 Mikrobølgeovn og mikrokombiovn 12 Emhætte 13 Småapparater

Læs mere

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER:

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER: Hvidvare 45. årgang nr. 2 april 2012 nyt PREBEN MEJER: VIDENVARER PÅ VEJ OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 Længe leve lave elregninger.

Læs mere

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NYE HVIDEVRER - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Brug lidt energi - og få et mindre energiforbrug Vil du gerne have et lavt energiforbrug med i købet, når du anskaffer nye hvidevarer? Så betaler det

Læs mere

nyt Hvidvare LivingKitchen en messe med potentiale Side 5

nyt Hvidvare LivingKitchen en messe med potentiale Side 5 Hvidvare 44. årgang nr. 2 april 2011 nyt Whirlpool øger madvarers holdbarhed Side 9 Et brag af en AEG-lancering Side 11 Massiv programudvidelse Side 14 Torneroseøkonomi Side 19 T Forbrugerklagenævnet har

Læs mere

ANBEFALINGER SIKKERHEDSINSTRUKTION TEKNISKE DATA DUO 2100 W 55 DK

ANBEFALINGER SIKKERHEDSINSTRUKTION TEKNISKE DATA DUO 2100 W 55 DK ANBEFALINGER LÆS BRUGSANVISNINGEN GRUNDIGT, SÅ DU FÅR DET MESTE UD AF DIN HVIDEVARE Vi anbefaler at du gemmer installations- og brugsanvisningen til senere brug, og at du skriver serienummeret, som vist

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning Ovne

Brugs- og monteringsanvisning Ovne Brugs- og monteringsanvisning Ovne Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. da-dk M.-Nr. 09 853 220 Indholdsfortegnelse

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Småapparater. Linieprogram Gældende fra 1. maj 2015. www.bosch-home.dk

Småapparater. Linieprogram Gældende fra 1. maj 2015. www.bosch-home.dk Småapparater Linieprogram Gældende fra 1. maj 2015 www.bosch-home.dk ESPRESSOMASKINER 5 Espressomaskiner VeroBar onetouch Funktion: Espresso, Filterkaffe, Cappuccino, Latte Macchiato, kaffe med mælk, varm

Læs mere

Indbygningstips. www.bosch-home.dk

Indbygningstips. www.bosch-home.dk Indbygningstips. www.bosch-home.dk 1 Indbygningstips og stregtegninger Indholdsfortegnelse Installationsskema indbygningsapparater 3 Indbygningsovne Indbygningstips og stregtegninger 46 Indbygningskomfurer

Læs mere

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES HVAD EN LEJLIGHED KAN BLIVE TIL FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES FLYT KØKKENET IND I STUEN, OG INDRET SOVERUM I DET GAMLE KØKKEN. DET VIL I MANGE SMÅ LEJLIGHEDER GIVE EN VÆSENTLIG BEDRE UDNYTTELSE AF PLADSEN,

Læs mere

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads.

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. I alternativ 1 er fordelingsgangen lagt på den anden side af hovedskillevæggen, så pladsen bliver taget fra forældresoveværelset (den tidligere

Læs mere

ASKO PROFESSIONEL PROFESSIONEL YEARS WARRANTY. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner

ASKO PROFESSIONEL PROFESSIONEL YEARS WARRANTY. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner ASKO PROFESSIONEL ASKO PROFESSIONEL YEARS WARRANTY Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner For professionel håndtering af vask, tørring og opvask ASKOs professionelle serie omfatter vaskemaskiner,

Læs mere

ASKO PROFESSIONAL. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner

ASKO PROFESSIONAL. Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner ASKO PROFESSIONAL Vaskemaskiner Tørretumblere Tørreskabe Opvaskemaskiner For professionel håndtering af vask, tørring og opvask ASKOs professionelle serie omfatter vaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN Disse instruktioner skal også være tilgængelige på hjemmesiden: www.bauknecht.eu DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet

Læs mere

Hvidvare. 45. årgang nr. 5 oktober 2012. nyt. IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19. klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17

Hvidvare. 45. årgang nr. 5 oktober 2012. nyt. IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19. klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17 Hvidvare 45. årgang nr. 5 oktober 2012 nyt IFA 2012: GlobAl vækst EuropA I lavere tempo side 19 klimaministeren: IntEllIGEnt El på vej side 17 Tilmeld dig på doubledate-electrolux.dk Kom på Double Date

Læs mere

Hvidvare. 47. årgang nr. 2 april 2014. nyt. mad laver mænd side 17. WmF Tysk vinder på dansk marked. side 19. Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15

Hvidvare. 47. årgang nr. 2 april 2014. nyt. mad laver mænd side 17. WmF Tysk vinder på dansk marked. side 19. Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15 Hvidvare 47. årgang nr. 2 april 2014 nyt mad laver mænd side 17 WmF Tysk vinder på dansk marked side 19 Tema om vask: Fra 43 Til 30 side 7-15 Træt af halvtør opvask? Bosch i mindste detalje: Zeolite -tørring.

Læs mere

EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197

EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197 EA84_EO_0A14750_EA84 30/11/12 12:25 Page197 Kære kunde, Tillykke med din nye Espresso Automatic Serie EA84XX. Maskinen giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige slags drikke, espressoer, kaffe

Læs mere

Din brugermanual VOSS ELK7070-AL http://da.yourpdfguides.com/dref/949768

Din brugermanual VOSS ELK7070-AL http://da.yourpdfguides.com/dref/949768 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i VOSS ELK7070-AL i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere