JANUAR Medlemsblad for medlemmer af J A N U A R. Cynotilapia afra yellow top Foto: Johannes Noval. Omtale side 12.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JANUAR 2007. Medlemsblad for medlemmer af J A N U A R. Cynotilapia afra yellow top Foto: Johannes Noval. Omtale side 12."

Transkript

1 JANUAR 2007 Medlemsblad for medlemmer af Cynotilapia afra yellow top Foto: Johannes Noval. Omtale side 12. Nr. 1 J A N U A R 2007

2 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6-7: Side 8-10: Side 12: Side 14: Side 15: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Januar måneds møder. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Unikt koralrevsforedrag. Cichliden fra Cuba. Januars kalenderfisk Cynotilapia afra»yellow top«. Pokaloverrækkelse og julehygge. Bestyrelsen og gruppernes kontaktpersoner. Øvrige oplysninger: Klublokale: Hvilebjerg skole, Kirkerupvej 18, Sørbymagle, 4200 Slagelse Hjemmesiden: Klubbladet: Redaktør: Per Kyllesbech Petersen Ansvarshavende: Erling Jensen Tryk (laserprint): Per Kyllesbech Petersen Stof til næste blad: Senest 22. januar 2007 Næste klubblad udkommer i uge Mødested: Bilkas parkeringsplads (ved Varmecentralen) OBS! Benyt indgangen ved skoven (på venstre side af bygningen)

3 JANUAR 2007 Fællesmøde mandag den 8. jan. kl i klublokalet. (se adresse og kort på side 2) - Husk indgang fra skovsiden. Den søde jule og nytårs tid er overstået og vi er gået i gang med et nyt år og vi lægger ud med en tur til Panama. Max Bjørnskov er lige netop kommet hjem efter endnu en tur til Panama, og han kommer og fortæller om nogle andre øer som han besøgte denne gang. Det bliver en aften med meget natur og mon ikke også lidt om farvefrøer. Vel mødt - Erling Mødet afsluttes med Fra medlem til medlem - medbring evt. effekter. Fotogruppen: Møde tirsdag den 16. jan. kl hos Per i Bringstrup. Vi skal snakke om forårs-sæsonens aktiviteter i gruppen. Derudover vil vi kikke på billedbehandling i Photoshop og instruere i brugen af klubbens studio-lamper. Hilsen Per Akvariegruppen: Møde mandag den 22. jan. kl hos Johannes. Akvariegruppen fortsætter med at lave den sydamerikanske baggrund i et 250 liters akvarium, som vi startede på på gruppens sidste møde i Vi mødes hos mig: Sørbylillevej 15, Sørbylille, 4200 Slagelse kl Hilsen Johannes Saltvandsgruppen og Terrariegruppen: Møde mandag den 29. jan. kl hos John. Næste saltvands-/krybdyr-møde er hos John på Søndermarken, Rosted. Vi vil fortsætte med at lave et central filter. Hilsen Frank og John Se aktivitetskalenderen på hjemmesiden: vestsj-akvarie-og-terrarieklub.dk/aktivitetskalender.htm

4 4 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub MANDAG DEN 5. FEBRUAR 2007 KL19.15 i fælleslokalet på Hvilebjergskolen, Kirkerupvej 18, Sørbymagle, 4200 Slagelse Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent. 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Indkomne forslag, herunder fastsættelse af kontingent. Forslag der ønskes behandlet må være bestyrelsen i hænde senest 1 uge før generalforsamlingen 6. Valg af: a. Formand - vælges for 2 år b. Sekretær - vælges for 2 år c. Fire bestyrelsesmedlemmer - vælges for 1 år d. Suppleanter - vælges for 1 år e. En revisor - vælges for 1 år f. En revisorsuppleant - vælges for 1 år 7. Eventuelt. På valg er: a. Formand Erling Jensen Villig til genvalg b. Sekretær Per Kyllesbech Petersen Villig til genvalg c. 4 bestyrelsesmedl. John Pærremand Villig til genvalg Bjarne Larsen Villig til genvalg Jørn Bruun Villig til genvalg Johannes Noval Villig til genvalg d. Suppleanter Frank Johansen Villig til genvalg Henrik Steiner Villig til genvalg Birthe Petersen Villig til genvalg e. Revisor Laila Mogensen Villig til genvalg f. Revisorsuppleant Nyvalg Denne indkaldelse er udsendt til alle medlemmer med klubbladet Pragtsmerlingen nr. 1 - Januar Udsendt i uge 1, 2007.

5 JANUAR Alt til - naturen i dit hjem Akvarier & havedamme Opsætning & vedligeholdelse efter ønske og behov Stort udvalg af både danske og importerede akvarier, mm. Fisk Udstyr Planter Materialer Dekorationer Vi er tilknyttet en lang række dygtige grossister, bl.a. også: - granitimportør - brolægger - tømrer - planteskole - vognmand Sammen skaber vi de perfekte rammer for et spændende og sundt vandmiljø. Tlf: En verden af liv og oplevelser Hjemmeside kommer snart!

6 6 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Unikt koralrevsforedrag 28. februar 2007 VAT har i samarbejde med LOF, Slagelse arrangeret et unikt koralrevsforedrag. Foredraget bliver af praktiske grunde ikke, som annonceret i sidste nummer af Pragtsmerlingen, afviklet i forbindelse med klubbens ordinære generalforsamling Foredraget holdes i stedet for i Auditoriet, Slagelse Seminarium, Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse onsdag d. 28. februar kl. 19.ºº Foredragsholderne, de to danske koralrevsforskere, Michael Arvedlund cand. scient. PhD, og Tyge Dahl Hermansen cand. scient., gennemgår udvalgte aspekter af det tropiske koralrevs biologi, baseret på de seneste forskningsresultater, krydret med egne oplevelser og erfaringer, i forbindelse med lanceringen af deres nye danske bog om koralrevets biologi (bogen forventes klar i Februar, 2007, med forbehold for ændringer) Udkommer i februar 2007 Lidt om foredragsholderne Michael Arvedlund Cand. scient. i 1994 i havbiologi fra Københavns Universitet. PhD i 2000 fra et af verdens førende koralrevsuniversiteter, James Cook University, Queensland, Australien. 15 års international forsknings, formidlings, undervisnings og konsulent erfaring indenfor det tropiske koralrev, fra tre års forskningsophold i Australien, tre år i Japan og ni år i Europa. Har gennemført dykkerekspeditioner til mere end 40 forskellige tropiske koralrev, i Israel, Egypten, Sri Lanka, Thailand, Malaysia, Indonesien, Japan, Fiji, og Australien. 25 års erfaring som koralrevsakvarist og seks års erfaring med opdræt af koralrevsfisk og koraller. Tilsammen 61 videnskabelige og populærvidenskabelige publikationer. Forskningsemnerne drejer sig om koraller og koralrevsfisks adfærdsøkologi og økomorfologi, foruden opdræt af koraller og revfisk. Naturvidenskabelig journalistisk og undervandsfotografering er kommet

7 JANUAR til som store interesser siden år Tyge Dahl Hermansen Cand. scient. i biologi ved Københavns Universitet, Specialeafhandling i molekylærbiologi ved genetisk afdeling. Har dels deltaget i en række forskningsprojekter ved Københavns Universitet i molekylærbiologi og koralrevsbiologi (bl.a. vedrørende specielle celler hos polydyr - de såkaldte nældeceller), dels været forskningsassistent i molekylærbiologi og mikrobiologi ved Danmarks Tekniske Universitet. Tostjernet CMAS dykkerbevis fra dykkerklubben Akademisk Undervandsgruppe (AUG), Dykning inkluderer tempererede og tropiske farvande (bl.a. Rødehavet). Tilsammen 25 videnskabelige og populærvidenskabelige artikler. Naturvidenskabelig journalistisk og design af videnskabelige illustrationer er kommet til som store interesser de seneste år. På grund af foredragets offentlige karakter, er der tilmelding til dette arrangement. - Tilmeldingsfrist: Senest 14. februar 2007 OBS! Foredraget er gratis for medlemmer af Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub Pris for ikke-medlemmer: Kr Du kan tilmelde dig: 1. på LOF s hjemmeside: eller 2. på telefon til LOF: ma. to Husk 3. for at kunne komme gratis ind skal man ved tilmeldingen oplyse, at man er medlem af Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub.

8 8 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Cichliden fra Cuba Nandopsis tetracanthus Cuba er vel ikke det mest kendte cichlide land, men der findes faktisk en cichlide art, Nandopsis tetracanthus. Den er ikke almindelig som akvarie fisk, men en gang i mellem skal vi også have noget om de fisk som vi sjældent eller aldrig ser, måske bliver den på et tidspunkt ligeså almindelig som andre cichlider fra det latin amerikanske område. Udbredelse Nandopsis tetracanthus er ikke endemisk i Cuba, som nogle hævder. Den findes også på den nærliggende ø Hispaniola (Haiti / Dominikanske Republik), desuden findes den på Barbados og muligvis også andre mindre caraibiske øer. I Cuba findes den med sikkerhed i fire afgrænsede, meget kystnære områder. Biotop Nandopsis te- Vor mand i Canada, Bill Hazen, fik for et par år siden et par unge Cuba cichlider. De er langt fra almindelige fisk i canadiske akvarier, men en kammerat havde haft en lille flok ungfisk med hjem fra en ferie i Den Dominicanske Republik hvor den også lever. Habitat Nandopsis tetracanthus lever i kystnære områder. Den træffes i både brak- og ferskvand. Bill oplyser at hans Nandopsis tetracanthus går i ferskvand. Det følgende bygger på Bills beretning suppleret med stof fundet skellige steder på for- Internettet. Navn Pop. navnet er de fleste steder noget der klart k an oversættes til Cuba cichlide. Det videnskabelige navn er Nandopsis tetracanthus og så har den et utal af synonymer. Et par af dem er Cichlasoma tetracanthus eller Acara cubensis.

9 JANUAR tracanthus forekommer i mindre søer og vandløb. Slægt Uden tvivl er en revision højst tiltrængt. Det er et åbent spørgsmål om det er den samme fisk som findes på Cuba og på Hispaniola. Måske er der igen endemiske underarter på andre øer eller det mellemamerikanske fastland. Den blev første gang beskrevet af Valenciennes så tidligt som i Bill Hazen mener for egen regning at den skulle være i familie med Parachromis managuensis fra Nicaragua. Bill holder sit par i et rummeligt 700 liter akvarie. Som selskab har de et par store Bifasciatum vieja. Selskab af andre store cichlider eller maller fra det latinamerikanske område er udmærket. Undgå mindre fisk og undgå artsfæller. Cubanerne er territorialkrævende. Akvariet er indrettet med store, robuste, planter. Bundlaget er fint sand. Bill oplyser at de kan gå til angreb på planterne, men i det store og hele lader de dem være. Der skal være skjulesteder, helst i form af store sten og en god rod eller to må ikke mangle. Det er helt i overensstemmelse med deres naturlige habitat. Vandet Temperaturen skal være 22c 26c PH 7 9 Den kan holdes i brakvand, men trives udmærket i rent ferskvand. Om brakvand er en betingelse for yngel vides ikke. Han og hun Hannen er klart den største. En han på 20 cm er ikke usædvanlig. Hunnen bliver sjældent >14 cm. Hannen er også klarest i farvetegningen. Bill fortæller: Da jeg havde haft dem i et halvt års tid viste de tydelig le-

10 10 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 geadfærd. De pudsede en fald sten af for alger og svømmede omkring den. De andre fisk i akvariet blev jaget langt væk. Næste dag lå der en stor samling æg på stenen. De blev der ikke længe. Jeg ved ikke hvad der blev af dem. De har gentaget adfærden siden, men til dato uden resultat. Jeg antager at deres yngle- og legeadfærd kan sammenlignes med andre latinamerikanske cichlider. I naturen ved man at legen finder sted mellem april og juni. Legen sker i tæt bevoksede vandløb og søer. De er sandsynligvis forældrefamilie, men det er ikke bekræftet. Foder Cubaneren er en grovæder. Man har undersøgt maveindholdet hos eksemplarer fanget i naturen. Det bestod af rejer, insekter, orm og flere små tandkarper. I akvariet fodrer Bill med rejer, regnorm, cichlide piller. Bill giver ikke foderfisk, men hans kammerat som havde dem først fodrer af og til sit par med guppyer. Naturligvis så små at cichliden tager dem i én mundfuld. Som det fremgår, er det ikke en fisk du bare køber på næste auktion eller i den lokale akvarie forretning, men skulle du være så heldig at få den så skriv lidt om den Den betegnes nogle steder som sværhedsgrad 2 af 5 mulige. Altså en cichlide der er til at holde, men husk masser af plads og husk selskabet skal være store, fredelige cichlider. Denne artikel er skrevet redaktør. Væsentlige oplysninger fra Bill Hazen, Canada. Bill bidrager regelmæssigt med stof Supplerende oplysninger fundet på Internet. Denne artikel bringes med tilladelse - det elektroniske akvarieblad

11 JANUAR

12 12 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Cynotilapia afra»yellow top«red Top afra, Yellow Top afra, White Top afra, Edwardi Type afra, C. chimata, C. mara er nogen af de navne, der er blevet brugt til at betegne denne lille mbuna med. Cynotilapia afra er udbredt langs den nordvestlige kyst samt rundt Likoma og Chizumulu Island og langs østkysten nord for Ntekete i de sedimentrige miljøer i Malawisøen. Cynotilapia afra foretrækker ikke nogen speciel biotop. Den findes mest ved klipper, da disse bruges af de territoriale hanner. Denne mbuna tager plankton. Territoriale hanner bliver ved hulen og tager føde fra klippestykkerne. Cynotilapia afra er ikke utaknemmelig med hensyn til akvariestørrelse. Den kan holdes i forholdsvis små akvarier fra ca. 100 liter og opefter. Yngleadfærd: Hannen indtager en hule og lokker hunnen derind. Her foregår legen og hunnen vil oftest mundruge ungerne i hulen, hvor de små også slippes løs. Antal unger: stk Størrelse: Han: 9 cm Hun: 7 cm Videnskablig beskrevet: Günther i 1893 Der findes utroligt mange farvevarianter af afraen og ofte ligger de meget tæt på hinanden. Temperatur: C ph: Minimum akvarie: 128 liter Holdes bedst som: Trio (1 Han - 2 Hunner) Kilde: Foto: Per Kyllesbech Petersen.

13 JANUAR PRAMMANN S BONNIE DYRECENTER KALUNDBORGVEJ SLAGELSE TLF Vestsjællands største udvalg I AKVARIEFISK KRYBDYR/PADDER GNAVERE & FUGLE TILBEHØR TIL HUND OG KAT ALT TIL HAVEBASSIN ÅBNINGSTIDER: Mandag - fredag Lørdag - søndag

14 14 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Pokaloverrækkelse og julehygge Julemødet i 2006 var ingen undtagelse i forhold til tidligere julemøder m.h.t fint fremmøde. Omkring 20 medlemmer havde fundet vej til klublokalet, hvor der var linet op til julehygge og auktion. Traditionen tro, havde bestyrelsen fundet frem til årets bedste akvarier og fundet to medlemmer, der har gjort en særlig indsats i klubben i det forløbne år. Årets bedste lille akvarie blev Cecillia Jensens Klasse 5- akvarie, der blev både klub-, kreds- og danmarksmester i Årets bedste store akvarie blev Mathias Novals Junior Klasse 2-akvarie, der ligeledes blev klub-, kredsog danmarksmester. Som Årets Akvarist valgtes Johannes Noval for hans store flid og engagement i alle grupper, og fordi han på eget initiativ overtog Akvariegruppen, da den manglede en kontaktperson. Årets Herpetolog blev John Pærremand fordi han, trods lille fremmøde af gruppens medlemmer, alligevel holder liv i Terrariegruppen med gode og interessante mødeemner. Erling Jensen fik pokalen for årets bedste opdræt. Alt til stenhaven Stort udvalg i pumper og filtersystemer Kæmpe udvalg i sump- og vandplanter til havedammen ÅBNINGSTIDER Mandag-fredag Lørdag-søndag

15 JANUAR 2007 Bestyrelsen: Formand: Erling Jensen Snakagervej 34, Sørbymagle, 4200 Slagelse Tlf Mail: Næstformand: John Pærremand Søndermarken 9, Rosted, 4200 Slagelse Tlf Mail: Kasserer: Mogens Nestel Overdrevsvej 9, Sørbymagle, 4200 Slagelse Tlf Mail: 5 Medlem: Jens Bjarne Larsen Valbygårdsvej Slagelse Tlf Mail: Medlem: Johannes Noval Sørbylillevej 15, Sørbylille, 4200 Slagelse Tlf Mail: Medlem: Jørn Bruun Valdemarsgade 4, 4100 Ringsted Tlf Mail: Sekretær/klubbladet/hjemmesiden: Per Kyllesbech Petersen, Skovagervej 14, Bringstrup, 4100 Ringsted Tlf Mail: Kontaktpersoner: Nye medlemmer/indmeldelse samt saltvandsgruppen: Frank Johansen Overdrevsvej 11, Sørbymagle, 4200 Slagelse Tlf Mail: Akvariegruppen og opdræt: Johannes Noval, Sørbylillevej 15, 4200 Slagelse Tlf Mail: Terrariegruppen: John Pærremand, Søndermarken 9, 4200 Slagelse Tlf Mail: Fotogruppen: Per Kyllesbech Petersen, Skovagervej 14, 4100 Ringsted Tlf Mail: Havebassingruppen: Erling Jensen, Snakagervej 34, 4200 Slagelse Tlf Mail: Kontingent 2007 Voksne : kr. 200 pr. år Pensionist par : kr. 190 pr. år Junior/pensionist.... : kr. 130 pr. år Familiekontingent*... : kr. 275 pr. år Alle interesserede er velkommen til at deltage 1-2 møder før man bestemmer sig for medlemskab. * alle familiemedlemmer i samme husstand

16 16 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 Dorte Jappe Buch På gensyn i Spar Nord Næstved og på

NR. 6 - OKTOBER 2006 1. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 6 2006 OKTOBER

NR. 6 - OKTOBER 2006 1. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 6 2006 OKTOBER NR. 6 - OKTOBER 2006 1 Medlemsblad for medlemmer af Nr. 6 2006 OKTOBER 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6: Side 8-11: Side 12: Side 15: Side 16: Indhold, oplysninger om klubben

Læs mere

MARTS 2007. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 3 M A R T S. Dendrobates pumilio. Foto: Max Bjørneskov. Omtale side 8-9.

MARTS 2007. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 3 M A R T S. Dendrobates pumilio. Foto: Max Bjørneskov. Omtale side 8-9. MARTS 2007 Medlemsblad for medlemmer af Dendrobates pumilio. Foto: Max Bjørneskov. Omtale side 8-9. Nr. 3 M A R T S 2007 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 3 Dette nummer: Side 2: Indhold, oplysninger om klubben og

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN Nr. 1 2006 JANUAR 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6: Side 8-9: Side 10: Side 11: Side 13: Side 14-15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort.

Læs mere

FEBRUAR 2007 1. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 2. Kardinalfisk Pterapogon Kauderni Foto: Cecilia Jensen. Omtale side 6-7.

FEBRUAR 2007 1. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 2. Kardinalfisk Pterapogon Kauderni Foto: Cecilia Jensen. Omtale side 6-7. FEBRUAR 2007 1 Medlemsblad for medlemmer af Kardinalfisk Pterapogon Kauderni Foto: Cecilia Jensen. Omtale side 6-7. Nr. 2 FEBRUAR 2007 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 2 Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side

Læs mere

Nr. 7 MØDER OKTOBER 1998

Nr. 7 MØDER OKTOBER 1998 Nr. 7 MØDER OKTOBER 1998 3 Fællesmøde Mandag d. 5. oktober kl. 19.00 i klublokalerne Emne: Store syd- og mellemamerikanske cichlider På dette fællesmøde kommer Peter Bak og holder foredrag om de store

Læs mere

OKTOBER 2007. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 6 O K T O B E R. Zebrasoma flavescens. Foto: Cecillia Spure. Omtale side 8-11.

OKTOBER 2007. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 6 O K T O B E R. Zebrasoma flavescens. Foto: Cecillia Spure. Omtale side 8-11. OKTOBER 2007 Medlemsblad for medlemmer af Zebrasoma flavescens. Foto: Cecillia Spure. Omtale side 8-11. Nr. 6 O K T O B E R 2007 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 6 Dette nummer: Side 2: Indhold, oplysninger om klubben

Læs mere

SEPTEMBER 2008. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 5 SEPTEMBER. Sværddrager - Xiphophorus helleri. Foto: Per Kyllesbech Petersen.

SEPTEMBER 2008. Medlemsblad for medlemmer af. Nr. 5 SEPTEMBER. Sværddrager - Xiphophorus helleri. Foto: Per Kyllesbech Petersen. SEPTEMBER 2008 Medlemsblad for medlemmer af Sværddrager - Xiphophorus helleri. Foto: Per Kyllesbech Petersen. Nr. 5 SEPTEMBER 2008 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 5 Dette nummer: Side 2: Indhold og oplysninger om

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 VAT 9. 2. 2009 Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 8 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4.

Læs mere

Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder. Aktivitetskalender

Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder. Aktivitetskalender 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6 og 12: Side 8-9: Side 10-11: Side 15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder. Aktivitetskalender

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN Nr. 6 2005 OKTOBER 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6-10: Side 11: Side 13: Side 14-15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder.

Læs mere

Medlemsblad for medlemmer af Indlæg: Havebassingruppens Nr. 4 sæsonkalender APR./AUG. 2007

Medlemsblad for medlemmer af Indlæg: Havebassingruppens Nr. 4 sæsonkalender APR./AUG. 2007 APRIL/AUGUST 2007 Medlemsblad for medlemmer af Indlæg: Havebassingruppens sæsonkalender Entacmaea quadricolor. Foto: Cecillia Jensen. Omtale side 8-10. Nr. 4 APR./AUG. 2007 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 4 Dette

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN Nr. 7 2005 NOV.-DEC 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6: Side 8-14: Side 14-15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder.(nov. + dec.)

Læs mere

Nr. 1 MØDER JANUAR 1998

Nr. 1 MØDER JANUAR 1998 Nr. 1 MØDER JANUAR 1998 3 Fællesmøde Fællesmøde den 5. januar kl. 19.00 i klublokalerne Emne: Medlemskab af DAU (Dansk Akvarie Union) På den ekstraordinære generalforsamling i februar 1997 blev der truffet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt 7. 2. 2005

Referat fra generalforsamlingen afholdt 7. 2. 2005 VAT 10. 2. 2005 Referat fra generalforsamlingen afholdt 7. 2. 2005 11 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN Nr. 1 2003 JANUAR 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Indhold, oplysninger om klubben og kort Side 3: Månedens møder. Side 4: Aktivitetskalender Kontingent 2003 Side 5 Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Indhold, oplysninger om klubben og kort Månedens møder. Generalforsamlingsindkaldelse Aktivitetskalender

Indhold, oplysninger om klubben og kort Månedens møder. Generalforsamlingsindkaldelse Aktivitetskalender Nr. 1 2002 JANUAR 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 7: Side 8-14: Side 15: Side 16 Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort Månedens møder. Generalforsamlingsindkaldelse

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nr. 7 2001 NOV./DEC.

Nr. 7 2001 NOV./DEC. Nr. 7 2001 NOV./DEC. 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Indhold, oplysninger om klubben og kort Side 3: Månedens møder. Side 4: Julemødet og Hjemmebedømmelse 2002 Side 7: Aktivitetskalender Side 8-13:

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Nr. 3/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

Nr. 3/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 3/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB af 1993 MØDER MARTS 2000 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Fællesmøde af 1993 Mandag 6. marts kl. 19.00. På januars fællesmøde kom der mange forslag frem om, hvad vi skal bruge

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Nr. 4 2004 APRIL-AUGUST. Tillæg: Havebassingruppens sæson-program

Nr. 4 2004 APRIL-AUGUST. Tillæg: Havebassingruppens sæson-program Tillæg: Havebassingruppens sæson-program Nr. 4 2004 APRIL-AUGUST 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Side 3: Månedens møder. Side 4: Aktivitetskalender / Klubkontakt

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 4/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB af 1993 MØDER APRIL-MAJ 2000 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Fællesmøde af 1993 Mandag 3. april kl. 19.00. Efter hjemmebedømmelserne den 12. marts, kommer den ene af dommerne,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Nr. 2/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

Nr. 2/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 2/00 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB af 1993 MØDER FEBRUAR 2000 3 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Fællesmøde af 1993 Mandag 7. februar kl. 19.00 i klublokalerne ORDINÆR GENERALFORSAMLING Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Nr. 5 2003 SEPTEMBER

Nr. 5 2003 SEPTEMBER Nr. 5 2003 SEPTEMBER 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 7: Side 8-9: Side 10-11: Side 14: Side 15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens

Læs mere

JANUAR 2013. Medlemsblad for medlemmer af J A N U A R. Potamonautes orbitospinus. Malawikrabbe. Se artiklen s. 8-11.

JANUAR 2013. Medlemsblad for medlemmer af J A N U A R. Potamonautes orbitospinus. Malawikrabbe. Se artiklen s. 8-11. JANUAR 2013 Medlemsblad for medlemmer af Potamonautes orbitospinus. Malawikrabbe. Se artiklen s. 8-11. Nr. 1 J A N U A R 2013 2 PRAGTSMERLINGEN NR. 1 JANUAR 2013 3 Dette nummer: Side 3: Møder/aktiviteter

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Nr. 5 MØDER MAJ-JUNI 1998

Nr. 5 MØDER MAJ-JUNI 1998 Nr. 5 MØDER MAJ-JUNI 1998 3 Fællesmøde Mandag d. 4. maj kl. 19.00 i klublokalerne Emne: Introduktion af ny terrariegruppe På dette møde vil jeg meget gerne præsentere vores nye mand, der skal tage sig

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 4 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB af 1993 MØDER APRIL-MAJ 1999 3 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Fællesmøde af 1993 Der er ikke fællesmøde i april måned p.g.a. påsken. Sidste fællesmøde i forårssæsonen er mandag

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 PRAGTSMERLINGEN Nr. 2 2002 FEBRUAR 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6: Side 7: Side 8-14: Side 15: Side 16 Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort Månedens møder. Aktivitetskalender

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening Vedtægter for Dansk Geologisk Forening Vedtægter for Dansk Geologisk Forening 1 Navn Stk.1. Foreningens navn er Dansk Geologisk Forening (DGF), stiftet d. 16. januar 1893 i København. Stk. 2. I internationale

Læs mere

Medlemsblad for medlemmer af. Nr AUG.-SEPT.

Medlemsblad for medlemmer af. Nr AUG.-SEPT. Medlemsblad for medlemmer af Nr. 5 2006 AUG.-SEPT. 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 8-11: Side 12: Side 15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. d. 26. juni 2016 kl. 14:15. Sommerhus Stillinge Strand Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 29 d. 26. juni 2016 kl. 14:15 Sommerhus Stillinge Strand Alex G. Larsen -

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Nr. 3 MØDER MARTS 1998

Nr. 3 MØDER MARTS 1998 Nr. 3 MØDER MARTS 1998 3 Fællesmøde Mandag d. 2. marts kl. 19.00 i klublokalet Emne: Gennemgang af de hjemmebedømte akvarier. DAU s dommer Ole Jørgensen kommer denne aften og gennemgår de akvarier, han

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Akvariegruppen: FÆLLESTUR LØRDAG den 20. marts Vi mødes ved Stop 39 kl. 8.30 og ved Nørretorv i Ringsted 8.50.

Akvariegruppen: FÆLLESTUR LØRDAG den 20. marts Vi mødes ved Stop 39 kl. 8.30 og ved Nørretorv i Ringsted 8.50. Nr. 3 2004 MARTS 2 PRAGTSMERLINGEN Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6-7: Side 8-9: Side 10: Side 11: Side 14-15: Side 16: Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens

Læs mere

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl 2. jan. 2016 Der indkaldes hermed til Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl. 12.15 Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning v/ formanden

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Aarhus Pool & Billard Klub (forkortet APBK). Foreningen er en sammenlægning af Bispehavens Billardklub

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 5/00 VESTSJÆLLANDS MØDER SEPTEMBER 2000 VESTSJÆLLANDS Fællesmøde Mandag 4. september kl. 19.00. Efterårssæsonen indledes med et foredrag om det at holde selskabsakvarie. - Det er for nogen en gammel

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB

Dette nummer: Øvrige oplysninger: 2 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Nr. 2 2001 2 VESTSJÆLLANDS AKVARIEKLUB Dette nummer: Side 2: Side 3: Side 4: Side 6: Side 8-13: Side 14-15: Side 16 Øvrige oplysninger: Indhold, oplysninger om klubben og kort. Månedens møder. Aktivitetskalender

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere