Dagsorden for MR møde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for MR møde d"

Transkript

1 Dagsorden for MR møde d Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: 21 MR repræsentanter 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat fra decembers møde ligges op mandag og godkendes på næste møde i februar, sammen med januar-referatet. 3. Opsamling på aflyste forelæsninger v. Ellen Diskussion Semesterrepræsentanterne har skrevet aflysninger ind i det dokument som ligger på Facebook. Der var 21 sessioner hvor der var aflysninger, og heraf var 3 af dem forsinkelser. Ca. 27 lektioner blev aflyst. Ud af disse aflysninger var der kun 3 erstatningsforelæsninger. Hvad skal vi gøre med den opsamlede information fra efteråret? Skal vi fortsætte med at registrere fremover? Skal der laves en kampagne ift. de studerende, så registreringer kan ske fremover? Et stort problem er at der ofte er rod med lokale-planerne, så forelæsere ikke ved hvor de skal være. Det kunne være fedt at registrere i foråret også, for at have et helt år repræsenteret, og se om der er et mønster ift. aflysningerne. Forslag: Man kunne vise de nuværende registreringer til kursuslederne, samle det efter et år, og give det til Kristjar. Forslag: Man kunne opfordre alle på semestrene til at skrive til sem. rep. når der er aflysninger. På 11. sem. gruppen lagde Marie et skema op, som de studerende kunne skrive aflysninger ind i - dette kunne man fortsætte med på de andre semestre også. Forslag: Aflysning i klinik er også et stort problem dette burde registreres, men det er svært. Man kunne i efteråret arbejde med at finde særlige problemsteder ift. klinik dette kan evt. komme på som et punkt til næste møde i februar. Konklusion: registreringerne fortsættes i foråret. Info samles og et opslag laves på facebook så de studerende også er orienteret, og kan bidrage til registreringer. Sem. rep. skal udfylde arket (dem som ikke har gjort det endnu) og få det sendt til de kursusansvarlige. Aflysning af klinik tages op som punkt til februar-mødet.

2 4. Samarbejde med IMCC v. Ellen Orientering Jesper (tidligere medlem af IMCC den nationale bestyrelse), vil gerne arbejde sammen med MR. Ved at MR og IMCC samarbejder tænker han, at MR kan bringe nogle af deres pointer videre (fx i SN). På de nationale møder er der også sessioner om medicinsk uddannelse IMCC kunne ikke finde nogle repræsentanter at sende afsted, og vil derfor gerne have MR med som repræsantanter. Konklusion: et nyt møde med IMCC er aftalt d. 11. februar Ellen deltager. 5. Derma på 12. Semester? v. Nina Orientering + Diskussion Da man regner med at 1/3 af de studerende vil rejse ud på 11. sem. og derfor ikke vil få Derma, vil man flytte Derma til 12. semester i stedet. Eksamen i dette, skulle dermed udprøves som en del af almen medicin eksamen således at man trækker et bi-spørgsmål til denne eksamen, omhandlende Derma. Dette virker dog som en yderst smal afprøvning af derma. Forslag 1: Derma kunne i stedet for ovenstående forslag, indgå som et fag man kan komme til mundtlig eksamen i, på lige fod med de andre fag på semestret. Derma-eksamen skulle i så fald foregå med en intern medicinsk patient - så man kunne skrive en journal i forbindelse med. eksamen. Forslag 2: En eksamen for alle de studerende, som skal ligge i forbindelse med farmakologieksamen. Nina har fået mail fra Torben Bæk, som udtrykker at han er skeptisk ift. til dette forslag. Hvad synes MR er bedst at kæmpe for? Kan man flytte Derma til 10. semester? Det kunne passe fint til den mundtlige eksamen som er her. Det er også en god ide at arbejde hen imod, at eksamen lå sammen med farma man kunne i så fald bruge e-læring til denne eksamen. Den nuværende eksamensform på 11. sem. er MCQ og OSCE nogle af OSCE spørgsmålene kunne omformuleres til derma dette er bedre end en patientgennemgang. De mundtlige eksamener er gode derfor er mundtlig eksamen en god løsning til derma også - Men det kunne gå hen at blive presset. Derma er desuden et specielt fag dermas patienter bliver meget sjældent indlagt patienterne til eksamen ville enten være aparte eller meget nemme. Det er vigtigt at man tester på den måde som man reelt kommer til at møde dermatologien i, i

3 praksis. Et argument for at Derma ikke skal indgå i den endelige eksamen på 12. semester er også, at det er meget at læse op til 5 fag, og så kun komme op i ét af dem. Fordelen ved en skriftlig eksamen er, at man kan nå bredt rundt. Det ville give mening med fx en lukket bogs eksamen så de studerende kan spørges ind til de almindelige ting. Det er også nemmere at lave sådanne eksamener for underviserne. Derma har engang været en billedeksamen- hvilket kunne give god mening at indføre igen. Konklusion: MR er mest tilbøjelige til en eksamen som ikke er mundtlig. Der skal spørges til om Derma kan rykkes til 10. semester. MR skal desuden vælge en ny tovholder på dette, da Nina bliver læge og derfor ikke er med i MR længere. 6. Valgfag i Innovation v. FU Diskussion + Beslutning - Se mail fra Silje d. 15. December 2015 Der er snak om at der skal oprettes et valgfag i innovation, og i den forbindelse afholdes der et møde. De vil gerne have nogle rep. fra MR til mødet, som foregår onsdag d. 27. januar fra Medicinerskabet har lavet en eventdag hvor man skal braine over dette fag. MR kan evt. teame op med dem. Nina har en mail fra 2012 ang. et møde om innovationsvalgfag, som man kan tjekke ud. Konklusion: Julius tager med til mødet. 7. Workshops vedr. Studiemiljø på AU v. Julius På mødet blev der snakket om det nye studiemiljø og hvordan man ser de fysiske rammer på AU blive bedre. Nogle af de tiltag man vil satse på er at: Integrere AU i bylivet, skabe mere liv på AU generelt, have bedre kontakt med omverdenen dvs. andre institutioner i Aarhus, oprette et AU træningscenter, få flere Cafeer på Uni, lave bedre AU merchendise, skabe bedre røringsflade mellem studerende. Næste møde er d. 27. januar Her skal udarbejdes et idékatalog til senere brug og nedsætte en arbejdsgruppe. 8. Opdatering fra arkitektudvalget: Status på Medicinerhuset v. Arkitektudvalget Orientering Arkitektudvalget sendte et julekort til Allan. Allan har lovet mere plads til IMCC end hvad MR havde tænkt med planen. I brevet bad udvalget ham om at indkalde til et møde. Allan har svaret at det ikke er hans bord længere og sendt den videre til Connor som får ansvaret for ombygningen. MR er imod at der skal være 5 kontorpladser i medicinerhuset. IM kæmper for at alle foreninger skal ligestilles, men det er svært når IMCC har fået lovning på en fast kontorplads. MR har foreslået

4 midlertidige kontorpladser, som var åbne for alle efter kl. 16 og i weekenderne. Dette vil IMCC dog ikke gå med til. De vil gerne dele kontoret med MR, men kontoret skal være aflåst. Kommentarer til problemstilling: Det er svært at se hvad der kan gøres, når Allan har taget beslutningen om at IMCC skal have et fast kontor. En af løsningerne kunne være at IMCC får deres aflåste kontor, som de så skal dele med MR, så MR kontoret bliver frit til grupperum. Såfremt IMCC rummet må opgives til grupperum, er det alligevel en stor ting, at alle andre rum i medicinerhuset kan ombygges. Forslag: Løsningen som MR ideelt gerne vil have, kan præsenteres for Connor, som Allan har givet ansvaret til. 9. Konstituering af nyt udvalg: OPRYDNINGSKOMMISSION v. FU Diskussion + Beslutning Oprydningskommissionen har til opgave at beslutte/undersøge, hvad der skal gøres med tingene på MR-kontoret, når dette skal ryddes d. 11. Februar. Der er mange ting som kan ryddes op i, og dette skal gøres, så MR er klar til at rykke ud, når ombygningen går i gang. Wegnermøblerne skal sælges evt. til unibaren som mangler. Silje bortskaffer de ekstra computere. Udvalgte til oprydningskommissionen: Karen, Mai-Britt, Niels. Niels arrangerer desuden bog-auktion til fredagsbar. 10. MCQ-undersøgelse v/cesu v. FU Orientering Lotte O niel (forsker) har undersøgt MCQ-eksamen, ved at sætte bachelorstuderende som ikke har haft en inflammations-mcq før, til at besvare en. Konklusionen var at de godt kunne bestå, selvom de ikke havde haft faget. Nina vil gerne invitere hende til et kommende MR møde, så hun kan fortælle mere om sin forskning, såfremt MR er interesserede. MCQ er ikke en særlig god eksamenform (holdning). Mere generelle spørgsmål uden bog ville være bedre. Det kunne være fedt at se en samlet statistik over de MCQ eksamener som har været afholdt. Dette kunne Lotte evt. fortælle om. På AR snakkede man også om at lave data på karakterspredning for at tjekke kvaliteten af eksamenerne. Konklusion: FU skriver til Lotte og inviterer hende til et møde.

5 11. Påskefrokost? v. Festudvalget Orientering, Diskussion, + Beslutning Der er barcrawl og julefrokost i efteråret men der mangler noget i foråret. Derfor kunne en påskefrokost afholdes. Konklusion: Der afholdes en påskefrokost. Festudvalget skal have flere penge til afholdelse af dette. Der skrives til Forretningsudvalget, ift. hvor mange penge der er brug for, og de tager det med i budgettet for 2016, som fremlægges til næste møde. Festudvalget snakker i den forbindelse om, hvor mange flere penge de har brug for inden næste møde. 12. Eventuelt Møde med Allan Flyvbjerg og Charlotte Ringsted: Maibritt og Nina har været til mødet. Det var et statusmøde hvor de forskellige fag på Health var repræsenteret af studerende. Nedenstående er en opsummering af relevante punkter fra mødet: Det politiske landskab: Der er 3 store udfordringer: fremdrift, dimensionering og omprioriteringsbidrag (uni skal spare 2% hver år). Patologi: Der skal skæres her. Der kommer således nye regler for lektorbemandinger. De holdtimer som de plejer at afholde, tæller ikke som lektorundervisning mere dette skal de nu selv betale for. Det giver færre penge. SN har ikke indflydelse på dette, fordi det er Kristjar som har afgjort det. Flere situationer som disse vil opstå fremover, og dette skal MR være obs på. Stressundersøgelse på health: Der er arrangeret fælles foredrag om dette i foråret. Relevant for MR at deltage. Valgfrit semester på kandidaten i KBH: I KBH har de åbnet op for et valgfrit semester på kandidaten (et klinikophold som således IKKE erstatter et lægevikariat). Allan F vil gerne have et sådant semester på AU også. Dette kan dog betyde at der yderligere skal skæres i kandidaten dvs. ske en komprimering. MR skal være obs på dette og være forebyggende, såfremt et valgfrit semester ikke ønskes. Fremtidig handling i forhold til dette, skal diskuteres på næste MR møde. 11. semester sygdomslister, v. Marie: De (marie og Eirild) har meldt sig til at være med til at revidere 11. semesters sygdomslister men kun retsmedicin fungerer ift. disse lister resten fungerer ikke optimalt.

6 Forslag: Rent praktisk kan det betale sig, at fagene ikke skal være involverede i de andre fags lister. Derfor kan det være en god ide at snakke med kursuslederne fra hvert fag ift. dette. Kvalificering af medicinstudiet på AU v. Julius: Medicin på AU skal kvalificeres i næste uge. Efter dette skrives en rapport, og derefter er studiet forhåbentligt blevet akkrediteret. AU skal dog også akkrediteres som samlet institution senere på året. Oplæg for MR ang. det internationale 11. semester v. Julius: Ulla, leder på 11. sem, vil gerne holde et oplæg for MR omkring 11. semester Julius arrangerer dette. d. 28. januar er der desuden både AR møde og møde om internationalt semester. Mette tager med til internationalt semester møde, i stedet for Julius. Aarhuspladser og internationale studerende v. Julius: Når det nye 11. semester træder i kraft, og der således vil være flere internationale studerende som skal i klinik, har man snakket om at samle dem alle i Aarhus, til at starte med. Senere, når det fungerer i Aarhus, vil man da fordele de internationale studerende ud på de øvrige klinik-steder. Forslag: Man kunne evt. sige at man kunne få en Aarhus-plads, såfremt man blev mentor for en international studerende. Hvad mener MR om dette? Kommentarer til problemstillingen: God ide med international ven ordning. De internationale lærer dog også noget af at blive spredt ud. I Norge har man fx gode erfaringer med at de internationale taler engelsk i klinikken derfor behøver vi måske ikke være så forsigtige med at sende dem i klinik, uden eksempelvis en tolk. Det er måske et lidt vagt argument, at de internationale studerende skal optage mange af Aarhuspladserne, alene fordi at man ikke tror det vil fungere optimalt hvis de var andre steder. Man skal dog passe på med at sprede de internationale for meget, da det kan skabe ensomhed. Hvis der fx kun er én udlænding på et klinikhold, er det måske heller ikke sikkert, at de gider at undervise på engelsk dette er således et argument for at holde dem samlet i Aarhus. Konklusion: Problemstillingen tages op som et punkt til næste MR møde (februar), hvor pendlerafstand også skal diskuteres - Der kan nemlig være store udgifter forbundet med at pendle for de internationale studerende, da de ikke kan få rabat på lige fod med danske studerende.

7 Klinik: Før var der 14 studerende på kardiologisk nu bliver de 20. Dette kan blive et problem. MR skal tænke over hvordan klinikken skal optimeres. HUSK: Opsupplerende møde d. 11. Februar kl i Loungen, Medicinerhuset. Vi mødes kl. 15 og rydder op på MR-kontoret.

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden.

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 18/05/2015 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: Nina R, Rasmus, Amalie, Niels,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl. 17 19 Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt 3. Fremmøde:

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt.

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Daniel, David, Nina, Martin, Ellen, Mette, Josephine, Malene, Agnes, Sara, Ane, Bjørn, Katrine,

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Mai-Britt, Sara, Ida, Christine, Karen, Niels, Vibeke, Malene, Helene, Anne-Sif, Martin, Mette I, Andreas, Rasmus, Daniel, Julie, Magnus, Christian, Julius, Kristoffer,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 22/11-2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Dirigent: Agnes Referent: Khoa 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rigtig godt referat

Læs mere

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260)

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 06/04/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) 2. Tilstede: Daniel, Nikolaj, Mathilde,

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion MR-møde d.15.4.2015 i frokostuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kristoffer er ordstyrer, Silje er referent Tilstede: Ane, Kristoffer, Rasmus, Tharsika, Jonatan, Mai-Britt, Peter, Khoa,

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Eske. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende.

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje Ordstyrer: Agnes Tilstede: Ellen, Mai-britt, Ane, Tharsika, Mette, Josephine, Christian, Niels, Kristoffer, Khoa, Julie, Amalie, Vibeke,

Læs mere

Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli,

Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli, Referat af MR opsupplerende møde Loungen d. 11.2.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Tilstede fra MR: Karen, Eirild, Christian, Mette, Ane, Mai-Britt, Vibeke, Sara, Josephine, Agnes, Ellen, Niels, Kristoffer,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Referat af februar-mr-møde

Referat af februar-mr-møde Referat af februar-mr-møde Deltagere: Niels, Julius, Abdul, Ida, Tharsika, Julie, Archana, Magnus, Daniel, Janne, Katrine, Andreas, Ellen, Mette I, Nikolaj, Kamilla, Mai-Britt, Christine, Rasmus, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde d. 10/06-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Sigrún Referent: Sanne Tilstede: Sigrún, Agnes, Ellen, Ane, Johanna, Eirild, Søren,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Afbud: Caroline, Estrid, Magnus, Tilstede: Anders, Niels, Ellen, Mette H., Nikolaj, Julie H., Bo, Archana, Julius, Anne-Sif, Nivashini, Kamilla, Christian S., Tharsika, 1. Valg af

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl. 17 19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Peter. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt.

Læs mere

Dagsorden for december-mr-møde

Dagsorden for december-mr-møde Dagsorden for december-mr-møde Deltagere: Agnes, Ellen, Niels, Daniel, Christian, Mette I, Malene, Tharsika, Julie, Magnus, Mette H, Mette I, Helene, Gideon, Julius, Andreas, Sara, Anne-Sif, Kasper, Katrine,

Læs mere

Referat for maj-mr-møde

Referat for maj-mr-møde Referat for maj-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Josephine, Ellen, Nikolaj, Mai-Britt, Andreas, Agnes, Gideon, Malene, Daniel, Marjuan, Christian, Mette I, Katrine, Anne-Sif. Afbud: Christine, Abdul,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Referat til MR-møde d. 16/1-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sidsel er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sidsel, Ellen, Marie, Eirild, Bjørn, Kira, Johanna,

Læs mere

Referat af april-mr-møde

Referat af april-mr-møde Referat af april-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Gideon, Andreas, Nikolaj, Rasmus, Mette H, Kristoffer, Daniel, Josefine, Ellen, Christine, Abdul, Malene, Katrine, Archana, Julie, Tharsika, Caroline,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla,

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes 1. Valg af ordstyrer og referent: Referat af MR møde Tilstede: Peter, Mai-Britt, Jonatan, Kristoffer, Ellen, Anne Dorte, Nina, Rasmus, Julius, Amalie, Malene, Christian, Karen, Nina R, Mette, Niels, Daniel,

Læs mere

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 02/05/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Tilstede: Agnes, Marie, Archana, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 05/09/2016 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset. Ordstyrer: Agnes Referant: Marlene Tilstede: Ida, Helene, Mai-britt, Karen, Sara,

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde den 23/05-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kim er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sigrún, Kim, Anna, Morten, Ane, Eirild, Vibeke,

Læs mere

Undersøge streaming m. mulighed for interaktion (COBL evt.?) Kortlægge klinikpladser for hvert klinisk kursus

Undersøge streaming m. mulighed for interaktion (COBL evt.?) Kortlægge klinikpladser for hvert klinisk kursus Rulleplan for Den Nye Kandidat Uddannelse i Region Sjælland - Undervisn Link til studieordningen KA-2015: http://sund.ku.dk/uddannelse/vejledning-information/studieo Formålsbeskrivelse Formålet med dette

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 08/03/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Mette. Referent: Silje. Tilstede: Tharsika, Kristoffer, Mette,

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150 MR-møde d. 20/5-2010 kl. 17-19 i Festsalen i bygning 1150 Tilstede: David, Steen, Nina, Mads Dam, Simon Møller, Ronnie, Tine B, Michael, Morten, Henrik, Lene Marie, Eva, Nadja, Tine G, Kasper, Simon Mylius,

Læs mere

Referat for marts-mr-møde

Referat for marts-mr-møde Referat for marts-mr-møde Deltagere: Bo, Christian S, Kamilla, Tharsika, Katrine, Ellen, Daniel, Christine, Christian, Archana, Kristoffer, Majuran, Malene, Niels, Helene, Julie, Gideon, Katrine Ht, Agnes,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook.

Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Agnes, David, Nina B, Eirild, Khoa, Peter, Marie, Johanna, Lise, Jonatan, Ane, Christian, Tharsika,

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af projektet Semesterkoordinerende professor Ulla Breth Knudsen præsenterede projektplan og milepæle.

1. Velkomst og præsentation af projektet Semesterkoordinerende professor Ulla Breth Knudsen præsenterede projektplan og milepæle. Møde den: 4. november 2014 kl. 13.15-15.45 Sted: Incuba Science Park, Brendstrupgårdsvej 102, Mødelokale A.124 Referat Projektgruppe Internationalt semester Deltagere: Niels Uldbjerg, Ulla Breth Knudsen,

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Referat af uddannelsesudvalgsmøde, Finansøkonom

Referat af uddannelsesudvalgsmøde, Finansøkonom Referat af uddannelsesudvalgsmøde, Finansøkonom Mødedato 26. oktober 2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest Gl. Landevej 2, 7400 Herning Mødedeltagere Berit Nørskou Pedersen - Formand Jacob Møllgaard Richard

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN

INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN INTERNATIONAL STUDIEVEJLEDNING HEALTH MILENA MEISNER-JENSEN 7. SEMESTER KA-MEDICIN UNI VERSITET 1 9. Semester valgfag 9. SEM. VALGFAG - REGLER Kan tages på hele

Læs mere

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia.

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia. Referat fra generalforsamling FSDS Den 6. november 2015 kl. 16.30-18.00 Trinity i Fredericia. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 20. maj 2015 kl. 14.30-16.00 i mødelokalet i stueetagen Medlemmer: Henrik Hoffmann (beboer bolig 16), Agnete Maria Ratleff (beboer bolig 42), Birgit Ferdrup

Læs mere

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB PÅ ET ET HE STUDIER 2016 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB ET HE STUDIER DAGSORDEN Strukturen på uddannelsen Studienævnet Jeres studieprogram (kassogram) Blackboard, mail Det

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester B216 Mandag den 1. marts kl. 13.00 i lok. A315 Gruppe Navn Til stede Med afbud Uden afbud Carsten W. Stoltenberg cstolt16@student.aau.dk

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG

SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG SAMFUNDSVIDENSKAB SYDDANSK UNIVERSITET SAMFUNDSFAG, CENTRALFAG 3-årig Bacheloruddannelse Et bredt samfundsengagement Samfundsfag, centralfag er for dig, der har en bred interesse i politiske og samfundsmæssige

Læs mere